עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by UgiPletzet,

אהלן. קניתי מחשב לאבא שלי, ואני מנסה להפעיל אותו בלי הצלחה. הרכבתי אותו לבד (לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), והתחלתי מקונפיגורציה בסיסית בלבד - זיכרון אחד, כרטיס מסך והכפתור של ההדלקה. המחשב נדלק, אבל מראה מסך של גיגהבייט (לוח אם) עם אפשרויות כניסה לביוס וכו', אבל לא ממשיך משם לעשות כלום, והמקלדת לא מגיבה לכלום (גם לא מדליקה נוריות בלחיצה על num lock וכו'). כשאני מפעיל אותו בלי זיכרון או מעבד הוא מצפצף. ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. ניסיתי להוציא את הבטריה של הביוס, לא עזר. ניסיתי עם מקלדת אחרת (גם USB וגם PS2), לא עזר. ניסיתי להוסיף התקנים (CDROM, הרדיסק, עכבר), לא עזר. אני מתחיל לחשוב בכיוון של בעיית חומרה בלוח אם, אבל אין לי איך לבדוק את זה (אין לי עוד לוח בסוקט …

2. Started by ciauai,

אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by Don_Makaveli,

קניתי היום מחשב חדש, הדלקתי אותו, אני לוחץ ctrl+alt+del הולך ל"תהליכים" ויש יש משהו בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שמתמש ב80-99 cpu, למישהו יש מושג מזה?

4. 1.התקנתי במחשב חדש עם לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 את חלונות 98 SE ומשום מה כרטיס הרשת המובנה שבו: CICADA VSC 8201 Gigabit LAN PHY chip לא מזוהה ע"י המערכת. במנהל ההתקנים במתאמי רשת יש רק Dial up adapter ולא Ethernet controller כלשהו. בעקבות זאת בהתקנה של תקליטור מודם ADSL נאמר שלא מזוהה איזשהו כרטיס רשת. ייתכן שזאת בעיית חומרה או שעלי להתקין דרייבר של הכרטיס? בחיפוש, גם באתר לוח האם וגם בתקליטור שבא עם לוח האם לא נמצא דרייבר כזה. 2.משום מה בזמן ההתקנה של חלונות ישנם כמה התקני PCI שלא מותקנים כלל. למשל PCI system management bus. מופיעים לידם סימני קריאה צהובים במנהל ההתקנים. ניסיתי לשים כרטיס רשת חיצוני…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by Posford,

המחשב קבל מכה כשהוא עבד ככל הנראה. וכרגע אני מקבל הודעה כזו כשאני מדליק אותו : Press <home> key to boot from Local Drive אחרי שניה הוא ממשיך ורושם לי : Searching for Boot Record from SCSI Not Found Boot Failure Insert BOOT diskette in A: Press and Key when ready עכשיו הקטע הוא כזה, נתקתי את הארדיסק והדלקתי וקבלתי את אותה ההודעה. משמע הארדיסק מת? אם כן, אשמח להמלצות להארדיסק זול 80-60GB ככה. ובנוסף איך אני יודע שלא הלכו להם עוד חלקים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by shkip,

שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב Intel® Core2 Duo E6600(אמור להגיע בתחילת שבוע הבא). היום התקשרו מהחנות ואמרו(לאבא שלי) שהמחשב מגיע לא מפורמט. מה זה אומר? :-\ האם כשהמחשב יגיע הוא לא יפעל? או שאני אצטרך לבצע משהו קודם? ואם כן - האם הפעולה הזו מסובכת ומצריכה קריאה לטכנאי או שאפשרי לבצעה לבד?. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by Raz20,

כל כמה זמן המחשב שלי נתקע לאיזה 1-2 דק' והוא לא זז בזמן הזה , ואין לו שום סיבה מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי אנטיוירוס מעודכן , עשיתי בדיקה מקיפה של וירוסים ואין כלום מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב - איזה תוכנה יכולה לגיד לי שהכוננים הקשיחים שלי תקינים ולא נדפק בהם משהו ?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 agp*8 ,כשאני מפעיל משחק כמו פיפ"א 2002 הוא נכנס למשחק בוחר את הקבוצות וכשהמשחק נטען הוא לפתע נסגר וקופץ בחזרה לdesktop מה יכולה להיות הבעיה? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by a_beilis,

יש לי את התוכנה bitdefender עם העדכון הכי חדש והכל אבל כל פעם זה מוצא לא את אותם וירוסים ואפילו אמרתי לתוכנה למחוק וזה לא מצליח למחוק... המחשב שלי עובד לאט מאוד... ההודעות שאני מקבל הם: Win32.Warezov.AM@mm Win32.Stration.Gen@mm Win32.Worm.Stration.AL בכולם זה רושם שהוא מוחק אותם ואחרי זה הם חוזרים עוד פעם...המחשב שלי עובד ממש ממש לאט והכל נדפק... בבקשה עזרהה ???

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

המשחב של אחי נראה שהלך כפוט. מפרט: מעבד אינטל 1.6 400 MX/MX 256 RAM 80G הארד דיסק לוח אמ לא ממש יודע. עכשיו, המחשב נדלק עובר את המצב התחלתי הרגיל ועובר את המצב הטעינה של הווינדוס שכזה שלושה קווים כחולים זזים, ואז זה נעשה מסך שחור ורק העכבר באמצע.. ולמתעניינים יש לו משתמש עם סיסמא, לשם זה לא מגיע. בבקשה זה ממש דחוף.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  11. תשמעו היום ניקיתי את המחשב וכשחיברתי אותו, המחשב נידלק, אבל המסך מהבהב בצבע כתום (כאילו כבוי) ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר... מה אני יכול לעשות? אני לא רוצה לקנות ב2000 שקל מחשב חדש, זה מחשב לאינטרנט ולWORD . (לא שלי, כן??) מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by looloo,

This device cannot start. (Code 10 השורה הזאת רשומה לי בDEVICE MANAGER אני מנסה להסיר ולהתקין את הדרייברים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. דרך אגב הכרטיס מסך הוא 6600gt אם זה משנה משהו..... windows xp sp2 תודה :s05:

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by פבליק,

המחשב שלי נשבר לפני שבועיים במסגרת האחריות הוחלפו הלחקים הפנימיים אני רוצה לדעת כי לו שמו לי חלקים פחות טובים בכול מקרה על האחריות רשום מעבד AMD ATHLON XP + COOLER לוח אם GIGABYTE GA 7S748L עכשיו כשאני לוחץעל המאפינים (לחצן שמאלי על המחשב שלי) אני מקבל כי המעבד הוא AND ALTHON TM מהירות מאה ועשר גיגה הרץ!? האם זה מה שאמור להיות?? איפה אני יכול לבדוק את הכרטיס מסף ואת הלוח אם??

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by yotamavi,

איפה יכולה להיות הבעיה כשמחשב נתקע בטעינה של XP? עריכה: יש מסך כחול שכל הזמן קופץ שאומר משהו כזה: STOP: 0x000000F4 Beginning dump of physicl memorey

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by dorman2,

מחשב p4-2G משנת 2002 עם מערכת הפעלה xp pro. אני מפעיל את המחשב. הוא מבצע BOOT ויש תצוגה (DOS). הוא מגיע למסך התעוררות של WINDOWS. פסי ההתקדמות מסיימים ואז כשהוא אמור להכנס למסך WELCOME התצוגה נעלמת והדיסק מפסיק בתהליך. אני מבצע כיבוי. מדליק שוב ואז גם אין לי BOOT ב DOS ונורית דיסק נשארת דלוקה , למרות שאין פעילות בדיסק. אני מכבה. מנתק את המתח למחשב. מחכה קמעה... מדליק שוב. עכשוי מתחיל תהליך BOOT עם תצוגה. אני לוחץ F8 ובוחר באפשרות: last known working .... המחשב עולה ללא שום בעיות. האם יש לי בעיית חומרה או תוכנה?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by orkir,

יש לי לוח אם אינטל 965LT (LEMONT וזכרונות DDR2 667MHZ CL5. אתמול הסתכלתי בBIOS וראיתי שהזכרונות פועלים ב-533MHZ ויש אפשרות לשנות את המהירות שלהם ל-667 או ל-800, שיניתי ל-800, ושמרתי את ההגדרות החדשות. מאותו רגע, בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש שלושה צפצופים והמחשב לא מפעיל את חלונות וגם המקלדת לא עובדת... אחרי שניסיתי לשחק עם הסלוטים של הזכרונות ולהוציא אותם לחלוטין מהמחשב וקיבלתי את אותה תוצאה (שלושה צפצופים וכו') נראה לי שהלוח אם לא מזהה את הזכרונות. מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את המצב לאיך שהוא היה לפני השינוי בBIOS? תודה מראש, אור

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  17. הרכבתי מחשב שמבוסס על לוח אם Gigabyte 965 DS3, מעבד E6600 וזכרון ddr2 800 4-5-4-15 של OCZ. אתמול סיימתי להרכיב הכל וניסיתי להדליק את המחשב בפעם הראשונה. להפתעתי לא היה POST ואפילו לא ביפ של הרמקול. המאווררים פועלים ויש חשמל אבל לא מעבר לזה. ניתקתי את כל הרכיבים המשניים כמו DVD, דיסק קשיח וכ"ו וניסיתי שוב עם אותה תוצאה. ניסיתי כל פעם להוציא מודול זכרון אחד ועדיין הבעיה לא נפתרה. הבעיה היא כנראה באחד הרכיבים המרכזיים (זכרון, לוח או מעבד) כשהחשוד העיקרי הוא הזכרון. קראתי קצת באינטרנט ופה ושם אמרו שלזכרון הזה יש בעיות תאימות. במקרים מסויימים אנשים אמרו שהמתח שהוא צריך זה 2.0V והלוח נותן ב DEFAULT פחות מזה. אז המליצו להשיג זיכרון קטן שצורך פחות מתח, לעשות איתו POST ואז לשנות א…

18. Started by dj shay 30010,

יש לי כרטיס מסך 6600GT של PINE FXF PV-T43A-NDF7 VC.3 W07/05 עם יש למישהו לינק לעידכון שישילח לי

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by zerocool15,

הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…

20. שלום לכולם במחשב השני יש לי כרטיס מסך riva tnt 64 כנראה עלך לעולמו .לא מצאתי כרטיס אחר/דומה ,מלבד כרטיס יותר ישן של 3D RAGE שהוא pci השאלה שלי: האם ניתן להרכיב אותו בנתיים ב slots ואם כן הxp יזהא אותו ,והאם צריך למחוק דריבר של הקודם . בתודה max עריכה: אני מצרף תמונה של בכרטיס ה 3d rage pci [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by arnon,

מחשב נייד ישן של HP פתאום אין אור במסך, המסך מציג את התמונה אך היא חשוכה וכמעט לא רואים מה אפשר לעשות

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by adamshar,

שלום לכולם. יש לי לוח של Gigabyte מדגם DS3 ומארז Compucase 6919. משום מה הפרונט אודיו לא עובד. כמובן שחיברתי אותו בלוח אם. בספר של הלוח לא מצויין כלום מלבד העובדה שהחיבור קיים. כנ"ל בספר של המארז. בוודאי שביצעתי את כל הדברים הטריויאלים כמו לבדוק את האוזניות/מיקרופון וכו'... מישהו מכיר את הנושא ? נתקל בזה ?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by crazyunser7,

איך ניתן לעשות בדיקה שהמעבד תקין? נגיד כמו MEMTEST לזכרונות אבל משהו דומה למעבד?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by ben060,

יש לי בעיה במחשב: באמצע העבודה הוא נכבה, ושאני מנסה להדליק אותו הוא לא נדלק. בעבר רק אחרי שהייתי משחק קצת עם הכבל שמחבר בין החשמל לספק הוא היה מסתדר, היום גם זה לא עוזר. ניסיתי לחבר את הכבל נתח של המסך לספק אך גם זה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכבל מתח שהיה של הספק אל המסך והמסך פעל -- מכאן ניתן להסיק כי הכבל תקין, מה שלא תקין זוהי בעית חומרה. נראה לי שהבעיה היא: בספק, אחד הכבלים לא תקין, משהו התקלקל, כפתור ההפעלה לא מחובר ללוח... אלו סתם השערות. הלוח שלי הוא זה: ASUS CUSI- M . מה עושים? אם צריך תמונות אין לי בעיה להביא.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by swisaavi,

מכירים את הדברים הקטנים החלולים האלה שמוציאים מהעטים? שכשנושפים בהם הם עושים רעש מעצבן? כזה רעש עושה לי המסך ברגע שהוא נדלק, במיוחד כשאני מפעיל משחקים וסרטים. אמנם לא באותה עוצמה של הדבר הזה שבעט, אבל זה עדיין מאוד לא נעים לאוזניים ורק בגלל זה אני בקושי משתמש במחשב. יש לי מסך דק SyncMaster 710N, והאמת שאין לי כסף למסך חדש כי שידרגתי כבר כמעט את כל הרכיבים שיש לי במחשב, אז אני צריך איזשהו פיתרון, אם קיים, חוץ מלקנות מסך חדש.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.