תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש וספק כח חדר בשביל הכרטיס מסך - לא ג'נרי 500W אמיתי. ושבוע שעבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מערכת הפעלה חדשה... אתמול באמצע משחק רשת בפרו אבולושן קיבלתי ריסט פתאומי (יש לציין שהמחשב עבר בדיקת זיכרון ונמצא תקין והמעבד הוחלף לפני שבועיים ושציהם תקינים בסופו של דבר). יש לציין שלפני קניית החומרה היו לי גם ריסטים לא תכופים מידי פעם בוא נגיד אחת ל3 שבועות ככה.. ניתחתי את הקובץ DUMP ויצא ככה : BugCheck 9C, {4, 80546e70, b2000000, 70f0f} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KeContextToKframes+1eb ) Followup: MachineOwner BUGCHECK_STR: 0x9C_AuthenticAMD CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: pes2009.exe LAST_CONTROL_TR…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האמת היא שהבעיה אצל חבר, ויש לי כבר תיאוריה, אבל רציתי להתעייץ עם מבינים ממני, וכמבון שחשבתי על hwzone אז ככה, בקצרה - זה הפירוט של הבעיות מפיו: "איטיות ועלגות. עוזר כשאני מכבה את האימיול אבל לא מפסיק את הבעיה לגמרי. המחשב איטי אפילו כשהמד בטאסק מנג'ר מראה שהסיפיו בכלל לא מתאמץ. בא לידי ביטוי לפעמים כשאני רואה סרטים ובעיקר בהפעלה מסיבית של המחשב (קידודים או צריבה - ורוב הפעמים, הצריבה לא מסתיימת ואני מקבל הודעה על unknown error או power calibaretion error)" הוא חושב שאולי הזיכרון שלו דפוק, ויש מצב. למרות שאני חושב שהבעיה היא הספק. לפניי חצי שנה בערך החליפו לו כרטיס מסך לRadeaon HD 4850 512mb, ומאז שהמחשב נקנה גם נוסף לו עוד הארד דיסק, ועכשיו מחוברים אליו 2 הארד דיסקי…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום אני יספר את הסיפור כמו שקרה לי התקנתי מערכת הפעלה חדשה windows xp לאחר ההתקנה ראיתי שהעכבר והמקלדת עבדו וכיביתי את המחשב. למחרת הדלקתי שוב את המחשב לא מזהה את המקלדת ואת העכבר. החלפתי עכבר+ מקלדת לא עזר, ניתקתי את החשמל מהספק והחזרתי שוב לא עזר. ניסיתי לאפס את הביוס ע"י ג'ימפור על הלוח כך שהוצאתי את הג'מפר (כאשר החשמל לא מחובר למחשב) שיניתי לצד השני הדלקתי לא עבד, והחזרתי שוב למקום הקבוע של הג'מפר וחיברתי את החשמל והפעלתי את המחשב. ופה נוצרה לי בעיה שלא ניתקלתי בה ולא מצאתי בשום פורום מישהו שקרה לו דבר כזה. המחשב נדלק יש צפצוף אחד וישר מגיע המסך של V class של הביוס שאומר לי ללחוץ del כדי להגיע לbios אבל אין לי שום אופציה להגיע כי העכבר והמקלדת לא עובדים. נסיתי אחרי …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התכני האמר שרשום על הקופסא ווינדוס ויסטה ועל הדיסק רשום XP והוא אמר לי ללכת לאן שקניתי את הכרטיס ולומר להם על זה על מה הוא מדבר מה זה הבולשיט הזה ?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום , את האמת אני כבר מיואש ! קנייתי מחשב מאיבורי ( אל תקנו ) והוא במילים עדינות חרא מחשב - די חדש . עכשיו , המחשב התקלקל , אני מפעיל אותו הוא מגיע לרגע שהוא טוען את הויינדוס, מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט (אני לא יכול לראות מה מופיע במסך כחול כי זה מהר ) עכשיו אני הולך לוקח את הארדיסק שלו מחבר למחשב אחר פועל מצויין , אני הולך לאיבורי , הם מחזירים לי את המחשב באותו צורה, אבל מה הם החליפו ? את הצורב שבכלל עבד מצויין ! וכתבו לי הבעיה בווינדוס של הלקוח .. אמרתי טוב עשיתי פירמוט , עדין אותו בעיה , ושוב אניצריך להחזיר להם את המחשב שזה די רחוק .. יש לכם הצעה אחרת ?! תודה אור.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער שאני שוב פותח דיון אבל הדיון הקודם נמחק. (הבעיה משתנה כל הזמן) שלום, כבר כמה בערך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB - אמרו שבחנות אין לו אפשרות לבדיקת טמפרטורה, משהו מוזר. מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 550W של TrueSilent, משהו ג'נרי (הספק הזה הוא ספק חדש! הספק הקודם שלי היה 400W ג'נרי והבעיה הייתה גם אז). לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of W…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי טוב שקניתי לפני שנתיים וכרטיס מסך של Sapphire X1900GT , עכשיו יש כמה משחקים שאני משחק והכרטיס מפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים עד שנתקע המחשב ולפעמים עושה ריסט. המשחקים העיקריים הם : Pro Evolution Soccer 2009 ו -Need For Speed Undercover 2 אולי חסר משהו בכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם לאחר שנישרף וגם ספק כוח ועכשיו כל הזמן המחשב מרסט עצמו מה ניתן לעשות חוץ מפורמט למחשב כדי לשמור נתונים
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתעסק בעבודת אודיו יש לי כרטיס קול כזה: Motu Ultralite (עולה יותר מ 1000$) אני לא מאמין ששמעתם כאן על כזה כרטיס, כי זה לא משהו סטנדרטי שקונים בחנויות מחשבים זה כרטיס שמתחבר ב Firewire קניתי אותו לפני שנה והוא כל הזמן עושה לי בעיות: (זה וידאו שמצאתי ביו-טיוב עם אותה הבעיה בדיוק כמו אצלי) הכרטיס פשוט מתחיל להוציא קליקים דיגיטליים כאלה (אפילו כששום קובץ אודיו לא מתנגן) למשך של 30 שניות בערך... זה בא בהתקפים כאלה..... זה יכול להימשך אפילו כמה דקות.... ברגע שמתנקים את הכרטיס מהמחשב - זה מפסיק מה לא ניסיתי?! ניסיתי את כל סוגי הדרייברים, וכל ה Firmware האפשריים ניסיתי כמה כבלי פייר-וויר ניסיתי כמה התקנים של FireWire (ביניהם גם ההתקן המומלץ ע"י החברה, התקן של…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אומנם זו בעיה שכנראה פתרתי, אבל מעניין אותי אם מישהו נתקל בה. בעליית windows, בין אם ב- safe-mode או באופן רגיל, ואפילו בהפעלת התקנה מחודשת של windows (עם SP3 כאמור), מופיע מסך כחול בלי הרבה פרטים מזהים. אחרי הרבה משחקים (החלפת זכרונות, נסיונות repair) ניסיתי פשוט לבטל את בקר ה- RAID ה- On-board (הלוח הוא GA-8I955X Pro של Gigabyte), ופתאום הבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע פירסמתי נושא על בעיות שהמחשב שלי התחיל לעשות המחשב שלי התחיל לעלות ממש לאט זמני הטעינה במשחקים נהיו אכרוים נורא משחקים בקושי עובדים למרות שיש לי מחשב די חזק(Q9400 GTX 260 2GB RAM מה שיותר מוזר שבמשחקים אחרי 5 דק' של משחק (איטי בצורה מחרידה) המחשב עושה ריסט ללא כול אזהרה ומסך כחול אחרי מספר בדיקות שעשיתי גיליתי שהדיסק הקשיח שלי עובד בצורה איטית ביותר הרצתי את התוכנה HD TUNE והיא הוציא לי שקצב קיריאה עומד על 4 מ"ג לשנייה ושבמחשב היישן שלי מלפני 6 שנים קצב הקריאה עומד על 54 מ"ג לשנייה בין הבדיקות שעשיתי הרצתי MEMTEST למשך שש שעות והוא לא מצא שום דבר הדיסק הקשיח הוא מתוצרת western digital דגם WD5000AAKS חדש ניקנה ביחד עם המחשב החדש בפסח האם זה יכול להיות בעיה…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
בעיות במערכת עריכה הראשית שלי... היו בעיות אחרות, נפתרו עכשיו שוב: המחשב לפעמים "מקרטע" בזמן עריכת הוידאו. אפילו בזמן שסתם מזיזים את העכבר- הוא מקרטע. תקלה חדשה שצצה- פשוט עושה ריסטרט, ואז עולה מסך הדוס ,ריק, רק פס למעלה מהבהב ושום כלום... ככה תקוע... הוחלף זיכרונות, הוצאתי את כל הארדיסקים (יש 9), הוצאתי את כל הכרטיסים והחזרתי, ביטלתי אוברקלוק עדין שהיה - עדיין זה ככה. בפוקס זה עולה, נתקע שוב ושוב חוזר... מה הבעיה? נתקלתם? (לוח אסוס P5WD2, כרטיס מסך X850 GTO ).
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . היום המחשב התחיל להתחרפן כל כמה זמן (משהו כמו כל שעה חצי שעה) המחשב נתקע ורק ריסט עוזר . כשהמחשב נתקע שומעים מהרמקולים מין רעש כמו גרררררררררררררר ואז חייבים לעשות ריסט. כמובן שזה לא עוזר לכם . איזה בדיקות צריך לעשות ? וממה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון אם לא מנהלים בבקשה תעבירו לפורום הנכון. לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מאיטיות של המחשב בגלישה באינטרנט המטבטט בכך שהיה לי מאוד קשה לגלוש בפייסבוק להפעיל ביחד סקייפ עם מסנג'ר, לפעמים פתאום הסמן היה הופך לשעון חול למשך כחצי דקה. בעקבות בעיות אלו פרמטתי את הדיסק הקשיח , חשבתי שזה יפתור לי את הבעיה, מה גם שהייתי מקבל הודעה שסמרט שאומרת לי שהדיסק במצב לא טוב. הפירמוט לא עזר לי. התקנתי דיסק קשיח חדש לגמרי אך גם זה לא פתר לי את הבעיה של האיטיות, בדקתי כרטיס זיכרון, הבדיקה יצאה חיובית, הוספתי עוד כרטיס זיכרון אך הבעיה של האיטיות נמשכה. הרצתי תוכנות של אנטי וירוס שלא מצאו וירוס וגם הרצתי תוכנה נגד רגולות. לאחרונה עקב נפילת מתח הלך לי הספק כוח במחש…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לאתר בהמלצת חבר ואעריך עזרה מראש. לא מזמן התחלתי להרגיש בבעיה מוזרה , המחשב רץ נורמלי ופתאום קופא ונתקע, אחרי ריסט הוא לפעמים עובד רגיל, לפעמים נתקע ממש טיפה אחרי הריסט ולפעמים מראה שגיאה זו : *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again. F1 to continue DEL to enter Setup כאשר אני לוחץ F1 המשחב רץ רגיל ולפעמים ממשיך לעבוד רגיל, לפעמים פועל ונתקע אחרי כמה שעות ולפעמים כמה ימים ללא שום בעיה. ניסיתי כמובן להחזיר את הגדרות הביוס לרגילות כמו שרשום אבל זה לא עזר. לאחר שבוע - שבועיים ששרדתי איכשהו עם התקלות האלו והתקיעות, המחשב חזר לעבוד בצורה נורמלית לכמה חודשים טובים. אחר לאחר כמ…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך כחול קורה לי רק במשחקים ובדקתי ב WINDBG וntoskrnl.exe זה הבעיה בדיקת זכרונות עשיתי הכול יצא תקין יש לי VISTA 64BIT PREMUIM לוח אם של GIGABYTE P43-D3SL מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום רב שאני מדליק את המחשב הכל טוב ויפה שאני מנסה לחבר את המודם למחשב פתאום אני מקבל מסך כחול המחשב משמיע רעש מוזר כיאלו הוא מתאמץ ממש ואז מגיע המסך הכחול למשל שאני נכנס לword office הוא משמיע רעש של התאמצות כזאת נגן מדיה וכו אבל הוא פועל רגיל לא מופיע מסך כחול רק שאני מנסה להפעיל את אינטרנט . אני צריך עזרה בכל מה שקשור לבדיקה של הmemset של בעיה של זכרון כי אני לא כל כך מבין במחשבים תודה רבה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks nzxt tempest corsiar 550wtt תיראו שיחקתי bioshock ומתי שאני עובר איזה דלת והמחשב צריך ליטעון ה fps נופל מ 60 ל 30-35 מה שמביא לתקיעה ענקית וגם שה fps נופל ל 57 עדיין מרגישים בקירטוע קטן וזה מוזר כי זה כולה 3 fps זה גם קרה לי ב 2god futher שהייתי נוסע ומיסתובב היה נופל ל 44 גם בקרייסיס היו תקיעות קטנות מידי פעם ושיחקתי על High רזולוצייה 1280X1024 שאר המשחקים הכי גבוהה על 1280X1024 היה קטע גם ב bioshok שעברתי דלת ופיתאום המחשב ניתקע לשנייה כי ה fps נפל ל 0 ועלה חזרה כרטיס מסך מעלות במאמץ 68 מעבד 47 שתי הליבות המשחקים שזה לא קורה בהם הם dark sector 'assasin creed'wanted'cod5 'brother in arms ב 3dmark06 קיבלתי 13.5k פשוט זה קרה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שהנושא אומר הכל... ניסיתי למצוא לזה פתרון דרך גוגל אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה כבר המון זמן אני חושב שזה התחממות צירפתי תמונות של הטמפרטורות בזמן מאמץ.......(משחק) מה אתם חושבים המפרט הוא Gigabyte p31 Kingston 2X2GB Gigabyte 9800GT עם הקירור של זלמן Seagate 500GB ספק cooler master 500W הכל קירור stock הבעיה היא שהמחשב קופא במשחקים...וברגיל גם לפעמים (אינטרנט וכו') http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום היה לי את המפרט הבא E7300 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 500W ספק לוח של GIGABYTE G31 וכרטיס מסך 9800GT עכשיו עשיתי שינויי אחד במחשב כי יש לי 2 סלוטים של זיכרונות אז הורדתי 1 גיגה אחד וקניתי 2 גיגה ככה שיהיה לי 3 אבל קניתי Kingston 2GB CL6 וזה יוצר בעיות כמו מוריד לי מכפלה ואז עושה 667MHZ ואין לי מושג איך להחזיר אני עושה OC עד שיהיה 800MHZ והמהירות מעבד היא 3.2 ואני לא יודע כמה מתח להשים וכמה תיזמונים וכל הדבר הזה ולפעמים המחשב עובד לי עם הOC ולפעמים עושה ריסט שאני מפעיל משו כבד כי זה כאילו לא עשה OC נכון ואני צריך שתעזרו לי בזה בתיזמונים ובהכל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מהיום בבוקר הדיסק הקשיח התחיל להשמיע קליקים כאלה, ואחרי כמה ריסטרטים הוא כבר הפסיק לעלות והמשיך עם הקליקים, בדרך כלל בקצב קבוע כשאני מעלה את המחשב רשום: disk error press any key to restart ולפני זה היה גם שמשהו חסר[windows\system32\msconfig\system וצריך לתקן עם הדיסק המקורי של ווינדוס, להעלות וללחוץ R עשיתי את זה וזה הגיע לפקודות של דוס שלא ממש הצלחתי לתפעל מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות? \: (אני משתמש במחשב אחר כדי לרשום את ההודעה הזאת)
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות: כשאני מדליק אותו יש מספר ציפצופים רצופים ולאחר מכן המסך אינו מתחיל לעבוד וכתוב NO SIGNAL INPUT. אך לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסט המחשב אינו משמיע את הציפצופים והמסך עובד כרגיל אבל אם אני משנה בוינדוס את הרזולוציה שלו לרזולוציה אחרת מ640X480 שוב המסך כבה ומפסיק לעבוד מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכך?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום למומחים! המחשב הישן שלי הפסיק לעלות יום אחד (הודלק ולא הגיע אפילו עד לשלב הפוסט) טכנאי מחשבים שהוזמן איבחן שלוח האם הלך. מכיוון שהמחשב בן 3 שנים ויותר החלטתי על שידרוג ללוח אם למעבד ולזכרונות: מעבד core 2 quad q9300 לוח אם: gigabyte ep43-ds3l 4 סטיקים של 1gb כל אחד זיכרון ram kingston hyper x כל יתר המחשב שני כוננים קשיחים, כרטיס מסך 9500 gt שעדיין באחריות מארז, מאוורר וספק כוח של המחשב הישן נשארו. לאחר שהרכבתי הכל לפי ההוראות הדלקתי וחיכיתי לעליית המחשב, אך לצערי המחשב הציג אותה בעיה בדיוק (מחשב נדלק, לא מצפצף לא מציג כלום ולא מגיע אפילו לשלב הפוסט) נכנסתי לפוסטים כאן כדי לנסות ולאתר את מקור התקלה. וכל אחד מהצעדים שנכתבו כאן לא עזרו לי. יש עוד איזשהי דרך לנסות ולבוד…
-
- 48 תגובות
- 3.8k צפיות
-