תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
לפני הפירמוט ועם זה הוא בא במקור זה היה WIN XP HOME עכשיו אחרי הפירמוט החלטתי ללכת דווקא על PRO מה שאני שם לב זה שהבטריה נגמרת לי נורא מהר אני לא בטוח אם זה בגלל הווינדוס החדש אבל הגיוני שPRO צורך יותר חשמל מHOME??? והאם יש דרך לבדוק את תקינות הבטריה.... כי תוך בערך שעה ומשהו אולי שעתיים היא מתרוקנת
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי פה לוח שאני עושה עליו כמה ניסויים... פעם, כשחיפשתי לו דרייבר, נראה לי שמצאתי שהוא תוצרת PCPARTNER או משהו כזה. הצ'יפסט הוא SIS 5600. ב CPU-Z, בלשונית ה Motherboard, שדה היצרן נשאר ריק. בכל מקרה, יש לו כ.קול מובנה, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו. המחשב מריץ Win98, אבל בשום מקום מתוך הווינדוס אני לא רואה שיש כזה רכיב. חשבתי שאולי זה על DISABLE בביוס או משהו כזה, אבל לא מצאתי את זה. דגם הלוח הוא 35-8819-02, כ. הקול שיש עליו הוא Creative Vibra 16 XV, אבל גם בחיפושים לא מצאתי אותו כרכיב על לוח, אלא רק ככרטיס חיצוני, PCI או ISA. אז מה אני אמור לעשות בשביל להפעיל אותו? האם זה בביוס? האם זה בווינדוס? האם יכול להיות שיש ג'אמפר שמגדיר שלא יעבור בכלל, ואז אני צריך להתחיל לחרוש …
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
חיברתי מודם פקס חיצוני למחשב חדש ווינדוס 10 מנהל ההתקנים מזהה את ההתקן הגדרתי את הפקס כמו במחשב הקודם ואני לא מצליח לשלוח כשאני לוחץ שליחה מתחיל צילצול ולאחר דקה בערך יש הודעה לא ניתן לשלוח בעבות שגיאה לא צפויה מה לא עשיתי בסדר תודה אני פעם ראשונה בפורום אני מקוה שפניתי נכון
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של radeon 1950x pro של saphire. הבעיה הופיעה לא מזמן, לפני זה הוא עבד מצוין. מה שקורה הוא שאחרי שאני משחק במשחק כבד כ 10 דקות, המחשב ניתקע והמסך מיתנתק ל no signal. בדקתי את כל המאווררים, כולל הזה שנימצא על הכרטיס עצמו, כולם עובדים, אבל לכל מיקרה גם ניקיתי אותם. כמו כן אני לא חושב שזאת בעיית חום כי הוא לא מתחמם יותר מדי, ונישאר יחסית חם, וגם יש לי מארז גדול עם ארבעה מאוורירים והכל מסודר בו לזרימת אוויר טובה. במשחקים הקלים (ישנים) זה לא קורה לי והכל עובד ניפלא. התקנתי גם מחדש את הדרייבר מהדיסק שהגיעה איתו, וזה לא עזר. עוד תופעה שיש היא שעם אני מסתכל סרט בווינדווס מדיה פלייר, ושם אותו על pause אז אחרי כ-5 דקות התוכנה ניתקעת, אני לא יודע עם זה קשו…
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי XTREMER מרשת BUG הורדתי עדכון גרסא מהאתר של ה XTREMER שמתי אותו על DISKONKEY חיברתי את הסטרימר בחיבור RCA ולא HDMI ניתקתי כבל רשת. נכנסתי להגדרות בחרתי את העדכון שנמצא על הכנון הנייד והרצתי אותו. הוא עשה מעיין ריסט ואז העלה את החלון שמראה כותרת של XTREMER, הנורת חיווי מהבהבת וככה זה תקוע. אגב, המליצו לי לעשות עדכון דרך הרשת אך אני לא יודע איך (כשאני נכנס לעדכון גרסא יש לי אפשרות לבחור בין כונן פנימי לחיצוני בלבד) אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך 2208WFP הוא עבד אחלה בחלה, אבל גיליתי כשאני משחק במחשב לאחר דקה או 2 של משחק, המסך פתאום מושחר, וכתוב שהוא נכנס למצב חיסכון בחשמל. אין דרך לצאת מזה חוץ לעשות ריסט או לכבות , חיברתי דרך הDVI ואין לי חיבור אחר בכרטיס X19550... אממ אני לא יודע אם הבעיה מהמסך או מהמחשב, כי לא שיחקתי במשחק הרבה זמן כבר לפני שקיבלתי תמסך. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת. :s05: :(
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בטעות קירבתי חפץ עם מגנט למסך, ועכשיו הוא ככה יותר. ניסיתי לעשות לו degauss אבל זה לא עזר הרבה. מה עוד אני יכול לנסות?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הי! בזמן האחרון הייתה לי בעיה כל פעם שהייתי מעמיס על המחשב\משחק במשחק תלת-מימדי\ מפעיל את המחשב להרבה זמן, היה מופיע Blue screen of death. קישור ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165420.0 בכל מקרה היום פרמטתי ועדיין הבעיה נמשכת עם המסכים הכחולים. אז זה כמעט בטוח שיש איזה רכיב פגום אצלי השאלה היא מה, כי אני לא יכול לשלוח את כל המחשב לחיפה. איך אני מתקין את Mem-test על דיסק? ניסיתי לצרוב את זה על דיסק כ- Boot Disk ב- Nero אבל זה לא עבד, אם תוכלו להסביר לי איך לצרוב את זה זה יהיה מצוין (אין לי Floppy ולא Linux). ועוד משהו, הנה MiniDump מהיום אולי פה הוא יגיד מה הבעיה (אני לא יודע לפתוח אותם ולקורא אותם) אהה ודבר אחרון - כשאני מנסה להיכנס להרדיסק …
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי עולה, ופועל כמו שצריך אבל הוא מצפצף. יש כזה צפצוף ארוך שמסתיים כל 10 דק', ז"א שהוא מצפצף ברצף 10 דק', זה ממש ממש מפריע. המעלות של המחשב סבירות ביותר, המעבד על 35, הכרטיס על 58 (HD4870) והארד דיסק על 39. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש מחשב ישן שביקשו שאני יטפל בו שבזמן עליה עוצר על ההודעה "nvram data is Invalid" (מאפשר להמשיך אך לא אי אפשר להתקין חומרה שהו מזהה) מישהו מכיר בעיה זו? אני מבין שזה בביוס או איזה חלק דפוק? מישהו מכיר?
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מעבד: AMD 2000 XP לוח אם: (Gigabyte GA-7AX (DDR400, AGP x 8, SB 5.1, LAN כרטיס מסך: Triplex Ti-4200 128 Mb AGP x 8 Tv-Out זכרון: DDR 333 , 256 Mb דיסק: 40 Gb מ"ה: Windows 98 הכרטיס מסך הוא AGP x 8 וה board מקונפג למצב של AGP אוטומטי. כשאני מקנפג אותו למצב של AGP x 8 מערכת ההפעלה לא עולה (המחשב נתקע). זו בעייה של Windows 98 או בעייה אחרת ? יש לציין שה Bios שלי הוא בגירסה F9 שתומכת ב AGP x 8.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב יש לי amd 2200+ r9000p 128mb Nforce albatron DDR 516 MB ...... טוב קיצר היה לי במשחק call of duty משחק אדירררר ולא צריכים ליקנות אותו רק להוריד ביגלל שיש קראק על השרתים! קיצר היה לי 100-200 fps זה היה מדאים אני הייתי owner זינתי את כולם שבאו אלי אחד על אחד והכל... אבל אז אחרי שעשיתי פירמוטט!!!!(פירמוט)פירמוטטט הכל הלך לא יודע הfps שלי ירד בסדר עם 70-100 fps אני יחייה אבל זה לאאאא!!!! יש לי קירטועים במשחק כל פרק זמן יש לי קירטוע או שאני הולך אחד על אחד אני פעם שמה ופעם שמה וה fps של לא יודע הוא זז יותר מידי מהר שאני הראה מדברים פה על חלקיק השניה ...... קיצר אני התקנתי וניסיתי הכל הדריוור שבא עם הכרטיס ati 3.6 ati 3.7----->הכי עזר ל fps שלי גאה בך ממי…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי חברה הצורב שלי נתקע פיסית בזמן שהוצאתי דיסק (אין לי מושג איך זה קרה), ניסיתי להוציא אותו (eject) דרך המחשב שלי ודרך הכפתור שבצורב אבל כלום לא קרה דחפתי אותו למקום שהוא אמור להיות ומאז הוא תקוע שם והוא לא קולט גם מהeject של המחשב שלי וגם מהכפתור שבצורב. יש למישהו מושג איך להחזיר אותו למקום שהוא כן יפעל? תודה.
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה במחשב כשאני משחק באיזשהו משחק חדש כמו COD4 CRYSIS DMC4 לאחר כמה דקות של משחק המחשב נתקע והמסך גם נכבה ורושם במסך No Signal עכשיו כשאני משחק במחשקים ישנים כמו CS הוא לא נכבה. מישהו יודע איך פותרים את זה? מפרט: AMD X2 4800 2.5GHZ 2G RAM X1950 pro 512mb
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
היי חברים קניתי כרטיס מסך radeon r7 360 ומשום מה כשאני מנסה להתקין את הדרייברים דרך הדיסק הוא כמעט מגיע לסוף ועוצר בלי שגיאה בלי כלום פשוט עוצר.ניסיתי להוריד דרייברים באופן ידני דרך האתר שלהם אבל גם זה לא עוזר.אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה תודה הכרטיס מסך הזה צריך חיבור pci-express 3 ובלוח האם שלי ישנו חיבור pci 2.0 הבנתי שזה אותו חיבור וזה מתחבר ככה. יש לי במחשב 2 תושבות אחת בצבע כחול אליה חיברתי את כרטיס המסך ואחת בצבע שחור שאין עלייה כלום-כרגע הוא מזהה רק את הכרטיס ה-onboard כיוון שלא עשיתי התקנה (כיוון שזה לא מסתיים) אני לא מבין גדול במחשבים ממש צריך עזרה מקווה שבאתי למקום הנכון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אתמול קרתה לי בעיה בזמן שניסיתי לעדכן את הביוס במחשב. יש לי לוח אם מסוג DFI LanParty nForce 4 SLI-DR וניסיתי לעדכן את הביוס באמצעות תוכנת WinFlash, כפי שמוצג באתר של DFI, אחרי שהייתה לי בעיה באחד הכוננים הקשיחים שלי. העידכון עבר בהצלחה והתוכנה דרשה שאבצע ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לתוקף, אז עשיתי ריסטרט והמחשב לא עלה. זה היה נראה כאילו שהוא תקוע בלולאה כלשהי בגלל שכונני הדיסקים עשו רעשים מוזרים שוב ושוב. עשיתי Clean CMOS בעזרת הג'אמפרים על הלוח אם והמחשב עלה סוף סוף רק שהווינדוס לא. בהתחלה זה הציג לי מסך כחול עם השגיאה "PAGE_FAULT_IN_NONPAGE_AREA" אז עשיתי ריסטרט וזה נתן לי אפשרות לבחור באיזה אופן להפעיל את הווינדוס, בחרתי באופן הנורמלי וזה הקפיץ מסך כחול עם השג…
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם החומרה: Radeon HD 4890 בן שנתיים. לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R מעבד: i7 920 ספק: אני לא זוכר Spire 550W תיאור הבעיה: אני יודע שהכ. מסך שלי מתחיל להתאמץ כשאני שומע את המאוורר שלו מתחיל להרעיש. לאחרונה, במקומות בהם המאוורר היה מתחיל מתחיל להרעיש, המחשב פשוט עושה ריסט. זה קורה רק במשימות 3D שדורשות הרבה מאמץ. דוגמאות: במשחק Skyrim: התפריט עולה, אני טוען משחק. אני יכול לראות את המודלים התלת מימדיים במסך הטעינה. ואז כשהמשחק אמור להתחיל, המחשב עושה ריסט. במשחק Dirt 3: התפריט עצמו גורם למחשב לעשות ריסט (התפריט תלת מימדי). עובד: (יש לציין שהחפץ הוא תלת מימדי לגמרי, אפשר גם להזיז אותו עם העכבר) לא עובד:
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, הייתה הפסקת חשמל בבית ולאחר מכן כשהפעלתי את המחשב מחדש, מקש האנטר אינו מגיב, בנוסף, השילוב של ALT SHIFT שמאלי לשינוי שפה אינו עובד וכך גם לדוגמה SHIFT 2 כדי לכתוב שטרודל (SHIFT ימני בשילוב 2 עבד). אשמח לעזרה ותודה.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי מעבד i5-3470 לוח asus P8H77-M LE בהנחה שאני לא עומד להחליף את כל השילוש, האם יש מעבד משומש מדורות קודמים שאני יכול להכניס במקום הקיים, על הלוח הקיים, ולהרגיש שיפור משמעותי? העבודה לרוב משרדית פשוטה, שום תוכנות כבדות, המשחקים המועטים שאני משחק פעם בכמה חודשים אם בכלל הם משנים קודמות בטווח עד 3 לאחור.. לא צופה התקנה של משחקים מודרניים בעתיד. הכרטיס גראפי GTX 1070
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש שהגיע מורכב. יש עליו לוח אם h310m של גיגהבייט. את המחשב הזמנתי ללא הארדיסק ווינדווס, כי תכננתי להעביר את ההארדיסק הישן שלי שעליו כבר מותקן ווינדוס. הבעיה היא, שזה לא עובד. ניסיתי לחבר שני הארדיסקים שונים, ובשני המקרים המחשב נתקע בשלב הbios. חיברתי את הכבל הרחב שיוצא מהספק ואת הsata מהלוח אם לכוננים. מה זה יכול להיות? האם באופן אוטומטי המחשב אמור לזהות כונן שיש עליו ווינדוס ולהתחיל את הבוט ממנו? או שבפעם הראשונה צריך להגדיר משהו בbios? אם זה המקרה, אז אני מסתבך שם כי כל המערכת של הביוס בלוח אם החדש הזה נראה אחר לחלוטין ואני לא מתמצא בזה. בישן אני ידעתי איך לקבוע את סדר הboot, וכאן אני לא מוצא. מישהו מכיר את הלוח אם ויש לו רעיון לא…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: המקלדת מזוהה בביוס ועובדת ללא שום בעיה, ברגע שהWINDOWS מתחיל להטען הנורות של המקלדת נכבות והיא לא עובדת תחת WINDOWS יש לציין שהדרייבר שלה מותקן ומוגדר כתקין. גם הסרה של הדרייבר והפעלה מחדש לא פתרה את הבעיה. המקלדת מחוברת בחיבור PS2
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
המחשב שלי הפך ממש איטי במשחקים אפילו במשחקים הישנים כמו Age of Empires III . בנוסף לבעיה הזאת יש עוד בעיה מוזרה, אני יכול להתקין תוכנה מסויימת ולאחר כמה ימים, היא תראה שגיאה בעת פתיחתה ולא תיפתח יותר עד מחיקתה והתקנתה מחדש. אני כבר מיואש מהמחשב ושואל אתכם מה ניתן עוד לעשות. תודה. מפרט המחשב: מעבד E8400 לוח - אם P5Q כרטיס מסך HD4870 זיכרונות OCZ 4 GB ספק קרוסייר 750 וואט וכונן קשיח של WD
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר HUB USB של מסך 795 למחשב שלי (ראו במפרט מחשב צריבות וDIVX) ההתקנים לא מצליחים להסתנכרן מול הHUB והמחשב כשאני מחבר את הHUB לAMD הכל תקין. נכון להיום כל ההתקנים USB מחוברים ישורות ללוח (מדפסת, מקלדת, MP3) המזל זה שבה CUSL יש 7 יציאות USB במחשב ראשי שלי (אטלון 2100) המקלדת, העכבר, מודם 56600, MP3 מחוברים לHUB שבמסך (700P) והכל תקין והג'וייסטיק, מצלמת האינטרנט (שהיא גם מצלמה דיגיטלית בסיסית) והמצלמה הדיגיטלית (minolta f100) מחוברים לHUB של הGTXP ולפעמים יש תקלת סינכרון הבעברת תמונות מהדיגיטלית למחשב (קורה בחלק מהפורטים של הGTXP) להזכירכם כי בלוח gb-7vrxp יש 8 יציאות USB עכשיו השאלה: למה יש תקלות בGTXP ובCUSL?? ???
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-