עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by stingeR-,

שלום , היום כאשר בטעות ניסיתי להכניס יותר את הכרטיס מסך שלא יעשה רעש המחשב חיבה את ההארדיסק ואחר כך שנכנסתי לוינדוס היו לי מלא בעיות(שאני רגיל אליהם וכל פעם מסדר אותם מחדש) כרגיל סידרתי ולאחר שעשיתי restart אז שהעליתי את הוינדוס הוא עשה ERROR וכל פעם שהייתי עושה משהו כמו לפתוח קובץ מהדיסקCD למדיה פלייר הוא היה מכבה את ההארדיסק. עכשיו , אני בא להתקין וינדוס מחדש והופה גם שם יש בעיות חסרים קבצים בהתקנה כאילו ודברים. אחר כך עלתה התקנת הוינדוס וכאשר המחשב הגיע (בהתקנה אחרי הגדרות שפה ואיזור) לCopying Files הוא הגיע לחצי ואז עלו כאילו מלא קבצים חסרים. הוינדוס בסוף הותקן אבל היו מלא בעיות, לא היה paint הלכתי לעשות עוד פעם התקנה של וינדוס... באתי להתקין והכל היה בסדר בהתקנה הכחו…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by idan,

: : :ציפצופים ב HARD DISK יש לי ציפצופים שאני מחבר אותו אחרי כמה זמן הוא מצפצף ואחרי שהוא מצפצף אז אני עשיתי ריסט ועושה לי BOOT FAILED :

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by ferrari,

אוקיי, הבעיה היא כזאת... בביוס ההרד דיסק, (WD800JB הרד דיסק 80 ג'יגה עם 8MB CACHE) מוגדר בUDMA, וזה גם מה שהוא כותב לי בטבלה של הPOST . אך במנהל ההתקנים של WINXPPRO, הMASTER בבקר הIDE הראשון מוגדר כפועל במצב PIO משום מה, הדבר גורם לפעולה הרבה יותר איטית של ההרד דיסק מהרגיל. לפני כן אגב הכל עבד בסדר, עד שהרצתי משחק כבד עם E-MULE עובד ברקע. (יש לי RADEON 9500 PRO והוא היה מחובר לכבל חשמל שממנו יש פיצול למאוור ולהרד דיסק)... כלומר כנראה הכרטיס התחיל לזלול המון חשמל, מה שגרם להרד דיסק למין חוסר בכח, (ספק 300 וואט ג'נרי) וההרד דיסק פשוט נטען מחדש כמה פעמים באמצע המשחק, והכל המשיך לעבוד. רק אח"כ שמתי לב שיותר לאט פשוט. ואחרי כמה מסכים כחולים שקיבלתי, הWINDOWS הריץ CHKDSK בהפ…

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

תראו, הבעיה שלי היא מסובכת...לפעמים כשאני משחק באיזה משחק משוטט באינטרנט או אפילו סתם שומע שירים פיתאום המחשב עושה ריסטארט מעצמו!!! עכשיו, הבעיה היא לא הזיכרון כי היה לי לוח שאפשר לשים בו גם אסדיראם וגם דידיאר, אז החלפץי מאסדיראם לדידיאר ועדיין היה ריסטארטים, זה גם לא הכרטיס מסך כי גם אותו החלפתתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, זה גם לא הכרטיס קול כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, וזה גם לא ההארדיסק כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, ןזה גם לא הלוח כי גם את כל הלוח החלפתי!! בקיצור החלפתי את כל החלקים גם את הספק כח חוץ מהמעבד הכונן דיסקטים והמעבד,ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים!!! מה לעשות ומה לעזאזל יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת?!?!?!!?!? ??? ?…

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by darkman,

המאוורר התחיל להרעיש ושום מכה לא עזרה אז החלטתי להחליף אותו במאורר מהספק של המחשב הישן שלי 1)הוצאתי מהספק הישן את המאוורר (לא הייתי בעיה כי החוטים לא היו מולחמים) 2)חתכתי את החוטים של המאוורר בספק המקורי 3)חיברתי את החוטים של המאורר הישן בחוטים החשופים שהיו שיכים למאורר המקולקל (אשר היו מולחמים בספק המקורי) (שחור לשחור אדום לאדום עטפתי עם איזולירבנד, ובדקתי ששום חוט לא נוגע בשני ולא מפריע למאורר וסגרתי את הכל) *המחשב עובד* עכשיו האם עשיתי כמו שצריך? האם זה יגרום לבעיות בעתיד? להחליף ספק?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by imac,

זה התחיל לפני יומיים אני לוחץ על החייגן והוא לא נפתח עכשיו רציתי לנסות להתקין את הדריברים מחדש אבל משום מה אני החלון של הDEVICE MANAGER לא נפתח גם הNETWORK CONECTIONS לא נפתח גם ADD HARDWARE לא נפתח אז מה עשיתי נכנסתי לתקיה של הדריברים ועשיתי משם UNINSTAL ואחר כך הDEVICE MANAGER והשאר פעלו התקנתי דריברים מחדש טוב הפעלתי את המחשב מחדש ומה עוד הפעם אותה בעייה אני מתחנן תעזרו לי זה מעצבן כל הזמן שמדליקים את המחשב צריך להתקין מחדש את הדריברים משהו יודע למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך (תראו אותו במפרט אין לי כוח לכתוב ) ולאחרונה שמתי לב שכאשר אני משחק GTA3 ו"בחזרה לטירה הנאצית" התמונה נתקעת לפעמים לכמה שניות וזה התחיל לפניי כמה ימים....קניתי את הכרטיס מסך באפריל וועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור! יכול להיות שהוא נדפק?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום פעם ראשונה שעשיתי בSTAND BY למחשב (ע"י התחל -->TURN OFF) חזרתי למחשב אחרי שעה ככה... והמחשב היה כמו מכובה אבל ראיתי שעדיין המנורות עובדות - קיבל עדיין זרם מהחשמל... הזזתי את העכבר וציפיתי לראות את הצג אבל זה לא קרה ...גם להדליק את המסך מחדש וזה לא עזר (אין לי על המקלדת את המקשי כיבוי ושינה..) משהו מוכן להסביר לי מה הקטע של הSTAND BY ובמה הוא עוזר (חוץ מצריכת חשמל אפסית) ואיך אפשר להפעיל אותו ללא ריסט?! תודה לכולם ביי

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by karinoo,

המחשב שלי (7 שנים) לפני כשבוע היה נעצר ולאחר הפעלה מחדש חזר לפעילות אבל בתגובה איטית. היום ניתקע ולאחר שהוצאתי את הכבל מהחשמל וחיברתי שוב הוא לא נידלק. פתחתי את המארז וראיתי ברגע ההדלקה המאווררים מתחילים לפעול אך מייד נעצרים. החלפתי ספק לפני כשלושה חודשים.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  10. אז ככה הכל התחיל שיום אחד הדלקתי את המחשב והוא לא העלה לי ביוס מה שעשיתי הוצאתי את הסוללה והחזרתי ואז זה העלה לי שגיאה בהגדרת הביוס לחץ כאן לברירת מחדל (תמונה לחצו כאן) בכל מקרה מאותו יום המחשב שלי לא עובד אם אתה לא מנתק סוללה ומחבר. לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים הוא החליף לי סוללה של ביוס, המחשב עבד במעבדה אבל שהגעתי הביתה שוב הייתה את השגיאה . לא חזרתי לטכנאי כי הוא נימצא רחוק ויש פקקים (תל אביב חח ) בכל מקרה ככה השארתי את המחשב במצב שינה כל הזמן ולא כיביתי אותו ואז היום הגיע השיא עשיתי למחשב ריסטרט כי הוא ניתקע ואז הוא לא העלה ביוס הוצאתי סוללה החזרתי לא עבד ובנוסף הוא היה מתכבה אחרי 5 שניות ונדלק אחרי 5 שניות ככה בלופים אז שיחקתי עם הזכרונות לא עבד ואז הוצאתי 2 כרטי…

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by David Ell,

שלום לכם (: קניתי מחשב לפני שנה וחצי (נובמבר 2011) ובזמן הזה אמא שלי חפרה לי לנקות אותו, ידעתי שהיא צודקת אבל לא עשיתי כלום, לא יודע למה.. עכשיו אני רואה שהוא פול אבק, בתוך הכרטיס מסך, מאחורי המאווררים, משהו מזוויע, כל מקום גושים של אבק, לא פלא ירדו הביצועים. מה לעשות? בינתיים ניקיתי אותו ממש בכללי כזה עם מברשת רכה, במאווררים ובכרטיס. איך אני אמור לנקות? לשלוח לתיקון? בבקשה עזרה מהירה (:

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by ddjjsegev,

שלום, אני חושד שיש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מדובר בכרטיס מסך Fury X אשר נקנה לפני כשלוש שנים. אחרי שהוינדוס עולה (זה לא קורה לפני כן), ברגע שכרטיס המסך מתחיל קצת לעבוד אז אני מקבל מעין ריבועים צבעוניים אשר זזים עם העכבר (מצורפת תמונה ) אני משתמש בוינדוס 7. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים ואף פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש עם דרייברים חדשים ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה. כמובן שבדקתי שזאת לא בעיה במסך או בכבל וניסיתי בכל אחת מהיציאות של כרטיס המסך. מישהו נתקל בבעיה כזאת? רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, שגב.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  13. התקנתי windows 8 על SSD , לאחר ההתקנה אני לא מוצא את הדיסק הקשיח הקודם שלי פעולות שעשיתי הוצאתי את החיבור בדיסק הקשיח מאחור וחיברתי חזרה נכנסתי ל"ניהול דיסק" ולא מצאתי את הדיסק

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  14. שלום לכולם, עשיתי שינמוך גירסא מ IE9 ל 8. לאחר השינמוך, שום דף מהמועדפים לא עבד. ניסיתי להוסיף מחדש כול מיני אתרים וקיבלתי הודעה Catastrophic failure. עשיתי כמובן uninstall ו install מחדש ל IE8. ניסיתי לרסט את כול ההגדרות. חיפשתי באינטרנט כול מיני פתרונות כמו לבטל את ה adds on וגם זה לא עזר... מישהו נתקל בבעיה ? אני חייב לעבוד עם exporer 8 בגלל שאני עובד עם Quality Center שלא תומך בשום גירסא אחרת או דפדפן אחר בצורה אופטימלית. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by יוליוס,

שלום לכולם. לאחר שהגדרתי במחשב אליו מחוברת המדפסת לשתף מדפסת, נכנסתי ללוח בקרה הגדרות שיתוף מתקדמות לציבורי : לגילוי רשת, ולשיתוף קבצים ותיקיות ,ומסמן בנקודה -הפעל, לוחץ אישור . אבל עדיין נשאר מוגדר בנקודה השניה בטל. מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by tiger2014,

לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים? אני האדמניסטור במחשב

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by Barak Shmuel,

שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?

18. מפרט נוכחי: A-10-5800K ASUS F2A85-M PRO (pci e 2.0) s 4X4GB CORSAIR Vengeance 1333mhz ddr 3 sapphire dual x r9 280 3gb gddr 3 oc pci 3.0 SSD 64GB Main drive HDD 1T drive אני מתכוון לשדרג את המעבד שלי בקרוב. אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף ומחפש איפה אפשר לחסוך. אופציה ראשונה לחסכון היא להשאיר את הלוח אם, כי AMD Richland A10-6790K תואם ללוח אם הנוכחי שלי. קטע נוסף שקרה לי בזמן האחרון הוא שאתמול אחרי כ4 שעות משחק בDA3, הלוח אם התחמם לי באופן חריג קצת. לצערי לא הצלחתי לקלוט את הטמפרטורה דרך הCPUID MONITOR... יש סיבה לדאגה? לדעתי זה בגלל המארז הקטן יחסית, והכרטיס הגדול יחסית, אז כנראה אצטרך להחליף מארז ולהוסיף איזה מאורר או שתיים אז את זה גם אני צריך לקחת בחשבון... שאלה ראשונה של…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by SPONER,

צרבתי עם התוכנה :IMGBURN הגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון , ומערכת ההפעלה עולה כרגיל . הערה: הגדרתי בביוס כשהדיסק היה בפנים , ככה ראיתי שהיה כתוב שצריך תודה.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by Ropin,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אם לא אז בבקשה להעביר אחרי שה9800GT התקלקל הלכתי לTMS ומימשתי אחריות הביאו לי אחד חדש אבל דגם אחר http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=323 הישן היה http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216 שימו לב שיש הבדל בפרטים.. לא יודע אם זה משנה משהו, אבל גם אין לחדש שהביאו לי חיבור לספק טוב אמרתי ננסה אותו קודם, התקנתי את הדרייבר הכי חדש אבל המשחקים לא נכנסו, ממש שניה אחרי שאני נכנס למשחק המשחק נתקע ותוקע את כל המחשב.. ולפעמים גם מסך כחול חשבתי שזאת בעיה עם ספק הג'נרי שלי (500W) אז הבאתי אחד חדש של SEASONIC.. ונחשו מה אותו חרא, הבעיה היא לא בספק ניסיתי עם כרטיס מסך אחר 9600GT ועובד כמו סוס אז …

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  21. ברשותי ספק כח של חברת HEC מסידרת WIN+ בעל הספק של 500W. בבדיקת ערכי S.M.A.R.T של הדיסקים הקשיחים שעשיתי לאחרונה באמצעות התוכנה HDSentinel, מתברר כי חלה ירידה במידת התקינות היחסית של חלק מהדיסקים, כאשר הגורם ע"פ דיווח התוכנה הינו בעיה במתח או בכבל נתונים. עכ"פ בעיקבות ההתראה בדקתי את נתוני הספק באמצעות HWMonitorPro שמנטרת את רכיבי המערכת ולפחות בשתי פרמטרים ישנם תנודות גדולות אין לי מושג מה הם מייצגים והאם זה מצביע על בעיה, היות שנתוני ה12V ניראו מעט תמוהים בדקתי גם באמצעות מספר תוכנות נוספות. HWiNFO32 מדווחת גם על תנודות במתח אולם משייכת אותם לערכים אחרים VIN4 וVIN6 ולא לV12, לפי ה-SIW ישנה יציבות כמעט בכל הערכים כך קרה בהפעלה הראשונה, בהפעלה נוספת גם שם יש תנודות. מצ"ב צ…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  22. Started by hanank9,

שלום לכם אז ככה המחשב שלי יחסית חדש וטוב:מעבד q8300 ,זכרון 4 gb ,לוח אם asus p5qc וכרטיס מסך 9600gt. לאחרונה התחלתי לשחק במחשק כמו cnc4 והמחשב היה קורס חשבתי שהבעיה במחשק ואז ששיקחתי במשחב אחר הוא שוב קרס ראיתי את הטמט של כרטיס מסך ובמנוחה הם מגיעים 65-70 האם זאת הסיבה שאר הטמפ תמונה:http://tinypic.com/view.php?pic=29zlna&s=5 אני מבקש עזרה..אולי זה לא הכרטיס מסך תעזרו לי ....מה צריך לעשות קירור לקנות מחכה לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by eitan2503,

שלום רב ברשותי מחשב חדש בן כמה חודשים מדי פעם יש לי פיסקלים מרצדים על המסך ,גם לא באופן קבוע ... תופעה מוזרה ,מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  24. שלום חברים .לא יודע מאיפה בא לי הדבר הזה -לא מצאתי אותו בהוספה הסרה וגם הרצתי סריקה עם תוכנות נגד רוגלות לא עזר זה האייקון עם הכלב הזה GAMES בשולחן עבודה וגם זה שמוצמד לשורת המשימות העפתי אותו מיליון פעם ואחרי כל הפעה מחדש זה חוזר.. מה זה הדבר הזה http://www.ufu.co.il/files/bo31ly3cbupvjw8ur1ub.jpg

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  25. מדובר במפרט העליון. הזכרונות נבדקו על לוח אחר, המעבד ולוח האם הוחלפו במסגרת האחריות. הבעיה מתרחשת רק כשאני מעלה את הזכרונות למהירות 1600 (שהם אמורים להיות מותאמים להם, כמו כן הם מכוילים לתזמונים המפורטים על גבי הזכרונות). אז קורס המחשב בOCCT (הוא מדווח שאחת הליבות פגומה). הוחלף בזמנו המעבד על סמך פירוט של התקלה בOCCT. עכשיו הוחלף הלוח לאחר בדיקה של החנות. הזכרונות נבדקו בלוח אחר (מבוסס 790) במתחים, במהירות ובתיזמונים המומלצים (אצלי המתח הוא 1.64 במקום 1.65 כי קפיצות המתח הן זוגיות בביוס שלי) ועמדו יפה בMEMTEST. אם כך, מה יכולה להיות הבעיה ובאיזה רכיב? יש איזושהי תוכנה שבודקת תקינות של הרכיבים מחוץ למערכת ההפעלה?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.