תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לפני יומיים קניתי שני מאוררים. אחד מהם חיברתי לחיבור על הלוח אם שלידו רשום systemFan עכשיו אני רוצה לחבר את השני, אבל אין לי לאן? מה לעשות? (לוח אם- k7s5a של ecs)
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התופעה לא מתרחשת בישומים כמו סרטים ואינטרנט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה המאוורר של המחשב מרעיש לי בעת הרצת תוכנות משחקים וגלישה באינטרנט הרעש עולה ויורד והוא פשוט משגע אותי מה הסיבה לכך תעזרו לי.....
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב שלי החל לכבות את עצמו או להתקע לעיתים קרובות. זה קורה בדרך כלל כשאני מפעיל תוכנות רבות (לא תמיד, אבל רוב הפעמים). המחשב עבד עד לא מזמן בלי שום בעיה, ועכשיו אפילו אם אני מפעיל כמה תוכנות, אבל פחות ממה שהפעלתי בעבר, המחשב נתקע או נכבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה וכיצד אפשר לתקן? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אז ככה יש לי: E4500 מעבד P5VD2 לוח אם 9600GT כרטיס מסך 2GB RAM היום בבוקר אני מדליק תמחשב וזה כותב לי ככה: Your system maybe OC fail or Post interrupted. =/...... אני נכנס לsetup דרך ההודעה הזאת וזה סתם מראה לי את המקף המהבהב הזה לפני שזה נכנס כאילו נטען ובעצם זה סתם נתקע...... לא יודע מה לעשות???? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי, המאורר של הכ. מסך היה מסתובב ונתקע (אני הרכבתי לו את הכרטיס לפני שנה בערך) אז ניסיתי לנתק אותו מהלוח (מה שאני עושה הרבה אצלי במחשב ללא שום בעיה) אבל הDVI הפריע לי, כמובן שהכבל היה מנותק אבל המקום כניסה של הברגים של הDVI הפריעו לי להוציא את הכרטיס, אפשר להגיד שהפעלתי די הרבה כוח וניסיתי מספר פעמים עד שהתייאשתי. לבסוף חיברתי לו את המחשב לכבלים וזה המחשב נדלק והכל אבל המסך, העכבר, המקלדת לא מגיבים.! המחשב לא עולה. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המאוורר התחיל להרעיש ושום מכה לא עזרה אז החלטתי להחליף אותו במאורר מהספק של המחשב הישן שלי 1)הוצאתי מהספק הישן את המאוורר (לא הייתי בעיה כי החוטים לא היו מולחמים) 2)חתכתי את החוטים של המאוורר בספק המקורי 3)חיברתי את החוטים של המאורר הישן בחוטים החשופים שהיו שיכים למאורר המקולקל (אשר היו מולחמים בספק המקורי) (שחור לשחור אדום לאדום עטפתי עם איזולירבנד, ובדקתי ששום חוט לא נוגע בשני ולא מפריע למאורר וסגרתי את הכל) *המחשב עובד* עכשיו האם עשיתי כמו שצריך? האם זה יגרום לבעיות בעתיד? להחליף ספק?
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
שלום לכם, ישלי פה בעיה עם המחשב.. אני מדליק הכל טוב ויפה גולש באינטרנט, משחק, שם שירים וכל זה..ואחרי כמה זמן שיש עומס על המחשב וזה, המחשב נתקע לשניות ומתכבה לבד.. שמתי לב שהכרטיס מסך ממש מתחמם..החלפתי לאחר ועדיין אותו קטע הכרטיס מתחמם ,נתקע ומתכבה ישירות, בדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המעבד זה עולה ויורד..משו בסביבות 55-60 שיש עומס, פירמטתי תמחשב לא עזר, במחשב שלי מותקנים 4 מאוררים גם. איך אפשר להיפטר מהבעיה הזו? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי.. תודה מראש הנה תמונה מתוכנת SPEEDFAN: http://www.sup.co.il/52934432
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7. המאוורר שלו התחיל לעשות רעשים מאוד מרגיזים, ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי שהרעשים האלה יפסיקו? להחליף את המאוורר הקטן הזה? מאיפה אפשר להשיג כזה מאוורר קטן? אני מדבר על ה-NB אם לא הבנתם
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב, אני בזמן האחרון חווה בצרה של קצרי חשמל באיזור שלי, ועקב כך כמובן המחשב נכבה. אני משתמש ב BITLORD ומוריד טורנט השוקל 90 גיגה. כבר כמה פעמים קרה, כאשר אני בשלב של כ 90% מההורדה (אזי אמורים להמצא במחשב סביבות ה80 גיגה) ופתאום קופץ החשמל. אני מדליק את המחשב מחדש, ורואה שההורדה מתחילה מחדש ( 😡 ) ! השאלה - זה תקין<? אם המחשב נכבה פתאומית במהלך הורדת טורנטים, הכל אוטומטית נמחק? והאם יש דרך שהקבצים שבהורדה לא ימחקו אם קרה הדבר ושוב המחשב נכבה ? רב תודות על העזרה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה במחשב, כשאני מדליק אותו אחריי כמה שניות הוא עושה צפצוץ כפול וריסט באופו קבוע.. השאלה שלי - במה יכולה להיות התקלה? לוח-אם? מעבד ? זכרון? מודה מראש לכל העוזרים...
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של HP ולאחר התקנת הWindows, התקבלה שגיאה לגבי התקן ה Bluetooth שאומרת: "Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)" כשאני מנסה להתקין מהאתר של HP אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שההתקן חייב להיות זמין. מה גורם לזה ואיך אני מתקן את זה? תודה לכולם, levelone.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אשכול זה נפתח בהמשך לאשכול שפתחתי בפורום אמצעי האחסון כאן. אני עובד עם 3 קשיחים, הראשון מביניהם (Port 0) הנו של WD (נפח 500 גי'גה) בן 5 שנים, ב-Port 1 מחובר כונן SSD צעיר שמחזיק את מע' ההפעלה והמסמכים וכונן שלישי יושב על Port 2. במשך חצי שנה הכל עבד בהרמוניה. לפני מס' ימים הדיסק של WD זה שמחובר ראשון, התחיל להגיב באיטיות קיצונית (קצב העברת נתונים מכונן לכונן של כ-50-80 קילובייט. בצעתי עליו בדיקה באמצעות תוכנת Data Lifeguard Diagnostic for Windows של WD. הבדיקה נעצרה באמצע עם הודעה של Too many bad sectors. התחלתי מיד להעביר ממנו את החומרים, בכדי להתכונן להחלפה לדיסק חדש. במהלך העברת החומר, בצעתי אתחול למחשב. עקב קפיאה של המחשב בשלב ה-boot, נכנסתי ל-Bios וגיליתי שסדר…
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
היי מחשב ישן בן 6 ששכב באחסון שנתיים, לפני הוא עבד טוב. הוצאתי אותו ולאחר ניקוי אבק ניסיתי להדליק, המאווררים מסתובבים אבל אין תמונה. ניסיתי להדליק לאחר ניתוק זכרונות \ HD \ כרטיס מסך...אותה תוצאה - מאווררים מסתובבים אבל אין תמונה, אין שום צפצוף רעיונות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
איך אני מזהה לאיזה usb מחובר המודם שלי ? אני יודע שזה נעשה דרך מנהל ההתקנים אבל לא יודע איך.
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לא משנה מה אני מחבר, דיסק און קי, עכבר, מקלדת או לא משנה מה. מחשב נייד HP EliteBook 840 G3 זה פשוט קרה לי היום אחרי שהפעלתי אותו. (עבד אתמול).
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך r7 360 amd , אני משתמש בריבוי צגים כשבגדול לא הצטרכתי להגדיר שום דבר הכרטיס פשוט "הבין אותי" תצוגה מרכזית משוכפלת clone יציאת dvi וכן hdmi , והרחבת הדסקטופ עם מתאם display adapter ל dvi הכל עבד מצויין בלי שום תקלות , קניתי מגבר עם כניסות hdmi איכשהו אחרי מאבקים לא קלים הצלחתי לסדר גם אותו דרך יציאת hdmi שיהיה בשיכפול מדוייק עם ה dvi , אבל כשאני מכבה את המגבר stby הוא מחזיר לי את התצוגה ל הרחבת תצוגה גם ב hdmi וגם ב display adapter כך שאינני רואה את האייקונים בתצוגה המרכזית במחשב, מישהו מתמצה בזה ויכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אז ניתקתי מאוורר מאוורר והגעתי למסקנה שמאוורר הספק הוא המרעיש איך ניתן לסדר את זה בעיקרון ? אפשר לפתוח את הספק ? ניתן איך שהו לנתק את מאוורר הספק בצורה כל שהי בלי לפתוח כי גם אם אפתח שם את העסק איך שהו לא נראה לי שאצליח לסדר את זה משימון רגיל ... ??? תודה .
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני משתמש בפונקציה האוטומאטית של XBMC להורדת תרגומים והם מוצגים כג'יבריש. הבעיה נפתרת לקובץ תרגום כאשר אני יוצא מהתכנה, פותח את הקובץ עם אדיטור כמו למשל Notepad++ וממיר את הקובץ ל-UTF8. אחרי ביצוע הפעולה הזו ואתחול של הסרט התרגום מוצג כהלכה. אז עובד לי, אבל די מעיק שצריך לצאת למע' ההפעלה. שינוי של ה-Character Set של XBMC לעברית (ISO/Windows) לא עשה את העבודה. אשמח לדעת אם מישהו התמודד עם הבעיה הזו בהצלחה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הדבר היחידי אולי שאני יחסית מסתבך בו בפירוק והרכבת מחשב, הוא קירור המעבד. =\ ושבוע הבא יש לי בגרות בזה (הרכבת מחשב) ואני צריך לנסות שוב את הרכבת קירור המעבד ולפרק אותו כמו שצריך (תושבת 478) מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות אחת של הווינדואוס ואחת של דברים אחרים אז במחיצה של הווינדואוס כל שנייה נעלמים מגבייטים כל פעםש אני עושה ריענון ובודק מה מצב המחיצה כל פעם זה פחות ופחות ואני לא מוריד כלום...מה אפשר לעשות שהם לא יעלמו ויחזרו לי כל הGB שנעלמו?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי חברה הצורב שלי נתקע פיסית בזמן שהוצאתי דיסק (אין לי מושג איך זה קרה), ניסיתי להוציא אותו (eject) דרך המחשב שלי ודרך הכפתור שבצורב אבל כלום לא קרה דחפתי אותו למקום שהוא אמור להיות ומאז הוא תקוע שם והוא לא קולט גם מהeject של המחשב שלי וגם מהכפתור שבצורב. יש למישהו מושג איך להחזיר אותו למקום שהוא כן יפעל? תודה.
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה. יש לי מחשב חדש DELL 7347 ניקנה משניידר מחשבים התקנתי עליו SpeedFan בTEMP הוא מגיע ל50-53 מעלות, התייעצתי עם שניידר הם אומרים שזה תקין. האם זה באמת נורמלי? אגב אני עובד עם משטח קרור. עוד שאלה, שיושבים עם המחשב בחוץ ממש קשה לעבוד עם המסך (המבריק) יש פתרונות לזה? בתודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, שמפרטו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ThermalTake Blue ORB FX AM2/775/939 Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC SONATA III 500W ZALMAN ZM-F3 120mm KINGSTON DDR2 2GB 800MHz PC6400 x2 Seagate 500GB Sata II 32MB TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail הוספתי לו צורב DVD מהמחשב הקודם, ודיסק קשיח (שעליו במחשב הקודם הייתה מותקנת Windows Vista Ultimate) בעיקר לצורך העברת קבצים מהמחשב הקודם. התקנתי במחשב החדש (על הדיסק הקשיח החדש) Windows XP SP2, העברתי והתקנתי הכל אבל יש כמה בעיות רציניות: 1. הרבה פעמים כשהמחשב עולה וכבר אפשר לראות את מסך הטעינה של הווינדוס, הוא עושה לעצמו בשלב זה ריסטרט פתאומי, ולאחר מכן מציג הודעה בסגנון: We're sorry fo…
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-