עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Kurt,

שלום ! לאחרונה ובאופן פתאותי המחשב שלי הפסיק לזהות את הצורב והDVD שלי. שניהם מתוצרת MITSUMI. לא עשיתי שום דבר מיוחד שזה קרה פשוט הדלקתי את המחשב יום אחד והופ! כל מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי זה ההארד דיסק והפלופי ???

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by avi-g2005,

יש לי מצלמת אינטרנט אבל התוכנה שיש לי היא מעפנה (AMCAP?8) אז איזה עוד תוכנות יהיו טובות פנטיום 2 64 זכרון וזהו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by gforce,

סידרתי את זה זו היתה בעיית זיכרון זכרון אחד (geil 256 ddr 333MHZ) אמנם היה חדש אבל היה דפוק תודה לכולם על התגובות ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by HellBoY,

שלום, מאז שפירמטתי את המחשב הופיעה לי בעיה מוזרה.. קודם כל אני לא מצליח להתקין את SP2 (אבל זה כבר לא קשור לכאן) ודבר שני לוקח למחשב איזה 5-6 דקות מהרגע שאני לוחץ על הכפתור של הturn off עד לרגע שהוא נכבה. זה ממש מעצבן.. למרות שלפעמים הוא כן עובד..לפני שאני מחייג לאינטרט..ניסיתי כבר כמעט הכול..ניסיתי לסגור את התוכניות בטריי אבל זה לא עזר..ניסיתי לנתק את המודם, גם לא עזר ניסיתי להחליף את הכבל של ההארד דיסק כי חשבתי שהוא לא טוב, גם לא עזר.. למישהוא יש עוד רעיונות? אני אשמח לשמוע אני ממש נואש! :'(

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by RX7,

פירמטתי כרגע את המחשב. התקנתי XP ואני לא שומע שום דבר! כנראה זה לא התקין את הכרטיס קול טוב? יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם זה השם של הכרטיס קול PCI VIA AC'97 Enhanced Audio Controller וזה השם של הלוח אם PCChips M925 מזה יכול להיות? אתם יכולים להשיג לי דרייברים לזה? דחוף בבקשה חברה אני לא מבין בזה בגרוש! תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  6. כותרת...

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  7. בוקר טוב חברה כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה של מסכים כחולים ברגע שאני מכבה/מדליק את המחשב לא עולה הווינדוס אלה מסך כחול עם שגיאות דברתי פה בפורום ואמרו לי לעדכן דרייברים לעשות סריקת וירוסים להחליף אנטי וירוס כל אלה לא עזרו והבעיה לא עוזבת אותי אחרי המסך הכחול אני פשוט עושה ריסט והמחשב עולה לחלונות והווינדוס מעלה לי חלון עם פיתרון אפשרי לבעיה: לפי מה שהוא אומר זה בדיוק מה שעשיתי בעבר ואין לי מושג פשוט איך אני פותר את זה... מי שיכול לעזור אני אשמח תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by Meir R,

שלום לכולם. הרכבתי מאוורר חדש לגוף קירור של המעבד. בזמן ה-BOOT מתקבלת הודעה של תקלה ב- CPU FAN וצריך ללחוץ F1 להמשך". בפועל אני המאוורר עובד וגם כשהווינוס עולה רואים דרך תוכנה של הלוח שהמאוורר עובד. הלוח הוא Asus P6x58D Premium. Windows 7 Ultimate 64 Bit מאוורר של SKYTHE עם PMW (עם בקרת מהירות סיבוב) - עם ארבעה פינים מחובר לתקע CPU FAN בלוח. לפני זה היה מחובר מאוורר ללא PMW ולא הייתה שום הודעה. יש למישהו רעיון לפתרון הבעיה?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  9. שאלה בכותרת ? **אם לא אז אוליי יש תוכנה דומה שכן עובדת ???

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. כפי שהמליצו לי - ביטלתי את האוברקלוק, איפסתי את הביוס והפעלתי PAT...אבל אין פוסט עלו אצלי מספר חשדות ואבקש את עזרתכם. זה מאוד חשוב לי. 1) הלוח לא תומך בPAT. ייתכן שלוחות P4P800 הראשונים צוידו בNB מוחלש של P4C800, בעוד החדשים יותר מסורסים מהמפעל. זה נכון? 2) הביוס לא תומך בPAT. אני משתמש בביוס העדכני ביותר - 1008 - ושמעתי שאסוס הפסיקה את התמיכה בPAT לאור לחצים מצד אינטל. זה נכון? ואם כן, איפה יש מאגר ביוסים ישנים? 3) PAT מאלץ את הזכרונות ל2-2-2-5. את זה שמעתי ממקור לא מהימן, אבל ייתכן שהזכרונות רצים בתזמונים שהם לא עומדים בהם. איך אני בודק את זה? 4) הספק חלש מדי. בפורום "ציוד היקפי" נאמר שהספק שלי נחשב גבולי למערכת כזאת. יש מצב שהפעלת PAT היא ה"קש ששבר" ומעלה את …

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  11. היי כולם. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 3770 לוח אם Asus P8Z77-VLX LGA1155 זכרונות Corsair Vengance כרטיס מסך Gigabtye Radeon HD 7850 GV-R785OC-2GD ספק Antec Basiq 650W מאז שקיבלתי אותו אני חווה התרסקות של משחקים (סקיירים, סטאקרפט 2 מאס אפקט 3) למסך אפור עם פסים אפורים או מסך שחור, מלווה ברעש סטטי מהמרמקולים. רק ריסטרט פותר את הבעיה, לעיתים המסך לא נדלק אחרי ריסטרט (מחובר לחשמל אך לא מקבל אות מהמחשב) ונדרש כיבוי של המחשב והדלקה מחדש. הבעיה יכולה לקרות תוך כמה דקות ועד כמה שעות, אין שום תופעה מוקדמת לפני שזה עומד לקרות זה פתאומי לחלוטין. יש לציין שכשאני עובד בAutoDesk Maya מופיעה לי לעיתים השגיאה Display Driver stopped responding and has recovered. אז המסך נכבה לכמה שניות ו…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  12. קניתי בקר USB לחיבור כוננים SATA IDE וכו יש לי כונן חדש WD 250 GB במנהל התקנים הוא מזוהה אבל בתור כונן לא מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ran21,

שלום, יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב מתחיל להידלק המחשב ואז לאחר כמה שניות הוא נכבה ונדלק שוב.. ושוב לאחר כמה שניות נכבה ואז שוב נדלק! מישהו יודע מה זה אולי? ספק כח? תודה

14. http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=1QV630C1ZHWD10MTBDMIY4WA73 הינה תמונה לא היה לי עוד איפה לעלות מצער זה פשוט ההודעה הכי דפוקה שראיתי בחיים ... שלי .. כי משחקים אחרים עובדים לי chamouins leauge 2005 requires hardware graphics acclelrtion ניסיתי משחק אחר והוא כן עולה הכל עולה רגיל אני לא יודע מה יכל לגרום לזה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by dante123,

קיבלתי מחשב חדש אתמול ובמשך שעתיים היום הוא התכבה כבר פעמיים.למה זה קורה? אני לא שיחקתי בשום משחק (טוב,אולי serious sam 2,אבל זה היה במשך רבע שעה),רק גלשתי בפיירפוקס ודיברתי במסנג'ר. הבעיה לא נראית לי החום,כי אני לא שמעתי את המחשב במאמץ (וכמו שציינתי,כמעט ולא שיחקתי במשחקים),ויש לי ספק שיכול להחזיק מערכת פי 2 יותר טובה (מפרט בצד ימין). למה המחשב כל כך הזמן עושה ריסטרט??? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by Friedman,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמעט בכל פעם שאני מתקין (ולפעמים מסיר) תוכנה מהמחשב לאחר אתחול ייזום, הוא מתחיל לבצע מספר איתחולים "על דעת עצמו". כלומר, התקנתי תוכנה ובצעתי restart, המחשב עלה ואז לאחר כמה שניות (לפעמים דקות) המחשב ניכבה ונדלק. זה יכול לקרות כמה פעמים עד ואז זה מפסיק. יש לי הרגש השזו בעית תאימות כלשהיא. זה המפרט (לוח אם ומעבד) AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Mothe אשמח מאד לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by ag43,

יש לי שני כרטיסי רשת USB אלחוטיים של 3COM וEDIMAX כאשר אני מנסה לחבר את שניהם לאותו מחשב נוצרת לי שגיאה (ההתקן השני לא מזוהה) כנראה שהם מתנגשים. מישהו יודע כיצד ניתן להפעיל את שניהם ביחד (ע"מ להתחבר לשתי רשתות אלחוטיות בו בזמן)

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by jecka777,

שלום רב! יש לי בעיה במחשב חדש שהרכבתי: כאשר מדליקים אותו, הוא לא מדליק מסך. אם אני אכבה אותו ומיד אדליק פעם נוספת, הוא יידלק ללא כל בעיה. אם אני אכבה אותו ואמתין 10 דקות - התופעה תחזור על עצמה. מפרט טכני: לוח - INTEL DP45SG מעבד: E8400 כ. מסך: NVDIA 240 המחשב נקי מאבק, המעבד, הכ. מסך והזיכרון שמישים, המחשב אינו מוציא צפצופים או מתחמם. אשמח לתגובתכם / עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  19. וכל המארז מרעיש בצורה מטורפת, מישהו פעם נתקל במשהו כזה ??

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  20. שלום, קניתי לפני 3 חודשים ב-KSP מחשב חדש וכשאני מחבר את האוזניות והמיקרופון (משולב) לפאנל הקדמי זה לא עובד. פתחתי את המחשב וגיליתי שהם לא חיברו לי את החוטים ללוח אם. אני לא מתמצא בזה ממש ולא הצלחתי להבין בעצמי איך לחבר, ניסיתי משהו אבל עכשיו אני שומע באוזניה אחת רק כאשר אני מחבר את החוט של המיקרופון (האדום). אבקש את עזרתכם בחיבור... יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ומארז ‏HJA-291 MIDI על הלוח אם יש 10 פינים לחיבור (תכלס יש 9 כי פין מספר 8 ריק) מהמארז יוצאים 8 חוטים צבעוניים (שניים שחורים=אדמה, לפי החוברת ידעתי לאן לחבר) השמות בחוברת מול מה שכתוב על הקצה של החוט לא תואם, לדוגמא: יש לי חוט ירוק = LINE IN ובחוברת לא מוזכר השם הזה. אני אכתוב בדיוק מה שבחוברת ומקווה שתוכלו לעז…

• 16 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by pinkmasta,

אוקיי , אז ככה . קניתי מעבד ללוח GA-7VAXP + מעבד 2400+ , כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נכבה אחרי דקה , ולא הבנתי מדוע , אחרי זמן מה ניגשתי למחשב השני שלי וחיפשתי את הסיבה .. ומצאתי אותה.. התשובה היא שלא הייתי צריך למרוח את משחה על המעבד כיוון שעל המעוור של משחה ב PAD , ואין צורך בשניהם , ומה שקרה זה יצר גובה מסוים וכך נגרמה הבעיה האם זה נכון והגיוני ? ואם כן אז איך בדיוק אני צריך לעשות זאת להבא.. תודה.

22. החיים קשים. ניסינו לחבר מחשב All in one (כלומר הכל, למעט המקלדת, משולב במסך) של אסוס מדגם ET2701I לטלוויזיית סוני W955, כך שאפשר יהיה להשתמש בטלוויזיה כצג משני למחשב. ניסיון ראשון: חיברנו כבר HDMI ארוך מפורט ה- HDMI במחשב אל אחת מכניסות ה-HDMI בטלוויזיה. המחשב זיהה מיד חיבור כבל, הטלוויזיה לא. מצד שני, המחשב לא זיהה שמחובר אליו מסך שני. אחרי לא מעט ניסיונות וחיפושים ברשת, הגענו למסקנה שמה שיש במחשב זו כניסת HDMI ולא יציאת HDMI, כלומר אפשר לחבר למחשב מקור אות חיצוני, נאמר ממיר, אבל לא לחבר את המחשב למסך חיצוני. Strike one! ניסיון שני - המחשב הגיע עם Windows 8.1 x64 שאמורה לכלול תמיכה מובנית ב- Miracast. הטלוויזיה תומכת ב- Miracast וכבר ה…

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  23. איך יכול להיות שאני רואה את תקיות המוזיקה שלי בתור תמונות האלבום למרות שאין שום תמונה של האלבום בתוך התקייה ?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה ממש מוזר עם העכבר ... כאשר אני שם אותו על PAD (משטח לעכבר) הוא פשוט לא עובד, ז"א לא תמיד מגיב לתזוזה, לא תמיד מגיב ללחיצות, כאשר אני מוריד אותו מה PAD הכל עובד תקין, ניסיתי כמה PAD'ים שונים. - העכבר מדגם Razer Mamba - ניסיתי גם עם הכבל וגם בלי הכבל. - יש ברשותי PAD מקצועי של RAZER, וכאמור ניסיתי גם אחרים. - חשבתי שהבעיה הייתה במחשב, אז דיי הזנחתי את הנושא, אבל עכשיו, כשיש לי מחשב חדש, הבעיה עדיין קיימת. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, ואיך ניתן לפתור אותה (העכבר כבר לא באחריות).

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by amit3293,

שלום הכל התחיל שחיברתי מערכת גדולה למחשב ולא הצלחתי לשמוע בה מאז הכרטיס קול(המובנה) שלי לא עבד... עכשיו החלפתי כרטיס קול ואני מחבר אותו והוא גם לא עובד קניתי עכשיו creative soundblaster וחיברתי אותו ל PCI מתחת ל כרטיס מסך שם והוא לא עובד לי לא יודע מה הבעיה... אם מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה שוט כפרה תודה עכשיו חיברתי אותו גם ל PCI השני ועדיין לא עובד

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.