תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
טוב תשמעו, אני בא להתקין וינדוס, אני עושה BOOT דרך הדיסק, ברגע שהוא טוען את כל הקבצים הוא עושה BSOD ורושם: The bios in this system is not fully ACPI compliant בקיצור הוא טוען שהביוס לא תומך ב ACPI אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר, אני כרגע עם כרטיס מסך Geforce 4 MX 420 ב PCI אם זה קשור.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
רכשתי כבל HDMI 4K לצורך צפיה במחשב דרך הטלויזיה וראיתי שאין את החיבורים המתאימים במחשב מה אני צריך לעשות? להחליף כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי החבר'ה אחי הקטן נעל בסיסמה את המחשב שלי (מחשב של לנובו) והוא לא זוכר את הסיסמה מה אני יכולה לעשות כדי לפתוח את המחשב שוב?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכם. אני צריכה דחוף לשלוח קובץ מכונן 1.44 באינטרנט והמחשב לא מזהה שכבר קיים כונן כזה.דחוף מאוד HELP
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי לכולם , האם יש מצב שמשחקים ב SSD M.2 קורסים? אני יסביר: התקנתי כמה משחקים (פרוצים) ואחד מקורי לא פרוץ ב SSD 2.5 והכל עבד פיקס. לאחר רכישה SSD M.2 התקנתי מחדש את כל המשחקים ואז התחילו הקריסות , לאחר משחק כלשהו בזמן רנדומלי לחלוטין המשחקים קרסו. יש לציין כי כל המערכת עברה בדיקות תקינות ומאמץ , והטמפרטורה תקינה לחלוטין. בנוסף מחשקים אחרים שמותקנים ב SSD 2.5 עדיין עובדים כרגיל ללא קריסות גם לאחר התקנת המשחקים ל M.2. אשמח לחוות דעת.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ניסיתי F8, לא עובד מה זה עוד יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ולא בפעם הראשונה.. אני לאלץ לבצעה התקנת תיקון ל windows אחרי התקנת סט דריברים חדש מבית nvidia. אתמול אחרי התקנת הסט החדש (שהורדתי פה באתר) המחשב ביקש כמובן הפעלה מחדש בתום ההתקנה. לצערי הוא כבר לא עלה מחדש לשון הודעת השגיעה: חלונות מצא שהקובץ system32\drivers\pci.sys פגום או לא קיים, ולכן חלונות ממליץ לי לשים את הדיסק של חלונות בכוחן וללחוץ על R בהתקנה החדשה.... משהוא נתקל בבעיה חוץ ממני ??? הלוח אם שלי הוא: ASOS A8N-E ו.. כן... זה גם קרה לי בפעם הקודמת שניסיתי לעדכן דריברים ל MB לפני כחודש אם דריבר שלקחתי ישירות מאתר NVIDIA בקיצור מה שעובד זה מה שקיבלתי בדיסק אם ה MB וזהוא. אז מה יהיה???
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת לא מזמן הדרייבר של הכרטיס קול נעלם לי מהמחשב ונאלצתי להוציא את הכרטיס מהסלוט שלו ולהחזירו על מנת שוינ-שמוק יזהה אותו מחדש ואני אוכל להתקין את הדרייברים שלו שוב ובכן אומנם וינ-שמוק זיהה שיש כרטיס קול הדרייברים שהתקנתי בשבילו פתאום לא פועלים לי וניסיתי את כל הדרייברים האחרים באתר של יצרנית הכרטיס קול (CMEDIA) ועברתי על כל הדרייברים ואף אחד לא הצליח להפעיל את הכרטיס קול הבקשה שלי היא שמישהו עם כרטיס קול מאותו סוג יוכל לשלוח לי לינק לדרייבר המתאים (win98) או לחלופין מישהו עם רעיון לפתירת הבעיה תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב של אימא שלי משמיעה רעש נוראי מהמאוורר והוא מסתובב במהירות של 5000 RPM בערך (מחשב ישן.. יותר מ3 שנים..) וניקתי אותו מבפנים והמאוור בסדר גמור דווקא.. ואני לא מצליח להגיע בביוס לאפשרות של הSMART FAN זה שונה בביוס שלי למשל הצלחתי להגדיר את זה.. והספר הדרכה של הלוח אם לא קיים ממזמן .. אז מישהו יכול לתת לי כיוון ?
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP SP2 על המחשב החדש, הכל הלך כרגיל חוץ מנושא הסאונד. שמתי לב לקפיצות מעצבנות בשמיעת MP3, רדיו מהרשת, דיסקים של מוזיקה וסרטים. במיוחד בזמן פעילות גרפית של הכרטיס מסך (הקפיצות הרגילות של הסאונד כשמחליפים רזולוציה), אבל גם סתם באמצע. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס קול, הכרטיס מסך והלוח אם אבל שום דבר לא עזר. חשבתי שזאת בעיית קודקים אז התקנתי את הגרסה החדשה של K-Lite Codec Pack Standard אבל הקפיצות בשלהן. מדובר על לוח אם ga-k8n-sli GigaByte עם כרטיס מסך gil forsa 6600 האפשרות האחרונה היא שזאת בעיה חומרה, יש למישהו רעיון לפתרון או למהות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אז ככה המפרש שלי כתוב בצד... תיאור כללי איך התחילה הבעיה ומה המאפינים שלה: שבוע שעבר המחשב פתאום נהיה איטי בצורה משמעותית (חשוב לציין שהמחשב הריץ ויסטה 64 חלק בלי תקיעות ובלי בעיות מיוחדות הוא עבר איחוי אוטומטי כל שבוע וסריקות של רוגלות ווירוסים וניקוי דיסק) חשבתי שזה שטויות הרצתי את כל הפעולות הרגילות שעושים (מפורט למעלה) וכלום לא עזר... בלי קשר רציתי לפרמט את המחשב בפסח בגלל שבחג אני בחופש מהצבא ויהיה לי זמן פנוי לדאוג למחשב בסוף החלטתי לפרמט את המחשב מיד בגלל האיטיות הפתאומית הזאת ניסיתי כמה פעמים והמחשב אמר לי שאין אפשרות לפרמט את C גיביתי את כל הקבצים שלי מהכונן ופירמטתי אותו לגמרי (את כל המחיצות D,C) אחרי זה זה הצליח שמתי XP וגפ עבד יחסית לאט ואחרי כמה ריסטים המחש…
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום .תודה למי שעוזר ברשותי כ.מ 6970 עד עכשיו הוא עבד בסדר . אני משתדל לנקות אבק 3 פעמים בשנההיום הדלקתי את המחשב והיה רעש כאילו ממש חזק מהמאוור בדקתי וזה לש הכרטיס מסך . ללא סיבה עוד לא התחלתי לשחק כיביתי והדלקתי ועדיין רעש איך שהמחשב נדלק . Speedfan זה מראה שהכ.מ אש ממה זה יכול לנבוע ? איך מתקנים את זה?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
היי... יש לי בעיה במחשב.... ברגע שמתחילים לשחק במשחקים טיפה כבדים... הוא נתקע.... לגמרי! וזה לא בגלל שהמשחקים כבדים עליו הוא עובר את כל הדרישות.... זה קורה גם לפעמים לא במשחקים אבל לעיתים רחוקות יותר... כמה נקודות.... 1) פורמט לא עוזר.... 2) כרטיס מסך החלפתי לא עזר... 3) די די אר גם החלפתי וגם זה לא עזר.... (לא החלפתי אותם עקב התקלה אבל החלפתי...) מה עושים? יש כיוון? מעבד כנראה?
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו קצת מאבק.. הוצאתי גם את הגוף קירור של המעבד, החלפתי משחה טרמית והחזרתי אותו למקום. ניתקתי כמה כבלים מהלוח אבל אני בטוח ב 99.9% שהחזרתי את כולם למקום. ניסיתי להדליק את המחשב, הוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, ונתקע. ניסיתי כמה פעמים, ושוב הוא נתקע. באחת הפעמים ניסיתי להיכנס ל Safe Mode, וזה עבד. כל הקבצים שלי היו שם. אחרי כמה פעמים של נסיונות הדלקה, הגעתי שוב למסך הבחירה של הווינדוס (תמונה מצורפת), וקיבלתי הודעה שלא מוכרת לי. מקווה שתעזרו לי להפעיל את המחשב, תודה, גיא [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה קצת מוזרה כשאני רואה סרטים ב- HD בחיבור לטלוויזיה FULL HD 32 אינץ'. כשהסרט (בד"כ באיכות 720p) מופעל במחשב, אין שום בעיה, הכל עובד חלק. ברגע שאני מעביר את החיבור לטלוויזיה, הסרטים נהיים מקוטעים קצת, כאילו כל כמה שניות יש עצירה מסויימת שגורמת לזה שכל תנועה של המצלמה נראית לא חלקה ומפריעה בעין. ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות בדרייבר של ATI - יש לי כרטיס מסך HD4850 - אבל ממה שראיתי שום דבר לא עזר. מישהו מכיר בעיה כזאת ויכול לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום . בשבוע האחרון קפצה לי בעיה , שפתאום המחשב מתחיל להיות איטי , וכשאני בודק את צריכת הזיכרון מופיע לי צריכה מלאה ( 1.89 גיגה מתוך 2 ) , ללא סיבה מיוחדת . סגרתי תוכנות כבדות , ניקיתי וירוסים , עשיתי ריסטרט , ואחרי כמה שעות הבעיה חזרה שוב . תמונה- תורידו רווחים : http://www. siz .co.il/my/ou1eyawzwd1d.png תודה מראש על העזרה . אור .
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד מדגם Sony Vaio VGN-FZ21Z כל פעם שאני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך הרשת האלחוטית (העברת קבצים דרך רשת Adhoc, דרך הראוטר, הורדת קבצים גדולים, או הרבה עדכוני ווינדוז) המחשב קופא. אין מסך כחול, אין הודעת שגיאה, פשוט קופא. זה קורה רק כשהקובץ או ההורדה הם קבצים גדולים - זה קורה אחרי בערך 20 דקות של העברה. אחרי הפעם הראשונה, זה קורה שוב ושוב באופן מיידי אם אני מנסה פעם נוספת. כרטיס הרשת כאן הוא Intel 4965AGN, הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר מהאתר של אינטל. מערכת הפעלה: ווינדוז ויסטה Home Premium מקווה שמישהו יכול לעזור, כי אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטרנט בנושא הזה. תודה
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קצת קשה להסביר את התופעה, כשמדליקים את המחשב הווינדוס עולה מאוד מהר ונכנס כבר לתוך המסך של ה DESKTOP אז לקוח למחשב מלא זמן וכשאני אומר מלא זמן זה 3 דקות אפילו יותר עד שהווינדוס נהיה נגיש ואפשר להיכנס למחשב שלי ולעבוד בכלל. בזמן שהוא מצב המתנה הזה אי אפשר לעשות כלום ושמתי לב שמה שגורם לזה זה הזיהוי של הכרטיס הרשת שנמצא ONBOARD אחרי ה 3 דקות הוא מזהה אותו והאייקון מופיע ב TRAY המחשב מתחיל לעבוד מצויין ויש ביצועים בהתאם למערכת. נתקלתי כבר כמה פעמים בעיה הזו, זו לא בעיה חומרתי מכיוון שבמחשבים שנתקלתי בהם בבעיה הזו אם מתקינים ווינדוס שוב הכל מסתדר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של NFORCE שוב וזה לא עזר כרגע מותקנת הגירסא 2.45. מאפייני המערכת: לוח אם NF7 VER2 מעבד AXP2500BARTON זיכר…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value Sy…
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום , יש לי מסך של Proview כבר 3 שנים (שחושבים על זה מחר יומולדת ככה שיוצא בול 3 שנים) המסך נראה ככה: http://fotopipe.ro/images/proview-crt-DX777.jpg משהו כזה , כפתורים והכל בדיוק באותם המקומות. המסך עבד עד לפני חודש כמו שצריך ובזמן האחרון פתאום בלי לגעת בכלום הוא עושה לי מסך שחור כזה עם קפיצות של שניה ובזמן הקפיצה הוא מראה לי רקע של המסך (נגיד אני באמצע שיחה באיסיקיו , אז הוא מראה לי כזה כמו בהבזקים כאלה חלקים מהשיחה באמצע הקפיצה) יכול להיות שהמסך הלך ? משהו נדפק ? בשביל להחזיר את המסך למצב רגיל אני מנסה להזיז קצת את המסך נותן לו מכות חלשות בצדדיו. מצטער על החפירה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המחשב שלי נכנס ללופ בעת הדלקה. בבדיקה נמצא שמאוורר של המעבד לא עובד. הוחלף מאוורר (סוקט 775). המאוור החדש נכנס לפעולה כשתי שניות אחרי הדלקה. מדובר במאוורר מבית "ארקטיק קול". המחשב עדיין לא עולה למרות שהפעלתי עם תקליטור של מערכת הפעלה וביצעתי בדיקת שגיאות. האם הדיליי הזה הגיוני בקרור למעבד? הא ייתכן וזו הסיבה שהמערכת לא עולה?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אם לא תעבירו ... ככה התקנתי את המשחק assassins creed עכשיו הפעלתי את המשחק הוא טען הראה סירטון כזה של הכניסה פתאום המסך נהיה שחור והופיע Out Of Range [מהמסך עצמו] והמחשב התחיל לעשות רעש בפעם השניה שניסיתי הוא רק נהיה שחור ועשה רעש זה מה שמצאתי בגוגל This happens when your screen resolution is set to something higher than what your monitor can display. For example, if your monitor supports resolutions of up to 1024x768 and your video card allows you to crank it up to 1600x1200, doing so will give you an error. Another reason you might get the error is if the refresh rate you selected a certain resolution is higher than what your m…
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מצלמה webcam שאין את השם של החברה עליה - משום מה.. ווינדוס לא מאתר את החברה - איך אני מוצא את הדרייבר לחברה האם יש איזו דרך לברר? אני יודע בוודאות שזה עובד על ווינדוס XP כי זה מתנה של חבר שטס לחול שהיה לו XP... רשומים כל מיני דברים על הכבל USB אבל זה לא נראה לי קשור למצלמה - אז מה עושים? יש איזה דרייבר אוניברסלי או תוכנה שמזהה את המצלמה? תעזרו זה דחוף!!!
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם ליפני כמה זמן היתחיל להופיע לי מסח כחול במחשב,המחשב כול מסח כחול עשה ריסטרט לאחר מיכן הורדתי תוכנה שתיבדוק מתי וכמה פעמים הוא הופיעה,והיא הראתה לי שהוא הופיע כימעט כול שעה של פעולה בבקשה תעזרו לי ליפתור את הבעיה זה מאוד מפריע לי! או שתמליצו לי איך ליפעול בנוגע לבעיה זאת.. התמונות מופיעות פה של המסח הכחול ושל תיעוד שלו http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65455815#post65455815
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד-דיסק שהתקנתי בו ווינדוס אקס פי... אבל התחרטתי ועכשיו אני מעדיף שלזמן הקרוב הוא יהיה ריק! אבל אני לא מצליח לפרמט אותו דרך דיסק בוט של 98! אולי זה בגלל שהוא בNTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי! איך אני יכול לפרמט אותו? שיהיה פשוט ריק...או עם המחיצות שכבר יש לו..! בתודה Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-