תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי בעיות עם המחשב המזדקן שלי ואני מנסה כמוצא אחרון לנסות ולפתור אותם. מדובר סה"כ על מחשב די ישן מבוסס פנטיום 4+לוח אם D865 של אינטל. מה שקרה הוא כך - אני מדליק את המחשב,יש רעש של חריקות מאוררים(היות שלא משומנים),הקירור של המעבד נדלק,הצורב עושה סימנים של עובד,אבל אני לא מקבל סיגנל על המסך והוא נשאר פשוט במצב של מצב חיסכון חשמל(2709W) מחובר לGF5200. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים מהלוח אם והספק,אבל עדיין אין סיגנל במסך ובנוסף ממה שאני זוכר היה תמיד איזשהוא צפצוף קצר כשהPOST עלה ואז המחשב התחיל לטעון את חלונות. אשמח להצעות,אולי פספסתי משהו... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1... תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם עוד פרטים שלה משנים אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים בעיקר מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח אם חדש ואחרי שחיברתי את המעבד+מערכת קירור ,זכרונות ,מסך ,מקלדת ועכבר ניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא נדלק. (נורית הבקרה על לוח האם כן נדלקת + הנוריות על המקלדת נדלקות ונכבות כשלוחצים על numlock\caslock + המאוורר של המעבד עובד) ניסיתי כבר להחליף ספק ומסך ועדיין נשארתי עם אותה הבעייה. לוח האם הוא: IEI-kino9454 r20 מעבד: Intel Core 2 Duo זכרון: Kingston DDR2 667MHz 2GB למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעייה??
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הדיסק החדש מזוהה ב BIOS כ 33 M בלבד . ( ה 250G מזוהה תקין ) ב COMP MANAGMENT > DISK MANAGMENT החדש מופיע לי כ DISK 0 , וה 250G מופיע לי כ DISK1 ( יכול להיות כי החלפתי בין הכבלי SATA משיקולי מיקום) בכל מקרה הגדול של DISK 0 פה הוא 7.87 גיגה , UNALLOCATED . מעבר לזה כשאני נכנס ל DISK MANAGMENT הוא יש פותח לי איזהשו CONVET WIZARD , כשנכנסתי פנימה הוא רץ , וסיים . עדיין הזיהוי הוא 8 גיגה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי( לא המחשב ממנו אני כותב) קרס כנראה שמישהו התקין איזה וירוס. הרבה זמן כל פעם יש רעש של צפצוף שמפעילים את המחשב ובזמן האחרון תוכנות לא הצליחו להיפתח והיו כל מיני הודעות. וגם החיבור לרשת נעלם ניסיתי לעשות ניקיו זה לא עזר. ומרגע שהמחשב שוב עלה מחדש המסך כניסה של היוזרים בXP הפך לכמו של WIN 2000 ואז שעושים LOGIN פשוט נתקע ורושם שזה מתחבר וזהו. רציתי לגבות את הנתונים אבל זה נראה לא אפשרי אני רוצה לפרמט את המחשב .. .. איך אני יכול לעשות זאת ... למה אני זקוק דיסקט, דיסק וכו' ?? אשמח לפירוט והאם יש פתרון להיכנס לקחת את הקבצים ואולי לפרמט אם יש מהWIN עצמו או משהו
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש והתקנתי דרייברים ולא עובד לי הקול במחשב תיראו והכל תקין רק יש שמה משו כזה תיראו בתמונה שרשום התקן לא מוכר הוא הייה בסימן שאלה עד שפיתאום הוא הסתדר אבל הקול לא עובד ועם אני עושה סרוק שינויים בחומרה אז עולה לי משהו להתקין שקוראים לו media וניסתי להתקין דרךך הדיסק של הדרייברים של הקול אבל לא מוצא כלום הנה תמונה וגם תיראו שגם פה לא מופיע כלום אז זה ברור שמשו לא טוב והורדתי מלא דרייברים לכרטיס קול והתקנתי ולא עוזר וגם סתם העלתי תמונה שאני מפעיל שיר בווינאמפ וקפץ לי ההודעה הזאת וזה המפרט של המחשב שלי עם אתם תצטרכו וזהוווו זקוק מאוד לעזרה תודה חבר'ה לעוזרים =]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה.......אני כותב עכשיו ממצב סייפ מוד כי זה המצב היחיד שעובד. יש לי רעש בלתי נסבל מהמחשב כבר חודשים ...ופתחתי אותו לבדוק ממה זה נובע. אז זה לא מהמאוור של הספק...לא מהמאוור שכתוב עליו איטנל ...זה בסוף ממאוור קטן כזה שיש עליו ברזל שכתוב עליו msi ויש עליו מדבקה שכתוב עליה eumax 12v/0.14e המאוור הזה שעושה צבעים כאלה של ירוק כחול ואדום קטן כזה. עכשיו גילתי שהוא גורם לכל הרעש ......אז ניתקתי את הברגים שלו וניסיתי להרכיב מחדש בדרך שבה הוא יעשה פחות רעש. גם לא כל כך ידעתי איך מרכיבים אותו בחזרה הוא יושב על מין ברזל כזה שלא הבנתי מה התפקיד של המאוור הזה בכלל ? עכשיו הבעיה : שהרכבתי מחדש את המחשב...שוב אותו רעש מופיע..אז אמרתי לא נורא אין מה לעשות אולי זה מאוורר …
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה קוראת בזמן כתיבה, אי אפשר פשוט לכתוב עליו כלום. כתוב גם משו כמו" כתיבה מושהית נכשלה" הדיסק הוא 500GB של סטיג'ט. מערכת הפעלה XP, הדיסק הוא לא הדיסק הראשי אלה דיסק נטול MICROSFT. חיפשתי מדריכים לתיקון ושום דבר לא עזר, כיביתי את האפשרות של הזיכרון מטמון וכמה פקודות ב regdit. עשיתי כמעט כל מה שהיה כתוב באתר של מיקרוסופט וכלום לא עבד. אשמח אם מישו יוכל לעזור :s05:
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שמעו לא ידעתי איפה לתפוח, אם אם טעיתי מצטער. ככה שמעתי לי מוזיקה בסבבה עד שפתאום קפצה ההודעה הבאה שדורשת איזה דרייביר איפה אני מוריד אותה. 10x
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רקע כללי: מערכת הפעלה Xp Pro. יש לי צורב DVD+RW משהו באזור השנתיים לדעתי. צורבת תמיד עם Nero. אתמול ניסיתי לצרוב דיסק, הפעולה כביכול הצליחה, לאחר מכן כשהכנסתי את הדיסק לכונן שוב (בשביל שיקרא אותו) הכונן לא הגיב אליו ולא קרא אותו. ניסיתי לקרוא את הדיסק הספציפי גם במקום אחר וגם לא הלך. הכנסתי דיסק אחר (צרוב כבר, שנקרא בעבר ע"י הצורב שלי) והוא גם לא זיהה אותו. ניסיתי עוד כמה דיסקים - וכלום. הכונן DVD פשוט הפסיק לקרוא אותם. :-( מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? עד אתמול (עד שהצריבה כביכול נכשלה) לא היו איתו שום בעיות...
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
החלפתי למחשב שלי צורב dvd (dvd-rw) אבל משום מה הוא קורא לי רק cd ניסיתי כול מיני דיסקי די וידי ושום דבר לא פעל גם הצרובים וגם הלא צרובים לעומת ה cd שגם הצרובים וגם הלא צרובים ניקלטו מאיזה סיבות זה יכול להיגרם ויש דרך לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המחשב לא נידלק הוא מחובר לחשמל וניסתי הכול הוצאתי את הכבל של החשמל וחיברתי ניסתי לחבר למקום אחר וכלום כאלו הוא לא מחובר לחשמל יכול להיות שזה הספק כוח
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי אתמול אוזניות (לא הכי פשוטות של הבזול אבל גם לא ב100 דולר) חיברתי אותם לJACK הקידמי חיברתי את הורוד... חיברתי את הירוק.... ופתאום פוףףף המחשב נכבה ניתקתי אותם מיד וניסיתי להדליק שוב את המחשב אין תגובה אני לוחץ על הכפתור ואין כלום ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב... לא עזר אז פתחתי את המחשב והתחלתי לנתק דברים בסוף נשארתי רק עם הלוח, המעבד, הקירור מים והספק אפילו את הזכרונות הוצאתי שאני מדליק את הכפתור של הספק יש בלוח מין LED כחול מעל הזכרונות זתומורת שכן מגיע לו כוח אבל זהו חוץ מזה לא קורה כלום הדגם של הלוח זה EVGA NFORCE 780I SLI חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כמעט כלום אז הלכתי לאתר של EVGA ובפורום שלהם מצאתי אחד שקרה לו כמעט אותו דבר. גם הוא עם אוזניות הוא…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הופיע לי חלון כחול קטן ורשום עליו digital power saving mode והמסך נכבה - מצד שני המאווררים המשיכו לעבוד מעבר לזה המחשב פשוט לא הגיב ניסיתי לעשות מספר ריסטים, כיבויי מחשב אבל הם לא עזרו אפילו וונדוס לא התחיל לעלות הדבר היחיד שעזר היה הוצאה מן החשמל למשך כמה דקות הוחזרה - איפה שעלה אשאף שיחזור הגדרות ורק אחריו הווינדוס כעט הבעיה היא שהמחשב נורא איטי במיוחד באקספלורר שמתקשה לעבוד כשאני פותח מספר חלונות - וגם בתמונות עם גראפיקה יחסית גבוהה המחשב משתמש ביותר מידי משאבים מה עושים עם זה? ואיך ניפתרים מזה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי כמה פעמים שאני מגדיר למחשב לשמור את השעה הוא לא מסתנכרן והדעה לא מדויקת מחיפוש בפורום הבנתי שזה אומר שצריך להחליף סוללה מאיפה רוכשים את הסוללה והאם צריך סוללה שמותאמת ללוח אם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: http://up40.siz.co.il/up1/ad4kyi0djdmz.jpg לא נותן לי להכנס לוינדוס לפעמיים זה מכניס אותי לוינדוס אבל אחרי כמה זמן זה מגיע לי שוב לזה. אני חושב שזה קשור לכרטיס רשת אבל אני לא בטוח מה אני אמור לעשות עזרה בבקשה . תודה מראש לכל מי שיעזור D:
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אולי תוכלו לתת עצה. יש לי מחשב פנטיום 4 . כאשר מפעילים אותו, הכל לכאורה בסדר. הוא מתחיל לעבוד, ווינדוס עולה. אלא מה? כעבור כ 3 דקות הוא פתאום כבה ללא כל התראה ו/או הודעה. כבה כאילו היתה הפסקת חשמל.אם אני מפעיל אותו שוב, כל העסק חוזר על עצמו. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. (כמה תמציתי.) הבעיה שלי היא כזאת; יש לי מעבד של אינטל (מפוצל, 3.6 GHZ), קצת יותר משנה. מחשב חזק, אף פעם לא עשה לי בעיות. עד שיום אחד, (לפני חודשיים בערך), צצה בעיה ובעקבותיה כל פעם שהווינדוס עולה אחרי שאני מדליק את המחשב, הוא פשוט קורס ועושה לעצמו ריסטרט וככה בלופ, עד שבסופו של דבר המחשב אוזר אומץ ונשאר דלוק. בימים האחרונים המצב הגיע לשיא, שלמחשב לקח בערך חצי שעה של ריסטרטים עד שהוא נדלק. בנוסף המחשב לאחרונה נעשה איטי להחריד. עשיתי לו פורמט, התקנתי ווינדוס מחדש, מיותר לציין שזה לא עבד. אני חושב שיש לי בעיה בחומרה, באיזהשהו חלק של המחשב. השאלה היא כזאת; איך אני יכול לדעת איזה חלק נדפק לי, ואיך מתקנים אותו? אשמח אם תוכלו לעזור לי. יו…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנרטב אני לא יודע בדיוק איזה חלקים נרטבו אז אני רוצה לחבר חלק חלק כדי לראות מה נפגם . השאלה שלי במידה ואני שם במחשב תקין כרטיס מסך לדוגמא שנרטב והוא לא עובד האם זה יכול לפגוע/לקצר משהו במחשב התקין ? תודה בכל אופן
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת נשמעת מוזרה, אבל זה בגלל שהעניין עצמו הוא מוזר. אני כותב כאן כי לא ממש ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה. אז ככה: יש לי מחשב שרץ תחת מערכת ההפעלה Windows Vista. הדיסק הקשיח שלי מחולק לשני כוננים (C ו- D), כאשר מערכת ההפעלה היא בכונן C מן הסתם. יש לי כמה עשרות של קבצי MP3, אשר מאוכסנים בכונן D. לפני שאני מאכסן קובץ MP3 בתיקיה היעודית שלי בכונן D, אני נוהג לשמוע את השיר במלואו ומוודא שהוא לא פגום (CDROM לא תקין או תקלה בתוכנה במהלך ההקלטה בהחלט עלולים ליצור צלילים לא נעימים ולא רצוניים במהלך השיר). בזמן האחרון אני מגלה, שפה ושם חלק מן השירים, שהיו שמורים בתיקיה שלי במשך שנים, נפגם. במילים יותר פשוטות: אני שומע שיר ופתאום באמצע נשמע מין צליל הפרעה מעצבן (שלא …
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
*אם המחשב מתנתק ממקור חשמל, הוא לא יעלה לאחר מכן ורק איפוס ביוס עוזר. *אם המחשב היה כבוי כ-10 שעות, שוב, הוא לא יעלה אלא אם כן מאפסים את הביוס. *כרטיס הקול המובנה מתחיל לעשות רעשים ולקטוע את הקול אחרי נגיד יומיים שהמחשב היה דלוק. בוא נגיד שאני כבר זוכר כל פינה ששיניתי משהו בביוס... מקומם. יש מה לעשות או שרק בדיקה בחנות ממנה קניתי את הלוח והפעלת אחריות יכולה לעזור?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חברים יש לי בעייה חמורה עם הדיסק הנשלף, על הדיסק קיים מידע במך תקופה אני פותח קובץ קסל מהדיסק ובמהלך העבודה עושה שמור ישירות לדיסק הנשלף. לא היתה בעייה עד לאתמול, הדיסק הנשלף בפנים אך הוא לא מזוהה ... :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חיברתי כבל USB ממחשב למחשב וכלום לא קרה האם יש איזושהיא דרך להעביר ישירות קבצים בלי שימוש בהארד דיסק נייד וכו?...
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן. צריך עזרתכם. המחשב פשוט עוצר כל כמה זמן. לא מגיב לכלום למעט ה reset התמונה פשוט תקועה. לא קשור למשחק או משהו כבד, לא מצאתי שום דבר משותף לכל הארועים. עצתכם....
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-