עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם מה שלומכם מקווה שטוב =) שלומי די גרוע אחרי כמות כאב הראש מהמחשב, הבעיות שלו :\ העניין הוא כזה (ראשית מפרט) AMD Barton 2500+ - 1833Mhz\166Bus Mather board - Gigabyte GA-7N400E (-L)d אם אתם לא זוכרים בדיוק, מדובר בצ'יפסט Nforce 2 מהסדרת לוחות הלא מצ'ופרת - ללא Fire wire ו*ללא כרטיס מסך מובנה של NVIDIA PALIT Radeon 8500 LE 64 MB 512MB RAM (DDR400)d (FSB of 166, no OC)d Hercules GSF2 DE 5.1 אני מניח שהשאר לא יכול להיות קשור לבעיה דרייברים שנוסו : 2 גרסאות דריברים מעודכנים של PALIT או ATI דריברים שלא נוסו, אבל לא מוצתא שום סיבה שכן ינוסו =) - דריברים של הצ'יפסט שבתכלס מספקים רק את הדריבר של הכרטיס רשת והקול וכו' ההשארה שלי : נדפק הכרטיס מסך אחושרמ... ההשארה הש…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך Radeon 8500 אני לא יכול לראות גרפיקה, לדוגמא כאשר אני בשלוחן העבודה הכל בסדר אבל כשאני נכנס למשחק או משהו אז המסך משחיר. זהו הכרטיס מסך השני כבר עם אותה בעיה, בעבר היה לי 9600 שקרא לו בידיוק אותו דבר עד שהפסיק לעבוד ....! שאלתי היא מה הבעיה - אולי אין קירור מספיק טוב, או בעיה בלוח אם...?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by Satlan,

מחשב שלי הביא לי מחשב שלו לתיקון.. יש לו לוח p4r800-vm עכשיו אני מחבר תמחשב והמסך לא נדלק.. ויש שם כרטיס מסך משולב.. מישהו יודע אם יש איזה ג'אמפר שצריך לבדוק או משהו?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המחשב, אחרי שזה עובר את השלב של המסך הכחול של הdisk check זה מראה לשבריר שניה מסך כחול אחר ועושה ריסט, וככה זה ממשיך. אתמול הדלקתי בוקר את המחשב וזה היה ככה. בערב לפני זה הכול היה בסדר ואילו לא העליתי בדעתי שיהיה משהו כזה. מה לעשות? מה הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? בבקשה זה דחוף מאד

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  5. התקנתי JAVA לתצוגה של דברים באינטרנט או מה שזה לא יהיה הכל טוב ויפה אחרי 10 דקות פתאום קרה משהו למסך והתצוגה על המסך שלי מוזרה לאללה. אני רואה את המסך בצבעים טיפה אחרים ופסים רועדים לרוחב המסךוהוא נהיה טיפה חשוך פעם ראשונה שזה קורה לי ופעם ראשונה שאני רואה כזה דבר. יש למישהו מושג מה קרה פה ?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by BIR,

הנה אני יושב לי לתומי, משחק לי בCNCZH ונהנה ופתאום, בום! כל המסך שלי מלא בקווים בשלל צבעים, צורות ויקינטונים והגולם עצמו? אינו מגיב. אני עושה רייסט, מנסה לשחק במשהו אחר, אותה בעיה, קווים, תקיעה, עושים רייסט. בפעם השלישית, החלטתי להיות חכם, הלכתי לYoutube לראות סרטונים. באמצע הסרט שהיה מאוד מצחיק, המסך נהיה שחור, בום! עושה רייסט מעצמו, החלאה הקטנה. מה הבעיה פה? ואיך אני מתקן אותה? ...תודה מראש

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by dorviper,

יש לי כרטיס מסך 6600GT עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה ההודעה הבאה http://img124.imageshack.us/img124/2032/untitled22wd1.jpg יש לי בעיה של FPS ממש נמוך במשחקים ונראה לי שזה הגורם... עכשיו פתחתי את המחשב כדי לראות אולי לא חיברתי משו שהכרטיס צריך כדי לקבל כוח וראיתי את הדבר הבא.. המאוורר הזה: http://img124.imageshack.us/img124/4926/p10205800ds.jpg מחובר דרך החיבור הזה: http://img147.imageshack.us/img147/4568/p10205825yg.jpg לכונן הFLOPPY ז"א המאורר מקבל את החשמל מספק הכוח דרך הFLOPPY עכשיו ראיתי שהחלק שיוצא מהFLOPPY למאורר מתחבר גם לכרטיס מסך: http://img124.imageshack.us/img124/7708/p10205794uq.jpg השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך צריך להתחבר לFLOPPY או לכל דבר אחר כדי …

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  8. המחשב הנייד כל הזמן נכבה בלי קשר לכלום זה יכול להיות הסוללה שלו??? המחשב כל הזמן מחובר לחשמל זה קשור לסוללה כי הוא תמיד בחשמל יש לי שאלה גם אם המחשב מחובר כל הזמן לחשמל אז זה עובר דרך הסוללה כאילו מטעין כל הזמן את הסוללה? ואיך אני יודע שהסוללה לא טובה?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  9. מה לא עשיתי האי סי קיו שלי נופל כל הזמן. יש למישהוא פיטרון עשיתי הכל. בבקשה אם מי שהוא יוכל לעזור לי תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  10. שלום לכולם אני כל הזמן מקבל את ההודעה הזאת: מתי שאני נכנס למחשב, מעתיק קבצים, משחק במחשב או סתם גולש לי בנט! ניסיתי לעשות פירמוט והתקנה של הווינדוס מחדש וקיבלתי את ההודעות האלה כל הזמן גם בהתקנת הווינדוס עצמו! בנוסף לזה המחשב שלי כל הזמן עושה ריסטים. לפעמים נוצר מצב שהוא עושה שלושה-ארבעה ריסטים אחד אחרי השני בחלון שאפשר ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס..ממש בהתחלה, אני מפחד שישרפו לי דברים במחשב מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by snogoo,

שלום, קניתי לא מזמן לוח אם GIGABYTE ובמהלך ההרכבה נשבר אחד החיבורים של הIDE (הפלסטיק בלבד לא הפינים) כמובן שזה לא משפיע כלל על עבודת הלוח אבל במהלך עדכון הלוח הביוס הלך ועכשיו היבואן מתנער מאחריות בטענה ש GIGABYTE מתייחסים ללוח כפגוע פיזית (הפלסטיק השבור) ולכן לא יחליפו אותו. היבואן הציע לי חלופה והיא לנסות למצוא חיבור IDE חדש מלוח אחר (יכול להיות מלוח שגם ככה איבד את האחריות או מלוח במעבדה שמיועד להשמדה) ולנסות לחבר אותו במקום הישן, במידה והכל יילך טוב הם יעשו לי את ה"טובה" ויחליפו לי את הלוח. השאלה שלי מתחלקת ל: א)מישהו מכיר את הנושא הזה ששבירה של פלסטיק מבטלת אחריות על החומרה ב)האם מישהו יודע איפה אני יכול לחפש את החלק הזה - מדובר בכיסוי פלסטיק הוורוד של ה IDE (שלי מג…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by idanfreud,

שלום לכולם. עד היום עבדתי עם 2 כרטיסים של 256mb pc3200. כמצופה, הזכרון עבד במהירות של 400MHZ(DDR) . היום הוספתי כרטיס של 512mb pc3200 והמהירות ירדה ל 320MHZ. לוח אם msi - 865pe (ms - 6728. כרטיסים ישנים : ? כרטיס חדש: cruical tech מה לעשות כדי שהזכרון החדש הכולל (1GB) יעבוד ב 400MHZ?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  13. הוא כל דקה מופיע פעם ביטלתי אותו אבל אני לא מצליח להיזכר איך ביטלתי אותו זה קרציה כול שניה זה מופיע הינה תמונה:

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by alon83438,

שלום! לפני כמה ימים, המקלדת שלי הפסיקה לפעול (את ההודעה הזו אני כותב במקלדת הוירטואלית של הXP). המצב כזה: -המקלדת מחוברת באופן תקין. -ניסיתי לחבר מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה. -ב'מנהל ההתקנים' לא מופיע הסמל של המקלדת. -המקלדת לא עובדת גם מחוץ לווינדוס - אני לא יכול להפעיל 'מצב בטוח'. -יש לי סיסמא על המשתמש ולכן אני מתחבר בתור אורח... אני לא יכול להתקין דרייברים וכד'. -הרצתי בדיקת וירוסים -> המחשב נקי. אנא תזרו לי... המצב הזה בלתי נסבל! תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by fireskill,

שלום D: הורדתי קובץ מה"מומחה" בנענע שזה קובץ עם סיומת Key עכשיו המחשב לא מזהה את הקובץ- ככה שאני לא יכול להפעיל אותו מה לעשות ? הינה תמונה להמחשה http://img220.imageshack.us/img220/8083/key7hz.jpg

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. המחשב שלי עובד במצב מונו (רק רמקול אחד פועל) בדקתי את הרמקולים על הMP3 אז שניהם עובדים ועל המחשב רק רמקול אחד ואז גיליתי שזה מצב מונו שיחקתי עם הבננה אבל זה עדיין לא עובד אני ישמח עם מישהו יעזור לי.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  17. יש לי שאלה חדשה באתי לפרמט את המחשב ושניסיתי ליכנס לביוס להגדיר את רשימת התהליכים - כל פעם שאני לוחץ Del על התחלה המחשב נתקע ואני לא יכול ליכנס לביוס, יש איזשהי דרך לעדכן את רשימת התהליכים בלי ליכנס עליו?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by AntiSocial,

שלום יש לי מעבד amd athlon xp 2600+ במחשב, המחשב "הפסיק לעבוד" ולקחתי לתיקון ..בתיקון החליפו לי את הלוח אם ללוח הבא : MSI KM3M-V מאז ההחלפה המחשב שלי נכבה באקראיות (כבר 4 פעמים היום מאז שקיבלתי את המחשב בחזרה מהתיקון) הבעיה העיקרית שלי אבל היא שמאז התיקון windows מראה לי שהמעבד שלי הוא amd athlon xp 2000+ (1.6ghz)...מה אני אמור לעשות עכשיו ? התקשרתי לטכנאי והוא טען שהמעבד שלי "לא מוגדר".. יש סיכוי שהוא פשוט החליף לי מעבד ? או שאני לא עושה פה משהו נכון .. מחכה לעזרה תודה מראש בן

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by Vidati,

לאחרונה המקלדת החלה להתקע במשחקים למשל אני משחק TMN (משחק מכוניות) שם צריך דיוק בלחיצות ופתאום המקלדת קופאת ואיתה גם העכבר, אבל מה שהכי מוזר שלא כל המקלדת קופאת למשל אני יכול לעשות C+A+D ואז לצאת לווינדוס אבל אז מצטרף העכבר לעסק וגם כן לא עובד. הבעיה החלה פחות או יותר כאשר התקנתי ג'ויסטיק למחשב אבל מחוקתי אותו מיד לאחר הופעת הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by roei_b,

יש לי 2 זכרונות 512, עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר עוד 2 במקומות הפנויים (תמונה) אם כן, אפשר כל זכרון או רק 512 עם אותו ה-Mhz? נ.ב. איך אני יכול לדעת את ה-Mhz של הזיכרון שלי? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by shahar77,

יש לי בעייה שהמחשב פשוט נכבה באמצע של שאני מפעיל איזה תוכנית כבדה כמו AGE OF EMIRES או עושה סריקה באנטיוירוס. עשיתי גם בדיקה בS&M ואחרי איזה חצי דקה הוא נכבה. מישהו יודע מה הבעיה??????

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שלום, לחבר יש מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. התקנתי WIN XP PRO SP2 בצרפתית (מה לעשות..) כדי לספק גלישה באינטרנט ו-email, חיברתי אותו בכבל רשת מוצלב לראוטר שמחובר ל-ADSL. אבל אין רשת: לא מופיע לי Local Area Connection בפאנל ה-Network Connections. תחת device Manager מופיע כרטיס רשת עם מספר רכיבים, כולם מופיעים כתקינים. כאשר אני מריץ ipconfig או ipconfig /all, אני מקבל רק "Windows IP Configuration" בלי נתונים. מה עוד עלי להתקין כדי שהרשת תעבוד? (יש לציין שיש PC אחר שמחובר לאותו ראוטר וגולש בלי בעיות, וכן המחשב הנייד שלי מתחבר לרשת כאשר אני מחבר אותו עם אותו כבל רשת לאותו מודם.) תודה רבה על כל רמז :s05:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Gliding,

היי, אני לא יודע מתי התחילה הבעיה...אבל הכונן שלי הפסיק לזהות דיסקים של דיוידי. הוא צורב רגי ל וקורא דיסקים רגיל...אבל כשזה מגיע ללקרוא צרובי דיוידי הוא לא מצליח. בצריבה עצמה של הדיוידי עם נרו הוא לא עושה בעיה. עדכנתי מהאתר של NEC את ה FIRMWARE לגרסא 1.06...ניסיתי לנתק ולחבר...כלום לא עוזר אגב...אם זה משנה, בביוס הוא מופיע כ PIO4

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by Yung_man,

אהלן התקנתי דיסקשיח חדש של WD בנפח 80GB. התקנת החומרה תקינה - מאסטר וסלייב תקינים, ביוס מזהה את הדיסק החדש. בהעלאה הראשונה של הווינדוס הוא זיהה התקן חדש והתקין אותו, אבל לא יצר כונן חדש. השאלה שלי היא אם ואיך צריך ליצור את הפרטישן החדש בצורה יזומה... עוד דבר אחרון - במנהל ההתקנים הכונן קיים, אך הוא לא מוגדר, ואני מניח שההתיחסות היא כנראה לאתחול שייצור פרטישן חדש. תודה מראש, אורן

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  25. והאם אפשר להחליף אותו באחד אחר? או שיש צורך לקנות ספק חדש?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.