עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Satlan,

שלום, אני נתקל במסכים כחולים ומעצבנים לאחרונה .. נתחתי את קובץ הדאמפ ותראו מה קבלתי.. אין לי מושג מה הבעיה הזאת בתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

2. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה כל פעם אחרי פירמוט אני מתקין תוכנות שדרושות הפעלה מחדש כגון: כרטיס קול מסך אינטרנט אחרי זה המחשב לא עולה הוא רושם לי ntldr is missing ואני חייב לעשות repair למה זה קורה איך מבטלים את זה? תודה רבה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by igmak,

שלום, אשתי קנתה מסך viewsonic xg2405. איזה כרטיסי מסך מומלצים כדי למקסמם את הביצועים של המסך? תודה מראש

4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום יש לי מדפסת לקסמרק מדגם Z54 ,אכשיו כל פעם שאני מנסה להתקין אותה, רשום לי הודעתה המשתמש ביטל את ההתקנה!,ואני בכלל לא ביטלתי כלום. וככה אי אפשר להתקין אותה, גם בעוד 3000 ניסיונות של התקנה. בבקשה מישהו יודע תודה THANKS

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by Raz20,

כשהווינדווס שלי עולה אז נפתח לי מן מסך פתיחה עם שם משתמש וסיסמא , עכשיו הקטע שלא עשיתי בכלל סיסמא , אז כל הזמן כשאני מדליק את המחשב ועולה לי המסך הזה אז אני לוחץ על : "אישור" , סתם כזה והוא מכניס אותי לווינדווס , עכשיו ניסיתי להיכנס לחשבונות משתמשים כדי לשנות את אופן הכניסה וזה העלה לי את ההודעה הזאת : (איך אני יכול להוריד את המסך כניסה שהכניסה לווינדווס תהיה אוטומטית? ) [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kostiya,

יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD 2600 PRO. על המחשב מותקנת הגירסה האחרונה של הדרייברים (7.11) על וינדוס XP. כשאני מנסה להפעיל את ה S-VIDEO גם דרך ההגדרות במאפייני התצוגה וגם דרך ATI CATALYST CONTROL CENTER הוא מופעל ואז ישר נכבה. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל אותו?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by shlomirrr,

מישהו יודע היכן אני יכול לרכוש כונן מד טמפרטורה עם LED למחשב? והאם קיים בארץ? ומה המחירים? תודה

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. ישלי תמחשב 3 וחצי חודשים הקירור של המעבד מלא באבק ואני רוצה לנקות אותו יסודי.... אני לא מחליף גוף קירור אני רק מוציא את החלק הזה בשביל לנקות אותו מאבק.. צריך למרוח משחה טרמית?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by midgetmc,

שלום כולם. ברשותי wacom מסוג graphire blueberry, ישן וטוב, בגודל A6. העטים בסוג הwacom הזה אינם דורשים, לפי מיטב ידיעתי, סוללה. אתמול,ללא הודעה מוקדמת, החל העט חרוק - זאת אומרת, הפסיק לעבוד לפרקים. לבסוף, לאחר כמה דקות, חדל הקשר בינו לבין משטח הwacom, והוא אינו משפיע יותר. הלוח עצמו עדיין עובד, כי העכבר שאיתו מגיע המשטח כן פועל. ניסיתי לנתק את כל כבלי הusb מלבד המשטח (מי יודע, תמיד שווה לנסות), ועדיין הwacom מסרב להגיב לעט. כנראה שהבעיה בעט עצמו. למישהו יש רעיון למה זה קורה? אני אשמח לתשובה תודה מראש!

10. שלום לצערי הלך הלוח אם במחשב לכן אני אשמח לקבל המלצות וחוות דעת ללוח אם חדש שיהיה מתאים ליכולות של המפרט בתמונה. תודה לעונים

11. Started by nimrodh,

מקווה שאני מתייעץ בפורום הנכון כרגע אני ממדבר מחו"ל הזמנתי קיט של 512X2 RAM, אני יודע לחבר את זה במקום של הסטיקים על הלוח עצמו, השאלה שלי אם אחרי ההתקנה הפיזית ישר המחשב יזהה שיש לו 1024MB ולא שני קיטים של 256MB או שאני צריך לעשות משהו? אם כן, מה?! ???

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by toys in space,

שלום,לאחרונה פתחתי את המחשב וניראה לי שאיזה חוט התנתק משם סוג הלוח אם הוא P8h61-m יש לציין שהאודיו עבד תמיד עד אתמול אחרי שהדלקתי את המחשב כל חיבור אודיו או מיקרופון שניסיתי להכניס לחריצים פשוט לא זוהו התקנתי את הדרייברים מחדש ובדקתי שאין השתק על הרמקולים,אני כמעט בטוח שזאת בעיית חומרה אני מאמין שניתקתי איזה חוט אולי. יש לי שני כבלים HD audio וac97 וה97 בכלל לא מחובר,מישהו יכול לשער מה יכולה להיות הבעיה שהלוח שלי פשוט לא מזהה שום חוט? יש לציין שדווקא חיבורי יו אס בי הוא מזהה.

13. Started by pele180,

היי,קניתי משחק פיפא 2023 ואני לא מצליח להפעיל אותו הבנתי שצריך לעשות שינויים בBIOS אז השאלה שלי אם צריך לדבר עם טכנאי והוא בשליטה מרחוק ישנה או שאפשר לשנות לבד בלי להזיק למחשב

14. Started by danny70,

שלום חברים אני חושב שהגיע הזמן להחליף ספק במחשב לי , וזאת מאחר שיש לי חשדות לגבי הצורב שלעיתים צורב ולעיתים לא . משהו במתח של המחשב לא מסתדר לי . רציתי עיצות לגבי איזה סוג ספק לקנות וכמה וולט ? עיצות התקבלו בברכה תודה מראש דני

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by shogun47,

שלום רב יש לי בעיה עם המחשב היא התחילה בערך לפני חודש, כאשר אני מפעיל את המחשב הוא עובד כמה זמן בסדר(בערך 10-40 דקות ) ואחר כך הוא פשוט קופא ולא מגיב ואחר כך מסך ניהיה שחור והמסך השחור מתחיל להבהב ואז עושה ריסטרט(או לפעמים נתקע וזהו)יצא לי כמה פעמים מסך כחול עם שגיאה של video_tdr_failure ניסיתי להחליף דרייברים,לעשות פירמוט,להעדכן BIOS לעדכן CHIPSET,החלפתי לכרטיס מסך ישן שיש לי, וכלום....עכשיו זה קורה כמאט כול 5 דקות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום חברים , אם אני קונה עכשיו מחשב חדש וכל החומר שלי בהארדיסק הישן ( IDE ) אני יוכל לחבר אותו אחר כך למחשב בלי בעיה? עם ההארדיסק החדש ? של הסאטה? כל החומר שלי בD בישן C פשוט אני יכול לפרמט נכון?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by Ayala H,

מחשב ישן נפתח בחלון הזה מערכת ההפעלה שלו זה ויסטה (או מה שהיה אחד קודם, לא זוכרת איך נקרא) מישהו יודע להדריך אותי מה אני עושה מפה? (רוצה רק לחלץ את הקבצים שנמצאים שם)

18. Started by motkesabari,

קיבלתי מסך כחול רציתי לדעת אם מישו מכיר ומזהה את הבעיה http://www.siz.co.il/my.php?i=ynemjjnjmz5f.jpg

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. 1.78 GB פנוי כשבפועל יש לי רק 100 MB פנויים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by THELAD,

שלום רב, לאחרונה כאשר אני מריץ על המחשב משחקים כבדים, כגון: FIFA 2005, המשחק נתקע בעת משחק באופן אקראי למשך שניה וממשיך, כך פעם מרובות בעת משחק. לאחרונה שלחתי את המעבד לבדיקה אצל Intel מכיוון שהתחמם, הגיע לחום של 65 צלזיוס, הם אמרו שאין בעיה במעבד, אך אמרו שחסרה משחה. ( ???) כאשר החזירו לי את המעבד, התוצאות היו בהרבה יותר טובות, אך עדיין נתקע. המחשב כעת בעת מאמץ מגיע ל-43 מעלות לכל היותר. במחשב קיימים שלושה מאווררים. מפרט מחשב: p.4 2.4 Ghz Redaon 9200 120MB 512 MB RAM לוח אם: intel Silver REFF אשמח לקבל פתרונות... תודה לעוזרים. :s05:

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by tot5,

יש לי מחשב נייד של DELL. כנראה שלחצתי על משהו לא נכון ולמעלה מופיע לי סימן 9 בתוך מנעול. כתוצאה מכך המקלדת לא מקלידה כראוי את כל האותיות והמספרים ואני נאלצת ללחוץ על FN כדי לעשות זאת. איך מבטלים את הסימן הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. האם יש איזה קומבינה להשתמש בשנאי דומה אולי ? או איפה אפשר להשיג אחד ? או שאולי אני יכין אחד מכמה שנאים ? תנו עצה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by djpagaziot,

שלום, היום הדלקתי את המחשב וקיבלתי את ההודעה הבאה: STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF6A8C184, 0xF78EDD3C, 0xF78EDA38) יש לציין כי לא עשיתי שום שינוי במחשב שיכל לגרום לכך. עזרה? תודה!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  24. Started by jfkk,

ערב טוב ומבורך מקווה שזה הפורום יש לי בעיה מופיע לי מסך כחול .. 0x0000007a 0xc03dd560 0xf7558cf8 0x080ce860 ntfs sys מערכת הפעלה xp pro sp2 hdd -naxtor לא בוצע שום שינוי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by FearAge,

אוקי תקשיבו .. הורדתי את התוכנה virtual dj אני לא יודעת אם אתם מכירים .. עכשיו, התעסקתי שם במשהו עם ה vocals שזה הקולות .. ומאז אני לא שומע בכלללללל את השירים במחשב שלי (כולל מהאינטרנט) רק את המנגינה בלי השירה, ובכללי, אני שומע אותם ממש ממש ממש גרוע!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.