תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום הבעיה שלי היא שהדיסק און קי שלי מופיע כדיסק מקומי במחשב. אני צריך שהוא יופיע כדיסק נשלף כדי שאוכל לצרוב עליו Windows דרך התוכנה המיועדת. אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר. מדובר על Sandisk Cruzer Blade 8gb **אחריי חיפוש ארוך ברשת מצאתי תוכנה שנקראת rufus שעושה לך את אותה העבודה בכל כונן שהיא מזהה כ USB אז הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המחשב נתן מסכים כחולים ואתחל עד שבכלל לא יכלתי להגיע לונדוס אז פירמטתי את ההארד דיסק ובמהלך העתקת קבצים בוינדוז הוא אומר שחלק מהקבצים הוא לא מצליח להעתיק. (למרות שהתקנתי מהדיסק במחשב אחר אז זה לא בעיה בדיסק) ולבסוף הוא נותן מסך כחול ומאתחל כל פעם בשלב אחר של ההתקנה. להלן המפרט: לוח אם MSI 649 NEO-V מעבד פנטיום 4 3.0ghz דיסק קשיח WD 160JS צורב DVD NEC 5320A זיכרון TWINMOS 2X0.5GB מה לעשות? עידכון - כנראה הבעיה בהגדרות מחיצות כי כשהתקנתי ללא מחיצות הכל עבד לפרטים כנסו לתגובה האחרונה
-
- 19 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים והבנתי שאפשר להשתמש בדיסק און קיי. מישהו מכיר את זה או שמכיר מדריך טוב? נ.ב אני מעדיף להפוך אותו לboot disk של partition magic ולא לרגיל של windows תודה!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב בן חודשיים-שלושה ומאז שהמחשב פועל לפעמים המסך מהבהב ואחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט בעצמו. לדעתי הבעיה בספק כי הוא ג'נרי 500W ולא בכרטיס מסך. מפרט המחשב של החבר: cpu: core2duo e2180 M.board:gigabyte 945 mem: 2GB 667MHZ gpu: 7300LE-7200 200GB ספק ג'נרי יש לכם מושג מה הבעיה-לדעתי היא בספק...
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
זה המחשב של אמא שלי (פעם היה שלי) כבר נאמס לי ממנו... מאז שקניתי מחשב חדש והעברתי את שלי לאמא שלי רק בעיות יש איתו. קנינו לו מסך LCD 15 אינץ והכל היה בסדר.. לא נראה לי שהמסך פה הוא הגורם לבעיה כי הוא חדש והוא לא יכול להשפיע על התקיעות של המחשב נכון? בקיצור שמדליקים את המחשב אין סיגנל מהכטיס מסך כנראה ולא רואים כלום במסך. הכרטיס מסך מלפני שנה בערך GFX5200. אם עושים ריסטרט למחשב זה לא עוזר. צריך לכבות את המחשב ואז להדליק בשביל שהמסך יקבל סיגנל וגם זה לא תמיד עוזר... עכשיו למשל עדיין לא הצלחתי לראות משהו במסך.. הדלקתיוכיביתי את המחשב.. פרקתי את הכרטיס מסך וחיברתי.. ניתקתי את הכבל של המסך וחיברתי.. כלום לא עזר. בכל מקרה זאת לא רק הבעיה.. המחשב פתאום נתקע.. או שהוא קורס ואז מו…
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום - יש לי דיסק קשיח אחד עם2 מחיצות:c,d וכונן אופטי e -מערכת הפעלה xp pro על c,מערכת קבצים fat32 בכולם(סה"כ 20 גיגה) הוספתי דיסק קשיח(f) בנפח 4 גיגה בביוס מזוהה כ- primary slave.עד כאן הכל נראה תקין. הבעיה: אין אפשרות להכנס לכונן f כי אינו מאותחל.ביצוע איתחול נכשל עם הודעה:לוינדאוס אין אפשרות להשלים את האיתחול. נכנסתי למאפיינים של הכונן ורשום בשורה של המערכת:raw ,כל השטח בשימוש ואין שטח פנוי(כל העוגה בצבע כחול). גם עם תוכנת magic partition לא ניתן לבצע איתחול. עוד לפני כן ניסיתי להתקין עליו xp לאחר הרצת פקודה fixboot,אך גם זה לא עזר יש עוד פתרון שפיספסתי? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי כולם, חדש פה אבל כמובן שמכיר את האתר. אחרת לא הייתי בא, זה היה ממש מטופש ולא הגיוני לבוא למקום שאני לא מכיר. לנושא - ניסיתי לחשוב על כותרת שתתאר יותר טוב את המצב, אבל לא הצלחתי. מדי כמה ימים המחשב שלי מתחיל פשוט לקבל קלט שלא שלחתי אליו מהעכבר והמקלדת. זה מתבטא ברעידות של העכבר, הזזה של הגלגלת לשני הכיוונים, לחיצה על שני הלחצנים שלו. ה-WinKey, האסקייפ, הקונטרול והאנטר ודי בטוח שגם החץ למעלה לא חפים גם הם. מיותר לציין שבזמן הזה אני בוהה במסך ולא מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים האפשריים, ככה שאפשר לשלול בעיית PEBKAC. ניסיתי לנתק את העכבר אבל הקלט ממשיך להגיע. הסמן ממשיך לרעוד, הפיירפוקס ממשיך לשחק עם הזום של הדף (בגלל השילוב המקולל של קונטרול וגלגלת) ואני ממשיך לרצות …
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, כשהמחשב עולה, הוא לא מתחבר למודם אלא צריך להפעיל את החייגן בצורה ידנית. איך אני מגדיר באופן אוטומטי כשהמחשב עולה שהוא מיד יתחבר לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום, * ההודעה יכולה להתאים למספר פורומים(חומרה, תמיכה טכנית, מחשבים ניידים), אך כאן הכי מתאימה לדעתי.מקווה שתקין מבחינת חוקי הפורום. רכשתי כרטיס זכרון DDR 3 4GB Kingston 1600Mhz 204 pin למחשב נייד. המחשב של חברת Fujitsu AH-532 מעבד של אינטל i7 שהגיע עם כרטיס זכרון 4gb samsung. ניתן להרחיב זכרון לפחות ל-8gb ויש בו 2 slots. המחשב חדש ולא נתקלתי בבעיה איתו בעבר. כאשר ניסיתי להכניס את הכרטיס החדש בנוסף לקיים או כאשר השארתי רק את הכרטיס החדש במחשב וביצעתי הדלקה האורות נדלקו אבל נותר מסך שחור. אין אפשרות לראות מערכת הפעלה וגם לא להגיע למסך של הביוס.רק מסך שחור. התקנתי את הכרטיס נכון ושמעתי קליק כשחיברתי אותו זה בוודאות לא נובע מחיבור לא נכון. אודה לעזרתכם, אני כבר לא יודע מה ל…
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי מחשב dell vostro 5471 והסוללה שלו כבר נחלשה. האם כדאי לקנות אחת מקורית פנימית : https://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=23675 או שעדיף לקנות סוללה חיצונית ניידת שתעשה את העבודה טוב יותר ? במידה ויש אחת כזו אשמח לקבל המלצה.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לחבר שלי מקלדת Microsoft Multimedia Keyboard שבטעות מתי שהוא הוציא אותה התעקמו לו הפינים והוא אומר שהוא לא מצליח לתקן את זה אז ביום שישי הוא יבוא שאני ינסה לתקן את זה... אבל אם אני לא יצליח? מה אז עושים? הרי במקרה הזה אי אפשר לנצל אחריות כי זה הוא עשה את זה... אז אני שואל אולי אפשר לקנות כבל ולחבר... כאילו כבל PS2 רגיל לחבר לה... יש מאיפשהוא לקנות אחד כזה חדש? או שאני יכול לקנות נגיד מתאם מהחיבור הגדול הזה של המקלדת הישנות לPS2 ולקחת משם תPS2 ולחבר למקלדת ישירות... זה יעבוד? בקיצור הצעות.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכירים את זה שבזמן ניגון סרט האפקטים כמו פיצוצים וכאלה ממש חזקים בזמן שהדיבור חלש יותר בהרבה. השאלה אם יש דרך לאזן את זה לאותה עוצמת סאונד כדי שלא יהיה הבדל ביניהם. אני רואה את הסרטים שלי דרך vlc עם מנוע ace. צפיה ישירה בטורנטים למי שלא מכיר. חייב להשתמש בנגן זה בגלל שרק הוא תומך במנוע ace. תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי חבריה, יש לי 2 לוחות אם ישנים אותם אני רוצה להשמיש ,להרכיב מחשב לצורך תרומה .הבעיה ששניהם תקולים ואלה התקלות 1. לוח elitegroup /l7vmm3 הלוח נדלק רק ע"י מגשר (חוט חשמל) בפלאג הארוך אשר איליו מחברים את החשמל המגיע מהצמה של הספק ,המחשה נדלק אך לא עולה כלום ,לא ההארד דיסק ולא המסך. מה התקלה? 2. לוח asus/ p4s333 ,הלוח נדלק,אני שומע את ההארד דיסק עולה אך המסך לא נדלק, המסך תקין(נבדק על מחשב אחר) כרטיס המסך תקין. מה התקלה? אודה לעוזרים אהוד
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה שיחקתי אתמול במחשב במשחק ואחרי כ40 דקות משחק ניהיה לי מסך כחול פתאום עם כתוביות.והמחשב קרס.זה קרה לי בדרך כלל שחזרתי ממצב שינה אבל אף פעם לא ששיחקתי אז לא התרגשתי מזה ניסיתי להדליק המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך העכבר והמקלדת לא נדלקים.והמחשב אחרי 10 שניות שהוא נדלק עושה לעצמו ריסט ככה הרבה פעמים פתחתי תמחשב והדלקתי והכול עובד.הכרטיס מסך המעבד,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה עם זה?או אם יש דרך לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הראוטר ישב אצלי על השידה ליד המחשב. לאחר סידור החדר היה לי יותר נוח למקמו על המחשב הנייח רציתי לשאול האם מיקום הראותר שהוא טיפה חם עלול להזיק למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
החלפתי ספק למחשב שלי. הוספתי 2 מאווררים חיברתי הכל. הפעלתי את המחשב הוא נדלק (ז"א חיבורי החשמל שלי טובים) אך אחרי ספירת הזיכרון שם הוא נתקע. הוא לא נותן לי לעשות כלום, ע כל מקש שאני לוחץ המקלדת לא מגיבה בכלל. יצא לי ללחוץ ריסטרט כמה פעמים והיה בתוך הכונן 1.44 דיסקט אז הוא הגיע עד להודעה של בוט פליור הוצאתי את הדיסקט ושוב אותה הבעייה. מאיפה להתחיל את הבדיקות בכלל?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המחשב שלי נכנס ללופ בעת הדלקה. בבדיקה נמצא שמאוורר של המעבד לא עובד. הוחלף מאוורר (סוקט 775). המאוור החדש נכנס לפעולה כשתי שניות אחרי הדלקה. מדובר במאוורר מבית "ארקטיק קול". המחשב עדיין לא עולה למרות שהפעלתי עם תקליטור של מערכת הפעלה וביצעתי בדיקת שגיאות. האם הדיליי הזה הגיוני בקרור למעבד? הא ייתכן וזו הסיבה שהמערכת לא עולה?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב קצת ישן של HP , מעבד Q8200 , לוח אם HP 0AA8H , גרסת הביוס 786F1 V01.28 הביוס מעודכן מ 26/2/09 לאחר התקנה של WIN 8 נעלם הסאונד במחשב ואפשר לשמוע רק דרך אוזניות וגם זה לא היה אפשרי עד שהגדרתי ב servises תחת לשונית windous audio את ה log in כ local servis. אני מעוניין לבצע עדכון ללוח אם ולביוס ואשמח אם מישהו יוכל לספק קישורים לעדכונים חדשים יותר כמוצא אחרון לפני שנמוך ל WINDOUS7 האם הגדרות אלו יכולות להזיק ומה הסיכונים בעדכונים הללו ? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד-דיסק שהתקנתי בו ווינדוס אקס פי... אבל התחרטתי ועכשיו אני מעדיף שלזמן הקרוב הוא יהיה ריק! אבל אני לא מצליח לפרמט אותו דרך דיסק בוט של 98! אולי זה בגלל שהוא בNTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי! איך אני יכול לפרמט אותו? שיהיה פשוט ריק...או עם המחיצות שכבר יש לו..! בתודה Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי מחשב די משוגע. הספק שלי ג'נרי (300W) ומחזיק 3 דיסקים, 3 CDROM 5 כרטיסים 4 דימים של זכרונות, מלא USB DEVICES וכו' וכו' (אה...כן ושכחתי....5 מאווררים. בקיצר השאלה היא כזו: ברור לי שאני צריך איזה ANTEC TRUE POWER דחוף אבל יש לי אל פסק שתומך ב 300W, מה קורה אם אני מחבר אותו לספק שנותן, נגיד 450W, הרם אני צריך לשדרג גם את ה UPS ומה ההשפעה של ה UPS על הספק וכמות הוואט שהורא נותן למחשב ? חשמלאים יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מפעיל משחק מסויים, אחרי משהו כמו 20 דק' בערך, המשחק נתקע, יש מין "קליק" כזה במחשב, והוא מגיע למסך כחול שכתוב בו הרבה, ואז צריך לנתק אותו כמה פעמים מהחשמל כדי שיעלה מהתחלה....קראתי פה את הנושא שיש למישהו, אבל התוכנה של ATI לא מוצאת כלום, הכרטיס שלי חדש GeForce 6600 ולוח אם יחסית ישן.. Asus P4S533-VM יש למישהו רעיון? המאוור של המחשב עובד, והכרטיס חדש, בדקתי את הזיכרון והוא בסדר. יש תוכנות לבדוק? עזרה בבקשה בקשר לMINIDUMP שאמרתם, עשיתי כמו שבתמונה של הדביק, אבל אני לא מוצא את התיקייה הזו במחשב שלי, וניסיתי להפעיל אותה דרך RUN זה לא עבד... המערכת הפעלה שלי היא XP HOME בלי שום SP.
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך 9500GT , הבעיה היא : כשהוא משתמש ( בעבודה רגילה במחשב ) המסך נכבה ונדלק כל זמן מסויים ואז מופיעה הודעת שגיאה כזו : וכשהוא משחק משחק מסויים , המשחק קופא לרגע ואז המסך נהפך לצבע לבן כולו בערך ל-10 ש' , ואז המשחק חוזר לעצמו .. המערכת הפעלה היא 7 -64ביט ... דנדשה ! המחשב פורמט בכדי לראות אם הבעיה נפתרה , אך לא שינה דבר . נ.ב - הוא ניסה את הדרייבר 251 או משהו כזה , ועכשיו עבר לדרייבר הנ"ל , אותם בעיות בכל הדרייברים שניסה . מפרט המחשב הוא : E7400 P5KPL-AM 2GB RAM 9500GT DDR2 1GB ספק ג'נרי כלשהו ( 500W ) ומסך 15" LCD ישן .. תודה .
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת לא מזמן הדרייבר של הכרטיס קול נעלם לי מהמחשב ונאלצתי להוציא את הכרטיס מהסלוט שלו ולהחזירו על מנת שוינ-שמוק יזהה אותו מחדש ואני אוכל להתקין את הדרייברים שלו שוב ובכן אומנם וינ-שמוק זיהה שיש כרטיס קול הדרייברים שהתקנתי בשבילו פתאום לא פועלים לי וניסיתי את כל הדרייברים האחרים באתר של יצרנית הכרטיס קול (CMEDIA) ועברתי על כל הדרייברים ואף אחד לא הצליח להפעיל את הכרטיס קול הבקשה שלי היא שמישהו עם כרטיס קול מאותו סוג יוכל לשלוח לי לינק לדרייבר המתאים (win98) או לחלופין מישהו עם רעיון לפתירת הבעיה תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חבר שלי לקח את הארד דיסק שלו אל חבר שלו ומהמחשב שלו עשה פורמט (מהווינדוס) שהוא החזיר את ההארד דיסק שלו למחשב שלו כתוב BOOT FAILUR ובסוגריים 40, שהוא מנסה להכניס דיסקט בוט הוא אומר לו להוציא דיסק מדיה או דיסקט (משהו כזה). אני בכל זאת לא הבנתי כלום האם משהו יותר מומחה יכול לעזור לי (בעצם לחבר שלי) תודה. אני לא רוצה להתחצף אבל זה חשוב מאוד כי יש לו לעשות עבודה עוד יומיים, תודה
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס ללוח בקרה של nvidia, קופץ חלון שבו כתוב "אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי" מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-