תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה בהרצת משחקים במסך מלא, כלומר שהמשחק מתפרס על המסך כולו- במצב כזה תוך מספר דקות המסך נכבה ורק אתחול מוציא את המחשב מהבעיה. כרגע אני בתהליכי בדיקה לזיהוי מקור התקלה ובזמן הזה אני מעוניין להמשיך לשחק במשחקים שמותקנים אצלי. (בתקופה הזו לא כל כך מתאים לי לקחת את המחשב לבדיקה בחברה ממנה רכשתי את המחשב) מה שקורה זה כשאני מפעיל תוכנה- לדוגמה MS Flight Simulator 2004 במצב לא מלא (מצ"ב תמונה) כלומר שורת הווינדוס למעלה ולמטה, המסך לא נכבה והסימולטור עובד באופן רציף וללא תקלות. למצב המסך הלא מלא אני מגיע דרך שינוי בהגדרות. משחק אחר על מנת להשתמש בו אני פותח אותו גם במצב של ווינדוס (מסך לא מלא) דרך אייקון שעליו כתוב ווינדוס בתיקייה בה המשחק מותקן. עכשיו הבעיה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה... הרכבתי מערכת מחשב חדשה לגמריי עם הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-M51GM-S2G זיכרון DDR 512MB DIGMA 667MHZ מעבד סמפרון AM2 3000 וכו... המחשב עבד סבבה למשך שבוע... פתאום כלום! אני מדליק את המחשב.. הוא נדלק.. אבל אין שום צפצוף של ביוס ואין תצוגה במסך (כרטיס מסך מובנה) ניסיתי כמה דברים.. לבדוק אם הזיכרון נדפק... אז הוצאתי אותו והדלקתי ואז צפצף... והבנתי שזה לא הזיכרון קראתי איפשהו על שיטה ניסיתי ולא עבד (בגדול זה היה לנתק הכל מהלוח... לאפס ביוס במשך דקה לחבר שוב לחכות עוד דקה ולהדליק) קיצר התחרפנתי... למישהו יש מושג מה אני עושה? לדעתי זה 4 אופציות ואני רוצה פשוט להיות בטוח מה מהם הבעיה: 1. ספק (למרות שהכל דולק) 2. מעבד.. (אין לי איך לוודא שאכן זה המעבד) 3. לוח אם הלך 4. אי …
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
עזרה דרושה... המחשב החליט היום לא לעלות לי לא מצפצף , לא משדר כלום, כלומר המסך לא מקבל סיגנלים ניסיתי לשחק עם הזיכרונות - לא עזר ניסיתי להחליף ספק כוח - לא עוזר ניסיתי לנתק כרטיס מסך ולחבר לפיציאת מסך בלוח אם - לא עזר ניסיתי לנתק כבלי USB מחשש להתנגשות חומרה - גם לא עזר מה עושים? עזרה מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לצין שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל אותו.. הוא עולה.. ואז כתוב משהו כזה.: uCode CPU error press F1 to resume לא זוכר בדיוק.. משהו כזה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תראו חברים כל פעם שאני רואה סרט או שאני מוריד משהו ואני בעצם מסתכל בהורדה נו אתם יודעים בזה שמראה איך ההורדה נראית? יעני על כמה מוריד וכמה אחוזים אז תמיד נתקע לי המחשב ואי אפשר להחזיר אותו בלי ריסטרט... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אני רוצה שהכל יעבוד לי בלי שהמחשב יתקע או משהו המפרט שלי הוא geforce 2 mx 440 p4 1.8 256 זיכרון אתם צריכים עוד פרטים? דברים מזהים? אם כן איך אני יביא לכם אותה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום! ברשותי צורב DVD של LG ושאני מכניס דיסק DVD מכל סוג שהוא (+/-/RW) הנרו מראה לי שקיבולת הדיסק היא 4.38GB במקום 4.7 עכשיו רציתי לדעת איך אני מתקן את זה? או שזה אמור להיות בכלל ככה?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כעבור זמן מסוים לאחר הפעלת המחשב (שבזמן זה הכל עובד כשורה!!) , לחיצה על קובץ כלשהו עם העכבר פותחת את המאפיינים שלו במקום את הקובץ עצמו,והמקלדת מפסיקה לתפקד-הפתרון היחיד הינו הפעלה מחדש של המחשב. בדקתי הגדרות עכבר ומקלדת בלוח בקרה,הכל נמצא תקין. דרייבר של מקלדת אלחוטית מותקן. (והעכבר הוא עם חוט אז אין צורך בדרייבר כלשהו) . כיצד פותרים הבעיה? נ.ב : אם זה עוזר במשהו...פירמטתי את מחשבי לפני מספר ימים (בלי קשר לתקלה זו) תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה, ולא הספקתי לפתוח אותה והמחשב נתקע ועשה ריסט.. עכשיו יענו זה כאילו לא קיבלתי תהודעה יש אפשרות לראות תהודעה? אין לי היסטורי. תודה לעוזרים! זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד של חבר שלי ואני מנסה לסדר לו אותו. אני מדליק את המחשב ואחרי בערך חצי דקה מופיע לי המסך הבא: http://img396.imageshack.us/my.php?image=002gn8.jpg אני מנסה גם להכניס את הדיסק התקנה של ה- XP וזה לא עושה כלום, לא מכניס אותי להתקנה ולא כלום. יש איזה משהו שצריך אולי לסדר בביוס? עיינתי במספר נושאים שנכתבו כאן בעבר על אותה בעיה והבנתי שזה אולי משהו שקשור ל- BOOT ב- BIOS? תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הגאמפר מכוון למצב של 4V אבל ב BIOS אני עדיין לא יכול לעבור 3.2V ואני פשוט לא יודע מה לעשות, עידכנתי BIOS לגרסה הכי חדשה וזה גם לא עוזר וניסיתי את כל האופציות האפשריות....מישהו אולי יודע אם יש נעילה למוד הזה?או שהוא יודע איך לפתור את הבעיה תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי WIN98SE כי אני לא יכול להתקין XP ולא WIN2000 ניסיתי ביותר מ4 דיסקים .. winxppro winxpgamerplus win2000 אין כולם נתקעים לי איפו שאני נכנס לחלון הכחול כדי לעשות התקנה.. ( זה איפו לוחצים ENTEר ונכנס להתקנה. לוחצים F3 לא יודע מה עושה) ניסיתי בשני הארדיסקים אבל אותו דבר.. יש לי: AMD2700+ 768RAM GA-7VT600-L FX-5600XT128MB
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי! שידרגתי לא מזמן למחשב חדש לוח אם GIGABYTE GA 8N SLI, נאמר לי שעלי ידי קליק ב DEVICE MANAGER ובחירה ב UNIVERSAL SERIAL BUS אם כתוב לי שם USB 2.0 אז יש לי אחד כזה. עשיתי את הפעולות המפורטות והסקתי שאין לי USB 2, האם הדבר נכון ואם כן מה לעשות כדי שהמחשב יזהה לי את ה USB כ 2.0? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש אצלי שני HD"ים, אחד בעל 200GB והשני בעל 30GB. הHD השני בעל ה 30GB מאד ישן ועקום חיים, קיבלתי אותו די מזמן (שנים..) מחבר שקנה מחשב חדש ובמקום לזרוק את הישן הוא הביא לי אותו בתיקווה שאצליך לתקן את הבעיות שלו ולהשתמש בו, הדבר היחידי שעדיין נשם במערכת הזאת היה הHD (בערך) לאחר כמה בדיקות גרמתי לשד הזה לעבוד, מאז ועד לפני כמה ימים הוא עבד יופי טופי (מדובק על 3 שנים + ~) והרי לכם.. ליפני יומיים הוא הפסיק לעבוד, ובזמן שאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של הסיכה שמנסה לנוע אבל אינה מצליחה (יש מעין צלילי "תקיעות" של הסיכה) כמובן שהצלילים באים מהHD הישן (30GB) מאז כל דבר שניסיתי לא עבד.. החל מהחלפת קבלים (מולקס + IDE) ועד בדיקה על מערכת אחרת.. הגעתי למסכנה שהוא …
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה לחבר שני צורבי DVD מסוג LG H10A דרך אותו כבל IDE ללוח DFI INFINITY 975X ובכל פעם ה-BIOS מזהה רק אחד מהם. בדקתי את הכבל והוא תקין, מכיוון שכאשר אני מחבר רק צורב אחד לאחת היציאות אז הזיהוי מתבצע ללא כל בעיה. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי מסך lcd 19 אינצ' של neovo דגם F-419 עם DVI, וכל פעם אחרי שחיברתי אותו, או לחיבור DVI או לחיבור הרגיל הישן, אחרי דקות ספורות או כמה שניות, פתאום הוא נכבה. ואז אם אני מכבה אותו ומדליק שוב, אז הוא עובד שוב לכמה שניות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש על הלוח אם חיבור 4 פינים כזה שנועד לתת כח נוסף לכטיס מסך ...האם אני צריך לחבר אותו בנוסף לחיבור הנוסף שכבר מחובר מי ספק כח לכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום שפותחים את המחשב ניתן לראות רק את השקופית של המחשב המחשב מבקש להכנס לביוס אך לאור תקלה , הוא רושם שהביוס עולה ושם ניתקע . ב-F8 רושם שהמניו עולה ושם ניתקע . לא ניתן להיכנס לתוך התוכנות או המחשב . המחשב לא מזהה את הדיסקט של הביוס שרציתי להתקין שוב . המחשב לא מזהה כונן CDROM למשהו יש רעיונות מה עושים ? איך פותרים ?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך אני מאתחל מחשב ואיך אני מעביר את החלונות מאנגלית לעברית?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. אני מדליק את המחשב רגיל, ופתאום עולה לי בעיה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הוא כותב עוד הרבה דברים לפני, הנה 2 תמונות, מקווה שתבינו... http://img246.imageshack.us/my.php?image=dscf0002dx6.jpg http://img177.imageshack.us/my.php?image=dscf0004le6.jpg תודה רבה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי בעיה ואני צריך כאן את העזרה שלכם בבקשה: לא מזמן קניתי מחשב חדש מפרט: (הדברים הרלוונטים) AMD 4200 DUAL CORE TWINMOS DDR2 1 GB 667 X2 ABIT KN9 ULTRA - ביוס מעודכן.. ניסיתי כמעט הכל אני לא מצליח להפעיל את הזכרונות ב DUAL על 667. משום מה שאני שם על AUTO בביוס הוא מראה לי אכן שזה DUAL על 667 אבל המחשב לא עולה בכלל .. (מערכת ההפעלה והמחשב עצמו עושה בעיות) כאשר אני מחבר את הזכרונות על SINGLE ומריץ אותם על AUTO הוא מריץ לי את המחשב חלק על 667... כשאני שם אותם ב DUAL CHANEL משום מה הוא לא עולה... חשבתי בהתחלה שזה בעיה באחד הזכרונות אבל למרבה הפלא שאני מחבר אותם בDUAL אבל מגדיר בביוס שהם ירוצו על 533 הם רצים חלק... מה שניסתי זה: לעדכן ביוס ללוח אם - לא עזר.. לשחק…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אחרי כחצי שנה של יציבות מופתית, התקלתי לקבל BSOD-ים, ארבעה בשבוע האחרון ושניים מהם היום. הראשון היה PFN_LIST_CORRUPT, השניים הבאים MEMORY_MANAGEMENT והאחרון a driver corrupted pool memory used for holding pages destined for disk . זה לא מוצא חן בעיני... מה יכול לגרום לזה? המחשבה הראשונה היתה בעיית חומרה: בחודש האחרון החלפתי מעבד, אבל כמה שעות של Prime95 הראו שהוא יציב. החלפתי גם זיכרון, אבל כמה שעות של Memtest86+ לא איתרו שום תקלה. אפשרות אחרת היא תוכנה: באותה הזדמנות התקנתי מחדש את Windows, עם כמה הבדלים לעומת ההתקנה הקודמת - לא התקנתי את דרייברי ה- IDE של nForce4 והתקנתי גירסה עדכנית (בזמן ההתקנה) של הדרייברים של ATI. עוד תוכנות עם פוטנציאל בעייתי הן Daemon Tools 4…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב חדש לפי מפרט שהכנתי בעזרתכם, אני מקווה כי המחשב יהיה מוכן בסוף השבוע. שאלתי היא : כיצד אפשר לבדוק בדיוק את סוג החומרה כולל יצרן דגם מסויים וכו' לגבי כל רכיבי המחשב, לדוגמא : שיזהה כי מדובר בכרטיס מסך LEADTEC דגם 7600GTO2 וכו' וכך לגבי שאר החומרה ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היה לי מותקן XP בPATA.. קניתי SATA והוא לא זוהה בתוך הווינדוס ככונן קשיח נוסף למרות שהוא זוהה בBIOS. התקנתי עליו ווינדוס (דרך BOOT CD) אבל זה רק סיבך עוד יותר את המצב, כי כמו שאמרתי במערכת ההפעלה של הכונן הקשיח שהיה לי, לא ראו את הSATA החדש. אבל בווינדוס שהתנקתי עכשיו על SATA, כן רואים את הכונן הקודם שהיה ואת תכולתו. אני לא רוצה לעבור למערכת ההפעלה החדשה לא משום שצריך להתקין תוכנות ולהגדיר כל מיני דברים, אלא משום שהDRIVE LETTER שלו היא F וזה מסבך לי את החיים. מאוד, יש לציין. אז אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אשמח מאוד.. אני השתגעתי כבר..!!
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני עומד להחליף מעבד ללוח שלי בין ההיט סינק והמעבד יש משחה (לא מדבקה) איך צריך לפרק? את ההיט סינק תחילה או להוציא את ההיט סינק יחד עם המעבד ואחר כך להפריד? יש לי זיכרונות רעים מהעבר מהיט סינק שהיה מחובר למעבד עם מדבקה ולא רצה להיפרד ממנו.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-