תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי מלא מסכים כחולים והנה הפירוט של האחרונים... מקווה שתוכלו לעזור לי oading User Symbols Loading unloaded module list .......... ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 4E, {99, 2283d3, 7, 0} Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiDeletePte+447 ) Followup: MachineOwner --------- Loading User Symbols Loading unloaded module list ................…
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כאשר מדליקים את המחשב , נשמעים צפצופים מהרמקול הפנימי של המחשב ולא עולה כלום במסך. הכרטיס מסך,המסך,זכרונות,קשיח,ספק, כולם תקינים בוודאות. לכן הבעיה נמצאת בלוח אם\במעבד שאלתי היא במידה ומוציאים את המעבד, הביוס יכול לעבוד? אמור להיות מוצג משהו במסך תודה לכל העוזרים, מנור.
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מבקש שתקראו ותעזרו לי בבעיה הזאת. יש לי בעיה כזאת: אני ישבתי היום במחשב בבוקר. ופתאום הוא נכבה ומאז המסך של המחשב לא מראה תצורגה(אור כתום במסך) אבל המחשב עובד. דבר ראשון שעשיתי הוא לקחתי את המסך למחשב השני שלי ושם הוא עבד. אז כבר אני יודע שהבעיה היא לא במסך. דבר שני שעשיתי הוא פתחתי את המחשב ובדקתי את כל החיבורים. ניתקתי את כל החיבורים כולל כל החומרה והחזרתי הכל בחזרה, ועדיין אין תצוגה, והמחשב פועל. אחרי זה הוצאתי את הסוללה של הביוס ל10 דקות, החזרתי אותה, ועדיין אין תצוגה. פה כבר התחלתי לשחק עם החומרה, להוציא את כל החומרה חוץ מהמעבד ולחבר אחד אחד. כאשר הסרתי את כל החומרה, המחשב ציפצף לי ציפצופים כל פעם(לא ציפצוף אחד ארוך). אחרי זה התחלתי עם הזיכרונות. חיברתי…
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שהתחילבהצגת תקלה של כיבוי עצמו לאחר מסך ה POST .בדיקת הזכרונות לא העלתה דבר וגם אין שום ציפצופים. הדבר הבא שנבדק היה כרטיס המסך. עם הסרתו המחשב כן נדלק ולא נכבה - כמובן בלי שאני יכול לראות מה קורה (חשבתי שאולי הביוס נעצר בשלב כלשהוא כיוון שאין כרטיס מסך, ואולי הוא זה שאחראי לכיבוי המחשב בשלב פעילות אחר שלו..ע"י פעולה כלשהיא שהוא מבצע) כרטיס המסך הועבר למחשב שני , שם הוא עבד בסדר גמור. כרטיס מסך אחר נכנס למחשב הפגום והמחשב המשיך בשלו מה שגורם ל לחשוב שמדובר בלוח האם. השאלה שלי היא, האם יש סיכוי שה"איבר" הפגום הוא רק הסלוט של הכרטיס מסך ( PCI-E ) ? אני חושב אם לקנות עכשיו כרטיס מסך ממש זול - PCI רגיל, ואולי הוא יעבוד.. אבל אם לא, סתם הוצאתי כסף בנוסף לכסף שא…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם הכונן הקשיח. אני מדליקה את המחשב והוא נתקע על התמונה של הלוח אם.. הכל התחיל כשבטעות שינמכתי מחלונות 7 לXP וחשבתי שזה פורמט רגיל.. ומאז המחשב לא עלה לי. אז אני צריכה לפרמט אותו עם התוכנה mhdd32ver4.6 [שינמוך מויסטה לXP, קראתי איפהשהו אז הורדתי וצרבתי] אבל הוא לא מתקדם מהמסך התקוע! הגדרתי בביוס שהוא יקרא את הCD לפני הכונן הקשיח.. אבל הוא לא מתקדם. הדיסק הוא SATA2 ואני חושבת שחיברתי הכל בסדר.. מה יכולה להיות הבעיה? אגב! כשהכונן הנ"ל מחובר, אני לא יכולה להיכנס לביוס, הוא כותב כתה פרטים על מסך שחור ולא עובר לביוס אוטומאטית כמו שבד"כ קורה. כשאני מחברת כונן קשיח אחר הוא כן עובר. עריכה: הכוננים האחרים שניסיתי הם IDE ולא SATA2.
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לא יודע למה, פתאום זה התחיל... פרמטתי את המחשב ועדיין... הנה קבצי הminidump [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן שידרגתי ל- GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition נתקלתי בבעיה שהמערכת קופאת באותו הפריים ועם סאונד באותו הפריים. עד שאני לא עושה ריסטרט,לא קורה כלום ונשאר באותו המצב. ניסיתי התקנה מחדש של המערכת וחשבתי שפסחה עלי הבעיה. אז נתקלתי היום שוב בזה. אודה מאוד לכל הנסיונות לעזור,תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר בערך חודש המחשב מגמגם במשחקים כבדים : הגרפיקה זזה לאט והסאונד מקוטע. ניסיתי הכל בענייני התוכנה: עדכנתי דרייברים למסך ,לקול , פירמוט המערכת הפעלה - ושום דבר לא עזר. הרצתי תוכנות בדיקה כמו 3DMARK06 שאומרות לי שיש בעיה ולא מציינות איזה חלק במערכת לא תקין. לדעתי הבעיה או במעבד או בכרטיס גרפי או בספק כוח. איך אני יודע איפה הבעיה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן. המחשב נתקע כשעושים לו איתחול. בלוח אם זה תקוע על q code: b2 b2- Legacy Option ROM Initialization אם אני עושה RESET אז המחשב עולה. הלוח אם: ASUS P88Z77-V-Deluxe GPU: ATI HD6950 open to 6970 2GB CPU: Intel Core i7 3770k RAM: 4x4GB Corsair vengence עשיתי עידכון ל-BIOS עשיתי גם איפוס שום דבר לא עוזר. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב לפני כשבוע ולא התייחסתי לזה שאין לי CD ROM שאמור להופיע במחשב שלי מכיוון שלא השתמשתי בדיסקים, (יש לי DELL 5520) אז ניסיתי לפתור את הבעיה מחקתי את ההתקן דרך מנהל ההתקנים עשיתי ריסטרט לא עזר, ניסיתי דרך פותר הבעיות של הווינדואוס לא עזר. מה רק לא עשיתי הוא עדיין מראה את התמונות הבאות אם תוכלו לעזור לי אודה מאוד.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב עם ראיד 5 שמחוברים אליו 3 דיסקים של 500 G כל אחד, כל הדיסקים שווים בסוג שלהם ובגודלם. לפני כמה ימים ראיתי בתוכנה שיש מלה שגיאות מדיה וסומן לי שדיסק מסים גורם לזה. בדקתי לפי הסידורי איזה דיסק זה, הוצאתי אותו והחלפתי בחדש גם מאותו הסוג בדיוק. אבל כאשר אני מסמן לו שהחלפתי את הדיסק ובצעתי שוב בדיק הוא עדיין אומר לי שאותו דיסק תקול. מה עלי לעשות? תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי מה הסיבה לזה? יכול להיות שספק הכח של הLCD מקצר? נורית הבדיקה של המסך דולקת תמיד, אבל ברגע שאני מחבר את כבל הVGA למסך רואים את שולחן העבודה לחלקיק השניה ואז זה נעלם , מסך שחור , רוני
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שלאחד מהם מחוברת מדפסת ומותקנת עליו מע' WINDOWS 7 32BIT. שני מחשבים נוספים מחוברים ברשתבאחג WIN7 32BIT ובשני WIN7 64BIT, מהמחשב עם ה32 הדפסתי ללא כל בעיה. במחשב עם ה64 הוא מוסיף מדפסת רשת אבל ההדפסה לא נשלחת למדפסת.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ההרד דיסק מחובר דרך אחת כניסות הUSB. והכל עובד טוב ויפה ברגע שאני מחבר את הכבל של הHDMI, יש לומר אפילו רק נוגע עם המגעים שלו במגעים של החיבור! ההרד דיסק מתחיל לעשות קולות ומופיעות לי הודעות שהרד דיסק צריך לעבור פורמט לפני שאני אוכל להשתמש בו. עם זאת כאשר אני מחבר את ההרד דיסק דרך יציאת USB אחרת אין לי את הבעיה הזו. איזו סוג של בעיה זו? חלוקת כוח ליציאות ע"י הספק או מה? המחשב הוא מחשב נייד, והדיסק קשיח הוא 3.5 ככה שאת הכוח שהוא לו מקבל חיצונית תודה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אחרי שהחזרתי את הביוס שלי לDEFAULT ועשיתי F10 , זה התחיל לקרות , מה לעשות ? :'(
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום! רציתי לקבל עזרה קודם המיפרט E6500 2GB RAM 8400GS HEC 500WTT עכשיו הבעיה היא,בינתיים הוא ניתקע רק פעמיים מאז הקנייה ועבר משהוא כמו חודשיים,זה קרה לי פעם אחת ב NFS CARBON ההמחשב קפה לגמרי עם צליל שחוזר על עצמו,משהוא כמו טזזז בלי הפסקה והנורה האדומה של ההארד דיסק ניכבת שהמחשב תקוע,גם שאחי הקטן היה באינטרנט במשחק פלאש המחשב קפה עם הצליל האחרון למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בצורה לא צפויה, אני חושב שזו בעיה של זכרונות. לאחר שהמחשב עולה מופיעה ההודעה הבאה: "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\020911-65296-01.dmp C:\Users\paran\AppData\Local\Temp\WER-2983015-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב. פתאום קרה לי משהו מוזר אתמול וגרר אותי למשך כל היום.המשהו המוזר הזה כאשר אני בא להוריד איזה קובץ בהורדה ישירה (לא קשור לגודל הקובץ נע בין5 20 מגה) המחשב נדלק לי מחדש. ממה יכול לנבוע הבעיה? אני משתמש ב-windows 7 ultimate אני צריך אולי איזה תוכנת מנהל הורדות? תודה רבה לעוזרים. בן.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
זה התחיל לי לפני חודשיים שלוש אני חושב.. בהתחלה הייתי בטוח שזה מהספק כוח, שאמנם התיישן וכבר היה לי אותו 6 שנים, ואחרי כמה ימים פתאום המחשב הפסיק לעבוד והספק פשוט היה גמור. אז החלפתי לספק חדש, לא היו רעשים למשך תקופה. עד שלפני שבוע בערך הרגשתי שהרעש חזר שוב, אולי זה רעש לא בדיוק אותו הדבר, אלא הפעם חריקות כאלה ולא תקתוקים. לא חושב שמדובר ב- Coil Whine או משהו כזה.. הקירור של הכרטיס תקין ושום דבר לא מפריע לקירור.. גיליתי שזה מגיע ממנו כי שאני משנה קצת את מהירות הקירור זה מפסיק קצת ואז חוזר, גם במצב מנוחה. ואני שם לב גם לאחרונה שלפעמים הכרטיס ב-54 מעלות במנוחה ולא ברור לי למה, לרב זה היה נמוך...
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המחשב עושה בעיות בזמן האחרון. נתחיל בזה שבחלק מהמשחקים המעבד עובד על 95%-100% ומקרטע (ב Apex Legends למשל). השבוע היו שני מקרים של התרסקות למשל כחול שאומר שהייתה תקלה והמחשב צריך לעשות ריסטרט. היום המחשב קפא באמצע משחק (Roblox, לא דורש הרבה), לחצו על כפתור הריסטרט ומאז הוא לא עלה. כשניסו לעשות ריסטרט המחשב העלה את המסך splash של הלוח אם ולאחר מכן נהיה שחור וזהו. לאחר כמה ניסיונות ביקשתי לעשות ריסטרט ולעזוב את המחשב דלוק, מה שהופיע אחרי כמה דקות זה מסך כתום (מצרף תמונה). לפי ההוראות באתר של מיקרוסופט הצלחתי להגיע למסך התיקון וכרגע אני בהמתנה לסיום (עלול לקחת יותר משעה). עברתי על הסטיקי ולמרות זאת החלטתי להעלו…
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 600, עם לוח אם מסוג TYAN (דואל פנטיום). לפני כ-4 חודשים עדכתי את הביוס במטרה להתקין כרטיס מסך מתקדם יותר (GFORCE 5200) שאכן עבד והכל היה טוב. לאחרונה, שיניתי את תצורת המחשב ע"י הוצאת 2 כוננים קשיחים ושינוי מיקום של כונן נוסף (שפעם היה נשלף...) וכן הוספת כונן DVD. לאחר שינוי התצורה המחשב "לא מוכן" לפעול עם כרטיסי המסך מסוג GFORECE (ניסיתי את הכרטיס המקורי שעבד וכרטיס נוסף GEFORCE 2 שבטוח עובד). כאשר הכרטיס בסלוט, המחשב, בעת עליית הביוס (ולפני עליית המסך) מצפצף מספר פעמים (8 או 9) - דבר המעיד, על פי הספר של הלוח, על בעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות ששינוי תצורת החומרה במחשב שינתה משהו שגורם למחשב לא להעלות כרטיסי מסך מתקדמים יותר. אציין כי כרגע המחשב …
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני בשלבי התקנת ווינדוס, ושאני מנסה להעלות את הווינדוס מההארדיסק אני מקבל את השגיאה הבאה: PXE-E61 media test faliure, check cable סדר הבוט שלי בסדר גמור, המחשב שלי לא מנסה לעשות בוט מרשת ולא כלום מה גורם לשגיאה? ואיך אפשר לפתור? בכל הפעמים ששאלו את זה פה, אף אחד לא באמת ענה.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש מחשב ישן שביקשו שאני יטפל בו שבזמן עליה עוצר על ההודעה "nvram data is Invalid" (מאפשר להמשיך אך לא אי אפשר להתקין חומרה שהו מזהה) מישהו מכיר בעיה זו? אני מבין שזה בביוס או איזה חלק דפוק? מישהו מכיר?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני כרטיסי מסך: ATI Radeon 9800 Pro Nvidia GeForce 4 MX לוח אם Epox EP-8RDA+. ללא OC. כשאני מחבר את ה-ATI, מתח ה-VDD לא יציב וקופץ כל הזמן בתחום של 1.5 עד 1.71 וולט, גם ברגעים אלה כשמה שאני עושה על המחשב הוא רק לכתוב התגובה הזאת. מצד שני עם ה-Geforce, המתח נראה יציב. כשאני מחבר את ה-ATI, אני צריך להתפלל שהמחשב יתחיל לעבוד ובדרך כלל נתקע ב-BOOT בשלב 26H שמופיע בתור Reserved במדריך שלהם. עם ה-Geforce זה נראה שהמחשב לא עושה בעיות. השאלה היא אם יכול להיות שהספק הבעייתי מאוד גורם לבעיות האלה, או שה-ATI נדפק? מחפש רעיונות, כרגע אין לי מחשב נוסף לבדוק את ה-ATI.
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה מתאים פה, אבל זה דורש תמיכה טכנית יש לי פה HDD של Maxtor 80 gb עם Interface Sata (150 mbs(. יש על הדיסק Partition, שהוא Extended Logical עם מידע ולפנייו יש כמה GB שלא מוגדרים בכלל, כי: התקנתי עליו MAC OS X, אומנם ההתקנה עברה בסדר המערכת לא עלתה. אמרתי: "יכול להיות שה Partition לא הוגדר כActivity", אבל להפעיל כל תוכנה מסוג Partition Manager בDOS לא הצלחתי. אמרתי: "טוב אני אעשה את זה ב Windows" אבל לא Partition Magic 8.2 ולא Windows HDD Manager לא רואים שום Partition על הכונן, כולם אומרים שהכונן הוא ריק. ניסיתי לעשות משהו דרך דיסק של כל מיני utilites בשם Hiren's Boot CD, אבל לא גירסה 5 ולא גירסה 8.2 לא עלו. כלומר הוא נותן Menu של שני אפשרויות ראשונות (Boot…
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-