תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא במחשב של אימי. המחשב מחובר בHDMI לTV. משום מה פתאום אין תמונה. הכבל בדקתי - אין בעיה איתו. המחשב הוא i3 כרטיס מסך אינטל. בדקתי מאפיינים גרפים אבל לא רואה אופציה של ספליט סקרין. (אולי בחיבור למוניטור וTV זה אמור להיות באופן אוטומטי ? )
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה ה-O.C של המערכת אז הורדתי לדפולט לאחר מכן השארתי סטיק אחד של זכרון ועדיין אותה הבעיה,מוזר שאני מפעיל 3DMARK הכל עובד בסדר גמור.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כלומר הנורות של הכרטיס רשת לא מהבהבות.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני 10 חודשים מ RSM. לפני שבועעים בערך החלו בעיות שהלכו והתגברו. משחקים היו קופאים לכמה שניות עד כמעט דקה או שהסאונד היה כאילו קופץ או "נמרח" אם זה הגיוני. אתמול המחשב לא הצליח אפילו לעשות ריסטרט. אין לי מושג איפה להתחיל אפילו. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות? או פשוט לתת את המחשב לטכנאי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחבר אותו למחשב והוא מראה אותו אבל הוא מראה שיש בו רק 14 מגה פנוי ואמור להיות 128... מתי שאני מסנה לפרמט אותו המחשב אומר לי שלא ניתן! אני מסנה לנצל את ה14 מגה שנשארו שם והוא אומר שהדיסק מוגן מכתיבה... למרות שהוא פתוח.. למישהו יש עצות מה לעשות? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
בדקתי יציבות ב S&M, הגדרתי 100% למעבד ומשך זמן על LONG, באמצע הבדיקה קפץ warning: (בשלב של FPU) זה בעיה חריגה? או שלאפשר למתח לעבור את ה 12 V ?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לפני כחודש במחשב של אבא שלי בבית התחילה בעיה מוזרה: המחשב התחיל לעבוד ממש איטי, נתקע מדי פעם, חלק מהדברים לא מפעיל... ממש "משתגע" (בתור X-תומך טכני אני שונא את המושג, אבל כאן באמת אין דפוס פעולה אחיד - פשוט בקושי מתפקד). מיותר לציין, שסריקות וירוסים/תוכנות רוגלה לא הובילו לפתרונות. המחשב עבר 2 פורמטים, נעשו נסיונות להתקין מערכות הפעלה: וינדוס XP, ויסטה, 7 64ביט ו32 ביט... הכל נשאר אותו הדבר. עד כאן תחום התוכנה. בתחום החומרה - המחשב נשלח ל"תיקון" במעבדה, הוחלפו: כרטיס זכרון (במקום 2 של 512 ניסינו אחד של 2ג'יגה - לא פתר), כרטיס מסך (הוחלף מ7300GT, ל8400GS) הארד דיסק חדש של 1 טרה ובעצם זהו. אתמול ניסיתי כל קומבינציה אפשרית, כולל התקנה מחודשת של וינדוס 7 64ביט מדיסק אחר... ו…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
מהירות האינטרנט איטית מאוד...כרגע עם חברת HOT עם ספקית אינטרנט זהב דפים נטענים לאט אפילו שאין דבר שפועל ברקע.. זה לא היה ככה עם בזק :-\ *יש איזה תוכנות טובות שמאיצות את האינטרנט? *יש מדריך לביטול 20 אחוז שמיקרוסופט "לוקחת"?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
^^^ מזה זה אומר אי חושב שזה בעיה בבורד כי כשאי שם את העכבר והמקלדת תמיד עושה לי בעיות אומר שלא מחוברות במחשב אחר הן עובדות בלי בעיות מישהו יכול לעזור לי תודהה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
קניתי מחשב מסוגAMD לוח אם של GIGABYTE קניתי הכול בחלקים והרכבתי אותו .התקנתי מערכת WINDWOS XP אחרי שהמחשב קולט את הכרטיס תלת מימד לוקח לו 5 דקות עד שהוא ממשיך הלאה. לאחר ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב והוא עדיין ביקש ממני BOOT CD למעשה המחשב עולה רק עם הדיסק של הWINDOWS וצריך להתקין כול פעם מחדש. אמרו לי לעדכן את גירסת ה BIOS שזו הבעיה. התקנתי מחדש WINDOWS התקנתי את עידכון גירסת הBIOS וזה לא עזר. יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נותן צפצוף אחד ו2 שניות אח"כ נכבה (מחשב של חבר) לפני שניקיתי את הגוף קרור המעבד היה עובד על 70-80 מעלות אם החיישן לא זייף זה אינטל 3GHZ יכול להיות שהמעבד\לוח נשרף לפי איך שזה נכבה?
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום! ביום שישי האחרון המחשב שלי אבא שלי פתאום נכבה בזמן שהוא גלש בדפדפן. אחר כך כשהמחשב הושאר לעבוד במשך הלילה הוא נכבה גם. הכיבויים הרנדומאליים נמשכו ואני לקחתי את המחשב לבדיקה. המפרט- מעבד AMD ATHLON5200+ זיכרון ג'יגה DDR2 כרטיס מסך HD 3670 לוח אם ג'יגבייט GA-MA78GM- S2H בהתחלה הרצתי FUR MARK כשעתיים ברצף והמחשב לא קרס. אחר כך הרצתי בדיקת דיסק קשיח של SEAGATE שגם אמרה שהדיסק תקין. עשיתי ריסטרט והדלקתי בסייף מוד וכאן המחשב קרס פתאום. לקחתי מהמערכת של אבי כל חלק שאני יכול להרכיב על המחשב שלי והרכבתי. כרטיס המסך, הדיסק הקשיח והספק תקינים לגמרי. זאת אומרת שהבעייה היא או בלוח האם או במעבד עכשיו המחשב לא נידלק, כל המאוררים פועלים אבל האות למסך לא מגיע. איך אני יודע אם הבעיי…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
ניסיתי דרך איפה שהפורמט אבל לא עובד כשמעלים את המחשב...אני צריך לעלות את המחשב ב MSDOS בשביל להפעיל עידכון ביוס...
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
סוף סוף יש לאינטל תחרות יצרן מעבדים שמשנה את השוק ( בתקווה ) כל העולם כותב על מחירים של מעבדים וסוגים לוחות אם דווקא כאן מצפה לראות , קשר ליבואן או חנות ותשאול מתי יגיע לישראל המעבד ? מחירי מעבדים AMD ? לוחות איזה יגיעו לישראל AM4 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-boxart-and-capsaicin-event-at-gdc-2017.html http://www.guru3d.com/news-story/eu-prices-listed-amd-ryzen-7-1800x-to-cost-628-eur.html https://www.pcper.com/reviews/Processors/Dissecting-AMD-Zen-Architecture-Interview-David-Kanter
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב קצת עתיק שהחל להיכבות מעצמו, ולפני שאני קונה חדש, אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. המחשב נכבה בלי קשר למאמץ ובלי קשר להתחממות, וזה נראה די אקראי - לפעמים שתי דקות אחרי ההדלקה, ולפעמים שעה+. כשהמחשב נכבה, המסך הוא הראשון שמפסיק לעבוד; אחרי כמה שניות המעבד מתחיל להיתקע (אם אני מנגן שיר, אז קטע של שניה חוזר על עצמו שוב ושוב); ולאחר כמה שניות נוספות המחשב פשוט מכבה את עצמו. לפעמים אחרי שהוא נכבה אני גם לא מצליח להדליק אותו מחדש - נשמעת סדרת צפצופים קצרים והוא נכבה שוב. לוח האם שלי הוא Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) ולא הצלחתי למצוא ברשת תיאור לצפצופים. חוץ מלוח-אם, מה עוד יכול לגרום לבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה. יש לי מחשב חדש DELL 7347 ניקנה משניידר מחשבים התקנתי עליו SpeedFan בTEMP הוא מגיע ל50-53 מעלות, התייעצתי עם שניידר הם אומרים שזה תקין. האם זה באמת נורמלי? אגב אני עובד עם משטח קרור. עוד שאלה, שיושבים עם המחשב בחוץ ממש קשה לעבוד עם המסך (המבריק) יש פתרונות לזה? בתודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום פעם ראשונה שעשיתי בSTAND BY למחשב (ע"י התחל -->TURN OFF) חזרתי למחשב אחרי שעה ככה... והמחשב היה כמו מכובה אבל ראיתי שעדיין המנורות עובדות - קיבל עדיין זרם מהחשמל... הזזתי את העכבר וציפיתי לראות את הצג אבל זה לא קרה ...גם להדליק את המסך מחדש וזה לא עזר (אין לי על המקלדת את המקשי כיבוי ושינה..) משהו מוכן להסביר לי מה הקטע של הSTAND BY ובמה הוא עוזר (חוץ מצריכת חשמל אפסית) ואיך אפשר להפעיל אותו ללא ריסט?! תודה לכולם ביי
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן יש לי בעיה בהפעלה של המחשב שאני מדליק אני נתקל בהודעה הזאת אין לי כל כך ידע במחשבים אשמח אם תעזרו או שצריך טכנאי
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני אשמח ללינק עם מדריך כזה (עדיפות ראשונה עם תמונות, עדיפות שניה בעברית). תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כ.מסך GF4 MX440 הכל עבד יפה עד שעידכנתי את הדריוורים... עכשיו כשאני נכנס להגדרות תצוגה (מאפיינים על הדסק טופ) ואז אני הולך ל"הגדרות" ופה הבעיה ..מכיוון שהמחשב קורס.... ולא מסך כחול של 98 אלא מסך שחור או סתם כל מיני קשקושים על המסך...... לפי דעתי הפונקציה של ה 2 מסכים עושה את כל הבלאגן! ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (גם את הדרייור היישן.....אבל כלום לא עוזר!!!!!!!) אז לפני שאני מוחק את 98 ומתקין מחדש....למישהו יש רעיון?????????????? עידו
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בלוח אם p5b deluxe asus הכל מחובר והמסך לא נדלק עכשיו! מסך תקין כרטיס מסך תקין זיכונות תקינים מעבד תקין והלוח עדיין לא נותן שום beep מה זה יכול ליהיות? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung syncmaster 959nf וכרטיס מסך: Geforce 4 440mx 128mb. כאשר אני מגדיר את הרזולוציה ל-60HZ, רואים תמונה חדה, ולעומת זאת, ב-85HZ התמונה לא ממש חדה. שאלתי היא האם טישטוש זה נובע מחוסר איכות כרטיס המסך או חוסר תמיכתו באיכות גבוהה בתדרים כאלה, או שהמסך פשוט מיטשטש כאשר אני מעלה את קצב הריענון ואין לזה כל קשר לכרטיס מסך... אם הבעיה היא הכרטיס מסך, אז כיצד אדע איזה כרטיס מסך לקנות שיפעל האיכות יותר גבוהה (חברה, סוגי זיכרונות ועוד...) תודה!
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום , היום כאשר בטעות ניסיתי להכניס יותר את הכרטיס מסך שלא יעשה רעש המחשב חיבה את ההארדיסק ואחר כך שנכנסתי לוינדוס היו לי מלא בעיות(שאני רגיל אליהם וכל פעם מסדר אותם מחדש) כרגיל סידרתי ולאחר שעשיתי restart אז שהעליתי את הוינדוס הוא עשה ERROR וכל פעם שהייתי עושה משהו כמו לפתוח קובץ מהדיסקCD למדיה פלייר הוא היה מכבה את ההארדיסק. עכשיו , אני בא להתקין וינדוס מחדש והופה גם שם יש בעיות חסרים קבצים בהתקנה כאילו ודברים. אחר כך עלתה התקנת הוינדוס וכאשר המחשב הגיע (בהתקנה אחרי הגדרות שפה ואיזור) לCopying Files הוא הגיע לחצי ואז עלו כאילו מלא קבצים חסרים. הוינדוס בסוף הותקן אבל היו מלא בעיות, לא היה paint הלכתי לעשות עוד פעם התקנה של וינדוס... באתי להתקין והכל היה בסדר בהתקנה הכחו…
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני חושד שיש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מדובר בכרטיס מסך Fury X אשר נקנה לפני כשלוש שנים. אחרי שהוינדוס עולה (זה לא קורה לפני כן), ברגע שכרטיס המסך מתחיל קצת לעבוד אז אני מקבל מעין ריבועים צבעוניים אשר זזים עם העכבר (מצורפת תמונה ) אני משתמש בוינדוס 7. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים ואף פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש עם דרייברים חדשים ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה. כמובן שבדקתי שזאת לא בעיה במסך או בכבל וניסיתי בכל אחת מהיציאות של כרטיס המסך. מישהו נתקל בבעיה כזאת? רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, שגב.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה במחשב וכך גם בבהפעלת שלושת המחשבים האחרים שיש ברשותי. לפני כמה זמן היה לי בעיה במחשב אז החלפתי למחשב אחר משומש ועכשיו יש לי את אותה הבעיה במחשב הזה. המחשב נידלק,אך אין שום דבר על המסך. זה לא בעיה של הכרטיס מסך ולא בעיה של המסך זה בטוח מבדיקות שונות שאני עשיתי להם. איזה בעיות חומרה יכולות לגרום למצב של המחשב עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-