תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
מדובר בגוף קירור סטנדרטי למעבד AMD את'לון 64 +3000. הטמפרטורה שלו היא כ 41 מעלות [בלי ששום דבר רץ כמעט]. אני מעוניין לנקות את גוך הקירור של המעבד. את המאוורר לא היתה לי בעיה להוציא, אבל הגוף עם הצלעות פשוט יושב בכל הכוח ואני מפחד להרוס. האם יש איזה מן דרך אחידה להוצאה של גופי קירור או שזה תלוי לכל אחד בנפרד?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
תמיד שאני מתקין משחקים של EA כגון MOST WANTED NBA ודוגמא לעכשיו אפילו FIFA 2007 אני מגיע לשלב של ההסכם שלא רשום לי בוא כלום (מוזר) ואז התמונה הזאת וזה קורה רק בווינדוס הזה בוינדוס אחר באותו מחשב אפשר המחשב עם DX9 הכי חדש של 2006 אני דואג לעדכן אז מה הבעיה? עריכה: אוקי מצאתי תבעיה לעוד מישהו היה בפורום ומה שרשמו עזר לי תודה אפשר לנעול..
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות ואשמח לקבל עזרה, 1. איך אני יודע אם הHD שלי הוא SATA II ושהוא לא בטעות SATA רגיל? 2. איך אני יודע איזה אם הזכרונות שלי הם ב DUAL? יש לי של חברת Infineon DDR2 533 תודה מראש למשיב לשאלות.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן. המחשב אחרי פירמוט ואני מחפש לתומי דרייבר למודם 56K שיש בו. לפי EVEREST המודם הוא SIS SW MODEM. אין דבר כזה באתר של SIS, ולתדהמתי בחיפוש בגוגל התוצאות הראשונות שאני מגיע, זה לאתרים מוכי וירוס. יש אפילו כמה שבפירוש שנקראים : www.sis-sw-modem.COM והם סתם אתרים או מלאי וירוסים. מישהו מכיר דבר כזה ? איך אני משיג דרייבר כזה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב, עבד. היה רעש מוזר מהמארז, הסתכלתי, המאוורר של המסך קירטע וכמעט ולא עבד. ישר כיביתי את המחשב (עבד איזה 5 דקות) ניתקתי מהחשמל ניקיתי את המאוורר מאבק מדליק שוב, המאוורר עובד אבל המסך לא עולה....... יש סיכוי שהלך המעבד? האחריות כבר נגמרה... החברה פשטה רגל.... יש הצעות? :-\ תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי הכרטיס שאמרתי..יש לו 3 יציאות ועוד אחד מאחורה..הכרטיס הוא של חברת ST-LAB.הבעייה היא כזאת לכרטיס מחוברים המודם שלי הנגן והג'ויסטיק האלחוטי של לוג'יטק והמחשב מזהה רק את המודם כלומר רק המודם עובד ושתי היציאות האחרות לא עובדות לי..ניסיתיייי הכללללללל ואני לא יודע למה המחשב לא מזהה,אם זה הוספה הסרה אם זה להוציא את הכרטיס ולהכניס..מה לא נכנסתי למנהל התקנים והוא רושם שהכל בסדר..אז אין מצב הכרטיס לא טוב ובטח שבטח לא הנגן והג'ויסטיק אז חברה מה עושים אני משתגעעעע תודה
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שאני נכנס לinternet explorer אני לא יכול לראות סרטוני וידאו בתמיכה עם ה activex control בשימוש עם wma אתרים לדוגמא : one , sport5 .. כשנאי מנסה לראות ה- explorer פשוט שולח הודעת ארור וסוגר את כל החלונות לעומת זאת אני כן מצליח לראות סרטוני וידאו דרך האתר youtube שלא עובד דרך wma גם במחשב עצמו שאני נכנס ל- wma ומסנה להפעיל שיר אז קופץ חלון send error report וזה יוצא לי מהתוכנה... מקווה שיש לכם פתרון , תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מעבד E6600 לוח אם INTEL 965 ספק FSP 400W ACTIVE ומאז כל פעם שאני עושה RESET בכל דרך שהיא אם ידני ואם באמצעות WIN או באמצעות CTRL ALT DEL הRESET מכבה את כל המחשב כולל כל המאווררים למשך כ2-3 שניות ואז נדלק מחדש האם זה תקין ואם לא למה זה יכול להיות קשור? תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אך אפשר לגלות איזה תוכנה מתנגשת בתוכנה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב P3 קשיש וחסון (??) רציתי להוסיף לו צורב DVD. פתחתי אותו, הוצאתי את הCD הישן (היה שם CD וגם CDR), הכנסתי, בדקתי שהכל מג'ומפר כמו שצריך ו - החלפתי את הכבל של הכוננים האופטיים לכבל 80 פין ששכב אצלי מזמן. הכבל הוא תקין וחדש לגמרי. בקיצור - נשרף לי הזכרון - מוודל אחד של 256. למה זה הזכרון? כי ניתקתי הכל ועדיין היתה בעיה. החלפתי את המודול של הזכרון למודול של 64מגה ישן שחבר הביא לי - וזה עובד כמו נינגה. טוב, לא ממש כמו נינג'ה, אולי כמו נינג'ה שדרסו אותה... ראיתם פעם מחשב עולה עם XP ו64מגה זכרון? האמת, זה לא כל כך נורא כמו שחשבתי שזה יהיה עכשיו - יש את הסיפור של חשמל סטאטי וכו - בגלל זה עבדתי כשאני יחף ולפני שהתחלתי את העבודה נגעתי ביד אחת במארז ובשניה ב…
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
זהו המפרט בקצרה: מעבד: conroe 6300e לוח אמ של אסוס שכחתי את השם שלו.. כרטיס זיכרון 1024 סטיק אחד.. 7600GT כ.מ ספק 480W של טמלטק מארז סופרנו עם חלון צדדי.. אני מדיי יום מנקה את המאווררים מבחוץ של המחשב ופעם בחודשיים אשלח אותו לניקוי פנימי.. אז ככה זאת התמונה של התוכנה speedfan: http://img84.imageshack.us/my.php?image=fanse4.png אפשר להגיד שזה הממוצע של המצב.. לרוב זה לא כך אלא יותר קר.. =] ואני חושב לקנות מאוורר בקרוב... בכל אופן.. ואין לי OC
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אתמול הפעלתי מחשב דיי ישן שהיה לי....פנטיום 3 מעבד 500 ושמתי לו מזכרונות שהיו לי 384 SDRAM....הכול עובד תקין לחלוטין רק הבעיה היא שאין לו כרטיס קול מבונה בלוח אם והוספתי לו כרטיס קול של קרייטיב שהיה לי ויש יציאות כבלים כאלו מהכרטיס קול ואין לי מושג לאן לחבר אותן-על הלוח אם לדיסקים- קיצר לאן מחברים ומה עושים?!
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב הספור הוא ככה ניסיתי להתקין לינוקס ולא הצלחתי עם ארבע דיסקים ושתי הפצות בכולם הגעתי לתפריט הראשון של ההתקנה ותמיד אחרי אחרי שבחרתי להתקין אחרי כמה שניות נתקע המחשב אז חשבתי אולי וינדוס מונע את ההתקנה מחקתי את ההרדיסק לגמרי (באמצעות דיסק ההתקנה של ווינדוס ) המחשב עולה ומורה שאין לו בוט (סימן שנמחק ההרדיסק ) וניסיתי להתקין את האובנטו - נתקע בדיוק באותו מקום כבראשונה ניסיתי להתקין את הפדורה קור 4 - נתקע באותו מקום אז הגעתי למסקנה שהביוס אחראי לכך התקנתי עוד פעם ווינדוס אינטרנט וכו'..... ואמרתי אם כבר נעדכן את הביוס הלכתי לאתר http://www.esupport.com/global/ ובאמצעות התוכנה שלהם הוא זיהה את הביוס (מצורף בקובץ למטה ) אבל הם מבקשים שאני אמתין 24 שעות ואין ל…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
באינטרנט הכל עובד בסדר ומהר אבל התמונות עולות מאוד מאוד לאט !! למה זה ככה? יש פתרון?? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הלילה קרתה הפסקת חשמל שבזמנה המחשב היה כבוי, כמו כן שמעתי רעש של קצר חשמלי יתכן שמהמחשב כאשר ניסיתי להלדליק את מחשב הוא לא נדלק. ניסיתי לחבות ולהלדליק את המפסק בספק אצמו, לנתק את המחשב מהחשמל ואף לחברו לשקע אחר. כל הציוד ההיכפי עובד (מסך, רמקולים, מודם וראותר) הספק enermax liberty 400W שנחשב לאיכוטי... המפרט: CPU: Core 2 duo E6300 MB: DFI Infinity 975X Power Supply: Enermax liberty 400W תודה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המחשב עשה ריסטים במשחקים במאמץ וסתם ככה אז בדקתי אותו ב MEMTEST וראיתי שיש שגיאות רציתי לבדוק איזה מהם לא טוב והלוח נהרס ..אז החלפתי לוח אבל שוב יש את בעיה של הריסטים אבל הפעם רק במקים בודדים למשל ברידיק המשחק זה עושה לי ריסט ובקצים זה מראה שהשגיאה קשורה באחד הקבצים של הכרטיס קול AC97 אבל נראה לי בכל זאת שהבעיה היא בזכרונות ולא בקובץ במחשב אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה בזכרונות או לא? שאלה שניה אם זה בזכרונות איזה של 512 עדיף לקנות והאם DC איל זכרונות מיוחדים שנועדו ל DC או שכל 2 סטיקים זהים יכולים לעבוד ב DC ? ואיזה זכרונות מומלצים ומאיפה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף אז ככה כשאני מדליק אתהמחשב (עוד לפני WINDOWS) מופעים אצלי ארטיפקים על המסך בצורה כזו שאני לא יכול להבין מה כתוב שם אחרי שהוא נכנס לחלונות המצב מבחינת תצוגה נהיה בסדר אבל הוא עובד יחסית לאט לפעם וגם עכשיו התקניתי את הדריבר האחרון של אןוידיא וחלונות לא עולים לי מה לעשות? תעזורו לי
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי כרטיס גראפי Gainward Ultra 700/xp מבוסס geforce 4 ti4400. עד כה הוא היה מחובר לצג CRT ולכניסת טלויזיה. באמצעות כלי nview של nvidia ביצעתי שכפול של תמונת הצג לטלויזיה והל היה בסדר. היום הגיע אלי צג חדש eizo 1910. למרבה הפלא, למרות שהכרטיס ישן מ 2002 יש לו מוצא DVI. חיברתי את הצג החדש למוצא DVI והתחילו תופעות מוזרות: בזמן עליית המחשב אני רואה את מסכי DOS רק בטלויזיה ואילו המסך מדווח שאין לו סיגנל. ברגע ש WINDOWS XP עולה נעלמת התמונה מהטלויזיה והצג מתחיל לעבוד בצורה תקינה. כשאני נכנס לnview נעלמה לי האפשרות שלי שני צגים ואני יכול לבחור רק צג דיגיטאלי או את הטלויזיה. ניסיתי לחבר את הצג בחיבור VGA ואז הכל תיפקד כמו עם הCRT ולא היו לי בעיות בכלל. למישהו יש רעיון מה קורה כ…
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הסבר על החוצפה בהודעה האחרונה. להלן ההודעה המקורית: הלוח המדובר הוא GA-965P-S3 עם E6300. המעבד נבדק עם לוח אחר ועבד. הבנתי שיש בעיה עם הלוח הזה עם זכרונות מסויימים(לי טווינמוס). המחשב "נדלק" - אבל רק המאווררים עובדים ואין שום צפצוף. אני מקבל את אותה תופעה עם זכרונות ובלי. השאלה היא אם בלי הזכרונות המחשב אמור להראות סימני חיים?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי זה הביוס החדש להורדה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 אני רוצה את הF4 כדי לתקן את הזיכרון עכשיו אין לי כונן דיסקטים אז מה אני עושה אך אני מעדכן?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי intel pentium4 3Ghz, 1.75gb RAM 300mhz, A7600gt יש לי תקיעות כמעט בכל משחק, לאורך זמן קצר וממש מידי פעם, אבל זה די מעצבן... אולי המהירות של הזיכרון גורמת לזה? או משהו אחר? המהירויות הם אחרי אוברקלוק: http://img138.imageshack.us/img138/711/uu1kv2.jpg ואלה הטמפרטורות: http://img201.imageshack.us/img201/298/jj6iq5.jpg יש משהו לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי וינדוס vista עכשיו עד שמצאתי את כל הדרייברים לקח לי יום שלם עכשיו אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס קול שלי שתומך בvista הגירסה שאני צריך היא c-media CMI8738
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה קורה? יש לי בעייה. יש לי עכבר מסוג MX510 ונהרס לי החיבור הירוק הזה שמעביר מ- USB לחיבור עכבר רגיל. אני מנסה להשתמש רק בחיבור USB, יש לי אור אדום בעכבר אבל שהמחשב עולה אני לא יכול להזיז אותו. ב- BIOS ה- usb mouse support מסומן ב- ENABLED אז מה הבעייה?? יש לי לוח אם Gigabyte 7vmrz-400 אם צריך.. אז איך מפעילים עכבר על USB? תודה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-