עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870 !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by arno,

מה יכולה להיות הסיבה שכונן הדיסק מסרב להיסגר?המגש של הדיסק מתעקש לצאת ולהישאר בחוץ תודה מראש

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by matizami,

פתאום שמתי לב שהכונן CD/DVD לא מזוהה בוינדוס (XP). שמכניסים דיסק אין תגובה, והכונן לא מופיע במחשב שלי בכלל. במנהל ההתקנים הכונן מופיע כתקין וגם בביוס הוא מופיע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום ברשותי מחשב נייח יחסית חדש עד להיום השתמשתי בכרטיס המובנה של הלוח אם מתוצרת ASUS M4N68T-M עם CHIPSET של nivida היום רכשתי כרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 4350 חיברתי את הכרטיס מסך ואין תגובה המחשב חושב מספר דקות כשהמסך כבוי ולאחר מכן מפעיל את המסך רק בעזרת הכרטיס המובנה על הלוח אם ניסתי לשדרג את הביוס,להוריד דריברים אך כלום לא עוזר אני שם לב שהוא כן מזהה את הכרטיס כי בעת הכנסת הכרטיס החדש המחשב ממתין כחצי דקה עד שהוא בוחר בכרטיס המובנה. אין ציפצופים היכולים להעיד על בעיה כלשהיא בחיבור של הכרטיס מסך המסקנה היחידה שלי זה בספק כוח רשום עליו 480watt אבל הוא נראה ג'נרי לחלוטין איך ניתן לבדוק האם הבעיה היא בספק כוח המחשב נדלק גם כשהכרטיס מסך החדש נמצא על הלוח אם,פשוט הלוח אם …

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by HaVoC_850,

שלום כולם. יש לי בעיה עם כרטיס המסך (ATI 5970) או עם לוח האם (ASUS Rampage Extreme). אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איפה הבעיה בדיוק. לפני כחודש החלפתי כרטיס מסך ל-5970 ומאז המחשב שלי סובל מבעיות. בהתחלה חשבתי שזה הספק אז החלפתי לספק חזק יותר (750W). לפני כשבועיים המחשב התחיל לקרוס ולעתים לא הייתי מצליח להגיע אפילו למסך ה-POST. בהדלקה או אחרי ריסט הייתי שומע את המאוורר של כרטיס המסך מתחרפן על 100% מהירות ושם זה היה נשאר. אין צפצופים, אין מסך כחול, אין POST. כמה מחזורי כיבוי-הדלקה והמחשב היה מצליח להידלק איכשהו והכל היה עובד כרגיל כל עוד לא הייתי מכבה אותו. לפני כמה ימים התחלתי לקבל מסכים כחולים באמצע שימוש שוטף ושלשום כבר לא הצלחתי להדליק אותו יותר בשיטה העקומה ההי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Mr.positive,

שלום הורדתי את הMHDD והרצתי בדיקה זה רשם שיש לי סקטור אחד פגום רק אחד ואז אני חושב שעשיתי טעות -באופציות של הבדיקה החוזרת לחצתי על האופציה להשמיד או מה שזה לא יהיה את הסקטורים הפגומים -יש אופציה AAM ששם עשיתי מקסימום פרפורמנטס ואז הדיסק עשה רעשים אז שיניתי למינינום אין לי אפשרות לעשות אמצע מאז יש לי בעיה בדיוק רציתי לעשות פירמוט ומה שקרה זה -בבדיקה של הMHDD יש כל הזמן קבצים שהוא עושה להם TIME OUT ושזה היה על מקסימום AAM אז בכלל נתקעה כל התוכנה בבדיקה -יש הרגשה שהכונן כל הזמן נכבה אחרי כמה זמן לפעמים הוא גם רושם אחרי כמה זמן בMHDD שאין כונן -זה לא מעלה את הBOOT של הWINDOWS ושזה סוף סוף מעלה בהתקנה הוא עושה שגיאה עם מלא מספרים ורושם שהוא לא יכול להמשיך השאלה היא האם הוא …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yosef13,

כבר כמה פעמים שזה קורה לי. כשאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעשות שחזור מערכת, ולאחר מכן כשאני מדליק הוא כותב לי windows ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפויה ואז אני לוחץ לו "הצג את פרטי הבעיה" והוא כותב לי: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1000007e BCP1: C0000005 BCP2: 82E304D5 BCP3: 8DB23648 BCP4: 8DB23220 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\011411-23150-01.dmp C:\Users\mm\AppData\Local\Temp\WER-47627-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&amp…

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by bigbug,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזר עם אחד המחשבים... שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נדלק ונכבה אחרי 2 שניות (אחת הנוריות נשארת דלוקה אך המחשב נכבה) אם נשווה את זה למצב של רכב .. הוא כאילו מניע וישר נכבה, לפני שיש משהו על המחשב. אחרי כמה נסיניות הוא מצליח להניע ואז הוא עובד ולא נופל איפה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by chook_rl,

היי, יש לי מאחורה של המחשב 6 יציאות USB ומקדימה 2. הקדימה נשחטו/נשברו כבר מזמן, ולאחרונה גם ה 4 היציאות שנמצאות במקום הטבעי (ליד יציאות התקשורת) לא עובדות ה 2 היחידות שעובדות הן כאלה שנמצאות בכרטיס PCI - תוסף שהגיע עם לוח האם. האם יש מה לקחת את המחשב למעבדה? האם יש אפשרות לתקן את היציאות הללו? האם כדאי פשוט לקנות מפצל USB2 נורמלי? (יש חיה כזאת?)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by galr52,

שלום אתמול שמתי לב כי כל מקשי F למינהם (F1 F2 F3 F4...) לא עובדים. הם לא מגיבים לכלום. מה אפשר לעשות בנידון? יש לי מערכת הפעלה XP. אגב אני מקווה שזה המקום הנכון אם לא אז אני מצטער.

• 4 תגובות
    • 7.5k צפיות
  11. Started by tzvikaboom,

בעיה מוזרה יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

איך בדיוק מבצעים את הקצר בלוח כדי שידלק

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן חבר'ה, אז כמו שהבנתם מהכותרת אני דפקתי את המחשב שלי....שוב. ניסיתי לשדרג את הפריצה של האקס בוקס שלי (לא הלך - אפילו מחקתי את הפריצה הקודמת השם ירחם!) ולשם כך נאלצתי לחבר את הכונן DVD למחשב. לאחר שכיביתי את המחשב וניתקתי את הכונן, הדלקתי את המחשב שוב. הכל מחובר כמו שצריך בפנים אולם המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים, אין תצוגה והמחשב נכבה לאחר דקה בערך ושוב נדלק מהר וחוזר חלילה עד שאני מפסיק את הפעולה שלו ידנית עם לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER. אין אפילו מסך של ביוס, כמו כן אין צפצופים. לעזרתכם אודה! תודה מראש, מני.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by elior021,

היי המקלדת שלי התחילה להגיב חלקית בלי יש מקשים שלא עובדים פשוט, חיברתי את המקלדת למחשב אחר ועדין אותו דבר, יש משהו שאני מפסיד או שהמקלדת הלכה לעולמה ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום.... לפני כשנתים או 3 קניתי מחשב שיחסית היה ברמה גבוה... כמובן בזכות הפורום התותח הזה שהמליצו לי על המפרט... בחודש \ חודש וחצי אחרונים המחשב התחיל להתקע... (רק לפני חודשיים בערך מחקתי את המערכת והתקנתי מחדש.. ווינדוס 7) המחשב פשוט נתקע... וצריך לבצע ריסט... מה ששמתי לב זה שכשאני מתחבר או מתנתק מהרשת האלחוטית זה תוקע את המחשב ואני חושב שזה נובע מזה... האם יכול לקרות מצב שכרטיס רשת אלחוטי תוקע את המחשב לגמרי? אפשר לסדר את זה? לבדוק? חייב להחליף לחדש? תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by grozini,

קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by L1ron,

לפני כן הוא היה מראה על שגיאה שחסר קובץ ווינדוס , אח"כ השיעה של reboot and select proper boot device , אח"כ היה ישר קוא מדיסק של ווינדוס ונכנס להתקנה כברירת מחדל. תוך כדי הוא גם הפסיק לזהות את ההארדיסק בביוס - וורשום Hard Drive בהתקנים וזהו. בדקתי שההארדיסק מחובר היטב לכבלים. ההארדיסק פועל , שאני נוגע בוא אני מרגיש שמשהו שם פועל. כעת הוא גם לא קורא מהדיסק של הווינדוס. לפני כל זה במקרה עשיתי בדיקה של ההארדיסק עם תוכנת הHDD HELTH ותוצאותיה היו 50% .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד של hp גרסת pavilion dv4000, פירמטי אותו והתקנתי עליו win7u ולמרות זאת, חבורי ה-USB שלו רוב הזמן לא עובדים וכשבפעמים הנדירות שהוא עובד המחשב אומר לי שהחיבור הוא לא USB2 למרות שהם כן. למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by L1ron,

http://img706.imageshack.us/i/53673210.png/ והורדתי גרסה חדשה. מחשב נקנה אתמול.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mrraz,

לאחרונה התחילה תופעה שברגע שאני מחבר כבל USB של דיסק נייד למחשב הוא תוקע את המחשב והמסך לא מראה כלום אני צריך לבצע ריסטארט למחשב כשהכבל מחובר ואז הכל בסדר התופעה זהה בכמה מחשבים. הכבל כנראה מקצר ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום. לא מזמן הרכבתי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על לחצן ה Power On, קיימת השהייה של 3 או 4 שניות בין הלחיצה לבין הרגע בו המחשב נדלק בפועל. האם מדובר בבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  22. שלום, יש לי מקלדת אלחוטית Logitech K350 - שפשוט לא עובדת לי בביוס. חיברתי את המקלט Unifiying לפורט האחורי (ניסיתי כמה פורטים), שיניתי בביוס ל Enabled (דרך מקלדת PS/2) את הערכים Legacy USB detect ו USB Keyboard, ועדיין אי אפשר להשתמש במקלדת בביוס. המפרט בצד. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by shikun,

שלום עשיתי עדכון לביוס ואחרי העדכון הוא מסרב לקרוא מקלדת usb בהפעלה אפילו שכל האפשרויות של הusb מסומנות על enable כולל ה usb boot יש למישהו איזה רעיון מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by crow3d,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה לי אחרי כמה זמן שמדליק אותו ובBIOS הוא מצפצף לי פעמיים צפצפוף של פעמיים בדקתי טבלת צפצופי בקרת תקלה באתר של אינטל (הלוח אם הוא INTEL DP35DP) האפשרויות הן אחד כרטיס מסך שתיים זיכרון ושלוש מעבד את הכרטיס מסך וזיכרון שללתי כי לא נראית תקלה - יש תמונה ברורה בלי הפרעות וזיכרון אין משהו שעולה לנגד עיניי שאמור להוות תקלה כשהווינדואז עלה אז הספקתי להפעיל אוורסט ומראה לי טמפרטורות בין 79 מעלות לבין 85 בערך..... לפני כמה זמן בערך חצי שנה החלפתי למחשב מאוורר למעבד בשווי של בערך 70 שח באייבורי... זה יכול להיות שצריך להחליף משחה טרמית או גוף קירור? המחשב הוא בן 4 שנים בערך

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עידכנתי אתמול דרייברים ל8800GTX מהאתר של נווידיה, והכול עבד תקין. היום הדלקתי את המחשב, המסך ריצד, קצת צבעים מוזרים ומסך כחול עם 0x0000116, ריסטטתי למצב בטוח, מחקתי את הדריברים, ריסט והתקנתי מחדש במצב בטוח, עכשיו המחשב נדלק, הכרטיס עובד (או לפחות המאוורר נדלק) אבל אין תצוגה במסך, יש מה לעשות בלי להביא כרטיס אחר\לנסות במחשב אחר? אין לי מחשב לבדוק (כרגע כותב מלפטופ)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.