עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by wow,

יש לי צורב לייטאון 48-24-48 וכשאני צורב על CD-RW הצריבה לא יוצאת,ז"א זה מסיים לצרוב ורשום שזה הצליח אבל אני לא רואה את זה על הדיסק,הוא נשאר ריק,בדקתי כמה פעמים עם כמה סוגי דיסקים. חוץ מ-CD-RW את שאר הדברים זה צורב מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהשיכתוב נדפק?(זה יכול לקרות\קרה למישהו פעם?)

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  2. המחשב עושה רעשים כאילו הוא נדלק אבל אין שום תגובה במסך או ברמקולים והוא לא מגיב בכלל (לא באמת עולה). לפעמים הוא כן מצליח לעלות ואז הכל עובד מצוין. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  3. המחשב החדש אצלי סך הכל כמעט 5 ימים ולפני כמה שעות הוא הפסיק לי לעבוד.לא קורא יותר דיסקים.כשהוא נפתח ונסגר יש מנרוה ירוקה אבל כשאני מכניס את הדיסק הוא לא חושב ואין שום מנורה וכאילו שאין שום דיסק שנכנס. מה זה צריך להיות? יש לי של LG.. 4 ימים וכבר נהרס??זה נראה לכם הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by הדר,

התקנתי תוכנה שבאה עם לוח האם שלי שנקראת Easy tune (נועדה ל-overclocking) והיא מהבהת לי ואומרת לי שה-system fan= 0 rpm ושהטמפרטורה ב-CPU =31 מעלות צלזיוס, ובמערכת 38 מעלות. מה עושים? השבוע התקנתי זכרון חדש - יכול להיות שמשהו נהרס? אני לא יודעת כמה זמן המאוורר לא פועל כי רק עכשיו התקנתי את התוכנה. יכול להיות שהוא לא עובד מהיום שרכשתי את המחשב...

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by joshtheking,

אהלן עברתי לקנדה ולקחתי איתי את המחשב שלי (לא לפטופ). כאן עובדים ב110 וולט , אין לספק כפתור 110-220. האם הוא יעבוד כאן? האם צריך ספק חדש? איך מתקינים? הספק מתוצרת GYRO (ATX) 450 WATT כתוב עליו : input 115vac 10a max 60hz 230 vac 5a max 50 hz חייב עזרה דחוף תודה

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by dbx22,

יש לי על הבארטון 2500 שלי קירור של thermaltake וולקנו 11, ויש לי שליטה על המאוורר בקדמת במחשב. עכשיו הוא התחיל כל הזמן לעלות ל4500 סל"ד, ולפעמים לעיתים רחוקות הוא מוריד קצת מהמהירות לאיזה שניה ואז ישר חוזר ל4500 מה אני עושה? איך אני מתקן את זה? זה ממש רועש אני לא יכול לסבול את זה.

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  7. Started by Long Phan,

שלום אנשים יקרים ותודה לעונים יש ברשותי מחשב I7 דור שני וכבר זמן מה אני סובל מתקלה הזויה שהמחשב אחרי כיבוי קשה לו להידלק בחזרה אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא לא מגיב לפעמים אחרי 10 שניות הוא נדלק מעצמו ולפעמים אחרי דקה או 2 ...וכשהוא נדלק הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  8. Started by OpenCan,

חיברתי למחשב שקניתי מעבד שהיה לי, המעבד הוא 1.7GHz דיי ישן, עם אותו סוקט של המחשב החדש כמובן, ופועל, אבל הוא מציג אותו כ1.5GHz. זה מפריע לי בעיקר כי זה נתקע שאני רואה איתו סרטים. מישהו יודע איפה בדיוק להגדיר את המעבד?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by nakar7,

אני משתמש בXP בתוכנת הפקס. עד כה קיבלתי ושלחתי פקסים ללא בעיות. לאחרונה המחשב מקבל רק פקסים שנשלחים ממחשב, אבל אינו מצליח לקבל פקסים שנשלחים ממכשיר פקס. התקנתי מחדש את תוכנת הפקס והחלפתי את המודם הפנימי במחשב אך לא עזר. יש למישהו רעיון? המון תודה.

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by nim901,

כאמור, המחשב שלי בשבוע האחרון מתחיל לזייף, תוכנות מסוימות נתקעות, האינטרנט איטי בצורה מטורפת, במיוחד במשחקי רשת (פעם הפינג הכי גבוהה שהיה לי זה 150 היום זה כבר מגיע ל 500). פתיחת ישומים לוקחת הרבה זמן ואני אובד עצות. אם מישהו רוצה לדעת, אני משתמש ב NOD 32, מעודכנת, חוץ מ iioffr היא לא מצאה כלום (ה iioffr זה סתם, אני רק רוצה לבדוק את התוכנה, לא שתלו לי אותה) וגם עם Ad-Aware SE Professional + Ad-Watch SE Professional (מעודכנות) ועם TrojanHunter. באף אחת מהתוכנות לא נמצא כלום. מה לעשות ? ד"א כשאני סורק ב nod 32 אני מקבל את ההודעות הבאות [C:\WINDOWS\system32\drivers\atapi.sys - error opening (file locked) [4 C:\pagefile.sys - error opening (file locked) [4] [4] File …

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  11. מה יותר טוב ביצועים טובים יותר (load high performance) מערכת יציבה יותר(ברירת מחדל) זה מחשב חדש לא עשיתי בו אוברקלוק(ולא מתכוון לעשות כרגע) אז איזה הגדרה לעשות??

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  12. היי חבר'ה, קניתי השבוע מחשב חדש עם כ. מסך ATI Radeon HD5670. התקנתי עליו Windows 7 64Bit וכמובן שדאגתי להוריד ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר עבור הכ. מסך. לצערי אני חווה יותר מדי פעמים ביום תקלה ממש מציקה - כל המסך (חלונות ואפליקציות) פשוט "קופא" לאיזה 2-3 שניות, לאחר מכן כל המסך נהיה לבן/שחור ולאחר מכן הכל חוזר לקדמותו. כשהמסך חוזר לקדמותו אני מקבל את ההודעה הבאה במ"ה: display driver AMD stopped responding and has successfully recovered בחלק מהמקרים, המחשב קופא לחלוטין ואני חייב לעשות לו reset. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו תקלה ידועה, אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון נורמלי לתקלה. דרך אגב, מסתבר שהתקלה הזו מתרחשת גם עבור כרטיסי Nvidia... מישהו מכיר איזשהו fix שפותר…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  13. היי, הספק כח שלי בזמן האחרון מתאמץ(מתחמם מאוד והמאוורר מראה סימני מאמץ) - ניסיתי לנקות את המאוורר אבל אין משהו שמפריע לסיבוב - החימום של הספק כח מעלה לי את החום במארז ב 9-11 מעלות. יש לי ספק כח KSP 485watt אמיתי. יש לי P4 3 PRESCOTT עם מאוורר ZALMAN 7700CU מארז XAVIER3 עם 4 מאווררים כ.מסך ATI RADEON 9800 PRO 128MB שגם לוקח מתח חשמל וגם עם מאוורר thermaltake מורחב יש לי 2 כונני 5.25(combo+dvdrw) יש לי 4 HD שניים SATA ו2 IDE. וכונן FLOPYY ולוח בקרת מאווררים קדמי איך אני מחשב עם 485W מספיק או שאני צריך 525W ? כמו כן אשמח להמלצה על ספק כח אמין ושקט - הספק שלי כבר 3 שנים בערך טפו טפו טפו אבל מראה סימנים של סוף חייו בתודה, FiremanFpG

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  14. היי אנשים, הגיע מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה XP PRO SP2 חיברתי את העכבר והמקלדת, והעכבר לא עובד. הנורה שלו דולקת במשך הפעלת המחשב עד לקטע שבו הווינדוס מתחיל לטעון קבצים... ניסיתי לכמה וכמה עכברים וגם הם לא עובדים, נראה לי שזה איך שהוא קשור להגדרה של הUSB בביוס. לא בטוח... בקיצור אני חייב לפתור את זה מהר!! מחכה לתשובה, תודה מראש,

15. Started by Oren1996,

היי, יש לי מחשב נייד של Acer עליו הייתה מותקנת מערכת הפעלה של Windows 7. מסיבות כלשהם הייתי צריך להתקין עליו מערכת הפעלה של XP ולכן לאחר התייעצות מחקתי את המחיצות ע"י הCD של Win7 שברשותי ומייד יצאתי מההתקנה. הבעיה שנוצרה עכשיו שהמחשב לא מעלה לי את ה CD של Windows XP וכנ"ל גם את ה CD של Win7 ונתקע לי על מסך של DOS בו כתוב בין היתר: PXE-E61: MEDIA TEST FAILURE, CHECK CABLE. PXE-M0F: EXITING BROADCOM PXE ROM. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לצאת ממצב זה. ( דרך אגב ה BIOS פונה קןדם כל ל CD) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  16. אני ממשחק במחשב לתומי פתאום קופץ לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQURL מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by Jack_g,

ברשותי צורב Yamha crw f1-e 44*24*44 אני משתמש בתוכנות NERO גירסא 5.99 ו CLONECD יש לי בעיה כשאני צורב ב מהירות כפול 44 אחרי שהדיסק צרוב והתוכנה אומרת שניצרב הכל טוב אני מכניס אותו ל סידירום הוא מראה שיש שם נתונים אבל לא יכול לגשת אליהם אומר ש DATA INVALID אם זה סרט למשל אז איפאפשר לפתוח אותו. ניסיתי להישתמש באופציה של הצורב שנקראת optimum write speed controll enabled וזה בכל זאת לא עוזר וכשהוא צורב הוא אומר שצורב ב 44 ומסיים צריבה גם ב 44 כך שאני לא ממש מבין עד כמה זה עוזר. ניסיתי לבטל את האופציה הזו ולצרוב במהירות 32 וישנה אותה תופעה. אבל כשאני צורב ב 16 הכל עובד טוב. מה שממש מוזר ש פעם הדיסק יוצא בסדר כשאני צורב ב 44 ןפעם לא כמובן שלרוב הוא יוצא דפוק. אני משתמש במדי…

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by CASSPY,

שלום ! איך אפשר לאלתר אנטנה לנתב d-link 524 האנטנה החיצונית נשברה ועוצמת האות מאוד חלשה ???

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  19. שלום חייב את עזרת חוכמת ההמונים משהוא קרה -(אני נגעתי) והאוטלוק לא מסתנכרן לי עם הגימייל בעיקר בדואר הנכנס משהו יכול לעזור לי ? עם השתלטות מרחוק דברו אלי בבקשה אמנון רגב נייד 0544365496

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Z77 DS3H 3570K 2X8 RIPJAW 1600 כחולים SEASONIC 850W M12II EVO אז בהדלקה הראשונה המחשב נדלק, אבל בגלל שהלוח הקודם היה H61, המחשב היה עושה BOOT LOOP. הכנסתי את הדיסק של WIN להתקנה וראיתי שהוא מזהה את הSSD והגעתי עד לחלון חלוקת המחיצות, וכיביתי שוב בכדי להוסיף HDD מרגע זה, המחשב נדלק לשניה ונכבה, אפילו לא עושה POST. כשאני מאפס את הביוס עולה מסך הDUAL BIOS ומתעדכן, אבל בסוף שוב הוא נדלק לשניה ונכבה. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

היי כבר תקופה ארוכה שה-Dell V131 שלי מלא בתקלות. כרטיס הרשת האלחוטי המובנה הפסיק לעבוד לחלוטין. חלק מיציאות ה-USB הפסיקו לעבוד גם. כרגע נשארתי עם יציאת USB אחת שלפעמים גם לא מתפקדת, וכל מה שאני מחבר לשם נוטה להתנתק דיי בקלות. לפעמים ניתוק וחיבור מחשב לא עוזר ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. יש מה לעשות חוץ מלפנות למעבדה ? האם יש מעבדה מומלצת ? על כל מעבדת Dell שקראתי ראיתי ביקורות זוועה תודה

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  22. Started by מאיר 37,

אני נוהג לערוך מצגות ולהפוך אותם לסרטונים. בזמן האחרון, כשאני עורך מצגת שתזמנתי אותה לדקה היא מוצגת במשך כ5 דקות, למרות שתזמנתי אותה והקלטתי אותה בזמן של דקה. וכך גם כאשר אני מייצא את המצגת (והופך אותה לסרטון). אני משתמש באופיס 365 (של סטודנטים). האם לדעתכם יש איזה קשר לזה? הקובץ של המצגת עצמה הוא כ30 מגה. כסרטון זה שוקל 90 מגה (לאחר ייצוא). האם הבעיה יכולה להיגרם בגלל הגודל של המצגת? (בעבר ערכתי מצגות פי כמה יותר גדולות ולא היתה לי הבעיה הזו) האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שזה ישתנה? בעבר לא היתה לי בעיה כזו, ועכשיו הבעיה הזו חוזרת על עצמה בכל פעם שאני מכין מצגות, כך שהמצגת יוצאת פי 5 זמן מהזמן שהיא אמורה להיות. עוד שאלה שיש לי, זה …

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  23. שלומצ'יק ... לאחר סיפור נחמד עם המחשב הנייד שלי (שמו לי סיסמה במעבדה של ניופאן - לסיפור המלא bsh83.blogspot.com) אני זקוק לדרך כלשהיא לאפס את סיסמת הביוס שלי. הביוס הוא של pheonix וע"פ מה שהבנתי מהם הסיסמא נשמרת על זיכרון NVRAM (יש מצב שזה לא נכון ). אני מחפש אחר חומר טכני כל שהוא על הלוח אם (יכולת , היכן נמצא jumper איפוס וכו'..) נאמר לי (טלפונית) במעבדה כי הסוללה מולחמת. המעבדה ביקשה 1600 שקל להחלפת לוח האם . ניסתי את ארבעת ססמאות פיוניקס : PHEONIX pheonix BIOS CMOS ככל הידוע לי בלוחות אם בדר"כ ישנה אפשרות איפוס ביוס . קצת פרטים על הלוח : lspci 00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc RS480 Host Bridge (rev 10) 00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridg…

24. Started by ram4000,

שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה להשקיע עד 5000 בערך המפרט שהציעו לי: מארז:gigabyte gz-fa1ca מעבד:intel core 2 duo e6600 לוח אם:asus p5w dh deluxe זיכרון kingston ddr2 1024 512x 2 דיסק קשיח:western digital 320gb 7200RPM כרטיס מסך:sappire ATI raedon x1900xt כונן דיסקטים כונן dvd צורב DVD הבעיה שהלוח אם והכרטיס מסך יותר מידיי יקרים לי אתם יכולים בבקשה לעזור לי בבחירת לוח אם של אסוס שתומך ב אינטל core 2 duo ובכרטיס מסך של nvidia או ATI זול עם חיבור s-video תודה רבה על עזרתכם.

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by Anonymous1,

יש לי שתי קשיים, א. בפקודת שליחה מופיעה הודעה "הערכת לא יכולה לחייג כרגע את המספר". ב. במספרים אחרים, בפקודת שליחה מופיעה שגיאה שאין תשובה, וגם בפקודת קבלה יש הודעה שיש שגיאה בקבלת הפקס. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים