תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הורדתי משהו בטורנט שבאיזשהי דרך השתכפל, זה סיים להוריד וכנראה מחקתי את המקורי בכל קמרה פתחתי אותו וזה שאל אותי בעזרת מה לפתוח עשיתי לו WINRAR ועכשיו כל הקבצי EXE שלי רוצים להפתח דרך WINRAR בקיצור - שום דבר לא עבד הכל הפסיק לעבוד אני לא יודע איך בכלל הצלחתי להכנס לFIREFOX, כל דבר שאני מנסה לפתוח זה שואל אותי בעזרת מה לפתוח - אני לא יכול לצלם הצייר לא עובד השחזור מערכת גם לא עובד אני לא יודע מה לעשות - עזרה?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
אהלן כולם לחבר שלי קורס המחשב כל כמה דקות ולאחר ניתוח הקבצים, צוין שיש בעייה בקובץ הנ"ל. חיפשתי אפשרויות לתקן הבעייה, הבנתי שאפשר לנסות ולהתקין מחדש dx9.c ודרייברים של כ.מסך... יש לציין שהבעייה היא בויסטה .. יש דרייבר מומלץ שאפשר להתקין לכ.מסך לויסטה? כי לפני מה שהבנתי היציבות בדרייברים רחוקה מלהיות מושלמת תודה! :]
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב בן חודשיים-שלושה ומאז שהמחשב פועל לפעמים המסך מהבהב ואחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט בעצמו. לדעתי הבעיה בספק כי הוא ג'נרי 500W ולא בכרטיס מסך. מפרט המחשב של החבר: cpu: core2duo e2180 M.board:gigabyte 945 mem: 2GB 667MHZ gpu: 7300LE-7200 200GB ספק ג'נרי יש לכם מושג מה הבעיה-לדעתי היא בספק...
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מופיע לי כימעט כל פעם ההודעה: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz שזזה מצד לצד כאשר אני מהתחל את הווינדוס לא מופיע "ברוך הבא" אלה מופיע המסך המעצבן הזה... מה שאני יודע שבמצב בטווח ובמצב :Enable VGA MODE הווינדוס עולה כרגיל ללא הודעה זו ברוולציה נמוכה בהתאם למצב Enable VGA MODE. אני מישתמש במסך SyncMaster 710V כיצד אני פותר בעיה זו? כפי שהבנתי ההודעה מופיע מהמסך עצמו ולא מהמערכת הפעלה..
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי בבקשה אתם תותחים ! תקשיבו אני בא בבוקר מנסה להדליק תמחשב הכל עולה רגיל פתאום אחרי הטעינה של הווינדוס עושה הפעלה מחדש ועוד פעם ועוד פעם עכשיו באחד הפעמים שמתי לב למשהו... היה מסך כחול ממש לחצי שניה .... מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? תודההה מראשש לעוזרים!!!! דרך אגב אני במחשב של אח שלי... כי שלי לא עולה
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3000,לוח אם אינטל D865GSA,אני מקווה שלא טעיתי בדגם. 1 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך 6800 GS. כבר הרבה זמן שהכרטיס מסך עושה בעיות וקצת צולע ומקרטע,ולפעמים המסך לא עולה ואז אני מפרקת תכרטיס ומחזירה וזה עובד לשבוע וחוזר חלילה. כרגע,אפשר לומר שכבר שבועיים זה פשוט לא עובד,המסך לא עולה וכנראה שהכרטיס שבק חיים סופית. בכל אופן,יש חשמל במחשב והאור נדלק,פשוט לא עולה תמונה. בקיצור,יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם כמו לרוב הלוחות..הבעיה היא שאין לי מושג איך להעלות אותו במקום הכרטיס שמותקן כרגע. ניסיתי להוציא ת'כרטיס ולהכניס את החשמל של המסך לחשמל של הכרטיס שבלוח אם,אבל זה גם לא עולה. אולי צריך לעשות עוד משהו? אשמח אם תעזרו לי,אני מבינה דיי בסדר,אז כל פעולה שתידרש,אני יכולה…
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט שבצד. הלוח שלי הוא ABIT NV8. ישנה תוכנת ניטור של ABIT שקוראים לו "ABIT EQ". ברשותי גירסה 2.0.0.6 שאמורה להיות יעודית ל NV8. הבעיה היא שהיא מראה טמפ' מעבד שנמוכה בכ 7-8 מעלות ממה שרשום ב SANDRA ובביוס. השאלה היא איך לדעת למה להאמין? (הרי זוהי בכל זאת תוכנה זאת ABIT, אולי היא מכויילת יותר נכון? )
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה ימים היה לי BSOD (יש לי VISTA ) , אחרי הרבה זמן (3 שבועות) של שימוש במחשב ללא כל תקלה . לא התקנתי שום דרייבר חדש לפני זה . ה BSOD קורה בזמנים לא קבועים מאז (עוד 4 פעמים) , אני לא הצלחתי לנתח את ה Minidump מכיוון שכנראה הסמלים ל WINDBG לא מתאימים עם VISTA. אם תוכלו לעשות את זה אני ישמח תודה אנשים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום רב, השבוע קניתי מחשב לפי המפרט המומלץ למחשב קולנוע ביתי ב1500 ש"ח עם שינויים קלים (אני מפרט את הרכיבים הרלוונטיים) Amd Athlon64X2 (AM2 5050E) לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX 400 מארז HTPC - EZcool T-280D Piano Black/Silver 400W HTPC Case היום קיבלתי את המחשב, וכשבאתי להתקין את מערכת ההפעלה, שמתי לב שישנה רק יציאת USB אחת שעובדת על המחשב,יציאה שיושבת על הפאנל הקדמי, מתוך סה"כ 4. בנוסף לכך, אם אני מנסה לחבר ליציאת הUSB השנייה מקדימה כבל USB עם מכשיר נוסף, זה משבית את היציאה הפעילה. יתירה מכך, המחשב לא מזהה מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים בכניסה הרגילה (P/S2) . מה יכולה להיות הבעיה? יש כיצד לפתרה או פשוט איאלץ להחליף את לוח האם בחנות?…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי חבריה, יש לי 2 לוחות אם ישנים אותם אני רוצה להשמיש ,להרכיב מחשב לצורך תרומה .הבעיה ששניהם תקולים ואלה התקלות 1. לוח elitegroup /l7vmm3 הלוח נדלק רק ע"י מגשר (חוט חשמל) בפלאג הארוך אשר איליו מחברים את החשמל המגיע מהצמה של הספק ,המחשה נדלק אך לא עולה כלום ,לא ההארד דיסק ולא המסך. מה התקלה? 2. לוח asus/ p4s333 ,הלוח נדלק,אני שומע את ההארד דיסק עולה אך המסך לא נדלק, המסך תקין(נבדק על מחשב אחר) כרטיס המסך תקין. מה התקלה? אודה לעוזרים אהוד
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אהלן אנשים, לחבר שלי יש מחשב בו יש 2 הארדיסקים. אחד SATA והשני PATA. הוינדוס רואה אצלו את ה-PATA כ-C ואת ה-SATA כ-E. הוא התקין וינדוס על כונן E ועכשיו רוצה להסיר את כונן C לגמרי מהמחשב. אך כאשר הוא עושה את זה הוינדוס לא עולה ואומר שאין מאיפה לאתחל. [הוינדוס נמצא על E וה-C ריק לגמרי] איך גורמים ל-E להיות ה-SYSTEM במקום C? עריכה: שכחתי לציין שניסיתי לשנות דרך Disk Managment וזה פשוט לא נותן.
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי את הכונן לפני שנתיים (אני חושב) והוא עבד מצוין,אבל בזמן האחרון הוא לא קורא סרטי DVD,וDVD צרובים. הוא פשוט לא מזהה את הקובץ ומופיעה הודעת שגיאה מה עושים? הכונן הוא: LG DVD-ROM DRD8160B
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מפעיל משחק מסויים, אחרי משהו כמו 20 דק' בערך, המשחק נתקע, יש מין "קליק" כזה במחשב, והוא מגיע למסך כחול שכתוב בו הרבה, ואז צריך לנתק אותו כמה פעמים מהחשמל כדי שיעלה מהתחלה....קראתי פה את הנושא שיש למישהו, אבל התוכנה של ATI לא מוצאת כלום, הכרטיס שלי חדש GeForce 6600 ולוח אם יחסית ישן.. Asus P4S533-VM יש למישהו רעיון? המאוור של המחשב עובד, והכרטיס חדש, בדקתי את הזיכרון והוא בסדר. יש תוכנות לבדוק? עזרה בבקשה בקשר לMINIDUMP שאמרתם, עשיתי כמו שבתמונה של הדביק, אבל אני לא מוצא את התיקייה הזו במחשב שלי, וניסיתי להפעיל אותה דרך RUN זה לא עבד... המערכת הפעלה שלי היא XP HOME בלי שום SP.
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים קראתי את כל הןדעות שהיו על קריסה ולא מצאתי פיתרון אני משחק לדוגמא בסינגל מוד של BF2 20 דקות 20 דקות ואז המסך קופא הסאונד ממשיך לרוץ ברקע אבל גם הוא מקרטע וליפעמים קורה שהמסך פשוט ניכבה ולא ניצן להדליק אותו חזרה כאשר ברקע עדיין יש סאונד עכשיו כשאני משחק ברשת אז יש את אותה הבעיה רק שהיא מתחילה תוך שתיים שלוש דקות מהרגע שאני ניכנס למישחק ואז אני חייב לעשות ריסט ידני ניסיתי להוריד הגדרות גרפיות ועדיין זה קורה המחשב הוא חדש יש לו 4 חודשים תודה לעוזרים .זה המיפרט לוח אם--A8N-SLI-DELUXE ASUS מעבד -AMD64 3200 זיכרונות -2*512 KIGSTON כ. מסך -6600GT ASUS קשיח WD 120 SATA
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
קצת קשה להסביר את התופעה, כשמדליקים את המחשב הווינדוס עולה מאוד מהר ונכנס כבר לתוך המסך של ה DESKTOP אז לקוח למחשב מלא זמן וכשאני אומר מלא זמן זה 3 דקות אפילו יותר עד שהווינדוס נהיה נגיש ואפשר להיכנס למחשב שלי ולעבוד בכלל. בזמן שהוא מצב המתנה הזה אי אפשר לעשות כלום ושמתי לב שמה שגורם לזה זה הזיהוי של הכרטיס הרשת שנמצא ONBOARD אחרי ה 3 דקות הוא מזהה אותו והאייקון מופיע ב TRAY המחשב מתחיל לעבוד מצויין ויש ביצועים בהתאם למערכת. נתקלתי כבר כמה פעמים בעיה הזו, זו לא בעיה חומרתי מכיוון שבמחשבים שנתקלתי בהם בבעיה הזו אם מתקינים ווינדוס שוב הכל מסתדר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של NFORCE שוב וזה לא עזר כרגע מותקנת הגירסא 2.45. מאפייני המערכת: לוח אם NF7 VER2 מעבד AXP2500BARTON זיכר…
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש שם שני חיבורים ואני לא יודע איזה אחד נכנס למקום שלו. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש מור רוזס
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
זה המחשב של אמא שלי (פעם היה שלי) כבר נאמס לי ממנו... מאז שקניתי מחשב חדש והעברתי את שלי לאמא שלי רק בעיות יש איתו. קנינו לו מסך LCD 15 אינץ והכל היה בסדר.. לא נראה לי שהמסך פה הוא הגורם לבעיה כי הוא חדש והוא לא יכול להשפיע על התקיעות של המחשב נכון? בקיצור שמדליקים את המחשב אין סיגנל מהכטיס מסך כנראה ולא רואים כלום במסך. הכרטיס מסך מלפני שנה בערך GFX5200. אם עושים ריסטרט למחשב זה לא עוזר. צריך לכבות את המחשב ואז להדליק בשביל שהמסך יקבל סיגנל וגם זה לא תמיד עוזר... עכשיו למשל עדיין לא הצלחתי לראות משהו במסך.. הדלקתיוכיביתי את המחשב.. פרקתי את הכרטיס מסך וחיברתי.. ניתקתי את הכבל של המסך וחיברתי.. כלום לא עזר. בכל מקרה זאת לא רק הבעיה.. המחשב פתאום נתקע.. או שהוא קורס ואז מו…
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי את הRadeon 8500 לTI 4200 שלי,המחשב לפעמים מכבה את המסך במשחקים ולא מגיב ללא שום סיבה נראית לעין... אחרי שהמסך נכבה,לפעמים לחיצה על-Esc מדליקה את המסך וחוזרת למשחק לשניה או שתיים,או לפעמים לכמה דקות. בפעמים אחרות המחשב פשוט עושה ריסטרט... עריכה:אני אומר שהבעיה היא במשחקים כי עד כה לא נתקלתי בה בWindows,או בתוכנות כלשהן... ב3DMark הבדיקה עוברת חלק,וגם בPrime 95 המערכת לא מראה מצוקה כלשהי. לדעתכם הפאק הוא בתוכנה או בחומרה? מה יכול לגרום לזה? איזה חלק אשם?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מדפסת okipage 14ex, המדפסת מדפיסה סתם דפים מתי שעולה ה-windows. התקנתי והסרתי את הדריבר המקורי שקיבלתי עם המדפסת. בדקתי את הכתובת שלו ב-bios. והחלפתי כבל. ולא עזר כלום. לפני שהתחילה הבעיה המדפסת פעלה מצוין. הצילו!!! מה אפשר לעשות? תודה לעונים!!!
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האים יש תוכנה שתוכל לתת זיהוי של המעבד שהוא לא זויף?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שבאה עם לוח האם שלי שנקראת Easy tune (נועדה ל-overclocking) והיא מהבהת לי ואומרת לי שה-system fan= 0 rpm ושהטמפרטורה ב-CPU =31 מעלות צלזיוס, ובמערכת 38 מעלות. מה עושים? השבוע התקנתי זכרון חדש - יכול להיות שמשהו נהרס? אני לא יודעת כמה זמן המאוורר לא פועל כי רק עכשיו התקנתי את התוכנה. יכול להיות שהוא לא עובד מהיום שרכשתי את המחשב...
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בקיצור הבעיה היא כזו, כל כמה רגעים אני שומה מן צליל קצר מאוד משהו משונה, ואז אחרי הצליל פתאם כל הסאונד נכבה. לא משנה מה אני שומע , youtube מדיה פלייר סרטים הכל.. ופשוט אני צריך להפעיל כל הזמן מחדש. אז מישהו מכיר בעיה כזאת? שמע על זה פעם? מערכת VISTA
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אז ככה, ביקשו ממני לתקן מחשב. משהו מוזר כזה, עם לוח אם מבוסס על nForce2 עם סמפרון 2500+ ו 512MB. מותקן עליו XP SP3. טיפלתי בהכל חוץ מבעיה אחת מוזרה שמתרחשת גם כשמותקן כרטיס מסך חיצוני (רדאון 9600) וגם כשמוציאים אותו ומשתמשים במובנה בצ'יפסט (GF2 MX). הכרטיס מופיע תחת "Unknown" עם קוד שגיאה 10. ולכן המחשב מתנהג כאילו משתמשים בדרייבר VGA הרגיל של XP, מה שאומר אין את האצת החומרה הבסיסית שנותן הכרטיס, יש רק 3 רזולוציות בסיסיות לבחור מהן. התקנתי את הדרייברים מחדש גם של הכרטיס וגם של הצ'יפסט. לפני שאני מפרמט את המחשב (שלא כל כך בא לי לעשות, ואני מנסה להמנע מזה), האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-