תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי לפטופ אסוס x556uj עם כרטיס מסך Geforce 920m שחובר לטלוויזיה ע"י כבל HDMI כמה פעמים, כאשר המחשב מנותק מהכבל HDMI הדסקטופ עולה אבל שהוא נכנס לשינה המסך הראשי לא עולה ( דהיינו המסך של הלפטופ ) אפילו אחרי שהגדרתי לו במאפייני תצוגה לצג 1 בלבד (!) כאשר הוא נכנס למצב שינה ( Standby ) הוא לא נדלק אחרי לחיצה על Power. רק מתי שאני מחבר כבל HDMI הצג "מתעורר", יש לציין שמתי שאני לוחץ על Power המחשב מרעיש כאילו הוא נכנס לפעולה אבל הצג עצמו לא עולה ( Lockscreen ), הצצתי קצת במאפייני גרפיקה ולא מצאתי איזו הגדרה ספציפית למצב שינה חוץ מאשר להגדיר שלא ייכנס למצב שינה אף פעם, ניסיתי לשחזר הגדרות לדפולט אבל עדיין הבעיה קיימת. אשמח לתשובה איך לסדר את הבעיה - תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
-
שלום אז כמו שכתוב בכותרת, לאחרונה השומר מסך התחיל להיכנס לפעולה בזמן צפייה בסרטונים של יוטיוב האם יש פתרון, אני לא מעוניין להשבית את השומר מסך שלי?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ה-disk on key שלי קיבל מכה בזמן שהיה מחובר למחשב ואני לא מצליח לקרוא ממנו יור מידע. המחשב מזהה אותו אבל כדיסק חדש ומבקש לפרמט אותו. הדיסק נראה פועל תקין (יש לו נורת ביקורת שנדלקת שמחברים אותו ל-USB). איך אפשר להציל אותו (ובעיקר את המידע)?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא חדש. כרטיס מסך intel hd graphics מעבד-,intel icore 7 2600 CPU, 3.4GHZ, 16 RAM המחשב הוא חדש והוא לא מריץ על 60 fps אפילו משחקים לא כבדים כמו LOL,בנוסף כאשר אני נכנס למשחק כמו cs:go הכל נורא מקרטע אפילו רק לזוז בהגדרות אי אפשר אשמח למענה.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בשבועות האחרונים התחלתי לקבל מסכים כחולים בזמן משחק ואימוץ כרטיס המסך. בהתחלה רק מדי פעם, היום זה ממש כל כמה דקות. לפי מה שאני רואה המודולים שגורמים למסכים הכחולים הם atikmpag.sys ו-dxgkrnl.sys. השגיאה היא VIDEO_TDR_ERROR. המחשב מרסט את עצמו, ובדרך כלל משמיע צפצוף מוזר ולא מצליח לעלות, אין אפילו את הלוגו של ה-bios. ואז יש מעגל כזה של ניסיונות reset של המחשב ללא הצלחה. כשזה קורה אני מכבה בעצמי את המחשב, מחכה כמה שניות, ואז מדליק אותו שוב. רק אז הוא עולה כמו שצריך. במהלך שימוש רגיל (נניח גלישה באינטרנט) אני גם מקבל מדי פעם הודעות שגיאה, שאומרות שהמערכת עשתה reset לדרייבר של כרטיס המסך. במקרים האלה זה בלי מסך כחול ו-boot למחשב. יש לי כרטיס מסך GB HD6950. הסרתי את הדריי…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי דיסק מקורי של VISTA 64 BIT ULTIMATE ומחשב חדש לחלוטין. עשיתי BOOT FROM DVD ויש לי מסך שחור שכתוב בו מלא דברים ובסוף כתוב שהוא עושה BOOT מהDVD... אחרי כמה דקות המסך ניהיה שחור ואז כתוב עליו PCI PARITY EROR PRESS F1 TO CONTINUE F2 TO REBOOT כשאני לוחץ על F1 וF2 התמונה חוזרת על עצמה. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43-DS3L מעבד Q6600 4 ג'גה ראם וכרטיס מסך ראדאון 4870. מה שלא חדש במחשב הוא ההארד דיסקים שנישארו לי מהמחשב הישן שניהם מחוברים היטב (דרך IDE) מה עלי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כולל הבדל בין HDD ל SSD? תודה!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם כשאני משחק במוטליפלייר של COD4 המחשב קופא אחרי כמה דקות. - אין בעיה עם המשחק, התקנתי מאותו קובץ שממנו התקנתי במחשב הקודם ושם הכל רץ כמו שצריך. גם מחקתי והתקנתי מחדש אינספור פעמים, ועדיין יש את הבעיה הזאת. המסך נתקע על תמונה אחת וצליל TRRRRRR יוצא מהרמקול. הFPS ממש לא נמוך, יש 250FPS פחות או יותר יציב (לפעמים נופל קצת אבל חוזר תוך חצי שניה). וידאו שמציג בעיה דומה: רק שאצלו זה בSP ואצלי בMP (בסינגל אין לי שום בעיה בשום משחק.. גם בכאלה עם דרישות מערכת הרבה יותר גבוהות)- מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא באינטרנט.. אבל כשהייתי עם המחשב הקודם היה לי 2.5M אינטרנט (ולא היו בעיות) ולא מזמן שידרגתי ל5M וגם זה לא עזר.. כל המשחק הפינג שלי נע סביב ה25-30.מפרט המחש…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש לי בעיה במחשב הנייד שלי (hp pavilion g-6) המחשב מתחמם כמו מטורף! קניתי אותו לפני כשנה וחצי והכול היה טוב ויפה, אך לאחרונה הוא התחיל להגיע לטמפרטורות של 70-78 בלי מאמץ. מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן עברתי לקנדה ולקחתי איתי את המחשב שלי (לא לפטופ). כאן עובדים ב110 וולט , אין לספק כפתור 110-220. האם הוא יעבוד כאן? האם צריך ספק חדש? איך מתקינים? הספק מתוצרת GYRO (ATX) 450 WATT כתוב עליו : input 115vac 10a max 60hz 230 vac 5a max 50 hz חייב עזרה דחוף תודה
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אז ככה.. אתמול ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק כזה והיה אור אבל הוא לא עשה את הצליל שהוא עושה בדר"כ כשפותחים אותו.. וגם המסך לא נדלק.. והיום הוא כבר בכלל לא הגיב כשלחצתי על כפתור ההדלקה.. שום תגובה. אפילו הספק לא נדלק.. חשבתי שאולי הלך הספק כיוון שבזמן האחרון המחשב היה נכבה לא מעט וגם היה עושה רעשים מאוד מוזרים של התאמצות אז חשבתי שהספק כבר עשה את שלו וקניתי אחד חדש (Corasir CX 500W), חיברתי אותו ועדיין המחשב לא נדלק בכלל.. למרות שזאת הייתה הפעם הראשונה שחיברתי אבל עדיין גם אם התבלבלתי בין הכבלים של הכוננים, עדיין זה לא אמור להפריע לו להידלק כי הוא מחובר ללוח אם.. ובקיצור, אחרי כל זה.. מה נראה לכם שנשאר? מה האופציות בעצם ומה יכול ללכת במצב כזה? אולי סימני החיים האחרוני…
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום החלפתי מארז , בסה"כ הוצאתי את החומרה וחיברתי למארז אחר. ועכשיו אני מגלה שאין קול . לא מהרמקולים וגם לא מהאוזניות . מה לדעתכם הבעיה? אה והכרטיס קול הוא מובנה של הלוח אם.
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, יש לי PC שמתרסט כל יום/יומיים בלי סיבה ברורה. לאחרונה עברתי דירה ולכן ניתן לשלול בעיות שקשורות בחיבור לחשמל. אני מניח שסיבה טובה להתרסטות היא התחממות ושאפשר להחליף מאוורר ולבדוק זאת, אולם הייתי שמח אם הייתה לי דרך ללמוד את סיבת הריסוט לפני שאני מחליף חלקים. רעיונות? אשמח גם לתשובות מסובכות, יש לי רקע טכנולוגי רחב תודה
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
שלום,ברשותי HD 250GB של WD. בתוכנה speedfan יש אפשרות בדיקת HD,זה נכנס לאתר כולשהו ומראה לי את הביצועים שלו וכו'... זה רושם לי שיש לי בעיה בסקטורים(לא שאני יודע מה זה סקטורים..). האם זה יכול להפריע לעבודה בעתיד?כי אני לא מרגיש כול שינוי. איך אני מסדר את הבעיה? הHD שלי מסודר,אני עושה איחוי פעם בשבועיים-שלוש,אין לי וירוסים והוא מקורר ע"י קירור של TT אם זה קשור. תודה רבה לעונים!
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הי, לא מזמן שדרגתי את המחשב ושיניתי כמעט את כל הרכיבים, כולל ספק כח חדש, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך.(כל הרכיבים מתאימים, לקחתי את המפרט מפה) הכל מחובר כהלכה והמחשב עולה אך הלוח-אם לא קולט את הכרטיס, ואין תצוגה על המסך. חיברתי את קבל הווידאו ללוח אם ויש תצוגה, אבל בDEVICE MANAGER אין את כרטיס המסך, גם לא בחיבורי ה PCI E בביוס, נדמה לי שיש בעיה בכרטיס אבל אני לא בטוח למישהו יש עצה או דרך כלשהי לברר בוודאות שהכרטיס הגרפי אשם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, אחת מהיא מהירות החיבור דרך כרטיסי PCcard . יש לי אפשרות לחבר דיסק חיצוני דרך USB2 או דרך כרטיס PCcard מה מהיר יותר. שאלה שניה, יש לי מחשב שולחני חזק בלי מוניטור וכן יש לי מחשב נייד חזק, האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שהעבודה תתבצע עי המחשב השולחני ואילו המחשב הנייד ישמש רק בלוח המקשים העכבר הרמקולים והמוניטור. במחשב השולחני יש לי גם כרטיס וידאו וטלויזיה ותוכנות עריכה של וידאו. האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שבמחשב הנייד אפשר יהיה לצפות ולערוך סרטים ולעשות את שאר פעולות המחשוב שבאות מהמחשב השולחני.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח 250 גיגה. יש לו שלוש מחיצות. מערכת ההפעלה נמצאת בכונן C . יש לי חשד ששם יש BAD SECTOR אני רוצה לגבות את המחיצה להזאת הרדיסק שני 40 גיגה. ניסיתי בארקוניס 10 אך ממאן בגלל הגודל. או שאני לא יודע להשתמש. אשמח אם תגדירו את השלבים בתוכנה מה שכן יש אפשרות לעשות גיבוי עם סיומת של ארקוניס המחייב תוכנת ארקוניס. ניסיתי גם ב- dixmlsetup.exe . הוא העתיק יופי כמראה. אך שניסיתי לעשות העלאה מהמחשב יש את החלון הכחול שהוא עולה ושם זה נתע. אם אני נכנס עם כל תוכנית חראות את מה שהעתיק הוא פשוט רואה כשקוף וניתן לעשות בו פעילות. אך התקלה שרשמתי מונעת ממני . באיזו תוכנה אני עושה IMAGE כראוי עם כל הקבצים הנסתרים והגלויים ואיך נקרא החלק בתוכנה שעושה זאת. תודה מראש למי שיענה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע לצריכה גבוההשל 60 70 אחוז ומתחמם לי הנייד יש לי גרסאות מעודכנות של פלאש וכרום לא יודע למה זה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
זה הלוח שלי
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מצרף צילום וידאו של התקלה: https://drive.google.com/file/d/1nBJ...ew?usp=sharing קצת פרטים על התקלה: קורה בחיפוש גוגל. כלומר אם אני אחפש בדפדפן edge בגוגל, המסך ילבין. בחיפוש אחר, נניח בינג', לא משנה איזה דפדפן, אין הלבנה. עשיתי ריסטארט- לא עזר מחקתי נתוני גלישה (גם בסיסי וגם מתקדם)- לא עזר מחקתי פרופיל, לא עזר הסרתי והתקנתי כרום- לא עזר. כשאני אומר הסרתי, זה כולל מחיקת תיקיית הפרופיל ב- appdata פירמוט- עזר לכשבועיים ואז חזר. הסרתי את כל התוספים שהיו לי (כולה 2, DOCS משהו ו- ADBLOCK) לא בוצע משהו מיוחד, עדכונים בוצעו אתמול אבל השתמשתי בינתיים בגוגל והתקלה לא הייתה עד עכשיו. במחשב אחר עם אותו פרופיל הבעיה לא מתרחשת ניסיתי לפנות לתמיכה של גוגל והם…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה יותר טוב ביצועים טובים יותר (load high performance) מערכת יציבה יותר(ברירת מחדל) זה מחשב חדש לא עשיתי בו אוברקלוק(ולא מתכוון לעשות כרגע) אז איזה הגדרה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי חיברתי את המחשב לטלוויזיה דרך hdmi ויש לי גם רמקולים. אני רוצה להשמיע דרך כל אחד משהו אחר נגיד מוזיקה בטלוויזיה ומשחק דרך הרמקולים איך עושים את זה שיהיה קבוע?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-