עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מכיוון שמדפסת סיכות משרדית ומחשב שאליו היא מחוברת נהיו בלתי ידידותיים בעליל (קשקושי הדפסה) ומכיוון שהוברר שהמדפסת והכבל תקינים, הופנה החשד ליציאת המדפסת של המחשב. נקנה כרטיס יציאת מדפסת (STLAB) ואולם מסיבה כלשהי המחשב מסרב כלל לעבוד כאשר הכרטיס תקוע בסלוט (נוסו 3 סלוטים פנויים). הכרטיס עצמו תקין ואין את הבעיה במחשב אחר. שאלתי בכמה מקומות כולל הטכנאי בחנות שקניתי בה את הכרטיס אבל אף אחד לא יודע מה מקור הבעיה. תוספת קטנה: מספר פעמים, אחרי שהמדפסת חוברה למחשב אחר והוחזרה למחשב הבעייתי היא עבדה טוב זמן מה אך חזרה לסורה די מהר. האם זה באמת אומר שהבעיה היא לאו דוקא ב-LPT? או שלא בהכרח? יצאתי די מבולבל מכל העסק :-( מקווה שכאן יוכלו לעזור בפתרון שכן המדפסת המושבתת נחוצה מאד. ב…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by lioravr1,

שלום התקנתי במחשב ווינדוס ויסטה HOME BASIC המחשב עצמו דיי ישן אבל הותקן בו כבר ויסטה ממקודם ( אולטימייט) עקב כמה בעיות נאלצתי לפרמט ועכשיו כל כמה זמןמופיע לי מסך כחול ( רוב המסך דיי לא מובן , רואים מטושטש רק בחלק העליון קצת) העלתי דמפ: http://rapidshare.com/files/28525504...09-01.dmp.html הבנתי שזה קרה בעקבות בעיה בחומרה אבל עדין לא ניתחתי את זה מספיק טוב ...

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by denzo980,

המחשב קופא אחרי ההדלקה והפיקסלים משנים צבעים (תמונה מצורפת). במצב בטוח הכל בסדר. התקנתי מערכת הפעלה מחדש (WIN 7) בדקתי עם מסך אחר

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by kalda01,

מחשב שמותקן עליו חלונות 10 פרו כבר מעל שנתיים, פתאום אחרי עדכון החליט שדרוש אקטיביישן. כנראה החנות שהרכיבה אותו השתמשה ברשיון OEM כלשהו שפג תוקף כעת האם יש אפשרות לקנות רשיון עדכני במחיר שפוי ? כמובן שאין לי כל רצון לעשות התקנה חדשה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אין לי מושג מה זה... כל הזמן יש קריסה כחולה כזו ורשום בה שגיאה שנוגעת ל NTFS.SYS.... מישהו יכול לעזור עם זה? אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעייה.... זה קורס פשוט סתם ככה... קובץ MINIDUMP מצורף פה... אנא התייחסו ועזרו.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  6. אני מעוניין שלא יופיע כשהכרום פתוח לשונית מלאה ורואים על מה פתוח (כמו בתמונה המצורפת), אלא רק הסמל ולמשל בולט, כי הוא פתוח, כמו שיש בWIN 7. אפשרי?[ATTACH=CONFIG]4122[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. שלום חברים אני מנסה להוציא את הוירוס הזה ללא הצלחה מחפש את הקובץ autorun.inf ללא כל הצלחה הוא לא קיים ובנוסף F:\attrib -s -r -h F:\del autorun.inf אבל הקובץ לא נמצא ועדין זה נמצא שם ללא כל הצלחה להסיר אותו אשמח לרעיונות או כלים

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by Daniel Buzaglo,

אוקי אז המחשב שלי הוא מחשב בסיסי לא לגיימינג ואני מעוניין לשדרג לו כנראה כרטיס מסך בסביבות ה500-550 שקל (מאמזון כולל מיסים) השימוש שאני רוצה בו הוא משחקים לא כבדים במיוחד ויכולת לעשות לייבים או להקליט ברמה טובה לדוגמא לייב מיינקראפט (הגרסא של הגרפיקה הגבוה יותר בסגנון של ultra shadersלמי שמכיר) עכשיו כאן אני צריך עזרה כי השאלה שלי היא אם אפשרי שאני יקנה רק כרטיס מסך והביצועים ישתפרו בהרבה? האם לקנות רק כרטיס מסך או ללכת על מעבד חדש יחד עם כרטיס (לדוגמא ryzen + vega)? ועל איזה אתם ממליצים ואני מעדיף אחד שיתאים ללוח אם ושאני לא יצטרך לקנות חדש תודה מראש לכולם! מצרף את המפרט שלי: חשוב לציין שהמסך שלי תומך רק עד 1600x900! ולא תומך ב1080p!!! h81m-k i3-…

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  9. Started by maCr0T,

אתמול, החלפתי למחשב הישן שלי (p2, 350) מאוורר לCPU, אחרי ההליך שעבר בקלות, המקלדת לא מגיבה, היא מקבלת חשמל, הלדים מימין דולקים, אך אין תגובה, לא ניתן לגשת לביוס או לבדיקת הזכרון, כרגע אין OS על המחשב (יש, RH עם לילו דפוק) האם יש לכם רעיון???

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by samsam76,

היי, קניתי מחשב חדש. גיליתי שיציאות הUSB3 אינן עובדות. הדרייבר היה מותקן. החזרתי למעבדה. החזירו לי אותו ואכן הUSB3 עבד, לפחות איציאה הקידמית אותה הספקתי לבדוק. עבר יום או יומיים, ושוב היציאות מעבירות כUSB2 וגם חלק מהן מתנתקות לפעמים.... מה אפשר לעשות לפני שאני רץ שוב למעבדה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  11. המחשב ניתקע לי press ctrl+ alt+ delto restart לא יכול ללחוץ על זה כי המקלדת לא עובדת מה לעשות המאוורים עובדים רק יש לציין שמאוורר של הספק לא עובד והמחשב לפני זה עבד גם בלי המאוורר לפעמים היה מתחמם ונכבה ומה עושים עכשיו שיעלה לי המחשב תודה ציון

12. Started by Cyron,

יש לי חשד שמשהו לא תקין בחיבורי ה-USB שלי החיבור בכללי עובד ומזהה כשאני מחבר משהו אבל בזמן האחרון האינטרנט (רשת) שמחובר דרך USB מתנתק וחוזר כל כמה דקות וגם נתקלתי בכמה בעיות עם חיבור עכבר ל-USB. האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם החיבור תקין, אם הוא מעביר נתונים כמו שצריך ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. מה שלמוכם ידידי? שלומי דרעק יותר מתמיד! למה? כי כנראה נשרף לי המודם :AR15: איך? זה סיפור מעניין.... לפני יומיים ישבתי לי בסביבות השעה 23:30 מול מחשבי האהוב, בחוץ השתוללה סערת ברקים ורעמים, ופתאום <<בום<>> , מה קרה? הפסקת חשמל של שתי שניות, כול החדר שלי בבלאק אוט, אני מגשש באפלה ובקושי מצליח למצוא את המתג של האור, כאשר אני סוף סוף כן מוצא אותו, אני מגלה שהכול כרגיל, לא עולה עשן מהמערכת סטריאו שלי או מהמחשב, חשבתי לעצמי, דרעק, אם זה ימשיך ככה אני לעולם לא יצליח לסיים להוריד ת'-ATi מולטימדיה סנטר.... anyway, כאשר אני מדליק את המחשב, הכול עולה בהצלחה, אני מנסה להתחבר לאינטרנט, שיט נתקע המחשב, באיזה שלב? בשלב שאני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא כותב "פותח פורט…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by liran877,

רציתי לדעת יש לי לוח אם GA Z270 HD3P באתר של גיגהבייט כתוב שיש מקום ל2 כונני NVME אבל אני רוצה לוודא שאני יכול באמת להתקין NVME בלי שום מתאם. ודבר נוסף, אם הכונן מערכת שלי הוא על SSD יש איזשהי דרך מיוחדת להתקין את הNVME? בהנחנה שאני רוצה שהוא יהיה הכונן מערכת שלי.

15. Started by iveco,

יש במארז שלי אפשרות לשים 2 מאווררים בצד ( לא מאחורה קרוב לספק ) השאלה היא כזאת המאוורר של המעבד והכרטיס מסך מכניסים אויר / דוחפים כדי לצנן , המאוורר האחורי מוציא אויר ומה הכי נכון לעשות במאוורר צד לעשות שהוא יכניס אויר או יוציא אויר ? מה שהכי נראה לי הגיוני שהמאוורר צד מכניס אויר והמאוורר האחורי ליד הספק מוציא זאת הסירקולציה הנכונה ? , מה זה מאוורר 2 מהירויות ? יש גם 3 מתלבט מה לקנות יש אנטק 120 MM רגיל , יש אנטק 120MM עם 2 מהירויות מה זה ? יש מאוורר CM ML120L ויש מאוורר ג'נריק 120 מה שחשוב לי שהמאוורר יקרר טוב יכניס אויר וה 80 יוציא מאחור .

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by OmriF,

שלום, יש ברשותי מחשב עם הארד דיסק של WD 20 G.B אשר היום התחיל לעשות רעשים. אז ככה: מדליקים את המחשב,סופר זיכרון,מסך כחול עם כיתובית לבנה :"Memory Dump" משהו כזה,והוויינדוס לא עולה. הדיסק קשיח בנוסף עושה רעש של טאק,טאק,טאק. בבקשה עזרו לי,יש בו חומר חשוב מאוד! תמונות של אחים,של דודים,של דודיים רחוקים,של טיולים,מלא מידע,כתבות,ועוד ועוד דברים! אנא עזרו לי,אני מבטיח שלאחר הסידור של זה אני מבצע גיבוי מלא! כל חודש גיבוי! עזרו לי בבקשה!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. היי , יש לי מחשב עם DDR 2 ואין סיכוי שאני אחליף אותו בזמן הקרוב מה גם שהוא עובד מעולה! יש לי נכון לעכשיו 2 כרטיסי זיכרון של MUSHKIN 1066MHZ CL 5-5-5-15 לצערי הרב לא מוכרים כרטיסי זיכרון מעל 4 ג'יגה בארץ של DDR 2 לכן ארצה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה. לשאלתי אני חושב לקנות את הדגם הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=6611 האם הוא יעבוד טוב עם הכרטיסי זיכרון הנוכחיים שלי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. עברתי על כל הלינקים בגוגל ועשיתי כל מיני דברים שרשומים שם אך שום דבר לא עזר והקובץ הזה מאט את המחשב:huh::huh:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by CrazyWolf,

אז ככה הבעיה שלי התחילה לפני בערך כמעט 4 חודשים הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא: Radeon HD 4670 1GB PCIE 2.0 DDR3 של חברת SAPPHIRE ויש לו קירור של מאורר עכשיו הבעיה שלי היא כזו בזמן מאמץ הוא מתחמם ממש אני רואה את החום שלו דרך הדרייבר שלו הוא מגיע ל 108C ואז המחשב עושה ריסט ואני נסיתי כבר הכול משחה טרמית ניקוי בלחץ אויר אני נסיתי הכול לפני שפניתי לפה. אני צריך המלצה איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בלי שהוא יעשה לי צוואר בקבוק למעבד זו החומרה של המחשב שלי. המחירים שאני יכול זה מי 200 עד 1000 והייתי רוצה לדעת איזה חברה עדיף לקנות? ואיזה קירור יותר מומלץ מאוור או צלעות קירור? Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by kipi-man,

התקנתי ווינדוס והכל פעל טוב , לאחר מכן עשיתי עידכונים של ווינדוס, כמו שצריך עם סיום ההתקנה עשיתי התחל מחדש למחשב ומאז כל פעם שאני מגיע לווינדוס המסך מראה לי מסך כחול ריק, ואחרי שני או שתים עושה ריסט

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  21. שלום רב! בעבר הצלחתי בזה, עכשיו אני לא מצליח בשום אופן. יש לי חיבור אינטרנט במחשב אחד, ואני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט, אני מפעיל במחשב הראשון נקודה חמה ניידת דרך bluetooth [אין לי מתאם רשת של wi fi], המחשב השני מתואם כהתקן bluetooth עם המחשב הראשון, אבל כשאני לוחץ ב"התקנים ומדפסות" על "התחבר באמצעות" - "נקודת גישה", אני מקבל הודעה "אירעה שגיאה בלתי צפויה, נא פנה למנהל המערכת". בבקשה עזרה דחוף!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by jonsi11,

קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי אותו אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה בקיצור אחרי שאני מסיים להתקין כמעט הכל אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני מאתחל את המערכת ואז מתחילים המסכים הכחולים אני לא מספיק אפילו לקרוא אותם ומה שכן הספקתי לא מצביע על משהו ספציפי הכרטיס מסך הוא של sapphire radeon 9600xt vivo עכשיו הקטע המוזר שאם אני לא מתקין את הדרייבר אז המחשב עובד בלי בעיות עם הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה בהתחשב בכך שבלי דרייבר הכרטיס עובד? והאם יש תוכנה לבדיקת תקלות בכרטיס מסך? או שיש למישהו רעיון מה לעשות כי חבל לי על הכרטיס הזה אז אני רוצה להיות בטוח במאה אחוז שזה בגלל שהוא דפוק תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by shibby15,

הכונן דיסקטים שלי נקלט במחשב ככונן 5.25 מה שאומר שאם שמים דיסקט הוא לא קולט אותה. בביוס זה מראה 3.5 או 1.44 אני לא זוכר אבל אחד מהם איפה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה??? דרך אגב זה קרה מיד אחרי שהתקנתי צורב, יש לי WIN 98SE. תודה מראש רום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by WUID,

שלום , אני לא יודע אם השאלות שלי קשורות לפורום הזה ואם לא אז תכוונו לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש ... ורציתי לדעת מספר דברים כדי לוודקא שבעיקרון הכל תקין . אז ככה : - קראתי בפורום למפרטי מחשב ,שחלק מהחנויות עושות בדיקת הרצה 24 שעות : מה זה ? גם אני יכול לעשות את זה ? - אמרו לי בחנות שיעשו לי OC לכרטיס מסך , האם אני יכול לבדוק האם זה נעשה ? - אני יודע שקיימות תוכנות שמפרטות על כל הרכיבים שנמצאים במחשב ומראות את הביצועים ... יש אחת ממולצת ? תודה......

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.