תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מבקש עצה או הסבר טכני. מדובר בחיבור לאינטרנט, בראוטר wifi של אחת החברות בארץ, כאשר ישנם מספר מחשבים ניידים המחוברים למנוי זה, שאיני יודע מהי מידת שימושם ברשת הזו. כעת, מהירות הגלישה יורדת ועולה, מ-2Mbit, ליותר (-לדעתי יותר מ-30). לעיתים בפרקי זמן של שעות ולעיתים של דקות. בדקתי את זה על ע"י speedtest של ookla. איני יודע כיצד לפענח את העניין הזה, אם מדובר בכך שישנם מחשבים שמורידים תכנים כבדים ולכן ההאטה הזו נוכחת, או שיתכן שמדובר בחיבור רעוע, או סיבות אחרות שאני לא מעלה על דעתי. ומהן העצות לזה. (-מלבד restart). אשמח בכל אופן, ובפרט כאשר מישהו ייזום ויכתוב תשובה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, לא היה לי כח להתעסק עם זה. עכשיו זה כבר נהיה מעצבן. אז כך: יש לי כרטיס מסך R9-280X GIGABYTE. לא משתמש בו יותר מדי למשחקים, אבל כן לצפיה בסרטונים. הבעיה היא שלפני כמה חודשים AMD הוציאו עדכון לדרייבר שלהם והוא התחיל להופיע לי כך : מאותו יום כשאני מפעיל סרטונים מופיעים לי באגים מוזרים כאלה - כתמים מעצבנים, בעיקר כשאני מזיז את העכבר, ובמקביל קופצת לי הודעה שאומרת לי לפתוח את התוכנה של הדרייבר כפי שמופיעה בתמונה. עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אך ללא הועיל. אני מדגיש, לפני שהתקנתי את התוכנה הזו (הווינדוס ביקש לעדכן לתוכנה הזו), לא היו לי בעיות בכלל. אני מדגיש - הבעיה היא בצפי…
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
נתחיל מיזה - העברתי את כל החומרה למארז חדש. לאחר הפעלת המחשב קיבלתי שגיאה שקובץntldr חסר, הצלחתיתקן את זה. לאחר מכן הופיע מסך שחור עם שגיאה שאמרה שinvaild boot.ini ומיד קבץ מסך כחול שאומר משהו עם קובץ klif.sys. חפרתי בכל מקופ אפשרי בגוגל על פתרונות. ניסיתי לעשות REPAIR לחלונות XP PRO. דיסק מקורי. הכנסתי אותו ,לחצתי אנטר, F8 ואז אמור להופיע לי משהו ללחוץ R. אבל מופיע לי את החלונות של הפרמוט - לבחור מחיצה וכו'. איך אני מתקן את זה? נ.ב - לא ניתן להגיע גם במצב בטוח לחלונות.
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אחים שלי, יש לי פה לוח אם Biostar u8568 ואני לא מוצא דרייברים לכרטיס קול שלו!! חרשתי כבר על כל התוצאות שגוגל נתן לי ואין! יש רק מכירות אבל אני לא מוצר מקום עם דרייבר, יש איזה אתר לדרייברים שאני אמצא שם משהו? איפה עוד יש לחפש? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המחשב שלי amd-3000 s 939 k8nf-9 לוח אם של גיגהבייט כרטיס מסך 6660gt של גיגהבייט דיסק קשיח של wd זכרונות 1024 של a data המחשב עם הדרייברים האחרונים של החלקים הטמפרטורות של החלקים בסדר . ולמרות כל זאת משחקים נתקעים לי (פריזים , דיליים) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחרונה בדקתי מאפיינים של כרטיס מסך שלי ג'יפורס 4 mx 440 ושמתי לב שהגדרות הagp הם x1 לוח אם שלי של asus tuv4x ובדקתי בcmos ושם עומד agpx4 ניסיתי תוכנות שונות ומשונות אבל כלום לא עזר תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של ASUS P5GD1 כרטיס מסך GEFORCE 6600GT זיכרון DDR1 443MGHZ 1G כרגע יש לי תקלה עוד לפני שעולה המערכת הפעלה אני רואה גרשיים על כל מילה ולפעמים רואה מסכים שלמים של ג'יבריש עד שהמערכת הפעלה ניטענת עכשיו שאני בסביבת WINDOWS הכל עובד תקין עד שאני מנסה לשחק חלק מהמשחקים כמו PRO EVULTION 2008 עובד ומופיעים ארטיפקטים ויש משחקים שפשוט המחשב ניתקע ועושה ריסטארט. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס לדרייבר הכי עדכני החלפתי את הכרטיס הזה בכרטיס אחר 7100GS ואז לא הופיעו התופעות ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח אם והכרטיס מסך חוץ מלהחליף את הכרטיס מסך לא מצאתי פיתרון אחר. אם יש איזשהו דרך להציל את הכרטיס מסך שלי אשמח לקבל כל הצעה תודה לכל מי שטרח ליקרוא את ה…
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המחשב אמור לעלות ? או שזה יעלה ויעשה בעיות? או שבכלל יתכן שזה יעבוד בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני קניתי כונן ssd חדש למחשב שלי והחלפתי אותו עם הכונן הישן שלי והתקנתי את הווינדוס מהתחלה עכשיו כשאני מחבר את הכונן למחשב בחיבור חיצוני יש קבצים שהם מסומנים עם מפתח קטן בצד שאני לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי לשחרר אותם ע"י לחיצה על מאפיינים \מתקדם\ הצפן תוכן כדי לאבטח נתונים ולהוריד שם את הוי שמסומן שם וללחוץ החל אבל זה לא נותן לי זה כותב לי שאני צריך הרשאה הממחשב הקודם כמו"כ ניסיתי להדליק את הווינדוס הישן מהכונן הישן אבל מופיע לי מסך תכלת וזה כותב לי שיש לי בעיה בווינדוס אשמח לעזרה כי יש שם קבצים שחשובים לי
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP SP2 על המחשב החדש, הכל הלך כרגיל חוץ מנושא הסאונד. שמתי לב לקפיצות מעצבנות בשמיעת MP3, רדיו מהרשת, דיסקים של מוזיקה וסרטים. במיוחד בזמן פעילות גרפית של הכרטיס מסך (הקפיצות הרגילות של הסאונד כשמחליפים רזולוציה), אבל גם סתם באמצע. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס קול, הכרטיס מסך והלוח אם אבל שום דבר לא עזר. חשבתי שזאת בעיית קודקים אז התקנתי את הגרסה החדשה של K-Lite Codec Pack Standard אבל הקפיצות בשלהן. מדובר על לוח אם ga-k8n-sli GigaByte עם כרטיס מסך gil forsa 6600 האפשרות האחרונה היא שזאת בעיה חומרה, יש למישהו רעיון לפתרון או למהות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במחשב שאני בטוח שהיא בעיית חומרה. הבעייה שאין לי מושג איזה רכיב בחומרה פגוע אצלי. אחרי פעמים אחדות של ניסיון פירמוט (המחשב נתקע בזמן התקנת הווינדוס), לבסוף הצלחתי להתקין ווינדוס. לאחר מכן, התקנתי דרייברים כרגיל אבל נוכחתי לגלות שהמחשב נתקע בזמן ולאחר התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך. תגידו, יכול להיות שמחשב יכול להתקע בגלל בעיות של כרטיס מסך. אני שואל כי זה נשמע לי הזוי, הרי הבעיות הכי שכיחות עם כרטיס מסך הן בעיות תצוגה. לא כך? אודה לכם אם תענו לי על השאלה ונסו לשער איזה רכיב בחומרה שלי נפגע? אני מהמר בין כונן קשיח ללוח- אם. מה אתם אומרים? ושוב אני חוזר, זו לא בעיית תוכנה! פירמטתי עשרות פעמים.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לאחרונה במשחקים מסוימים המחשב שלי פשוט קופא (נתקע) ואני צריך לעשות ריסט כדי להחזיר אותו לפעולה (הוא לא מגיב לשום דבר). במה יכולה להיות הבעיה? * המשחקים שהמחשב שלי נתקע בהם הם לא בהכרח משחקים עם דרישות גבוהות (DOOM 3 לא עושה לי בעיות ומשחקים קצת יותר ישנים ממנו כן). * חשבתי שהבעיה היא אולי בדרייבר של הכרטיס מסך אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא, התקנתי אות וזה לא עזר.
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ב-WINDOWS XP היתה לי את התופעה הזו אחרי שהפעלתי משחק מרוצים ברנאהוט. קרה לי פעם אחת היה כתוב משהו על DRIVER של כ.מסך..
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח…
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום , יש לי ספק 350W ג'נרי שאליו מחובר מחשב בהחלט שלא צורך הרבה חשמל , עכשיו , בזמן האחרון הספק מתחמם קצת יותר מדי , וכאשר זה קורה הוא כאילו תוקע את המחשב ואז עושה הודעה כחולה של XP... זה כבר קרה לי בעבר , וכאשר הוצאתי את הקטודה הכל נפתר , אבל זה חזר , ואין לי שום דרך לעצור את זה , מה אני עושה?
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים רבים באינטרנט שלא צלחו אני פונה פה בפורום בבקשה לסיוע.. יש לי כונן קשיח נייד WD שבתחילה עבדתי איתו על מק והוא מפורמט בהתאם. עכשיו אני כבר לא זקוק לו בתור תואם מק ואני מעוניין לפרמט אותו שיתאים ל - PC. בכל החיפושים והנסיונות שניסתי לא הצלחתי. כאשר אני מחבר את הכונן ל - PC הוא מאפשר התקנה של תוכנת ה - WD המובנית, אבל בתוכה לא ניתנת לי שום אפשרות פרמוט או הגדרה מחדש של הכונן, רק הורדת הגרסה העדכנית יותר של התוכנה שגם היא לא מאפשרת לי SETTINGS לכונן. ה - PC מזהה אותו בתור UDF (ככונן דיסק סגור שלא ניתן לשינויים). ניסיתי פקודות CMD של פורמט אבל גם לא עובד.. וגם בדיסק מנג'מנט של ווינדוס אין נגישות לאפשרויות פירמוט בכונן. איך אפשר לעשות זאת? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש ל אחותי מחשב ניח לא יודע מה יש לו לפעמים מאתחל לפעמים מסך כחול אבל רוב מסך כחול רציתי לדעת מה השגיעה הזות אומרת +++ STOP 0x00000007,0x00000CD4,0xE20FA9E0
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן מה שדרגתי את המחשב (ראו מפרט). כמו במחשב הקודם, גם כאן כשאני לא משתמש במחשב אני מעביר אותו לשינה במצב S3, שמכבה מאווררים, דיסקים וכו'. הבעיה היא זמן ההתעוררות ממצב השינה הנ"ל. במחשב הקודם, קליק מקלדת או עכבר היו מעירים את המחשב תוך שנייה או שתיים. אבל עם המחשב החדש זה לוקח כ-10 שניות. זמן ארוך ומעיק. אני חושד שזה קשור ללוח האם החדש: Gigabyte P67A-UD3-B3. אשמח לכל עזרה שהיא. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי בעיה די רצינית במשחקים - ה FPS משתנה בצורה דרסטית מאוד. למשל , אני משחק במשחק Gothic 3 . (על גרפיקה בינונית ברזולוציה המקסימלית) . ה FPS הוא בין 110 לבין 60 , תלוי באזור שבו אני נמצא במשחק (למשל 110 FPS סתם בשדה , ו 60FPS בעיר עם הרבה פרטים). עד כאן הכול טוב ויפה , אבל לפעמים ה FPS יורד בצורה דרסטית , לדוגמא 7 FPS ואז המשחק נתקע לכמה שניות , ואחרי כמה שניות הכול חוזר להיות כרגיל. זה קורה לאו דווקא במפה עמוסה , זה יכול לקרות גם באזור שיש לי בו 110FPS בדרך כלל. ממה הבעיה הזו יכולה לנבוע? התחממות? לא , עשיתי בדיקת מאמץ והטמפרטורה תקינה , גם של המעבד וגם של הכרטיס והלוח אם. ואני מנקה את המחשב הזה כל שבועיים בערך. יש להדגיש ששיחקתי באותו משחק לפני כ9 חודשים עם אות…
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 עם HDD של 60GB והוספתי לו הארדיסק של 80GB - המחשב עולה אוטומטית מה HDD החדש שהוספתי ,שקיימת בו מערכת הפעלה תקינה. אך בהפעלה של המחשב הוא מביא לי את המסך של אפשריות הפעלה [safe mode.Last know....] ולחצתי על start windows normally אחרי הלחיצה- המחשב עושה ריסטארט וחוזר חלילה,אותו מצב גם בסייפמוד. נ.ב - המחשב עולה מצוין אם מפעילים אותו רק עם כונן המקור. * סוג חיבור: IDE. מערכת הפעלה : XP אשמח להצעות לתיקון הבעיה!
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
עקב דיון אחר , הובא לתשומת לבי שקיימת בעיה בחיבורי הusb3 שלי. כנראה קיימת בעיה בלוח אם ובמארז - מתוך 4 חיבורי usb3 בלוח - 2 נותנים מהירות של usb 2 ושניים מהירות מהירה יותר , כנראה של usb3. במארז - 2 החיבורים של usb3 , בכלל לא נותנים מהירות של usb3 , אלא של 2 , וגם לא מצליחים לספק חשמל לכונן חסכוני יחסית , אז אני חושב אם הבעיה של החיבורים במארז היא רק במארז או שהבעיה בusb3 header. הנה השוואות בין המהירויות שאני מקבל , ושניהם אמורים כביכול להיות זהים , מכיוון שהכונן מחובר בכולם ל(כביכול) חיבור usb3. המהירויות הן של כונן נייד , והדיסק שנמצא בתוך המארז (שנקנה מebay בזול) הוא WD Scorpio Blue WD2500BEVT. http://www.amazon.com/electronics/dp/B001IKRKO0 ושל כרטיס זיכרון sandisk…
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, במזל טוב שידרגתי את העגלה (סלרון 500) לאתלון 1000MHZ זריז (על לוח צ'יינטק) 1. רציתי לדעת האם ניתן היה להעביר את ההארדיסק (WINXP) על תכולתו המותקנת, למחשב החדש? כשניסיתי, הוא הודיא לי שהוא לא מוצא את NTLOADER, ולא עזר שום RECOVERY ושום FIXMBR וכלום. בסוף התקנתי מחדש הכל. מישהו מכיר דרך להעביר דיסק עם XP מותקן ללוח חדש? 2. לא הצלחתי להתקין דרייבר נורמלי לכרטיס טלויזיה שלי, flyvideo98 עם טיונר פיליפס הדריברים באתר (החדשים גירסה 10400) לא מגיעים עם כל הקבצים הגירסא הישנה (10345) עובדת לאט מאוד בהתחלה (1 פריים לדקה) או בכלל לא, בכל תוכנה (גם DSCALER) למישהו יש ומכיר דריבר טוב?
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
סלחו על כך שאולי הנושא לא במקום אבל לא ידעתי איפה לפתוח את התראד עברה בערך חצי שנה מאז שקניתי את המחשב שלי והוא נהייה מלא אבק מבפנים. איך אני יכול לנקות אותו בלי שיגרם איזשהוא נזק לחומרה במחשב?? על איזה שיטה אתם ממליצים לי שהיא הכי בטוחה ??? תודה על העזרה מראש תומר בכר
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לא מצליח לפרמט כונן קשיח, אין עליו וינדוס.. ניסיתי דרך הוינדוס, ניסיתי דרך פרטישין מג'יק, ללא הועיל.. הוא פשוט אומר שאין אפשרות לבצע פירמוט תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-