עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי SSD חדש של intel (למרות שעכשיו הוא כבר נחשב ישן) (Intel SSD 80Gb X25-) ואני רוצה להתקין את המערכת הפעלה שלי עליו. אבל אני לא יכול כי כשאני מעלה את ההתקנה של ווינדוס... ווינדוס מחליט להתעלם ממנו לחלוטין כאילו שהוא לא קיים. מופיע לי רק הדיסק הרגיל שלי... אין את האופציה לבחור את ה SSD בכלל. עכשיו אני יודע שקיים פתרון שהוא למצוא את הדריברים של ה SSD אבל לצערי לא קיים דבר כזה מסתבר כי אינטל משחררים את הדריברים רק בצורה של EXE שרץ דרך ווידוס מותקן. הדיסק SSD עובד לי מושלם תחת ווינדוס (שמותקן בכונן הרגיל שלי, וגם הוא מזוהה בביוס) אבל בהתקנה של ווידוס הוא פשוט לא מסכים להכיר בו בכול מחיר. האם יש עצות מה אני יכול לעשות (אפילו ניסיתי דיסק מיגריישן אבל גם זה איכשהו לא עבד …

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by AvivMorag,

אני פותח את "My Computer" ומופיע לי רק כונן A. את כונני ה-CDROM הוא לא מזהה! הנה תמונות: http://img165.imageshack.us/img165/9910/hhnc7.gif http://img101.imageshack.us/img101/1871/ddar4.gif

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  3. Started by THELAD,

שלום רב, אתמול קניתי צורב DVD, חיברתי אותו, הכל הלך חלק. הבעיה היא ככה, המחשב לא מזהה את ה-CD ROM ב-"מחשב שלי": בניגוד לכך, הוא כן מזהה את ה-CD ROM במנהל ההתקנים: אשמח לקבל עוזרים, מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by dorratz,

שלום יש לי דיסק און קי. במחשב הנייח כשאני מחבר אותו הוא עובד בסדר גמור, גם במחשב הנייד הוא עבד בסדר גמור עד כה. אבל פתאום עכשיו, כשאני מחבר אותו למחשב הנייד ב-system tray מופיע לי האפשרות לעצור אותו, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא(removable drive/disk) לא מופיע כמו פעם. בדקתי והוא עובד סבבה המחשב הנייח. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס חדש... (לא במחשב הזה בשני) הדיסק עובד בטוח כי התקנתי איתו את הווינדוס עשרות פעמים אני מכניס אותו לסידירום של המחשב מגדיר בביוס שהboot יהיה סידירום פלופי ואז ארדיסק ואז הוא עושה מחפש בוט מהסידירום... ואומר כאילו הוא לא מצא וממשיך ואז עולה רגיל מישהו יכול לעזור? (הדיסק עובד 100%) וגם הסידירום! רק אתמול צרבתי איתו משו שנבדק תודה לעוזרים! עריכה ==== שהווינדוס עולה והדיסק בפנים... ואני נכנס למחשב שלי הוא כן מזהה שיש דיסק בסידירום ובכל זאת הוא לא עושה ממנו בוט

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by shake7,

כל פעם שהייתי מכניס את הMP3 לUSB המחשב היה מזהה אותו ופותח לי כונן חדש ב ' מחשב שלי'. עכשיו ניסתי ופשוט הוא לא מזהה... לא פותח כונן חדש, לא כתוב למטה שזיהו חומרה חדשה.. כלום. ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון? תודה.

• 25 תגובות
    • 14.5k צפיות
  7. Started by Chtech,

יש לי מחשב עם 8G RAM קניתי כרטיס 8G נוסף אבל הWINDOWS לא מזהה אותו מפרט לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT הbios מזהה את הכרטיס החדש אבל הwindows לא נסתי להחליף ביניהם להפעיל רק עם החדש, לא עוזר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by 3gh,

כיביתי את המחשב והכנסתי את הWEBCAM לUSB אבל המחשב לא מזהה אותו , כאילו לא חיברתי משהו חדש למחשב , הלכתי גם ללוח בקרה---הוספרת חומרה וזה לא זיהה אותו , בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי.. אה וקודם התקנתי את הדרייברים ואז חיברתי את המצלמה לUSB

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by eliorbb,

היי יש לי אוזניות של סטיל סיריוס סבריה 2 המחשב מזהה את היציאה אבל לא מתייחס לזה כאוזניות אלא כ מיקרופון וזה משפיע על איכות השמע אתם אולי יודעים איך לפתור את זה?1

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by thifi,

שלום לכם ! לאחרונה ניסיתי לחבר את האוזניות שלי (דגם Sennheiser 202 ) למחשב שלי (מארז CoolerMaster Centirino 532 ולוח אם DFI Infinity 975X/G ). הופתעתי לגלות שהאוזניות נכנסות עד הסוף רק בפאנל הקידמי של המארז בחיבור הירוק (שיש לידו ציור של אוזניות), אך למרבה הפלא כנראה שהמחשב לא מזהה את האוזניות או לחלופין - החיבור הזה לא פועל כמו שצריך. יש לציין שהאוזניות עובדות נפלא גם עם ה-Ipod שלי וגם עם ה-Laptop שלי. אולי כדאי לי לקנות מתאם של החיבור של האוזניות לחיבור הירוק של הרמקולים מאחורה ? אשמח לשמוע ממכם הצעות לפתרון הבעיה !

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  11. Started by kobi_af,

המחשב לא מזהה לי את ההארד דיסק משום מה אתמול ניסיתי להפעיל את המחשב (פועל עליו windows 98 ) והוא לא עולה אחרי מספר נסיונות ונסיון התקנה של windows xp רשום לי שהוא לא מוצא hd . בדקתי בביוס וגיליתי שהוא לא מזוהה ..ממ פתחתי את המארז וראיתי שהכל אותו דבר אין כבל משוחרר מה עושים? הhd הזה כבר אצלי כמה שנים טובות (מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by zur,

שלום!! יש לי בעיה במחשב . המחשב עבד מצוין עד שפעם אחת שהדלקתי אותו הוא רושם לי boot failure ,insert boot diskette כשאני מכניס את הדיסק התקנה של ווינדוס XP הוא רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק אין לי מושג איך אני בודק בביוס עם הוא מזהה אותו . הארד דיסק הוא serial sata 80 Gb לוח אם של MSI האם יכול להיות שהארד דיסק הלך ? כל מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Nitzan88,

יש לי שתי כוננים קשיחים את הישן : Drive #1 - WDC WD400EB-00CPF0 (37 GB) הוא מזהה וחדש : Drive #2 - ST316081 1AS SCSI Disk Device (149 GB) הוא לא מזהה לבד בהתקנת הווינדוס הוא לא מפיע רק כאשר אני מתקין תדרייבר של הלוח אם הכונן מופיע

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. קניתי ארדיסק SATA2 160GB של WD וחיברתי אותו למחשב (המפרט בצד), חיברתי את הכבל האדום הדק הזה, וחיבור למולקס של הספק. הדלקתי את המחשב אבל הוא לא מזהה אותו. זה פעם ראשונה שאני מרכיב איזהשהוא חלק במחשב ( ) .... אמרו לי שהמחשב אמור לזהות אותו לבד אבל אני לא רואה שום כונן שהתווסף במחשב שלי. מה עושים?? בקשה אני צריך עזרה דחוף כי היום אני הולך לחנות הזאתי שקניתי ממנה את הארדיסק. עריכה: טוב, הצלחתי להגיע לארדיסק דרך ניהול מחשב>ניהול דיסקים. וראיתי שם את הכונן. הגדרתי אותו, וקבעתי לו אות. ועכשיו הוא רושם שאני צריך לעשות לו אתחול, מה זה בדיוק? זה רק מגדיר באיזה מערכת קבצים הוא השתמש? (NTFS או FAT). ועוד שאלה- מה ההבדל בין מחיצה ראשית,מחיצה מורחבת,כונן לוגי וכל הסוגים האלה? ואיך…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  15. דוד שלי הביא לי את המחשב שלו המחשב פשוט לא מזהה את הארד-דיסק אחרי המסך של הMSI (לוח אם במחשב) לחצתי F11 והוא זיהה רק את הכונן דיסקים וסידרום. ניסתי לחבר את הHD שלי ועדין יש אותה בעיה. ניסתי להחליף כבל ATA ועדין יש בעיה ד"א הכונן SATA מה אפשר לעשות? מה הבעיה? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by igal_nazar,

אני כמובן לא יכול להיכנס לוינדוס אלא המחשב מגיע למצב שאין לו יותר מה לעשות והאפשרות היחידה שנותרה לי זה לעשות restart . מה עלי לעשות כדי לגרום למחשב לזהות את הדיסק הקשיח?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים,הרכבתי הכל אני מפעיל אותו והמחשב לא מוצא את הדיסק הקשיח(160GB WD SATA2),גם ב BIOS הוא לא מוצא אותו, בדקתי את החיבורים הכל בסדר.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by Sayoreti,

יש לי SSD וקשיח של 2TB על מחשב חדש, בהתחלה המחשב זיהה את שניהם. לאחר שהתקנתי את הוינדוס 7 על הSSD המחשב כבר לא מזהה את ה2TB, מה עושים? :\

19. Started by benjamin z,

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  20. אתקנתי דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA לאומת חיבור IDE שהיה קודם לכן. כשבתי להתקין לראשונה את מערכת ההפעלה קיבלתי הודעה שלמעשה אומרת שהמחשב לא מזהה דיסק. מה עלי לעשות במצב כזה? לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l הוא כולל בתוכו גם חיבור IDE וגם חיבור של SATA. כרגע חזרתי לעבוד עם הדיסק הישן והתקול שלי. ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by NATANK0,

שלום , פתחתי פה לפני כמה ימים נושא חדש על הבעיה שיש לי שוב אני יכתוב בקצרה על הבעיה קניתי לפני חודש מחשב מיני לפטופ של asus עכשיו אתמול שבאתי להפעיל אותו הוא כותב לי error loading operating system ולפני כן המחשב עבד מצויין בלי בעיות ולא עשיתי בו משהו מיוחד , עכשיו יש לי במחשב קבצים שאני פשוט חייב לשמור אותם נסיתי להפעיל גירסה ניידת של xp כמו שייעצו לי פה קודם כדי לגבות את הקבצים אבל אחרי שזה עלה שנכנסתי ל 'מחשב שלי' הדיסק קשיח לא מופיע שם בכלל שאני נכנס לביוס הדיסק קשיח מופיע שם .. בשביל שאני יוכל לראות את הדיסק קשיח אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות בשביל זה ?? ועוד שאלה האם יש עוד איזה פיתרון שאפשר לעשות כדי שאני יוכל לתקן את הבעיה ולגבות את כל החומר שיש לי בדיסק קשיח ?? ת…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  22. קניתי מחשב נייד חדש מאמזון מחשב גיימינג של acer Predator Helios 300 שהגיע עם וינדוס שמותקן על הssd אבל הדיסק קשיח של ה 1T אני לא מזהה במחשב גם כשאני מנסה להכנס למנהל דיסקים מהמחשב שלי אני ישמח לעזרה תודה.

23. Started by make_it,

קיבלתי דיסק קשיח מבזק בינלאומי הוא כסוף רשום עליו שזה "בזק עסקים" ו-"USB 2.0" ישלו כניסה אחת שהיא לא כמו כל הדיסקים הרגילים הכניסה שלו היא כמו הכניסה של ה-USB במחשב. אז כיבלתי איתו כבל של הכניסה שלו וישלו 3 חיבורים כאלה באותו הכבל.אז חיברתי רק 2 חיבורים של הכבל אחת למחשב ואחת לדיסק קשיח והמחשב זיהה אותו ואמר שהוא תקין אבל לא פתח לי את הכונן. אז החיבור הנוסף שנישאר למה הוא צריך להיות?לספק כוח שיתן לו כוח בשביל שיפתח לי את הכונן? והדיסק הזה לא שלי הוא של חבר של בן דוד שלי והוא נתן לי.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שלום במחשב שלי מותקנת WINDOWS 7. יש לי דיסק C קטן (SSD) שעליו מערכת ההפעלה ועוד מספר דברים. בנוסף יש דיסק D גדול שהיה עד לאחרונה בנפח 1TB. אני מבצע גיבויים סדירים של המחשב לדיסק חיצוני בעזרת תוכנת Acronis trueImage. לאחרונה החלפתי את דיסק D בדיסק גדול יותר של 3TB ולצורך כך השתמשתי בגיבוי. הכל נראה תקין ועובד עד שניסיתי לגבות את הדיסק החדש. תוכנת הגיבוי הודיעה שהיא לא יכולה לקרוא מסקטור מסויים בדיסק. כמובן שמייד הרצתי checkdisk עם תיקון של bad sectors והוא הודיע לי שיש קבצים פתוחים ושהוא רוצה לעשות force unmount. אישרתי לו ועשיתי restart כדי שהוא יוכל להתחיל לבדוק את הדיסק. מכיוון שזו פעולה ארוכה השארתי אותו עובד והלכתי. לאחר כמה שעות חזרתי וראיתי שהוא סיים ומערכת ההפעלה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by GaTor120,

אין לי מושג מה קרה יום בהיר אחד המחשב לא מזהה את ההרדיסק,זה ההארדיסק היחיד במחשב, ניסתי לעשות ריפר אבל בשלב שלפני הריפר זה אומר שאין הארדיסק,ניסתי לשים הארדיסק חדש מהניילון וזה גם אותו דבר,בדקתי בביוס וה SATA על ENABLE,מה עוד יכול להיות שלא בדקתי? הלוח של P5RD1-VM ASUS תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.