תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום! תמיד שאני מכבה את המחשב הספק של TT ממשיך לפעול והוא נותן כוח למקלדת ואז בעזרת CTRL F1 אני מפעיל את המחשב.. עכשיו אני לא רוצה שהספק ימשיך לפעול בגלל הבלאי אחד כאן אמר שאפשר לבטל זאת בעזרת הביוס אבל אני לא רואה שם אפשרות כזאת!א איך קוראים לזה? תודה רבה לכם!
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של EPOX ניקיתי אבק והחזרתי אותו עכשיו המחשב מקבל לשניה חשמל ונכבה למי שמבין בעניין ההודעה של הלוח היא C1 כלומר בתצוגת לד המיועדת לפתרון בעיות מסוג זה ניסיתי לנתק הכל... לא עוזר זכרונות כרטיסים נכבה אחרי שניה
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אתמול קניתי והתקנתי את המשחק FEAR, ושיחקתי בו רגיל לחלוטין. אבל היום בזמן המשחק, המחשב פתאום נתקע, המסך איבד את הסיגנל (התכבה) והמחשב אתחל את עצמו. ומאז, בכל משחק מחשב שאני מפעיל, אני רואה כל מיני ארטיפקטים על המסך. בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, והם עומדות על: ליבה-66 צלסיוס, וזכרונות-55 צלסיוס (הכרטיס הוא albatron GF 6600gt( בעבודה שוטפת על המחשב אין את התופעה הזאת, אלא רק במשחקים. ניסיתי להתקין שוב את הדריוורים החדשים של nVidia וזה לא עזר. אפילו הורדתי את האפשרויות גרפיקה של המשחקים למינימום וזה לא עזר. יש למישהו פתרון?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש LIVE CD טוב שמבוסס על לינוקס ומכיל כלים "להצלת המחשב" חשוב שביניהם יהיה גם אנטי וירוס. תודה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. כשאני לוחצת בגוגל תמונות הוא פותח לי רק את הדף הראשון ושאני באה ללחוץ על הדף השני או השלישי זה לא פותח. אפשר עזרה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב בKSP. לוח אם גיגה בייט B85M - HD3. מעבד ICORE 5 8 גיגה זכרון פנימי. דיסק קשיח 1 טרה. כרטיס מסך NVIDIA GTX 630/ שמתי כרטיס WIFI פנימי של TP-LINK. התקנתי WIN 7 64BIT. בתהליך ההתקנה השתמשתי בדונגל של EDIMAX להתחבר לרשת. הכל עבד מעולה. קלטתי את הרשת האחוטית, גלשתי, הורדתי דברים וכדומה. ברגע שאני מוציא את הדונגל מופיע על הסימון של הרשתות האלחוטיות איקס אדום. וכמובן שלא מזהים שום רשת אלחוטית. שאני עושה נותן לWIN לעשות בדיקה הוא אומר שיכולה להיות בעיה בדרייבר של מתאם הרשת: driver for wireless network connection 2 adapter. בדיקה במנהל ההתקנים מראה שהכל תקין. כל הדרייברים מותקנים ונראים שהם עובדים כשורה. הסרתי את הדרייברים. התקנתי אותם שוב ועדיין אני לא מו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד , לוח, ספק וזכרון חדשים, המפרט המדויק: Athlon II x2 Dual Core 255 3.1Ghz Socket AM3 Box 2GB G.Skill CL9 *2 M5A78L-M LX AM3+, הרכבתי את כולם, והתקנתי ווינדוס, הכל עבד מצוין כמה שעות, עד שלפתע קיבלתי מסך כחול בווינדוס. לאחר מכן ניסיתי לעשות ריסט, אך המחשב סירב להראות משהו על המסך (יש לציין שהכרטיס מסך הוא onboard, והמסך תקין לחלוטין) כבר עברו כמה ימים מאז, ועדיין אני לא רואה כלום על המסך, (כל שאר הדברים המאווררים, ההארדיסקים , הכל עושה רושם שפועל ומקבל חשמל). ניסיתי לבודד את הבעיה, ולהפעיל את המחשב אך ורק עם זכרון,לשים כרטיס מסך אחר אך גם זה לא עזר. אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהמסך כאילו קופץ קפיצות קטנות כשאני שומע בחצי ווליום עם הקליפש - כשמחוברים רק שני רמקולים מתוך ה4 עכשיו שמתי לב לזה רק היום... ממה זה יכול להיות? המסך - MAG XJ810
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! הזמנתי מלפני חודשיים חלקים לבניית מחשב והם סוף סוף הגיעו. האחרי שהרכבתי הכל, חיברתי כבל לספק כוח וכבל אייצ' די אם איי לכרטיס מסך ולמסך ולאחר מכן גם לכניסה של הלוח אם עצמו, אבל לא ראיתי שומדבר על המסך. המפרט: ספק כוח - סיסוניק פוקוס גולד 850w לוח אם - asus prime x570-p מעבד - ryzen3700x זיכרון - patriot 2X16GB ddr4 viper steel כונן קשיח - crucial 1TB m.2 SSD מארז- Cooler Master MB250 כרטיס מסך - Nvidia 1070gtx אז עקבתי אחרי מדריכים מהארינטרנט וחיברתי הכל, ניסיתי לחבר למסך וראיתי שהמאווררים של המעבד, הלוח אם עצמו ושל המארז גם מאחורה וגם מקדימה עובדים. האורות בתוך המחשב נראי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק אונקי חדש של 32 גיגה השתמשתי בו כדי ליצור דיסק אתחול להתקנת מערכת הפעלה מחדש במחשב זה הפך את הדיסק ל-2 כוננים. עשיתי אתחול (על 2 הכוננים) וזה נשאר כך איך הופכים את זה לדיסק אונקי אחד? מצ"ב תמונה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, פונה לעזרתכם כי כבר עזרתם לא במספר מקרים. במחשב שלי מותקן כרטיס מסך msi 580 rx , בן פחות משנה(נקנה יד 2). המחשב עבד בסדר גמור עד היום שפתאום הוא לא עושה boot. כשאני מפעיל את המחשב, אין שום צליל, המסך שחור והוא לא מתחיל בכלל לעשות boot(לא מגיע לbios). כאשר הוצאתי את הכרטיס מסך המחשב עולה בסדר. השאלה היא האם יש אפשרות לוודא שזה באמת הכרטיס מסך בלי לנסות אותו במחשב אחר כי אין לי מחשב אחר? אם זה הרטיס מסך, איך אפשר לוודא שהוא מת סופית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב דלק והוריד סרטים, אני באתי מביצפר הדלקתי תמסך ולא ראו כלום כאילו המחשב בסטנדביי עשיתי ריסט ושוב לא ראוים כלום! החלפתי את הכרטיס למשו ישן שהיה בבית, והבעייה היא הכרטיס מסך... עכשיו אני קניתי בקיאספי, מישו יודע איך השירות שלהם והאם הם יעשו לי בעיות? כי בטלפון הם נשמעו נחמדים.. אמרו תבוא נבדוק ונחליף עם תתגלה בעייה יש לציין שכשהדלקתי תמחשב לא היו שום צפצופים ושום כלום... יש לכם מושג מה הבעייה ? ושוב איך השירות של קיאספי?? בבקשה תענו מהר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח או להוציא את הפאנל הקדמי של המחשב והוא קצת נתקע לי מלמעלה. לא יצא. ניסיתי קצת כח לא יצא ניסיתי יותר לא יצא פחדתי לשבור משהו(וכאן האירוניה), אז לקחתי משהו דק(במקרה זה סכין יפנית) והכנסתי קלות ומשכתי. מסתבר!!! שמשכתי גם את הפאנל של הסידירום. והוא לא עובד כלכך, אני מפעיל אותו, והוא כל הזמן מנסה להפתח ולהסגר. חוץ מהעובדה שכל הכיסוי שלו שבור.... יש לי עוד סידירום. הקטע הוא שזה דיוידי-רום. יש עתיד? :-/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לאחר הרכבת המחשב,התקנתי מחדש את ווינדוס על כונן c: ככה שהמחיצות האחרות לא נמחקו ולא נגעו בהם. המחשב עלה(הווינדוס),הוא פעל האינטרנט והתחלתי להתקין עידכוני ווינדוס אפדייט. לאחר מספר ריסיטים שהמחשב ביקש כולל התקנת הדרייברים של הלוח אם הווינדוס אפדייט התקין sp2. המחשב לא סיים להתקין וביקש ריסיט, לאחר הריסיט מסך הפתיחה של ווינדוס הופיע ואז לשנייה נהיה מסך כחול והמחשב עושה ריסיט לעצמו. בכל אפשרות שניסיתי שניסיתי(safe mode וכו'..) זה מגיע למסך הכחול ועושה ריסיט. מה אפשר לעשות?? ניסיתי repair אבל אני לא רוצה למחוק את החומר שמסמכים שלי אלא רק לעשות ריפייר וכאשר אני מגיע לריפייר אני לא יודע מה לעשות חוץ מסקאן דיסק שניסיתי וזה לא עזר. מה אני יוכל לעשות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (אם בכלל זה הפיתרון לבעיה) יש לי מחשב PC מותאם לAudio (התבצע ע"י חברה מובילה בתחום האודיו) Intel Core i7-2600 מערכת הפעלה Win 7 64bit בגלל אישו מסויים שיש לי עם החברה שבנתה לי את המחשב אני מבקש את עזרתכם כשאני מנסה להפעיל נגן אודיו/וידאו הדפדפן קורס. זה קורה עם כל דפדפן שניסיתי (פיירפוקס, אקספלורר, כרום) העלתי תמונה של ההודעת שגיאה שאני מקבל שהיא בעיקר ריבועים לא מובנים בגלל שזה מחשב לאודיו, המחשב כביכול לא אמור להתחבר לאינטרנט לכן יש לי הרגשה שמדובר בהגדרה מערכתית כלשהי. בנוסף, המחשב עבר אופטימיזציה לצורכי אודיו. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש אנשים ששולחים סוג של tracker כדי לראות אם מישהו פתח אימייל. איך אני יכול לפתוח אימיילים בג'ימייל ואם יש טרקרים הם לא יופעלו? קראתי במקומות שונים שצריך לעשות disable ל-images אבל אני לא יודע אם זה חוסם במאה אחוז כי עשיתי את זה ופתחתי מספר אימיילים מרשימות תפוצה שבוודאות שקרובה למאה אחוז יש להם טרקרים וג'ימייל לא שאל אותי אם לאפשר images בפתיחה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חלונות xp הרזולוציה על 1024 768 והrefresh rate על 85 הבעיה היא כשאני מעלה משחק המשחק מתחיל לרעוד כאילו שהוא בrefresh rate של 60!!! הרזולוציה במשחק היא כמו הרזולוציה בחלונות, לפני זה היה לי חלונות מילניום והכל פעל בסדר ואכשיו הוא עושה בעיות!!! איך אני יכול לתקן את הבעיה? בתודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש מלפני שבועיים שהרכבתי כאן ובכל אופן יש לי בעיה שהוידיאו שאני מנגן טיפה תקוע וזה קצת משגע אותי כי גם אין לי מושג ממה זה נובע. בנוסף המחשב מחובר לטלויזיה (סתם משהו שנראה חשוב לדעת). הבעיה היא לא בנגני מדיה כי בכולם זה פחות או יותר ככה. אני ישמח אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני כחודש כמה רכיבים חדשים למחשב, ביניהם לוח אם מדגם ASUS P5K, אליו חיברתי בין היתר את הרמקולים (Logitech S-20, 2+1). מאז השדרוג אני שומע מתי פעם קירטועים בסאונד בזמן נגינה של שירים לדוגמא, ומעין "עקצוצים" בזמן משחק. כרטיס הקול שעל הלוח הוא Realtek ALC883, כרגע עם דרייבר גרסא R1.80. זו בעיה ידועה? יש איזה דרייבר או משהו שמתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי . חיברתי את המערכת החדשה שלי Q6600 ולוח אסוס ללא כרטיס מסך על הלוח חיברתי הכל עשיתי בדיקת ללוח ללא כרטיס מסך והוא אינו מצפצף הוצאתי את הזיכרונות ואז הוא ציפצף חיברתי את הכרטיס מסך ולא רואים כלום . ניסיתי לחבר עוד כרטיס גם איתו לא רואים שום דבר . בדקתי את הכרטיס על המערכת הקודמת והכל עובד חלק . אני חושב שהלוח תקול מכיוון שללא כרטיס מסך הוא אמור לצפצף והוא לא .על הלוח אין כרטיס און בורד
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להכניס הארדיסק 40 גיגה לפנטיום 2. האם יכולה להיות אי תאימות כלשהי בין לוח האם להארדיסק הזה שגדול בהרבה מהמקורי (4גיגה) ? או שזה מובן מאליו שהארדיסק כזה אמור להתאים ? זהו המפרט לפי EVEREST: CPU Type Intel Pentium II, 350 MHz (3.5 x 100) Motherboard Name : Lucky Star Apus 6ABX2V/Crus 6AZX2V Motherboard Chipset : Intel 82440BX/ZX תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מוזר פירמטתי את המחשב הוא מראה לי את הכונן ב"מחשב שלי" ב"מנהל חומרה" הוא מזהה את הכונן גם אחרי שאני מוחק אותו ולוחץ "סרוק שינויים" מזהה ומתקין. אבל את הדיסקים עצמם הוא לא קורא ומראה כאילו הם רייקים וגם אין להם מקום פנוי. מה זה יכול להיות ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, העברתי הארדיסק עם מ.הפעלה(XP) והכל ממערכת ישנה למחשב חדש(שרק נקנה) ומאז לא מפסיקים מסכים כחולים ושגיאות שלא ניתן לקרוא\לכתוב לזיכרון חיפשתי קצת וראיתי שיכול להיות שהדרייברים של הלוח אם גורמים להתנגשויות... ניסיתי להסירם אך ללא הצלחה(Driver sweeper?) כרגע פירמוט והתקנה מחדש לא אפשריים, יש איזה אופציה למחוק את הדרייברים כליל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, קניתי לפני כמה חודשים את הכרטיס מסך הכי חדש בשוק כשהוא יצא, ה radeon 9800 pr0 xt המתקדם ביותר. בכל מקרה באותו זמן לא ממש שמתי לב לאיכויות שלו, אבל מאז DOOM3 אני רק מתאכזב. כל פעם שאני מסנה להריץ את המשחקים על גרפיקה גבוהה המשחק מתחיל לקרטע ורואים כמו נקודות כאלו על המסך, הבעיות האלו הופיעו במשחקים Doom3, FEAR, quake 4 וכל אלו מקוריים כמובן. במחשב יש לי כג'יגה זכרון ומעבד של 2.6 פנטיום 4 של אינטל. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה והכרטיס מסך פשוט לא יכול להפעיל את המשחקים האלו? או שהאם משהו אחר במחשב שלי גורם לכך. ד"א, יש לי את הדרייברים החדישים ביותר לכרטיס המסך. תודה מראש. (שם הכרטיס - Hercules 3D Prophet Radeon 9800XT 256MB)
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רכשתי מחשב חדש לפני כחודש והיום צצה לה בעיה ראשונה.. כל הלילה ה UTORRENT וה JDOWNLOADER עבדו במרץ.. ושקמתי בבוקר והתסכלי על המחשב אני רואה שכל ההורדות/שליחות הופסקו ומצורפת להם השגיאה הבאה: "not enough storage is available to process this command" כמו כן הודעה זהה קיבלתי מהסקייפ. חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר רלוונטי לגבי.. אשמח לעזרתכם. מפרט: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 WINDOWS 7
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-