עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tomas18,

אהלן אח שלי הביא תמחשב שלו מתיקון וכל פעם שאני מנסה להתקין את אה windows המסך נשאר שחור ולא עושה כלום אותו דבר גם בלי הדיסק ניסיתי הכל בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by מאיר פלג,

שלום אתמול אני פתאום נכנס למחשב והוא מראה שגיאה כזו DISK BOOT FAILURE .INSRET SYSTEM DISK AND PRESS ENTER בש לא מבין אך פתאום המחשב נדפק והכי מצחיק שאין לי אפשרות להיכנס לסיפ מוד שאני מפעיל את המחשב יש לי רק את האפשריות האלו: DEL-BIOS XPRESS RECOVERY -F9 FOR BOOT NEUN -F12 לא מבין את זה יאללה בבקשה תעזרו לי

3. Started by al_n,

היה לנו ברחוב משהו מוזר כזה עם החשמל, הוא נדלק ונכבה כמה פעמים רצוף בקיצור אני מדליק עכשיו את המחשב והוא מגיע לי למסך שחור עם האפשרויות של safe mode ו start windows normally לא משנה מה אני בוחר אני רואה את הטעינה של ה XP ואז המחשב עושה restart. מה נישרף? :-(

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by רוני1,

כשאני מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל וגם במצב הנורמלי האחרון הידוע המחשב חושב קצת ועוד לפני שהוא מעלה את חלונות הוא נותן פתאום מסך כחול שרשום בו stop:c000035 (unable to locate component) q this application has failed to start because USER.DLL was not found. re installing this application may fix the problem אני לא בטוח שיש קשר אבל בפעם האחרונה שהמחשב עבד קספרסקי זיהה וירוס והמליץ לי למחוק (לא זוכר תשם של הוירוס) וכנראה בגלל שהוא לא הצליח למחוק הוא המליץ למחוק שוינדוס מתחיל מחדש ואז אחרי כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והמחשב נתן לי את המסך הכחול והוא לא עולה יותר. כנראה שזה מחק איזה קובץ חיוני השאלה איך אני משחזר את הסיפור הזה? עזרה בבקשה זה מחשב של עבודה שאני זקוק לו עובד בדח…

5. Started by itzkoo,

יש לי SSD המשמש כדיסק הראשי עם הוינדוס ויש לי HDD משני שפתאום החליט להשתגע אם החשמל מחובר המערכת עולה אבל אם הSATA מחובר המחשב לא עולה ניסיתי להחליף כבל SATA, ניסתי להחליף SLOT אני מניח שהHDD הלך אבל האם יש דרך להוציא את הקבצים שנמצאים שם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ל- HTPC שלי, מבוסס לוח אם Asus M3N78-EM יש בעיות קליטה קשות עם כרטיס הרשת האלחוטי העלוב שקניתי לו. הוצאתי מהמחשב השני כרטיס PCI-E Abit AirPace, שהקליטה שלו הרבה יותר טובה, והתקנתי ב- HTPC - והוא לא עולה. אני מדליק אותו, המאווררים מסתובבים, הלדים נדלקים אבל אין כלום על המסך - הוא אפילו לא מגיע ל- POST. הוצאתי את הכרטיס החדש, החזרתי את הישן (כרטיס PCI) והוא עולה בלי בעיה. הכנסתי את ה- AirPace בחזרה למחשב הישן, עולה, הכרטיס מזוהה ועובד. החזרתי אותו שוב ל- HTPC ואותה תופעה - לא מגיע ל- POST. כלומר הכרטיס תקין ולוח האם תקין ועדיין הם לא מסתדרים אחד עם השני. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by neogod,

הייתה לי הפסקת חשמל בסוף השבוע והמחשב היה דולק בזמן הפסקת החשמל!!! אחרי שהחשמל חזר הדלקתי את המחשב הוא עשה קצת בעיות ורעש אבל עלה ... היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל הוא לא עולה .....הוא אפילו לא עושה פוסט ולא מפעיל לי את המסך! מישהו יכול לעזור לי או שיש לו מוסג איפה יכולה להיות התקלה, ומה מפריע למחשב לעלות. תודה מראש!!!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by manticore,

עשיתי ריסט פשוט למחשב ומאז הוא מסרב לעשות. ברגע שאני מדליק אותו לא קורה כלום.. לא POST, לא ציפצופים, כלום. המאווררים של הכל עובדים, כל הכבלים מחוברים, עשיתי איפוס לביוס וזה לא עזר ובכלל כל החומרה נראית תקינה... איזשהו רעיון אולי...?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by isragal,

לפני כמה ימים ניסיתי למצוא אנטיוירוס טוב אחרי שAVAST עשה לי בעיות,מחקתי אותו והורדתי את AVG וניסיתי להתקין ההתקנה לא הצליחה פעם ראשונה וגם לא פעם שניה בכל זאת הלכתי ראש בקיר וניסיתי להתקין שוב, ההתקנה ביקשה לעשות ריסט ואחרי שעישתי המחשב לא הצליח להפעיל את הווינדוס וכל פעם שמגיעים לנקודה שמוצג בו התמונה של ווינדוס וטעינה מופיע לשניה מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו, אני רוצה לעשות פורמט למחשב אבל יש לי המון דברים חשובים כמו תמונות סרטונים ועוד על השולחן עבודה התקנתי וונדוס נוסף במקביל אבל אני לא מצליח לגשת לשולחן עבודה של המשתמש שהיה לי כנראה בגלל ששמתי בו סיסמאת למישהו יש פתרון? תודה על העזרה והיעוץ *ניסיתי לעשות repair דרך דיסק של וינדוס אבל הוא לא נותן לי את האפשרות ה…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. מפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ geforce 8800 gts corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd כשאני לוחץ על הכפתור הפעלה כל המאווררים עובדים, יש אורות על המארז והלוח אם אבל אין את הצפצוף, גם אין תצוגה. הכפתורים של הריסט והכיבוי לא עושים כלום אחרי ההדלקה הראשונית, ז"א שכדי לכבות את המחשב אני צריך לכבות את הספק. אין אורות במקלדת...וגם אין את הקול של וינדוס עולה. ניסיתי להדליק את המחשב בלי זכרונות. בדקתי את כל החיבורים. הכל יושב כמו שצריך. כלום...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר, אחרי שחיברתי את הכל פתאום המחשב לא פועל. אני מדליק אותו, המאווררים פועלים ותוך כמה שניות הוא נכבה. איך אני מסדר את זה? זה יום שישי ואין לי לאן לפנות... אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by berner,

חבריה שלום הסתבכתי עד שהמחשב לא עולה זה התחיל כנראה שהורדתי מהמחשב את האנטי ווירוס ואז התחילו לי כל מיני נפילות עדכנתי את הביוס ומערכות הקול מחדש ואז קרה לי שכל ההתחלה של המחשב ישר הגיע למסך XP HEBWIN ללא כל סקירת המסכים השחורים ולא היה לי גישה לBIOS בהמשך מסך האש של WIN נפל ואז ניסתי להתקינו מחדש ולא היה ניתן משהו חסם חשבתי שי לי ווירוס התקנתי תוכנת AVG חופשית וסרקתי ואל היה דבר ואז שוב הרצתי המחשב הגיע לשולחן העבודה וביצי אתחול מחדש עש שבשלב מסויים המחשב לא מעלה דבר אני שומע צליל של סקירה ראשונית אבל המסך שחור חשבתי לעצמי שאני יפרק את הסוללה של הBIOX ואז הכל יחזור על מיקומו אבל כלום המחשב פועל אבל לא נצפה אז החלטתי לנתק את כל הHD ולתת למחשב לעלות ושו…

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  13. שלום לכולם. בבוקר הדלקתי את המסך אחרי שהמחשב נשאר דלוק בלילה, והזזתי את העכבר כדי שיראה תצוגה. פתאום נשמע צפצוף אחד ארוך שלא הפסיק עד שכיביתי את המחשב. כשהדלקתי לא הייתה תצוגה ונשמעו צפצוף 1 או 2 ובעקבותיהם 8 צפצופים קצרים ומהירים. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה בזכרון, ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים, שיחקתי עם הסטיקים (בדקתי כל אחד לחוד ובדקתי גם סטיק מהמחשב של אח שלי שעובד טוב מאוד.) אך עדיין נשמעו הצפצופים. המפרט: MSI K9N NEO AMD Athlon 64 X2 4600 3GB DDR2 nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe 3 הארדיסקים שונים וספק 350W EZ COOL חיפשתי קצת באינטרנט והבנתי שהצפצופים האלו יכולים להיות 2 דברים, לפי הביוס שלי: 1 long, 8 short Display/Retrace test failed 8 short Display memory Re…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי המחשב של אחי הקטן הפסיק להגיב, מרגע ההדלקה אני לא רואה את המסכים של הלוח אם והביוס שלא לדבר על הווינדוס, פשוט לא רואים כלום. הכרטיס מסך וההארד דיסק בסדר, וניקתי אבק, ניסיתי לנתק את ההארד דיסק כדי שיציג שאין HD, זה עדיין לא מגיב. יש איזשהו פיתרון לזה לפני שאני שולח את זה לטכנאי מחר?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. המסך הבא עולה לי לבערך 30 שניות ואז שוב ריסט ושוב ושוב. מממש מוזר ותודה לעוזרים הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שאני צריך לעדכן את הביוס, הלוח אם שלי של giga byte דגם GA 965P DS3 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעדכן ביוס אפילו שאני לא יכול להיכנס ללוח בקרה שם ממש כלום. וגם אין לי floppy תודה שוב.

16. המחשב בן 4 שנים בערך (המפרט בצד ימין), לא עשיתי שום שינויים בחומרה והוא הפסיק לעלות. כשאני מפעיל אותו, לא רואים כלום על המסך, ונשמעים צפצופים - אחד ארוך ואז 3 קצרים. בפעמים הקודמות שזה קרה הבעיה נפתרה כשהוצאתי והחזרתי את הסטיקים של הRAM אבל עכשיו זה לא עוזר. מה לעשות?

17. שלום לכולם היום עבדתי קצת על המחשב, והלכתי לכמה דקות. כשחזרתי גיליתי שהוא עשה לעצמו ריסטרט והיה כתוב משהו כמו boot from disk failure . עשיתי עוד ריסטרט ועכשיו במסך ההתחלתי כתוב Keyboard error or no keyboard present המקלדת היא אלחוטית של מיקרוסופט ואין שום תגובה מהבקר שלה[הנורות לא עובדות] גם ניסיתי להחליף בטריות אך ללא הצלחה. הבקר מחובר בכבל USB למחשב וניסיתי גם לחבר בקר אחר בעזרת יציאת PS2 והמקלדת השנייה שמחוברת בPS2 עבדה. ניסיתי לחבר התקן USB אחר והוא עבד, כך שהבעיה היא לא בUSB מה לעשות? תודה רבה, אבי

18. מחשב סלרון ישן עבד! החלפתי HDD1 שעבד ב- HDD2 שעבד במחשב אחר. לאחר ההחלפה המחשב עושה רעש שעובד אבל לא עלה. בדקתי את המחשב בלי ה- HDD2 והוא עלה (אם כי היו קוים מוזרים על המסך) והודע לי שלא מוצא את ה- HDD המאסטר, ולכן נראה לי שזו הבעיה (מה אתם חושבים?) במקור ה- HDD היה משני, ניסיתי עם הג'מפר במאוזן (במקום במאונך) לא עבד, ניסיתי ללא ג'מפר, גם לא עבד. HDD2 עבר פירמוט וחלוקה מחדש במחשב אחר טעם הועבר גודלו כ- 9.2 ג"ב והוא חולק ל-2 מחיצות ראשית FAT32 (יותר גדולה) משנית NTFS יכול להיות שהפרמוט לא היה בסדר? שבגלל החלוקה מחדש לא עובד? ואם כך, האם הפתרון היחידי הוא לפרמט מחדש במחדש אחר או שאפשר איכשהו גם במחשב הזה? ואם אני כבר מפרמטת מהתחלה כדאי רק במחיצה אחת? תודה אגב אני יודעת שה-…

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  19. אז ככה קניתי השבוע מעבד E6420 ולוח F-I90HD זיכרון OCZ PATIMUN EL והמחשב לא נדלק...כלומר פיזית הוא נדלק אבל הוא אפילו לא מגיע לביוס... מה שאני חשבתי זה שהזיכרון לא מתאים בגלל שהזיכון דורש מתח של 2.1 והלוח נותן 1.8...(בביוס יש אפשרות ל2.1).. איך אני יכול להפעיל?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. זה התחיל אתמול, ואין לי מושג למה זה. מחשב בן כשנה וחצי, AMD 6000 2GBRAM 1.8 TB מקום אחסון מארז ANTEC P150 עם ספק מקורי שלו (440 אם אני לא טועה) מסך 22 רחב בכל מקרה, הבעיה היא כזאת: אני מדליק את המחשב, הכול נדלק כרגיל, זה מגיע לטעינת הווינדוס, לאחר הטעינה מסך שחור ומפה אין שום התקדמות. המחשב ממשיך לעבוד כאילו הכול בסדר, הכול דולק אבל לאחר הטעינת ווינדוס(XP) יש רק מסך שחור. ניסיתי לתת לו זמן, (שעות), לא הועיל. מודה לעוזרים. ארקדי

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. המחשב שלי נדלק אוקי רוב החיבורים שמחוברים ללוח אם לא עובדים זאת אומרת עכבר מקלדת רמקולים הם לא מקבלים זרם חשמל מהלוח אם והכל מחובר בדקתי עכשיו שמדליקים הצורב עושה ציפצוף חלש כזה כל הזמן טי...טי...טי.. והאור האדום במחשב מהבהב. לאט לאט המאוורר על התושבת קירור של המעבד נחלש ואז הברזל קירור הזה ממש מתחמם כמעט נכבתי באצבע והמעבד ממש מתחמם המחשב נכבה. משהו מוזר זה קרה לי פעם סידרתי את החיבור בין הספק ללוח אם והכל עבד עכשיו זה לא עוזר מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by MasterDK,

בוקר טוב ושבוע טוב. היום בבוקר ניסיתי להדליק את המחשב שלי כרגיל, המפרט הוא Intel Core I3 Gigabyte GA-H55M-S2H 2GB Kingston x 2 Samsung Spinpoint 500GB SeaSonic S12II Bronze 430W וגיליתי שהוא נדלק אך לא עולה ואין POST. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורים מסתובבים. כמו כן על הלוח אם שלי יש מה שנקראה Phase Leds, 4 נוריות ליד הסלוט הימני של הזכרון שכולן היו דולקות (2 ירוק, 1 צהוב, 1 אדום) הבנתי מהאינטרנט שזה כנראה מצב רגיל על שהוינדוס לא עולה, אך מעולם לא שמתי לזה לב. הוצאתי את כל הזכרונות (2 סטיקים) הדלקתי והמחשב ציפצף ללא הפסקה (עכשיו שאני חושב על זה לא ספרתי את כמות הציפצופים וכיביתי את המחשב באמצע). הכנסתי את הסטיקים אחד אחד לכל סלוט בתורו וניסיתי להדליק, אותו המצב, אין POST …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by haim652,

כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע למצב של הSTART WINDOWS NORMALY והSAFE MODE וכו', ויש שם 30 שניות. כשאני בוחר אחד מהאפשרויות הוא פשוט נתקע ולא עולה. בבקשה אם תוכלו לעזור אשמח

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by Nir Amiliyaner,

בתמונה שהעליתי תוכלו לראות שהמחשב לא עולה. ניסתי למלא אחר כל ההוראות. נכנסתי ל bios ונתתי למחשב פקודה לקרוא את הדיסק קודם ולא את ההארד דרייב, בכדי לעשות "SYSTEM REPAIR" דרך ההתקנה של Windows7. אבל, כאשר ניסיתי לעשות זאת המחשב מראה שהוא לכאורה קורא את הדיסק "Boot from CD......." אבל כעבור 2 שניות אני רואה שוב את אותה הודעה שאתם רואים בתמונה, ללא הצלחה להעלות את דיסק הווינדוס. יש שאומרים שההרדיסק הלך, אבל אני רוצה לעשות את כל הבדיקות לפני שאני מגיע למסקנה הזאת, כיוון שיש לי קבצים יקרי ערך עליו. מאוד אעריך את עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by vsync,

המחשב : P2 266MHz Riva TNT 16mb 192mb sdram היום החלטתי לנקות את המאוררים שלו מאבק כי הרעש התחיל לעצבן כבר, ואחרי שפירקתי ניקיתי והחזרתי, הוא נדלק אבל לא מגיב! ניסיתי לחזק הכל, להשאיר חשמל רק לכרטיס מסך, מעבד ולוח-אם בלבד, לנתק כרטיסים לא חיוניים. כלום. אנא, אם למישהו יש רעיון למקור הבעיה שיעזור. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.