עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yuval12321,

אהלן, אני קניתי לפטור שבו מותקן ווינדוס 7 על כונן ssd קטן ויש בו כונן hdd גדול. התקנתי בhdd אובונטו (לינוקס) אבל זה לא מראה לי אותו בהפעלת המחשב וניסיתי להגדיר אותו שיעשה boot מהכונן הזה ועדיין הוא אומר שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. בעיקרו את הכונן hdd הזה חילקתי ל3 מחיצות, קודם כל יצרתי מחיצה לווינדוס אני חושב (לאחסון קבצים ותוכנות) ואחר כך עוד אחת ללינוקס ועוד אחת לא הגדרתי, שאני יוכל להתקין עוד מערכת הפעלה בעתיד(שלישית) יש פיתרון לזה? תודה

2. Started by avraham711,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  3. סוף סוף יש לאינטל תחרות יצרן מעבדים שמשנה את השוק ( בתקווה ) כל העולם כותב על מחירים של מעבדים וסוגים לוחות אם דווקא כאן מצפה לראות , קשר ליבואן או חנות ותשאול מתי יגיע לישראל המעבד ? מחירי מעבדים AMD ? לוחות איזה יגיעו לישראל AM4 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-boxart-and-capsaicin-event-at-gdc-2017.html http://www.guru3d.com/news-story/eu-prices-listed-amd-ryzen-7-1800x-to-cost-628-eur.html https://www.pcper.com/reviews/Processors/Dissecting-AMD-Zen-Architecture-Interview-David-Kanter

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  4. שלום רב: קניתי לפני כמה ימים, מצלמת אינטרנט גנרית (A.B.A Electronics ללא דגם) ב-70 ומשהו ש"ח, שתומכת ב-USB 2.0 וגיליתי באמצעות הסקייפ, את הבעייה המוזרה הבאה: כאשר המצלמה מחוברת לאחת מיציאות ה-USB הקדמיות של המחשב, התמונה שלי מקוטעת מאוד. לעומת זאת כאשר המצלמה מחוברת לאחת מהיציאות שיש בכרטיס ההרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0 card שמותקן במחשב שלי, התמונה נראית הרבה יותר חלקה. לפי דעתי היא נראית הרבה יותר חלקה גם כאשר אני מחבר אותה לאחת מהיציאות USB האחוריות של לוח האם שלי. מה הגורם לבעייה?

5. Started by Natali Cheyni,

לא מצליחה לסנכרן בין אנשי הקשר בחשבון הגוגל שלי למכשיר שלי (בחשבון הגוגל יש 227 אנשי קרס והם לא מסתנכרנים ולא מוצגים במכשיר הסלורי-ONEPLUS 3) כאשר אני נכנסת להגדרות של חשבון גוגל אין לי בכלל את האופציה של אנשי קשר (יש כרום, דריב, ג'ימיל, מפות יומן חדשות, חנות) ניסיתי למחוק את החשבון ולחזיר זה לא עזר עדין לא מסונכרן אין את האפשרות של לסנכרן אנשי קשר אוטומטית או ידנית מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  6. Started by Yael Yaara Simchi,

שלום, רכשתי את התוכנה Synergy המאפשרת לעבוד עם אותו עכבר ומקלדת בו זמנית במחשבים שונים. אשמח אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי איך אני מפעילה אותה. ביצעתי התקנה והתחברתי לתוכנה עם 2 המחשבים. הוא כותב לי שזה פועל אבל שאני מוזיזה את העכבר הוא פועל רק במסך אחד. תודה.

7. שלום לכולם! לאחרונה נוצרה לי בעיה, שכאשר אני מציג סרטון ברחבי הרשת אני רואה מסך ירוק, אבל עם ההפעלה מחדש זה בסדר. השאלה איך אפשר להתגבר על זה מלכתחילה שלא יהיה? תודה.

8. Started by law89,

היי האם יש אפשרות להחזיר את כל ההגדרות תצוגה בלבד (רק הן ולא משהו אחר) לברירת מחדל? התצוגה השתנתה לי בלי שנגעתי בהגדרות. מישהו יכול לרשום לי מה מסומן לו תחת דחיסות (לוחצים על הגלגל שיניים שפותח את ההגדרות וגם זה מופיע).

9. אהלן, יש לנו אינטרנט של הוט (100 מגה) שמחובר לטלווזיה חכמה, לעיתים ניידים של המשפחה, ושני מחשבים. משום מה כאשר אני מדליק את המחשב שלי מהירות האינטרנט נופלת מיד לאיזור ה 1 מגה לשניה. אציין שלאחרונה האינטרנט לא יציב בלי קשר, והיו מקרים שגם כשמחשב מכובה נדרש איפוס לראוטר כדי שהאינטרנט יהיה תקין. עם זאת, בדקתי מספר פעמים והמהירות נופלת גם כשהמחשב דולק, וברגע שמכבים שוב היא חוזרת.ואין לי תוכנות שרצות ברקע כמו טורנט/סטים/אוריג'ין. גם במנהל המשימות לא מוצג שימוש באינטרנט בכלל. אני מוריד טורנטים מדי פעם אבל מעבר לזה מנסה להמנע מאתרים מפוקפקים. סריקה מלאה של ווינדוס לא העלתה כלום. מה יכול להיות הגורם לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  10. Started by SemteX,

שלום, יש לי מחשב A64 3000+ g6800NU 512ddr Adata PC3200 והכי חשוב בעניין הזה Epox 8kda3j עכשיו... בכל פעם שאני פותח את המחשב שלי מוצג חלון דוס (אולי חלון דוס שקשור לBIOS) שעליו רשומים כל המתחים והטמפרטורות של המעבד והצ'יפסט והמתח של הכ. מסך, ומעליו כתוב משהו בסגנון: "Warning! if you open the compter the system will work on safe mode. you need to enable CMOS frequencies to the CPU" משהו בסגנון הזה.. לא הבנתי את זה בכלל... עכשיו מתחת לכל אלה כתוב "to continue press F1" אני לוחץ כמובן והכל פועל כרגיל. עכשיו.. מה לעזאזל אני אמור לעשות כדי לבטל את החלון הזה, ושהמחשב ייפתח כרגיל בלי ללחוץ F1, ומה הם בכלל מבקשים ממני לעשות. אני אודה מאוד למי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by RazorJunior,

במחשב של חבר שלי, כשמדליקים את המחשב, המסך לא עולה. בדקתי את כל החלקים במחשבים אחרים והבעיה היא בלוח... עכשיו, יש עדיין אחריות על הלוח אבל החנות פשטה רגל. מישהו יודע מי היבואן של ASUS? או למי אני יכול לפנות בשביל לקבל את האחריות? תודה

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  12. שלום, יש לי לוח אם של גיגה בייט GA-7VAX. היום קניתי מעבד AMD XP 2800. לפי מה שהבנתי, אני עכשיו אמור לעבוד ב- 266FSB או 333FSB (על פי האתר, הלוח תומך והביוס מעודכן). http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX.htm לעומת זאת בתוכנת CPUZ ה- FSB שלי נמצא על 166.9 (שעל פי הבנתי ללוח אם הזה אין בכלל תמיכה ב- FSB כזה). מצורפת תמונה של CPUZ. יחד עם זאת תחת Bus Speed מופיע 333.8. יש לי 2 סטיקים של זכרון 512x2 DDR PC2700 שעל פי CPUZ רץ ב- 166.9 השאלה - מה קורה כאן? האם אני פשוט לא קורא נכון את הנתונים או שאני צריך לשנות משהו? ואם כן אז איפה? ה- manual של הלוח כולל בתוכו את הדגמים המתקדמים יותר ושם יש התייחסות לג'מפר שבכלל לא נמצא על הלוח שלי... תודה. [attachmen…

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  13. היום עידכנתי FirmWare לצורב ולסידירום. העידכון הלך חלק לשניהם, אבל פתאום הצורב הפסיק לקרוא דיסקים ! :-\ ניסיתי עוד גירסאות של FirmWare לצורב אבל כלום לא פעל. ניסיתי לשחזר וזה עדיין לא עובד. מה אני עושה?? ??? הצורב הוא Aopen 48x12x32, ה FirmWare המקורי הוא גירסה 1.10 .

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by BlackTalon,

יש לי נרו 6 ובהתחלה כשהייתי צורב דיסקים הכל היה בסדר ועכשיו כמה שניות אחרי שאני לוחץ burn הצורב מוציא ת'דיסק וזה כותב לי Please insert empty disc to write to... Disc require-cd-r\rw Disc type in recorder-(Empty האפשרות היחידה בחלון זה Cancel ואז אחר כך זה כותב aborted by user ניסיתי עם שני דיסקים שונים ובכל המהירויות זה קורה כל פעם... מה לעשות??? נ.ב תעיפו מבט במפרט שלי ותראו על איזה צורב, מערכת הפעלה, ועוד...אני מדבר

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by overload,

יש לי GF 4 MX 440 128MB AGP X 8 עם דריברים 40.72 מאתר החברה. ויש לי שלוש בעיות חוץ מהיותו חרא של כרטיס : 1) כשאני נמצא בwindows המסך ממצמץ, כל 5-30 שניות הוא נעשה שחור לחצי שניה והתמונה מתעוותת קצת (הסמן מכפיל את עצמו ומשנה צבע :-\) כשהוא חוזר. 2) למה אני לא יכל לשלוט במהירות של הזכרונות והליבה דרך מאפיני תצוגה>הגדרות>מתקדם>לשונית-GFORCE 4 MX? אין לי אפילו לשונית כזאת בחלון . 3) יש לי XP בעיברית ובחלון של מאפיני תצוגה>הגדרות>מתקדם>לשונית-GFORCE 4 MX הטקסט לא מתאים לחלון הוא נחתח מצד ימין ולא רואים את כל המילים כך.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by david85,

קיבלתי תוצאה נמוכה מאוד של 3656 נקודות בלבד, תסתכלו במפרט מחשב שלי ואולי תגידו לי מה הבעייה... לפי דעתי זה הכרטיס כמובן.. אבל בכל זאת זוהי תוצאה נמוכה מאוד, אז מה לפי דעתכם הבעייה ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  17. האם זה בסדר שה PAGE FILE בגודל כזה כי אני זוכר שבדרך כלל לא היתי עובר את ה 160 מגה. ואם זה בעיה אז איך אני יכול להקטין אותו? המעבר על 100% Usage אבל זה בסדר כי אני מריץ UD . תודה לכל מי שיכול לעזור או לזרוק איזה עצם.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

אתמול נדפק לי הוינדוס2000, אבל לא על זה אני מדבר. כשהתקנתי בדצמבר את הדריברים של ATI לDX9, עם הקונטרול פאנל בזמנו, בקטע של הכיבוי\ריסט, כשהמחשב עושה SAVING YOUR SETTINGS, זה לוקח משהו כמו שתיים-שלוש דקות. אתמול, אחרי שנדפק לי הוינדוס והתקנתי אותו מחר עם DX8.2, החזרתי את DX9 והפלא ופלא, המחשב מתכבה במהירות. התקנתי את הדריברים 3.2 ושוב, המחשב נכבה במהירת. התקנתי את הקונטרול פאנל של הדריברים, ומאז- המחשב נכבה לאט, ככה שבודדתי את הבעיה. עכשיו, כשאני מתקין את הקונטרול פאנל אני מתקין אותו כMODIFY. האם זאת הבעיה??? זה לא משהו רציני, אבל אשמח אם זה יפתר. הדריברים והקונטרול פאנל כרגע זה PBA 3.2, אבל זה גם היה לפני הגוסט, ז"א בBBA 3.2, וזה התחיל רק מגרסאת CATALYST 3 תודה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by moses_23,

אחים! חבר שלי איפס את הביוס שלו ואחרי שהוא איפס הוא קיבל את ההודעה הזאת: Boot failure-system helted א. מה זה אומר? ב. המחשב לא מזהה את הכוננים שלו...בביוס הם לא מופיעים כך שאין BOOT (אין ב- BOOT אפשרות לבחור בין הכוננים) מה עושים? צריך לעדכן את הביוס?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  20. Started by חלישות,

כתבתי את ההודעה הזאת בפורום אודיו אולי כאן ההודעה יותר מתאימה יש לי כרטיס קול און בורד לוח אם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by AMD Sempron +3100,

יש לי לוח ELITE של פנטיום 3 עם צי'פסט VIA ואני רוצה לעדכן את הביוס ! ניסיתי לחפש את הביוס שלי דיי הסתבכתי באתר של Elite הוא לא קיים בכלל ! איך מעדכנים ביוס בכלל ? עזרה HELP !

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by RDS,

טוב אז הייתה לי בעיה במחשב, MB נשרף עקב הפסקות חשמל... בכל מקרה, מאז שהוא חזר, ניסיתי להכנס למשחק, ואחרי 6 שניות בערך ראיתי מסך שחור, כאילו המחשב כבוי, אבל המחשב פעל (מאווררים)... בכל מקרה, ניסיתי בATITOOL לעשות סריקה לארטיפקטים, ואחרי 10 שניות קרה אותו דבר....חשבתי שאולי זה קשור לספק כח (ג'נרי), ואולי קרה לו משהו כתוצאה מההפסקות חשמל... אבל המחשב פועל רגיל לגמרי כאשר זה לא במשחקים... כולל סרטי HD... הסתכלתי ב-SPEEDFAN והמתחים נראים בסדר (לא שאני ממש מבין בזה) את הספק הכח אחליף בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה מקור בעיה... חשבתי אולי לאמץ את המחשב בדרך שהיא לא גרפית (מאמץ של המעבד או משהו כזה)... אבל לא יודע... תנו רעיונות... עריכה: הוספתי כמה פרטים מאוורסט... תודה מרא…

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by dj_poo,

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848p_neo-v זה הלוח 848p neo-v של MSI 478 עכשיו מהלוח יוצא לי power led 3 pinim hd led 2 pinim power sw 2 pini reset sw 2 pinim ואני לא יודע איך לחבר ללוח יש אפשרות למדריך אני הפכתי את הרשת לא מצאתי וזה לוח שהיה זרוק לי כאן כי שידרגתי לסוקט החדש ואני מביא את זה לחבר יש מצב לעזרה

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by itay3ez,

לי ולחבר שלי יש אותו מחשב אותו חלקים קנינו מאותו מקום אותו מעבד אותה כמות של זיכרון ממש הכל רק שיש לו כרטיס מסך AGP Nvidia GeForce 7600GS/GT ולי יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 7800 GS AGP אני לא מבין את ההגיון שאצלו הביצעוים יותר טובים עובד יותר מהר ורואים גם יותר יפה אני מדבר למשל על המשחק PRO SOCCER 2008

• 12 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.