תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה, תחילה אציין שזו מצלמה משנות התרפאפו (ככה רושמים?).. היא מתחברת ליציאה הפרללית + היציאה של העכבר (פעם היציאה של העכבר הייתה יציאת מולטימדיה, נראה לי..). היא מצלמה גרועה, אבל עדיין קולטת צבע ואני רוצה לחבר אותה, אז חפשתי דריבר ואומנם מצאתי המון דריברים יחסית, אבל אף אחד מהם לא עובד וכולם של ווינדוס 98/95/ME/2000. ואין של XP. ואני משתמש בווינדוס XP ואני לא מוצא דריבר. אז הפרטים אליה זה ככה : VLSI PPC2 Vision (ltd) camera ואם זה משנה אז המודל נאמבר הוא : vc6453v001 . אשמח אם תעזרו לי לחפש דריבר למצלמה בשביל מערכת הפעלה Windows XP. תודה, רן!
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם..היה לי ATI 8MB ישן וטוב..החלפתי לASUS 7100 PRO ...עובד מעולה..שיפור עצום..אבל.. עכשיו בכל פעם שאני מבצע ריסטרט או מדליק את המחשב בבוקר...המסך נדלק כאילו היה סגור לגמרי ולא במצב סליפ או סטנד-ביי כפי שהיה עם הכרטיס הקודם...האם הסברתי את עצמי.. אני מניח שהבעיה קשורה להגדרה כלשהי בביוס..או ברג'יסטרי...או משהו בסגנון. המסך הוא MAG XJ770 אשר מחובר לקיר, כלומר לא מקבל חשמל מהמחשב אלא מהקיר... תשובות יתקבלו בברכה. גלעד.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ההגדרות שאני מכוון לא נשמרות במסך כלומר אני מכוון את הגדרות הכל טוב ויפה אחרי כמה שעות נגיד אני שוב יושב ליד המחשב ואני רואה שהתמונה השתנתה כלומר החלו עיוותים והתמונה לא ישרה יש דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מחשב ישן (פנטיום 1 133, 64 מגה זיכרון,1.7 דיסק קשיח, מודם 14400 , windows 98 SE) :-) לפני שאתם יורדים עלי: יש לי מחשבים נוספים: AMD 2.4 ופנטיום 3 600. פשוט בקטע של נוסטלגיה אני מעוניין להפעיל אותו, להוריד עבורו עדכון של נורטון אנטי וירוס (דרך Live Update) ולמסור אותו לקרובת משפחה עם ילדה קטנה. בכל מקרה, אני מעוניין שיהיה קשר לאינטרנט דרך המודם הקיים: boca 14400, אפילו למשלוח מייל פעם ביובל. העניין הוא, שלאחר כמה שניות עד דקה של חיבור לספק האינטרנט, המודם מתנתק. חיברתי מודם חיצוני US Robotics 56k ואתו סיפור חוזר על עצמו! יש למישהו רעיון מדוע? מה כדאי לבדוק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
hi, I recently got a DCR-PC120 MD sony camera I can't figure out how to make windowsXP recognize it so i can video conference with netmeeting for example, but i'm sure it's possible.. can some one please help me?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שבוע שעבר היה לי את הכיף לשמוע רעש כיפי של פיצוץ מהמחשב שלי, מאז אני לא הדלקתי את המחשב מסיבות מובנות מה הסיכויים והיה לי מזל ורק הספק שלי מת? ניסיתי לפרק את המחשב ולמצוא את הרכיב השרוף לפי חוש הריח הלא כל כך מפותח שלי, מצד אחד חבל לקנות ספק ולגלות שהבעיה לא שם ומצד שני אני לא הייתי רוצה להדליק את המחשב מאחר ובמקרה ואכן מדובר בספק הכוח אז שהמחשב שלי לא יפגע יותר. בקיצר יש למשהו כאן רעיון יעיל לפתירת הדילמה שלי? נ.ב. - הפיצוץ אירע בכיבוי המחשב, לאחר שראיתי המעבד הגיעה לחום של 70 מעלות על כן, אני מפחד שמדובר בבעיה גדולה יותר.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום - יש לי דיסק קשיח אחד עם2 מחיצות:c,d וכונן אופטי e -מערכת הפעלה xp pro על c,מערכת קבצים fat32 בכולם(סה"כ 20 גיגה) הוספתי דיסק קשיח(f) בנפח 4 גיגה בביוס מזוהה כ- primary slave.עד כאן הכל נראה תקין. הבעיה: אין אפשרות להכנס לכונן f כי אינו מאותחל.ביצוע איתחול נכשל עם הודעה:לוינדאוס אין אפשרות להשלים את האיתחול. נכנסתי למאפיינים של הכונן ורשום בשורה של המערכת:raw ,כל השטח בשימוש ואין שטח פנוי(כל העוגה בצבע כחול). גם עם תוכנת magic partition לא ניתן לבצע איתחול. עוד לפני כן ניסיתי להתקין עליו xp לאחר הרצת פקודה fixboot,אך גם זה לא עזר יש עוד פתרון שפיספסתי? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר usb למחשב כדי לקלות שידורי עידן + (או בשפה יותר פשוטה dvb-t usb). איזה מאפיינים אני צריך לבדוק שיש בUsb שאני אקנה ? הבנתי שבארץ משדרים בשיטה mpeg-4, ומה לגבי האודיו ? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
שלום, * ההודעה יכולה להתאים למספר פורומים(חומרה, תמיכה טכנית, מחשבים ניידים), אך כאן הכי מתאימה לדעתי.מקווה שתקין מבחינת חוקי הפורום. רכשתי כרטיס זכרון DDR 3 4GB Kingston 1600Mhz 204 pin למחשב נייד. המחשב של חברת Fujitsu AH-532 מעבד של אינטל i7 שהגיע עם כרטיס זכרון 4gb samsung. ניתן להרחיב זכרון לפחות ל-8gb ויש בו 2 slots. המחשב חדש ולא נתקלתי בבעיה איתו בעבר. כאשר ניסיתי להכניס את הכרטיס החדש בנוסף לקיים או כאשר השארתי רק את הכרטיס החדש במחשב וביצעתי הדלקה האורות נדלקו אבל נותר מסך שחור. אין אפשרות לראות מערכת הפעלה וגם לא להגיע למסך של הביוס.רק מסך שחור. התקנתי את הכרטיס נכון ושמעתי קליק כשחיברתי אותו זה בוודאות לא נובע מחיבור לא נכון. אודה לעזרתכם, אני כבר לא יודע מה ל…
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מחשב נייד חדש, וביקשתי 16 ג'יגה זיכרון, שמו לי בשני סלוטים 16 ג'יגה 8 ו8. אמרו שהזכרון הוא במהירות של 1600, וגם רשום להם את זה באתר. וכשאני בדקתי דרך שתי תוכנות cpu-z וspeccy הוא מציין שהמהירות של הזכרון הוא 786 משהו כזה. יכול להיות שעבדו עליי או שהכוונה שכל זכרון בנפרד הוא 786 וביחד זה 1600? תודה
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
נשבר לי מסך של מחשב נייד toshiba satellite C660-2DL, אני רוצה להזמין חדש (אני יודע איך לתקן) האם אני חייב את הדגם הזה במדוייק, או שכל toshiba C660 יהיה טוב?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם GA-P35-DS3 rev. 1.0 - מערכת הפעלה של WIN7 64 - רצה סבבה אבל לא טסה.... ישנם כרגע 2 כרטיסי זיכרון ( 2*1G) שרצים בדואל - ושי שני סלוטים פנויים הינה הקונפיגורציה לפי CPUID https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=e2bc5251b6&view=att&th=147cf12b661d65af&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hysk0d2p0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-mxK14vtE-T4EBbCXXYfea&sadet=1407930754115&sads=hDJ6nwbAOSUsmLvtOECJ4Og2zB0 1. השאלה שלי היא אם אפשר להוסיף רק רכיב אחד של 1G ? או שחייב שניים 2. אם כבר שניים צריך בבקשה המלצות איזה לקנות לדעתכם ? ואיפה ? מעדיף בארה"ב ( כי גם ככה צריך לקבל מישם חבילה בקרוב) 3. ו…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את העדכון הכי עדכני מהאתר של NVDIA לכרטיס מסך GEFORCE 9600GT 512DDR3 והמשחק בהגדרות שלו על HIGH ואני רוצה להתאים לו את ההגדרות האופטימליום שלו בלוח הבקרה של הכרטיס מסך... מה אני צריך להגדיר ? כי אני רואה שקיפות של השלטים והכי גרוע אני רואה את הפס של החצי כאילו מעוות - זז ימינה ושמאל שאני מוסר פס רוחב על החצי... צריך את עזרתם בכיוון נכון של הגדרות כרטיס המסך ! תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב הגעתי לבעיה הזאת מכך שאני מתקין linux:ubuntu ,כבר השתמשתי בתכנה אבל הפעם אני מתקין אותה כbootcd אחרי ששיניתי את הדברים שהייתי צריך לעשות ב BIOS ניסיתי להתחיל להתקין את הubuntu אך בהתקנה הזאת של 9.04 לא מצאתי איפה עושים resize למחיצה אז החלטתי להפעיל את הubuntu עם livecd ואז להשתמש ב gparted (partition editor) יש לי שמה רק מחיצה אחת. (מי שעוד לא כל כך הבין אני עושה את כל זה כדי שהיה לי גם ווינדוס וגם יובונטו על המחשב ולא רק אחד מהם בנפרד.) אבל ליד המחיצה יש סימן אזהרה.. בדקתי מזה וכתוב שמה שאני צריך לבדוק את זה ב chkdsk אז שיניתי הגדרות בביוס.. חזרתי לווינדוס ועשיתי chkdsk אבל זה אבל אחרי שהוא עובר את stage 1 החלון של הchkdsk פשוט נסגר.. ואז ראיתי שלפני…
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בהתחלה זה נתקע עם משחק אחד, ניסיתי להתקין עוד פעמיים את אותו משחק וכשזה המשיך להיתקע חשבתי שזו בעיה עם הקבצים של המשחק. עכשיו ניסיתי להתקין משחק אחר ושוב, אותה הבעיה, המחשב נתקע לגמרי ואני חייב להפעיל מחדש, אחרי שזה מגיע ל-25% בערך מההתקנה (גם במשחק הראשון). ניסיתי פעם שניה ושוב זה קרה. יש לכם רעיונות מאיפה נובעת הבעיה? אני לא ארשום אתהמפרט אבל למחשב לא אמורה להיות שום בעיה להתמודד עם ההתקנה או עם המשחקים עצמם תודה
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת אלחוטית microsoft wireless multimedia 1004 סט עכבר ומקלדת אלחוטי מותקן על win7 עד לפני יומיים הגל עבד תקין עכשיו האותיות לא מגיבות או כשלוחצים על אות מקבלים את האות לידה דוגמא m n . פעולות שבוצעו לחיצה על הלחצן למטה במקלדת וביחידה המשדרת ,החלפה של היחידה בכניסת usb במחשב הורדה של הדרייבר במנהל התקנים והתקנה מחדש עדין לא הצלחתי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אהלן חברי הפורום היקרים, היום הדלקתי את המסך שלי מדגם samsung syncmaster t220p ולהפתעתי הלא נעימה התחלתי לראות עיוותים בתצוגה, עוד בשלב ה boot ועלית המערכת. התיאור הכי טוב לעיוותים הוא שאיזורים במסך עם ריכוז של צבע שחור מופיעים במעין גוון ירקרק ומרדצד. רוב הגוונים חוץ משחור מוצגים יחסית בסדר (ישנן מריחות של צבע ורוד פה ושם שכנראה גם קשורות לצבע מסוים אחר) המחשבה הראשונה שלי היתה התחממות של המסך/כרטיס מסך - אך המחשב הודלק זה עתה לאחר 3 ימים בו היה כבוי! הוא עוד לא הספיק אפילו להתחמם יותר מידי.. מן הסתם שנסיתי reset, כיבוי והדלקה, הוצאה מהחשמל וכיוצא בזה. ניסתי לבדודד את הבעיה לכרטיס המסך או למסך עצמו : כשניתקתי את כבל ה DVI מהמחשב המסך המשיך לרצד בצבע הירוק שאמור להיות שחו…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לפני 4 חודשים קניתי מחשב: i5 2400 6950 4 grm hd 1tb (בנו לי את המפרט פה בפורום) יש לי 770 גיג'גה פנויים והיום קרס לי משחק (Splinter cell double agent) מי שמכיר תמשחק יודע שזה משחק ישן ואמרו להיות עוגיות למחשב הזה. קרס לי וכתב לי Virtual Memory is low, delete files from hd. משהו בסגנון, עכשיו זה לא הגיוני המחשב שלי לא מפוצץ מבחינת תוכנות או משחקים. 1. איפה אני בודק כמה VIrtual memory יש לי? 2. מופיעים לי בחלק מהמקומות במשחק הנ"ל כלמני צבעים לדוגמא יש אי חתיכת קיר שבורה ועל החלק הקטן של הקיר יש צבעים ירוק ואדום בחלק כזה, זה לא נראה כמו חלק מהמשחק אבל זה גם לא מפריע גם. האם זה קשור לאותה בעיה?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן מה שדרגתי את המחשב (ראו מפרט). כמו במחשב הקודם, גם כאן כשאני לא משתמש במחשב אני מעביר אותו לשינה במצב S3, שמכבה מאווררים, דיסקים וכו'. הבעיה היא זמן ההתעוררות ממצב השינה הנ"ל. במחשב הקודם, קליק מקלדת או עכבר היו מעירים את המחשב תוך שנייה או שתיים. אבל עם המחשב החדש זה לוקח כ-10 שניות. זמן ארוך ומעיק. אני חושד שזה קשור ללוח האם החדש: Gigabyte P67A-UD3-B3. אשמח לכל עזרה שהיא. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במחשב שאני בטוח שהיא בעיית חומרה. הבעייה שאין לי מושג איזה רכיב בחומרה פגוע אצלי. אחרי פעמים אחדות של ניסיון פירמוט (המחשב נתקע בזמן התקנת הווינדוס), לבסוף הצלחתי להתקין ווינדוס. לאחר מכן, התקנתי דרייברים כרגיל אבל נוכחתי לגלות שהמחשב נתקע בזמן ולאחר התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך. תגידו, יכול להיות שמחשב יכול להתקע בגלל בעיות של כרטיס מסך. אני שואל כי זה נשמע לי הזוי, הרי הבעיות הכי שכיחות עם כרטיס מסך הן בעיות תצוגה. לא כך? אודה לכם אם תענו לי על השאלה ונסו לשער איזה רכיב בחומרה שלי נפגע? אני מהמר בין כונן קשיח ללוח- אם. מה אתם אומרים? ושוב אני חוזר, זו לא בעיית תוכנה! פירמטתי עשרות פעמים.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, היום הגדרתי במחשב שלי (ובפעם הראשונה בכלל שאני משתמש באפשרות הזאת) שהמחשב ייכנס למצב שינה לאחר X דקות,כשאני רוצה שהוא יתעורר ע"י לחיצה על מקש כלשהו במקלדת/עכבר הוא פשוט לא מתעורר אלא ע"י הכפתור כיבוי/הפעלה במחשב עצמו. חיפשתי בהגדרות צריכת חשמל משהו על זה ולא מצאתי,בביוס שיניתי כמה דברים אבל לא עזר,מישהו יודע איך ניתן להגדיר שהמחשב יתעורר ע"י לחיצה על המקלדת/עכבר? מדובר על WIN XP תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הי, חברים. לאחרונה פתאום, כנראה, נמחק לי מתאם הרשת החוטי של לוח האם P5QL-E מבית Asus. זה קרה לי באמצע גלישה, אם זה משנה משהו. אני לא מצליח למצוא מתאם רשת חוטי לכרטיס הרשת החוטי שמובנה בלוח האם ושמתאים ל-Windows 8 או 7 בגרסה של 64 סיביות (bits). אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני יכול לגלוש רק בצורה אל-חוטית ולא בצורה חוטית וזה פתרון זמני שאני לא רוצה להשתמש בו. ניסיתי הכל: להוריד מתאמים מהאתר של Asus, לנסות להשתמש במתאם שנמצא בדיסק שהגיע עם לוח האם, בדיקות חיבור, שינוי כבלים, יצירת רשתות חוטיות חדשות.... אני מודה מראש מאוד לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, לאחר החלפת מארז המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, חברתי רק את המעבד,זכרונות ולוח אם לספק והדלקתי אותו בעזרת מברג ואז הכול פועל. כשאני מחזיר הכל למארז שוב פעם הוא לא נדלק. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-