תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים סלחו לי על מצב הרוח העגום קיבלתי היום את הכונן הקשיח שהזמנתי. הדגם הוא WD3200KS SATA 2 הזמנתי מפאנדס אז זה בא בלי כבלים ובלי ברגים הלכתי לקנות כבל SATA וחזרתי הביתה.. הרכבתי אותו בשיא הזהירות (עם ברגים שלקחתי מהכונן דיסקטים (שמתי שם ברגים אחרים)) הדלקתי ושום דבר לא קרה.. נתתי לו לעלות את ווינדוס ולא קרה כלום הלכתי לביוס והוא לא זיהה אותו יש לי אפשרות בביוס שנקראת ide primary slave ועוד כמה בדיוק אותו דבר רק משני וSLAVE לחצתי על אחד ריק והיה שם אפשרות למעלה AUTO DETECT לחצתי הוא טען שניה וחצי ולא רשם כלום בבקשה אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי! שכחתי לציין כמה דברים 1) יש לי כבר כונן IDE שהיה עד עכשיו 2) דגם לוח האם שלי הוא: MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) והנה כמה תמונו…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בעיה על כמעט כל מה שאני מנסה להפעיל מופיע... תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. קניתי לא מזמן HD חדש של ExcelStor בנפח של 80GB בעיסקה דיי משתלמת (חו"ל) עכשיו.. אני רק דואג לגבי משהו קטן, בערך אחרי שעה שהHD החדש לא עובד הוא מתכבה (Stand By~) ויש צליל קצת מעורר אימה כזה של מחט שכאילו מתחכחת מעט בפלתת מתכת, אני מבין שזה המחט של הHD שנוגע\מפסיק לנגוע בדיסק עצמו.. עכשיו כשהוא שוב חוזר לפעול, כלומר שאני משתמש במשהו שיושב על הHD הזה הוא פועל מחדש ויש צליל דומה אך יותר אימתי כזה שנמשך בערך שנייה~ בHD הקודם של WD 160GB כבר מזמן לא שמעתי צלילים שכאלו.. אני בספק אם הוא בכלל מתכבה... מיכיוון שעליו מותקן הWIN, לכן הוא לא יכול להתחבות (או שכן?) בכל מקרה הWD לא עושה כזה רעש חד ומפחיד.. הוא עושה רעש חלש יותר ואימתני פחות.. מה זה אומר בידיוק? האם עלי לדאוג? ה…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (ואני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה יכול להיות הבעיה? ספק? לוח אם ? *** אני כותב את ההודעה הזאת מהמחשב הבעייתי , הוא הסכים להדלק עכשיו , אבל רוב הפעמים זה קורה לי ***
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הופיעה לי בעיה של מן "lagging" בתוך שירים שאני שומע ב-winamp או סרטים שמנגן עם Bsplayer (ככה הבנתי שהבעיה לא בקודקים) יש לי נסיון עם מחשבים ישנים אז בדקתי אם יש איזו תוכנה שיושבת לי על המשאבים של המערכת ואין כלום... המעבד idle ושום דבר שלא צריך להיות אינו קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הקודקים וגם כרטיס קול ואף דרייברים של הלוח אם... מבחינת האצת חומרה אצלי תמיד פעל בתצורה הרגילה של חלונות וגם אם משנה משהו זה לא עושה לי דבר... פשוט לא מצליח לתקן את התקלה הזו :s05: אני חושש שזה תקיעות כלליות כי זה לפעמים משפיע לי על העכבר... וכמובן בדקתי גם התחממות של מעבד וגם זו לא הבעיה. תעזרו בבקשה... (זה לא התאים לפורום של מערכות סאונד... חח)
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איפה אני משיג או קונה כבל כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום שוב :-\היום כהפעלתי תמחשב אחרי שהווינדוס עלה הוא עושה לי שיש CRITICAL ERROR אני עושה לו ''SEND'' ואז הוא שלח אותי לאתר שכתבוב בו ככה ''Solution not found: consider BIOS Upgrade Thank you for submitting an error report. Problem description Microsoft is unable to determine what specifically caused the problem you reported. Consider BIOS Upgrade During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the processor that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that does not support the installed …
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלחצן הימני של העבכר הוא פועל חלקית זאת אומרת במקום ללחוץ שתי לחיצות כדי להיכנס לאיזה תיקיה אני צריך ללחוץ 8 פעמים, אבל העכבר זז והלחצן הימיני פועל מצוין. :s05: מה עושים.?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק מאוד,עם כרטיס מסך X700PRO . חיברתי ל DVI שלו, פלזמה 42 עם כבל מיוחד שהוא HDMI-DVI. בפלזמה רואים הכל מרצד. וידאו נראה טוב, אבל כתב ומלל מרצד עד כדי כך שלא ניתן להסתכל עליו. הפלזמה תומכת ב WXGA 1280X768. בעבר הסרתי את תוכנת הקטאליסט, כי היא עשתה לי בעיות. כרגע אני מנסה לשחק בהגדרות של התצוגה, ולא מצליח לפתור את בעית הריצוד. 3 שאלות לי אליכם: 1. איך פותרים את בעיית הריצוד? 2. האם התקנה של קטאליסט חדשה, מעודכנת, תכלול אופציות נוספות חוץ מאלה שיש כרגע לא התוכנה? אם כן איזה גרסה ממומלצת? 3. כרגע יש רק אופצית "הרחב שולחן עבודה" וכך בעצלם אני רואה גם את המסך שלי וגם את הפלזמה. מדוע אין לי אופצית "הכפל את שולחן העבודה", כפי שהיה לי בכרטיסים קודמים? אשמח לתשובות. תוד…
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (P3 500MHZ) שעד לא מזמן מערכת ההפעלה שלו הייתה WIN XP. עקב חולשת המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין 98 אלא שמאז שהתקנתי אותו המחשב עובד בצורה מוזרה... קודם כל, מופיע לי רק 2GB במקום 12 (גם במצב דוס) דגם הכונן: W.D 136AA בעיה נוספת היא שהמחשב פעם כן עולה ופעם לא עולה... כאילו, יותר מפעם אחת העלתי את המחשב והוא הפסיק להגיב עוד לפני עליית הBIOS.. זה קורה בדר"כ אחרי שאני נמצא בביוס בשביל לבדוק דברים.. הבעיה הגדולה ביותר היא טמפ' המעבד... לפי הביוס היא 97 מעלות! אבל כשאני נוגע בהיטסינק לא לא חם בכלל.. מישהו יודע מה לעשות עם הבעיות הללו? תודה, עידו
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה קורה לי לפחות פעם ביום לא משנה מה אני עושה אפילו סתם גולש (זאת אומרת לא מעמיס על המחשב) הוא פתאום עושה ריסאט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש מזה יכול להיות בבקשה? זה קורה נגיד כל איזה 3 שעות המחשב שלי הוא: P-D 805 512 DDR2 533 MSI RC410M-L + ATI X300 O/B מארז ATX עם ידית ספק 250 וואט (איבורי מחשבים)
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הגיע אלי כרטיס מסך X800XL התקנתי קאטליסט הכי חדש 6.9 הרצתי 3DMARK2005 וזה עשה לי מסך כחול בפעם השניה שהוא מריץ על רזולוציה אחרת מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אתמול בערב אבא שלי כיבה את האור אצלי בחדר ומיד כבר המחשה ועשה ריסט (לא פעם ראשונה שזה קורה) אחרי זה המסך לא מגיב שמדליקים תמחשב הוא כאילו לא מזהה שהמחשב נידלק אבל אם אני מחבר אותו ללוח אם הוא מדליק תמסך יכול להיות שהכטיס מסך נשרף? או מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל בין הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בסדר רק אני לא יודע איך ניפטרים מהשוליים שיש בצדדים יש איזה תוכנה או משהו כי רואים שוליים בצבע שחור מהצדדים של הטלויזיה הכרטיס מסך הוא ג'יפורס 2 עם TV OUT תודה יקיר
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון מסוג Sony Ericsson K700i, עכשיו הורדתי תוכנה להעברת שירים לפלאפון, התקנתי את הדרייברים שלו, וכשאני פותח את התוכנה מופיע מוניטור כזה ליד שעון מצד שמאל למטה שאומר אם הפלאפון מחובר או לא, ומסומן שכן, אבל בתוכנה כתוב שלא. מצטער על הניסוח. תמונה: http://img523.imageshack.us/img523/6979/help21hz3.jpg מישהו יכול למצוא פתירון לבעיה? תודה, רועי.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לא יודע אם זה ספק זכרון כרטיס מסך מעבד או לוח צריך את עזרתכם מדליקים ויש את הנורה של המחשב שאומרת דלוק אבל כלום לא קורה .....לא עולה לא כלום . מת . אין צפצופים גם ..כלום ..... זה אומר לי בעצם שהספק כן נותן מתח משמע זה לא הוא מקור הבעיה אלא משהו אחר ? מעבד או לוח או זכרון ? נואש ! חייב עזרה ! תודה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בעיה של המחשב של חבר שלי הוא רוצה שאני יברר לו . רגע הפעלת המחשב אין ציפצוף רואים רק את הלוגו של אינטל של הלוח , ומיד אחרי זה מופיע הכתובית הזאת . זה ממש ממש ממש דחוף אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כל הזמן ניפתחים לי אתרים בלי קשר סתם יוציאים לי אתרים פירסומות!!! :kopfpatsch: עכשיו ניסיתי עם כמה תוכנות לתקן תבעיה ולא הצלחתי חבר שלי אמר לי שיש לי איזה משהו במחשב שעושה לי את זה :jump: אבל לא מצאתי את זה ועברתי על כל המחשב :pissed: למה??? איך אני מתקן את זה???? :s07:
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום כפי שרובכם יודעים החלפתי מחשב במחשב הישן היית לי בעיה שפה ושם הוא היה עושה ריסטרט... עכשיו במחשב בחדש, שכלום לא זהה, יש את זה שוב !!! הוא גם יותר Minidumpים... האם ייתכן ?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן (בן 5~) והוא לא במצב כ"כ טוב... עד עכשיו הוא פעל טוב, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו אני שומע צפצופים ולא רואים כלום על המסך יכול להיות שהמחשב מת? או שזה רק מעבד/כ. מסך?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איך אני מתקין XP על SATA 2? אין לי כונן FLOPPY. מה אני בכלל אמור לעשות אם אקנה כונן כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לוח אסוס p4 8000 לאחר התקנת הדריברים sata עדיין הדיסק קשיח לא מזוהה בביוס ובעלית המחשב הוא כותב device not found אבל המחשב נידלק והוינדוס עולה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום! בימים האחרונים, המחשב שלי נוטה להתקע, הכוונה או שהוא נתקע ואז יש מסך כחול, או שהמסך מתחיל לרצד בצורה מטורפת עד שהוא נתקע. אני חושד שהבעיה בחומרה. המעבד שלי הוא אינטל 2.8C וכרגע ראיתי שהטמפרטורה שלו במנוחה היא 55 מעלות. האם זה הגורם לבעיה? איך אני יכול להוריד טמפרטורה? אולי משהו אחר דפוק? ספק? אולי המסך לא בסדר (ריצודים)? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעייה שלעיתים לאחר בערך חצי שעה לפעמים גם אחרי יום הלוח מפסיק להציג לי את הטמפרטורות של המערכת הלוח והסביבה, כלומר הוא מציג אותן אבל הם פשוט ל אמשתנות ונשארות סטאטיות במצב האחרון שהן היו, יש לציין כי המאוררים והמתחים ממשיכים להראות שינויים כרגיל... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-