עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zohare62,

:AR15: ברשותי מחשב p3 133mhz אני הוספתי זיכרון 256 אבל במאפינים אני רואה שזה מזהה לי רק 128 ניסיתי זיכרון אחר אותה בעיה מה עושים?????? ::

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by SubX,

פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  3. Started by Zeos100,

משום מה כאשר אני מתקין את הדרייברים של Nvidia כרגע 30.82 כאשר אני גולש לפתע המחשב קופא. יש לי Geforce2 mx400 64mb sdr w/tv-out: 767t702000699 ולוח אם של חב' SystemBoard מבוסס SIS735 עוד מידע ? יש תוכנה מסויימת שיכולה לזהות יצרן כרטיס/ביוס כרטיס ? יש כמה כרטיסים במחשב שלי כמו הכרטיס מסך והכרטיס אדסל PCI שאני לא יודע מי היצרן לכן אני צריך תוכנה כזו ? (על שני הכרטיסים אין כול כיתוב לפחות באופן גלוי על היצרן ובכרטיס מסך הסתכלתי טוב טוב ...) ???

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  4. שאני מחבר דיסק קשיח נוסף למחשב אז המחשב ניתקע לפני העלייה לווינדוס (מראה קו תחתון מהבהב). ניסיתי לחבר דיסק קשיח מאותו דגם והמחשב גם ניתקע... איך מסדרים את זה? מחשב: celeron 500mhz קשיח western digital 20gb מערכת הפעלה win98 נ.ב לפני חודש המחשב לא עשה את הבעיה הזו מתי שחיברתי קשיח.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  5. היי כולם, חדש פה אבל כמובן שמכיר את האתר. אחרת לא הייתי בא, זה היה ממש מטופש ולא הגיוני לבוא למקום שאני לא מכיר. לנושא - ניסיתי לחשוב על כותרת שתתאר יותר טוב את המצב, אבל לא הצלחתי. מדי כמה ימים המחשב שלי מתחיל פשוט לקבל קלט שלא שלחתי אליו מהעכבר והמקלדת. זה מתבטא ברעידות של העכבר, הזזה של הגלגלת לשני הכיוונים, לחיצה על שני הלחצנים שלו. ה-WinKey, האסקייפ, הקונטרול והאנטר ודי בטוח שגם החץ למעלה לא חפים גם הם. מיותר לציין שבזמן הזה אני בוהה במסך ולא מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים האפשריים, ככה שאפשר לשלול בעיית PEBKAC. ניסיתי לנתק את העכבר אבל הקלט ממשיך להגיע. הסמן ממשיך לרעוד, הפיירפוקס ממשיך לשחק עם הזום של הדף (בגלל השילוב המקולל של קונטרול וגלגלת) ואני ממשיך לרצות …

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by gal426,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שאם אני מפעיל כמה תוכנות ביחד (מ2תוכנות ומעלה) אז המסך מהבהב והזמן שבין הבהוב להבהוב הוא 10 שניות ככה וזה דיי מעצבן איאפשר לעבוד ככה מה אפשר לעשות? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by avihwz,

מסך LCD לא מציג ב DVI אלא רק ב VGA חשבתי שהבעיה ביציאת הDVI שבכרטיס ולקחתי המסך LG למעבדה. במעבדה טענו שהכל תקין (ואמרו שהחליפו כרטיס אלקטרוני). רכשתי כ.מסך חדש 4650 ATI ועדיין אין תצוגה ב DVI אלא רק ב VGA. חיברתי מסך סמסונג 931 LCD ויש תצוגה ב DVI. חיברתי המסך למחשב של שכן ויש תצוגה ב DVI. החלפתי כבל ולא עזר. מסקנות מתבקשות: מסך תקין, כ.מסך תקין. האם יתכן שהבעיה ב XP (התקנתי מחדש הדרייברים למסך ולא עזר) או במחשב?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  8. Started by Nimale,

אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by shaihac,

ורק המקלדת פועלת ומגיבה והעכבר לא מגיב אחרי כמה וכמה פעמים שחיברתי אותו

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by MDK,

גם לאחר שהחלפתי מאוורר המחשב עדיין מבצע מדי פעם ריסטרטים. יש לי את המחשב 5 שנים. (ראה במפרט) יכול להיות שזה וירוס\TROJAN\מזיק אחר? הטמפ' נעות בין 40-45 ללוח ו77-81 למעבד. האם לדעתכם משתלם עכשיו לקנות מחשב חדש והאם אפשר לקנות משהו סביר ב2500-3000 לצרכים משרדיים בעיקר? (בלי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת)

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by ShOw-Time,

יש לי בעיה שצצה רק בחודשיים האחרונים משהו כזה כל משחק שאני מתחיל לשחק,גם הכבדים יותר וגם הפחות,קורס לי המחשב אחרי רבע שעה של משחק בערך ככה סתם בוינדוס זה לא קורה,רק כשהמחשב מתאמץ בעצם במסך פתאום הכל נהיה שחור,ומופיעה הודעה שהמסך מנותק מהמחשב,והמחשב פשוט נתקע,וריסט לא פותר את הבעיה כי עדיין המסך רושם שהוא מנותק אז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בעיה מוזרה,יכול להיות שזה טמפרטורה אבל לא נראה לי כי בחיים זה לא קרה אז למה שעכשיו המחשב יתחמם פתאום יותר מדיי 1950 PRO מעבד 3600X2 2GB RAM

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  12. ההוי אנשים אמיצים ואמיצות גם, נתון: Intel Core i5 650 @ 3.20GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-S3 (Socket 1156) Windows 10 Pro 64-bit Computer type: Desktop כרטיס רשת עובד ותקין. ברגע שמחבר כרטיס הרחבה pci-e בשביל להוסיף כניסת usb 3.0 כרטיס רשת לא עובד ויש לי כאן גם כרטיס ישן יותר עם usb2.0 גם לא עובד איתו! אני מרגיש שחזרתי עם הדלוריאן לשנת 99! הושיעו! הושיעו! תודה אוהד

13. Started by ImAllMostAwake,

היה לי 3 HDD במחשב הוספתי 2 חדשים יש לי 5 והוא לא קולט את כל ה5 אם אני מחבר אחד מהחדשים בנפרד הם עובדים

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  14. הי. ברשותי p4 לוח אם של elitegroup : Socket 423 > P4VXASD לפני יומיים הפקק של החשמל נפל ולאחר שהפקק הורם והמחשב הודלק מתקבל הטקסט הבא: Novell Netware Ready Firmware v.1.00 (940810) © Copyright 1991-1994 Novell, Inc. All Rights Reserved. Via PCI 10/100 MB Fast Ethernet Adapter v.3.33 (11/09/2001) Analyzing Network Media Type, This Will Take Several Seconds... OK. RPL-ROM-ADR: OOO7950A C7C7 RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: ומתחילים לרוץ מספרים מ 1 והלאה בקצב של שניות. כשאני נכנס לביוס לזהוי אוטומטי הוא לא מוצא את ההרד דיסק אלא רק את שני ה סידירומים(אחד מהם צורב). ניתקתי אותם ואת הפלופי,הדלקתי נכנסתי לביוס ניסיתי לזהות וכלום ההרד דיסק לא מזוהה אלא ר…

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  15. נתחיל מיזה - העברתי את כל החומרה למארז חדש. לאחר הפעלת המחשב קיבלתי שגיאה שקובץntldr חסר, הצלחתיתקן את זה. לאחר מכן הופיע מסך שחור עם שגיאה שאמרה שinvaild boot.ini ומיד קבץ מסך כחול שאומר משהו עם קובץ klif.sys. חפרתי בכל מקופ אפשרי בגוגל על פתרונות. ניסיתי לעשות REPAIR לחלונות XP PRO. דיסק מקורי. הכנסתי אותו ,לחצתי אנטר, F8 ואז אמור להופיע לי משהו ללחוץ R. אבל מופיע לי את החלונות של הפרמוט - לבחור מחיצה וכו'. איך אני מתקן את זה? נ.ב - לא ניתן להגיע גם במצב בטוח לחלונות.

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by imac,

חבר שלי לקח את הארד דיסק שלו אל חבר שלו ומהמחשב שלו עשה פורמט (מהווינדוס) שהוא החזיר את ההארד דיסק שלו למחשב שלו כתוב BOOT FAILUR ובסוגריים 40, שהוא מנסה להכניס דיסקט בוט הוא אומר לו להוציא דיסק מדיה או דיסקט (משהו כזה). אני בכל זאת לא הבנתי כלום האם משהו יותר מומחה יכול לעזור לי (בעצם לחבר שלי) תודה. אני לא רוצה להתחצף אבל זה חשוב מאוד כי יש לו לעשות עבודה עוד יומיים, תודה

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by haristo,

יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה: אני לא יודע למה זה לא מראה בתמונה אבל מצד ימין למעלה יש מין צבע סגול שזה מתחיל טיפה משמאל וניהיה יותר ויותר סגול

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  18. לאחר הפסקת חשמל המסך כבה בכניסה לווינדוס ,רק במצב safe mode המסך עובד , ניסיתי לאפס הגדרות ביוס ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לא עזר מה יכול לפתור את הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדרתי. היה לי כבל של HDMI נוסף מחובר לכרטיס גרפי לטלוויזיה ,הוצאתי את הכבל והמסך במחשב חזר לעבוד .

19. Started by shahar07,

קיבלתי היום הארד דיסק חיצוני, כאשר חיברתי אותו התחילו בעיות, פתאום המקלדת האלחוטית לא עובדת העכבר השתגע ושאר היציאות עושות בעיות יש לי לוח asus p5w dh ומותקן עליה win 7 מה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by BoA,

שלום אנשים יש לי צורב asus 52x24x52 וכמעט כל דיסק (90%) שאני מנסה לצרוב יוצא דפוק. אני משתמש ב Nero 6 Enterprise Edition והתוכנה מגיעה ל 100% והכל סבבה, אבל כשאני מנסה את הדיסק יש בו איזה דפקט והוא לא עובד כמו שצריך. אז מה לעשות? להחליף תוכנה? (אפשר המלצה?) הצורב עצמו דפוק? (לא נראה, אבל איך אפשר להיות בטוח?) תודה

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  21. התקנתי XP PRO במחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה שבה לחיצות על מקשי האותיות באנגלית נותנות אותיות שונות מאלה שמופיעות על המקשים. למשל לחיצה על s נותן e ,d נותן h וכך הלאה. האותיות בעברית נכונות ואם לוחמים על Caps Lock האותיות האנגליות גם נכונות. בהגדרות שפה ואזור נראה שהכל תקין אבל כנראה משהו לא מוגדר נכון כי חיברתי שתי מקלדות ושתיהן התנהגו כך. מישהו יכול להציע רעיון לפתרון העניין? רוצים כבר לעבוד עם המחשב החדש וזה כמעט בלתי אפשרי עם ה"באג" הזה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  22. קניתי ביום שלישי כרטיס מסך inno3dtornado geforce 2mx-400 ומקוגם היה לי voodo3 ועכשיו יש לי בעיות. 1.אני לא יכול לראות קטעי ווידאו במשחקים 2.יש משחקים שאני בכלל לא רואה את הmain manu ואת המשחק עצמו. :bash:

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by plXy,

שלום. מזמן לא עדכנתי דריברים חדשים של VIA4in1 והלכתי לחפש את הדריברים הכי חדשים. כתבתי בחיפוש של האתר via 4in1 והוא נתן לי הרבה תוצאות , אבל התאריכים לא כל כך ברורים , יש שם חדשות משנת 2001 ולא רציתי להוריד דריברים משנת 2001. מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הדריבירם הכי חדשים ל4in1? תודה.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by frodo,

יש לי את העכבר הזה האופטי ולא האלחוטי,התקנתי את הדרייבר. כשאני לוחץ על הגלגלת ומזיז את העכבר למשל למטה אז הדף לא ממשיך לרדת אלא יורד קצת ונעצר(לא כמו בד"כ),איך אני מתעסק עם ההגדרות ומסדר את זה? וגם כשאני מדפדף עם הגלגלת זה איטי,איך אני עושה שזה יהיה מהר?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  25. https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z690-UD-DDR4-rev-1x#kf זה הלוח אם שלי. בCPU-Z רשום Z690 UD DDR4 הוא לא תומך בDDR 5 לפי מה שהבנתי. קניתי את המחשב בתחילת 2022 יש לי RTX 3060 12 GB ואני ממש לא מרוצה ממנו. לאחרונה שידרגתי ל32 GB ראם DDR4 וכנראה שעשיתי טעות כי לא ידעתי שיש DDR5 שהוא הרבה יותר טוב. גם פה לא ראיתי שיפור ממשי, בכל מקרה DDR 5 לא היה עובד לי בגלל הלוח אם זה המעבד שלי 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900K 3.20 GHz הספק שלי 750 W ממה שראיתי יש המלצה על כרטיסים של 4090 שיהיה 32 זיכרון של DDR 5. מה לעשות? להחליף את כל הלוח אם?

דיונים חדשים בפורומים