עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום! לפני כשנה נשרף לי המעבד עקב אי-תפקוד של אחד המאווררים... נסעתי לחנות בה קניתי את המעבד ושם החליפו לי אותו מאז הכרטיס מסך שלי לא מתפקד כראוי... לדוגמא: אם מותקנת אצלי על המחשב מערכת הפעלה Windows Xp Service Pack 3/2 אז כשאני אפילו משנה רזולוציה המחשב עושה הפעלה מחדש... וב SP 1 זה לא ככה... הנה המפרט של המחשב שלי: ------------------------------ מעבד: AMD Athlon 64 3000+ לוח אם: Gigabyte-K8NSC-939 זיכרון ראם: Major 512 Mb DDR400 כרטיס מסך בעייתי(כרגע מנותק): ATI Radeon 9200 128Mb או ש 64 MB כרטיס מסך נוכחי: nVidia Riva TNT2 32 Mb איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  2. לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית אחרי זה שהמחשב חזר הסמל ליד השעון של הSoundMAX היה כאילו אין קול במחשב, שניסיתי לפתוח את הלוח הזה שמגיבהים ומנמיכים את המיקרופון LINE IN AUX וכל אלה הוא לא פתח אותו ניסיתי לעשות ריסטרט ולא עזר, מחקתי את הSoundMAX מהמחשב הכנסתי את הדיסק דרייברים של הלוח אם שלי נכנסתי בתוך הדיסק לתיקיה של הדרייברים משם להתקנה של הSoundMAX וניסיתי להתקין מתקבלת שגיאה בהתקנה Driver not found, reboot your system and try again. עשיתי כמה ריסטרטים עם נסיונות התקנה ולא עובד, נכון לעכשיו אין לי שום סאונד במחשב, לא שירים לא אתרים לא כלום (ולפני ההפסקת חשמל הכל היה). יש לי כרטיס קול onBoard (על הלוח האם) מדגם Intel ICH4 Audio Device לפי התוכנה EVERST Ho…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by roeepk,

הspeaker במחשב שלי התחיל לצפצף ללא הפסקה אז הוצתי וזה נשרף תודה לעוזרים רועי ???

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by Zinger777,

שלום, לאחי יש מחשב חדש ואני ניסיתי להתקין לו את הכרטיס רשת שהיה במחשב שלי כדי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי. התקנתי את הדרייבר, חיברתי את הכרטיס ללוח-אם(מין הסתם כשהמחשב היה כבוי) והדלקתי. לפי המדריך של ההתקנה בשלב הזה היה צריך להיות לי איזה חלון שאומר שהמחשב מצא חומרה חדשה אבל זה לא נפתח אלא מודיע על איזה 2 שגיאות, מה עושים? אם זה משנה, הכרטיס רשת הוא של חברת D-Link ואם צריך את הדגם של הלוח אם או הכרטיס תגידו. תודה מראש, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by benamos1,

הדיסק מקורי, והותקן בהצלחה במחשב אחר באמצע ההתקנה נקיה של ווינדוס על כונן מפורמט, כל פעם בשלב אקראי אחר, פתאום המחשב קופא ולא מגיב לכלום ריסט לא עוזר, ההתקנה מתחילה מחדש ושוב נתקעת באמצע. כל פעם במקום אחר. לוח אם - ASUS P4800SE מעבד - INTEL 3000 HT זיכרון - הוחלפו 3 סטיקים שונים של 512MB, נוסו גם ביחד וגם בניפרד, על סלוטים שונים כרטיס מסך - ג'יפורס 5200, היה לפניו גם ג'יפורס 6200 שגם איתו ההתקנה קפאה באמצע מעבר לזה מחובר רק הרדיסק אחד (מקסטור 120) וסידירום. חוץ מזה אין כלום במחשב הלוח נראה תקין, אין קבלים מנופחים או משהו כזה.. ההרדיסק עובד בסדר ולא מרעיש או משהו, הטמפרטורות של המעבד תקינות מה יכולה להיות הבעיה? תודה ;D

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  6. (הנחתי שזה המקום המתאים מאשר תת פורום אודיו...) בכל מקרה, הבעיה היא כמו שתיארתי בכותרת, ובהרחבה: אם נגיד אני מנסה לדבר במשחקי מחשב דרך המיקרופון, הוא נותן לי רעש סטטי מטורף. מה שמוזר זה שזה קורה לי גם כשאין מיקרופון מחובר בכלל! וגם בבדיקה של ווינדוס זה עושה את זה, ומ-2 הפורטים שיש לי (קדמי ואחורי). אם נגיד אני כן מחבר מיקרופון, אז אני יכול לשמוע את עצמי והוא עובד וההקלטה של ווינדוס עובדת, אבל ברגע שמנסים "לשדר" משהו דרך משחק או כמו בבדיקה של ווינדוס לעשות גם פידבק, הוא נותן כאילו "הד" חוזר אינסופי כזה. ניסיתי 3 מיקרופונים. לפני שאני קונה אוזניות+מיקרופון חדשות (בUSB כמובן, כי כנראה הפורט שלי דפוק), רציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה הולך פה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. Started by amitshental,

יש לי כרטיס קול OB של אינטל בלוח אם של אינטל DG965WH. בזמן האחרון הוא עושה לי רעשים סטטים מוזרים, פרמטתי אותו כבר פעם אחת ובדקתי, הבעייה היא לא ברמקולים אלא בכרטיס. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by Adi42,

שלום, יש לי כרטיס ATI HD4870 OVERCLOCK EDITION עם 512 זיכרון. כמה שהכרטיס הזה חזק, בכל המשחקים שיש לי הוא עושה כל כמה דקות הודעת VPU RECOVERY וממזהר את המשחק. בכל המשחקים אני סובל מהבעיה הזאת, לאחרונה במיוחד במשחקים F.E.A.R 2 וBURNOUT PARADISE. פירמטתי את המחשב לפני יומים (הבעיה הייתה קיימת גם לפני זה) וישר התקנתי את הדייבר הזה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp ככה שאין שום קונפליקטים בן דרייברים חדשים לישנים. הבעיה קורה גם שהATI OVERDRIVE מופעל וגם שהוא כבוי. בנוסף נסיתי גם לבטל את ההודעה של הVPU RECOVERY לגמרי ובסופו של דבר המשחק פשוט קפא והשבית את המחשב. המפרט שלי הוא: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק…

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by assaf990,

מחשב XP רוב ההתקנים פתאום לא עובדים (עד עכשיו פעלו) הסרתי את התקנת ההתקנים ואז איתחלתי את המחשב וה-XP התקנין הכל לבד (מצ"ב תמונה) ההתקנים עובדים במחשב אחר Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לפני כמה ימים היה לי מסך כחול , המחשב ריסטר את עצמו ומאז אין לי תמונה ביציאת DVI שהיתה מחוברת למסך יש תמונה רק כאשר הWINDOWS עלה כבר.מה שאומר שאני לא יכול לראות את הביוס וכו' מה עושים ? יש פה מישהו עם כרטיס זהה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  11. Started by Omry,

הכול מחובר כמו שצריך, אבל עדיין אין סאונד. אשמח לקבל רעיונות לפתירת הבעיה. נ.ב. התקנתי דרייברים וכל מה שצריך

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by Eksh,

שלום לכולם יש לי מסך DAEWOOD LCD TFT 19" דגם HL-900 עכשיו הבעיה מתרחשת אחרי הפסקות חשמל או כל כיבוי פתאומי [שהמחשב והמסך דולקים] אני מדליק את המחשב,המחשב עצמו עובד והכל,אבל המסך לא מראה כלום. רק אחרי חצי שעה-שעה אחרי שאני משאיר את המסך והמחשב דולקים ביחד,אז המסך מסכים להראות משהו =\ חוץ מהבעיה הזאתי ברוך השם הוא עובד טוב איך אפשר לסדר את זה שזה יידלק נורמלי אחרי הפסקת חשמל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by VanGuard,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא מבצע POST ויש את הביפ שהכל תקין. לאחר השלב שהוא כותב איזה סוג מעבד וכמה זכרונות יש הוא אמור להתחיל את השלב של בדיקת ה-IDE אך במקום זה הוא מעלה את התפריט של ה-SETUP ומודיע לי חגיגית את ההודעה הבאה: "during the last boot up your system hung for an improper cpu setting. your system is working in safe mode" לדעתי ההגדרות נכונות (P4 1800 וההגדרה היא 1800 מה"צ , תדר מעבד על 33\100) ניסיתי להעלות את הגדרות ה-DEFAULT אך לאחר שאני שומר המחשב מבצע RESET ולא עולה בכלל. אין ביפים , המסך לא נדלק ועובר לPOWER SAVE וכלום לא קורה פרט לכך שהמאווררים עובדים. ניסיתי להעלות את המחשב רק עם זכרונות מעבד וכרטיס מסך אך זה לא עזר.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום, אתמול התחדשתי בQ6600 עם מאוורר zalman 7000 משהו, ולוח Gigabyte EP43C-DS3. קצת הסתבכתי אתמול עם ההרכבה אבלז ה כנראה שהיה לי חום 40 (צריך קירור יותר חזק). היום בערב, אחרי שאתמול והיום השתמשתי במחשב והוא רץ נהדר, היו לי כמה פריזים (משהו כמו 5) ולאר מכן המחשב נתקע סופית, עשיתי לו restart (כפתור) והוא כמה פעמים נתקע על הlogo screen (של הלוח לא המערכת הפעלה), וסירב לעלות, כמה פעמים אחרי כ5 דקות על מסך הפתיחה הוא בכ"ז המשיך לאט לאט, אך לא הצליח להעלות מערכת הפעלה ודרש אתחול מחדש. לאחר קצת חיפוש בפורומים שונים החלטתי שאני פותח את המארז (!!!) ומסתכל על כל הרכיבים במבט מאיים ( ) לאחר מכן (במלי לסגור את דלת המארז...) הדלקתי את המחשב והוא שוב רץ נהדר, משעשע נכון? יש למישהו מו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום, ותודה מראש על העונים אז ככה יש לי לאפטופ hp pavilion dv6126ea אני הורדתי באתר שלהם את 2 הדרייברים של הכרטיס קול אבל שניהם לא טובים ולא עובד לי הכרטיס קול מה אני עושה אני כבר אבוד רעיונות ואין לי מושג מה לעשות בעניין אני מחפש דריבר לווינדוס אקס פי דרך אגב תודה לעונים עוד פעם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, יש לי מחשב בן 4 בערך שעובד די בהרבה. היום לאחר שהמחשב עבד קצת לאט בצעתי לו אתחול מחדש. המחשב נכבה באופן מסודר (חלונות וויסטה - עשה log off ולאחר מכן shutting down)וכו'. אולם במקום שהמחשב יעלה כרגיל הוא החליט שהוא לא עולה.... רעש של מאווררים - אבל שום דבר לא קורה. אחרי שהמתנתי זמן ולא קרה כלום - ניתקתי את כל מה שמחובר אליו וניסיתי שוב, ללא תוצאות. פתחתי את המאזז וניתקתי את הזכרונות ואת כרטיס המסך - כדי לשמוע את הצפצופים המוכרים שיעידו שלוח האם עובד - אבל זה לא קרה (כלומר גם ללא זכרונות וללא כרטיס מסך רק המאווררים עבדים כאשר לחצתי על מתג ההפעלה). לפי מה שאני מבין ככל הנראה הלך הלוח. מה אתם אומרים? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לוודא את זה? מה אפשר לעשות כדי להתגבר על…

17. יש בדיסק 6 GIGA ,תמונות מאד חשובות .הדיסק משמיע רעש מכאני לזמן קצר ומפסיק ,מישהו יכול לתת לי פתרון שלא כרוך בהלואה מהבנק? אציין שפתחתי במעבדת מחשבים את המעטפת החיצונית וניסיתי איכשהו להתחבר ולא עלה בהצלחה .האם ניתן לפתוח את החלק הפנימי.אודה מאוד למישהו שיתן לי פתרון.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. שלום וערב טוב חברי האתר, לאחרונה מחשבי הקט שעבר למארז חדש לפני חודשיים התחיל בשלוש שבועות האחרונות לעלות ברמת הרעש שהוא עושה. בעבר לפני המעבר של חומרת המחשב למארז החדש(מארז HTPC ) היה קולות בודדים וקלים של שריקה, חשבתי שזה הכונן אופטי, אז זהו שלא! כשהעברתי את החומרה למארז החדש החלפתי גם כונן שיהיה תואם מבחינת צבע. כרגע יש לי מספר חשדות לגורמי הרעש, הרדיסק או מאוורר של המעבד/ מאוורר דפוק מאוד מאוד. אם מדובר במאוורר לא בעיה לפרק לו ת'צורה ולשמן אותו. במקרה ואכן מדובר בקשיח אז זו בעיה... יש לכם דרך יעילה וטובה ומהירה לגלות את מקור הרעש מבלי להתחיל לעשות ניסויים של לבדוק כל רכיב ורכיב בנפרד כי אין לי זמן לזה. אני חייב לציין שהרעש כבר נהפך לדבר כמעט בלתי נסבל והמחשב רועש ב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, מקווה שזה (לא) שייך לפורום הזה. קניתי מחשב חדש (<-- מפרט). עכשיו אני מדליק אותו ומדי פעם הוא פשוט נדלק (האורות והמאווררים) אך לא יותר מזה. יש אולי פעילות של 2 3 שניות של הארד דיסק וזהו. אין צליל של הדלקה כמו שיש בדר"כ. המחשב נדלק אך וינדוס לא עולה. לא משנה כמה זמן אני מחכה. כך צריך לנסות לכבות/להדליק אותו 3 פעמים עד שהוינדוס עולה. יש לציין שאין הודעת שגיאה או משהו (לא בעבר ולא בהווה), פשוט המסך כותב אין אות מהמחשב ולא עולה שום דבר (גם לא הביוס) לאחרונה שמתי לב לדבר מעניין: אם אני מוציא את הכבל של המודם (terayon tj715x) אז המחשב נדלק ללא בעיה מהפעם הראשונה. מכיוון שזה מטרד כל הדלקת מחשב להוציא כבל של המודם ואז להכניס אני רוצה לדעת מה הבעיה. כיצד ניתן לתקן או…

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  20. אני מנסה להחליף דיסק ישן וקטן (3 ג"ב, FAT16, חלונות 98) שנמצא במחשב ישן (כנראה פנטיום I) בדיסק קצת יותר גדול בגודל 15 ג"ב. עשיתי cloning עם תוכנת אקרוניס של הדיסק הישן לדיסק החדש, שיניתי ל-FAT32 והגדלתי מחיצה למכסימום עם פרטישן מג'יק. הבעיה שאני מקבל הודעת Invalid Systam Disk. בביוס, בזיהוי הדיסק, יש 3 אופציות בגודל הנכון של 15 ג"ב, large ,normal ו-LBA וניסיתי את כולן. ניסיתי כמה אפשרויות ג'ימפור וגם לא עזר. הדיסק עבר בדיקות תקינות בהצלחה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by itzik012,

פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו מאבק והרמתי מעט את ההיטסינק לאחר מכן המחשב נדלק ועבד רגילאבל לאחר כיבוי אחד והדלקה אין מסך ואין את הביפ באתחול יש מצב שזה כתוצאה מזה שהמשחה הטרמית לא מתפקדת עקב זה שהרמתי את ההיטסינק ? הרסתי ? אשמח לקבל תשובה תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by yuval345,

שלום לכל חברי האתר המחשב שלי מצפצף צפצוף אחד ארוך של כ 5 שניות בזמן הדלקה,בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר. יש לכם רעיון??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. כמו שאמרתי.. במחשב הזה התחלתי לשחק עם הכבלים הקטנים שמתחברים ללוח אם.. ועכשיו המחשב נדלק אבל אין את הצפצוף והמסך לא נדלק.. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  24. יש לי בעיה כבר הרבה זמן שגם אחרי פירמוט ה WINDOWS עדיין קיימת. כשהמחשב עושה Restart המסך נכבה (מהבהב כאילו שהמחשב כבוי) יש לי מסך samsung 2053 וגם עם כל מסך אחר שחיברתי יש בעיה, אם אני עושה כיבוי למחשב ואז מדליק אותו מחדש המסך נידלק ועובד. איך אני יכול לפתור את התקלה המוזרה הזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by VanGuard,

קיבלתי מחבר מחשב שהיה תקול אצלו. אני מדליק את המחשב והמסך אינו נדלק. אין שום ציפצוף של עלייה של המחשב. ניסיתי להחליף זכרונות , כרטיס מסך , הארד דיסק וספק אך שום דבר לא עזר. את המעבד לא פירקתי כי זה משהו שעוד לא ניסיתי אף פעם אבל אם תייעצו לי אני אנסה. איך אני יכול לדעת בוודאות שמדובר במעבד או בלוח אם?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים