עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tryf,

יש לי מחשב חדש (חודשיים): זיכרון 2 גיגה twinmos. לוח אם : GIGABYTE GA 965P ds4 כרטיס מסך : GIGABYTE nvidia GeForce 7600 GS כאשר אני מפעיל תוכנה מתמטית (MATLAB) המחשב מבצע RESTART . לפעמים מבצע RESTART גם כאשר תוכנות אחרות פועלות. יש במנהל ההתקנים התקן בעייתי : ( כnvidia WDM video capture (universal אני לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את כל הגרייברים הכי עדכניים של כרטיס המסך ושל לוח האם, הוא מודיע שיש שגיאה בהתקנה.... אני מחפש תוכנות לבדיקת תקינות של זיכרון, כרטיס מסך ולוח אם. אולי תוכנה שתפעיל עומס על הזיכרון או לוח האם או כרטיס המסך כדי לראות את יתבצע RESTART. אני צריך להבין איפה הבעיה כדי לשלוח את החומרה הרלוונטית לתיקון. בכל מקרה אם מישהו מכיר תוכנות כאלה או שיש…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by -LosNir-,

טוב תשמעו, אני בא להתקין וינדוס, אני עושה BOOT דרך הדיסק, ברגע שהוא טוען את כל הקבצים הוא עושה BSOD ורושם: The bios in this system is not fully ACPI compliant בקיצור הוא טוען שהביוס לא תומך ב ACPI אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר, אני כרגע עם כרטיס מסך Geforce 4 MX 420 ב PCI אם זה קשור.. תודה.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by כפיר_19990,

הCD ROM ןה- צורב DVD נעלמו לי מהמחשב שלי .. שבדקתי במנהל ההתקנים סומן עליהם !(סימן קריאה ) ושניסיתי לעדכן אותם זה לא הגיב מה לעשו ת!?

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by wepo,

שלום, אתמול קרתה לי בעיה בזמן שניסיתי לעדכן את הביוס במחשב. יש לי לוח אם מסוג DFI LanParty nForce 4 SLI-DR וניסיתי לעדכן את הביוס באמצעות תוכנת WinFlash, כפי שמוצג באתר של DFI, אחרי שהייתה לי בעיה באחד הכוננים הקשיחים שלי. העידכון עבר בהצלחה והתוכנה דרשה שאבצע ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לתוקף, אז עשיתי ריסטרט והמחשב לא עלה. זה היה נראה כאילו שהוא תקוע בלולאה כלשהי בגלל שכונני הדיסקים עשו רעשים מוזרים שוב ושוב. עשיתי Clean CMOS בעזרת הג'אמפרים על הלוח אם והמחשב עלה סוף סוף רק שהווינדוס לא. בהתחלה זה הציג לי מסך כחול עם השגיאה "PAGE_FAULT_IN_NONPAGE_AREA" אז עשיתי ריסטרט וזה נתן לי אפשרות לבחור באיזה אופן להפעיל את הווינדוס, בחרתי באופן הנורמלי וזה הקפיץ מסך כחול עם השג…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by iveco,

כמה שווה התיקון הזה ? ניקוי יסודי מחשב מאבק , החלפה משחה טרמית ,ספק כח משומש תקין BESTEC 300W יש אותו במחשבי מותג HP DELL , כרטיס מסך משומש 8400GS PCIE , מאוורר 8 חדש AC , צורב משומש תקין , כונן קשיח SSD חדש של SanDisk 240GB , תושבת 2.5-3.5 ל SSD , התקנה מערכת הפעלה ותוכנות , התקנה מחשב בבית של הלקוח ( המחשב של איש מבוגר לא למשחקים) * חלק מהחלקים משומשים בכוונה כדי לחסוך בכסף וגם המחשב ישן * כמה שווה התיקון הזה בכסף ?

6. Started by Computertalk,

שלום לכם יש לי מצלמה webcam שאין את השם של החברה עליה - משום מה.. ווינדוס לא מאתר את החברה - איך אני מוצא את הדרייבר לחברה האם יש איזו דרך לברר? אני יודע בוודאות שזה עובד על ווינדוס XP כי זה מתנה של חבר שטס לחול שהיה לו XP... רשומים כל מיני דברים על הכבל USB אבל זה לא נראה לי קשור למצלמה - אז מה עושים? יש איזה דרייבר אוניברסלי או תוכנה שמזהה את המצלמה? תעזרו זה דחוף!!!

7. Started by catcher,

אהלן התקנתי לוח אם חדש ASUS TUSL2-C ומעבד סלרון 1200. פירמטתי את הדיסק, התקנתי ווינדוס 98, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק (INF update utility for 815 chipset) והבעיה היא שאני מסמן את ה dma במאפיינים של כונן הדיוידי (ASUS E-612) ואחרי אתחול הוא לא מסומן. בלוח הקודם שהיה לי (ASUS P3B-F) לא היתה לי בעיה עם אותו כונן דיוידי. פניתי לתמיכה של אסוס והם אמרו לי לחזור על התהליך (התקנת ווינדוס+דרייברים) ובנוסף להתקין את Intel Applicatin Accelerator. זה גרם ל IDE controllers שב- task manager להפוך ל ultra ATA IDE controllers אבל ה secondary, שעליו יושב הדיוידי סומן בסימן קריאה ו האייקון של הדיוידי נעלם מה task manager וכמובן מ my computer. הביוס של הלוח האם הוא המעודכן ביות…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by DJO,

קניתי מחבר שלי סורק USB ARTEC , זה עבד טוב אצלו והוא יבוא עוד כמה ימים לנסות לפתור את הבעיה אצלי אבל חשבתי שאתם תדעו .. הורדתי דרייברים מהאתר שלהם נראה שהכל מותקן טוב מבקש ריסטרט ואז הופ. יכול להיות שהבעיה היא ששכחתי להסיר את הסורק UMAX הפררלי שלי קודם ( :AR15: ). בכל מקרה הסרתי את שניהם ומחקתי *UMAX* .. בכל מקרה, נדמה לי שה TAWIN נדפק.. שאני בא לסרוק אז יש קצת אורות וקצת קולות מהסורק אבל יש הודעת שגיאה. קיצר, הלפ.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by stingeR-,

שלום , יש לי ספק 350W ג'נרי שאליו מחובר מחשב בהחלט שלא צורך הרבה חשמל , עכשיו , בזמן האחרון הספק מתחמם קצת יותר מדי , וכאשר זה קורה הוא כאילו תוקע את המחשב ואז עושה הודעה כחולה של XP... זה כבר קרה לי בעבר , וכאשר הוצאתי את הקטודה הכל נפתר , אבל זה חזר , ואין לי שום דרך לעצור את זה , מה אני עושה?

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by Culandur,

יש מערכת עם לוח אם עלום שם מעבד PIII500 (SLOT ומשום מה כאשר חיברתי אליו HDDחדש של WD 40GB 7200 הביוס לא מזהה אותו הצמות עובדות הג'ימפור נכון PLZ HELP

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  11. יש לי שני סטיקים זהים של זכרונות במהירות 133MHZ ובגדול 128MB כל אחד. כאשר אני מפעיל את שתיהם ביחד (בנוסף לזיכרון שיש לי כרגע- 128MB 133MHZ) המחשב עושה בעיות ולא פועל בצורה תקינה. אבל אם אני שם רק אחד מהם אז הכל בסדר. הבעיה היא לא בזכרונות ולא בסלוטי זה כבר נבדק. חושב לציין שהסטיק שכבר יש לי במחשב הוא בעל שבבי זכרון (הריבועים השחורים האלה) מצד אחד ושני הכרטיסים הזהים הם בעלי זכרונות משני הצדדים. ואני חייב לשים את הכרטיס הראשון (זה עם הזכרונות מצד אחד) כדי שהמחשב יפעל- אני לא יכול להפעיל אותו בלעדיו (גם אני לא יכול לשים את אחד מהבעיתיים במקומו) מישהו אמר לי שזה עושה בעיות בגלל שהסכום של כמות הזכרון חייב להיות במכפלה של 2 (כלומר 128*2 או דברים דומים) ו384 (128*3) MB ש…

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  13. אוקיי בירשותי המחשב הבא: 12(CPU12) 1-Intel Pentium III (Cu), 997MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 160/256MB (62.50%) .:. 12(GFX12) NVIDIA GeForce3, 12(Display12) 1024x768/32bit/100Hz 12(OS12) Windows 2000 Professional, Service Pack 3 (5.0 - 2195), 12(installed for12) 1215w 2d 23h 27m, 12(uptime12) 2h 19m 13s .:. 12(HDDs12) 28.3G/37.2G(76.1%) free והמחשב עובד ממש גרוע, במשחקים קלים כמו ut אני מקבל 30fps כשיש אקשן על המסך וכשאין אני מקבל 120, אין לי מושג מה גורם לנפילת פריימים הקשה הזאת. חוץ מזה הרצתי בדיקת 3dmark2001 לבדוק איך המחשב עובד, וקיבלתי 3600, ציון ממש גרוע... אין לי מושג איך להפעיל את המחשב שלי בצורה סבירה, ניסיתי הכל פשוט הכל, הורדתי דריברים חדשים, אובר…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by m_a_t,

לפני יומיים קניתי שני מאוררים. אחד מהם חיברתי לחיבור על הלוח אם שלידו רשום systemFan עכשיו אני רוצה לחבר את השני, אבל אין לי לאן? מה לעשות? (לוח אם- k7s5a של ecs)

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by psycho killer,

קיבלתי ממישהו לוח ומעבד הלוח של ג'יגהביט והמעבד סלרון 1GB אני רוצה לדעת מה הדגם של הלוח איך אני יכול לדעת ויש לי בעיה קטנה בחיבור של הלדים והמפסקים כי אין לי את החוברת אבל יש איזה סרטוט על הלוח עצמו אבל לא הכי ברור מה אני יכול לעשות בכלל מהמחשב הזה אני יודע שהוא לא משהו יש לי גם כונן DVD, והראד דיסק של 8 גיגה מה שחסר לי זה רק זיכרון הכרטיס מסך OB

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by yomax82,

שלום לכולם יש לי בעייה בלוח אם p5b deluxe asus הכל מחובר והמסך לא נדלק עכשיו! מסך תקין כרטיס מסך תקין זיכונות תקינים מעבד תקין והלוח עדיין לא נותן שום beep מה זה יכול ליהיות? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by amitbatito,

יש לי מחשב ויש בו בעיה הווינדוס לא עולה בו אני צריך לפרמט אותו למחשב יש לוח אם מסוג asus p4s800d-x וצריך להכין לו דיסקט raid מיוחד שבהתקנה צריך להכניס אותו ורק ככה הוא מזהה את הדריברים של הדיסק קשיח(ככה הוא אומר) הצלחתי להכין את הדיסקט והוא עבר את השלב הזה אבל אחרי שאני בוחר איזה כונן לפרמט ואחרי שהוא מפרמט שהוא מתקין את הווינדוס הוא עוד פעם רושם לי את הבעיה הזאת והדיסקט בפנים... מה אפשר לעשות?? בבקשה זה מאוד דחוף לי תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by SoleKiller,

טוב אז הלפטופ שלי לא הכי ישן בעולם, אבל ההאר דיסק שלי עושה את הרעש חשיבה האופפיני של הארדיסקים בני 80 פירקתי את הלפטופ לחלקים הכי קטנים שלו , הייצור הזה פשוט נקי , לא סתם נקי , נקי דנדש, החברה הזו יודעת למדר את החלקים החשובים, יש אבק רק ברמקולים טיפה וטיפה במאוורר קיצר אין לי מושג למה זה אבל זה מציק לי, הוא היה הרבה יותר שקט פעם, יש אולי דרך לשפר את המצב או אולי סיבה אחרת שתוכל להסביר את זה? משהו שאני אוכל אולי להגיד לחברה .

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by ShOw-Time,

יש לי מכשיר PSP חיברתי אותו עם כבר למחשב,אבל הוינודס לא קולט אותו שאני מחבר את הPSP למחשב אז ישר קופצת לי הודעה שזוהתה חומרה חדשה אבל רשום לי גם בהודעה קטנה שקופצת " UNKNOWN" מה עושים

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  20. צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 4 תושבת 478, לאחר הרכבת המחשב (דיסק 80G IDE, כונן DVD של סמסונג, זכרון 512MB DDR 333 וכרטיס מסך GF4 MX440) כאשר אני מחבר את המחשב לחשמל המחשב נדלק באופן אוטומטי ולא נכבה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל, בדקתי כבר ספק כח אחר, בדקתי את חיבורי הלדים ובדקתי זכרון, זקוק לעצות נוספות. בתודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  21. נתחיל מיזה - העברתי את כל החומרה למארז חדש. לאחר הפעלת המחשב קיבלתי שגיאה שקובץntldr חסר, הצלחתיתקן את זה. לאחר מכן הופיע מסך שחור עם שגיאה שאמרה שinvaild boot.ini ומיד קבץ מסך כחול שאומר משהו עם קובץ klif.sys. חפרתי בכל מקופ אפשרי בגוגל על פתרונות. ניסיתי לעשות REPAIR לחלונות XP PRO. דיסק מקורי. הכנסתי אותו ,לחצתי אנטר, F8 ואז אמור להופיע לי משהו ללחוץ R. אבל מופיע לי את החלונות של הפרמוט - לבחור מחיצה וכו'. איך אני מתקן את זה? נ.ב - לא ניתן להגיע גם במצב בטוח לחלונות.

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by mystikal,

אני מדילק את המחשב , המאווררים של המעבד והכרטיס מסך מתחילים לפעול נוריות המסכים עוברות ממצב כתום (לא מחובר או סטנדביי) למצב ירוק (פועל) בערך לשניה, ואז על המסכים מופיעה ההודעה שהם לא מחוברים ואז נוריות המסכים חוזרות לכתום. נשמע שהמחשב עובד אבל המסכים חשוכים יש לי 2 מסכים , ומה שקורה קורה בשניהם. נראה כמו בעיית חומרה כלשהי . האם למישהו יש כיוון אפשרי ?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום הבעיה שלי היא כזאת אני מדליק את המחשב אני שומע את המאווררים עובדים וגם המנורה של המסך מראה שהוא דלוק אבל המסך אינו נדלק האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס מסך ? בתודה מראש רזיאל

24. Started by Lior4543,

היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יות…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  25. אהלן, יש לי בעיה קצת מוזרה כשאני רואה סרטים ב- HD בחיבור לטלוויזיה FULL HD 32 אינץ'. כשהסרט (בד"כ באיכות 720p) מופעל במחשב, אין שום בעיה, הכל עובד חלק. ברגע שאני מעביר את החיבור לטלוויזיה, הסרטים נהיים מקוטעים קצת, כאילו כל כמה שניות יש עצירה מסויימת שגורמת לזה שכל תנועה של המצלמה נראית לא חלקה ומפריעה בעין. ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות בדרייבר של ATI - יש לי כרטיס מסך HD4850 - אבל ממה שראיתי שום דבר לא עזר. מישהו מכיר בעיה כזאת ויכול לעזור? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.