תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בנוד מחקתי את הנוד בקודם שהיה לי שזה היה בשפה spenish ועכשיו הורדתי משהו אחר באנגלית אבל הוא לא נותן להתקין ועשיתי מחיקה מהכול מההוספה הוסרה והכול אבל הוא עדיין אומר לי שאני צריך למחוק את התוכנה אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יעזור לי אני ישמח תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כמה שווה התיקון הזה ? ניקוי יסודי מחשב מאבק , החלפה משחה טרמית ,ספק כח משומש תקין BESTEC 300W יש אותו במחשבי מותג HP DELL , כרטיס מסך משומש 8400GS PCIE , מאוורר 8 חדש AC , צורב משומש תקין , כונן קשיח SSD חדש של SanDisk 240GB , תושבת 2.5-3.5 ל SSD , התקנה מערכת הפעלה ותוכנות , התקנה מחשב בבית של הלקוח ( המחשב של איש מבוגר לא למשחקים) * חלק מהחלקים משומשים בכוונה כדי לחסוך בכסף וגם המחשב ישן * כמה שווה התיקון הזה בכסף ?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
במנהל ההתקנים ה pnp bios extension מסומן בסימן קריאה צהוב איך אני מסדר את זה? יש לי ווינדוס xp תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
אוקיי אז קראתי את המדריך. הנה הקבצים של ה http://download.yousendit.com/EC8E7CA95930259E MINIDUMP. לפעמים מיד על הדלקת המחשב זה קורה... יש לי עוד בעיה לפעמים שאני מדליק את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב קצת ועוצר וחוזר חלילה. (יש לי APPOLO). לפעמים הוא מסתובב אך אם אני לא עושה RESET עוד פעם שום דבר לא קורה. זה מחשב חדש ואני די נואש (LOL חרוז) תודה מראש לעוזרים!! עכשיו ראיתי שהקוד שגיאה הוא (זה רק אחד מהם נראה לי שיש כמה שונים):(0x0000008e(0xc0000005,0x806354df,0xab0d4bb4,0x80
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הראוטר ישב אצלי על השידה ליד המחשב. לאחר סידור החדר היה לי יותר נוח למקמו על המחשב הנייח רציתי לשאול האם מיקום הראותר שהוא טיפה חם עלול להזיק למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
מארז ג'נרי. כנראה סגרו לי את הכרטיס עם מברגה והרסו את ההברגה. אין ממש הברגה זה מתברג בפח אבל מה עושים. ניסיתי להדק עם פלייר לאחר הוצאת הבורג אך ללא הצלחה. יש אומים דקים? יש הצעות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, ברשותי מחשב נייד ישן (בן 6) השבוע ההארד דיסק הפסיק לעבוד. כשאר חיברתי את ההארד דיסק למחשב הנייח קיבלתי הודעה של boot disk failure הרצתי דיסק של LiveCD וגם את תוכנת Acronis Disk Director ואף אחת מהתוכנות לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש תוכנה או אופציה לאפס את ההארד דיסק או שאני יכול לומר עליו קדיש? תודה מראש, בברכה, לאוניד
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הי קניתי מחשב חדש של אסוס 14 ושמתי לב שהסוללה נגמרת ממש מהר (3 שעות לכל היותר אחרי טעינה של 100%) בדיעבד ראיתי במדריך למשתמש שהייתי צריך להטעין את הסוללה 3 שעות ראשונות לפני השימוש זה משהו שהוא קריטי?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כ. רשת אלחוטי (מחשב נייח) ואני גם מחובר באופן חוטי לראוטר. אני מעדיף להשתמש בחיבור החוטי, מן הסתם, אבל המחשב לא מזהה את החיבור הישיר לראוטר. שמעתי ממישהו שזה כנראה בגלל שיש לי כ. רשת אלחוטי, ואם אנתק אותו אז החיבור החוטי יעבוד. יש בסיס לטענה הזו? אני לא כ"כ יודע מה לעשות... windows 7 אמור לזהות את החיבור באופן מיידי, לא?
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי מחשב די משוגע. הספק שלי ג'נרי (300W) ומחזיק 3 דיסקים, 3 CDROM 5 כרטיסים 4 דימים של זכרונות, מלא USB DEVICES וכו' וכו' (אה...כן ושכחתי....5 מאווררים. בקיצר השאלה היא כזו: ברור לי שאני צריך איזה ANTEC TRUE POWER דחוף אבל יש לי אל פסק שתומך ב 300W, מה קורה אם אני מחבר אותו לספק שנותן, נגיד 450W, הרם אני צריך לשדרג גם את ה UPS ומה ההשפעה של ה UPS על הספק וכמות הוואט שהורא נותן למחשב ? חשמלאים יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח ואני רוצה לחבר 2 מסכים ואני לא רוצה להוציא כל פעם את הכבל hdmi מה אני יכול לעשות מפצל hdmi יעזור? המסך השני זה למשחקים
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי, הבעיה היא כזאת... בביוס ההרד דיסק, (WD800JB הרד דיסק 80 ג'יגה עם 8MB CACHE) מוגדר בUDMA, וזה גם מה שהוא כותב לי בטבלה של הPOST . אך במנהל ההתקנים של WINXPPRO, הMASTER בבקר הIDE הראשון מוגדר כפועל במצב PIO משום מה, הדבר גורם לפעולה הרבה יותר איטית של ההרד דיסק מהרגיל. לפני כן אגב הכל עבד בסדר, עד שהרצתי משחק כבד עם E-MULE עובד ברקע. (יש לי RADEON 9500 PRO והוא היה מחובר לכבל חשמל שממנו יש פיצול למאוור ולהרד דיסק)... כלומר כנראה הכרטיס התחיל לזלול המון חשמל, מה שגרם להרד דיסק למין חוסר בכח, (ספק 300 וואט ג'נרי) וההרד דיסק פשוט נטען מחדש כמה פעמים באמצע המשחק, והכל המשיך לעבוד. רק אח"כ שמתי לב שיותר לאט פשוט. ואחרי כמה מסכים כחולים שקיבלתי, הWINDOWS הריץ CHKDSK בהפ…
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, לא היה לי כח להתעסק עם זה. עכשיו זה כבר נהיה מעצבן. אז כך: יש לי כרטיס מסך R9-280X GIGABYTE. לא משתמש בו יותר מדי למשחקים, אבל כן לצפיה בסרטונים. הבעיה היא שלפני כמה חודשים AMD הוציאו עדכון לדרייבר שלהם והוא התחיל להופיע לי כך : מאותו יום כשאני מפעיל סרטונים מופיעים לי באגים מוזרים כאלה - כתמים מעצבנים, בעיקר כשאני מזיז את העכבר, ובמקביל קופצת לי הודעה שאומרת לי לפתוח את התוכנה של הדרייבר כפי שמופיעה בתמונה. עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אך ללא הועיל. אני מדגיש, לפני שהתקנתי את התוכנה הזו (הווינדוס ביקש לעדכן לתוכנה הזו), לא היו לי בעיות בכלל. אני מדגיש - הבעיה היא בצפי…
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
נתחיל מיזה - העברתי את כל החומרה למארז חדש. לאחר הפעלת המחשב קיבלתי שגיאה שקובץntldr חסר, הצלחתיתקן את זה. לאחר מכן הופיע מסך שחור עם שגיאה שאמרה שinvaild boot.ini ומיד קבץ מסך כחול שאומר משהו עם קובץ klif.sys. חפרתי בכל מקופ אפשרי בגוגל על פתרונות. ניסיתי לעשות REPAIR לחלונות XP PRO. דיסק מקורי. הכנסתי אותו ,לחצתי אנטר, F8 ואז אמור להופיע לי משהו ללחוץ R. אבל מופיע לי את החלונות של הפרמוט - לבחור מחיצה וכו'. איך אני מתקן את זה? נ.ב - לא ניתן להגיע גם במצב בטוח לחלונות.
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המחשב שלי amd-3000 s 939 k8nf-9 לוח אם של גיגהבייט כרטיס מסך 6660gt של גיגהבייט דיסק קשיח של wd זכרונות 1024 של a data המחשב עם הדרייברים האחרונים של החלקים הטמפרטורות של החלקים בסדר . ולמרות כל זאת משחקים נתקעים לי (פריזים , דיליים) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני קניתי כונן ssd חדש למחשב שלי והחלפתי אותו עם הכונן הישן שלי והתקנתי את הווינדוס מהתחלה עכשיו כשאני מחבר את הכונן למחשב בחיבור חיצוני יש קבצים שהם מסומנים עם מפתח קטן בצד שאני לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי לשחרר אותם ע"י לחיצה על מאפיינים \מתקדם\ הצפן תוכן כדי לאבטח נתונים ולהוריד שם את הוי שמסומן שם וללחוץ החל אבל זה לא נותן לי זה כותב לי שאני צריך הרשאה הממחשב הקודם כמו"כ ניסיתי להדליק את הווינדוס הישן מהכונן הישן אבל מופיע לי מסך תכלת וזה כותב לי שיש לי בעיה בווינדוס אשמח לעזרה כי יש שם קבצים שחשובים לי
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן כולם לחבר שלי קורס המחשב כל כמה דקות ולאחר ניתוח הקבצים, צוין שיש בעייה בקובץ הנ"ל. חיפשתי אפשרויות לתקן הבעייה, הבנתי שאפשר לנסות ולהתקין מחדש dx9.c ודרייברים של כ.מסך... יש לציין שהבעייה היא בויסטה .. יש דרייבר מומלץ שאפשר להתקין לכ.מסך לויסטה? כי לפני מה שהבנתי היציבות בדרייברים רחוקה מלהיות מושלמת תודה! :]
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב עם קבל HDMI או DisplayPort אני מקבל תמונת מסך גדולה ואן לי שליטה ברזולוציה של המסך בכדי לכונן אותו מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... הבעיה שלי היא כזו...בהפעלת המשחק המסך נכנס למצב של "POWER SEVING MODE" ונכבה... הקולות של המשחק נשמעים ברקע אבל המסך שחור...בכיבוי המסך והדלקה נירשם על המסך "POWER SEVING MODE" המסך מחובר למחשב עם כבל "DVI"...למחשב מחובר גם מסך טלויזיה עם כבל "HDMI" וגם שם המסך הופך לשחור כאשר המשחק עולה...על המחשב מותקנים גם המשחקים "FAR CRY 3" ו "NEED FOR SPEED החדש" ואתם אין לי שום בעיה... המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 - 64 BI…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב בן חודשיים-שלושה ומאז שהמחשב פועל לפעמים המסך מהבהב ואחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט בעצמו. לדעתי הבעיה בספק כי הוא ג'נרי 500W ולא בכרטיס מסך. מפרט המחשב של החבר: cpu: core2duo e2180 M.board:gigabyte 945 mem: 2GB 667MHZ gpu: 7300LE-7200 200GB ספק ג'נרי יש לכם מושג מה הבעיה-לדעתי היא בספק...
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן מה שדרגתי את המחשב (ראו מפרט). כמו במחשב הקודם, גם כאן כשאני לא משתמש במחשב אני מעביר אותו לשינה במצב S3, שמכבה מאווררים, דיסקים וכו'. הבעיה היא זמן ההתעוררות ממצב השינה הנ"ל. במחשב הקודם, קליק מקלדת או עכבר היו מעירים את המחשב תוך שנייה או שתיים. אבל עם המחשב החדש זה לוקח כ-10 שניות. זמן ארוך ומעיק. אני חושד שזה קשור ללוח האם החדש: Gigabyte P67A-UD3-B3. אשמח לכל עזרה שהיא. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הקירור הנ"ל, בהתחלה חיברתי אותו כמו שצריך. הכל עבד מצויין, ואז נזכרתי שיש לי משחה AS 5 זרוקה איפשהוא בבית, אז החלטתי לפרק אותו ולשים את המשחה מחדש. לצערי ההתקנה לא הלכה חלק מסיבות לא מובנות, ובטעות שברתי את הקליפסה בתושבת הAM2 שלי, אומנם זאת חתיכת פלסטיק מסכנה, אבל בלעדייה אני לא יכול לחבר את הקירור. עצוב אני יודע. מה אפשר לעשות במצב כזה. אפשר לקנות רק תושבת? בנתיים הדבקתי את החתיכת פלסטיק שנפלה באמצעות דפק אפוקסי מיוחד, אני מריץ את המחשב שהוא במצב הפוך, והקירור רק יושב עליו ולא תפוס. הדבק הזה אמור להיות כמו פלדה אחרי 8 שעות בערך. מה אתם אומרים זה יצליח להחזיק את הקליפסה בצורה חזקה שתצליח לתפוס את הקירור? מקווה להצעות... ???
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
עקב דיון אחר , הובא לתשומת לבי שקיימת בעיה בחיבורי הusb3 שלי. כנראה קיימת בעיה בלוח אם ובמארז - מתוך 4 חיבורי usb3 בלוח - 2 נותנים מהירות של usb 2 ושניים מהירות מהירה יותר , כנראה של usb3. במארז - 2 החיבורים של usb3 , בכלל לא נותנים מהירות של usb3 , אלא של 2 , וגם לא מצליחים לספק חשמל לכונן חסכוני יחסית , אז אני חושב אם הבעיה של החיבורים במארז היא רק במארז או שהבעיה בusb3 header. הנה השוואות בין המהירויות שאני מקבל , ושניהם אמורים כביכול להיות זהים , מכיוון שהכונן מחובר בכולם ל(כביכול) חיבור usb3. המהירויות הן של כונן נייד , והדיסק שנמצא בתוך המארז (שנקנה מebay בזול) הוא WD Scorpio Blue WD2500BEVT. http://www.amazon.com/electronics/dp/B001IKRKO0 ושל כרטיס זיכרון sandisk…
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, כשהמחשב עולה, הוא לא מתחבר למודם אלא צריך להפעיל את החייגן בצורה ידנית. איך אני מגדיר באופן אוטומטי כשהמחשב עולה שהוא מיד יתחבר לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מקלדת Microsoft Multimedia Keyboard שבטעות מתי שהוא הוציא אותה התעקמו לו הפינים והוא אומר שהוא לא מצליח לתקן את זה אז ביום שישי הוא יבוא שאני ינסה לתקן את זה... אבל אם אני לא יצליח? מה אז עושים? הרי במקרה הזה אי אפשר לנצל אחריות כי זה הוא עשה את זה... אז אני שואל אולי אפשר לקנות כבל ולחבר... כאילו כבל PS2 רגיל לחבר לה... יש מאיפשהוא לקנות אחד כזה חדש? או שאני יכול לקנות נגיד מתאם מהחיבור הגדול הזה של המקלדת הישנות לPS2 ולקחת משם תPS2 ולחבר למקלדת ישירות... זה יעבוד? בקיצור הצעות.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-