עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dor_e2,

שלום ישלי בעיה קצת מוזרה. שאני באיסיקיו (icq6) יש קטעים שפתאום התוכנה מפסיקה להגיב ושוב חוזרת לפעולה. שאני גולש באינטרנט הגלישה לא חלקה, היא מקוטעת וכאשר אני מפעיל אנימציות פלאש המחשב כמעט ולא מגיב. השאלה היא אם הבעיה היא בכרטיס או מסך או שהיא בזכרון. ATI RADEON HD 2600 PRO (מעודכן-8.5 hotfix) 1 GB RAM תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום ניקיתי את המחשב שלי וכשהדלקתי אותו הוא נראה שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך )המסך עובד) שיחקתי קצת עם המחשב למצוא פתרון וגיליתי שאם אני מפעיל את הגאמפר הוא עובד כמו שצריך אבל רק להפעלה אחת. אחרי שאני מכבה את המחשב אני צריך להפעיל עוד פעם את הגאמפר או שעוד פעם לא יראו כלום... למישהו יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום פתחתי פה דיון בשבוע שעבר על זה שהמחשב שלי קופא אקראית. החלפתי כרטיס מסך לאחר שהנחתי שזו הבעיה וזה לא ממש עזר.. מה עושים? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Holography,

אהלן, בזמן האחרון המחשב שלי מסרב להדלק, לאחר התעסקות מסוימת עם החומרה הגעתי למסקנה שיש בעיה עם החיבורים החשמליים , עבדתי עם המחשב מחובר לרשת החשמל והתחלתי לשחק עם החשמל בפנים ולאחר התעסקות מסוימת עם הכבל power on המחשב נלדק, ככה כבר כמה פעמים שאני מנסה להדליק המחשב לא מגיב בכלל, ורק אחרי שאני משחק עם ה-power on פתאום משהו מסתדר עם ההולכה של הכבל והמחשב נדלק. ברשותי מארז antec p300 , הכבל מולחם לפאנל ההדלקה של המארז, יש אפשרות לא חודרנית לסדר את הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ron100491,

שאלה לי אליכם המבינים יותר.. שמתי במחשב רזולוציה גבוהה מדי ועכשיו המסך לא מציג לי כלום...פשוט מסך שחור... אני רואה הכל לפני שהמחשב עולה ואיך שהוא רושם שהוא מתחבר לווינדוס הוא נכבה...מישהו יודע אולי מה עושים ואיך אפקר לשנות רזולוציה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Helter Skelter,

שלום עד עכשיו הכל פעל מצוין היום כשנכנסתי למשחק, ראיתי תצוגה מאוד מרצדת של פיקסלים, עד שהמסך פשוט נכבה ל no signal וחוזר אחרי כמה שניות, הדבר הזה אימץ לי את הכרטיס מסך וככה גם תקע את המחשב ומאז כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק כלשהו זה קורה לי, גיליתי שהבעיה היא כנראה שהכרטיס מסך מזהה לסירוגין את המסך, וכשהוא לא מזהה אותו הוא עושה force לתצוגת defult כלשהי. חשבתי אולי זה כבל וניסיתי לחבר את המסך עם כבל פשוט ולא DVI אך גם זה לא עזר הורדתי את כל הדרייברים והתוכנות של הכרטיס מסך הכי חדשות וכלום לא עוזר מידי פעם כשמפעילים את המחשב אז כשהוא מגיע למסך הwelcome של windows המסך עובר לno signal. כמו שאמרתי כ. מסך readon x1300 pro, מעבד Pentium D 2.8Ghz Dual Core יש למישהו רעיונות מה א…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by RevBlue,

יש לי מחשב שולחני ונייד, ועל השולחני גיליתי בזמן האחרון בעיית גישה לאתרים בחו"ל. למשל newegg.com לא עולה בכלל, ו- twitch.tv אם עולה אז איטי מאוד, והרבה זמן הסטרים עצמו של הוידאו אף פעם לא טוען עד הסוף. אני משתמש ב- FF, ניסיתי בכרום וזה דווקא נכנס אבל איטי מאוד. אני מחובר דרך מתאם HPNA של בזק. העניין שעל הנייד שלי שמחובר באותה נקודה קווי, אין את הבעיה הזאת. אין לי DNS או פרוקסי מוגדר. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן, יש לי בעיה עם הכונן [שהוא גם צורב] שהוא לא קורא לי דיסקים... לא מוזיקה ולא DATA במנהל ההתקנים אין שגיאה לגביו המחשב מזהה אותו גם בביוס כשאני מכניסה דיסק זה נראה שהוא מנסה לקרוא אותו אבל לא יותר מזה, לפעמים כשאני מנסה להכנס לכונן זה תוקע לי את המחשב ... למישהו הבעיה מוכרת ? ???

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by THE-MASTER,

יש לי בעיה בעכבר וכמו שהיא מתוארת כבר בתרד הבא. לראיית הבעיה לחץ כאן עכשיו מצאתי דרך חדשה לפתור את הבעיה שלי כל פעם שהעכבר מפסיק לעבוד אני מוציא אותו מהיציאה ומעביר לאחרת והוא ישר חוזר לעבוד. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול ליצור תוכנה כלשהי שתגרום לביטול היציאה כל עשר דקות לחלקיק שניה ולהפעלתו מחדש אני חושב שככה לא תהיה לי יותר את הבעיה עם העכבר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום רב. קודם כל אני אביא קישור לאתר מאקו בו יש התייחסות לנושא ואחר כך אפרט מה מיוחד במקרה שלי. http://www.mako.co.il/nexter-internet/Article-653787903d44741006.htm אז בימים האחרונים כשאני מנסה לחפש בגוגל מופיעה לי התמונה עם המחבל, או שמופיעה הודעה של פיירפוקס Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at....... אותה הודעה מופיעה גם בניסיונות להתחבר לפייסבוק. אבל ישנן גם פעמים שהכל כרגיל למשך כמה שעות! מה שנראה לי מוזר זה שאותו דבר קורה לי גם דרך הטאבלט שמחובר לוויי פיי הביתי. עד להופעת הבעיה היתי מוגן (במחשב ולא בטאבלט) על ידי פיירוול של זון אלארם, ואנטי וירוס חינמי של AVIRA. מאז שזה קרה החלפתי את האנטי וירוס בNORTON internet security וגם התקנ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by shalabi,

שלום רב, לפני כשבוע בניתי מחשב לקרוב משפחה,אבל אחרי כמה ימים,התקשר אלי קרוב המשפחה ובישר לי שבזמן העבודה במחשב.הוא שמע קול חזק של קצר מתוך המארז, וראה ניצוץ בוקע מהמאורר שבדופן המארז,שגרם לנפילת רשת החשמל בחדר. ומאז המחשב לא נדלק. רציתי לשאול , מה יכול להיות קרה שגרם לקצר הזה. המפרט הוא: לוחASUSP4P800SE זכרונות 256MBX2 400MHZ ג'נריים ספק כח ג'נרי 400W כרטיס מסך RADEON9800PRO מעבד P3.0GHZ512 דיסק קשיח 160GB SATA WD

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yair71,

יש לי כונן קשיח 250 גיגה. יש לו שלוש מחיצות. מערכת ההפעלה נמצאת בכונן C . יש לי חשד ששם יש BAD SECTOR אני רוצה לגבות את המחיצה להזאת הרדיסק שני 40 גיגה. ניסיתי בארקוניס 10 אך ממאן בגלל הגודל. או שאני לא יודע להשתמש. אשמח אם תגדירו את השלבים בתוכנה מה שכן יש אפשרות לעשות גיבוי עם סיומת של ארקוניס המחייב תוכנת ארקוניס. ניסיתי גם ב- dixmlsetup.exe . הוא העתיק יופי כמראה. אך שניסיתי לעשות העלאה מהמחשב יש את החלון הכחול שהוא עולה ושם זה נתע. אם אני נכנס עם כל תוכנית חראות את מה שהעתיק הוא פשוט רואה כשקוף וניתן לעשות בו פעילות. אך התקלה שרשמתי מונעת ממני . באיזו תוכנה אני עושה IMAGE כראוי עם כל הקבצים הנסתרים והגלויים ואיך נקרא החלק בתוכנה שעושה זאת. תודה מראש למי שיענה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MaxZ,

אז ככה, לפני חודשיים בערך נשרף לי הספק כוח, לא יודע למה אולי נפילת מתח או כל דבר אחר, החזרתי אותו לKSP (את המחשב) החליפו לי לאותו ספק (אותו דגם, ספק חדש) הדגם של הספק הוא: HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin עכשיו, הבעיה היא שהוא מצפצף. מה זה מצפצף? עושה כל פעם קול של ציפצוף. בהתחלה חשבתי שזה המחשב עצמו (לוח אם חם) זה המעלות שלו: (ככה שהעניין הוא פה לא במחשב עצמו) אז זאת לא הבעיה. עכשיו, כדי ל'כבות' את הרעש אני פשוט נותן לספק מכה, אבל זה לא מספיק.. הרעש נפסק וחוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מה יותר טוב ביצועים טובים יותר (load high performance) מערכת יציבה יותר(ברירת מחדל) זה מחשב חדש לא עשיתי בו אוברקלוק(ולא מתכוון לעשות כרגע) אז איזה הגדרה לעשות??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

הופיע לי מסך כחול ואני רוצה לדעת מה הוא אומר... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/d/o/r/o/n/6/9/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200403110333535980/200501081805007285/mid.jpg

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, יש לי מחשב נייד של לנובו מהדגם lenovo v14 iil 82c400sdiv מעבד I5 המחשב הוא לצורך שימוש אישי, בעיקר זום וכדומה (אני סטודנטית). לאחר כמה חודשים המסך התחיל לרצד, להיטשטש, משהו לא ברור כזה, כאילו כל הטקסטים של מערכת ההפעלה עצמה הכפילו את עצמן. רק לאחר ריסטרט הבעיה הזו נעלמה. ראוי לציין שזה מחשב *חדש* מהניילון- לא מחודש. בנוסף לריצודים מידי פעם המסך נהיה שחור לכמה שניות, לפעמים אפילו חצי דקה או יותר אבל התוכנות עדיין רצו ברקע (למשל באמצע שיחת שום המסך החשיך, אבל עדיין היה סאונד), הותקנה מערכת הפעלה מחדש, וזו לא הייתה הבעיה. הותקנו גם דרייברים חדשים מטעם לנובו, וזה לא עזר המחשב חובר למסך טלוויזיה, והתקלה הייתה רק במחשב עצמו ולא על המסך הגדול.…

17. Started by wais,

פירמטתי את המחשב השני שלי, ואז כשניסיתי להתקין WIN XP (לאחר שסימנתי ב BIOS שהוא יקרא קודם מה CDROM) הוא הציג לי הודעה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER (ניסיתי דיסקים שונים של WIN) איך פותרים את זה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לפני יומיים ביצעתי שינוי "קטנטן" למפרט הפנטיום שלי. החלפתי את הבורד, את הזכרונות ואת המעבד. לפרטים נוספים, תעיפו מבט במפרט המחשב. לבינתיים הכל רץ בצורה יציבה וחלקה (בהשוואה לפנטיום 733 לשעבר...), יש רק בעיה קטנה אחת וקצת מעצבנת - הפרעות סטטיות בתצוגה. הכוונה לקו או שניים אופקיים מרצדים המופיעים למשך מאית השניה באיזור כלשהו במסך. כל פעם באיזור שונה. בערך כמו שמתקבלת שיחה לפלאפון הנמצא ליד המסך והמסך מתחיל לרצד, אותו דבר גם כאן, רק בצורה הרבה פחות חריפה, אבל עדיין נראית לעין. חשוב לציין, זה מתרחש מדי פעם, בכל פעם שאני משחק (בהפרשים של כ20-30 שניות בין ריצוד לריצוד). הדבר המעניין הוא שהתופעה מורגשת בעיקר בשעת משחק, היא גם קיימת בחלונות, אבל בקושי מצליחים להבחין בה (גם כאן מ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי קובץ GHOST ואני רוצה לפעיל אותו בשיחזור באופן אוטומטי בלי שום הקשה אנא עזרו לי דחוף

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. מאז שהחלפתי את הRadeon 8500 לTI 4200 שלי,המחשב לפעמים מכבה את המסך במשחקים ולא מגיב ללא שום סיבה נראית לעין... אחרי שהמסך נכבה,לפעמים לחיצה על-Esc מדליקה את המסך וחוזרת למשחק לשניה או שתיים,או לפעמים לכמה דקות. בפעמים אחרות המחשב פשוט עושה ריסטרט... עריכה:אני אומר שהבעיה היא במשחקים כי עד כה לא נתקלתי בה בWindows,או בתוכנות כלשהן... ב3DMark הבדיקה עוברת חלק,וגם בPrime 95 המערכת לא מראה מצוקה כלשהי. לדעתכם הפאק הוא בתוכנה או בחומרה? מה יכול לגרום לזה? איזה חלק אשם?

21. Started by Master Boo,

שלום לכולם לאחר שהמחשב ברשותי במשך בערך שנה, החלטתי לחבר משהו לפאנל אודיו הקדמי במחשב. לא עובד, לא מזוהה, כלום. לאחר כמה בדיקות תוכנה החלטתי להכנס פנימה. פתחתי את המחשב, ומסתבר שרק חיבורי הUSB מחוברים. יש כבל לאודיו ולFirewire, אבל שניהם לא מתחברים לכלום על לוח האם. לאחר חקירה קצרה מצאתי מקבץ של פינים ליד חיבור האודיו האחורי של לוח האם. הבעיה היחידה היא שהכבל שמחובר לפאנל הקדמי נורא קצר, ואין סיכוי שיגיע עד לשם. מה אני עושה? איזה כבל אני צריך לקנות? אולי הסתכלתי על החיבור הלא נכון? אמור להיות חיבור בקצה הקרוב יותר של הלוח? תודה לכולם!

22. המערכת הפעלה שלי היא Windows 7 התחושה שלי היא שיש הבעיה היא ב HD כיצד ניתן לאבחן זאת? ב EventLogger לא שמתי לב למשהו חריג ולפני כמה זמן שממש נמעס לי פתחתי את המחשב וחיזקתי את כל החיבורים ואפילו החלפתי כמה כבלים, לתקופה זה היה נראה שזה עזר אבל עכשיו הבעיה השתחזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום יש לי בעיה במחשב איך שאני מדליק את המחשב בהפעלה המחשב נכבה ואחר כך מדליק את עצמו שוב ככה כל הזמן עכשיו מבחינת קירור אין לי בעיה בכלל בדקתי כל המאוורים אצלי תקינים ועובדים יכול להיות שזה הספק ? תודה לעוזרים

24. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה אני רוצה לפרמט תמחשב ואני לא מוצא תBOOT בשביל שאני יוכל להגדיר תכונן דיסקים לראשון עכשיו לא פירמטתי תמשחב הזה בחיים קיבלתי אותו מדוד שלי המחשב הוא IBM אני לוחץ F1 כדי להיכנס לBIOS שם לוח האם:IBM ThinkCentre A50 (אני חושב בדקתי באברסט) בבקשה תעזרו לי אני חייב לדעת איפה הBOOT הזה נמצא תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by fedora,

שלום. לא מצאתי שאלה כזאת בפורום אז נאלצתי לפתוח נושא חדש. קיבלתי מחבר מחשב עם לוח אם INTEL D975XBX2KR עם 4X1GB CORE2DUE בלוח אם לא קיימת יציאת VGA מובנת אז חיברתי לו כ.מסך 8400GS 512MB הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תצוגה במסך לאחר הדלקת המחשב. בדקתי את הכ.מסך במחשב אחר וזה עובד מצויין. ניסיתי להוציא את כל הזיכרונות ואין(!!) ציפצוף מהלוח אם לאחר הדלקת המחשב ללא זיכרונות. אז השאלה האם הלוח אם נדפק או קיבל קצר חשמלי? כי הוא היה ללא שימוש אצל חבר שלי איזה חצי שנה ולטענתו המחשב עבד טוב או שאולי הכ.מסך לא מתאים וצריך כ.מסך חזק יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים