עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן אז ככה החלטתי לנקות את המחשב שלי - פתחתי אותו ניקיתי את כולו בעזרת מברשת ושואב אבק - בשיא טיפשותי פתחתי את הספק גם וניקיתי שם בסוף סגרתי הכל ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק - כל האורות דולקים - המאווררים דולקים אבל חוץ מזה שום דבר לא נדלק - לא מקלדת לא עכבר לא מסך לא כלום.. מה מקור התקלה ומה עושים?? תודה!

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  2. אהלן, יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ לוח אם של ASUS P4S800D זיכרון DDR 256 X 2 כרטיס מסך GEFORCE 6200 הבעיה שלי כשאני מנסה להפעיל סרטי Blu-Ray הם הולכים בדי תקיעות רוב הזמן. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD בחיבור HDMI. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד X זיכרון ואחליף לכרטיס מסך Y. האם אני אוכל לצפות בסרטי Blu-Ray בצורה חלקה או שאין מנוס מלהחליף מעבד והוא בעצם צוואר הבקבוק? מכיוון שאני לא משחק במחשב, אני לא רוצה כל כך להשקיע ולקנות מחשב חדש. הייתי מעדיף אם אפשר להסתפק רק בהחלפת כרטיס מסך והוספת זיכרון. אגב החיבור של הכרטיס מסך הוא AGPX8. תודה.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by ofer,

לא מצליח לראות במחשב שלי כונן משני ולטפעל אותו כאילו איננו הכונן מחובר כמו שצריך , הבאיוס מזהה אותו במחשב שלי ברשימת ההתקנים מופיע מיד אחרי הראשי אך במחשב שלי מופיע רק כונן C וכונן התקליטורים בדקתי בבאיוס הוא מזוהה בשמו כל ה-setup של הביוס רגילה מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך יוצאים מזה ? (החלפתי כונן קשיח אחר וגם הוא לא מזוהה ) המערכת היא WIN98SE

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by sgsg,

טוב רוב השאלה בכותרת. שמתי לב לזה לא מזמן אבל מסתבר שזה ככה כבר כמה זמן. יש לי שני נגנים - סאנסה ו IAUDIO X5L - וכשהם מחוברים המחשב לא עולה. הוא נדלק אבל לא קורה כלום. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by bluemail,

הdvd שלי משמיע רעשים ומודיע שחסר קובץ בווינדוס/ישן ולא מעלה כלום לעומת שהצורב עובד ללא בעיות יש הצעות???

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

תראו, הבעיה שלי היא מסובכת...לפעמים כשאני משחק באיזה משחק משוטט באינטרנט או אפילו סתם שומע שירים פיתאום המחשב עושה ריסטארט מעצמו!!! עכשיו, הבעיה היא לא הזיכרון כי היה לי לוח שאפשר לשים בו גם אסדיראם וגם דידיאר, אז החלפץי מאסדיראם לדידיאר ועדיין היה ריסטארטים, זה גם לא הכרטיס מסך כי גם אותו החלפתתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, זה גם לא הכרטיס קול כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, וזה גם לא ההארדיסק כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, ןזה גם לא הלוח כי גם את כל הלוח החלפתי!! בקיצור החלפתי את כל החלקים גם את הספק כח חוץ מהמעבד הכונן דיסקטים והמעבד,ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים!!! מה לעשות ומה לעזאזל יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת?!?!?!!?!? ??? ?…

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by The TrCkeR,

יש לי מסך samsung syncmaster 959nf וכרטיס מסך: Geforce 4 440mx 128mb. כאשר אני מגדיר את הרזולוציה ל-60HZ, רואים תמונה חדה, ולעומת זאת, ב-85HZ התמונה לא ממש חדה. שאלתי היא האם טישטוש זה נובע מחוסר איכות כרטיס המסך או חוסר תמיכתו באיכות גבוהה בתדרים כאלה, או שהמסך פשוט מיטשטש כאשר אני מעלה את קצב הריענון ואין לזה כל קשר לכרטיס מסך... אם הבעיה היא הכרטיס מסך, אז כיצד אדע איזה כרטיס מסך לקנות שיפעל האיכות יותר גבוהה (חברה, סוגי זיכרונות ועוד...) תודה!

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by akruvi,

שלום, היום קיבלתי (סוף סןף) את החלקים האחרונים למחשב החדש שלי. בין ביתר - לוח אם GA965PDS3P ומאוורר Zalman 7700CU. הכל מורכב, עובד יופי, חוץ מדבר אחד מוזר בנוגע למאוורר: המאוורר מגיע עם מכשיר שליטה בעצמה. אם המאוורר מחובר בעזרת המכשיר לחיבור של הCPU FAN בלוח, הוא לא עובד. אם הוא מחובר ללא המכשיר, הוא מחכה כמה שנית, מתחיל לעבוד אבל רק במהירות של 600-800 RPM. אם הוא מחובר לחיבור הPOWER FAN, הוא עובד רגיל (לפחות נראה כך), אבל הלוח מוריד את מהירות המעבד (לחצי!!!) בגלל זה! למרות שחום המעבד עומד על 12 מעלות וטמפרטורת הלוח על 44. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הולך פה?

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  9. אז ככה הכל התחיל שיום אחד הדלקתי את המחשב והוא לא העלה לי ביוס מה שעשיתי הוצאתי את הסוללה והחזרתי ואז זה העלה לי שגיאה בהגדרת הביוס לחץ כאן לברירת מחדל (תמונה לחצו כאן) בכל מקרה מאותו יום המחשב שלי לא עובד אם אתה לא מנתק סוללה ומחבר. לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים הוא החליף לי סוללה של ביוס, המחשב עבד במעבדה אבל שהגעתי הביתה שוב הייתה את השגיאה . לא חזרתי לטכנאי כי הוא נימצא רחוק ויש פקקים (תל אביב חח ) בכל מקרה ככה השארתי את המחשב במצב שינה כל הזמן ולא כיביתי אותו ואז היום הגיע השיא עשיתי למחשב ריסטרט כי הוא ניתקע ואז הוא לא העלה ביוס הוצאתי סוללה החזרתי לא עבד ובנוסף הוא היה מתכבה אחרי 5 שניות ונדלק אחרי 5 שניות ככה בלופים אז שיחקתי עם הזכרונות לא עבד ואז הוצאתי 2 כרטי…

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by besti,

קיבלתי ללא תשלום !!! הבעלים הקודם ניסה ולא הצליח... WIPE .? זאת תוכנת מחיקה?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  11. Started by dany_tab,

שלום , לחבר שלי יש הארד דיסק אחד מחובר ועובד, שיש עליו מערכת הפעלה וינדוס 98. עכשיו אני רוצה לחבר לו עוד הארד דיסק בנוסף, בלי לפגו בנתונים שיש על אותו דיסק, שעליו גם מותקן וינדוס 98. איך עושים את זה? מספיק רק לחבר את כבל ה IDE ואת מקור המתח? או שצריך להגדיר משהו? נ.ב. התקנתי וינאמפ על המחשב ווינדוס 98 (וינאמפ רגיל שעובד על XP ) וניסיתי להפעיל סרט ולא הצלחתי , שמעו רק קול ללא וידאו., למה זה קרה? אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה חינמים שרצה טוב על וינדוס 98 ואני יוכל לראות סרטים למיניהם לכל הפורמטים. וגם ניסיתי לחבר אם פי שלוש ודיסק נייד ליו אס בי ולא הצלחתי זה קשור איכשהו ל זה שזה וינדוס 98? יש איזה דרייבר בשביל זה? אנא תענו לי בהקדם תודה מראש, דני

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  12. שלום רב, יש לי בעיה במחשב וכך גם בבהפעלת שלושת המחשבים האחרים שיש ברשותי. לפני כמה זמן היה לי בעיה במחשב אז החלפתי למחשב אחר משומש ועכשיו יש לי את אותה הבעיה במחשב הזה. המחשב נידלק,אך אין שום דבר על המסך. זה לא בעיה של הכרטיס מסך ולא בעיה של המסך זה בטוח מבדיקות שונות שאני עשיתי להם. איזה בעיות חומרה יכולות לגרום למצב של המחשב עכשיו?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by David Ell,

שלום לכם (: קניתי מחשב לפני שנה וחצי (נובמבר 2011) ובזמן הזה אמא שלי חפרה לי לנקות אותו, ידעתי שהיא צודקת אבל לא עשיתי כלום, לא יודע למה.. עכשיו אני רואה שהוא פול אבק, בתוך הכרטיס מסך, מאחורי המאווררים, משהו מזוויע, כל מקום גושים של אבק, לא פלא ירדו הביצועים. מה לעשות? בינתיים ניקיתי אותו ממש בכללי כזה עם מברשת רכה, במאווררים ובכרטיס. איך אני אמור לנקות? לשלוח לתיקון? בבקשה עזרה מהירה (:

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  14. שלום, קיבלתי פנטיום 4 ישן ואני רוצה לנסות לגרום לו לעבוד. המחשב הגיע ללא ספק כוח והמעבד היה מחוץ לסוקט. הפרדתי את המעבד מהקירור, יישרתי את הפינים וחיברתי את המעבד לסוקט(נראה לי שזה עבד בסדר) ואת הקירור מעל(ללא משחה טרמית בנתיים - אני רק רוצה לבדוק שהכל בסדר). אחרי כן חיברתי את הספק. המחשב נדלק אבל יש ביפ ארוך והוא בעצם לא עולה, ניסיתי לנתק את כל רכיבי החומרה חוץ מהמעבד וזיכרון(יש כמה, כל פעם ניסיתי אחד אחר בסוקט אחר) אך עדיין יש ביפ ארוך. איך אני יכול להתקדם מכאן? הגיוני שהחוסר במשחה טרמית גורם לבעיות אפילו אם זה ל-5 שניות? תודה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by EddieZavlunvo,

היי, יש לי בעיה עם הכונן החיצוני שלי של חברת WD אני מחבר את הכונן לחשמל ולמחשב (3.5 אינץ) אבל המחשב לא מזהה אותו. לא שלי ולא בעוד כמה מחשבים שניסיתי, ניסיתי להחליף לו גם קבל נתונים וגם זה לא עובד. הנורת חשמל מהבהבת זה סימן שהוא כן מקבל חשמל אני לא יודע מה הבעיה אולי מישהו כן יודע איך לסדר את זה? תודה.

16. שלום וסוף שבוע טוב. משום מה כל פעם שאני בא להתקין משחק (כל משחק כלשהו) הוא מתקין ואז באמצע ההתקנה המחשב נתקע ואיאפשר לעשות כלום.אלא להדליק מחדש.המחשב חדש.! מה הבעיה? :-[ התקלה השניה היא בעת הפעלת המחשב שהווינדוס עולה קופץ לי הודעת error שהיא חדשה לי מאז שהתקנתי תוכנה SUPERAntiSpyware כדי שיוכל לסדר לי את בעית ה-autorun שלא נותן להיכנס לכוננים.זה סודר אך אין לי מושג מה זאת ההודעה בעת הפעלת המחשב ההודעה היא משהו כזה error......nds(code 1) (הנקודות רשום שם משהו אך אני לא זוכר מה רשום שם)

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  17. לפני הפירמוט ועם זה הוא בא במקור זה היה WIN XP HOME עכשיו אחרי הפירמוט החלטתי ללכת דווקא על PRO מה שאני שם לב זה שהבטריה נגמרת לי נורא מהר אני לא בטוח אם זה בגלל הווינדוס החדש אבל הגיוני שPRO צורך יותר חשמל מHOME??? והאם יש דרך לבדוק את תקינות הבטריה.... כי תוך בערך שעה ומשהו אולי שעתיים היא מתרוקנת

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by Arturh87,

יש לי WINDOWS XP ואני לא מצליח להתקין USB 2.0 כי ה Windows Update לא מוצא את העדכון שצריך להוריד. איפה אני יכול להוריד את זה במקום אחר או להתקין את זה בצורה אחרת.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by DARK-SPIRIT,

כשאני עושה Restart למחשב המסך מתכבה ולא משנה כמה זמן אני מחכה הוא לא נדלק, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב המסך נידלק בלי בעיות. ניסיתי להחליף מסכים וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אנשים

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  20. היום התחדשתי לי במחשב נייד חדש מדגם GIGABYTE W468N. לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק עם כל הדרייברים, דיסק שקיבלתי מג'יגבייט. נראה שהכל עובד טוב ויפה חוץ מהכרטיס רשת. זאת הפעם הראשונה שלי עם רשת אלחוטית, אז יכול להיות שיש משהו שאני לא מבין. כל פעם שאני מנסה להתקין דריבר לכרטיס רשת, ממשיכה לקפוץ לי הודעה של DRIVER NOT INSTALLED וקופץ לי חלון של INTEL WIRELESS TROUBLESHOOTER רק שהוא לא ממש יעיל. המחשב שלי בכלל לא מזהה את הרכיב. כשאני מפעיל בפותר בעיות הזה דיאגנוסטיקה, אני מקבל ב HARDWARE TEST "wireless hardware is not bound to transport driver" ניסיתי להוריד גם דריבר מהאתר של אינטל, אך גם זה היה ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בחומרה, או שאני עושה משהו לא …

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  21. שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של radeon 1950x pro של saphire. הבעיה הופיעה לא מזמן, לפני זה הוא עבד מצוין. מה שקורה הוא שאחרי שאני משחק במשחק כבד כ 10 דקות, המחשב ניתקע והמסך מיתנתק ל no signal. בדקתי את כל המאווררים, כולל הזה שנימצא על הכרטיס עצמו, כולם עובדים, אבל לכל מיקרה גם ניקיתי אותם. כמו כן אני לא חושב שזאת בעיית חום כי הוא לא מתחמם יותר מדי, ונישאר יחסית חם, וגם יש לי מארז גדול עם ארבעה מאוורירים והכל מסודר בו לזרימת אוויר טובה. במשחקים הקלים (ישנים) זה לא קורה לי והכל עובד ניפלא. התקנתי גם מחדש את הדרייבר מהדיסק שהגיעה איתו, וזה לא עזר. עוד תופעה שיש היא שעם אני מסתכל סרט בווינדווס מדיה פלייר, ושם אותו על pause אז אחרי כ-5 דקות התוכנה ניתקעת, אני לא יודע עם זה קשו…

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by mimoni9,

שלום לא מזמן רכשתי XTREMER מרשת BUG הורדתי עדכון גרסא מהאתר של ה XTREMER שמתי אותו על DISKONKEY חיברתי את הסטרימר בחיבור RCA ולא HDMI ניתקתי כבל רשת. נכנסתי להגדרות בחרתי את העדכון שנמצא על הכנון הנייד והרצתי אותו. הוא עשה מעיין ריסט ואז העלה את החלון שמראה כותרת של XTREMER, הנורת חיווי מהבהבת וככה זה תקוע. אגב, המליצו לי לעשות עדכון דרך הרשת אך אני לא יודע איך (כשאני נכנס לעדכון גרסא יש לי אפשרות לבחור בין כונן פנימי לחיצוני בלבד) אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  24. לאחר שאני מפעיל את המחשב , ותהליך ה POST מתבצע המחשב מבקש ממני תמיד ללחוץ F1 . (אני מקווה ש POST זה התהליך הראשון איפה שנכנסים לביוס ) נכנסתילביוס , ולא ראיתי שם כלום. זה התחיל להופיע אחרי שהצאתי את הסוללה כדי לאפס את הלוח.

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך של המחשב לטלביזיה, כדי שאני יוכל לראות סרטים וזה... והבעייה היא שאני לא מצליח לראות שום סרט במדייה פלייר ובמקום שיופיע לי הסרט למשל, מופיע לי מסך שחור. מה לעשות כדי שזה יסתדר? תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים