תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היום בבוקר המחשב שלי היה כבוי. שאני מנסה להדליק אותו יש אורות והמאוררים מסתובבים ל2-3 שניות ואז הכל נכבה (אין צפצופים או רעש מהכוננים) האם זה בהכרח הספק? או שיכול להיות משהו אחר כמו לוח האם? תודה
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי 2 לוחות חדשים GA-P61A-D3 REV.2 כשאני מדליק את המחשב, שומעים ביפ אחד של Post "תקין", ומופיע המסך עם הלוגו של הלוח. וזהו. אי אפשר להיכנס לביוס. זה נשאר תקוע שם עד שעושים Ctrl+Alt+Del. אם מחכים כמה דקות המסך הופך להיות שחור. החלפתי מעבד, גם i5 וגם i7. התקלה נשארת. החלפתי זכרונות, 3 סטיקים שונים. התקלה נשארת. החלפתי כרטיס מסך. GTX650. התקלה נשארת. החלפתי ספק. התקלה נשארת. ניתקתי ה-כ-ל מהלוח, חוץ מחשמל כמובן, התקלה נשארת. WTF??? תקלה זהה ב-2 הלוחות? אני מפספס משהו? יש איזה סדרה תקולה של לוחות?
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לאחר זמן מה שאני עובד על המחשב התהליך explorer.exe קופץ ל -25% ניצולת מעבד, ולא יורד עד שאני לא הורג אותו ומשחזר את explorer, מישהו נתקל במשהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שבוע טוב לכם, מאתמול המחשב הפסיק לזהות כונני USB, ניסיתי 2 DOK, ו2 כוננים חיצונים, וכלום. כל הארבעה עובדים בוודאות, ניסיתי על מחשב אחר ועל טלוויזיה. בכל חיבור ל-USB הווינדוס טוען שיש בעיה עם הכונן ונותן את השגיאה הבאה: "עליך לאתחל את הדיסק בכונן X בטרם תוכל להשתמש בו". הבעיה שגם לא ניתן לעשות אתחול. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים לUSB ואין איתם בעיה. כמו שזה נראה במנהל ההתקנים הכל בסדר, ואין בעיה של ה-USB לזהות את ההתקנים שחיברתי, זה כאילו יש לו בעיה לקרוא את החומר עליו, והוא טוען שהוא פגום. ניסיתי להסיר התקנים, להתקין מחדש, להפוך את ההתקן של הכונן USB ללא לזמין ולזמין שוב וגם לא עזר, מחקתי את הקובץ INFCACHE.1 מהתיקיה שלו ב- system32/driverstore כדי שווינדוס …
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב pentium cpu g2030 3.00ghz 3.00ghz win 7 64X 4 ram אני מריץ עליו קובץ exel בעל 24000 שורות ואם המון חישובים ומשום מה הוא נתקע כל הזמן שאני שומר את הקובץ בסיום העבודה ושמתי לב שהCPU על 100 שאני בקובץ האים המחשב חלש מידי בשביל לעבוד על הקובץ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, חיברתי מחשב, הכל טוב ויפה, בביוס הכל מוגדר כמו שצריך. אני רוצה לפרמט דרך הווינדוס (ההתקנה), הוא אומר לי שההארד דיסק אינו מחובר. בדקתי את כבלי ה IDE, מחובר ועוד איך מחובר. ניסיתי דרך ה Fdisk, אך גם שם הוא לא מזהה שום הארד דיסק, וההארד דיסק מזוהה בביוס. מישהו יודע אולי מה הבעיה, ואיך לפתור אותה?
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי איטי בהרבה מהרגיל לא ייחסתי לזה חשיבות רבה,חשבתי אולי הוא קצת עמוס,עשיתי ניקיון יסודי במחשב,מחקתי המון שטויות התפנו לי 150GB,ניקיתי מאווררים מאבק והמחשב עדיין איטי,בדקתי בתוכנה EVEREST ושמתי לב שליבה אחת לא פועלת לי. http://imageshack.us/f/171/41756421.png/ מה אפשר לעשות? המחשב בדיוק היום בן שנה. ואם אפשר להסביר במונחים לא מקצועיים כל כך כי אני לא מבין במונחים.תודה.
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי P4 3.0 והוצאתי את המאוורר של המעבד על מנת לנקות, כשניסיתי להכניס את המאוורר שוב שברתי כמה פינים שמחברים את המאוורר ללוח והמחשב סירב לעלות. כלומר המחשב אפילו לא מגיב, יש חשמל אבל המסך לא נדלק, אין את הציפצוף של ההתחלה ולא קורה כלום. ניסיתי ללחוץ על המאורר על מנת שהצלעות קירור יגעו במעבד אבל רק אחרי הרבה מאוד לחיצות ומשחקים המחשב הסכים להגיב. הלכתי לקנות מאוורר של Arcting Cooling וחיברתי אותו אבל שוב אותה בעיה. המחשב לא מגיב והמסך לא נידלק, אין צפצוף ואין כלום. איך אני מתחיל לבדוק מה מקור הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום.. טוב אז כמו שכתבתי המחשב לא נדלק פרטים: הלחצן של ה on/off תקין - לחצתי עליו והוא יצר קצר בין ההדקים. הספק תקין - קיצרתי בין הירוק לשחור והוא עבד וקיבלתי את המתחים הרצויים. שאר הרכיבים במחשב לפי דעתי תקינים כי ניסיתי להוציא את הזכרונות ושאר כרטיסי ה PCI והמחשב עדיין לא נדלק. אין משהו ויזואלי כמו קבל מנופח או רכיב שנראה שרוף. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות או מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הופיע לי מסך כחול ואני רוצה לדעת מה הוא אומר... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/d/o/r/o/n/6/9/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200403110333535980/200501081805007285/mid.jpg
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי חיברתי את המחשב לטלוויזיה דרך hdmi ויש לי גם רמקולים. אני רוצה להשמיע דרך כל אחד משהו אחר נגיד מוזיקה בטלוויזיה ומשחק דרך הרמקולים איך עושים את זה שיהיה קבוע?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
hi, I recently got a DCR-PC120 MD sony camera I can't figure out how to make windowsXP recognize it so i can video conference with netmeeting for example, but i'm sure it's possible.. can some one please help me?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמת וודיאו PANASONIC NV-GS27 היא ישנה מאוד יש לי קלטות שצילמנו לפני כמעט עשור , אני לא מצליח לראות את הצילומים דרך המצלמה עצמה . אז נסתי לחבר למחשב הנייד והיא התחילה להתקין "דרייבר " ואז הפסקתי אותה כי זה היה נורא לאט .ואז כשחברתי שוב למחשב יש צליל של זיהוי אבל היא לא מתיקנה שוב את ההדרייבר. הווינדוס שלי הוא 8 חברתי אותה למחשב עם ווינדוס 7 זה סיים להתקין את "הדרייבר " אין לי מושג אם זה הדרייבר , ובקיצור אני לא יודע מה לעשות הלאה .. לא נראה לי קיים דרייבר של המצלמה לווינדוס 8 אז השאלות שלי: 1.מה עושים אחרי התקנת הדרייבר ? התוכנה לא עלת במחשב. 2.איזה איש מקצוע מטפל בזה ? יש שם דברים חשובים . תודה.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אין תצוגה של תמונות מקיטעי הוידאו באייקונים ב Libraries\Videos במקום התמונות במקום מופיע לוגו של הפורמט מצ"ב תצלום מסך מערכת הפעלה ווינדוס 8 בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש משחק מסויים שאני משחק, שאני צריך להריץ אותו ברמת GAMMA כפולה מהרגיל. וכאשר אני לא במשחק אני מחזיר את ה GAMMA למצב רגיל (דרך הדרייברים). השאלה היא: 1. האם המשחק עם ה GAMMA (מגבוהה > לנמוך > לגבהוהה > לנמוך...) יכול לגרום לנזק למסך? 2. האם שימוש במצב GAMMA מוגבר במשך זמן ממושך (נגיד 4 שעות ביום בבמוצע) יכול לגרום לנזק למסך?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, הדלקתי היום את המחשב שלי, ושניות בודדות לאחר שלחצתי על הכפתור שמעתי סדרה של צפצופים מהזמזם של הלוח אם, לא בתבנית קבועה. אם אני זוכר נכון היו 4 צפצופים, כל אחד בערך 3-5 שניות. אציין שהתופעה קרתה לי כבר פעם בעת משחק BF3 כאשר שם, עד שלא יצאתי מהמשחק והמחשב "נירגע" והתקרר הצפצופים לא הפסיקו. במקרה הזה חשבתי שה OC שביצעתי למעבד לא היה יציב, ביטלתי אותו ואכן הפסיקו הצפצופים בזמן המשחק. מפרט: AMD 630X4 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 4GB RAM SEASONIC 500W S12II אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להבין את מקור הבעיה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני חודש בnewegg עם HD 320 SATA ולפני שבוע קניתי שני כוננים כל אחד 500 SATA הבעיה: המחשב לא מזהה בכלל כונן אחד. את השני הוא מזהה והצלחתי להפעיל. יכול להיות שהכונן שלא עובד פגום? אם כן איך אני אמור לדעת? יש לציין שגם הביוס לא מזהה אותו. הלוח אם הוא ASUS P5B-VM SE תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש Driver למדפסת שלי, HP Deskjet 695c , למערכת ההפעלה WindowsXP חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייברים מתאימים תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם : ) אז יש לי מחשב של SONY VAIO עם כרטיס מובנה INTEL HD GRAPHICS3000 משום מה המחשב לא מזהה את החיבור HDMI לטלויזיה. בהגדרות של כרטיס המסך בלשונית של TV SETTINGS רשום כי לא קיימת תמיכה לטלויזיה. מישהו יודע איך לפתור את זה? הבעיה בכרטיס? בביוס? ממה שבדקתי, כל הדרייבים מעודכנים.. WINDOWS 7
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע סתם באמצע העולם. ראשון הולך הסאונד ואז אחרי כמה שניות הכל נתקע ואני צריך לעשות ריסט. אחרי הריסט הכל עובד. התוכנות שפועלות בדר"כ כשזה קורה: WinAmp MSIE 6 Norton AV 2002 MBM 5 HELP!
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי את הRadeon 8500 לTI 4200 שלי,המחשב לפעמים מכבה את המסך במשחקים ולא מגיב ללא שום סיבה נראית לעין... אחרי שהמסך נכבה,לפעמים לחיצה על-Esc מדליקה את המסך וחוזרת למשחק לשניה או שתיים,או לפעמים לכמה דקות. בפעמים אחרות המחשב פשוט עושה ריסטרט... עריכה:אני אומר שהבעיה היא במשחקים כי עד כה לא נתקלתי בה בWindows,או בתוכנות כלשהן... ב3DMark הבדיקה עוברת חלק,וגם בPrime 95 המערכת לא מראה מצוקה כלשהי. לדעתכם הפאק הוא בתוכנה או בחומרה? מה יכול לגרום לזה? איזה חלק אשם?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לחבר שלי, מחשב לעבודות, AMD DURON 1200, 224 SDRAM 40 GB ולוח M של אסוס, בכול מקרה המחשב עובד טוב והכול, אבל הבעיה היא שאחרי שאני מכבה אותו הוא נדלק לאחר חצי שאה - 45 דקות שוב!, למה זה קורה ואיך אפשר לעצור את זה? נ.ב. במחשב מותקנת WINDOWS XP PRO SP1
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
טוב,אני אתחיל מההתחלה... במחשב שלי: AMD Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit Windows XP SP2 [כולל 5 עידכונים הכי חדשים] היום בבוקר התקנתי את התוכנה POWER DVD [עותק חוקי לחלוטין אם אתם שואלים] במהלך ההתקנה המחשב נתקע [באופן מוחלט,רק ריסט עזר]... כשהפעלתי מחדש את המחשב,גיליתי שההתקנה היתה חלקית ושאין לתוכנה רג'יסטרי...לכן מחקתי את הקבצים באופן ידני ולא נותר שריד לתוכנה אולם,לאחר רבע שעה של גלישה באינטרנט המחשב נתקע שוב פעם. בפעם הבאה שהפעלתי אותו מחדש,מיד פניתי לאינטרנט והמחשב נתקע שוב פעם. בפעם השלישית שהפעלתי את המחשב,הרצתי בדיקת ווירוסים,וכמו כן גם עשיתי איחוי לדיסק [גם לכונן C וגם לכונן D] לאחר …
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש דרך דרך הוינדוס עצמו בלי תוכנה חיצונית זה נכון או שניתן רק עם תוכנה חיצונית?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שהמחשב מתאמץ הוא עושה מסכים כחולים ואז צריך לעשות ריסט המסכים הכלחולים ריקים לא כתוב עליהם כלום אני חושב שזו בעיית זיכרון כי לפני שהחלפתי לוח אם זה גם עשה ריסטים ואחרי שהחלפתי זה ממשיך בדקתי גם ב MEMTEST וזה הראה שגיאות אבל איך אני יכול להיות בטוח שאני יחליף זכרונות וזה יסתדר? דרך אגב איזה זכרונות מומלץ לקנות ו זכרונות שעובדים על DC אילו זכרונות מיוחדים או ש 2 באותו נפח ואותו סוג יהיו על DC לבד? תודה לעזורים
-
- 15 תגובות
- 982 צפיות
-