תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום בעיה חדשה צצה לי במחשב, לאחר כמה שעות הוא נסגר. אני חושב שזה בגלל חימום יתר של המחשב(המעלות מוצרפות בתמונה) אני חייב לציין שזה במנוחה, במאמץ המעבד מגיד ל45 לפעמים, והצ'יפסט ל50. סירקולצית האוויר היא: מאוור בפנים מכניס אוויר על ההארד דיסקים(שניים של 160) אני חושש שהוא לא טוב כי המעלות של הHDD מטורפות, אני אחליף אותו. עוד מאוורר 120 שמוציא אוויר מאחורה. ואת המאווררים של הספק שנמצע למעלה, ששואב אוויר מהמארז ומוציא החוצה. יש לי אפשרות להוסיף שני מאווררים בצד של המארז, ואחד מקדימה. מה אתם אומרים לעשות? ובנוסף אני צריך גם משחה תרמית למעבד בדחיפות(AMD ATHLON64) שמגיע ל45 זה רע. תודה אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350 את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין אות על מרקע הטלווזיה. והבעיה השניה שלוקחת או…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של TOSHIBA QOSIMO F25 . עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב בזה.... כמעט הכל עובד טוב, חוץ מהכרטיס קול, הקול יוצא צורם ולא טוב בכלל, כאילו כמעט שלא שומעים. אני כמה ימים מחפש דריבר מתאים בכל רחבי האינטרנט אבל לא מצאתי כלום. מצאתי דריבר לכרטיס שתומך בויסטה אבל כשאני מנשה להתקין הוא אומר לי שחסר קובץ מסוג SYS .... הכרטיס הוא בנוי על הצ'יפס לפי מה שהבנתי, ושמו SOUNDMAX אתם חייבים לעזור לי למצאו משהו, אני כמה ימים רק מחפש את זה ולא מצליח... תודה מראש, לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תקשיבו, אני כבר יותר משנה מחפש פתרון לבעיה שלי ולא מוצא, אם אתם מוצאים לי אני מבטיח לשלוח תמונות ערום שלי לכולכם. ככה, לפני כמעט שנתיים הייתי בקנדה וקניתי שם חבילה של 512x2RAM של Corsair. את הדגם המדוייק אני לא זוכר, משהו ValueSelect ו-TWIN... אנערף. הבעיה היא שכל פעם ששמתי את שני הזכרונות ביחד המחשב ה-ת-ח-ר-פ-ן לי. מזה התחרפן? יוצא מתוכנות, משחקים, עושה לי ריסטרט למחשב בלי שום התראה, מעלה לי שגיאות הזויות וכו'. הקטע המטריף באמת, זה כשאני שם כל אחד בנפרד (ובדקתי את שניהם בנפרד) אין שום בעיה, חוץ מזה שאין לי בידיוק מה לעשות עם 512RAM. כבר בדקתי אם הלוח-אם שלי אמור לתמוך ב-Dual, והוא כן. הדגם הוא MSI 865PE Neo2 - קצת ישן, אבל אמור לעבוד עם Dual לפי מה שאני זוכר. כל העסק הזה…
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, לא היה לי כח להתעסק עם זה. עכשיו זה כבר נהיה מעצבן. אז כך: יש לי כרטיס מסך R9-280X GIGABYTE. לא משתמש בו יותר מדי למשחקים, אבל כן לצפיה בסרטונים. הבעיה היא שלפני כמה חודשים AMD הוציאו עדכון לדרייבר שלהם והוא התחיל להופיע לי כך : מאותו יום כשאני מפעיל סרטונים מופיעים לי באגים מוזרים כאלה - כתמים מעצבנים, בעיקר כשאני מזיז את העכבר, ובמקביל קופצת לי הודעה שאומרת לי לפתוח את התוכנה של הדרייבר כפי שמופיעה בתמונה. עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אך ללא הועיל. אני מדגיש, לפני שהתקנתי את התוכנה הזו (הווינדוס ביקש לעדכן לתוכנה הזו), לא היו לי בעיות בכלל. אני מדגיש - הבעיה היא בצפי…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי אנשים, זה הולך ככה... השארתי את המחשב כמה שעות לבד, אף אחד לא נגע בו... כשחזרתי אליו כל כמה שניות הסמן של העכבר קפץ למעלה, לבד, ככה סתם... איתחלתי, הסרתי ממנהל התקנים, ניתקתי, חיברתי, גם כשהוא היה מנותק הסמן קפץ למעלה (כבר אחרי האיתחול).. זה משגע אותי... מערכת הפעלה win2000 pro מה אני עושה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מדובר במחשב של אח שלי אז עדיין לא יצא לי לראות איך ולמה זה קורה אבל לפי מה שהוא טוען המחשב יכול להיות אפילו דולק 3 ימים ברצף וזה פתאום מכלום להחבא פשוט! עוד משהו שהוא טוען זה שאם הוא משתמש בישומים שקשורים למוזיקה אז המחשב נכבה יותר מהר.. למישהו יש איזשהו שמץ של מושג מה הבעיה או מה לבדוק? תודה..
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון זה רק אני או שלעוד אנשים הדריברים החדשים של הכרטיס מסך עושה בעיות? פרסמתי פה בעבר שיש לי בעייה כזו אבל הצלחתי להתגבר עליה אבל מיד לאחר שהתקנתי את הדריברים החדשים (4.6) כול המסך השתגע! והוא לא הצליח להתגבר על הבעייה, אבל מחקתי את הדריברים והתקנתי את הדריבר הישן והטוב מהסידי! ואז זה הסתדר...... אבל אז באתי לשחק אנריל ברשת והמסך עושה לי בעיות. קודם כול ה FPS שלי ירד לרמה כזו נמוכה שזה לא היה נורמאלי, כאילו שאני משחק עם מחשב שלא סוחב את המשחק! כאשר שחקתי עם עצמי (לא ברשת) אז הוא עבד יופי! בפעם הראשונה הוא כיבה לי את המסך אחריי שהו נתקע! בפעם השניה בכלל לא הראה לי תמונה רק מסך טורקיז כזה שהופיע עליו צורה מוזרה שנעלמה אחריי איזה דקה בערך אחריי התענה ארוכההההההההה…
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי דיסק קשיח חדש. המחשב שלי לא הכי חדש ולפניו היו לי 2 דיסקים קשיחים( הם עדיין קימים בחיבור ישן כבל אפור כזה). הדיסק החדש שקיבלתי הוא SATA ( כבל אדום) חיברתי אותו הכל עבד כמו שצריך.. בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה מידי פעם בזמן שהמחשב דולק (זה קורה פעם בכמה שעות) פתאום הדיסק הקשיח החדש כאילו מתנתק, נעלם מהמחשב שלי, אני פשוט לא רואה את הכונן, והמחשב כאילו מזהה שהוא לא מחובר למחשב.. (הכוננים הקודמים נמצאים ואיתם אין בעיה) בשביל לפתור את הבעיה הזאת אני חייב להפעיל את המחשב מחדש ככה כל פעם. בהתחלה כמו שציינתי הכל עבד טוב, וזה בעיה חדשה.. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב,ניסיתי כמעט הכל ואני חושב שיש בעית תאימות. לוח אם-GIGA K8NKP-SLI מעבד-AMD/3200/64/VENICE כ.מסך-6600GT/PCIE/GIGABYTE כונן קשיח-WD/160JS ספק-TT 420W זכרונות-2*512/OCZ הוחלףפעם אחת לוח אם וכונן קשיח. הבעיות:ניסיון לעבוד עם EVEREST או SMARTFAN תוקעת את המחשב.עד כדי צורך לבצע BOOT. כשהמסך VIEWSONIC מחובר(החלפתי בין המסכים בין שני מחשבים) למחשב הנ"ל אזי לפעמים אין תמונה בכלל,ואם יש אז מאוד מאוד חלשה שממש צריך להתקרב למסך לראות שיש תמונה. כשהחלפתי בין המסכים ציפיתי שתצוף בעית מסך או כ.מסך,אבל לא קורה כלום.כלומר עד עכשיו כ.מסך במחשב הנ"ל מתפקד וה-VIEW במחשב השני מתפקד. אז הגעתי למסקנה שיש אי תאימות בין המסך הזה למחשב הנ"ל.האם אני צודק או שיש דרך אחרת לשלול את הבעיות האם תקיעת…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי חבר'ה .. לאחרונה היתחדשתי בספק כוח חדש ( ראו מפרט ) , כי חששתי מהספק הקודם שהיה לי jsp-tech Ezcool 420 מעפן . חשבתי שהוא זה שעושה לי בלאגן במחשב . והסיפור הוא.. שלפני בערך חודש התחילו תועפות ריסטים למחשב , פשוט המחשב כיבה עצמו אוטו והדליק אחרי מס' שניות ושוב כיבה והדליק - שיגעון! החלטתי לקנות ספק חדש לפתור את הבעיה , חכיתי חודש הייתי בלי מחשב ובלי ספק .. את הספק שלחתי לחבר שלי שיבדוק אותו על פנטיום 4 ( דור ראשון 1.4 ) ואני חכיתי למשכורת שתיכנס בכדי לקנות את החלקים . והפעם ..עבדתי מאז שהתקנתי את הספק החדש - ליבריטי - בערך .. 4-5 ימים , ודווקא הבוקר בשעה 10:48 משהו כזה לפי ( event viewer ) אני רואה כמה תקלות מוזרות שלא שמתי לב , אני לא בטוח שזאת בדיוק הבעיה אב…
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהגדרתי במחשב אליו מחוברת המדפסת לשתף מדפסת, נכנסתי ללוח בקרה הגדרות שיתוף מתקדמות לציבורי : לגילוי רשת, ולשיתוף קבצים ותיקיות ,ומסמן בנקודה -הפעל, לוחץ אישור . אבל עדיין נשאר מוגדר בנקודה השניה בטל. מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכלום, אני חיפשתי את הבעיה שלי בפורום וביצעתי כמה פעולות אך הבעיה עדיין קיימת לפי מה שרשמו בפורום בנ"ל עשיתי: System Restore אך זה לא עזר :-\ עשיתי בדיקת זיכרון ע"י תוכנת memtest86 והוא תקין ??? המחשב עלה ועובד רק ב Safe Mode :-\ יש לכם רעיון מה עוד לא תקין??? או מה לבדוק - האם חלק הדיסק הקשיח לא תקין או שאני צריך לפרמט את ה Partion של מערכת ההפעלה ולהתקין מחדש (אין לי כח). אם יש לכם רעיונות או אתם בעלי ניסיון בעניין אתם מוזמנים להגיב. בברכה איתן
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוציא ת'קירור סטוק של מעבד פנטיום 4 זה נראה מסובך רצח , ניסתי להעזר בuser manual זה לא עזר לי בגרוש , שיחררתי ת'קליפסים ומשכתי כלפי חוץ וזה לא יצא לוח- p4s533-vm
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטון בן אם זה בMAKO או בNANA או בכל אתר אחר (חוץ מYOUTUBE) הכל עובד רגיל. ברגע שאני מגדיל למסך מלא הרמקולים עושים רעש חזק כמו של טלויזיה ישנה ("שלג") רעש בלתי מוסבר וצורם מאוד לאוזן,הסרטון נתקע כזה כל שנייה ממש כמו לאגים ועובד נורא נורא לאט. ברגע שאני מחזיר למסך רגיל הכל חוזר לעבוד טוב. WINDOWS 7. בדקתי גם בGOOGLE CHROME וגם בFIREFOX יש את הבעיה ככה שזה לא בעיית דפדפן..מה אתם אומרים הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב עם מעבד AMD , חצי ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של nVidia מדגם 7300LE. יום בהיר אחד (ממש ככה) מדליקים את המחשב ואין תמונה. חיברתי את המסך למחשב אחר - עובד. אז זה לא המסך. אולי הכבל? לקחתי כבל אחר, עדיין לא עובד. זה לא הכבל. אולי ה-BIOS? הוצאתי סוללה, החזרתי. כלום. אותה בעיה אין תמונה. שמתי לב שכאשר מדליקים את המחשב הנורית של הכונן הקשיח לא נכבת. אולי תקלה בכונן מונעת מהמחשב לאתחל? ניתקתי את כל הכוננים...את הDVD הכל. עדיין כלום... אציין שכאשר המחשב פועל ומנתקים את כבל הDVI ומחברים שוב המסך "מזהה" שיש חיבור או אין חיבור. המסך נכנס לpower saving mode. אז כרטיס המסך כאילו "תקין חלקית"? יש משהו שפיספסתי?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה כרטיס מסך חדש 128MB inno3d geforce 4 ti 4200 התקנתי אותו, התקנתי דטונייטור הכי עדכניים, אני מתחיל לשחק, אחרי 10 דקות של משחק, המסך פשוט נכבה (המחשב נשאר דלוק) וכשאני לוחץ על הכפתור של המסך הוא לא נדלק יותר ועושה גם צפצופים מהרמקולים, המחשב קפוא ---> ריסטרט. ביקרתי בפורום עם שרשור ענק על הבעיה הזאת, וניסיתי כל מה שהוצע שם: ניסיתי 2 גירסאות דטונייטור 41.09 ו-42.30, הורדתי VIA 4 in 1, הורדתי VIA test driver, וידאתי שהכרטיס מסך לבד עם IRQ משלו, הורדתי refresh rate fix, ניסיתי לבטל fast write, ביטלתי APM, הביוס שלי מעודכן, בקיצור ניסיתי כל מה שאפשר חוץ מהדברים שדופקים את הפרפורמנס לגמרי (להוריד AGP לX1 וכאלה) חשוב לציין שהכרטיס הקוד…
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה במחשב וכך גם בבהפעלת שלושת המחשבים האחרים שיש ברשותי. לפני כמה זמן היה לי בעיה במחשב אז החלפתי למחשב אחר משומש ועכשיו יש לי את אותה הבעיה במחשב הזה. המחשב נידלק,אך אין שום דבר על המסך. זה לא בעיה של הכרטיס מסך ולא בעיה של המסך זה בטוח מבדיקות שונות שאני עשיתי להם. איזה בעיות חומרה יכולות לגרום למצב של המחשב עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ברשותי ספק כח של חברת HEC מסידרת WIN+ בעל הספק של 500W. בבדיקת ערכי S.M.A.R.T של הדיסקים הקשיחים שעשיתי לאחרונה באמצעות התוכנה HDSentinel, מתברר כי חלה ירידה במידת התקינות היחסית של חלק מהדיסקים, כאשר הגורם ע"פ דיווח התוכנה הינו בעיה במתח או בכבל נתונים. עכ"פ בעיקבות ההתראה בדקתי את נתוני הספק באמצעות HWMonitorPro שמנטרת את רכיבי המערכת ולפחות בשתי פרמטרים ישנם תנודות גדולות אין לי מושג מה הם מייצגים והאם זה מצביע על בעיה, היות שנתוני ה12V ניראו מעט תמוהים בדקתי גם באמצעות מספר תוכנות נוספות. HWiNFO32 מדווחת גם על תנודות במתח אולם משייכת אותם לערכים אחרים VIN4 וVIN6 ולא לV12, לפי ה-SIW ישנה יציבות כמעט בכל הערכים כך קרה בהפעלה הראשונה, בהפעלה נוספת גם שם יש תנודות. מצ"ב צ…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי שינמוך גירסא מ IE9 ל 8. לאחר השינמוך, שום דף מהמועדפים לא עבד. ניסיתי להוסיף מחדש כול מיני אתרים וקיבלתי הודעה Catastrophic failure. עשיתי כמובן uninstall ו install מחדש ל IE8. ניסיתי לרסט את כול ההגדרות. חיפשתי באינטרנט כול מיני פתרונות כמו לבטל את ה adds on וגם זה לא עזר... מישהו נתקל בבעיה ? אני חייב לעבוד עם exporer 8 בגלל שאני עובד עם Quality Center שלא תומך בשום גירסא אחרת או דפדפן אחר בצורה אופטימלית. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, בטעות דפקתי שני רגלים של הציפ' :-[ ואני לא יודע אם או איך אני יכול להחליף את המעבד שלי אז... תגובות בשמחה אני לךא יודע אם זה המקום המתאים בפורום
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אתמול נדפק לי הוינדוס2000, אבל לא על זה אני מדבר. כשהתקנתי בדצמבר את הדריברים של ATI לDX9, עם הקונטרול פאנל בזמנו, בקטע של הכיבוי\ריסט, כשהמחשב עושה SAVING YOUR SETTINGS, זה לוקח משהו כמו שתיים-שלוש דקות. אתמול, אחרי שנדפק לי הוינדוס והתקנתי אותו מחר עם DX8.2, החזרתי את DX9 והפלא ופלא, המחשב מתכבה במהירות. התקנתי את הדריברים 3.2 ושוב, המחשב נכבה במהירת. התקנתי את הקונטרול פאנל של הדריברים, ומאז- המחשב נכבה לאט, ככה שבודדתי את הבעיה. עכשיו, כשאני מתקין את הקונטרול פאנל אני מתקין אותו כMODIFY. האם זאת הבעיה??? זה לא משהו רציני, אבל אשמח אם זה יפתר. הדריברים והקונטרול פאנל כרגע זה PBA 3.2, אבל זה גם היה לפני הגוסט, ז"א בBBA 3.2, וזה התחיל רק מגרסאת CATALYST 3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הראוטר ישב אצלי על השידה ליד המחשב. לאחר סידור החדר היה לי יותר נוח למקמו על המחשב הנייח רציתי לשאול האם מיקום הראותר שהוא טיפה חם עלול להזיק למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
ברשותי השילוב הנל,בויסטה אני מקבל שגיאה 34 וההתקן מסרב לעלות. הבעיה נעלמת כשאני מקבע מערכת הפעלה עם ליבה אחת במקום רעיונות ?2
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבא עם הארד דיסק WD 120 SATA ואני מעוניין לחבר גם את הארד דיסק הישן ( MAXTOR 40GB) ל IDE איך אני עושה את זה (ואם כדאי בכלל) (MASTER SLAVE ) וכו. ?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-