תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב לייטאון 48-24-48 וכשאני צורב על CD-RW הצריבה לא יוצאת,ז"א זה מסיים לצרוב ורשום שזה הצליח אבל אני לא רואה את זה על הדיסק,הוא נשאר ריק,בדקתי כמה פעמים עם כמה סוגי דיסקים. חוץ מ-CD-RW את שאר הדברים זה צורב מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהשיכתוב נדפק?(זה יכול לקרות\קרה למישהו פעם?)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום הנכון להעלות את השאלה, ובכל זאת אשמח לקבל תשובה ממי שיודע (או הפניה לפורום הנכון). יש לי מחשב נייד Dell inspiron N5010. גרסת ה-BIOS של המחשב (כמו שיצא מהאריזה) היא A04, והיא כבר בת כמה חודשים. ברצוני לעדכן את ה-BIOS, כפי שהומלץ ע"י היצרן, מכיוון שזה אמור לפתור כמה דברים הקשורים ללוח האם, ערכת השבבים, הזכרונות והעבודה הכללית של המחשב. באתר היצרן, ישנה גרסא להורדה מספר A08. ז"א, שישנן ארבע גרסאות BIOS שיצאו מאז המחשב שלי נארז. שאלתי היא כזו - האם אפשרי לעדכן את ה-BIOS ישירות מגרסא A04 לגרסא A08 או שישנו סיכון בכך, ולכן יהיה עדיף לעדכן בשלבים (A05, A06, A07 ורק אח"כ A08)? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי התקנתי בלפטופ החדש שלי וינדוס 10 ולאחר ההתקנה גיליתי שהזיכרון שלי מפוצל ללא פחות מ-5 כוננים שונים: [ATTACH=CONFIG]9356[/ATTACH] הוינדוס מותקן על כונן C. כשעל המחשב עוד היה UBUNTU, לפני התקנת הוינדוס, היה כתוב לי שהכונן של ה8GB הוא כונן LINUX SWIPE. כונן D כולל בתוכו את הUBUNTU. השאיפה שלי היא לפרמט ולאחד את כל הכוננים ביחד ואז לחלק את הכוננים ל2. השאלה היא האם כדאי שאעשה את זה, או שחלק מהכוננים האלה חשובים לתפקוד המחשב גם אחרי הפרמוט ואסור לי לגעת בהם? אני לא בקיא בכלל בתגיות של מחיצות ומה כל סוג אומר ולכן אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז דבר ראשון זה המחשב שלי: Core:Intel i5 4590 3.3 Ghz MotherBoard:Gigabyte GA-B85M-D3H RAM:2X4 Kingston Hyper-X 1600Mhz GPU:Sapphire R9 290 Tri-X 4GB OC Case:NZXT Phantom 410 Black PSU:FSP Raider 650W Optical Disc Drive:Lite-On iHas124 CPU Fan:Scythe Ninja 3 בשבוע/3שבועות האחרונים יש לי תקיעות מוזרות במחשב לדוגמא: אני רואה סרט ב POPCORN TIME ומידי פעם יש תקיעה כמו מין נפילה ב FPS ושאני מריץ לאותה נקודה שוב זה רץ חלק ככה שזה לא בעיה בסרט. שאני משחק FAR CRY 4 עשיתי BENCHMARK עם FRAPS ויצא MIN:39 AVG:46 MAX:52 ויש תקיעות חזקות מאוד שכבר ממש אי אפשר לשחק! המשחק רץ חלק ופתאום יש תקיעה לחצי שנייה וזה ממשיך לרוץ חלק ואז אחרי 5 שניות שוב תקיעה חזקה וזה מעצבן!!!!!!! המשחק רץ על …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב נתן מסכים כחולים ואתחל עד שבכלל לא יכלתי להגיע לונדוס אז פירמטתי את ההארד דיסק ובמהלך העתקת קבצים בוינדוז הוא אומר שחלק מהקבצים הוא לא מצליח להעתיק. (למרות שהתקנתי מהדיסק במחשב אחר אז זה לא בעיה בדיסק) ולבסוף הוא נותן מסך כחול ומאתחל כל פעם בשלב אחר של ההתקנה. להלן המפרט: לוח אם MSI 649 NEO-V מעבד פנטיום 4 3.0ghz דיסק קשיח WD 160JS צורב DVD NEC 5320A זיכרון TWINMOS 2X0.5GB מה לעשות? עידכון - כנראה הבעיה בהגדרות מחיצות כי כשהתקנתי ללא מחיצות הכל עבד לפרטים כנסו לתגובה האחרונה
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן של דל ווינדוס 7 והיום הוא נפל לי על הרצפה והוא נותן לי הודעה כזו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
מאז שקניתי הארדיסק חדש וניתקתי את הישן אז שהמחשב עולה הוא כותב לי שאין IDE MASTER וללחוץ F1 כדי להמשיך, ואז המחשב עולה בלי שום בעייה. 2 הארדיסקים הם בSATA והמחשב הזה אף פעם לא עבד עם שום כונן IDE. אני יודע שאני יכול לקבוע בביוס שלא היה את הללחוץ F1 כדי להמשיך אבל אני רוצה לטפל בבעיה מה"יסוד" ולא לעקוף אותה... מישהו יודע מה גורם לבעייה הזאת? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בידי מסך 17 אינטש LCD של חברת MAG הבעיה היא כשאני מנסה לצפות בו המסך פשוט נכבה מחדש לאחר שלוש שניות.. חיברתי את המסך לעוד כמה מחשבים והבעיה היא ברורה במסך. אז חשבתי על כיוון הכבלים שלו. כבל חשמל נראה תקין (למרות שלא החלפתי אותו) כי האור במוניטור דולק תמיד ואחרי שאני לא רואה כלום אני מדליק וזה נכבה שוב הכבל VGA מחובר למסך בצורה קבועה ככה שאני לא יכול לנתק אותו מהמסך.. מה אתם אומרים על תקלה מסוג זה ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם GA-P35-DS3 rev. 1.0 - מערכת הפעלה של WIN7 64 - רצה סבבה אבל לא טסה.... ישנם כרגע 2 כרטיסי זיכרון ( 2*1G) שרצים בדואל - ושי שני סלוטים פנויים הינה הקונפיגורציה לפי CPUID https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=e2bc5251b6&view=att&th=147cf12b661d65af&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hysk0d2p0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-mxK14vtE-T4EBbCXXYfea&sadet=1407930754115&sads=hDJ6nwbAOSUsmLvtOECJ4Og2zB0 1. השאלה שלי היא אם אפשר להוסיף רק רכיב אחד של 1G ? או שחייב שניים 2. אם כבר שניים צריך בבקשה המלצות איזה לקנות לדעתכם ? ואיפה ? מעדיף בארה"ב ( כי גם ככה צריך לקבל מישם חבילה בקרוב) 3. ו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני משחק משחקים כמו Call of Duty Ghosts או battlefield 4 פתאום יש לי כמו פיקסלים גדולים על המסך והמשחק נתקע גם בסרטים זה קורה לעיתים יותר רחוקות ניקיתי את כל המחשב מאבק עדכנתי דרייברים ולא עזר עשיתי בדיקה occt למשך 10 דקות וזה התוצאות http://www.siz.co.il/my.php?i=wxynznmygymw.png http://www.siz.co.il/my.php?i=nzeyyjgnzm5t.png http://www.siz.co.il/my.php?i=ji3ntwmyyniu.png http://www.siz.co.il/my.php?i=zt5ztyguom5k.png
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל ניסיון להפעיל את החייגן עם עלייה ראשונית של הווינדוס נתקל בהשהייה של 10-15 שניות (ה - icon מה - taskbar נשאר "לחוץ") ורק אח"כ מופיע חלון ההתחברות. המודם תקין, נבדק ע"י בזק, חובר בהצלחה ל - laptop ועובד תקין. כמו כן לאחר שמתחברים - הכל עובד בסדר וגם הפעלת חייגן נוספת (אחרי הראשונה) מהירה ותקינה. ANY IDEAS??? ??? ??? ???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי למחשב כונן דיסקטים של 5.25. כשאני מכניס את הדיסקט לכונן וסוגר, מתחילים רעשים כנראה של נסיון קריאה, אבל הוא לא עושה כלום וממשיך להרעיש עד שאני מוציא את הדיסקט. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיית קריסות רצינית. המחשב שלי נופל לפעמים סתם במהלך עבודה רגילה, כמעט תמיד במהלך הלילה שאני משאיר את האימיול פתוח, ובזמן הרצת משחקים (למשל אובליביון, half life/cs/tf2). המשחקים מקוריים. ניסיתי להוריד את רמת הגרפיקה בשביל להוריד עומס, אני סוגר את כל התוכנות שפעולות ברקע וכלום לא עוזר. המפרט בצד לא מעודכן, יש לי כרגע ג'יגה זיכרון והחלפתי את הכוננים של ה-40 וה-30 בכונן של 300 ג'יגה. זה ממש מפריע ולא מאפשר לי לעבוד כמו שצריך על המחשב.. אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד. תודה! -עריכה- בטעות לא שמתי לב באיזה פורם אני כותב.. אם אחד המנהלים יוכל להעביר ל"תמיכה טכנית" אני אודה לו.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה דרך אפשר לבדוק את תקינות המאוורר במחשב נייד.כי שהפעלתי את המחשב המאוורר פעל רצוף בלי הפסקה. אם זה תוכנה אז אם אפשר גם מדריך לה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר כמה שינויים בביוס (אובר) אני מקבל הודעה כזאת ... והוא אומר לי F1 להמשיך DEL לביוס מה זה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירקתי היום את הלוח להחליף משכה למעבד (קירור MUGEN2) החזרתי הכול ורק שהדלקתי את המחשב זה הלוח אם איפס את עצמו החזרתי להגדרות OC שהיו לי על הפעם הראשונה המחשב בכלל לא עשה פוסט פשוט נכנס ללופ של ריסטים ניתקתי את המחשב מהחשבל החזרתי הוא התחיל לעבוד עכשיו אני מנסה לעשות בדיקת יציבות של OCCT אחרי 10 דקות זה רושם שיש בעיה באחת הליבות עכשיו מהניסיון שלי זה יכול להיות 2 דברים 1) הרסתי את הלוח שהוצאתי אותו 2) בגלל החום הבדיקה האחרונה עשיתי אותה שלא היה כול כך חם והמעבד במקסימום הגייע ל 65 מעלות עכשיו הוא מגיע ל 70 וקצת אז מה אתם אומרים ? דפקתי את הלוח ? או שהבדיקת יציבות לא עוברת בגלל החום וצריך להוריד קצת את ה OC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי כונן קשיח 1TB של WD מדגם 1600JD הכונן בן שנה בערך בימים האחרונים פתאום הכונן לא מזוהה על ידי המערכת, אחרי אתחול הוא כיבוי הוא לפעמים מזוהה וניתן להשתמש בו ואחרי כמה זמן שוב נהיה שוב לא זמין/מזוהה, יש לציין שבזמן שהוא מזוהה הוא עובד בלי בעיה. הכונן מחובר בחיבור SATA ועד היום לא עשה בעיות. אשמח לשמוע מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי זה מה שבצד אני מדליק את המחשב והוא לא עולה לוינדוס. הוא כותב : Reboot ans Select proper Boot device... ניכנסתי לביוס ומסתבר שהדיסקים הקשיחים שלי לא מזוהים בכלל. יש לי 2 אז אני מניח שהבעיה היא לא בדיסקים הקשיחים. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
lenovo g580 שכולל בתוכו led 15.6 אינץ',המחשב עצמו עובד אבל המסך שבור ולצערי לא ניתן לראות בו הרבה. האם מישהו יודע אם זה בטוח ומשתלם להחליף מסך למחשב ואם כן אז היכן זה אפשרי?,במידה וזה לא אפשרי האם אני יכול לפחות להוציא מהמחשב את כל הזיכרון בדרך כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי סידרתי את הבעיה שהמחשב היה מתכבה לי בגלל החום פשוט החלפתי מאוורר של הcpu מ3000 סיבובים ל6000 סיבובים לדקה ועכשיו הוא לא מתכבה אבל ממש לפעמים עכשיו אני משחק במשחק ופתאום הוא נתקע ואין דרך לצאת רק לעשות ריסט למחשב סתם ככה נתקע הטמפ עכשיו של המעבד הם: 51 ושל הלוח אם: 41 אבל נראה לי יותר שזה מתכבה בגלל התחממות של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח תגידו לי מה שאתם חושבים [אין לי דרך לגלות את הטמפ של הכרטיס מסך] תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע שעבר היה לי את הכיף לשמוע רעש כיפי של פיצוץ מהמחשב שלי, מאז אני לא הדלקתי את המחשב מסיבות מובנות מה הסיכויים והיה לי מזל ורק הספק שלי מת? ניסיתי לפרק את המחשב ולמצוא את הרכיב השרוף לפי חוש הריח הלא כל כך מפותח שלי, מצד אחד חבל לקנות ספק ולגלות שהבעיה לא שם ומצד שני אני לא הייתי רוצה להדליק את המחשב מאחר ובמקרה ואכן מדובר בספק הכוח אז שהמחשב שלי לא יפגע יותר. בקיצר יש למשהו כאן רעיון יעיל לפתירת הדילמה שלי? נ.ב. - הפיצוץ אירע בכיבוי המחשב, לאחר שראיתי המעבד הגיעה לחום של 70 מעלות על כן, אני מפחד שמדובר בבעיה גדולה יותר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש את שלב הDETECTING IDE ואח"כ הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED (40) ונעצר עד שאלחץ F1 לאישור והמשך. אחרי שאני ממשיך הלאה המנורה בכונן הדיסקטים לא נכבית בכלל והוא גם לא קורא לי את הכונן- כשאני מכניס דיסקטים הוא חושב ואז אומר להכניס דיסקט לכונן A. פרקתי כונן אחר ממחשב אחר וחיברתי אותו, אבל הבעיה נשארת זהה. מה זה ומה עושים? הדפנות של המחשב כבר פתוחות אז אם יש משהו פיסי לעשות/לחבר/לנתק אולי אוכל לנסות. תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של מסכים כחולים שלא ניפתרים : הנה הקבצים הבעייתים לפי BLUE SCREEN VIEW : netio.sys, ndis.sys ,pacer.sys ,tcpip.sys ,wanarp.sys ,vsdatant.sys ,ntkrnkpa.sys, halmacpi.sys epfwwfpr.sys כל זה בקובץ אחד הזוי לגמרי חח ,אני ינסה לעדכין דרייברים חדשים לכרטיס מסך נראה מה יהיה ,בכל מקרה אין קבלים נפוחים בלוח או בשום מקום אחר ,המחשב מקורר כמו שצריך ,דיסק קשיח תקין כנל זיכרון . מחכה לעצות תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת חדשה עם לוח אם GA-EP43-DS3L הכל עובד יפה, עד שאני מחבר את הכונן החיצוני שלי - WD MY BOOK 500GB? אם אני בווינדוס אז אחרי כמה דקות פשוט המחשב עושה ריסט ואז הוא לא מצליח לעבור את המסך של ה POST, הוא ממשיך ככה להיתקע, מרסט את עצמו כל פעם ב POST, עד שאני מוציא תכונן החיצוני מהUSB ואז הכל חוזר ליהיות רגיל. למישהו יש רעיון? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש עצה או הסבר טכני. מדובר בחיבור לאינטרנט, בראוטר wifi של אחת החברות בארץ, כאשר ישנם מספר מחשבים ניידים המחוברים למנוי זה, שאיני יודע מהי מידת שימושם ברשת הזו. כעת, מהירות הגלישה יורדת ועולה, מ-2Mbit, ליותר (-לדעתי יותר מ-30). לעיתים בפרקי זמן של שעות ולעיתים של דקות. בדקתי את זה על ע"י speedtest של ookla. איני יודע כיצד לפענח את העניין הזה, אם מדובר בכך שישנם מחשבים שמורידים תכנים כבדים ולכן ההאטה הזו נוכחת, או שיתכן שמדובר בחיבור רעוע, או סיבות אחרות שאני לא מעלה על דעתי. ומהן העצות לזה. (-מלבד restart). אשמח בכל אופן, ובפרט כאשר מישהו ייזום ויכתוב תשובה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-