תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם החומרה: Radeon HD 4890 בן שנתיים. לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R מעבד: i7 920 ספק: אני לא זוכר Spire 550W תיאור הבעיה: אני יודע שהכ. מסך שלי מתחיל להתאמץ כשאני שומע את המאוורר שלו מתחיל להרעיש. לאחרונה, במקומות בהם המאוורר היה מתחיל מתחיל להרעיש, המחשב פשוט עושה ריסט. זה קורה רק במשימות 3D שדורשות הרבה מאמץ. דוגמאות: במשחק Skyrim: התפריט עולה, אני טוען משחק. אני יכול לראות את המודלים התלת מימדיים במסך הטעינה. ואז כשהמשחק אמור להתחיל, המחשב עושה ריסט. במשחק Dirt 3: התפריט עצמו גורם למחשב לעשות ריסט (התפריט תלת מימדי). עובד: (יש לציין שהחפץ הוא תלת מימדי לגמרי, אפשר גם להזיז אותו עם העכבר) לא עובד:
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני רוצה 'לעבוד' עליו קצת ולמכור אותו כאשר אני מנסה להדליק אותו[רק עם הכבל של החשמל הרגיל כמו שאתם מכירים]הוא לא נדלק,חשבתי שזה בעיה בספק,אבל המנורה בלוח אם נדלקת,וכאשר אני מוציא את הכבל מהחשמל אני שומע כזה קול מוזר מהמחשב...כאילו שיש שמה משהו ועכישו כיביתי אותו. שום דבר לא פועל והוא לא עושה רעש מה יכול להיות הבעיה?כי הספק בטח עובד אם המנורה נדלקת בלוח אם לא?
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב מדיה סנטר שיש בו HDMI מובנה וחיברתי כרטיס PCI-E במקום וביטלתי את המובנה אבל לא מצליח לשמוע קול התקנתי את הדרייבר של NVIDIA
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, הפרד המקורי נפתח בפורום Windows אבל הבעיה היא כנראה בעיית חומרה ולכן אני מפסיק שם את הדיון ופותח אותו כאן. מפרט רלוונטי לבעיה: לוח האם הוא http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 ומערכת ההפעלה היא Win XP Home SP3 צילום של מנהל ההתקנים: תיאור הבעיה: בחודש האחרון יש לי בעיות עם חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי. (כרגע אני נחסוך מכם את כל הסיפור עם הוירוס שהיה והקספרסקי שבהתחלה חשבתי הסיר את הוירוס בצורה אלימה מידי). הבעיה היא שמתי שאני מחבר דיסק און קי או את המדפסת אני מקבל התקן לא מזוהה למרות שמתי שאני מחבר את העט עכבר למחשב אז הוא עובד בסדר גמור. WorkAround: אחרי הרבה שעות ועצות מחברים והפורום (תודה ELior021) מצאתי WorkAround שאולי באמת יכול …
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: המקלדת מזוהה בביוס ועובדת ללא שום בעיה, ברגע שהWINDOWS מתחיל להטען הנורות של המקלדת נכבות והיא לא עובדת תחת WINDOWS יש לציין שהדרייבר שלה מותקן ומוגדר כתקין. גם הסרה של הדרייבר והפעלה מחדש לא פתרה את הבעיה. המקלדת מחוברת בחיבור PS2
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני אמור לקבל את ה-WD 80GB שהזמנתי. כרגע אני עובד עם IBM 60GXP, שעליו מותקן Windows 2000. השאלה שלי היא - איך עושים את המעבר החלק מ-Win2k על ההארדיסק הישן ל-Win2k על ההארדיסק החדש? ז"א, איך אני מתקין את Win2k על ההארדיסק החדש ואומר למחשב להתעלם מהעותק שנמצא על ההארדיסק הישן, מבלי שייתן לי כל מיני תפריטי בחירת OS בכל Boot?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש ברשותי כרטיס קול אונבורד ורמקולים (יחסית פשוטים) של לוג'יטק. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק של הלוח ואחרי שהגדרתי 5.1 בהגדרות סאונד בלוח הבקרה אני עדיין לא מקבל סאונד מהרמקולים האחוריים ולפעמים גם מהסנטר. ניסיתי גם להוריד דרייברים יותר מעודכנים מהאתר של רילטק והבעיה עדיין לא הסתדרה. הלוח אם שברשותי הוא Asus p8p67-m B3 והכרטיס קול שעליו לדעתי-Realtek HD Audio מערכת הפעלה Win7 64 Bit זקוק נואשות לעזרה! תודה.
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אוקי היה לי windwos xp pro היה לי וירוס האיטרנאט לא גלש מלא פרסומות בלאגן שלם עכשיו אחרי שפרטמתי לא משנה הראה לי מסך כחול vodex משהו לא יודע מה אז עשיתי fdisk מחקתי לגמרי c d e ועכשיו רציתי לחלק ! הבעיה היא לא ידעתי מה שווה מה הוא רושם לי 10748- מאה אלף ביט משהו שווה 100 אחוז אז כל פעם ניסיתי משהו אחר וכל פעם היה עושה ליאת c 14 אחוז 15 ואז יצרתי את d והוא עשה אותו 95 אחוז עכשיו אני עושה שווה בשווה כמו שהיה לי מקודם ... יש לי 80 גגה אני התקנתי בנתיים 98 כי אני גם ככה רוצה לפרמט זה זמני אני רוצה xp אבל שלוש כוננים אלף תודות אנשים !!!
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להעביר וידאו למחשב. את החלק הויזואלי זה לא בעיה, פשוט מחברים לSVIDEO IN, אבל איך מחברים את הסאונד... הרי אין כניסת בננות (אדום ולבן) בכרטיס קול... אךי עושים זאת?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום אוזניות Creative Sound Blaster Tactic3D Rage עם חיבור USB ומיקרופון בסניף באג שבקניון לב המפרץ חיפה. האוזניות עלו 349 ש"ח. הבעייה היא שלאחר שאני מחבר אותן ליציאת USB כלשהי במחשב שלי ו-Windows מתקין בהצלחה את הדרייבר הבסיסי שלהן מ-Windows Update, בעוד נוריות ה-LED שעל כל אוזנייה נדלקות, לא שומעים איתן כלום, וגם המיקרופון שלהן לא עובד, וזאת על פי בדיקה שביצעתי בסקייפ וכן במנהל השמע של חלונות 7. גם הורדה והתקנה של הדרייבר המלא מהאתר של קריאטיב לא הועילו. מה יכולה להיות הבעייה? האם מדובר בפגם בייצור, ועלי להחזיר את האוזניות לסניף?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מפרט מחשב עדכני: Core 2 Duo E7300 GIGABYTE EP43-DS3L s775 OCZ DDR2 800MHZ Platinum 4096MB Dual Channel Zotac GTX 260 896MB GDDR3 Antec P182 Mid Tower Black דיסקים קשיחים בנפח 250 GB והשני בנפח 500GB ספק כוח NeoHE 430 PSU מתקבלות תוצאות נמוכות יחסית ב 3DMARK05, ואם מבוצע OC קטן לכרטיס מסך התוצאות נופלות עוד יותר. במשחקים זה מופיע רק בקרייסיס, שזה אמור לרוץ יותר מהר כנראה.. האם הספק כוח גורם לכך?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הוא מראה לי את זה כשאני נכנס לוינדוס: מה זה? בעיה בחומרה? ואיך אני מתקן את זה?
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים המחשב נכבה לי ומאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע ללוגו של ווינדוס 7 ואז המסך מחשיך ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול והמחשב כבה ונדלק מחדש. בSAFE MODE המחשב עולה אחרי חיפוש באימטרנט הבנתי שהשגיאה במסך הכחול 0x00000116 קשורה לכרטיס מסך. מחקתי את הדרייברים בSAFE MODEת ואז המחשב עלה בלי בעיה. ברגע שהוא עולה ווינדוס מתקינה אוטומטית את הדרייבר ולא מצאתי דדרך לעצור את זה ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי להתקין דרייבר חדש וגם זה לא עוזר. יש לי ווינדוס 7 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6600GT
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לפני כחודש במחשב של אבא שלי בבית התחילה בעיה מוזרה: המחשב התחיל לעבוד ממש איטי, נתקע מדי פעם, חלק מהדברים לא מפעיל... ממש "משתגע" (בתור X-תומך טכני אני שונא את המושג, אבל כאן באמת אין דפוס פעולה אחיד - פשוט בקושי מתפקד). מיותר לציין, שסריקות וירוסים/תוכנות רוגלה לא הובילו לפתרונות. המחשב עבר 2 פורמטים, נעשו נסיונות להתקין מערכות הפעלה: וינדוס XP, ויסטה, 7 64ביט ו32 ביט... הכל נשאר אותו הדבר. עד כאן תחום התוכנה. בתחום החומרה - המחשב נשלח ל"תיקון" במעבדה, הוחלפו: כרטיס זכרון (במקום 2 של 512 ניסינו אחד של 2ג'יגה - לא פתר), כרטיס מסך (הוחלף מ7300GT, ל8400GS) הארד דיסק חדש של 1 טרה ובעצם זהו. אתמול ניסיתי כל קומבינציה אפשרית, כולל התקנה מחודשת של וינדוס 7 64ביט מדיסק אחר... ו…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק (לעבודה מקצועית) לפני פחות מחודשיים. היום השמיע קולות, ולא הסכים לעלות או לעבור לביוס. לאחר ניתוק הכונן הקשיח (שעליו המידע אבל לא מערכת ההפעלה) - עלה כמו שצריך. הדיאגנוזה - הכונן הקשיח תקול. הכונן הוא: toshiba, p300 3TB, 64MB, SATA 3.5" 7200RPM. חברת המחשבים מוכנה (מן הסתם) להחליף את הכונן, אבל לא לוקחים אחריות על המידע ובטח לא מוכנים לשלם על השחזור. פחות מחודשיים! מה אני אמורה לעשות במצב כזה? הגיוני שכונן - שאמור ליות מומלץ וטוב - יתקלקל אחרי חודש וחצי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול קיבלתי את המסך 2208WFP הוא עבד אחלה בחלה, אבל גיליתי כשאני משחק במחשב לאחר דקה או 2 של משחק, המסך פתאום מושחר, וכתוב שהוא נכנס למצב חיסכון בחשמל. אין דרך לצאת מזה חוץ לעשות ריסט או לכבות , חיברתי דרך הDVI ואין לי חיבור אחר בכרטיס X19550... אממ אני לא יודע אם הבעיה מהמסך או מהמחשב, כי לא שיחקתי במשחק הרבה זמן כבר לפני שקיבלתי תמסך. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת. :s05: :(
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כל פעם שאני מרסטרט את המחשב עולה לי הודעה על בעיה כלשהי בארד-דיסק הרצתי CHACK-DISK של ה-WINDOWS ותוכנה כמו Ariolic Disk Scanner אך הוא לא מצא כלום. מה זה יכול להיות (מצ"ב תמונה) האם יכולה להיות בעיה בביוס או SMART?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte K8NS (סוקט 754). המחשב עבד יפה מאוד, עד שהחלטתי להחליף לו את הזכרונות בזכרונות עם תזמונים טובים יותר. מאז הוא לא עושה POST, ומצפצף צפצופים ארוכים עם הפסקה קצרה ביניהם, בלי הפסקה. לפי מה שקראתי זה אומר בעיה בזכרונות. אז החזרתי את הזכרונות הישנים - לא עזר. ניסיתי גם את הזכרונות (הישנים והחדשים) במחשב אחר - כולם עובדים טוב. אז מה, נהרס לי הלוח, או שיש עוד מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות אחת של הווינדואוס ואחת של דברים אחרים אז במחיצה של הווינדואוס כל שנייה נעלמים מגבייטים כל פעםש אני עושה ריענון ובודק מה מצב המחיצה כל פעם זה פחות ופחות ואני לא מוריד כלום...מה אפשר לעשות שהם לא יעלמו ויחזרו לי כל הGB שנעלמו?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המחשב נדלק ונכבה אחרי כמו שניות. בודדתי את הלוח האם חברתי לו ספק כוח חדש(ללא זכרונות וללא שום התקן המחובר אליו)- הפעלתי ואחרי כמה שנויות הוא נכבה- הוצאתי את המעבד והדלקתי והמשיך לעבוד ללא בעיה! אז יכול להיות שהבעיה במעבד!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני מדילק את המחשב , המאווררים של המעבד והכרטיס מסך מתחילים לפעול נוריות המסכים עוברות ממצב כתום (לא מחובר או סטנדביי) למצב ירוק (פועל) בערך לשניה, ואז על המסכים מופיעה ההודעה שהם לא מחוברים ואז נוריות המסכים חוזרות לכתום. נשמע שהמחשב עובד אבל המסכים חשוכים יש לי 2 מסכים , ומה שקורה קורה בשניהם. נראה כמו בעיית חומרה כלשהי . האם למישהו יש כיוון אפשרי ?
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
זה קורה בעיקר באמצע משחק (פיפ"א 2004) , אני משחק פתאום יש טוט כזה די גבוה כמו צפצוף מוזר כזה, ולפעמים הוא חוזר יותר מפעם אחת. מה זה יכול להיות? מה מקור הצפצוף?
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
סוף סוף יש לאינטל תחרות יצרן מעבדים שמשנה את השוק ( בתקווה ) כל העולם כותב על מחירים של מעבדים וסוגים לוחות אם דווקא כאן מצפה לראות , קשר ליבואן או חנות ותשאול מתי יגיע לישראל המעבד ? מחירי מעבדים AMD ? לוחות איזה יגיעו לישראל AM4 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-boxart-and-capsaicin-event-at-gdc-2017.html http://www.guru3d.com/news-story/eu-prices-listed-amd-ryzen-7-1800x-to-cost-628-eur.html https://www.pcper.com/reviews/Processors/Dissecting-AMD-Zen-Architecture-Interview-David-Kanter
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
מישהו נתקל בשגיאה כזאת בעת עליית המחשב אני לא מצליח גם למצוא על זה מידע בגוגל אודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-