עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanb0,

המחשב שלי דולק 24 שעות, ובלילה אני שם אותו על מצב sleep. מה בדיוק פועל במצב זה (ומה לא פועל)? הכי מעניין אותי זה פעילות המאווררים, כי בכל פעם שאני פותח את המארז (כל כמה חודשים לצורך ניקוי או מכל סיבה שהיא), אני מוצא איזה מאוור קטן שאינו פועל ואני נאלץ להחליף אותו).

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by מכבי חיפה,

אני מדליק את המחשב ואני מקבל את ההודעה הזאת והמקלדת לא עובדת(נסיתילשנות מקלדת ולא עזר ..) הלוח נשרף או מה?? ( הHD הוציא עשן אני יכול להחליף אותו ? זה כלול באחריות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  3. יש לי בעיה של מסכים כחולים במסך הכחול כתוב שמקור הבעיה היא הקובץ הזה : ati2dvag.dll שנימצא ב- WINDOWS\System32 התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של ATI (חשבתי שמקור הבעיה בדרייברים) שיש לכ''מ שלי אבל בכול זאת לא עזר והיו עוד יותר בעיות אז חזרתי לדרייברים שבאו עם הכרטיס . ובכול זאת יש מסכים כחולים עכשיו אני נכנס ל : %systemroot%\minidump כמו שהסבירו ב-FAQ אחרי מסך כחול והתיקיה ריקה ה-LOG לא נשמר משום מה , עם מישהו יכול לעזור אם הבעיה של המסכים אני ישמח , תודה מראוש .

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by dj-king,

שלום לכולם! ניסיתי לעשות שידרוגון להורים שלי יש להם מחשב ישן אבל הם מסתדרים איתו לוח של PC PARTNER ישן. גם לא מצאתי את המיספר הסידורי שלו. ויש לי עכשיו לוח של P6F99 FREETECH שמה שנחוץ לי בו זה הכרטיס קול ONBOARD ו ה 3 חריצי זכרון שעכשיו אני גיע איתם ל 262MB מה שכן יש לי בעיה מוזרה יש לי שני כרטיסי מסך הראשון : 3DFX 16MB השני :GEFORCE2 64MB שאגב עובד מצויין על הלוח של ה PC PARTNER וכשאני שם אותו ב לוח של הFREETECH הלוח לא עולה אפילו אין ציפצוף. אבל כשאני שם את 3DFX הוא עולה כמו גדול. ניסיתי להעביר את הצ'יפ של הביוס מה- PC ל-FREE אבל גם זה לא הולך נראה לי שהבעייה היא בביוס ואולי אפשר לעדכן אותו אבל אני לו מוצא איפה ביוס של AWARD PCI\PNP 686 159203291 אשמח נורא…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by ben060,

מה עושם סה"כרציתי לעשות פרמוט[[ http://img328.imageshack.us/my.php?image=imgp2233pk4.jpg הנה קישור

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ohadaridan13,

שלום. המחשב שלי עשה לי הרבה בעיות אז החלטתי לעשות פירמוט ועל הדרך להשתדרג לווינדוס 7. המחשב קרס כמה פעמיים במהלך ההתקנה ואחרי שהצלחתי להתקין המחשב המשיך לקרוס כמה קות מזמן ההפעלה. התקבל מסך כחול עם השגיאה - http://www.faultwire.com/solutions-fatal_error/The-system-encountered-an-uncorrectable-hardware-error-0x00000124-*1289.html אחרי כמה בדיקות, הרצתי memtest86 והתגלה ששני כרטיסי הזיכרון פגומים, החלפתי אותם בכרטיס זיכרון חדש של 2 ג'יגה. חזרתי הביתה בתקווה שסוף סוף המחשב יעבוד והבעיה המשיכה. מה לעשות ? יש לי hirens cd, ניסיתי להריץ שם גם בדיקות על המעבד והלוח אם ומצא שהם תקינים. אני אבוד עצות, אם תוכלו לתת הצעה כלשהי אני אשמח.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by aviel1988,

מה אומרת ההודעה? (לפי מה שאני חושב זה הסוללה שיושבת על הלוח לא?!) והאם זה יכול לגרום למצב שהמחשב לא יעלה?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  8. Started by froggy,

שלום. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3 המחשב נקנה לפני שנה בדיוק. היום לראשונה ניקיתי אותו, את המארז ע"י שואב אבק, החלקים הפנימיים עם לחץ אוויר ושואב ללא שום מגע בחלקים ההפנימיים. לפני הנקיון ניתקתי את כבל החשמל מהמחשב. אחרי הנקיון חיברתי הכל חזרה, כל החיבורים תקינים. אך המחשב לא נדלק כלל, מת. לא צפצופים כפתור ההדלקה לא מגיב. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  9. היי, במחשבי מותקנים שני SSDים של סמסונג: 850 Pro ו 850 Evo, כשעל הPRO מותקנת מערכת ההפעלה + RAPID מופעל. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש ווינדוס 8.1 64. הכל עובד בסדר, מלבד ההודעה הבאה שמופיעה עם הפעלת המחשב: "WMI Service is disabled. Enable?" ניתן לבחור "כן" ו"לא". 1. חיפשתי בגוגל, ולא מאתי פתרון לנושא. 2. גם לפני שאני לוחץ על "כן", כשאני בודק את המצב הservice, הוא מופיע כפעיל, ומוגדר לAutomatic (Delayed Start). 3. על פניו אין שום סימן לתקלות כלשהן. 4. התקנה מחדש לא פתרה את המצב. 5. הווינדוס מעודכן לחלוטין. 6. כל הדרייברים למיניהם מותקנים. כפי שרשמתי בהתחלה, אותו מחשב עם אותו 8.1 עבד ללא השגיאה הזאת עד ה…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  10. Started by Yoav Shapira,

שלום! המצלמה שלי שומרת תמונות על כרטיס SDHC 4GB של סאנדיסק, ובעזרת מתאם לUSB אני מעביר את התמונות למחשב - כך עשיתי כבר לא פעם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי זאת, אני נתקל בבעיה - בכונן שהמחשב קורא מופיע רק קובץ אחד ללא סיומת ששוקל 0K, בשם: ".USBC `iF" על הכרטיס בוודאות יש תמונות - ניתן לראות אותם על מסך המצלמה כשהוא מוכנס אליה. בנוסף, בדקתי על הכרטיס שהוא לא היה במצב נעול בעת חיבורו למחשב. מה עשויה להיות הבעיה? יכול להיות שווינדוס 10 מתקשה בקריאת כרטיסים כאלו? יש פתרון או שצריך להגיד שלום לתמונות? אודה לכם מאוד על עזרתכם! יום טוב (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה. המחשב שלי נדלק לאחר כמה פעמים שאני עושה ריסט הוא פשוט לא שולח סיגנל למסך רק אחרי איזה 5 דקות מה אתם מציעים לעשות?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by NoNick,

שלום. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו לפני כיומיים יש לי לוח אם p4c800 deluxe. הבעיה שלי שהוא לא מזהה (או שהוא מזהה ואני צריך לשנות משהו בביוס הבעיה שאני לא ממוצא איפה) את ה.. אני לא יודע איך קוראים לזה AGP x8. הוא כותב לי שיש לי x0 (יש לי כ. מסך r9800xt) הנה איפה שראיתי שיש לי AGP x0: http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=10&projectId=2092464 (אני מקווה שזה עובד) רשום AGP Rates (Current/Available) 0x / 4x, 8x וגם בדקתי בסנדרה סיסופט ולא רשום שם על כמה זה רשום רק על כמה הוא מסוגל ואיפה שאמור להיות רשום על כמה זה לא רשום כלום. עידכנתי את הביוס. וחיפשתי בספר משהו בקשר לזה. Plz Help :-[ :-\ :'(

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by chaim48,

שלום, אני גולש דרך סים סלולרי שנמצא בתוך ראוטר אלחוטי . אני זקוק כעת מאוד למצוא את כתובת ה מק אדרס של הראוטר שלי (מתוצרת ZTE) האם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולהדריך אותי איך לעשות זאת ? (אודה על הדרכה מפורטת ככל הניתן) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  14. שלום לאחרונה רכשתי נייד בעל מע' WIN 10 , קיים ברשותי גם נייח עם WIN 7 . שניהם מחוברים לאותה רשת ביתית (ראוטר) בצורה אלחוטית . האם ואיך אני יכול לשתף את התוכן של שניהם אחד עם השני, בגדול הכוונה לראות את תוכן הדיסק קשיח של הנייח על גבי הנייד ואף להפעיל ממנו קבצי מוזיקה/סרטים או להעביר אותם לנייד דרך הרשת. מצאתי דיונים בעניין אבל כולם מאוד ישנים ואני בטוח שהיום זה שונה. נא עזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ranger04,

שלום, לאחרונה, במסגרת עבודתי, הגעתי למצב בו אני מעוניין שתיהיה גישה למחשב שלי מכל מקום כפי שנעשה משרת. כלומר, אני למעשה צריך שהמחשב הביתי ישלי יתפקד כשרת (לשליפת מידע מDB ועוד). מה הדרך לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zabi_g,

אני רוכש עכשיו כרטיס מסך : x1900xt ויש לו 2 יציאות DVI אך אין יציאות VGA רגילות המסך שלי הוא CRT ואני לא מתכוון להחליף אותו. האם יש דרך לחבר כרטיס מסך שתומך רק ב - DVI למסך שתומך רק ביציאה אנלוגית רגילה? ואם כן כמה בערך עולה המתאם הזה? תודה,

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by stingeR-,

שלום , אבא שלי בא אלי אתמול עם המחשב שלו , וראיתי שיש בתוכו שני זיכרונות , אחד 64MB PC100 ואחד 128MB PC133 , עכשיו , שאני מדליק את המחשב , אני רואה שהביוס סופר רק 128 , וככה גם הוינדוס , מראה רק 128זיכרון , בסדר , חשבתי ה64MB לא בסדר , עכשיו נכנסתי לAIDA , והוא מזהה את שני הזיכרונות... , עכשיו , אני שואל אותכם ? , למה הביוס לא מזהה את שניהם ולא משתמש בשניהם? , אני כמעט בטוח שצריך לאפשר משהו בביוס , אני רק לא יודע מה , אם זה עוזר , לוח האם הוא MSI MS-6119 והוא עובד עם מעבד פנטיום 2 350MHZ...(דרך אגב , המחשב עובד עכשיו עם 128זיכרון על XP PRO , והוא עובד מצויין ומהר!)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Gobo Gabor,

שלום לכולם. היום קיבלתי מחשב חדש והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת מוזרה. כל פעם שאני מנסה לפתוח לינק בין אם מסקייפ או מתוכנות אחרות לוקח לזה בין חצי דקה לשתי דקות להיפתח. הבעיה קורת גם בכרום וגם באדג.... תודה לעוזרים

19. הבעיה היא במחשב סמסונג שיש בו וינדוס 8 מובנה (אם הייתי יכול להחליף לW7 בלי לאבד אחריות הייתי עושה את זה מזמן) [לינק לאתר היצרן-לדגם המחשב] זה מחשב של חברה שלי, והוא הגיע ישר בעייתי! כמעט מיד הראה סימנים של איטיות.. 90%+ של RAM בשימוש שגרם לכמעט כל דבר בערך לקרוס אחרי חיפושים באינטרנט, התגלה שתוכנית מסויימת בשם "intellimemory" שבאה מובנית עם מחשבי סמסונג שכביכול אמורה לעזור להעלות את הביצועים של הזכרון RAM פשוט עושה בדיוק ההפך, והמחשב הזה הוא לא הראשון. לאחר שהסרנו את הגורם המחשב עבד חלק וללא בעיות. במהלך הזמן המחשב נשלח לתיקון (הארד דיסק שפשוט מת) ובמהלך התיקון, הוחלף כמעט הכל, לא הבנתי למה בדיוק, כי האימות של הוינדוס צרוב על הלוח אם, או משהו כזה. בכל מקרה, חזר מתיקון, הת…

20. Started by galza,

היי, רכשתי לפני כמה ימים כונן פלאש של סאנדיסק אקסטרים 16GB. ביצעתי מהמחשב שלי העברה של כמה קבצים גדולים אליו והמהירות הייתה המקסימלית שהכונן יכול לספק והייתי מאוד מרוצה.עכשיו ניסיתי להעביר דברים אליו והמהירות פשוט לא מצליחה לעבור את ה30 וכמה מגה לשנייה למרות שפועל הוא העביר לי על 60 נקי לפני כמה ימים. דרייבר של הלוח מעודכן,השתמשתי באותה יציאה (יש 2 יציאות USB 3 על הלוח) אבל עדיין המהירות היא כמו שUSB 2 נותן. הפלאש מפורמט על NTFS דרך אגב אם זה משנה משהו למרות שבדקתי העברה גם כשהוא היה בFAT32 ואותו הסיפור.ביצעתי בדיקה לכונן דרך 2 תוכנות והתוצאות היו מעולות כלומר 60 מגה כתיבה וקריאה 100 ומשהו כבר לא זוכר כמה. יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by chris_u16,

יש לי בעייה במחשב השני, של המשפחה, הבעייה היא לא בכניסה של הUSB מכיוון שהעכבר מיקרוסופט עובד כאשר מחובר לUSB אבל הוא לא מזהה כמעט שום דבר חוץ ממנו. המחשב הוא P3 בעל לוח אם לא מזוהה עם צ'יפסט BX440, מותקן עליו WinXP מעודכן לגמרי והנא תמונה ממנהל ההתקנים: עריכה: לא מצליח להעלות תמונה, מקבל שגיאה Your session timed out while posting. Please go back and try again.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. קניתי לאחרונה כונן נייד של WD. הכונן הוא 2.5 אינץ, ולא מצריך חיבור חשמל נפרד מעבר לחיבור הUSB - או שזה לפחות מה שהחברה טוענת. בפועל, הכונן הזה פועל בסדר גמור בכל היציאות האחוריות, כלומר אלה המובנות בלוח, אבל מסרב לפעול כשאני מחבר אותו ליציאות הקדמיות. כשפניתי לWD, הפנו אותי לסעיף FAQ שמתייחס לסוגייה הזו, וכל מה שהוא מציע זה לבדוק את הכונן על יציאות אחרות, ואם הוא עובד שם (וכאמור הוא עובד) אז הסיבה היא כנראה זרם נמוך מדי. פניתי בינתיים גם ליצרן של לוח האם (ABIT, הלוח הוא IP35-E) עם אותה שאלה, אבל רציתי לשאול גם פה - זה הגיוני מה שWD טוענת? יש לציין שהתקנים אחרים, כגון נגני מדיה ניידים, זכרונות פלאש והפלאפון שלי עובדים מצויין גם על הפורטים הקדמיים.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by kdani,

בפעם השלישית נדפק לי דיסק חיצוני של WD. אני לא מאמין שאני אחזור למוצרים שלהם יותר. התופעה המוזרה - הכונן נעלם ובמקום זה הופיע לי כונן CD עם תוכנה בשם SMARTWARE. משהו נתקל בזה ? יש מה לעשות ? - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון - החלפתי ספק, הבעיה נפתרה, הספק המקורי נותן מתח לא יציב, וזה כנראה משגע את הדיסק..... מחפש המלצה לדיסק חיצוני אמין יותר...

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. יש למישהו מדריך שמסביר איך מוצאים ומטפלים במסכים כחולים. החל מבדיקת חומרה לוח אם וכאלה עד בדיקת תוכנה ודרייברים.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום כולם , מישהו מכיר תוכנת ניטור בזמן אמת למחשב ? שתיצור איזה LOG או משהו בסיגנון... מה גרם למשל למחשב להיתקע /לקפוא איזה Process או תוכנה , או למה המעבד היה ב-100% שימוש ברגע מסויים .. ? (זה נשמע אולי קצת טיפשי אבל בכל זאת אם יש משהו כזה...) תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.