תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי לפני קרוב לחצי שנה HD נייד מבית WD מהסוג של My PassportEssential 160GB. בחיבור שלו אל המחשב הנייד הכול טוב ויפה. אבל כשאני מחבר אותו אל מחשב נייח נוסף שקיים בביתי שום דבר לא קורה (אין זיהוי שלו ע"י XP וטעינת הדרייברים). כמו כן הנורית של המתח במכשיר כן נדלקת אבל אני לא שומע אותו מסתובב. מחומר שקראתי על הנושא כתוב שלעיתים אין מספיק מתח מיציאת ה USB אז ניסיתי לעבוד עם כבל קצר יותר וגם זה לא עבד. מה גם בטוח שהמחשב הנייח מזהה USB2 כי אין לו בעיה לעבוד עם DOK שונים. האם יש לכם פיתרון אם כן בבקשה שתפו אותי. כמו כן האם אתם יודעים איך ניתן להשיג את התמיכה של WD בארץ כי בינתיים לא מצאתי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי ל agp/ החלפתי לו משחה טרמית-אך לצערי שמתי משחה על משחה קיימת וכנראה נגרם נזק..יש מלא ריבועים ונקודות על המסך- ולעיתים אפילו הווינדוס לא עולה. מה עושים.?האם יש אפשרות לתקן.??איך אני יודע שהכרטיס נשרף?או שאפשר עדיין לתקן את זה?ןוהאפ מישהו מכיר מקום שיכול לבדוק ולתת לי חוות דעת מקתועית?תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שלושה ימים בערך המחשב של אחי סירב לעלות, הוא נדלק, המאווררים פועלים והכל, אך אין תצוגה ויש צפצופים, בקיצור, המחשב לא עולה. קראתי את הנעוץ בכל הקטע של מה שקשור לתקלות חומרה כאשר המחשב לא עולה, כמובן שהגעתי לטרד המעולה של איך מפענחים צפצופים כאשר המחשב לא עולה, מצאתי את הצ'יפסט על הלוח אם, ה-BIOS הוא Phoenix, פתחתי את המחשב, וכל מה שהוא עושה זה ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף וכך חוזר חלילה, פשוט לא נפסק עד שמכבים את המחשב. ה "-" בין כל צפצוף מסמל הפסקה ביניהם. הסתכלתי על כל הטבלאות הקיימות על בעיות הצפצופים ב-BIOS של PHOENIX ובאף אחד מהם אין מצב כזה שזה לא מפסיק לצפצף ועושה רק אחד כל הזמן בין כל הפסקה, במקרים השונים יש שלושה צפצופים - [הפסקה] - …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי פורמט לפני מספר ימים, ולאחריו הופיעה לי תקלה מוזרה: כל משחק שאני מעלה על המחשב, עולה בלי בעיה, עובד כ3 דקות ולאחר מכן משבית את המחשב לגמרי, כך שרק ריסט עוזר להעלות אותו. הכרטיס מסך שברשותי הוא 6800XT. עדכנתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי DX מעודכן גם כן. למישהו יש רעיון לסיבה שיכולה לגרום לתקלה מסוג זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מחשב קופא בעת התקנה של משחק. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית? עריכה: הוא קופא לא רק במשחק אחד גם באחרים... יש סוגי התקנה כאלו ואחרות אז הוא נתקע באיזהשהו סוג.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי אתם יכולים לראות שאין שום סיבה שהמערכת שלי לא תוכל להציג תכני 1080 עם בעיות אבל משום מה שאני מפעיל סרטי 1080 (MKV) התוצאה היא שהסרט "רועד" (jerky playback). לסרטים כאלו אני משתמש ב- COREAVC האחרון, ולעיתים ב FFDSHOW. ב- ZOOMPLAYER (שהוא הנגן המועדף עלי) התמונה ממש לא זזה חלק, ב-VLC עוד איכשהו אפשר לסבול אבל עדיין זה לא מצדיק את זה, אני אמור לראות סרט שזז חלק לגמרי אז מה הבעיה פה בדיוק? btw, אם אני מנסה לראות סרט שתומך ב-DXVA ואני מכוון את הנגן שלי שיציג סרטים שכאלה אז בכלל התמונה לא זזה חלק ואיטית. עזרה :'(
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתה לי הפסקת חשמל בבית.ספק הכוח שבק חיים, החלפתי אותו, המחשב נדלק כמו שצריך אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ושמתי מסך חלופי (שניהם עובדים במחשב אחר) ועדיין יש את אותה בעיה. יכול להיות שלא חיברתי משהו נכון בחיווט של ספק הכוח? אודה על עזרתכם .יובל
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
כיצד ניתן לבצע בדיקה שלה דיסק הקשיח דרך הדוס? שמעתי שיש שלושה סוגי בדיקה לדיסק קשיח דרך הדוס. 1. בדיקה מהירה 2. בדיקת סקטורים. 3. בדיקה איטית שעורכת כמספר שעות.
-
- 11 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, קורה לי, כבר בפעם השלשית, שכונן הדיסקים במחשב שלי לא נפתח, עכשיו אני משתמש בLG DVDRW H-42 DUAL LAYER והוא לא נפתח, חוץ מלהדליק מחדש את המחשב (לא עזר) יש פתרון לסידור הבעיה חוץ מלקנות כונן חדש? זה משהו נפוץ שקורה בכונני דיסקים או שיכול להיות שמשהו באופן השימוש שלי בכונן לא תקין? תודה
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי צורב של LG SATA DUAL LAYER (הדגם במפרט) ויש לי בעיה איתו שהמחשב לא עולה איתו כמעט אף פעם כשהוא מחובר,וגם נתקע ללא הרף כאשר הוא כן מסכים לעלות... בעליה הוא גם הרבה פעמים לא מזהה את הצורב בכלל. לפי דעתכם הצורב תקול או בעיה בלוח או משהו?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי צורב שלא מזוהה לא במחשב שלי , לא בניהול דיסקים ובביוס רשום שלא נמצא הצורב ? החלפתי כבל ide לאחר ,ולא עזר החלפתי גם צורב לא עזר , מחכה לעזרתכם?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב הגדרתי בBIOS שיטען קודם מה CD אז הוא כותב LOADING CD לשניה והוא לא נותן לי הזדמנות אפילו ללחוץ הENTER כדי לטעון הוא ישר קופץ אל ההרד דיסק.. אפילו לא שומעים שהסי די עושה משהו כמו בדרך כלל יש למישהו פיתרון? (המחשב מזהה את הCD שלי ב BIOS)
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: המחשב לפעמים קורס ישר, לפעמים אחרי פרק זמן מסויים, אבל תמיד הוא קורס ויש הודעת שגיאה כזאת: 0x0000008E. קראתי קצת ב-FAQ והבנתי שאני צריך לפרסם קבצי MINIDUMP כדי שתוכלו לעזור לי. אז הינה הם: http://rapidshare.com/files/205974441/minidump.rar.html תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב ככה חיברתי את המחשב שלי ששבוע לא השתמשתי בו פתאום אני קולט הכל נדלק אין את הביפ הרגיל שיש וגם אין תצוגה על המסך.. ניסיתי כל דבר אפשרי. הוצאתי את כל הכוננים הקשיחים,הצורבים,הזכרונות,המעבד הקירור הכל פשוט הכל חוץ מהספק והספק פועל למה הנורית הקטנה של הלוח נדלקת. קיצר אני מפעיל את המחשב ואין ביפ הלוח נדפק?
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי לצרוב משהו וניסיתי עם כמה תוכנות ועם כמה דיסקים ותמיד זה לא הצליח לצרוב...(פעם לא הייתה בעיה) ניסיתי לצרוב במחשב אחר והצריבה עברה ללא שום בעיות, האם הצורב הראשון, זה שלא הצלחתי לצרוב איתו באמת דפוק או שיכול להיות משהו אחר? נ.ב, הוא קורא דיסקים והכל בלי בעיה... תודה.
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בפעם הראשונה (המחשב נקנה לפני כ-5 חודשים). הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא את הגישה ל-bios כדי לשנות את סדר ההפעלה של הכוננים לדיסק. אני יודע שבד"כ אתה אמור ללחוץ על delete לפני ש-windows מתחיל להיטען, הבעיה שלי היא שהמסך נשאר במצב של stand by ממש עד השניה האחרונה לפני ההטענה של ווינדוס, ונדלק רק עם המסך פתיחה של ווינדוס. כשניסיתי ללחוץ על delete (הלוח אם הוא מדגם Gigabyte X48 DS4), כל ההטענה של המחשב (עד כמה שאני יכול לקבוע) פשוט נתקעה, ושום דבר לא עלה לי על המסך. כמו שאמרתי הלוח אם הוא מדגם X48 DS4, המסך הוא Benq 24 G2400w, מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום אדישן מקורי. תודה מראש ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מזה כשבועיים. יש לי מסך Asus MW 221C וכרטיס מסך Nvidia GeForce 7600GT והבעיה היא שבמהלך העבודה המסך נהיה שחור והנורה של המסך עדיין כחולה (צהוב לא עובד, כחול עובד). הבעיה נפתרת רק אם מכבים את המסך בכפתור ומדליקים שוב. מה צריך לעשות? האם הבעיה במסך או שהבעיה בכרטיס מסך? איך יודעים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי מכשירים שמחוברים למחשב ע"י USB כמו הארד דיסק חיצוני, מודם אלחוטי, דיסק און קי, ועוד. וכל הזמן ה-USB פשוט מתנתק (יש את הצליל של ניתוק אביזר USB) וחוזר אחרי כמה שניות איפה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזו ללא הפסקה כאשר אני נכנס לתיקיות בתוך הכונן החיצוני שלי זה מראה לי ב status bar שאין תיקיות.. "0 objects" כאשר ניסיתי לנתק את הכונן החיצוני מהמחשב דרך האייקון ליד השעון, נאמר לי שעדיין יש שימור בכונן כאשר התיקייה סגורה. מאז ניתקתי את הכונן החיצוני דרך הוצאת הכבלים [אחד USB והשני POWER]. האם הכונן החיצוני מת? יש לי אותו פחות מחצי שנה. תודה רבה לקוראים ולעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם החלפתי אותו לGIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q חיברתי הכול חוץ מכרטיס מסך ואין שום דבר חריג נראה שמתפקד אחלה. ניתקתי הכול חיברתי רק כ.מסך כול העסק מתחיל לצפצף כמו מטורף. הכרטיס מסך ז"ל? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
הדרייבר הכי חדש, עידכנתי ביוס, הספק 750W PURE, והוא כותב לי בסוף ההתקנה SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED. לא יודע מה לעשות.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי כשאני מדליק את המחשב אז הוא עובר את תהליך הפוסט עד שהוא שגיע למסך שחור וכותב לי את זה: disc boot failure insert system disc and press enter
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי מחשב הבנוי מהמפרט הבא: Asus P5N-T Deluxe Intel Core 2 Quad9450 GeForce GTX280 GEIL 4Gb DDR2 800Mhz Enermax 82+ 625w Antec P182 WD + Seagate 500GB Disks Dual Systems: XP x86 + Vista x64 הבעיה היא כזאת: מהיום שהרכבתי את המחשב אני מקבל באופן אקראי ולעיתים רחוקות, שזה אומר פעם ביום, פריזים. המחשב קופא כלום לא זז, הווינדוס מפסיק להריץ קבצים, כי כשאני עושה ריסט אני רואה שההורדות שלי נעצרו גם. אחרי איתחול אני מקבל את המסך של הויסטה או האקס פי שאומר שהמערכת עברה כיבוי לא מסודר (וניתן לבחור לעלות בסייפ מוד או המצב האחרון שבו המערכת עלתה ובלה בלה). זו בעצם התופעה הכי מוזרה כי המחשב לא אמור לזהות כשהוא נתקע. מה גם שאין לי שום חיווי באיוונט ויואר. מלבד: The previous…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז ככה נתחיל התקנתי xp pro הכל עבר יפה רק מה שקרה זה ככה קיבלתי דיסק עם דרייביירם התקנתי נסיתי להפעיל הייתה שגיעה מסתבר שנתנו לי דרייברים של ויסטה הסרתי אותם ניסיתי להתקין של xp נתקע באמצע אחר כך מה שקרה המחשב סירב לעלות הוא מגיע על הקטע של העליה שהמערכת נטענת ומשם לא קורה כולם ניסיתי להתקין מחדש זה רושם לי אחרי הדרייברים של הf2 והf6 שווינדוס עולה וכלום לא קורה ניסיתי כמה דיסקים הוא לא נותן לי שום שגיעה או מסך כחול בנוסך גם עם התוכנה קומנודור שעולה מידסק בוט עצמאי וגם מחבש לא עולה מגיע לטוען מערכת ולא קורה כלום ניסיתי עוד כמה תוכנות בסגנון כלום המחשב לא מוכן לעלות בתודה אלירן מחשב חדש בן יום אחד נקנה יום שישי באיבורי
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המחשב שלי בערך לפני חצי שנה ואני משתמש בחלונות ויסטה הום בייסיק (מקורי שהותקן עליו אחרי קניית המחשב) בערך מהשבוע הראשון שקניתי אותו, לפחות פעם ביומיים אני מקבל או מסך כחול+ריסט או שהוא פשוט נתקע, לקחתי אותו למקום ממנו נקנה ושם אמרו לי שכנראה הייתה בעיה בהתקנה (אבל היא עברה לי ממש חלק) ורצו לפרמט, את זה גם אני יודע לעשות.. תפרתי כבר את האינטרנט בחיפוש אחר פתרונות, אז בבקשה לא להפנות אותי לשאלות הנפוצות, אני אצרף פה את קובץ המיני דאמפ + צילום מסך כחול בקריאה אחרונה נואשת לעזרה. תודה מראש למי שקרא ולמי שיכול למצוא פתרון לדבר המעיק הזה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-