תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש במחשב נייד,מישהו יודע אולי מה הבעיה? פתאום התחיל להפתח לבד.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נראה לי שיש לי בעיה עם הכרטיס מסך במחשב כ. מסך מובנה ATI X1250 על לוח אם ASUS M2A-VM HDMI כבר תקופה ארוכה שישנם כל מיני תופעות במחשב שקשורות כולן לכ. המסך: 1. אחת לכמה זמן המסך פשוט נכנס לSTANDBY תוך כדי עבודה במחשב , המחשב עובד אך המסך נכבה וחוזר לעצמו רק לאחר אתחול. 2. לאחר צפייה בוידאו בתוכנות BSPLAYER/VLC המסך אינו נכנס לSTANDBY לאחר 15 דקות (כפי שמוגדר במערכת) 3. בצפייה בוידאו בתוכנת BSPLAYER מתקבל פס במרכז התמונה (מצורפת תמונה), הדבר נעלם כאשר מעבירים שיטת רינדור לכל שיטה שהיא לא OVERLAY אשמח לעזרתכם, הדבר כבר קצת בלתי נסבל, כל הזמן צריך לעשות SAVE בכל תוכנה שעובדים איתה מהחשש שהמסך יכבה פתאום... מותקנת במחשב גרסת הדרייבר הכי חדשה (לאחר פירמוט) תודה מראש, אביעד…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כותרת \/ \/ \/ ניסיתי הכל, זה קורה לי גם בדיסקים חדשים! יש לי סימס 3 וכל פעם שאני פותח אותו המסך כאילו נדלק, נכבה, נדלק, נכבה ופתאום נכבה טוטאלית, ומראה את ה-blue screen, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב מהדיסק של אח שלי, וגם לא עובד, אבל אצל אח שלי הוא עובד מצוין, וגם כל הזמן שאני פשוט גולש, או משהו, המסך נדלק נכבה נדלק נכבה, ולפעמים המחשב נכבה טוטאלית ולפעמים עולה לי כזה חלון שכתוב בו- windows has detected unexpected problem and recoverd והוא לא נכבה, (בדקתי בדיוק מה שכתוב) והמשחק פשוט לא עולה!! (זה לא רק המשחק, אמרתי, זה גם בכל דבר אחר) ופרמוט לא בא בחשבון! יש לי שם תוכנות שעלו לי כסף ואיבדתי את הדיסק, יש לי שם מלא קראקים שלקח לי ש…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול ניסיתי לחבר לוח אם מסוג GIGABYTE מסדרת S עם POWER SAVE (אפליקציה שבאה עם הלוח ) , הסרתי את הלוח הקיים שהיה שייך לחברת INTEL שזה לוח מובנה שבא עם מחשבי המותג של HP הסתבכתי עם המארז כי לא ניתן להרכיב את הפאנל של ה I/O ובקיצור לאחר תלאות רבות הרכבתי גם את המעבד החדש של הדואל CORE 2 ואת המאוורר של ARCTRIC COOLER . חיברתי את הספק הג'נרי שלי שהוא כביכול 450W REAL ( עלק ) , חיברתי את כל החיבורים הקטנים על הלוח , ובאתי להדליק את הכל ותתנחשו מה ? המחשב לא נדלק ולא מגיב . יש אפשרות שהמארז עם החוטים הקטנים שבו לא מתאים להרכבה שכזאת ? אשמח לקבל תגובות. תודה מציין שהלוח אם של GIGABYTE הוא מתוצרת - GA-G31M-ESL2 בכל אופן מצאתי מארז אחר ושם אני אתקין כבר את הכל מחדש .
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמן גם אחת משלושת הנורות של המודם (אלקטל) שלא נדלקת. לאחר שחיברתי את המסך והמודם למחשב אחר הכל היה תקין, ולכן נראה שהתקלה היא בחומרה של המחשב. אולי יש למישהו מושג במה מדובר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי DOCKING STATION לדיסקים קשיחים וגם לכרטיסי זיכרון. המכשיר יכול להתחבר גם ב-SATA וגם ב-ESATA. חיברתי אותו לחשמל, וחיברתי את ה-SATA והכל תקין, אבל עם ה-ESATA הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לשנות ב-BIOS את הסוגי כונן מ-IDE ל-AHCI, ואז רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב, הוא עולה עם זיהוי של הכונן, אבל לא של הכרטיסי זיכרון. אני עובד עם WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 bit. מקווה שתוכלו לעזור...
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש, המפרט: מארז: Antec P182-B מעבד: Intel Core Quad Q9550 2.83 GHz ספק: Enermax Pro 82+ 625W לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 כרטיס מסך: Geforce 260GTX הבעיה: פעם בשבועיים המחשב נכבה, פעם אחת באמצע משחק, ופעמיים באמצע סרט. לאחר שהוא נכבה המחשב מנסה להידלק שוב, אך נכבה לאחר 3 שניות, וממשיך כך עד שאני מוצא אותו מהחשמל, מחכה, מחזיר ומדליק שוב. אפשר הצעות למה יכולה להיות הבעיה? אולי פתרון? המחשב מחזיק יפה מאוד משחקים כבדים מאוד ולא מתרסק. יש לציין שבחנות המחשב החזיק 24 שעות מאמץ (ככה הם אמרו, זה חלק מהקנייה של המחשב). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מצלמה CANON A510 קניתי אותה עם כרטיס SD 256MB אני רוצה לקנות לה כרטיס זיכרון SD 8GB אבל אני לא יודע אם זה יתאים או תומך ? סרקתי בגוגל לא מצאתי איזכור אחד על הנפח זיכרון שאפשר לשים בה . זה לא אמור להיות רשום ?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
המחשב שלי מרעיש כבר בערך מהחודש הראשון שלו (הוא כבר בן 4 בערך) לי אישית זה לא מפריע , אבל קניתי מחשב חדש ואני מעביר אותו להורים שלי רציתי לדעת איזו דרך יש לי לברר בדיוק מה מרעיש ניסיתי פשוט להאזין אבל הספק שלי , המאוורר של המארז + המאוורר של המעבד נמצאים באותה נקודה אז קשה לי להבדיל בדיוק מי גורם לרעש העיקרי , בנוסף נראה לי שהכונן של הצורב גם עושה הרבה רעש (אבל לא קרוב לכמות הרעש באזור של הספק והמאווררים) בנוסף רציתי לדעת אם יש דרך להוציא פירוט על בדיוק מה יש לי על המחשב (לוח אם , מעבד וכו') כדי שאם אני מחליף פה משהו אולי אני אשדרג גם וכמובן שאני אדע כמה הספק אני צריך אם אני מחליף את הספק כוח וכו' תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יוצא לי להיות על המחשב משהו כמו שעה עד 3 ביום רוב ימות השבוע, והן לרוב רצופות. יש טעם להשאיר את המחשב דולק כל הזמן, או שבסדר לכבות אותו כל יום בסוף השימוש? הוא אחרי חצי שעה כבר עובר למצב שינה וצורך כלום-חשמל, אבל סתם נראה לי מיותר להשאיר מכשיר חשמלי פועל 21 שעות שלא לצורך. יש איזה חיסרון או נזק בהפעלה יומית של מחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
בהתחלה שזה קרה המחשב עלה עד הטעינה של הווינדוס ומשם הוא כתב על המסך של המחשב אין אות עכשיו הוא בכלל לא מראה כלום והנורה שמהבהבת מתחת לכפתור הדלקה\כיבוי לא מהבהבת נשארת תמיד דלוקה למישהו יש מושג מה הבעיה תודה רבה מראש חגי.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אתמול אני הפעלתי תוכנת auto clicker שמה שהיא בעצם עושה זה ללחוץ אנטר כל 5 שניות ונכנסתי להתקלח, שיצאתי המחשב היה כבוי, אני חושב שראוי לציין שאני משתמש בתוכנה כחודש ועד עכשיו לא היו בעיות. כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה שלו אפילו לא נדלקת. היות והמחשב שלי מחובר לאל פסק חשבתי שאולי הוא תקול וחיברתי את המחשב לחשמל ללא האל פסק ולא חל שינוי במצב,המחשב לא נדלק. ניסיתי קצת לשחק עם החיבורים כי חשבתי שאולי זאת בעיה של מגעים אבל גם עם שקע חשמל אחר המחשב לא עלה, אולי יעזור לכם להבין את הבעיה משהו קטן ששמתי לב אליו: לאחר שאני מנתק את החיבורים ומחבר שוב לעיתים, לא תמיד, הנורה של המחשב נדלקת לשניה ונכבית בן רגע, לי זה היה נראה כאילו נגמר לה ה"כוח" האור שלה נחלש לאט כזה. המחשב ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני נתקל בהרבה מסכים כחולים...עשיתי פירמוט/ניקוי וירוסים עידכון דרייבים וכדומה אפילו ניקוי אבק. מצורף קובץ DUMP אחרון שיניתי את הסיומת ל TXT מ dmp תודה (איפה יש מדריך טוב לקריאת DUMPS) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
חבר שלי פנה אליי לעזרה.הוא קיבל מחשב Toshiba Tecra A4 והוא לא מפסיק לעשות לו בעית. הבעיה היא שהמחשב נכבה לאחר שהוא נכנס לווינדוס,לפעמים לאחר שניות,ולפעמים לאחר כמה דקות. שמתי לב שבדוס הוא לא נכבה בכלל,אלא רק כשהווינדוס עולה. כמובן שפירמטתי את המחשב פירמוט מלא,והתקנתי ווינדוס XP שוב,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. שדרגתי את הביוס של הנייד לביוס האחרון , ועדיין לא עוזר. בדקתי עם memtest את הזכרונות-והכל תקין איתם. כל מה שנשאר לבדוק זה כרטיס מסך,הרד דיסק ולוח אם... מישהו יכול לעלות השערות אחרות,או אולי למקד את הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אחרי שניקיתי את המחשב יסודי מאבק זה מראה לי שהוא עדיין ממש מתחמם: (ואחרי שהוא פועל עוד קצת, הטמפרטורה הראשית (GPU) גם עולה ל-51 ויש גם ציור של להבה. וכשאני מפעיל את המחשב בהתחלה הוא מפסיק לעלות ורושם לי שיש בעיה במאוורר של המעבד (CPU Fan Error) וללחוץ F1 כדי להמשיך. והפעלתי את המחשב כשהמארז היה פתוח וראיתי ש/המאורר של המעבד כן מסתובב. מה הבעיה? מה אני אמור לעשות? להחליף קירור למעבד/ספק כוח?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את הזיכרונות )2X 256 לסלוט שני ושלישי כי הראשון פגום שרוף אז איך להגדיר כדי שלא יהיה ציפצופים שאין זיכרון בלוח שאני מעביר אותם המחשב לא עולה איך להגדיר שאוכל להפעיל בלי להשתמש בסלוט הראשון תודה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך ומופיעה לי שגיאה לא מוכרת הכרטיס מסך שלי הוא Intel דגם:Intel®Graphics Media Accelerator DriverVersion:6.14.10.4864 סוג ה-WINDOWS XP פרטים נוספים Installs drivers for the integrated graphics controller of Intel®chipsets. This is not to be used if the system has a third party graphics card. To Enable HDMI, Make sure the "Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio" has been installed form the motherboard driver disk and your operation system has been updated with the latest Service Pack for Windows before installing the graphics card driver. זה הלוח אם וזה השגיאה שמופיעה תודה מראש אסי =]
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי מחשב כדלהלן: ספק - TT TOUGHPOWER 750W לוח אם - GA-P35-DS3 מעבד - Q6600 כרטיס מסך - 8800 GTS 320MB של ALBATRON זכרון פנימי - 2GB HD - של WESTERN DIGITAL 500GB ------------------------------------------------ כעבור כחצי שנה החלו הבעיות: בהתחלה המחשב היה נתקע באמצע משחק. אחר כך גם באמצע סרטים שהרצתי. אחר כך הוא היה נתקע סתם ככה, בשולחן העבודה של ווינדוז כששום דבר כבד\מיוחד לא רץ. לקחתי את המחשב לבדיקה. הם אמרו לי שהבדיקה שלהם העלתה שהבעיה בלוח אם. מכיווון שיש לי אחריות על הלוח, שלחתי אותו למקום שקניתי ממנו. אתמול קיבלתי לוח אם אחר: GA-EP43-DS3 - rev. 1.0 התקנתי "חלונות" VISTA 64 BIT + SP1. היום באמצע פעולה בVISTA המחשב נכבה. הפעלתי מחדש, חזרתי על הפעולה, נתקע. (הפעולה …
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי (1.8 וולט, רגיל, ללא המהרה)Twinmos 2x512MB 667MHz, על לוח Asrock ConroeXfire שתומך עד 667. קישור למפרט הלוח: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2 אני רוצה לקנות G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4828 או G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3206 (שניהם במסגרת התקציב). החנות משכנעת אותי לשלוח להם את המחשב (כי אם אין התאמה, צריך להחזיר להזמין אחר.... ואני גר רחוק), ויש לי בעיה עם זה. אני רוצה להתקין את הזכרון לבד. אילו בעיות יכולות לקרות, אם אני משלב את הזכרונות הנ"ל בלוח? מה צרי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב - שולחני, נתקע לאחר שלא נוגעים בו במשך כ-15 דקות ניתן להזיז רק את העכבר, אבל שום דבר אינו מגיב בצעתי איתחול פורמט למחשב והתקנה חוזרת של WIN XP אך ללא הועיל
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
טוב זה קורה לי הרבה בזמן האחרון שכאשר אני מכבה את המחשב הוא מתחיל להיכבות ואז פתאום באמצע הכיבוי מופיע מסך כחול למשך שנייה ואז המחשב עושה ריסטרט ורק בפעם השנייה שאני מכבה אותו הוא נכבה בצורה נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי סריקות באנטי וירוס ובעוד תוכנות סריקה והן לא מצאו שום וירוס.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש בעיה שאיך שהוא מדליק את המחשב יש את המסך השחור הזה בהתחלה שכתוב את הממורי וכל זה אז שם נתקע המחשב, והדבר היחידי שהיא יכול לעשות זה ריסט למחשב עם CTRL + ALT + DELETE. האמת שאני לא הייתי אצלו כדי לבדוק את הבעיה בדיוק, יכול להיות שכתוב שם מה הבעיה. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעזור לו, כי הוא בכלל לא מבין בעניין הזה ואני עוזר לו בטלפון. אז אם מישהו יכול לחשוב על איך אני יכול לעזור לו אני ישמח. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע איך זה קרה אך לפתע נהייה מסך כחול. אחרי כמה דברים ונסיונות לתקן ניסיתי להפעיל את המחשב והוא אמר לי שקובץ של הוינדוס פגום או לא נמצא אז החלפתי אותו וזה עבד אך עדיין יש מסך כחול. התקלה קורה כאשר אני מנסה להיכנס לוינדוס אחרי ההטענה וכאשר אני מנסה להגיע למצב בטוח זה פשוט עושה ריסטרט אחרי שהוא מטעין את הקבצים. הנה העיקר של ה dump file: *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys Unable to load image watchdog.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for watchdog.sys Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!nvCSCreateVppSurfaces+f1 ) לפי מה שהבנתי זה קובץ של הכרטיס מסך אז מחקתי דרך מערכת הפעלה חלופית דרך הדיסק ומחקתי א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Seagate FreeAgent Xtreme 1.0TB ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows Server 2008/Windows Vista Kernel Version 6001 (Service Pack 1) MP (4 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 6001.18226.amd64fre.vistasp1_gdr.090302-1506 Machine Name: Kernel base = 0xfffff800`02413000 PsLoadedModuleList = 0xfffff800`025d8db0 Debug session time: Sat Jun 20 01:38:29.090 2009 (GMT+3) System Uptime: 0 days 0:37:20.877 Loading Kernel Symbols ............................................................... ...............…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-