תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , לאחרונה הבאתי מ Ebay לוח חדש של XFX.. דגם 680I LT המפרט שלי לפני כדלהלן : Asus Striker Extreme (שעשה המון בעיות זכרון) 4Gb Kingston Memory 460W Thermaltake PSU 8800Gt 5 Hard drives 1 DVD היו לי המון בעיות עם הסטרייקר בנושא זכרון (המון מסכים כחולים שהפנו לבעיות זכרון) ואחריי בדיקה מצאתי שהסלוטים של הזכרון לא עובדים כראוי.. חיפשתי לוח מתאים עם FEATURE של SLI שארצה לעשות בקרוב ובסופו של דבר מצאתי את ה XFX 680I LT , הוא לא יקר ויש לו FEATURES נחמדים שקרובים ל STRIKER.. קניתי , שבועיים אחרי...הכל טוב ויפה , מצאתי אתמול את הזמן לפרק ולחבר את הכל למארז חדש שבמקרה הכינותי מראש (CM HAF 932 - מומלץ ביותר..) אחרי כל החיבורים , מנסה להדליק את המחשב וכלום..ב…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק בלילה (כרגיל) וכשהתעוררתי היה מסך שחור שבו כתוב: A Disk error occurred Press ctrl+alt+del to restart אני עושה את זה והמחשב מתחיל מחדש.. הכל טוב ויפה עד שהוא אמור לטעון את הWINDOWS וההודעה הזו מופיעה שוב... מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את כל הכבלים הדרושים כולל את המסך. שאני מפעיל את המחשב המסך רושם לי "Off Mode" ולאחר כמה שניות מתכבה. סוג המסך הוא DAEWOO EF1901 תודה לכל העוזרים,
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אממ מצאתי הכי מתאים לפרסם את זה פה, אם זה לא מתאים אז אשמח אם תעבירו. יום בהיר אחד המחשב החליט לקרוס באמצע עבודה איתו. המחשב עולה ולאחר זמן מה המסך הופך שחור והמחשב עושה ריסטרט. נראה שכאשר דורשים מאמץ רב יותר מהמחשב אז הוא נוטה לקרוס מהר יותר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול כי בכרטיסי מסך לא ענו לי ונעלו את הנושא אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכל חברים הפורום! יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION dv2000 עם מערכת ההפעלה וינדוס ויסטה (כן לצערי הרב ככה קיבלי אותו). המחשב עבד לי כמו סוס שקניתי אותו ובאמת שמאוד הייתי מרוצה מהביצועים שלו. בזמן האחרון (יש לי אותו כבר שנה וחצי בערך) המשב מתחמם לי יותר מדי, ואף נכבה אוטומטית... זה לא קורה כאשר אני משחק בו משחקים או משהו (אני ממש לא גיימר או אחד שכל היום משחק) אלא כאשר המסנג'ר ה-איטונס ודפדפן הפירפוקס שלי פתוח על פייסבוק למשל הוא מדי פעם קורס.. אני לא חושב שזה משהו נורמלי בכלל.. ורציתי מאוד להיעזר בכם (המומחים שבינכם) על מנת לפתור את הבעיה הזאת.. אולי יש וירוס כלשהו ? או אולי אני צריך לעשות ניקיון כלשהו למחשב? אשמח מאוד אם תענו לי כמה שיותר מהר, תודה רבה, ליאור
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני עושה ריסטארט העכבר והמקלדת לא זזים שום דבר אני לא יכול לעשות כלום http://img32.imageshack.us/img32/8978/074coz.jpg
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב המפרט שלו הוא E7400 לוח אם של GIGABYE עם כרטיס מסך מובנה MATX E7AUM-DS2H WD 500GB BLACK וזכרונות OCZ רגילים 4GB בנוסף קניתי מארז של HEC קטן מאוד (יחסית) עם ספק בגודל TFX 250W אני הרכבתי אותו והפעלתי אותו והכל היה נראה בסדר בביוס תמיד שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא נעצר באמצע ההתקנה והמחשב פשוט קופא או עושה ריסט ניסיתי לראות מאיפה מקור הבעיה ופשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי זה הספק יכול להיות שהספק לא מחזיק את המחשב?
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים נשרף לי הלוח אם של esc [ניסיתי לשנות בלוח אם שהמחשב יעבור על כרטיס המסך המובנה ולא על החיצוני, משום מה לאחר מכן הלוח אם נשרף] באותו יום הלכתי עם המחשב לחנות מחשבים וקניתי לוח אם חדש + כרטיס מסך חדש הלוח אם : Gigabyte - GA-MA74GM-S2H והרטיס מסך: palit geforce 9500gt 1GB המחשב מבוסס מעבד AMD לאחר השדירוג שביצעה החנות שקניתי ממנה את הרכיבים [התקנתי וינדוס חדש והכל] וכאשר הייתי שומע מוזיקה וכותב או משתמש בעכבר המוזיקה הייתה קופצת,היו שומעים כאילו טאקים כאלה בקול,בנוסף המחשב לא יכל לעמוד במשחקים עם FPS גבוה. לאחר שהחזרתי את המחשב לחנות מחשבים עם הבעיה הזאת שם אמרו לי שהבעיה היא בהארד דיסק ,ואז הם החילפו לי הארד דיסק והתקינו שוב וינדוס[משלהם…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 3 (סלרון) ואני חושב שיש לו בעית מעבד, אולי הגישות r/w לרגיסטרים שלו. האם למישהו יש איזה טסט שעושה גישות כאלה ובודק את BS,DS,SS ושאר מריעין בישין? בתודה עופר
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמעט בכל הפעלה בימים האחרונים, לאחר כמה דקות המסך לא מקבל תמונה. לפני כן זה קרה כמה פעמים אחרי שהמחשב נתקע ואני לוחץ RESET. בד"כ הבעיה נפתרת רק אחרי כיבוי והפעלה מחדש לאחר כמה דקות (עד שעוברות כמה דקות והיא חוזרת...) אחרי לחיצה על RESET שלא פותרת את הבעיה, המחשב משמיע 3 צפצופים בהפעלה, הנורה שעל המחשב מהבהבת כמו במצב standby והמסך נשאר חשוך. לפעמים המסך מציג "Out of range" ואת נתוני קצב הרענון שלא תואמים למסך. ה-XP עולה כרגיל (שומעים את צליל הפתיחה) ואפשר לשלוט דרך המקלדת. בעיות אחרות בתצוגה (מופיעות לפעמים): * התצוגה משתבשת (לא נעלמת) גם ב-Safe Mode כמה דקות אחרי ההפעלה. * התצוגה משתבשת לפני שעולה ה-XP. הטקסט הקבוע מבולגן ו"נתקע" על המסך. השבוע שלחתי דו"ח שגי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, המחשב תמיד עשה לי בעיה בעלייה, לא היה מגיע למסך ה POST בכלל אלא נתקע על לוגו של הלוח אם, לפעמים עם ריצודים על המסך אם כבר היה עולה לגמרי, היה פועל דקה ואז שוב פעם ריצודים. פתחתי את המחשב, ניתקתי חשמל, ניקית מאבק, הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי, לחצתי על לחצן ההדלקה ל"ריקון" חשמלי. לאחר כל זה עדיין מרצד לאחר שהוא עולה. עד כמה שאני מבין זה מהכרטיס מסך, כיום יש לי eVGA 7900 GT אני רוצה לקנות משהו חדש וזול (מחשב של 3 שנים) מה דעתכם על הכרטיס הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 והאם צדקתי באבחנה שלי ? תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי לא הראה סימני מצוקה כלשיהם לאחרונה, והכל היה מהיר, טוב ויפה. לפתע אתמול התיישבתי על המחשב וראיתי שהאינטרנט מנותק. הפעלתי את החייגן וניסיתי לחייג אך הוא המשיך לעשות שגיאות ולא להתחבר. ניתקתי את המודם מהחשמל וחיברתי והמשכתי לנסות, אך גם זה לשווא. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב, עשיתי התחל הפעלה מחדש המחשב עשה ריסט ולפני שעלה הוא הציג לי את המסך השחור הזה שיש אפשרויות לבחור בין מצב בטוח, מצב בטוח עם רשת, הפעם האחרונה שעבד טוב, הפעל את ווידוס בצורה רגילה וכו'... בחרתי בהפעל כרגיל..המחשב עשה ריסט ושוב הגיע למסך. בחרתי במצב בטוח וגם במקרה הזה היה ריסט ושוב אותו המסך הגיע. גם שאר האופציות לא עבדו. התייאשתי והחלטתי לפרמט, שיניתי בביוס לבוט סידי.. הוא רושם שהוא קורא מ…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום למומחים! המחשב הישן שלי הפסיק לעלות יום אחד (הודלק ולא הגיע אפילו עד לשלב הפוסט) טכנאי מחשבים שהוזמן איבחן שלוח האם הלך. מכיוון שהמחשב בן 3 שנים ויותר החלטתי על שידרוג ללוח אם למעבד ולזכרונות: מעבד core 2 quad q9300 לוח אם: gigabyte ep43-ds3l 4 סטיקים של 1gb כל אחד זיכרון ram kingston hyper x כל יתר המחשב שני כוננים קשיחים, כרטיס מסך 9500 gt שעדיין באחריות מארז, מאוורר וספק כוח של המחשב הישן נשארו. לאחר שהרכבתי הכל לפי ההוראות הדלקתי וחיכיתי לעליית המחשב, אך לצערי המחשב הציג אותה בעיה בדיוק (מחשב נדלק, לא מצפצף לא מציג כלום ולא מגיע אפילו לשלב הפוסט) נכנסתי לפוסטים כאן כדי לנסות ולאתר את מקור התקלה. וכל אחד מהצעדים שנכתבו כאן לא עזרו לי. יש עוד איזשהי דרך לנסות ולבוד…
-
- 48 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מלפי כשבועיים מאייבורי הנה המפרט: לוח אם NEO-F MSI EP45-DS3L מעבד intel 2.33GH Q8200 4MB דיסק קשיח 16MB SATA II 500GB זיכרון 2048GB DDR3 כ.מסך 512MB Nvidia GeForce 9800GT מסך WIDE 22 DVI 5MS W2242T LG ספק כח JSP-TECH 500W 12CMF EZCOOL אחרי מספר ימים שהמחשב היה אצלי בבית הוא התחיל לעשות בעיות ולהתכבות באמצע משחקים, עבודה באינטרט וכו' אז החזרתי את המחשב לאייבורי כדי שיתקנו את הבעיה ולאחר מספר ימים אצלם במעבדה הם החזירו לי את המחשב ואמרו שהם העבירו את כל הבדיקות על המחשב העמיסו עליו תוכנות, משחקים וכו' ולא מצאו שום בעיה. אבל למרות מה שהם אמרו המחשב ממשיך להתכבות... ניסיתי להחליף מערכות הפעלה, לפרמט מחדש ושום דבר לא עוזר עדיין המחשב ממשיך להתכבות. אז מה יכולה ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או לאיזה שהם תקלות חומרה? הכוונה שלי שבמקום שהמארז יעמוד הוא ישכב על הצד.. (מקווה שקלעתי לפורום הנכון חח) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, נסיתי היום להשתמש בכרטיס מסך חיצוני במחשב הישן... בעבר זה עבד אבל היום כשניסיתי בשלב מסוים המחשב לא הציג כלום על המסך וכך זה נשאר. ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה... וכשהמחשב הגיעה למסך של הטעינה של וונדוס XP הוא פשוט עשה ריסט.... ככה קורה כל הזמן. ניסיתי לנתק את הבטרייה במשך כמה דקות ובאמת התחיל תהליך של בדיקה מחדש של המערכת אבל כל פעם המחשב עושה ריסט ברגע שהוא מגיע למסך הטעינה. ישנם שתי הודעות בהתחלה. אחת אומרת בתרגום חופשי: שגיאה עדכון מיקרוספט חסר או לא חוקי עדכון מעבדד מיקרוספט. בבקשה צור קשר עם חברת HP בשביל עדכון מיקרוספט בשביל תמיכה בצעדים הבאים לבמעבד החדש. שגיאה ששנייה: התאריך והשעה לא מכוונים. בלה בלה ... אם זה קורה שנית יכול להיות שצר…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-P35-DS3L (rev. 2.0) ביטלתי את EIST בביוס ועוד אפשרות שצריך בביוס כתוב לדוגמא: 356 BUS X9 במהירות 3200 אבל בPOST 2400 על 267 אם כבר לא עובד אז למה 267 ולא 266? שאני מאפש ביוס הוא POST גם רושם 267 מוזר.... כשאני נכנס אחרי איפוס להגדרות ביוס רשום 100X9 - המעבד עובד כל 900????
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום שלום, לפני חודש קניתי מחשב חדש, לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ughPower W0103 600W PFC (24pin המחשב עבד יפה עד היום, הדלקתי אותו הוא עבד סבבה, עד שהופיע לי פתאום איזה מסך כחול משהו שווינדוס נתקל באיזושהי תקלה ולעשות ריסטרט, עשיתי ומאז המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק אותו והוא פשוט מצפצף לי (לא עולה הביוס לא כלום. . .) הסתכלתי על הלוח אם ויש שמה 4 נוריות שדולקות (PHASE 1,2,3,4)כאשר נורית מספר 4 היא אדומה (אני מניח שזה לא משהו חיובי נורית אדומה). אני חיייייב עזרה המחשב חדש דנדש מהחנות מלפני פחות מחודש אפילו. . . מישהו יודע מה זה אומר???
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן לפני חודש קניתי מחשב מפנדה (והנה פרטיו החשובים) I7 920 Asus P6T G.Skill 3X2GB DDR3 חיכיתי שלושה שבועות עד שהגיעו כל החלקים. הרכבתי את המחשב בעצמי. המחשב לא היה מראה כלום על המסך, ולאחר בדיקה גיליתי שהכרטיס מסך דפוק. נסעתי לפנדה, החלפתי כרטיס מסך, ואז גיליתי עוד תקלה: הלוח לא מוכן לעבוד עם יותר מסטיק זיכרון אחד (ויש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה) הייתי דיי מקורי, ואפילו חיברתי את המחשב מחוץ למארז (כדי לשלול אופציה של קצר עם גוף המארז עצמו) - כמובן שגם כך המחשב לא עבד החלטתי שלוח האם דפוק וחזרתי לפנדה עם כל המחשב. המחשב נשלח למעבדה, שם נאמר לי שההרכבה שלי הייתה כושלת, חוייבתי ב 90 שקלים על הרכבה נאמר לי שהמחשב עבר את כל הבדיקות הנחוצות (כולל MEMTEST) והוא עובד בצורה תקינה היו…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצטער שאני שוב פותח דיון אבל הדיון הקודם נמחק. (הבעיה משתנה כל הזמן) שלום, כבר כמה בערך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB - אמרו שבחנות אין לו אפשרות לבדיקת טמפרטורה, משהו מוזר. מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 550W של TrueSilent, משהו ג'נרי (הספק הזה הוא ספק חדש! הספק הקודם שלי היה 400W ג'נרי והבעיה הייתה גם אז). לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of W…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי את המערכת E8400 ASUS P5QL-E OCZ 2X2 REAPER HFP 1066 HD 1T W.D ATI HD4670 שמתפקדת כHTPC המחשב חדש הורכב לפני כשבועיים ומאז יש בעיה קבועה של נפילות הותקנו דרייברים הכי מעודכנים כדי להסיר ספק,טוב אז ככה לאחר ההרכבה התקנתי XP שעבד עד התקנת כל הדרייברים והתוכנות ולאחר RESTART מתוכנן הוא מגיע מצב LOGIN מקפיץ את העכבר לצד שמאל עליון של המסך ועושה ריסטרט המצב חוזר בלופ קבוע ולא מפסיק. עשיתי ניסיון וומצב בטוח ניתן לעבוד אז סגרתי את כל הסרביסים כדי לעלות אותו נקי ועדין הבעיה לא נפתרה המחשב וXP לא הולך,אז עברנו לויסטה לעשות ניסיון. עם ויסטה המחשב עובד יפה מאוד נותן לשחק משחקים ברזולוציה מקס' עד שמגיעה הבעיה. הדבר התחיל במשחקים שהמחשב היה מאבד סיגנל ועושה ריסטרסים לאחר כמה ד…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איך אני יודע שאני מרוקן מחשמל סטטי לאחר ששמתי wrist strap לפני שאני נוגע ברכיבים?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהכל בו היה תקין. הבעיה שמההדלקה (עוד לפני ה - Windows) הכל (התצוגה על המסך) קופץ ורועד כך שאי אפשר לעשות דבר עם המחשב. עם מסך אחר (תקין) זה אותו הדבר. כמובם שאי אפשר לעבוד עם המחשב הזה. התופעה הזו קרתה בעבר ונעלמה כמו שבאה. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-