עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

תראו, הבעיה שלי היא מסובכת...לפעמים כשאני משחק באיזה משחק משוטט באינטרנט או אפילו סתם שומע שירים פיתאום המחשב עושה ריסטארט מעצמו!!! עכשיו, הבעיה היא לא הזיכרון כי היה לי לוח שאפשר לשים בו גם אסדיראם וגם דידיאר, אז החלפץי מאסדיראם לדידיאר ועדיין היה ריסטארטים, זה גם לא הכרטיס מסך כי גם אותו החלפתתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, זה גם לא הכרטיס קול כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, וזה גם לא ההארדיסק כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, ןזה גם לא הלוח כי גם את כל הלוח החלפתי!! בקיצור החלפתי את כל החלקים גם את הספק כח חוץ מהמעבד הכונן דיסקטים והמעבד,ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים!!! מה לעשות ומה לעזאזל יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת?!?!?!!?!? ??? ?…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  3. אז ככה הכל התחיל שיום אחד הדלקתי את המחשב והוא לא העלה לי ביוס מה שעשיתי הוצאתי את הסוללה והחזרתי ואז זה העלה לי שגיאה בהגדרת הביוס לחץ כאן לברירת מחדל (תמונה לחצו כאן) בכל מקרה מאותו יום המחשב שלי לא עובד אם אתה לא מנתק סוללה ומחבר. לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים הוא החליף לי סוללה של ביוס, המחשב עבד במעבדה אבל שהגעתי הביתה שוב הייתה את השגיאה . לא חזרתי לטכנאי כי הוא נימצא רחוק ויש פקקים (תל אביב חח ) בכל מקרה ככה השארתי את המחשב במצב שינה כל הזמן ולא כיביתי אותו ואז היום הגיע השיא עשיתי למחשב ריסטרט כי הוא ניתקע ואז הוא לא העלה ביוס הוצאתי סוללה החזרתי לא עבד ובנוסף הוא היה מתכבה אחרי 5 שניות ונדלק אחרי 5 שניות ככה בלופים אז שיחקתי עם הזכרונות לא עבד ואז הוצאתי 2 כרטי…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by m_a_t,

לפני יומיים קניתי שני מאוררים. אחד מהם חיברתי לחיבור על הלוח אם שלידו רשום systemFan עכשיו אני רוצה לחבר את השני, אבל אין לי לאן? מה לעשות? (לוח אם- k7s5a של ecs)

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  5. שלום! אני צריך להעביר וידאו למחשב. את החלק הויזואלי זה לא בעיה, פשוט מחברים לSVIDEO IN, אבל איך מחברים את הסאונד... הרי אין כניסת בננות (אדום ולבן) בכרטיס קול... אךי עושים זאת?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  6. שלום. קניתי היום אוזניות Creative Sound Blaster Tactic3D Rage עם חיבור USB ומיקרופון בסניף באג שבקניון לב המפרץ חיפה. האוזניות עלו 349 ש"ח. הבעייה היא שלאחר שאני מחבר אותן ליציאת USB כלשהי במחשב שלי ו-Windows מתקין בהצלחה את הדרייבר הבסיסי שלהן מ-Windows Update, בעוד נוריות ה-LED שעל כל אוזנייה נדלקות, לא שומעים איתן כלום, וגם המיקרופון שלהן לא עובד, וזאת על פי בדיקה שביצעתי בסקייפ וכן במנהל השמע של חלונות 7. גם הורדה והתקנה של הדרייבר המלא מהאתר של קריאטיב לא הועילו. מה יכולה להיות הבעייה? האם מדובר בפגם בייצור, ועלי להחזיר את האוזניות לסניף?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  7. הרבה פעמים צריך להדליק ולכבות עד שבכלל המחשב עולה כל המידע מהביוס: ------------------ המעבד- כתוב לי 2600+ (AMD) לפעמים המחשב עולה כשהמעבד נראה ככה: 1150MHZ = 11.5X100 ולפעמים הוא עולה ככה: 1909MHZ = 11.5X166 (הטמפרטורות סבירות בשני המקרים) מה הפיתרון?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  8. המחשב שלי עושה מידי פעם ריסטים לא רצויים לפעמים יש יום שלם שאני לא מקבט ריססט. אבל שומעים צפצוף לשניה של ההארד דיסק ואז ישר יש ריסט ... אין מסך כחול וגם כיוונתי אוטומטית שאם יהיו שגיאות המחשב לא יפעיל עצמו מחדש ויראה לי מסך כחול וזה בכל זאת לא מראה לי... חוששני שיש בעיות עם המתחים אולי ספק הכח לא עומד בעומס או משהו... ללמרות שזה ספק חדש של פנטיום 4 - 480W . ואם אתה מציעים שאני אתן לכם את המתחים שאני מקבל מספק הכוח אז בקשה : CPU Core 1.37 V +3.3 V 3.38 V +5 V 5.26 V +12 V 12.48 V +5 V Standby 5.12 V מבחינת המתחים יש סיבה לדאגה ??? דבר שני שעשיתי זה בדקתי באמצעות התוכנה WinDbg והתוצאות הם : Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 9C, {4, 80545ff0, b…

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by zone glide,

זה התחיל לי לפני חודשיים שלוש אני חושב.. בהתחלה הייתי בטוח שזה מהספק כוח, שאמנם התיישן וכבר היה לי אותו 6 שנים, ואחרי כמה ימים פתאום המחשב הפסיק לעבוד והספק פשוט היה גמור. אז החלפתי לספק חדש, לא היו רעשים למשך תקופה. עד שלפני שבוע בערך הרגשתי שהרעש חזר שוב, אולי זה רעש לא בדיוק אותו הדבר, אלא הפעם חריקות כאלה ולא תקתוקים. לא חושב שמדובר ב- Coil Whine או משהו כזה.. הקירור של הכרטיס תקין ושום דבר לא מפריע לקירור.. גיליתי שזה מגיע ממנו כי שאני משנה קצת את מהירות הקירור זה מפסיק קצת ואז חוזר, גם במצב מנוחה. ואני שם לב גם לאחרונה שלפעמים הכרטיס ב-54 מעלות במנוחה ולא ברור לי למה, לרב זה היה נמוך...

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by eyalze,

שלום לפני כמה ימים המחשב נכבה לי ומאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע ללוגו של ווינדוס 7 ואז המסך מחשיך ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול והמחשב כבה ונדלק מחדש. בSAFE MODE המחשב עולה אחרי חיפוש באימטרנט הבנתי שהשגיאה במסך הכחול 0x00000116 קשורה לכרטיס מסך. מחקתי את הדרייברים בSAFE MODEת ואז המחשב עלה בלי בעיה. ברגע שהוא עולה ווינדוס מתקינה אוטומטית את הדרייבר ולא מצאתי דדרך לעצור את זה ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי להתקין דרייבר חדש וגם זה לא עוזר. יש לי ווינדוס 7 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6600GT

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  11. אני משתמש בלפטופ של דל בעל מעבד i3 2370M מהירות שעון -2.6 ג'יגה הרץ , עם זכרון של 4 ג'יגה ראם . הבעיה : כאשר אני מדליק את המחשב , השימוש ב-CPU על פי מנהל המשימות הוא 1% , לאחר כמה רגעים הוא עולה ל50% ואז בעת הפעלת כרום תחיל לעלות ולרדת בין 12%-92% , ואם במקרה על הדרך אני נכנס לתיקיה כלשהי ה-CPU קופץ שוב .. בדקתי וירוסים ע"י - AVG 2012 וגם ע"י HITMAN והכל תקין מהבחינה הזאת . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש =] .

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  12. Started by BHXHO2,

חיברתי את כולם אבל הווינדוס מזהה את הכונן dvd כונן רגיל ולא dvd איך אני יכול לסדר את זה יתיאה אחת של ide מהלוח אם הצורב והdvd יציאה שני רק הארדיסק צורב על סליו dvd על מאסטר ארדיסק על cs לוח עם דגם p4ma של via תודה ניסים

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by iyehuda,

הבעיה שהם תקינים כי כשאני בודק אותם הם תקינים לחלוטין [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  14. Started by haim855,

כל תוכנה מראה אחרת.. בתוכנה speedfan זה די ניראה הכי מפחיד מה זה גם auxtin הזה

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  15. Started by xytkhi,

כל פעם שאני מרסטרט את המחשב עולה לי הודעה על בעיה כלשהי בארד-דיסק הרצתי CHACK-DISK של ה-WINDOWS ותוכנה כמו Ariolic Disk Scanner אך הוא לא מצא כלום. מה זה יכול להיות (מצ"ב תמונה) האם יכולה להיות בעיה בביוס או SMART?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by gooz,

בזמן האחרון התחילה תופעה מאד מוזרה במחשב אני יושב עליו ופתאום בלי שום סיבה הוא פשוט נכבה ישר כאילו החשמל קופץ. בדקתי תקעים והם בסדר גמור. המחשב לא מבצע כיבוי פשוט נכבה. כשאני מדליק אותו שוב הוא כותב לי Over clocking Feild please run setup ... to enter setuP press F1 בחיים שלי לא התעסקתי עם אווברקלוקינג אין לי מושג מה קורה כאן. האם הבעיה ב CPU? או שזה במערכת XP? תודה רבה רבה רבה לעוזרים

17. Started by huber,

שלום חברים. בימים האחרונים אתר מסויים שמתמש בג'אווה התחיל להתנהג לי מוזר. חלק מהאובייקטים מופיעים וחלק לא. הדבר קורה רק עם כרום, ב IE הבעיה לא קורית, הבעיה שאני לא רוצה לגלוש ב IE. לא נתקלתי בתופעה באתרים אחרים, רק באתר הספציפי הזה, הג'אוה בדפדפן מעודכן לחלוטין ואין שום תוספים שרצים (ניטרלתי את כולם על מנת לוודא שאחד מהם לא גורם לבעיה). מצ"ב סקרינשוטים להבהרת הבעיה, אשמח לשמוע אם למשהו יש רעיון: הבעיה כפי שהיא מופיע בכרום, שימו לב שהכפתורים למעלה תקינים, בעוד הכפתור "filter" ו "catagories" לא תקינים: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhuba/?action=view&current=TL2_zps08e2c307.jpg ככה זה נראה ב IE לשם השוואה: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhub…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  18. הבעיה היא למעשה של חבר ואני מנסה לעזור לו. מידי פעם המחשב שלו קורס ללא מסך כחול. למעשה בכול פעם שהו מפעיל את המחשב הוא מקבל הודעה . fan error, press F1 to resume אני משער שמדובר על בעיית מאוורר, היות והו טוען שגם יש לא רעשים כשהו מדליק את המחשב. אשמח לקבל עזרה מאחד הטכנאים פה בפורום.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by Money_Man,

מצטער על הבהלה... אבל יש לי בעיה נוראית עם המאורר.. היום ואתמול המחשב פתאום נתקע לי ושום דבר לא פעל.. היום פתחתי את המחשב ונראה לי שאני מבין למה.. המאוורר של המעבד מתנהג באופן מוזר.. עם התחלת הרצת המחשב המאורר עושה סיבוב ומפסיק את הפעולה..שוב עושה סיבוב ומפסיק להסתובב.. כאילו הוא מנסה להתסתובב אבל משהו חוסם אותו.. יש לציין ששום דבר לא חוסם אותו.....ואחרי כמה הרצות של המחשב זה אכן פתאום מתחיל להתסובב אבל רוב הפעמים לא.. המעבד בקושי בן 3 חודשים...הוא E6300 קונרו... האם יש אולי איזה משהו שלוקח לו את החשמל? (כמובן המעבד מחובר לCPU FAN שעל הלוח אם (GA-945P-3S)) או שהמעבד פשוט דפוק? יש לפנות לחנות אולי שחליפו לי? תשובה מהירה חשובה לי.. תודה..מת עליכם.. אולי מישהו יודע על תוכנת …

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  20. בדקתי בspeedfan את הטמפרטורות פתאום אני רואה 110 מעלות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פתחתי את המארז והמאוורר של המעבד לא פעל יש לי E2160 אני לא יודע מה לעשות הוא מחובר במין מגנט כזה איך אני יכול לחבר אותו?

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  21. שלום בניתי מחשב מדיה סנטר שיש בו HDMI מובנה וחיברתי כרטיס PCI-E במקום וביטלתי את המובנה אבל לא מצליח לשמוע קול התקנתי את הדרייבר של NVIDIA

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן. הורדתי תוכנה מהאתר HWZONE שהיא אומרת את כל החומרה של מחשב וטיפים(SISANDRA) אז כתוב בטיפ של המעבד שהמאוור של המעבד לא פועל יותר... יש לי גפ את התוכנה MBM 5 ובתוכנה הזאת כתוב שהטמפרטור של המעבד היא 37 ככה... וזה אחרי שהמחשב דולק שעה... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 זה הגיוני שהמאוור לא פועל? אם כן מה לעשות?!??! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  23. יש לי מחשב ישן יחסית, (nVidia 9800GTX, AMD core 2 duo, 4 GB RAM DDR2, MA78GM-S2H), שבוע שעבר עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך ומאז אני חווה קצת קריסות. עכשיו הוא הגדיל לעשות ואחרי הקריסה האחרונה הוא מראה מסך "מלוכלך" בקווים צהובים בזמן הבדיקות של הבוט ובכל שאר הבוט סימני קריאה על כל המסך. המערכת לא עובדת... יש פתרונות?

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by neil4,

אני לא מצליח אפילו לפרמט את המחשב כשמגיע לי ל 10 אחוז נתקע אז נכנסתי לשם http://www.maxtor.com/en/support/downloads/powermax.htm אבל כשאני עושה בוט הוא אומר לי cant load ibmdos.com אז הורדתי את הקובץ והעתקתי אותו לדיסקט וזה עדיין עושה אותו דבר עזרה דחופה????

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by Daniel Buzaglo,

אוקי אז המחשב שלי הוא מחשב בסיסי לא לגיימינג ואני מעוניין לשדרג לו כנראה כרטיס מסך בסביבות ה500-550 שקל (מאמזון כולל מיסים) השימוש שאני רוצה בו הוא משחקים לא כבדים במיוחד ויכולת לעשות לייבים או להקליט ברמה טובה לדוגמא לייב מיינקראפט (הגרסא של הגרפיקה הגבוה יותר בסגנון של ultra shadersלמי שמכיר) עכשיו כאן אני צריך עזרה כי השאלה שלי היא אם אפשרי שאני יקנה רק כרטיס מסך והביצועים ישתפרו בהרבה? האם לקנות רק כרטיס מסך או ללכת על מעבד חדש יחד עם כרטיס (לדוגמא ryzen + vega)? ועל איזה אתם ממליצים ואני מעדיף אחד שיתאים ללוח אם ושאני לא יצטרך לקנות חדש תודה מראש לכולם! מצרף את המפרט שלי: חשוב לציין שהמסך שלי תומך רק עד 1600x900! ולא תומך ב1080p!!! h81m-k i3-…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים