עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל פעם שאני מפעיל מחדש תמחשב אני צריך ללחוץ F1.איך אני מבטל את זה?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by koboc9,

שלום יש לי מחשב ישן(פנטיום3) שאני רוצה לשים בחדר של אחי, המחשב פועל אבל משום מה המסך שלו לא מגיב, אני מפעיל את המחשב המסך נדלק אבל אחריי כמה שניות נורות הבקרה של המסך משתנה מירוק(במצב פועל) לכתום(מצב השהייה) שיחקתי עם החיבורים של המסך והכל תקין, הוא לא מגיב. חשוב לציין שהמסך תקין, אתמול המסך עבד עם המחשב הישן וכרגע המחשב החדש עובד עם המסך. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by snaek212,

שלום קניתי מחשב לפני חודש בnewegg עם HD 320 SATA ולפני שבוע קניתי שני כוננים כל אחד 500 SATA הבעיה: המחשב לא מזהה בכלל כונן אחד. את השני הוא מזהה והצלחתי להפעיל. יכול להיות שהכונן שלא עובד פגום? אם כן איך אני אמור לדעת? יש לציין שגם הביוס לא מזהה אותו. הלוח אם הוא ASUS P5B-VM SE תודה לעוזרים.

4. Started by naorM,

שלום! אם זה לא מתאים לפה תגידו לאיפה אני רוצה לקנות את התרסיס הזה בארץ,איפה אפשר לקנות? http://www.uslasercorp.com/NewFiles/Dustoff3.jpg http://en.wikipedia.org/wiki/Dust-Off

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  5. Started by דניאל מזרחי,

הי לפני חודש רכשתי מחשב נייח (גיימניג) מסוג Lenovo Legion C530-19ICB Cube ,היום אני שם לב שהמאוור עובד קשה , עד היום לא שמעתי אותו עובד בצורה כזו אציין ששמתי לב לקצת אבק אבל עדיין מחשב חדש , אשמח לעזרה

6. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה הביאו לי מחשב שלא עולה, מדובר במחשב יישן, אני לא יודעת איזה מעבד/לוח מיכוון שהוא לא עולה ולא רשום על הלוח/המעבד (הקירור שונה, אבל זה נראה לי AMD). בהתחלה חשבתי שזה הספק, אבל הנורה הקטנה על הלוח דולקת באור ירוק. כשאני מנסה להדליק מהכפתור, שום דבר לא קורה. החלפתי לספק אחר, ושוב, הנורה דולקת.. והמחשב לא עולה. )ספק שבדקתי במחשב אחר, והוא עובד.) את הספק של המחשב שלא עולה, ניסיתי על המחשב השני שלי ואין תגובה. אז אם זה הספק, למה המחשב לא עובד גם עם ספק אחר שבטוח עובד? ניסיתי ספק של 500W, ככה שחוסר כוח זה לא. אשמח לעזרה לגבי הבעיה, ואיך לדעת אם זה המעבד או רק הלוח.. או אפילו זכרונות. בתודה, הילה.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by Hyper,

שלום לכולם : ) אז יש לי מחשב של SONY VAIO עם כרטיס מובנה INTEL HD GRAPHICS3000 משום מה המחשב לא מזהה את החיבור HDMI לטלויזיה. בהגדרות של כרטיס המסך בלשונית של TV SETTINGS רשום כי לא קיימת תמיכה לטלויזיה. מישהו יודע איך לפתור את זה? הבעיה בכרטיס? בביוס? ממה שבדקתי, כל הדרייבים מעודכנים.. WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by eranmor,

אני פותח את התרא'ד הזה בשביל SUBX שמתקשה כרגע לפתוח נושא בעצמו (הוא משתמש בP1 המסכן.... ) לעניין יום בהיר אחד החלטתי להדליק את המחשב שוב כמו כל יום, רק שהפעם , עכבר הUSB לא נדלק והמודם USB לא "מתקשר" עם המחשב. אחרי בדיקה קצרה היתברר לי שהUSB לא מגלה שום רכיב שמתחבר אליו, אך ההתקנים של הבקר הUSB מופיעים במנהל ההתקנים. עידכון ביוס לא עזר, מתחים מקסימלים באפשרויות הביוס גם לא עזרו, שום דבר לא עזר. ידוע לכם מקרה כזה? יש פיתרון או הסבר? תודה מראש לעוזרים. מפרט: Athlon XP 1900+ w/AGNGA Core @ 2200Mhz + SLK600 w/SmartFan2 ABIT NF7 V2.0 @ 184Mhz 768MB DDR PC3000 @ 368Mhz Leadtek A250TD GeForce 4 Ti4400 @ 375/750Mhz

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  9. חג שמח לכולם, קניתי השבוע לפטופ ממישהו Toshiba T130 13.3 inch. הבחור שקניתי ממנו כנראה עשה משו כי אני לא מצליח לעשות recovery ולהחזיר את המחשב למערכת הראשונית שלו. אני יודע שצריך ללחוץ 0 ולהדליק בו זמנית ואז המחשב מפעיל את recovery mode של טושיבה. שום דבר לא עובד בזה. ככונן D יש את תיקיית HDDRecovery שעמוסה ב6 ג'יגה. אני די בטוח שאפשר לייציר מהתייקיה הזאת מדית גיבוי שאני יוכל לבצע את השחזור הזה בלי הפעלה מה BOOT. מישהו יכול לעזור לי בזה? איך עושים? ביצעתי חילוץ לקבצי swm בני 1 גיגה כל אחד שנמצא בתוך התיקייה והיה שם קבצים ותיקיות כולל תיקייה שמכילה אותו דבר כמו בכונן C אחרי שמבצעים התקנת מערכת עם תיקיות כמו PROGRAM FILES , WINDWOS, Documents and Settings ועוד. אני יודה לכל…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  10. שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצאתי בארץ משווק ע"י בזק (Home Plug אלחוטי) ומחירו גבוה יחסית (360 ש"ח). האם מישהו מכיר מוצרים דו…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by rjjb7,

סוג ההארדיסק: הארדיסק חיצוני 500GB של Western Digital. כשאני מחבר את ההארדיסק לכל מחשב אחר, הוא מזהה אותו בלי בעיות. כשאני מחבר אותו למחשב הנייח שלי, אין שום זיהוי ובפירוט של המנהל התקנים הוא מציין "התקן USB לא מוכר" בהתייחס אליו. אציין שהנורית חיווי של ההארדיסק דולקת גם במחשב הבעייתי (כלומר יש מתח). איזו בעייה יש במחשב הספציפי הזה שאין באחרים?? עריכה: יש לציין ששאר ההתקנים המחוברים למחשב העייתי מזוהים בלי בעיות.

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  12. איפסתי את הטלפון שלי סמסונג A 6 וכעת אני לא יכול לעשות כלום כתוב: לא ניתן היה להיכנס: הייתה בעיה בהתחברות אל accounts.google.com מה עושים??

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  13. הכל התחיל בכך שהמחשב נתקע בעליה עקב מסך כחול. ניסיתי להתקין מחדש ושוב מסך כחול בהתקנה. קניתי HD חדש התקנתי עליו מ"ה ואז ממנו עשיתי checkds /f לדיסק התקול. זה עזר ועכשיו מערכת ההפעלה מהדיסק הישן עולה. כרגע יש לי 3 מוצרי SATA (שני HD וכונן DVD) ורק שתי כניסות במחשב. האם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה? חוצמיזה חשבתי אולי ליצור IMAGE של הדיסק הישן של 80 GB לתוך הדיסק החדש שהוא 250 GB. ואז להעיף פשוט את הישן. איך עושים את זה? אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by צליל בבאי,

המחשב שלי הוא חדש. כרטיס מסך intel hd graphics מעבד-,intel icore 7 2600 CPU, 3.4GHZ, 16 RAM המחשב הוא חדש והוא לא מריץ על 60 fps אפילו משחקים לא כבדים כמו LOL,בנוסף כאשר אני נכנס למשחק כמו cs:go הכל נורא מקרטע אפילו רק לזוז בהגדרות אי אפשר אשמח למענה.

15. Started by EasyPooper,

שלום. יש ברשותי דיסק מקורי של VISTA 64 BIT ULTIMATE ומחשב חדש לחלוטין. עשיתי BOOT FROM DVD ויש לי מסך שחור שכתוב בו מלא דברים ובסוף כתוב שהוא עושה BOOT מהDVD... אחרי כמה דקות המסך ניהיה שחור ואז כתוב עליו PCI PARITY EROR PRESS F1 TO CONTINUE F2 TO REBOOT כשאני לוחץ על F1 וF2 התמונה חוזרת על עצמה. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43-DS3L מעבד Q6600 4 ג'גה ראם וכרטיס מסך ראדאון 4870. מה שלא חדש במחשב הוא ההארד דיסקים שנישארו לי מהמחשב הישן שניהם מחוברים היטב (דרך IDE) מה עלי לעשות?

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by unateazy,

שלום ! המחשב שלי בן שלושה חודשים וכבר התחיל לעשות בעיות - המהירות תגובה שלו ירדה והוא נוטה להיתקע כשפתחתי את המחשב גיליתי שהמאוורר הפנימי שלו (gigabyte 4000-עם אור כחול מזעזע וזרועות קירור פריאון) מלא באבק . ניסיתי עם שואב אבק לנקות - הרוב ירד אבל המחשב עדיין מתאמץ . מה עושים ? איך מונעים מאבק לחדור למחשב ? והאם נראה לכם שזו הבעיה ? חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שבודקת מאיזה מרכיבים בנוי המחשב . יש לי הרגשה שמה ששילמתי עליו בחנות זה לא מה שקיבלתי... אשמח מאוד לעזרה , תודה

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  17. Started by urielsolmon,

שלום לכולם הבעיה שיש לי היא שהמחשב נדלק ועולה אין שום ציפצופים בעת העליה , החלפתי כרטיס מסך אך הבעיה עדיין ממשיכה האם הלך לוח האם ???????????????? אודה לתגובות אוריאל

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by lesForce,

שלום לכולם! היום החלפתי מארז , בסה"כ הוצאתי את החומרה וחיברתי למארז אחר. ועכשיו אני מגלה שאין קול . לא מהרמקולים וגם לא מהאוזניות . מה לדעתכם הבעיה? אה והכרטיס קול הוא מובנה של הלוח אם.

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  19. טוב, לי נמאס, מזה כשנה יש לי את הצרה הצרורה הזאת ושום דבר לא עוזר. כשאני משחק במשחקים (לא כבדים במיוחד.. LOL לדוגמא למי שמכיר) המחשב פתאום נתקע.. ואז: במקרה הטוב הוא חוזר לעצמו.. ואני מוצא את עצמי מת במשחק.. או שהוא פשוט נתקע לי טוטאלית ואין תמונה על המסך.. ואז אני צריך ריסטארט. עכשיו, שימו לב, זה לא קורה רק במשחקי מחשב, זה גם קורה לעיתים רחוקות יותר אמנם, כשאני סתם גולש באינטרנט. ואז כשהוא חוזר לעצמו (אם הוא חוזר לעצמו) רשום משהו בסגנון "מנהל התצוגה הפסיק להגיב והצליח לשחזר את עצמו". בזמנו קראתי מלא פוסטים בחו"ל ובארץ של הרבה אנשים שנתקלו בדיוק באותה הבעיה וכל מה שאמרו להם זה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך או להחליף אותו.. אז עשיתי את שניהם.. עדיין לא עזר. היום נשבר הקש האח…

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by t d,

שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4 1.7Ghz תקין, ואילו השני p3 די ישן של שאר המשפחה, על הפנטיום 3 יש הרבה מסמכים חשוב של המשתמשים בו כי הוא משמש בעיקר לצורף office וכדומה. לפני יומיים כאשר הפעלתי את המחשב כאשר המחשב טוען את ה windows קופץ לי מסך כחול (ניראה לי שזה הblue screen of death) והוא טוען שהבעייה היא "unmountable boot device" אז הבנתי שזו בעייה בhard disk, אז בדקתי את החיבורים, הג'מפרים, החיבורים ללוח אם והכל תקין. החלטתי לחבר את הhard disk מהמחשב התקול למחשב p4 התקין כslave,לגבות מה שחשוב ולעשות התקנה נקייה. [glow=red,2,300]bottom line:[/glow] האם יש סכנה למחשב התקין כאשר אני מחבר אליו את הslave במידה וזה וירוס? ואם יש לכם עוד הצעות לתחזוק אני ישמח. תודה!

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by Chaos-Soul,

אז הבעיה היא כזאת: בבעלותי כרטיס מסך:Voodoo4 4500 עם 3DFX DRIVER . לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS XP (הווינואס הקודם היה ME ) , וניסיתי להתקין משחק על המחשב! עד כאן הכל טוב , אבל שאני מפעיל את המשחק נפתח לי מסך כחול על כל המסך וכתובת לי שם שיש בעיה ב- 3DFX או משהו כזה ,והמחשב עושה באופן אוטמטי ריסטרט! ד"א המשחק מתאים לכל הדרישות של המחשב שלי כולל הווינדואס

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by CyberSpider,

קבלו חידה: נתון: לוח אם - asus cusl2 מעבד - PIII 1000 לא סלרון זכרון - כל מיני מחברים לוח אם לספק ומדליקים - שומעים ציפצוף כי אין מעבד. מכבים. מרכיבים מעבד, מדליקים - שומעים ציפצוף כי אין זכרון. מכבים. מרכיבים זכרון, מדליקים - דממה ואין תגובה במסך. איך היה צריך להיות: מרכיבים הכל, מחברים מסך לכ. מסך מובנה, מדליקים ונהנים. עכשיו, עשיתי איפוס ביוס (הוצאתי סוללה לאיזה חודש ) כי היה מצב שהוא קודם בודק את AGP (מה שלא נכון כי גם עם כ. מסך AGP הוא לא עבד...) (אה, כן, גם עם כ. מסך PCI הוא לא עבד...). כל הרכיבים שמישים, בדוק על לוח אם אחר. שאלה: WDF, והאם אני צריך לחשוש לחיי לוח אם? נ.ב: בין פותרי החידה יוגרלו פרסים יקרי ערך

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by nas,

שלום שלום , הוצאתי היום תגויסטיק הנחמד שלי לאחר שסוף סוף מצאתי לו שימוש במשחק באטלפילד ויאטנאם.. חיברתי אותו לחשמל וליואסבי והגויסטיק נקלט ופועל במשחק ... הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום להתנגדות החשמלית(רעידות וכו) , לפעול. לפי מה שזכור לי מהפעם האחרונה שהשתמשתי בו (שנה+) , יש צורך בתוכנה שבאה איתו על מנת להפעיל תאופציות האלה ... נכנסתי לאתר של החברה , והורדתי משם תתוכנה שלהם , הבעיה היא שהיא מתאימה רק לווינדוס 98-2000 או משהוא כזה ואני משתמש ב XP . יש רעיונות ?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by adi.c,

שלום לכולם יש לי מחשב pentium cpu g2030 3.00ghz 3.00ghz win 7 64X 4 ram אני מריץ עליו קובץ exel בעל 24000 שורות ואם המון חישובים ומשום מה הוא נתקע כל הזמן שאני שומר את הקובץ בסיום העבודה ושמתי לב שהCPU על 100 שאני בקובץ האים המחשב חלש מידי בשביל לעבוד על הקובץ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  25. Started by iSneak,

שלום, חיברתי מחשב, הכל טוב ויפה, בביוס הכל מוגדר כמו שצריך. אני רוצה לפרמט דרך הווינדוס (ההתקנה), הוא אומר לי שההארד דיסק אינו מחובר. בדקתי את כבלי ה IDE, מחובר ועוד איך מחובר. ניסיתי דרך ה Fdisk, אך גם שם הוא לא מזהה שום הארד דיסק, וההארד דיסק מזוהה בביוס. מישהו יודע אולי מה הבעיה, ואיך לפתור אותה?

• 11 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים