תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יוצא לי לעיתים קרובות שה-H.D לא מזוהה בביוס ובשל כך אני לא מגיע למערכת הפעלה. אחרי כיבוי או כמה ריסטארטים זה חוזר ויש פעמים שלא. במקרים שכיבוי\ריסטארט לא פותר, אני מנתק את הכבל IDE\SATA ומעביר לפורט אחר וזה מסתדר. איך ניתן לפתור את הנושא כך שלא יחזור ? איפה הבעיה ? בדיסק ? בלוח ? עידכון קושחה? אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח משנת 2006, מאז החורף האחרון לפני שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות שנורא קשה לתאר אותם יש לי הרגשה שאם יותר מידי קר, המחשב יכול פתאום לקפוא ולהתקע, ואחרי קצת זמן שניהיה חם אז המחשב מחזיק הרבה יותר זמן, ככה זה היה חוזר על עצמו מידי שבוע שבועיים בחורף לפני שבועיים הוצאתי אותו לניקוי אבק סיימתי עליו בקבוק אויר דחוס נתתי לו 5 דקות מנוחה ואז חיברתי אותו, בהתחלה עשה לי רעשים מאודדד מוזרים עם צלילים מהירים של תקיעות כאלו, כיביתי והדלקתי ואז שלב ה POST נתקע במסך, אבל שמעתי את הוינדוס עולה עם הצלילי עליה והכל, כיביתי והדלקתי שוב ואז פתאום הכל התחיל לעבור רגיל... מאז שבועיים הוא עבד טוב היום (יום חורפי וקר) שוב המחשב קפא, כיביתי והדלקתי, ואז פתאום המסך לא הרא…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
טוב יש לי amd 2200+ r9000p 128mb Nforce albatron DDR 516 MB ...... טוב קיצר היה לי במשחק call of duty משחק אדירררר ולא צריכים ליקנות אותו רק להוריד ביגלל שיש קראק על השרתים! קיצר היה לי 100-200 fps זה היה מדאים אני הייתי owner זינתי את כולם שבאו אלי אחד על אחד והכל... אבל אז אחרי שעשיתי פירמוטט!!!!(פירמוט)פירמוטטט הכל הלך לא יודע הfps שלי ירד בסדר עם 70-100 fps אני יחייה אבל זה לאאאא!!!! יש לי קירטועים במשחק כל פרק זמן יש לי קירטוע או שאני הולך אחד על אחד אני פעם שמה ופעם שמה וה fps של לא יודע הוא זז יותר מידי מהר שאני הראה מדברים פה על חלקיק השניה ...... קיצר אני התקנתי וניסיתי הכל הדריוור שבא עם הכרטיס ati 3.6 ati 3.7----->הכי עזר ל fps שלי גאה בך ממי…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
מכיוון ששמעתי כל-כך הרבה על הפורום הזה החלטתי גם לעבור להגיב בו אז אני חדש פה (לא באתר רק בפורום) ולהתחלה של חברות ביני ולבין האנשים פה ובכלל לעזרה אני צריך שתעזרו לי במשהו (לא הצליחו בשום פורום אחר חוץ מלומר לפרמט ולהחליף ווינדוס מה שלא ממש עוזר לי).... קיצר התקנתי משחק בשם GENERALS ואחרי זה יש לי בעיה ב DIRECT X שכתוב לי כשאני נכנס Direct Sound ,Direct Show and System Info לא עובדים וגם כשהפעלתי 3DMARK2001 (בלי קול!.רמז) זה פעל וכשהפעלתי משחקים זה לא פעל וכשנכנסתי למערכת ולמנהל ההתקנים והפכתי את בקרי קול ושמע ללא פעיל (SB LIVE משהו) אז משחקים פעלו אבל בלי קול, קיצר אני חושב שזו בעיה ב DIRECT X ואני לא מצליח להוריד את ה DX9.0a שלי למחוק ולהוריד דיירקט איקס 8.1 זה…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש אתמול בחלקים וניסיתי להרכיב אותו...ואפשר להגיד שבהרכבה הצלחתי בקלות אבל המחשב לא נידלק.. אחרי הרבה מאוד ניסויים וטעיות מצאתי את הבעיה.. קניתי קירור למעבד NINJA 3 וכשחיברתי אותו טיפה ניסחפתי עם החומר הטרמי וסחטתי את המיץ של המנה שהם הביאו וכנראה שזה היה ממש יותר מידי.... החומר גלש החוצה כשסגרתי את הגוף על המעבד ונגע במספר פינים...מיותר לציין שהמחשב סירב לעבוד אתמול כל היום למרות שניקיתי אותו במשך שעות..וגם היה לי חוסר וודאות בקשר למה שהרסתי.. אם זה המעבד או הלוח אם או אולי אפילו שניהם..והיום קראתי אפשהו שאם אין אציטון או אלכוהול ניתן לנקות מישחה עם דאודרנט.. ושוב ניקיתי עם דאודרנט וקיסמי אוזניים ופתאום(טה טה טה טה) המחשב עבד.. הכול עובד הבעיה היא עכשיו…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום חברים. בימים האחרונים אתר מסויים שמתמש בג'אווה התחיל להתנהג לי מוזר. חלק מהאובייקטים מופיעים וחלק לא. הדבר קורה רק עם כרום, ב IE הבעיה לא קורית, הבעיה שאני לא רוצה לגלוש ב IE. לא נתקלתי בתופעה באתרים אחרים, רק באתר הספציפי הזה, הג'אוה בדפדפן מעודכן לחלוטין ואין שום תוספים שרצים (ניטרלתי את כולם על מנת לוודא שאחד מהם לא גורם לבעיה). מצ"ב סקרינשוטים להבהרת הבעיה, אשמח לשמוע אם למשהו יש רעיון: הבעיה כפי שהיא מופיע בכרום, שימו לב שהכפתורים למעלה תקינים, בעוד הכפתור "filter" ו "catagories" לא תקינים: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhuba/?action=view¤t=TL2_zps08e2c307.jpg ככה זה נראה ב IE לשם השוואה: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhub…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כשאני משחק באיזשהו משחק חדש כמו COD4 CRYSIS DMC4 לאחר כמה דקות של משחק המחשב נתקע והמסך גם נכבה ורושם במסך No Signal עכשיו כשאני משחק במחשקים ישנים כמו CS הוא לא נכבה. מישהו יודע איך פותרים את זה? מפרט: AMD X2 4800 2.5GHZ 2G RAM X1950 pro 512mb
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
היי חברים קניתי כרטיס מסך radeon r7 360 ומשום מה כשאני מנסה להתקין את הדרייברים דרך הדיסק הוא כמעט מגיע לסוף ועוצר בלי שגיאה בלי כלום פשוט עוצר.ניסיתי להוריד דרייברים באופן ידני דרך האתר שלהם אבל גם זה לא עוזר.אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה תודה הכרטיס מסך הזה צריך חיבור pci-express 3 ובלוח האם שלי ישנו חיבור pci 2.0 הבנתי שזה אותו חיבור וזה מתחבר ככה. יש לי במחשב 2 תושבות אחת בצבע כחול אליה חיברתי את כרטיס המסך ואחת בצבע שחור שאין עלייה כלום-כרגע הוא מזהה רק את הכרטיס ה-onboard כיוון שלא עשיתי התקנה (כיוון שזה לא מסתיים) אני לא מבין גדול במחשבים ממש צריך עזרה מקווה שבאתי למקום הנכון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הבעיה היא למעשה של חבר ואני מנסה לעזור לו. מידי פעם המחשב שלו קורס ללא מסך כחול. למעשה בכול פעם שהו מפעיל את המחשב הוא מקבל הודעה . fan error, press F1 to resume אני משער שמדובר על בעיית מאוורר, היות והו טוען שגם יש לא רעשים כשהו מדליק את המחשב. אשמח לקבל עזרה מאחד הטכנאים פה בפורום.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יואו בטעות הפלתי אותו ואני ממש אבל ממש פוחד שזה המעבד... בבקשה תגידו לי שזה משהו אחר... בבקשה! עריכה : מרוב לחץ שכחתי לציין כי זה קורה בהפעלת המחשב ולא מופיע מסך.
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל המסך כבה בכניסה לווינדוס ,רק במצב safe mode המסך עובד , ניסיתי לאפס הגדרות ביוס ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לא עזר מה יכול לפתור את הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדרתי. היה לי כבל של HDMI נוסף מחובר לכרטיס גרפי לטלוויזיה ,הוצאתי את הכבל והמסך במחשב חזר לעבוד .
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
המחשב שלי הפך ממש איטי במשחקים אפילו במשחקים הישנים כמו Age of Empires III . בנוסף לבעיה הזאת יש עוד בעיה מוזרה, אני יכול להתקין תוכנה מסויימת ולאחר כמה ימים, היא תראה שגיאה בעת פתיחתה ולא תיפתח יותר עד מחיקתה והתקנתה מחדש. אני כבר מיואש מהמחשב ושואל אתכם מה ניתן עוד לעשות. תודה. מפרט המחשב: מעבד E8400 לוח - אם P5Q כרטיס מסך HD4870 זיכרונות OCZ 4 GB ספק קרוסייר 750 וואט וכונן קשיח של WD
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
נראה לי שהספק הזה כבר עשה את שלו, לאחרונה המחשב עושה לי ריסטים במשחקים כבדים, זה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה. תחת עומס הטמפרטורה שלו היא 52 מעלות! שזה המון. ה12V שלו לא יציב בכלל. מצורפת תמונה של המתחים. תנו לי את דעתכם בבקשה. המחשב הוא: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 מומהר ל3.2 ג'יגה ראם. 9800 XT של אסוס.
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מחשב חדש, התקנת המערכת התבצעה במעבדה. (WINXP SP2) כשהמחשב עולה, המקלדת לא עובדת (בביוס היא עובדת) - במנהל ההתקנים היא מופיעה בסימן קריאה (Device could not start). אחרי DISABLE / ENABLE במנהל ההתקנים המקלדת עובדת, עד שמכבים את המחשב... מה יכול לגרום לזה? מקלדת PS/2 רגילה, עובדת ללא בעיות במחשב אחר. ניסיתי גם מקלדת אחרת. לוח K8NF-9.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי שינמוך גירסא מ IE9 ל 8. לאחר השינמוך, שום דף מהמועדפים לא עבד. ניסיתי להוסיף מחדש כול מיני אתרים וקיבלתי הודעה Catastrophic failure. עשיתי כמובן uninstall ו install מחדש ל IE8. ניסיתי לרסט את כול ההגדרות. חיפשתי באינטרנט כול מיני פתרונות כמו לבטל את ה adds on וגם זה לא עזר... מישהו נתקל בבעיה ? אני חייב לעבוד עם exporer 8 בגלל שאני עובד עם Quality Center שלא תומך בשום גירסא אחרת או דפדפן אחר בצורה אופטימלית. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום! יש לי איזה תקלה מוזרה המחשב שלי לא בדיוק נכבה אלה הוא "קופא" כל המחשב עושה פריז אין עכבר אין מקלדת אין כלום...... התמונה קפואה גם, הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ריסיט (מהקפתור לא מהווינדוס עצמו) לדעתי זה הלוח אם יש איזה דרך לבדוק את זה (ב-EVENT VIEWER) לא רשום כלום כלום. החלפתי כרטיס מסך, מאורר, יש לי ספק כח חזק 550 של חברה מאד טובה , אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
[table][tr][td]<blockquote>נידפק לי ה9800GT שהיה לי והטכנאי הביא לי חלופי 6600 משהו של נווידיה. מאז סרטים רצים לי נורא מקורטע כשאני עושה על מסך מלא ולפעמים אפילו הסאונד נעלם ופשוט רואים תמונה קופצת. כאילו זה איזה משחק מחשב שרץ על FPS נורא נמוך. לפעמים כשאני לוחץ על עצירה התמונה פשוט ממשיכה אבל בלי סאונד. עוד משהו מוזר שקורה(בעיקר כשיש איזה וידאו ברקע ועברתי רגע לדפדפן) זה שלפעמים יש מין קרעים כאלה בדפדפן לאיזה שניה ואזה מסתדר. מין עיוותים כאלה כמו תיקים לדפדפן.</blockquote><blockquote>הייתי מבין אם זה היה באכות HD(שגם לא עובדים) אבל אפילו משהו באיכות נמוכה בקושי עובד על מסך מלא ולפעמים גם לא כשאני מגדיל על מסך מלא. לפעמים כשאני רואה שידורים באינטרנט אז כ…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איך אני משנה את הרזולציה או מה שלא יהיה אני רוצה לראות דפים על כל המסך וכרגע אני לא רואה אותם כמו שצריך הם כאילו מתכווצים... אמרו לי לעדכן גרסא איך עושים אתזה וזה בכלל נכון?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
יש לי פה לוח שאני עושה עליו כמה ניסויים... פעם, כשחיפשתי לו דרייבר, נראה לי שמצאתי שהוא תוצרת PCPARTNER או משהו כזה. הצ'יפסט הוא SIS 5600. ב CPU-Z, בלשונית ה Motherboard, שדה היצרן נשאר ריק. בכל מקרה, יש לו כ.קול מובנה, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו. המחשב מריץ Win98, אבל בשום מקום מתוך הווינדוס אני לא רואה שיש כזה רכיב. חשבתי שאולי זה על DISABLE בביוס או משהו כזה, אבל לא מצאתי את זה. דגם הלוח הוא 35-8819-02, כ. הקול שיש עליו הוא Creative Vibra 16 XV, אבל גם בחיפושים לא מצאתי אותו כרכיב על לוח, אלא רק ככרטיס חיצוני, PCI או ISA. אז מה אני אמור לעשות בשביל להפעיל אותו? האם זה בביוס? האם זה בווינדוס? האם יכול להיות שיש ג'אמפר שמגדיר שלא יעבור בכלל, ואז אני צריך להתחיל לחרוש …
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז ככה. את מחשבי קניתי לפני 3 שנים, עוד בתקופה שלא הייתי ער בענייני החומרה וקרה שקניתי אותו עם מארז וספק ג'נרי, ספק של Codegen 300W, אם אומר לכם משהו. בכל מקרה, עד לפני שבועיים לא היו בעיות מיוחדות, הספק החזיק את המחשב בגאווה. לפני שבועיים קניתי את הכרטיס מסך החדש שלי, X800GTO מרהיב שמחזיק עוד יציאת הספק בישבנו שמחייבת חיבור חשמל נוסף, ישירות מהספק. בנקודה הזאת התחלתי לדאוג. חיברתי את הכרטיס והוא עובד יופי. בדקתי את המתחים ואין קפיצות מוגזמות וכן אין התחממות מוגברת בתוך המחשב - אם יש קשר כלשהו. בסופ"ש האחרון קרה משהו שבאמת הדאיג אותי. בזמן צפיית סרט DVD, המחשב עשה לעצמו Restart. מוזר אמרתי, בטח לא משהו רציני. אני מפעיל מחדש את המחשב, ממשיך לצפות בסרט והפעם המחשב …
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי לא מניע, אחרי הרבה ניסויים הגעתי למסקנה שהצ'יפ CMOS שעליו צרוב הביוס, שרוף. הזמנתי צ'יפ צרוב מהאתר: www.badflash.com... (כמו שכתוב באחד המדריכים כאן באתר)... עכשיו השאלה היא מה אני צריך לעשות כשאני אקבל את הצ'יפ? רק להכניס אותו במקום האחד הישן? או שיש עוד איזהי פעולה שאני צריך לעשות? (להוציא את הסוללת גיבוי... אנערף מה עוד אפשר לעשות)... תודה.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שקנוי בלי ווינדוס התקנתי עליו דיסק תקין שהתקנתי עליו עוד על הרבה מחשבים והוא לא עולה עושה ריסטם בסוף ההתקנה
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי מחשב ישן בן 6 ששכב באחסון שנתיים, לפני הוא עבד טוב. הוצאתי אותו ולאחר ניקוי אבק ניסיתי להדליק, המאווררים מסתובבים אבל אין תמונה. ניסיתי להדליק לאחר ניתוק זכרונות \ HD \ כרטיס מסך...אותה תוצאה - מאווררים מסתובבים אבל אין תמונה, אין שום צפצוף רעיונות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב ופתאום הוא לא עולה אין לי מושג מה קורה, אני מדליק את המחשב, פתאום גם המאוורר של הקירור INFINITY לא עובד בכלל, ואיפה שיש נורה אדומה קטנה בכרטיס מסך, אז היא פתאום מהבהבת. אין לי מושג מה הבעיה, לא עשיתי בכלל משהו חדש, לא שיחקתי עם שום דבר וישר זה קרה. אין שום דבר שעולה על המסך... לא ביוס ולא כלום, רק מסך שחור [כלומר שלא נדלק אפילו המסך] * שאני מנסה להדליק את המחשב, כל המאווררים והלדים דולקים [רק המאוורר של הקירור לא עובד...] מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-