תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. הוא עובד כל הזמן עם CPU 100% ובקושי זז. לפעמים מופיעים מסכים כחולים שרשום שם שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה אז לעשות ריסט אחרת צריך לבדוק אם אין חומרה חדשה או תוכנה חדשה שעושה בעיות... משהו כזה. והיום הוא פשוט נתקע... המחשב עולה כמה שניות העכבר זז ואז נתקע. בדקתי טמפ' בביוס הוא הגיע ל 60 מעלות!!!! ניקתי את המחשב מאבק זה לא עזר. המעבד הוא של אינטל P4 1.7 GHz עכשיו אני יכול להפעיל את המחשב רק עם מאוורר (שבחדר שינה) צמוד. גם אי אפשרר להכנס למצב בטוח. מה עושים?? להחליף מישחה תרמית??
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, בבוקר שלאחר סופת הברקים החביבה שביקרה אותנו, ניסיתי להדליק את המחשב - הוא נדלק, עשה כמו Force Boots (כמה פעמים המחשב ניסה להגיע לביוס ולא הצליח) ואז נכבה לבד - ומאז הוא לא נדלק. שמתי את המחשב במעבדת מחשבים השכונתית - הבחור שם אמר שזה הלוח אם כנראה, הזמין לוח אם ועדיין המחשב לא עובד. החזרתי את המחשב הביתה, ביודעין שמחשב לא נדלק ממעט אפשרויות: לוח אם תקול, ספק תקול, כפתור הפעלה תקול (?). לוח אם בדקנו, ספק בדקתי ידנית בבית (לקחתי את הספק של אחותי, חיברתי רק ללוח אם וניסיתי להדליק - לא מניע). הדבר היחיד שלא בדקתי זה הכפתור הפעלה..לא נראה לי שזו הבעיה... כמה שאלות: מה לדעתכם הבעיה? האם אני צודק שהמחשב לא נדלק רק כשהרכיבים שכתבתי למעלה לא תקינים? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, מה יכולה להיות הבעיה: קניתי את המחשב שרשום במפרט לפני כמה ימים בסך הכל, והוא כבר מהיום השני התחיל להיתקע לי כל כמה זמן, הטמפרטורות תקינות.. ~25 במארז ובערך 35 במעבד..גג 40 ובכל זאת המחשב כל הזמן נתקע, גם בלי שהוא עושה פעילות כלשהי. מה יכולה להיות הבעיה פה?..תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע אחרי שחיברתי מדפסת בUSB, לחצתי ריסט והוא לא הגיב, אז ניתקתי אותו מהחשמל ומאז הוא לא עולה... מסך שחור, אין POST ואין צפצופים. ניסיתי לאפס ביוס אבל גם זה לא עזר. אני חושד שהלוח אם מת לי, (מצאתי איזה חלק מתכתי שהתעופף במחשב אחרי שחיברתי את הUSB וכנראה שקיצר משהו בדרך), איך אפשר לבדוק אותו אם אין לי לוח אם נוסף זמין?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קיצר לא מזמן נכבה לי המחשב שלי. אני עכשיו על מחשב אחר שלמזלי נייד. אני לא ידוע מה לעשות התיאור הוא כזה, למי שמכיר את הלוח P4P800 וסדרותיו יודע שיש לו מין מערכת דיבור כזאת שאתה עושה POST. עכשיו המערכת הזאת אומרת לי שהיא כושלת לזהות את המעבד או שמהו כזה, כי ממש קשה להבין מה זה אומר. עכשיו אני לא מבין למה זה קורה ואיך ומה אני יכול לפתור, אני ממש אשמח אם תעזרו לי בזה כי אני חסר עצות אם אני אצטרך מחשב דומה יעני עם אותו סוטק אני אוכל להשיג. תודה מראש בובה'לס. מת עליכם!
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי לפני 8 חודש, ניסיתי היום לחבר כרטיס מסך 460gtx, אחרי שהוא עשה לי מלא בעיות החלטתי להוציא אותו ולחזור להשתמש הכרטיס המובנה. מפה לשם, המחשב לא נדלק יותר. כאילו הוא כן עובד אבל לא המסך לא נדלק, העכבר לא נדלק.. כאילו הוא חצי עובד. ניסיתי הכל, להוציא סוללת ביוס, לשחק עם הזכרונות, להוציא ולהכניס את המעבד.. כלום. שניה לפני שניתקתי את הכרטיס מסך זה עבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הכל היה טוב, ראיתי סרט במחשב, פתאום מסך שחור. שום דבר לא מגיב. קרה פעם שניה היום. בפעם הראשונה אחרי ריסט המחשב עבד בסדר, בפעם השניה כבר לא. יש נקודות כאלו במסך ההפעלה (של הלוח אם)... לא יכול להפעיל את המחשב כרגיל, מסך שחור ואחרי כמה שניות Blue Screen וCrash Dump. אני כותב מSafe Mode. גם אין לי את ה'ביפ' בהפעלה של המחשב. אני מקווה שאפשר לתקן את זה איכשהו (לא, Startup Repair או Restore לא עוזרים). אגב, אחרי שהוא פעל היום טוב לשעה וחצי אחרי CheckDisk, הוא שוב עשה את זה. אני גם לא יכול להעלות מערכת הפעלה אחרת (לא ווינדוס). כשל בחומרה?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי סורק Umax Astra 2500... אכשיו הבעיה היא כזאת... כשאני סורק (אני סורק דרך פוטושופ...יותר נוח) אחרי שהסורק סרק לוקח איזה חצי דקה על שהמחשב מקבל את התמונה... בזמן הזה המעבד נמצא על 100% שימוש... חשוב לציין שהקבצים שמתקבלים מהסריקה לא גדולים... לפני חצי שנה זה לא היה ככה... הכל היה בסדר ועבד מצויין.... אולי הסורק התקלקל? או בעיה אחרת? תודה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בעקרון הוא מהיר אבל לעיתים חלה איטיות בעבודה השותפת, ואני לא מדבר על משחקים. למשל כשאני פותח כמה כרטיסיות בדפדפן אז חלה איטיות לעיתים.. אני חושב שהמעבד כבר מתיישן והגיע הזמן להחליפו? i3 2100 8GB RAM Samsung 840 EVO 120GB SSD - הבנתי שמדובר בדגם בעייתי, אולי זאת הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
בס"ד שלום לכולם! יש לי מחשב שקניתי מ Ivory עם לוח אם MSI N1996 כשאני מדליק את המחשב הוא עושה מן חצי ביפ (לא ארוך אבל גם לא קצר.. ממש חצי שני'ה) וממשיך לעבוד מתי שהוא מגיע לחלק שזה טוען את הווינדוס: הוא פתאום מפעיל את עצמו מחדש.. והכל קורה שוב ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט השני שאבתי את כל האבק וגם פירקתי את המאוורר שעל המעבד, ניקיתי והחזרתי ניסיתי להכניס דיסק של ווינדוס ולהתקין מחדש אבל זה לא נותן לי את האפשרות יש לי ווינדוס XP תודה לכל מי שמנסה לעזור! ליאור
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל דבר שמצריך גרפיקה, גם אם הגרפיקה ממש ממש גרועה הוא פשוט מתחיל להרעיש, מספיק שאני עושה ALT + TAB בשביל שהוא יהיה שקט שוב. כרטיס מסך : ATI Radeon HD 5670. האם המחשב מלוכלך? או שהכרטיס מסך עושה צרות? אשמח להצעות לפיתרון! תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אז ככה,אחרי שימוש ממושך במחשב שאני עושה alt+tab ממשחק למשל המחשב פתאום מתחיל להתאמץ לפתוח חלונות קיימים לוקח מלא זמן ואז שאני חוזר למשחק פתאום יש תקיעות וירידות fps ולא משנה מה אני עושה המשחק לא מסתדר,השאר לפעמים כן עד שאני עושה ריסטרט פרטים שאולי חשובים windows 10 8g ram 4570 core i5 770gtx 8g (ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש גרסא אחרת וזה לא עבד) מסך hp pavilion 23cw בנוסף ואולי זה קשור כשאני בפייסבוק,אחרי כמה זמן המסך הופך שחור לפחות מחצי שניה וחוזר חזרה כשאני עובר מעל סרטון שפועל אוטומטית. שמתי לב שאם אני עובר על הסרטון שוב זה שוב פעם עושה את זה עד שאני מזיז את הדף שוב ממש מוזר ואין לי מושג מה הבעיה ניסי…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לעיתים (קרובות) המחשב מתחיל לקרטע בזמן שאני רואה סרטונים. אני מתחיל לצפות בסרט, המחשב נתקע לשניה שתיים, המסך משחיר חוזר ואז אין תמונה, יש רק קול ודפי האינטרנט מתגוללים בצורה איטית ומקרטעת. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה לעשות? למחשב שלי כניראה נטיות אובדניות, כי כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה, כעבור מספר שניות אני מתחיל לשמוע זימזום, אחר כך פיצפוצים קלים, ולאט לאט העוצמה גוברת. הצליל של הפיצוצים אינו של התנגשות מתכת או פלסטיק במשהו, אלא פיצוצים של ממש! כשאני משאיר אותו הרבה זמן דולק הוא ממש מעלה עשן!!! מ-ה ל-ע-ש-ו-ת??
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הלוח שיש לי GIGABYTE GA-B75MD3H REV.1.1 לפני כמה ימים התחלתי את המחשב והוא רשם לי שהביוס קרס והאם לתקן את זה אמרתי לו שכן הוא תיקן ומאז כל פעם שאני מאתחלת את המחשב הוא רושם: "entering to power save mode" המסך נאשר חשוך ורק אחרי כמה שניות הוא נדלק ישר מההתחלה שרואים שהוא מתחיל את חלונות. ניסיתי ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס עצמו הצלחתי וראיתי שאיפה שרשום SHOW BIOS LOGO נמצא על ENEBLAD אז זה בסדר עשיתי גם עדכון ביוס דרך DISK ON KEY זה גם לא עזר. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה המחשב הוא P4 2.8 ASUS P4P800SE nx7600gs בן חודשיים(הכ.מ) מזה מספר ימים אין אפשרות להפעיל את המחשב לפני שבוע התחיל בקריסות אקראיות תכופות שמעולם לא קרו(מעולם...עדיין זה ווינדוס) בלחיצה על מתג ההפעלה של המחשב הכל מתחיל כמו שצריך אך המסך נכבה מיד ולא מספיק להופיע כלם בחיבור מסך אחר אותה הבעיה(מסך מאג כותב על הצג שיש איזו בעיה באספקת הכוח?) בהחלפת הכרטיס מסך לכרטיס הישן - אותה הבעיה לפני יומיים המסך פעל לשתי דקות ומייד העליתי את הביוס לראות אם משהו לא בסדר ולפני הכניסה לביוס הספקתי לקרוא משהו שאוברקלוקינג נכשל(?) חצי דקה בביוס ושוב כשל ומאז לא מפעיל את המסך מה יש לו??? תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את המחשב שלי מחדש עם לוח אם חדש כי הישן עשה לי בעיות ו הCPU מתחמם ל90 ןמ שהו מעלות ואז מתכבה לבד... אני לא מבן אבל למה כי בדיוק באום תנאים לפני כמה שבועות המחשב היה 30 מעלות יותר נמוך. זה יגול להיות בגלל שלא שמתי משחה טרמית חדשה? עזרה בבקשה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אחרי שניקיתי את המחשב יסודי מאבק זה מראה לי שהוא עדיין ממש מתחמם: (ואחרי שהוא פועל עוד קצת, הטמפרטורה הראשית (GPU) גם עולה ל-51 ויש גם ציור של להבה. וכשאני מפעיל את המחשב בהתחלה הוא מפסיק לעלות ורושם לי שיש בעיה במאוורר של המעבד (CPU Fan Error) וללחוץ F1 כדי להמשיך. והפעלתי את המחשב כשהמארז היה פתוח וראיתי ש/המאורר של המעבד כן מסתובב. מה הבעיה? מה אני אמור לעשות? להחליף קירור למעבד/ספק כוח?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיית התחממות במחשב .. קצת רקע - המחשב נקנה לפני כחודשיים. אני מריץ עליו משחקים וסרטים.. לא שמתי לב להתחממות בחודשיים האחרונים עד אתמול ששיחקתי BF4 ופתאום שמתי לב לחום שהוא פולט, ממש התחמם לי כל איזור הרגליים. פתחתי את המחשב ובדקתי המצאות אבק, לא היה יותר מדי, רק על המאווררים הקדמיים וניקיתי אותו. לאחר מכן הרצתי אותו ווידאתי שכל המאווררים זזים... המאווררים במחשב הם שניים בכרטיס מסך - זזים. שניים מלפנים - זזים. אחד בקירור של המעבד - זז. אחד שלא זז מאחור.. לא בטוח אם הוא מתישהו זז אבל בכל מקרה עכשיו שמתי לב שהוא סטטי. הורדתי SpeedFan וצילמתי את התוכנה בזמן שאני משחק BF4.. זה לאחר כמה דקות משחק : אשמח לעזרה .. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני קניתי לפני שבוע מאמזון מחשב נייד של חברת MSI( מדובר במחשב עם מפרט של: i7 9750H עם כרטיס מסך GTX 1660Ti) עכשיו אני מפעיל עליו משחק ששוקל 10 גיגה הוא מתחמם ברמה ממש ממש גבוהה השאלה אם זה נקרא נורמלי כי סך הכל הפעלתי NEED FOR DPEED המשחק ששוקל 10 גיגה והוא התחמם מאוד מאוד השאלה האם זה דבר שאפשר לסדר בכרטיס מסך או שכדאי להחזיר את זה מישהו עוד אחד נתקל בזה ?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום D 3.4 במצב עבודה רגיל של המחשב (גלישה משחקים ועוד) המחשב עומד על טמפרטורה של 45-55 מעלות. כאשר אני מנסה להמיר סרט כדי לצרוב אותו ל-DVD המחשב מתחמם לטמפרטורה של 80-82 מעלות עד שהמחשב מכבה את עצמו. בדקתי את המאווררים כולם עובדים. אני מנקה את המארז מאבק מדי חודש. אם למשהו יש רעיון אני ישמח לקבל אותו.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפני שבוע הכל היה רגיל המעבד והכרטיס מסך בלי אובר..לא הייתי בבית שבוע ושחזרתי הדלקתי ראיתי שהמעבד שלי במנוחה(איסיקיו מסנג'ר אינטרנט) מגיע ל39 עד 42 מעלות והלוח אם 45 עד 50 והכרטיס מסך לא יורד מ66 מעלות אני בדקתי את גופי הקירור כולם עובדים והכל בסדר אני לא מבין איך זה קרה פתאום מי שיכול לעזור אז בבקשה אני יודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, כשאני משחק ב-BC2 זמן מה, הכדורים שאני יורה באנשים כאילו לא נכנסים באנשים, וזה קורה גם כאשר אני יורה בחלון והוא לא מתפוצץ מהיריה הראשונה. אני הורדתי את התוכנה HWMONITOR, וראיתי שלאחר זמן מה של משחק (לפעמים אפילו מאוד קצר, תלוי בעוצמת הפצוצים במשחק) המעבד שלי מגיע ל-65 מעלות באופן קבוע, ולעיתים מגיע ל-75-80 מעלות. הכרטיס מסך מגיע ל-45-50 מעלות. אני מניח שבעקבות החימום של המחשב, ה-FPS יורד, ולכן יוצר את הבעיות במשחק. אך טרם בדקתי אם אכן ה-FPS יורד, אבל מרגישים אותו בבירור (להשתמש ב-FRAPS במשחק זה די נאכס, לכן אני לא בודק, אבל ממש מרגישים איך שהתמונות זזות לא חלק בכלל) מפרט המחשב שלי: Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 2.5 GHz Geforce 220 GT 2 GB RAM מה לדעתכם הב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות... המפרט שלי : Intel Pentium 4 , 3 ghz 512 mb ram ddr2 Geforce 6200 64 mb לוח אם אינטל מקורי 775-880Pro. אז ככה, יש לי צלעות קירור טובות דווקא אבל נשבר לי קליפס קטן אחד שמחזק, אבל המחשב נדלק והכל בסדר עד שאני נכנס למשחק. ראה תמונה : במקרה הטוב זה על 77 (זה שנכנסתי בדיוק למשחק), שאני משחק 2 דקות או יותר זה קובץ ל83, שאני לא במשחק זה על 65 ככה. אני מתכוון במשחק San Andreas, שעובד לי חלק.. הקליפסים שתופסים את המעבד עם הצלעות קירור לא ממש חזקות, אולי זה בגלל זה ? או שזה לכרטיס מסך? תודה לעוזרים, ועוד שאלה קטנה - יש לי מחשב טיפה ישן, עם הארדיסק של 80 GB, עכשיו למחשב שלי גם יש 80GB ואת המחשב הישן אני לא צריך.. אז אני יכול לחבר את ההארדיסק ש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב קיבלתי אותו לפני יומיים. השארתי אותו לילה אחד פתוח כדי להוריד משחקים בלילה והמחשב פשוט רותח ממש. המחשב הקודם שלי לא התחמם בכלל אפילו לא טיפה אני לא מבין חמה המחשב כלכך חם הוא גם מפיץ חום בחדר ומלא מתחת לשולחן שלי אני לא יודע איך לסדר את זה. כשהתקשרתי למעבדה בחנות שקניתי ממנה אמרו לי שזה בגלל שהחלקים שלי הם כבדים או משהו ויש לי כרטיס מסך 2070 דואל ומעבד ryzen 3700x ובמחשב הקודם היה לי אינטל קור איי שבע וכרטיס מסך גרוע. אבל לחבר שלי יש חלקים טובים יחסית והוא אומר שלא מתחמם לו אפילו קצת. יש דרך לקרר את המחשב? אני באמת לא יודע מה לעשות
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-