תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. לאחרונה שאני משחק.. (אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) המחשב שלי עושה ריסטים אחרי זמן משחק מסוים.. שעה לפעמים יותר לפעמים פחות... הבעיה הזאת לא היתה לי אף פעם. ביטלתי את כל האוברקלוקים שהיו לי במערכת ועדיין הוא בשלו.. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
Intel® Core i7-4790K CPU @ 4.00GHz x 8 (4.00Ghz ram:16 giga NVIDIA GeForce GTX 970 יש לי בעיה במשחקים שאני אמור להריץ בקלות,מופיעים קווים אופקיים על המסך וזה מפריע וגם כשאני מוריד את הגראפיקה לLOW עדיין מופיעים הקווים ברוב המשחקים זה ככה יש כמה בודדים שלא ועדכנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך ולא עוזר בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
DVD חדש (165H) של LITEON, בן פחות משבוע, התקנתי אותו, הכל עבד מצויין. עדכנתי FIRMWARE לC11 REGION FREE עבד מצויין. סגרתי את המחשב, החזרתי אותו למקום.... ואני חושב שרק אז התחילו בעיות (לא זוכר אם הוא עבד אחרי שסגרתי הכל, בטוח שעבד לפני זה). הDVD מזוהה כמו שצריך בכל מקום אבל כשאני מכניס דיסק, כל דיסק - מקורי, צרוב או DVD, המנורה של הDVD נדלקת לשניה וזהו. לא רואה דיסק. ניסיתי כל מה שאני יודע לעשות - בדקתי הגדרות בWIN, חיבורים, החלפתי כבל, עדכנתי לFIRMWARE C11 רשמי - העדכון עבר חלק. כלום. שום דבר לא עובד. הבעיה היא לא רק בתוך WINDOWS, גם כשאני מכניס BOOT CD כלשהו ומאתחל את המחשב, הDVD לא רואה את הדיסק וWIN מתחיל כרגיל. פעם אחת נתקע לי המחשב כשהכנסתי דיסק לDVD אבל אני חושב שזה…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול נורמלי ואני רוצה לבטל בהגדרות של המחשב את הכרטיס המובנה...איך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של ABIT אם זה חשוב...
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום כולם! קודם כל.. אחלה פורום, אני חדש פה... רק עכשיו גיליתי (לצערי) את האתר המדהים הזה!! בכל אופן, רכשתי מחשב חדש לפני כמה ימים בנעה מחשבים בחיפה... המליצו לי על כ. מסך של BFG 7600GT........ הדבר הזה מרעיש מאוד, המאוורר פשוט פועל בעוצמה מלאה כל הזמן! דיברתי עם החנות אמרו לי שאחרי שאני אתקין דרייברים זה יסתדר והוא יווסת את עצמו, אך זה לא קרה... האם זה באמת ניתן לוויסות? או שכדאי לי להחליף לאותו כרטיס של ג'יגה בייט.. שמעתי שהם שקטים כי יש להם קירור פסיבי משהו כזה... אשמח לעזרה וייעוץ! הרעש מגיע במאה אחוז מהכ. מסך, הוא עובד ללא הפסקה בפול מהירות, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה! תודה כולם... שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי לוח אם I7 GA-EX58-UD5 והמחשב מסרב להעלות ורושם כל הזמן DMI POOL DATA שדרגתי את הביוס ולא עזר כלום מצאתי תשובה אך לא הבנתי מה לעשות ואיפה הבעיה שלי http://forums.tweaktown.com/f69/gigabyte-latest-bios-28441/index14.html
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב שלי, המאווררים התחילו לעבוד (מארז+מעבד+כרטיס מסך), מן הסתם גם הכרטיס מסך התחיל לעבוד כי הוא התחמם, אבל כשהדלקתי לא היה שום צפצוף, המסך לא הגיב-כאילו הוא לא מחובר-והמסך בטוח עובד מצויין ומחובר למחשב! מה לעשות?? יש לציין שחיכיתי מספר דקות כדי לבדוק אם שומעים את ווינדוס עולה (הצליל של הכנורות) ולא שמעתי כלום-והרמקולים היו מחוברים.. רעיונות ???
-
- 18 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
היום קניתי מחשב חדש עכשיו קניתי הארדיסק חדש והכל טוב ויפה את 2 הישנים שלי העברתי למחשב אחר מתוך 2 ההארדיסקים הינשים שלי פירמטתי רק 1 © ואילו את (g) לא פירמטתי התקנתי את המערכת הפעלה, הכל טוב ויפה עד שבדקתי מה עם כונן G הישן שלית בדקתי והוא לא זיהה אז עשיתי להארדיסק פארטישן ללא פורמט ועדיין הוא לא מזהה ומבקש פורמט ואני ממש חייב את החומר על הכונן הזה !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך של ATI דגם 5990 כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון התחילו להופיע ארטיפקטים משונים על המסך. בשימוש שוטף הם מתחילים להופיע לאחר שלושים דקות עד שעה. לפעמים יותר. הבעיה קבועה אך נעלמת אחרי כל restart. מהיכן הבעיה? מישהו חווה משהו דומה? להחליף לוח אם? להחליף כרטיס מסך? חריצי ה-PCI יכולים להיות האשמים? הטמפרטורות בסדר גמור. הדרייברים עדכניים. אם פספסתי פרטים חשובים בבקשה תבקשו ואוסיף. בתמונה רואים את הארטיפקטים מסתירים תוצאות חיפוש באתר של גוגל. במידה והייתי גולל את הדף למעלה / למטה או אם הייתי מזיז את העכבר, המיקום והצבע של הארטיפקטים היה משתנה ראנדומלית. הארטיפקטים יכולים להופיע גם על שולחן העבודה אבל לא קרה לי שהופיעו תוך כדי הפעלת יישומי 3D, סרטים…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. בחודש האחרון המחשב שלי השתגע. הוא מתחיל לצפצפץ 11 פעמים כל פעם שאני מדליק אותו, ולא עולה בכלל. לפעמים אחרי שעתיים של ריסטים הוא מואיל בטובו לפעול, ועובד כרגיל, חוץ מתקיעות פה ושם והווינדוס מאוד כבד - לעומת משחקים שעובדים יחסית כרגיל. ראיתי בלינקיה לינק לפירוש צפצופים. בדקתי ויש לי Ami bios, והוא מצפצף 11 פעמים. 11 Beeps - Bad Cache Memory - test failed (replace cache memory) השאלה היא - מה זה אומר? להחליף זיכרון מטמון? מה זה אומר? אולי זו שאלה מפגרת, אבל אין לי מושג מה אני אמור לעשות. אגב, לא יודע אם זה קשור, אבל כשהתחילו הבעיות של הצפצופים הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד, וכשניסיתי עם כרטיס ישן, 7600GT, זה דווקא עובד - כאמור, לפעמים, ואחרי שעתיים של ניסיונות. אנ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בתצוגה בכרטיס מסך 240gt grforce הוא מציג מין פסים כאלו על המסך בצבעים שונים וגם שאני נכנס לבדוק על איזה כרטיס מסך אני מחובר הוא לא מזהה כלום הוא רושם לא מזוהה... בתחילה חיברתי את המסך ללוח אם לכרטיס מסך מובנה ועבד אבל פתאום שאני מחובר ללוח אם זה לא נותן לי תצוגה "no signal" לא משנה אם זה dvi או vga .. אז עכשיו אני גם לא יכול להיות מחובר ללוח אם וגם שאני מחבר לכטיס מסך התצוגה על הפנים ועם פסים בצבעים ... איך אני מסדר את זה שהכרטיס מסך יסתדר ויזוהה או איך אני עושה שאני יוכל להפעיל תצוגה מלוח האם מהכרטיס מסך מובנה ושלא יהיה לי "no signal" הכול מחובר כמו שצריך ובדקתי מספר מסכים ויציאות... תמונה זה לא נותן לי להעלות אותה ישירות ... העלתי דרך אפשריות …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יסביר מה התקלה, וממתי היא התחילה. מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WINDOWS7 X64 קניתי הארדיסקים חדשים למחשב שלי, כי הישנים שלי התפוצצו בסקטורים פגומים. עד שהגיעו החדשים, המשכתי להשתמש במחשב, עד שפתאום המחשב לא הצליח להתחבר לרשת (הוא מנסה להתחבר, ונתקע אם האייקון של קישוריות מוגבלת או חסרה) אחרי כמה חודשים של שימוש. שמתי לב שביחד אם התקלה הזאת, התחילה גם תקלה אם הפיירוול של ווינדווס, הוא פשוט לא עולה, גם אם אני מנסה להפעיל את ה SERVICE שלו ידנית. פירמטתי את המחשב, כדי שיהיה לי לפחות אינטרנט עד שההארדיסקים יגיעו, ואחרי התקנה נקיה האינטרנט עבד, והפיירוול גם עבד. אבל אחרי איזה יום בערך, זה קרה שוב. :s05: אמרתי לעצמי "לא נורא, זה בטח בגלל כל הסקטורים הפגומי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... חלקים כמובן..! החלטתי לקנות גם ביג טייפון למחשב. התחלתי להרכיב את המחשב(עם עזרא מחבר שעובד כטכנאי בivory כי זה הפעם הראשונה שיוצא לי להרכיב מחשב פיזי. קיצר סיימנו להרקיב הכל חיברנו לחשמל והמחשב לא נידלק(כאילו בא להידלק וניכבה) שיארנו שהבעיה בביג טייפון אז פירנו והרכבנו מחדש והמחשב עבד. קיצר התקנתי ווינדוס והכל והיום הביאו לי עוד מאוורר 120 וכשבאתי להרכיב את המאוורר המערכת שוב לא נידלקה פיקתי את המוורר ושוב לא נידלק פירקתי חלק חלק ושוב לא נידלק. מה לעזאזת הבעיהההה?!??! אני חייייבבבבבב עזרא מלאה פה בקשהההה כל מי שיש לו מושג למה המחשב מקצר!! נ.ב הספק שלי הוא Thermaltake TR2 W0070 ATX 430W Power Supply
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הפעלתי תמשחק בלק אנד וויט וזה משחק לי ככה: http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg למישהו יש פתרון לזה? זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
כאשר אני מחבר HUB USB של מסך 795 למחשב שלי (ראו במפרט מחשב צריבות וDIVX) ההתקנים לא מצליחים להסתנכרן מול הHUB והמחשב כשאני מחבר את הHUB לAMD הכל תקין. נכון להיום כל ההתקנים USB מחוברים ישורות ללוח (מדפסת, מקלדת, MP3) המזל זה שבה CUSL יש 7 יציאות USB במחשב ראשי שלי (אטלון 2100) המקלדת, העכבר, מודם 56600, MP3 מחוברים לHUB שבמסך (700P) והכל תקין והג'וייסטיק, מצלמת האינטרנט (שהיא גם מצלמה דיגיטלית בסיסית) והמצלמה הדיגיטלית (minolta f100) מחוברים לHUB של הGTXP ולפעמים יש תקלת סינכרון הבעברת תמונות מהדיגיטלית למחשב (קורה בחלק מהפורטים של הGTXP) להזכירכם כי בלוח gb-7vrxp יש 8 יציאות USB עכשיו השאלה: למה יש תקלות בGTXP ובCUSL?? ???
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה בהדלקת המחשב, כשאני מדליק אותו הוא נדלק, מאווררים עובדים, יש חשמל אבל המסך עצמו לא נדלק וגם העכבר לא, ניסיתי להיסתכל על הלוח אם, לא נראה שמשהו נפגע, לפעמים כשאני מדליק אותו אחרי כמה נסיונות המחשב חוזר לעבודה רגיל, כלומר המסך נדלק ועובד יופי עד שאני מכבה שוב את המחשב ואז הבעיה חוזרת. אני חושב שהבעיה נוצרה כתוצאה מנפילת חשמל מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שמחובר לTV בעזרת יציאת TV-OUT בכ.מסך, בנוסף לכך אני בטלויזיה מחובר לאנטנה (רק ערוץ 1 ו2) ללא כבלים או לווין. מה שקורה, ברגע שמפעילים את המחשב - יש בעיה בכל ערוץ 1 בבית, רואים מתושתש ובצבע שחור לבן אולם בערוץ 2 רואים תקין. בדקתי בשתי מחשבים החלפתי ספקים ולא עזר, עד שהחלפתי כ. מסך. עם כ. מסף של MSI FX5200 עובד תקין ועם NVIDIA TNT 32 הוא גורם לבעיות. הבעיה חלה כאשר מחברים את הכ. מסך לTV - כאשר הכבל מנותק אין הפרעה כך שלא נראה לי שיש הפרעה אלקטרו-מגנטית. יש לציין שאת המחשב בטלויזיה רואים תקין לחלוטין גם עם הTNT 32. יש למישהו רעיונות? אולי הכ. מסך הנ"ל עובדים על תדרים/מתחים שונים, אולי עדכון BIOS של הכ. מסך (אם יש עדכון לBIOS מסוג זה) סוף סוף ערוץ 1 עובד על V…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה. לפני יומיים אבא שלי הביא לי USB לעתיק לו קובץ, אחרי שהוצאתי את הUSB הוא התחיל לבקש לי כל הזמן את כונן הדיסקטים. הבקשות הן בצורת הפעלה של הכונן ולא באות מתוך הווינדוס. אחרי יומיים הפעלתי את המחשב והוא התחיל לעבוד נורא איטי אפילו בסתם פתיחת דף אינטרנט. כעבור כמה דקות המחשב קפא לי ועשיתי לו ריסטרט, ולפני עליית ווינדוס הוא כותב לי של הOC נכשל ושאני צריך להיכנס לביוס ולשנות דברים. עכשיו לא ברור לי כלום כי אפילו לא ניסיתי להתעסק אף פעם עם OC לשום דבר. המעבד כמעט ולא יורד מטמפ' חמישים אפילו במצב סתמי של הפעלת ווינדוס., והמאוורר מתפחלץ. ניסיתי להיכנס לביוס והדבר המשונה היחיד שמצאתי היה שיש שמה שני סעיפים שאומרים +12V, +3.3. מה קרה פה בעצם ומה ואיך א…
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש Dell n5110 מעבד Core i5 2450 2.5Ghz זיכרון 8GB RAM כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 525M 1GB Windows 7 Home Premium 64bit מיד לאחר הרכישה פירמטתי את המחשב בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס שקיבלתי עם המחשב, והתקנתי מחדש את דרייברים מהאתר של דל. אחר כך התקנתי את המשחק Dead Space הראשון, ואת Need for Speed The Run. אחרי חיפוש קצר ביוטיוב, גיליתי שהמשחקים אמורים לרוץ חלק על המחשב, ואפילו על מחשבים חלשים יותר כגון המחשב הביתי שלי (עליו הצלחתי לשחק). Dead space בכלל לא עולה על המחשב - לא טוען, לא מראה הודעת שגיאה - כלום! Need for Speed עולה, ופועל בצורה גרועה לחלוטין, גם על ההגדרות הכי נמוכות המשחק רץ על FPS נמוך מאוד (ברמה שבה אי אפשר לשחק). גם…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חיבור VGA שמתחבר ללוח אם, אין לי אפשרות להכניס כ.מסך כי אין לי מושג איזה כרטיס מסך מתאים לו יש לו חריצים מוזרים אם תוכלו להפנות אותי לאתר שמסביר על סוגי החריצים לכ.מסך אני אשמח. בכל אופן, כאשר אני מחבר אתץ הVGA למחשב המסך עובר למצב המתנה.. הוצאתי את הבטריה וזה גם לא עזר.. נסיתי להחליף כמה מסכים אבל המסך בסדר.. אשמח לפתרונות
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי מושג מה קורה...כל כמה זמן יש לי רעש מוזר כזה כאילו משהו ניכבה ונדלק במהירות.הרעש בה מההארד דיסק.. ואם זה אכן מההארד דיסק זה אומר שהוא קורס או משהו..? מה אני אמור לעשות?איך לבדוק אם זה באמת מההארד דיסק..
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאז שעברתי לWindows 10 מWindows 8.1 המשחק Counter Strike Global Offensive במחשב של אחי קורס לאחר כמה דקות ולאחר מכן מציג מסך אפור בלי אפשרות להיכנס למנהל משימות ושום דבר אחר והנורה של הדיסק קשיח גם היא לא מראה סימנים שהמחשב פועל המחשב נקנה לפני שנה והיה כבר בתיקון אצל וולקום מחשבים והם אמרו שהם לא מצאו דבר וששאלתי אותם אם אני יכול להראות להם את הבעיה הם אמרו שהרשת שלהם סגורה ואין מצב שהרשת שלהם סגורה כי ראיתי את אחד הטכנאים שלהם מוריד דרייבר מעודכן של נווידיה בWindows 8.1 הבעיה לא קרתה והמשחק עבד ברצף באופן תקין ניסיתי לפרמט וגם התקנתי את כל הדרייברים הדרושים ל10 ולא עזר דבר במחשב שלי למשל המשחק לא קורס וגם המחשב הזה נרכש באותה חנות ואני משתמש גם בווינדוס 1…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-