תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו על מחשב בן שנתיים בערך, לוח ASROCK מסכן כזה ובהתחלה לא היה אכפת לי ולא התייחסתי אבל עכשיו בא לי לנסות לעשות פה OC אבל כשאני מדליק את המחשב יש לי _ כזה מהבהב ואז זה עובר לטעינת הWINDOWS ישר.. הכוונה שאני לא יכול להכנס לביוס פתרון?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום כולם! חזרתי לא מזמן לשחק אחרי תקופה ארוכה, אבל המחשב(הרטיס המסך?) עושה בעיות. הרבה פעמים המשחק נתקע לגמרי ואני צריך לעשות RESTART או שהוא מתאושש אבל יש הפעות בתצוגה(התמונה כאילו מזוזגת ויש ריבועים שחורים כאלה שמחוברים באלכסון לאורך רוב המסך). כל פעם שהריבועים מופיעים, המסך נכבה, ואז או שהוא נדלק מחדש והתמונה מזוגזגת או שהוא מראה no signal(סטנדביי) ואז צריך לרסטט. אם אני מצליח לצאת מהמשחק בלי שהוא נתקע, אז השולחן עבודה גם הוא נשאר מזוגזג. בהתחלה הבעיה הייתה רק ב heroes 5. שיחקתי על הכי גבוה וזה קרה לעיתים קרובות מאד, ואז הורדתי רזולוציה ואיכות תמונה וזה קורה רק בסרטים כשיש הרבה עשן. חשבתי שזה סתם בעיה במשחק הזה אבל זה קורה גם בFallout3(אפילו לא הצלחתי ליצור דמות כי זה…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הורדתי וינדוס איך אני צורב אותו? הוינדוס הוא לא iso]
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ובשביל זה צריך לעשות בזמן הריסטארט BOOT FROM CD הוינדוס שאני רוצה לא עולה לי ישאר ניחנס לוינדוס אני צריך לעשות לוינדוס boot איך עושים ? יש ברשותי nero 6 בבאיוס אצלי מסודר הכול הורדתי וינדוס xp והוא לא קורה לי אותו ואת הדיסק שיש לי מזמן כן קורה לי אולי אני לא צורב את הדיסק נכון הוא איך לצרוב את את הוינדוס על דיסק? הוינדוס לא iso
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
חיברתי HD של WD SATA 2 למחשב והתחלתי תהליך פירמוט ולאחר החלק הראשוני (הריסט) שלאחר מכן אמורה להעלות ההתקנה מהHD הוא חוזר שוב לתהליך הראשוני על ידי BOOT מה CD. כמו כן גם שמתי את הHD כBOOT ראשון וגם הוצאתי את הדיסק בשום מצב הוא לא עולה ונתקע בנסיון לעשות BOOT מהCD כמו כן רשום במסך בנוסף : IDE Channel 0.Master Disk HDD S.M.A.R.T Capability ....Disabled פתרון?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מדובר בפנטיום 4 של אח שלי עם כרטיס ATI מיושן גם כן.. המחשב בן 8 שנים כבר או משהו כזה ( בקיצור מיושן) לאחרונה התעוררה לו בעיה שאין לו תצוגה של המחשב על גבי הטלויזיה שמחוברת למחשב ואם רוצים ללכת לתפריט האפשרויות של הכרטיס מסך מה שקורה לפעמים שהתצוגה על המסך מחשב גם כן כבה לגמרי והמסך שחור עד שזה חוזר באופן עצמאי אחרי זמן בלתי קבוע.. משהו לא ברור בהחלט ושנראה לי לפחות כמו עייפות החומר של הספק כוח או הכרטיס מסך או לא יודע מה. למישהו יש השערות בנושא?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום ניסיתי להתקין כוננן קשיח ישן במחשב החדש של החברה שלי. העתקתי אליו את כל החומר החשוב לי כגון תמונות ומוסיקה. וביצעתי את ההתקנה. טרם ההתקנה הכונן עבד יפה וטוב. לאחר ההתקנה הכונן לא קריא לפתע. הביוס ומנהל ההתקנים כן מזהים את הדיסק, אך בניהול דסקים בתוך "המחשב שלי" הדסיק מוצג כלא קריא עם איקס אדום. ולא רואים את הכונן כנוסף, ב"מחשב שלי". מה עושים????? ניסיתי לבצע את הפעולה הבאה: ניסיתי להפוך אותו ללא פעיל וכן פעיל, באמצעות מנהל ההתקנים, וזה לא עזר. אודה מאוד על פיתרון כי החומר חשוב לה מאוד ואין לי עותקים. :s05: *** הכונן מסוג WD800 80GB IDE
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 שנימצא על מחשב שהמפרט שלום מפורט בצד. עכשיו כשאני מריץ CPU-Z על WIN 7 אני רואה שתדר המעבד נמוך מזה שאמור להיות. (שמתי תמונה) איך אני מחזיר את התדר להיות כמו שאמור להיות מבלי לעשות OC. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב אז ככה...זה קורה לי מדי פעם וזה איכשהו מסדר את עצמו... אבל הפעם זה לא הסתדר....מה שקורה זה יום אחד המחשב יכול לעבוד...אבל נגיד אני מתעורר בבוקר ופתאום לא בא לו לעבוד. הוא לפעמים עושה ריסטים (ואת הרעש של הכונן, כאילו יש בפנים דיסק והוא מסובב אותו) וגם לפעמים יש רעש של 3 צפצופים כאלו מוזרים... אני גם מקבל NO SIGNAL.... אין לי מושג מה הבעיה....פעם עובד פעם לא.... 8) וזה נראה כאילו הכל פועל כמו שצריך...המאווררים, הלוח, הכרטיס מסך.... אם צריך אני אעדכן עם המפרט... ומה זה בדיוק JUMPER? אנשים עם אותה בעיה אמרו לי תזיז תJUMPER....אני נוב מה לעשות עריכה: לא משנה..הסתדרתי, מחקתי עם מחק טיפה קורוזיה או איך שלא קוראים לזה מהזכרונות ועכשיו עובד פיקס תודה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשסתם עבדתי על המחשב (מפרט בצד) פתאום התחילה בעיה מוזרה. הופיעו כל מני פסים אלכסוניים על המסך בצבע כחול, אך המחשב עבד כרגיל. כעבור כמה שניות זה הסתדר לאחר מכן כשנכנסתי למשחק כלשהו שמותקן אצלי במחשב פתאום זה חזר אך הפעם זה לא הסתדר... עשיתי ריסטרט ועכשיו המסך בכלל לא מזהה SOURCE, יש לי samsung 931C אם מחכים קצת הוא בסוף מזהה והמחשב עולה, אבל לא רואים כלום, רק פסים וכמו שלג כזה מדובר בבעיה בכרטיס מסך? כי יש לי אחריות עדיין
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 7, אין לי מסך רחב, המסך שלי זה 17 אינצ', אני אמור להיות על 1170x936, אבל אין את זה באפשרויות אז אני על 1280X1024 אבל זה לא נוח כי הכתב והסמלים קטנים יחסית, יש אפשרות להוסיף אפשרויות נוספות? כי כל מה שיש שם לא מתאים חוץ ממה שאני עכשיו .
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ביציאות יוסבי מאחורה שאני שם את העכבר אז הוא זז ואחרי כמה זמן היציאה נדפקת והעכבר לא זז באותה יציאה אז אני מחליף יציאה והוא זז העכבר עד שגם היא נדפקת והוא לא זז בה והעכבר עצמו עובד מצויין היציאות יוסבי קשורות ללוח אם ? צריך להחליף לוח אם אולי ?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הממ... יש לי את המשחק GTA IV, לאחר חודש וחצי בערך שלא שיחקתי בו, ניסיתי להפעיל אותו שוב והוא נכנס למשחק אבל... ברגע שהמשחק מתחיל לפעול (ברגע שהוא נכנס למסך-מלא) המסך הופך לשחור ונכבה/ סטנדביי. \: אני לא יודע למה זה, ולא התקנתי שום דרייבר או משהו שיגרום לזה להיות ככה... מחקתי והתקנתי את המשחק, וזה עדיין ככה. גם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך שלי, וזה עדיין ככה. עזרה? ^^"
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע בדיוק ממזה נובע ואיך לתקן את זה אם תעזרו לי בבקשה כל פעם שאני משחק במחשב אז אחרי איזה כמה זמן שאני בתוך המשחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי הודעה או שגיאה אח''כ (כאילו עושה לעצמו ריסט, לא מתכבה) ממה זה נובע ? ואיך מתקנים את זה אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, המפרט: מעבד E7400 לוח GIGABYTE E7AUM-DS2H כרטיס מסך מובנה GF9400 זכרון 4GB DDR2 כונן קשיח WD10EADS - 1TB לפי מה שידוע לי הכונן הזה מהיר מאוד, אבל משום מה ההעברת מידע ופתיחת RARים במחשב מאוד איטית - המהירות לא עולה על 5 מגה לשנייה... אפילו במחשב הישן שלי אני מגיע ל20 מגה בשניה... מישהו מוכן לשפוך לי קצת אור על הנושא? זה פשוט מרגיז. חשוב לציין שהבעיה היא לא בדיסק קשיח כיוון שהוא היה מותקן אצלי במחשב קודם על מנת שאני אמלא אותו בסרטים, ולא הייתה לי את הבעיה הזו. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב באמצע עבודה נותן מסך כחול עם כיתוב לבן ומייד מרסט את עצמו. זה קורה לעיתים קרובות, אפילו כמה פעמים ביום. המחשב יחסית חדש, כחודש, ואני מניח שזאת בעייה של התנגשות דרייברים. המערכת XP PRO SP2 ENG (חוקית) ועשיתי את כל העדכונים (החובה + החומרה) מאתר מיקרוסופט. שיניתי לעצירה: control panel>system>advanced>startup and recovery>system failure לוח בקרה >מערכת>מיתקדם>איתחול והתאוששות>בטל תגית בשורה "איתחול אוטומטי במקרה של שגיאה קריטית" כדי שאוכל תקבל מסך כחול. המסך בכחול מצורף בתמונה מישהו יכול לעזור ?? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אני פועל על XP SP3 עם 3 כוננים קשיחים פיסיים. כנראה נכנסו וירוסים והייתי צריך לפרמט. לאחר הפרמוט כוננים C וE נשארו תקינים אך כונן D הציג הודעה של CORRUPT MBR ואז התחילו הבעיות. הכונן הוא WD3200KS SATA2 עם אחסון 320 גיגה. שחזרתי את כל המידע שיכלתי ומחקתי את המחיצות, פרמטתי מחדש, בדקתי עם כל תוכנה אפשרית של WD. בדקתי עם הרבה תוכנות מ Hiren's Boot CD בדיקות מקיפות, לא נמצאו שום BAD SECTORS או פגמים כאלה או אחרים בכונן. החלפתי חיבורי כוח של הכוננים האחרים, החלפתי את הסדר של כבלי הSATA, אותה תוצאה. לכאורה הוא פועל כרגיל, העברת קבצים מתאפשרת אך במהירות איטית במיוחד. כשבדקתי עם תוכנת BENCHMARK קיבלתי תוצאה עגומה במיוחד: Transfer Rate של 6 מגה לשני…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי . לא יודע קרה לי משהו מוזר במחשב. חח אולי ישמע מצחיק. כבר פעמיים שאני פתאום רואה במחשב תוכנה שלא התקנתי מעולם . היא נקראת Norton Security Scan . תוכנת סריקה. אבל לא הורדתי ולא התקנתי אני לא מבין מאיפה היא באה. מה יכול להיות כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של MSI הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס. הוא התחיל את התהליכים הראשונים ולפני שעולה המסך של ההסכם , איפה שלוחצים F8, הגיע הודעה שההארד דיסק מושחת. המחשב חדש לגמרי אז בגלל זה נראה לי מאוד תמוה שה-HD דפוק אך אני לוקח בחשבון שזה אפשרי. האם יש סיכוי שהדיסק של הווינדוס פשוט דפוק? האם שווה לנסות לפרמט את ההארד דיסק דרך BOOT DISK ואז לנסות להתקין את ווינדוס?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חודשיים קניתי מחשב חדש ופירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ווינדוס והכל רץ נקי . לפני כמה ימים עשיתי את אותה פעולה ופתאום לאחר ההתקנה של הווינדוס אני מנסה להעלות אותו ומקבל את ההודעה הבאה : PLEASE REBOOT AND INSERT PROPER BOOT DEVICE עכשיו הדבר הכי משונה שאני מחבר עוד הארד דיסק עם ווינדוס שמותקן עליו , אז המחשב פתאום שואל אותי מאיפה אתה רוצה להעלות ווינדוס , מהראשון או מהשני . ושאני מעלה את הווינדוס הוא מזהה את ההארד דיסק ה"בעייתי" ואת הכוננים שלו . הלכתי רק עם ההארד דיסק למעבדה והטכנאי בדק אותו עם תוכנה שיש לו ואמר לי שהוא תקין ואפילו פירמט אותו בשבילי ובכל זאת יש בעיה . מה שמרגיז שאני אפילו לא יכול לעשות שום פעולה שאני מקבל את ההודעה , לא לבחור מ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס והארד דיסק של WD נכנסתי לביוס מופיע לי שם שהצורב הוא מאסטר ושההארד דיסק הוא SATA 2 ואין גם אפשרות לשנות את זה בדקתי חיבורים הכול מחובר ועדיין לא עולה כלום מה לעשות??? נסיתי לפרמט אחרי שהוא רושם SETIP IS LOADING FILES ואז מגיעה ההודעה הבאה http://img10.imageshack.us/my.php?image=08052009250.jpg
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון בפורומים לשאלה מסוג זה - במחשב שלי היה מסך lcd שחובר דרך יציאת dvi ונדפק עד שאתקן אותו אני מנסה לחבר למחשב מסך crt ישן (שעובד לי במחשב ישן יותר) דרך יציאת ה-vga משום מה הוא לא מצליח להראות תמונה במחשב החדש (נשאר על check signal) - בדקתי את החיבורים כמה פעמים, כיביתי והדלקתי גם את המחשב וגם את המסך ועדיין נשארת אותה בעיה. למישהו יש רעיון לפתרונה ? תודה רבה לכל העוזרים !!!
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה בחיבור הקדמי של המיקרופון והאוזניות כשאני מחבר אוזניות מקדימה המחשב לא מזהה אותן מאחורה הכל עובד כמו שצריך! בדקתי שהכבל של הכרטיס הקדמי מחובר ללוח אם מישהו יודע מה לעשות? תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ערב ניתן לומר לילה אז ככה, קניתי היום זיכרון 2GB כי היה מבצע חח. ניתקתי הכל מהחשמל שמתי את המחשב על המיטה והתחלתי בהליך ההרכבה עד כאן הכל עבר בשלום, אני מדליק את המחשב מופיע 3GB (היה לי מלפני 2 סטיקים של 512)... ועולה לי המסך הבא: http://eliad.org/viewer.php?id=1241754102.jpg אממ גם אחרי הוצאת הזיכרון שהוסף מתקבל אותו מסך...
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי חברים עברתי על כמה נושאים פה ולא מצאתי תשובה טובה. המחשב שלי היום פשוט הפסיק לפעול, מתחת לסלוט PCIE יש נורה שדולקת גם בעת שהמחשב כבוי, מה הנורה הזו ומה תפקידה? איך אני יכל לבדוק נשרף המחשב או לא?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-