תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לאחרונה וביצעתי התקנה של מערכת הפעלה חדשה עצמאית (Windows 10 pro). נאמר לי שאצטרך דבר ראשון בסיום ההתקנה להוריד דרייבים לכל רכיבי החומרה במחשב, אך המחשב אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. כרגע הוא דורש ממני Ethernet Cable. בדירה שלי ישנה האפשרות לWIFI בלבד ואין לי כבל אינטרנט לחבר. האם יש עידכון מסויים שצריך להוריד או שמדובר ברכיב שחסר לי במחשב עצמו (PCIe wifi לדוגמא). יש לי לוח אם מסוג TUF-GAMING-B550-PLUS AMD B550 (Ryzen AM4) ATX gaming motherboard with PCIe 4.0 יש לציין כי כבר ניסיתי להוריד דרייבר Lan של לוח האם מכאן דרך מחשב אח…
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
עם אני מקשיב לשיר ועושה עוד פעולות במכה אז הסאונד מגמגם לי מדוע זה? המחשב אחריי פירמוט
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש יל מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ולפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לעבוד. המקלט לא מזהה אותה גם עם בטריות חדשות. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא ועוזר (ותודה). 1. הבעיה: כמעט מאז שהתחלתי לשחק ב-Mass Effect (מעכשיו, ME) היו בעיות קלות; בהתחלה, בתדירות נמוכה, לפתע באמצע המשחק המסך היה הופך שחור ומציג את ההודעה "No Digital Output 1680X1050", (הייתי שומע את המשחק רץ ברקע) ושום דבר שעשיתי מלבד ריסטרט לא פתרו את הבעיה. לאחר מכן התחילו להופיע, בתדירות יותר גבוהה, קריסות יותר חמורות (הסאונד של המשחק נפסק ברקע, ונורית הכח של מסך המחשב מהבהבת - כאילו המחשב כבוי). גם כאן רק ריסטרט עזר. בימים האחרונים הבעיה הפכה ליותר חמורה, והופיעה לפתע גם במשחק Heroes of Might and Magic 5 - לאחר כמה דקות משחק המחשב נכבה. ואני מתכון לכיבוי מלא ומיידי - נורית הכח מפסיקה לפעול והמחשב דומם לחלוטין. זאת ועוד, הדלקה מחדש של המחש…
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יואו בטעות הפלתי אותו ואני ממש אבל ממש פוחד שזה המעבד... בבקשה תגידו לי שזה משהו אחר... בבקשה! עריכה : מרוב לחץ שכחתי לציין כי זה קורה בהפעלת המחשב ולא מופיע מסך.
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש שהגיע מורכב. יש עליו לוח אם h310m של גיגהבייט. את המחשב הזמנתי ללא הארדיסק ווינדווס, כי תכננתי להעביר את ההארדיסק הישן שלי שעליו כבר מותקן ווינדוס. הבעיה היא, שזה לא עובד. ניסיתי לחבר שני הארדיסקים שונים, ובשני המקרים המחשב נתקע בשלב הbios. חיברתי את הכבל הרחב שיוצא מהספק ואת הsata מהלוח אם לכוננים. מה זה יכול להיות? האם באופן אוטומטי המחשב אמור לזהות כונן שיש עליו ווינדוס ולהתחיל את הבוט ממנו? או שבפעם הראשונה צריך להגדיר משהו בbios? אם זה המקרה, אז אני מסתבך שם כי כל המערכת של הביוס בלוח אם החדש הזה נראה אחר לחלוטין ואני לא מתמצא בזה. בישן אני ידעתי איך לקבוע את סדר הboot, וכאן אני לא מוצא. מישהו מכיר את הלוח אם ויש לו רעיון לא…
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנושא מסויים, קצת פרטים לפני תיאור הבעיה : מעבד : |Intel core2 Dou 1.86Ghz לוח אם : asus p5b delux זיכרון : 2X 1GB כרטיס מסך : leadtek winfast px8600 gts tdh 256mb אני חווה בעיה עם המחשב שלי בתקופה האחרונה, המחשב מאוד מאוד איטי בתגובות שלו (לפתוח את המחשב שלי לוקח לי כחצי דקה), כשאני גורר אותו מצד לצד יש מלא לגים כשאני גולל דף אינטרנט למטה או למעלה זה בדילי ומקרטע. התקנית את המחשב מחדש (פירמטתי את הHD לפני) והתקנת XP (גם 32 וגם 64 ביט) בשניהם אותה הבעיה. החלפתי זכרונות אך זה לא פתר את הבעיה,. אשמח לעזרתכם בנושא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
חבריה שלום היה לי שרשרת של תקלות בסוף הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך היום רכשתי חדש והתקנתי ושוב תקלה החלפתי ההתקנה הסלוט אחר והכל תקין מה הבעיה שיכולה לגרום לההבדל הין הסלוטים של כרטיס PCIE הלוח אם שלי מסוג GB CA 965P- DS4 אשמח לקבל תגובה בברכה :s05:
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
נראה לי שמצאתי פיתרון לבעיית הקריסות שהייתה לי, המחשב שלי היה קורס לפעמים בBOOT כשהייתי עושה ריסטנט או מכבה ומדליק אותו מחדש. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הנייד שלי מהUSB ובנתיים הכל כרגיל ואין קריסות, אז זה כנראה בגלל הקשיח הנייד. עכשיו מה עושים? אני עדיין צריך את ההארד דיסק הנייד ולא בא לי כל פעם להוציא אותו ולהכניס אותו כל פעם שאני עושה ריסט, מה אפשר לעשות?
-
שיחקתי עם הכפתורים של המסך, אתם יודעים הבהירות וכל זה, בקיצור מה שקרה שהבהירות במסך ירדה, למרות שהכל שם על 100% ואני חושב שאולי זה בגלל שנגעתי שם במשהו, יכול להיות זה במחשב אין לי מושג. המסך כזה נהיה חשוך יותר ולא כמו שהוא היה בהיר, יש לי מסך MAG, ניסיתי כבר: להוציא תכרטיס מסך ולהכניס שוב, להתקין דרייבר חדש. שיחקתי אפילו עם הבהירות של כרטיס המסך אבל זה עושה את זה בהיר וחסר צבעים כזה, אני לא יודע מה אפשר לעשות. אני גם משחק במשחק רשת CS, ובמקומות חשוכים לא רואים כלום, שלפני זה ראיתי הכל. תעזרו לי בבקשה :-[ תודה.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני במצב אנוש... היום קניתי מארז חדש פירקתי הכל מהישן העברתי לחדש עכשיו אני בא מדליק את המחשב הוא עושה לי ide hdd eror atapi incompatible משהו כזה... אז בדקתי דרך הביוס מה מחובר ב ide שאני עושה auto שם... הוא הראה לי שאין סידירום ואין הארדיסק... אז ניתקתי את הארדיסק והשארתי רק סידירום ובביוס הוא הראה שלי את הסידירום! אז חיברתי את הארדיסק וניתקתי את הסידירום וזה עבד... אבל המחשב ממש צולע...כל הזמן הנורה של הארדיסק דולקת בפנאל של המארז...והמחשב ממש איטי מבדרך כלל! וכמובן שהסידירום לא מחובר ואני רוצה אותו...מה לעשות!? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בזמן האחרון לכל משחק לוקח יותר זמן להיטען. לדוגמה, היום שיחקתי בOFP:Resistance ולמחשב לקח הרבה מאוד זמן עד שהוא העלה את המשחק. אם זה יהיה נחוץ בפעם הבאה אני אמדוד זמן. לפני זה המחשב העלה את המשחק מהר מאוד, אבל בשבוע האחרון כל המשחקים עולים לי לאט. מפרט: CPU - Pentium 3 450 Mhz memory - 128 mb video card - Geforce 2 mx 400/400 64 mb
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום אוזניות Creative Sound Blaster Tactic3D Rage עם חיבור USB ומיקרופון בסניף באג שבקניון לב המפרץ חיפה. האוזניות עלו 349 ש"ח. הבעייה היא שלאחר שאני מחבר אותן ליציאת USB כלשהי במחשב שלי ו-Windows מתקין בהצלחה את הדרייבר הבסיסי שלהן מ-Windows Update, בעוד נוריות ה-LED שעל כל אוזנייה נדלקות, לא שומעים איתן כלום, וגם המיקרופון שלהן לא עובד, וזאת על פי בדיקה שביצעתי בסקייפ וכן במנהל השמע של חלונות 7. גם הורדה והתקנה של הדרייבר המלא מהאתר של קריאטיב לא הועילו. מה יכולה להיות הבעייה? האם מדובר בפגם בייצור, ועלי להחזיר את האוזניות לסניף?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שאומנם די ישן אבל בזמן האחרון הוא עובד מאוד מאוד לאט. מדובר על לפטופ של HP עם מעבד Intel Dual core שבקושי מריץ סרטוני וידאו ו- windows 7. בנוסף החל מאתמול המחשב לא מזהה את התקני ה- USB שאני מחשב. העכבר לא עובד ואני חייב להשתמש בעכבר משטח הזה שיש במחשב. כמובן שניסיתי לחבר עכבר אחר וגם הוא לא עובד. המחשב כותב שהוא לא מזהה את הדרייבר. ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים וזה עדיין לא עובד. אותן הבעיות (העכבר USB שלא עבד והמחשב האיטי) היו לי כבר לפני כחודש. אחרי שניתי סריקות וירוסים עם כמה תוכנות- כלום לא עזר ופירמטתי. אחרי הפירמוט, המחשב עדיין היה איטי, העכבר שמחחובר ב- USB חזר לעבוד, אבל הינה רק לחודש בערך. מה אפשר לעשות? הורדתי את הגרסאת Trial של kasper…
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
יש לי מכשיר PSP חיברתי אותו עם כבר למחשב,אבל הוינודס לא קולט אותו שאני מחבר את הPSP למחשב אז ישר קופצת לי הודעה שזוהתה חומרה חדשה אבל רשום לי גם בהודעה קטנה שקופצת " UNKNOWN" מה עושים
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים. בזמן האחרון, מדי כמה ימים אני שומע תקתוק קצר בדיסק הקשיח (TIK), מלבד זאת כל הדיסקים הקשיחים עובדים כשורה. בהתחלה לא ידעתי באיזה דיסק קשיח מדובר. אולם, חלק מהדיסקים הקשיחים מחוברים לבקר PCI IDE, ופעם אחת שמעתי את התקתוק הזה בזמן Boot, כאשר הופיע המסך של הבקר PCI IDE שמפרט את רשימת הדיסקים הקשיחים שהוא מזהה. התקתוק נשמע בזמן בו הבקר זיהה דיסק קשיח מסויים, וחלה השהייה של כחצי שנייה בזיהוי של הדיסק הקשיח (בד"כ הם מזוהים מייד אחד אחרי השני ללא השהייה). הדיסק הקשיח החשוד בתקתוק הוא דיסק קשיח 80GB עם Buffer של 8MB של Western Digital. מדובר בדיסק קשיח חדש יחסית בן פחות משנה. על מנת להקדים תרופה למכה, מיהרתי לגבות את הדיסק הקשיח החשוד, וליתר ביטחון …
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן, כנראה בגלל כיבוי בזמן פעולה או הדלקה, אחד הקבצים של ווינדוס נדפק - בעת טעינת WINDOWS מוצג מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. ניסיתי להתקין BARTPE ל-USB ולעשות ממנו בוט - כיביתי בביוס כל התקן בוט אחר מלבדו והוא עולה יפה עד לרגע שהוא מציג מסך טעינה - ואז עושה ריסטרט מחדש. הוא תקוע במעין BOOTLOOP. לפני שאני מתחיל לפרמט, יש אופציות נוספות? המחשב של אמא ויש שם הרבה מסמכים חשובים.
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום הבעיה שלי היא כזאת אני מדליק את המחשב אני שומע את המאווררים עובדים וגם המנורה של המסך מראה שהוא דלוק אבל המסך אינו נדלק האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס מסך ? בתודה מראש רזיאל
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
זה כבר תקופה שכונן הדיסקים (כונן CD) לא עובד לי. כלומר לא מזוהה על ידי המחשב. הכונן נפתח ונסגר אבל משום מה המחשב לא מזהה אותו. אשמח אם תוכלו להגיד לי למה זה ככה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, התקנתי (פיזית ) כרטיס קול חדש במחשב, "הרקולס דיג'יפייר 7.1", הרצתי את הדיסק שלו ועדיין הוא פשוט לא מזהה אותו. אין לי מושג למה, אבל מה שקיבלתי במקום כרטיס קול מזוהה זה משהו שנקרא: Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller יש לי כרטיס קול אונבורד, יכול להיות שזאת הבעיה? הכרטיס אונבורד הוא של רילטאק. עזרה, בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי בעיה, קניתי כרטיס טלוויזיה Theater 550 PRO דף המוצר : http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 עכשיו שאני מחבר אותו למחשב , המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מנתק אותו המחשב עולה טוב והכל מדובר במחשב AMD 64 BIT עם לוח אם של ג'יגהבייט NFORCE 4 ושחיברתי אותו למחשב פנטיום 4 עם לוח אם ASUS P4P800 הכרטיס פעל טוב יכולה להיות בעיה בין הלוח אם לכרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך לכרטיס טלוויזיה ? מה הבעיה אם מישהו יודע תודה על העזרה איתי
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כל פעם שאני מרסטרט את המחשב עולה לי הודעה על בעיה כלשהי בארד-דיסק הרצתי CHACK-DISK של ה-WINDOWS ותוכנה כמו Ariolic Disk Scanner אך הוא לא מצא כלום. מה זה יכול להיות (מצ"ב תמונה) האם יכולה להיות בעיה בביוס או SMART?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נותן צפצוף אחד ו2 שניות אח"כ נכבה (מחשב של חבר) לפני שניקיתי את הגוף קרור המעבד היה עובד על 70-80 מעלות אם החיישן לא זייף זה אינטל 3GHZ יכול להיות שהמעבד\לוח נשרף לפי איך שזה נכבה?
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ניסיתי דרך איפה שהפורמט אבל לא עובד כשמעלים את המחשב...אני צריך לעלות את המחשב ב MSDOS בשביל להפעיל עידכון ביוס...
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-