תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום ! ברגע זה אני ממש לחוץ, קרה משהו למחשב שלי והיום זה עבר כל גבול.. אז תראו, זהו המצב. לפני כמה ימים פתאום בזמן שהייתי על המחשב המסך רשם כאילו הוא פועל אבל המחשב לא פתוח ואין לו מה להציג, אבל עם זאת המחשב נשאר דלוק, וכך גם המסך.. בדקתי מיד את כל החיבורים הוצאתי והכנסתי אבל ללא כל הצלחה והמשך נשאר ככה, כיביתי והדלקתי את המחשב אבל עדיין לא מופיע כלום על המסך, כאילו הוא פתוח אך המחשב לא דלוק. בפעם המליון אחרי שהוצאתי את כל הכבלים והכנסתי המסך הציג כרגיל את מה שהיה על המחשב, ישר סרקתי וירוסים (בקספרסקי 6) והאנטי וירוס לא מצא שום דבר ולא התריע על כלום.. כעבור כמה שעות זה קרה שוב, חזרתי על אותו תהליך, המסך עבד כרגיל ושוב אותו מקרה.. לאחר כמה ימים לפני שהמסך פשוט נתקע על מה ש…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד חדש יחסית (חצי שנה) של ACER מעבד i5 עם 4 ג'יגה זיכרון וווינדווס 7 ולא מזמן קרה לי פעם ראשונה שהפעלתי סרט היי דפינישן(כבר הפעלתי לפני סדרות בהיי דפינישן ולא קרה כלום..) והמחשב נהייה ממש איטי, אחוז השימוש בזיכרון הוא 95 בערך וכשאני מסתכל במנהל משימות בלשונית של התהליכים פעילים אין תוכנות שפועלות ולוקחות כל כך הרבה.. למעשה אם אני יחבר את כל הזיכרון שכתוב שהם לוקחים אני לא חושב שאני מגיע ל400 מגה ביית. מאז זה קרה לי הרבה פעמים גם סתם שלא הפעלתי כלום רק גלשתי באינטרנט, הרצתי בדיקת וירוסים במצב בטוח עם norton, Malwarebytes' Anti-Malware, SUPERAntiSpyware Free Edition, Spybot - Search & Destroy, ועם סריקה און ליין של nod, הם מצאו איזה טרוייאני אחד אבל ז…
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי החליט שהוא לא מתכבה יותר ואין לי מושג מה מקור הבעיה. אני ינסה לפרט: מערכת ההפעלה היא Windows 7. במסך הכחול של ה- "Shutting down" המחשב נתקע ולא מתכבה, לרוב גם הסמל הזה שמסתובב ליד הכיתוב נתקע ומפסיק להסתובב. עשיתי חיפוש ברשת וניסיתי את הדברים הבאים שהציעו אך שום דבר לא פתר את הבעיה: 1. בדיקה אם ב- Safe mode התקלה ממשיכה- חיובי. 2. סריקה באנטיוירוס ותוכנה להסרת רוגלות (Malwarebytes Anti-Malware). 3. Hotfix של ווינדוס. מקווה שלא שחכתי כלום, כאמור הדברים לא הועילו והבעיה ממשיכה. אני לא רוצה לכבות מהכפתור ולגרום נזק למחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום .תודה למי שעוזר ברשותי כ.מ 6970 עד עכשיו הוא עבד בסדר . אני משתדל לנקות אבק 3 פעמים בשנההיום הדלקתי את המחשב והיה רעש כאילו ממש חזק מהמאוור בדקתי וזה לש הכרטיס מסך . ללא סיבה עוד לא התחלתי לשחק כיביתי והדלקתי ועדיין רעש איך שהמחשב נדלק . Speedfan זה מראה שהכ.מ אש ממה זה יכול לנבוע ? איך מתקנים את זה?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
מתלבט בין XP, 7,8 המפרט: intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz ram 4 GB win 8 pro 64 bit השימוש שלי זה אינטרנט וקיובייס (תוכנה לכתיבת מוזיקה ועריכת סאונד) באינטרנט אני נוטה לעבוד עם הרבה טאבים (יכול להגיע עד לכמה חלונות שבכל אחד מהם כמה טאבים, כרגע יש 14 טאבים סהכ לדוגמא..) איזה ווינדוס מהשלושה צורך הכי פחות משאבים / הכי 'קל משקל'? ואשמח לעוד המלצות חוץ מהווינדוס- למשל לעבור חלק בין הטאבים, בלי לחכות כמה דק' לפעמים.. יש לזה פתרון? .. תודה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של GIGABYTE להלן כתובתו http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1450 וניסיתי לעשות עדכון לדרייברים..ירד איזה קובצ פתחתי אותו מרוב טפשות ודפק לי את כל הBIOS עשה לי בלגאן ברייברים איך אניי יכול לשחזר את מה שהיה מקודם לפני ההתקנה..דרך אגב הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-7VRXP ver2.0 מודה לכם על העזרה מראש..אתם אחלא [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עקב דיון אחר , הובא לתשומת לבי שקיימת בעיה בחיבורי הusb3 שלי. כנראה קיימת בעיה בלוח אם ובמארז - מתוך 4 חיבורי usb3 בלוח - 2 נותנים מהירות של usb 2 ושניים מהירות מהירה יותר , כנראה של usb3. במארז - 2 החיבורים של usb3 , בכלל לא נותנים מהירות של usb3 , אלא של 2 , וגם לא מצליחים לספק חשמל לכונן חסכוני יחסית , אז אני חושב אם הבעיה של החיבורים במארז היא רק במארז או שהבעיה בusb3 header. הנה השוואות בין המהירויות שאני מקבל , ושניהם אמורים כביכול להיות זהים , מכיוון שהכונן מחובר בכולם ל(כביכול) חיבור usb3. המהירויות הן של כונן נייד , והדיסק שנמצא בתוך המארז (שנקנה מebay בזול) הוא WD Scorpio Blue WD2500BEVT. http://www.amazon.com/electronics/dp/B001IKRKO0 ושל כרטיס זיכרון sandisk…
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב רק כאשר האימיול דולק ואני משאיר את המחשב לעבוד והולך לעבודה, אז כאשר אני מגלה שהמחשב מכובה פתאום עכשיו השארתי את האימיול לעבוד והלכתי ללמוד ומול העיניים שלי אחרי 3 שעות עבודה המחשב התכבה בפיתאומיות. אין לי מושג למה זה קורה.. בדקתי טמפ' בביוס וזה הראה 48 מעלות ויש לי AMD 3000 64 מה כבר יכולה להיות הבעיה? לא קרה לי עדיין ששיחקתי או גלשתי והמחשב התכבה, רק כאשר הLHeMule עובד..
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום אני חדש ורציתי לדעת ולהבין פה כמה דברים שמדברים עליהם פה דבר ראשון: מה זה הדבר הזה של התיזמונים של זכרון , איך יודעים כמה יש ובכלל ידע קטן עליו דבר שני: מה זה ציפים , שמעתי את המילה הזאת פה ולא הבנתי מהי בכלל... דבר שלישי: מה זאת אומרת האפשרות שלוח אם לא מתאים או עושה בעיות עם המעבד מה הקטע של הדבר הזה... דבר רביעי: מה זה באס... דבר חמישי: מה ההבדל בין הדיסקים הקשיחים שהם ide לבין sata מה כל אחד מהם... עכשיו רציתי לדעת ולהיתעניין בזה כי : אני אמור לקנות מחשב של amd 64 ושמעתי פה כמה דברים על הלוח האם והאפשרות שהמעבד לא קשור אל הלוח אם אז כל הדברים פה בילבלו אותי תודה רבההה מראששש תנו לי היצע בקשה לקניית זכרון ולוח אם טובים לא ממש יקרים במכירים סבירי…
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום רב למומחים, יש לי בעיה שמציקה לי מס' חודשים. אני עובד ב- RDP מהמשרד על המחשב הביתי שלי, יש לי חיבור 500 של הוט (גם בבית וגם במשרד) בחודשים האחרונים נתקלתי בתופעה מוזרה, לאחר כמה שעות עבודה (כמות השעות משתנה) מהירות ההורדה של המחשב הביתי יורדת מ- 400 - 500 ל - 50-100. לאחר אתחול חיבור הרשת המהירות חוזרת למהירות הגבוהה עד הפעם הבאה. החלפתי כרטיס רשת, במשך כמה שבועות תקין, ושוב ירידה עד האיפוס ולאחר מכן שוב מהירות גבוהה. יש למישהו רעיון איך לתפעל תקלה כזו ? תודה מראש לקוראים ולעונים חיים
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי יש לי לא מעט נסיון בענייני חומרה, ולפני ימים ספורים , קניתי כרטיס IEEE 1934 לצורך דגימת וידאו. נו..מה יכול להיות פשוט יותר מזה, כרטיס PCI - מכבים המחשב, פותחים המארז, משתילים הכרטיס לסלוט PCI פנוי, מדליקים , צופים בWINDOWS איך היא מזהה חומרה חדשה..והכל אמור להיות בסדר, רק ש..בנקודה הזו- אחרי שהמערכת הפעלה הודיעה לי, שזוהתה חומרה חדשה (בקר IEEE 1934) לא מתקבלת הודעת שגיאה וגם לא הודעת אישור כדוגמאת:"הרכיב החדש מותקן ומוכן לשימוש". בבדיקה של מנהל ההתקנים, הכרטיס מופיע עם סימן קרעאה צהוב עליו, לאמור:"יש בעיה...הרכיב לא עובד".(קוד 10) טוב...לא אמרתי נואש והתקנתי הכרטיס על מחשב נוסף בעל מפרט שונה ו..אותו דבר בדיוק. אז..האם אני צריך דרייבר לכרטיס כזה? או שאוליי...הכרטיס …
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מצלמה webcam שאין את השם של החברה עליה - משום מה.. ווינדוס לא מאתר את החברה - איך אני מוצא את הדרייבר לחברה האם יש איזו דרך לברר? אני יודע בוודאות שזה עובד על ווינדוס XP כי זה מתנה של חבר שטס לחול שהיה לו XP... רשומים כל מיני דברים על הכבל USB אבל זה לא נראה לי קשור למצלמה - אז מה עושים? יש איזה דרייבר אוניברסלי או תוכנה שמזהה את המצלמה? תעזרו זה דחוף!!!
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב מכרטיס מסך gt610 לgtx550 ti ונתקלתי בכמה דברים שנראים לי מוזרים כמו באמצע משחק crysis אז אחרי זמן מה המשחק נתקע לשנייה או שתיים לרוב בשמירה של המשחק ומדי פעם בפעולת המשחק עצמו התחלתי לחשוב כנראה שהחום זאת אולי הבעיה. הורדתי את התוכנה MSI Afterburner כי רציתי לעשות oc ולפי שביצעתי המרה כולשהיא בדקתי איך הוא עכשיו מבחינת טמפרטורה במאמץ תוך 5 דקות הוא הגיע לטמפרטורה של 77 מעלות בערך שלפי דעתי זה גבוה מדי בכל מקרה כרטיס המסך הזה אמור להגיע מהר לטמפרטורות כאלה? אם לא תוכלו להגיד לי איך לגרום להקטנת הטמפרטורה במאמץ של הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בס"ד שלום שלוםם יש לי בעי'ה קטנה.. המחשב שלי נתקע! אין לי מושג למה.. אבל אני חושד במאווררים.. נראה לי שהוא מתחמם אז קודם כל איך זה קורה.. תוך כדי עבודה עם המחשב.. לפעמים גם שהוא סתם יושב בלי שיגעו בו אבל רוב הזמן כשנוגעים.. המחשב נתקע.. פשוט נתקע העכבר לא זז המסך נתקע על אותה תמונה וכלום לא קורה.. לא ריסטרט ולא מסך כחול.. פשוט נתקע ולא זז.. השירים גם נתקעים. אממ.. המחשב שלי פנטיום 3 1000 מגהרץ.. 512 זיכרון רגיל.. (יענו DDR אבל הרגיל.. לא 2..) ואממ שני הארדיסקים אחד 20 ג'יגה אחד 320.. חחח איזה מחשב לא קשור.. אמממ כרטיס מסך ג'יפורס 4 עכבר של Magitch מקלדת.... סתם חח אה והנה תמונה שבדקתי עם התוכנה SpeedFan: אם מישהו יכול להגיד לי מה זה אומרר.. אז אני אודה לו מאוד …
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
זה מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz זיכרון 8GB DDR4 3200MHz (1 x 8GB) כונן קשיח 512GB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 15.6-inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED-Backlit Non-Touch Narrow Border WVA Display מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX330, 2GB GDDR5 כונן אופטי ללא מצלמת רשת Integrated widescreen HD (720p) Webcam with Single Digital Microphone שמע 2 tuned speakers with Waves MaxxAudio® Pro כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45 Ethernet תקשורת אלחוטית 802.11ac 2x2 WiFi בלוטות' …
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום רב, השבוע קניתי מחשב לפי המפרט המומלץ למחשב קולנוע ביתי ב1500 ש"ח עם שינויים קלים (אני מפרט את הרכיבים הרלוונטיים) Amd Athlon64X2 (AM2 5050E) לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX 400 מארז HTPC - EZcool T-280D Piano Black/Silver 400W HTPC Case היום קיבלתי את המחשב, וכשבאתי להתקין את מערכת ההפעלה, שמתי לב שישנה רק יציאת USB אחת שעובדת על המחשב,יציאה שיושבת על הפאנל הקדמי, מתוך סה"כ 4. בנוסף לכך, אם אני מנסה לחבר ליציאת הUSB השנייה מקדימה כבל USB עם מכשיר נוסף, זה משבית את היציאה הפעילה. יתירה מכך, המחשב לא מזהה מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים בכניסה הרגילה (P/S2) . מה יכולה להיות הבעיה? יש כיצד לפתרה או פשוט איאלץ להחליף את לוח האם בחנות?…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב ישן אם לוח MSI 865 PE NEO2 המחשב לא מזהה שום דיסק קשיח אם יציאת SATA אני זוכר יש איזשהוא קובץ או הגדרה אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בעיה מוזרה עם הלוח אם GIGABYTE p43 יש לי מקלדת ועכבר USB, שניהם עבדו פתאום הם מתחילים לעבוד מוזר. עובדים ואז אני שומע צליל של זיהוי וניתוק וכאילו הם מאתחלים את עצמם מחדש. לאחר שחיברתי את המקלדת ב PS2 המקלדת עובדת חלק. והעכבר עדיין מגמגם..האם הבעיה היא חומרית או DRIVER?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חטפתי היום הרבה וירוסים מהסוג של W32.Pinf W32.walla.2024i .. הם חדרו לכל כמעט לכל קובץ במחשב שלי וכפי שהבנתי שינו את תוכנו!! בלכ מקרה המחשב שלי בקושי זז עכשיו והאנטי וירוס נוטרל על ידי הוירוס! אולי מישהו מכיר את התופעה של הוירוסים האילה ויודע כיצד להסירם??!!! תודה רבה! זה מאוד דחוף!!!!
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
מדובר במחשב נייח שלא עבד כמה חודשים, יש מסך כחול בעליית של הווינדוס ואיתחול קבוע אני לא מצליח להגיע לויינדוס השגיע המפורטת היא stop:000000A5 זה הפתרון שמצאתי באינטרנט ולא הצלחתי לבין מה צריך לעשות To resolve this behavior, contact the manufacturer of your computer to obtain a BIOS that is fully ACPI compliant. To work around this behavior, manually install the Standard PC hardware abstraction layer (HAL): Restart the computer to restart Setup. When Setup starts again, press F7 (not F6) when you see the "Press F6 if you need to install a third-party SCSI or RAID driver" screen. Windows automatically disables the installation of the ACPI HAL and installs the Standard PC HA…
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
טוב רוב השאלה בכותרת. שמתי לב לזה לא מזמן אבל מסתבר שזה ככה כבר כמה זמן. יש לי שני נגנים - סאנסה ו IAUDIO X5L - וכשהם מחוברים המחשב לא עולה. הוא נדלק אבל לא קורה כלום. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של ASUS P5GD1 כרטיס מסך GEFORCE 6600GT זיכרון DDR1 443MGHZ 1G כרגע יש לי תקלה עוד לפני שעולה המערכת הפעלה אני רואה גרשיים על כל מילה ולפעמים רואה מסכים שלמים של ג'יבריש עד שהמערכת הפעלה ניטענת עכשיו שאני בסביבת WINDOWS הכל עובד תקין עד שאני מנסה לשחק חלק מהמשחקים כמו PRO EVULTION 2008 עובד ומופיעים ארטיפקטים ויש משחקים שפשוט המחשב ניתקע ועושה ריסטארט. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס לדרייבר הכי עדכני החלפתי את הכרטיס הזה בכרטיס אחר 7100GS ואז לא הופיעו התופעות ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח אם והכרטיס מסך חוץ מלהחליף את הכרטיס מסך לא מצאתי פיתרון אחר. אם יש איזשהו דרך להציל את הכרטיס מסך שלי אשמח לקבל כל הצעה תודה לכל מי שטרח ליקרוא את ה…
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה ימים היה לי BSOD (יש לי VISTA ) , אחרי הרבה זמן (3 שבועות) של שימוש במחשב ללא כל תקלה . לא התקנתי שום דרייבר חדש לפני זה . ה BSOD קורה בזמנים לא קבועים מאז (עוד 4 פעמים) , אני לא הצלחתי לנתח את ה Minidump מכיוון שכנראה הסמלים ל WINDBG לא מתאימים עם VISTA. אם תוכלו לעשות את זה אני ישמח תודה אנשים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-