תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי צורב של nec(ראה חתימה) ולפני כמה ימים שחבר שלי הביא לי את הדיסק של המשחק fear והמשחב של מזהה שאני מכניס דיסק!!! אבל במחשבים אחרים בבית הכל בסדר! מה לעשות?? תודה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי דיסק Windows XP SP2 HEB ואין לי מושג איך לפרמט...מישהו יכול לעזור לי? הכוונה היא להשאיר את כונן D כמו שהוא ואת C , שעליו מותקן הווינדוס , למחוק, ועליו להתקין שוב את הווינדוס...בקציור- פירמוט C בלבד... תודה ניב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת איך לבטל את כל התוכנות שעולת שפותחים את המחשב (כמו: אייסייקיו, מסנג'ר וכו'...) תודה מראש, אלון 8)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte k8nxp-9 ומארז Coolermaster Centurion 5 למארז יש יציאות קדמיות 2XUSB 1XFW MIC-IN LINE-OUT. חיברתי את הכל ללוח כמו ברישומים בחוברות של הלוח ושל המארז (המיקום של ה-mic-power שונה בשני הרישומים - למרות שמן הסתם צריך לחבר כמו ברישום של הלוח, ניסיתי את שניהם). כשאני מחבר מיקרופון הדרייבר של האודיו שאמור לזהות אוטומטית מה מחובר לאן, מרגיש שמשהו חובר אבל לא מצליח לזהות מיקרופון, כשאני מחבר אותו ביציאה הרגילה מאחורה הוא מזוהה. מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה.. בזמן שימוש מינימלי במשב (גלישה באינרטנט, אייסיקיו וכול') אני נתקל ברגעים בטמפרטורת המעבד קופצת פתאום מ39-40 מעלות ל50-53 ללא הפעלת משהו אשר אמור להכביד על המחשב אחרי ניקיון אבק יסודי הבעיה ממשיכה להופיע מה עוד זה יכול להיות? נ.ב בדיקת הטמפ' נעשתה ע"י Sensors View
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי זכרון של GEIL, שהחליט ביום בהיר להפסיק לעבוד, אין לי שמץ של מושג מה גרם לבעיה, ואני מעולם לא ביצעתי OC למחשב. הביטוח דרך החנות שקנית את המחשב עצמו נגמר (עברו שנתיים מאז). הבנתי שהכרטיס זכרון שלי ניתן עם ביטוח לכל החיים (אין לי תעודה אבל יש לי מדבקות על הכרטיס של אמינות) יש לי גם כן קבלת קניה עם תאריך אם זה בעל חשיבות. http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 עכשיו איך אני יכול ליצור קשר עם החברה\יבואן בכדי שיבדקו את הנושא (תכלס בכדי שיחליפו לי את הכרטיס זכרון)? אני אשמח אם מישהו עם נסיון בדבר, יכול להצביע לי על נקודות שיעזרו לי להחליף את הזכרון הבלוי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת איך מעתיקים מידע מתוך דיסק קשיח, לדיסק קשיח אחר.. ואם אפשר פירוט ואפילו תוכנות וקישורים... כל דבר יעזור. תודה מראש בר!
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
התקנתי היום את הווינדוס, והשארתי 50 ג'יגה לכונן D (יש לי 160 ג'יגה), אבל שאני נכנס ל"מחשב שלי " אני רואה שיש רק כונן D עם 100 ג'יגה. אשמח אם תוכלו לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לפרמט את המחשב שלי. עשיתי את כל השלבים, קראתי והתעניינתי לפני, הבעיה היא שבזמן התקנת ה windows קורה צשהו שאף פעם לא נתקלתי בו. ההתקנה פשוט נתקעת, לא זזה. המערכת לכאורה מתקינה את חלונות וכותבת כמה זמן נשאר לי להתקנה אבל בשלב מסוים זה נתקע כשנותרו 36 דקות לסיום. ניסיתי כבר כמה פעמים, השארתי גם במשך כמה שעות אבל שום דבר לא זז. כתוב כך, במסך הכחול של ההתקנה: instaling devices זה לא שהמסך "קפא", הנקודות הירוקות של ההתקנה ממשיכות להבהב והפונקציות שמתחלפות מדי כמה זמן תוך כדי ההתקנה, אכן מתחלפות. פשוט הזמן לא זז יותר ובעצם לא מתבצעת התקנה. פרטים על המחשב: מדובר במחשב נייד hp pavillion הווינוס הוא SP1 מקורי (הגיע יחד עם המחשב), home edition, באנגלית…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי במחשב ספק כוח רגיל 250W., הציעו לי לקנות ספק של חברת Kmex עם שני מאווררים - 400W בעלות של 250 ש"ח. אני משדרג את הספק כי מדי פעם תוך כדי משחק, המשחק קופץ לשורת המשימות (ממוזער) ואז אני צריך להגדילו למקסימום. זה קורה בתדירות גבוהה. חוץ מזה אני מקבל מדי פעם את ההודעה הבאה (מצורף קובץ): מספר שאלות: 1. האם זו בעייה של הספק? 2. האם שדרוג הספק יפתור את כל הבעיות שתארתי 3. איך הספק שציינתי ואיך המחיר יש לי כרטיס מסך 6600GT ופנטיום 4, 3 גיגה הרץ, HD SATA ו 512 זכרון פנימי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI ומעבד אינטל.. לא מזמן ניסרף לי הלוח הישן לכן היחלפתי את הלוח ל MSI ואז שהיחלפתי אותו הוא ניכבה לי כל כמה דקות בדקתי את הטפ' ע"י התוכנה speed fun והיא מראה לי 60-61 קניתי גריז טרמי ומאוורר חדש למעבד וזה עדיין ממשיך מה עושים בבקשה תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת: שאני מדליק את המחשב נתקע גם הפסים האלה שטוענים כמה פעמים יש כאלה כמו תקיעות, ולאחר מכן יש לי בעיה עם המסך של "Welcome" הוא שוהה לי כמעט 30 שניות (שזה לא אמור להיות לי ככה) ממה זה יכול להגרם? איך נפתרים מזה? (רק לא פרמוט). תודה, VL.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי היום ממחשבי סטיק של 512MB DDR, אולי כדאי לציין שיש עוד סטיק של 512MB DDR. בכל אופן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא סירב להידלק, המחשב עצמו עבד אך העכבר,המקלדת והמסך לא הגיבו. חיברתי מהר את הסטיק שהוצאתי ושוב המחשב לא הגיב, חיזקתי וחיזקתי עד שלבסוף הוא נדלק, אך בכל פעם שהוא עולה אני מקבל את השגיאה הזו : Warning! Now system is in Safe mode. Please re-setting CPU Frequency in the CMOS Setup. אני חייב ללחוץ על F1 בכדי לגרום למחשב לעלות. מה פשר השגיאה? ויותר חשוב, מה עלי לעשות? עריכה : החזרתי את הביוס למצב Fail Safe והבעיה נפתרה, אפשר למחוק.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני משחק משחק כלשהוא המחשב קופא לאחר שעה ככה, בדקתי מעלות והכול בסדר. עכשיו ראיתי שאחד הגורמים כנראה זה ה VPU RECORVER הזה, מזה בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן אנשים... קניתי בשעה טובה מחשב חדש: לוח של ASUS P5WD2 Premium, מעבד Intel P4 2.8GHz 920, דיסק 250 ג'יגה SATA2, וכו וכו' :-\ הדיסק מחובר בכניסת ה SATA1 של הלוח. העניין הוא כזה: אני לא מצליח להתקין WINDOWS ??? אני עם הגרסא האחרונה של ה BIOS בלוח (0606), הבנתי שצריך לעשות דיסקט של דרייברים ל SATA, דרך הדיסק של הלוח וזה מה שעשיתי. לקחתי דרייבר של Intel ICH7 64 bit RAID driver disk, לחצתי F6 במהלך התקנת WINDOWS, סיפקתי את הדרייבר ועדיין לא מתקין. 2 שאלות בבקשה: 1) מה ההגדרות האופטימליות של ה BIOS עבור ביצועים מקסימלים? 2) האם הדרייבר שלי נכון? האם לא צריך את Silicon image 64 bit SATA driver disk תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש : (לוח ASROCK939 DUAL SATAII) HD של מקסטור SATAII 200GB (אני מתקין רק HD בודד ) אך כאשר אני מעלה את ה SETUP של ה WINXP (BOOT FROM CDROM) כאשר אני מתבקש לפרמט את ה HD אני רואה רק 130GB ולא 200GB הדיסק מחובר להתקן ה SATAII שעל הלוח אם. אשמח אם מישהו יוכל לפרט מה הכוונה SATAII Operating in IDE Mode SATAII Operating in SATA Mode SATA Operating in non-RAID Mode SATA Operating in RAID Mode תודה רבה.....!!!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כבר חצי שנה עושה לי את הבעיה הזאת (כן רק עכשיו החלטתי פחות או יותר לפתור ) אומר לי שיש לי רק 256MB בזיכרון, חשבתי זו הבעיה בזיכרון והוא דפוק,אבל מסתבר הכנסתי עוד 256MB של זיכרון למחשב מסוג DDR333MHZ משו ג'נרי לא זוכר איזו חברה..אהה כן...SAMSUNG אני חושב..ואני לא יודע אם הוא זוהה או לא אבל הוא אומר עדיין שיש לי רק 256MB זיכרון זה כזה לא רציני... קיצר מה אני עושה??? =\ תודה רבה לעוזרים זו בעיה ממש מעצבנת אני ממש אודה למשהוא אם הוא ידע לפתור את זה Gigabyte K8NSPRO Athlon 64 3000+ 512MB Kingston 400MHz x1 (1 Stick) GeForce FX 6800 NU 128MB DDR II אממ עוד פרטים? לא חושב שזה גם ככה משנה... גירסת הביוס שלי זה 1.41
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיית קריסות חוזרות ונשנות, שקורות באופן אקראי. יש לי את כל הדרייברים הכי חדשים מאתר היצרן (windowsXP Pro SP2). לא מצליח לגלות מה גורם לזה. מצורף קובץ DUMP, תוכלו לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של WD בעל נפח של 160GB הכנסתי את הדיסק של WINXP לכונן הדיסקים ועשיתי BOOT מהסידירום והתחילה טעינת הווינדוס. בתחילת הטעינה יש אפשרות ללחוץ F6 בשביל תמיכה בRAID או משהו כזה, ולפי חיפוש שהרצתי בפורום הזה הבנתי שצריך ללחוץ. בנוסף יש לי דיסקט עם דריבר של RAID או משהו כזה שהעתקתי מהדיסק של הלוח אם שלי לדיסקט. (כפי שגם קראתי שהרצתי חיפוש) אחרי הטעינה היה רשום לי בהתקנה משהו כזה : setup xoulnd not determine the type of one or more mass storage devices.... ואז יש לי אפשרות ללחוץ על מקס "S" וזה טוען דריברים מהדיסקט, או ללחוץ אנתר ולהשתמש כנראה בדריברים של הדיסק התקנה של הווינדוס. לחצתי S בכל זאת, וטענתי. לאחר מכן חזרתי לאותו תפריט רק שרשום ל…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי מחשב בבית פנטיום 4 בן 4 שנים. באיזשהו שלב לפני שבועיים מערכת ההפעלה הפסיקה לעלות. שום דבר לא עזר. התקנתי היום Windows XP Pro מחדש וההתקנה הלכה חלק, התקנתי עדכונים לווינדוס והכל, עשיתי הפעלה מחדש, ושוב בדיוק אותה הבעיה ממקודם. עולה מסך הבוט של המחשב ואח"כ ההודעה על הפנטיום 4 ואז קו קטן בצד שמאל למעלה שמהבהב. מערכת ההפעלה לא עולה יותר. האם זה אומר שזהו סופו של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שיניתי את הרוזולציה ל-2000*1500 והצג שלי כנראה לא תומך בזה, אז היה רשום על המסך Out of range, ברגע ששיניתי, ואז שהפעלתי מחדש את המחשב שהוא הגיע לדבר הזה שאחרי שהוא טוען את ה-windows הוא רשם גם out of range, אז אולי מישהו יכול להיות להביא לי קובץ או פקודה שתשנה לי את התצוגה ל-800*1024, או לתצוגה דומה. תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום בא לי לבדוק טמפרטורת מעבד במצב IDLE הטמפרטורה היתה 50 מעלות וסיבובי המאורר הגיעו ל3800 סל"ד, זה נראה לי גבוה נדי אז פרקתי את המאוורר ונקיתו אותו מאבק והחזרתי הדלקתי את המחשב והא נכבה לאחר כמה שניות, בדקתי אם 3 המאוררים עובדים כראוי והם אכן עובדים. הספקתי להכנס להגדרות הBIOS כדי לבדוק טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 90 מעלות והמחשב נכבה... המחשב: P4 3GHZ על לוח אם אסוס P4-800 מה יכול להיות הגורם אם כל המאוררים עובדים כנראה כראוי
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שקורה כבר פעם שנייה בכל משחק שאני מנסה להפעיל, בפעם האחרונה זה היה עם משחק: PC-CABELAS.OUTDOOR.ADVENTURES זה משחק ישן עם דרישות של פנטיום 3 זיכרון של 128 ודיירקטX 8 בקיצור משחק ישן... הבעיה שלי היא: כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את המסך הראשי עם כל האופציות של המשחק (help, play וכו') כשאני לוחץ על Play המסך פתאום נכבה או שלפעמים קופץ הריבוע שאומר שהמסך לא מחובר אני לא יודע מה הסיבה של זה, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זיכרון, כרטיס מסך geforce4 4400 mx והתקנתי עכשיו את הדרייבר האחרון של nvidia. רציתי לציין שניסיתי את זה על מחשב נוסף של ההורים שלי ושם המחשב מדגם פנטיום 4 שוב 512 זיכרון אבל עם כרטיס מסך geforce 5200 וגם שם אני מקבל את אותה הבעיה. כידי לצאת מ…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לדרייבר של Widcomm עבור עכבר ומקלדת של Logitech MX900. לא נתן להוריד מאתר Logitech ? האם מישהו יכול לעזור? תודה, רונן
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-