תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אתמול אחרי התקנה של הכרטיס רשת הפעלתי את המחשב מחדש והוא החליט לא להגיב. הנורה של הלוח אם דולקת, המאווררים פועלים, הכוננים מקבלים חשמל, אבל זהו, לא ממשיך לעלות. ניסיתי לאפס את הCMOS (מסתבר שאין ג'אמפר וצריך להוציא את הסוללה) וגם לא קיבלתי שום תגובה. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ואת הכרטיס מסך, עדיין כלום. גם אין ציפצופים. הלוח הוא SQ800 של ג'יגה בייט, גרסת ביוס F8a, למישהו יש עוד עצות לפני שאני שורף אותו?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן. המחשב של אחי הקטן נתקע היום, וכשהוא איתחל אותו הוא הראה זכרונות, הראה הארדיסקים (הראה אותם בביוס) ושניה לפני שהוא הגיע למערכת הפעלה הוא נתן את ההודעה המצורפת בתמונה. אני חושב שמדובר בוירוס, אשמח אם תוכלו לומר לי מה זה לדעתכם. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש(8000 ש"ח) לפני חודש ואתמול עשיתי לו ריסט והוא לא מגיע לשולחן עבודה וישר עושה ריסטרט מעצמו וגם אם אני לוחץ עליו שיכנס לsafe mod הוא מוריד כתוביות בלבן על גבי שחור וממשיך לעלות רגיל ואז לא מגיע לשולחן עבודה ומיד עושה ריסטרט. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יכול בלי מחשב.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, המחשב של חבר שלי נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה עם הכרטיס מסך וחברתי את הכרטיס מסך שלי אבל זה לא עזר. אחרי זה חשבתי שזה הספק, שמתי ספק אחר ועדין לא רואים כלום על המסך. ניסיתי להדליק את המחשב ללא הזיכרונות ולא היו אפילו צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם מדובר בלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הלוח אם abit kv8pro. כאשר אני מנסה לעשות BOOT מזיכרון נייד,המחשב לא מתייחס. שיניתי בביוס שיקרא קודם מUSB-FFD/ZIP/CDROM ושום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלי, כאשר אני מפעיל משחקים ישנים שפועלים רק ברזולוציות נמוכות כמו 640 על 480 או 800 על 600,המסך נכבה כאילו הוא לא מקבל אות בכלל ולא מוכן להציג אותם, גם אם אני משנה את הרזולוציה בהגדרות המחשב לנמוכה קורה אותו דבר למשך 15 שניות עד שהוא חוזר לרזולוציה הגבוהה. יש לי כרטיס מסך 2900XT, מסך 226 של סמסונג, מעבד Q6600 וחלונות XP,למרות שזה נראה לי קשור רק לכרטיס מסך. ניסיתי למצוא פיתרון באתר של ATI ולא מצאתי. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז ככה, אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש ומשום מה הוא "לא מוכן" לקבל שום מערכת הפעלה שהיא לא ויסטה. ה Boot לדיסק עולה מצויין, יוצר מחיצות, בוחר באיזה להתקין הכל טוב ויפה. זה מבצע פורמט ראשוני + העתקת קבצים כרגיל ואז מאתחל את המחשב כדי להמשיך בהתקנה. עכשיו כאשר זה מגיע לקטע בו רשום press any key to boot from CD אני עוזב את זה כמובן כדי שזה ימשיך את ההתקנה, אבל לא! המסך קופא ועליו מופיעים ריבועים צבעוניים פזורים באופן רנדומלי. תמונה להמחשה (פה יש רק 2, בדר"כ היו 6-7 פזורים על כל המסך) http://i35.tinypic.com/dq0mqt.jpg ניסיתי להתקין 3 גירסאות שונות שעבדו על המחשב השני ככה שזה לא יכול להיות בעיה בדיסקים. XP SP2 מקורי שיש לי מהמחשב הקודם. XP 64bit XP SP3 ניסיתי להתקין את שלושתן …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח אם. כשאני מנסה להעביר את הRadeon 9550 מהמחשב הישן לחדש הוא פשוט לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הסיבה? עוד משהו, יש על המחשב 248MB של זיכרון וניסיתי להוסיף עוד סטיק של 256MB DDR אבל המחשב לא עלה. מפרט : Field Value Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WIN444 User Name Administrator Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2005-12-14 / 22:26 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboa…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקנתי XP על המחשב שלי ופתאום הופיע מסך כחול ואז הרחתי פלסטיק שרוף ואני מסתכל במחשב ואני רואה שקבל מולקס עם 3 יציאות נשרף לגמרי וכל החוטים שלו נהרסו. החלפתי ספק כוח וחיברתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק המאווררים מסתובבים לכמה שניות ומתכבים וככה בלופ אינסופי. הוצאתי את הזיכרונות ואת ההארדדיסק והכל אז כנראה הבעיה בלוח אם לא? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המחשב לא מוכן לפעיל את הווינדוס, שהוא עולה ומנסה לעשות BOOT מההארד דיסק אז הוא עושה מיד RESTART. טוב נו זה אולי זה בעיה בהארד דיסק, סבבה, נכנס לBIOS מגדיר לעשות BOOT מסידירום, מכניס WINXP PRO BOOTABLE מפעיל מחשב, ומתי שהוא מנסה לעשות BOOT מהCDROM הוא כותב FAILTURE , מנסה לעשות BOOT מ HD ולא מצליח ועושה RESTART. גם ה FLOPPY הוא לא מצליח! מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב. שהמחשב עולה וכותב את שמות ההתקנים (HD CDROM וכו) הוא כותב אותם במין שיבוש מוזר כזה... למישהו יש פיתרון ? חשבתי שאולי זה בעיה בזיכרון, שמתי זיכרון חדש וזה לא עזר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה תקלה שנמשכת כבר תקופה גם לאחר פירמוט ואין לי מושג ממה היא נובעת.. כל פעם שאני רוצה לעשות למחשב הפעלה מחדשrestart דרך התחל או בכלל, המחשב מבצע כיבוי, הוא מעלה את המסך התחלה לשניה ואז נכבה לגמרי ואני צריך ללחוץ על הכפתור כדי להדליק אותו ... מישהו יודע ממה הדבר נובע ..? תודה רבה מראש על כל עזרה כלשהיא.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחבר את נגן ה MP4 אבל כאני מחפש אותו בלחיצה על "המחשב שלי" הוא לא נמצא איך אני מאתר אותו ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם, כרגע אני בלי קול במחשב...יש לי WINDOWS 7. אז בואו אני יספר לכם את הסיפור.. כמו שאתם יודעים ווינדוס 7 בדרכ לא צורך התקנת דריברים, והוא מתקין אותם אוטומטית יש לי את המחשב הזה עם WINDOWS 7 כמה חודשים והקול עבד מצויין. עד שיום אחד בגלל שאני מפגר ראיתי שיש את הכרטיס קול של חברת IDT פועל כל הזמן ברקע אז אמרתי אני ללוח בקרה למחוק אותו.(רציתי למחוק אותו בגלל שWINDOWS 7 לא צריך שום דריבר) בקיצור לא מצאתי אותו שם ומחקתי אותו מ ה DEVICE MANAGER... אחרי זה זה מחק ושמעו נפלא אך הבעיה הייתה שמקידה במחשב לא שמעו כלום!רק מאחורה. בקיצור שום דבר לא עבד אז אמרתי אני יוציא ויחזיר את שהיה מחובר ללוח (זה הקבל של הקול ו USB הדקמי) אז עשיתי ריסטרט וזה.. ומה אני רואה אין כרטיס קול במחש…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אני פונה אליכים לאחר נסיונות רבים לשקם את המחשב אך ללא הצלחה! יש לי פנטיום 4 3ג 512 לוח אם של גיגהבייט GA81G1100 עם 512 זכרון! העניין הוא שאני מדליק את המחשב ולא רואה תמונה!!! כל המאווררים דולקים,כולל של המעבד כל ההארדיסקים תקינים ועובדים אבל אין תמונה! הייתי בטוח שהלוח אם נדפק אך לא כך המקרה החלפתי אותו היום בחדש אך עדיין לא עובד מה שמשאיר את המעבד והכרטיס מסך שגם אותם בדקתי והם תקינים במחשב אחר למישהו יש רעיון???דרך אגב גם היציאה לסמך און בורד אינה מוציאה תמונה! וכן מיותר להגיד שהמסך תקין!!!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התקנתי חלונות 7 מחדש, הפעלתי את המוצר (מוצר ברשיון) אולם אני לא מצליח להוריד עדכונים של חלונות, עדכון שפה וכ"ו.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה שקורה במחשב של אבא שלי בעבודה: יש לו Disk On Key ישן של KINGSTON, בנפח 128 מגה, שהוא קיבל במתנה והוא משתמש בו במחשב בעבודה כבר הרבה זמן. בזמן האחרון 128 מגה כבר לא מספיקים לו אז הוא קנה Disk On Key חדש של SanDisk בנפח 4 ג'יגה. אבל, הוא אומר שהמחשב שלו בעבודה לפעמים לא מזהה את ה-Disk On Key. כלומר, לפעמים כשהוא מחבר את הדיסק המחשב מזהה אותו, ולפעמים הוא מחבר את הדיסק והמחשב לא מזהה אותו בכלל. לכן הוא נתן לי את ה-SanDisk וקנה דיסק של KINGSTON בנפח 4 ג'יגה, בגלל שהוא אומר שלהרבה אנשים אצלם במשרד יש Disk On Key של KINGSTON ולכולם הוא עובד. אבל, כשהוא חיבר את הדיסק החדש שהוא קנה המחשב שלו בכלל לא זיהה אותו. יש לכם רעיונות למה זה קורה? ידוע לי שיהיה לכם קשה להבין מה מקור ה…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי הארד דיסק של טושיבה 1 טרה לפני כחודש. מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אחת לשבוע בערך הוא פתאום קורס ונעלם מהמסך (לא מזוהה במחשב שלי) אתמול קרה לי באמצע העברה של קבצים. אחרי ריסטארט הווינדווס עולה ומזהה אותו בלי בעיה עד לפעם הבאה. כמו כן, המחשב פתח לי עליו תיקייה שנקראת IDE ובתוכה כל מני קבצים של visual studio ניסיתי למחוק את זה איזה יום והכונן גם לא זוהה אחר כך. עשיתי ריסטראט המחשב יצר את התיקייה שוב וזיהה את הכונן. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי במחשב כרגע 4GB 800MHZ DDR2 ראם. קניתי 2 GB ראם חדש למחשב, חיברתי אותו לאחד הסלוטים וכאשר אני נכנס לBIOS הוא מראה לי שיש לי רק 4GB. אני רואה שהוא מזהה את הכרטיס אבל בכמות הכוללת הוא מראה רק 4. החלפתי מקומות, חיזקתי את ההידוקים, ועדיין כלום. חשוב לציין שגם במנהל משימות מופיע רק 4GB, וב CPUID מופיע 6GB. הראם שקניתי הוא KVR800D2N6/2G. המפרט של המחשב: E8500 MSI P43 neo gigabyte gtx 275 windows 7 64bit מצרף תמונות. מקווה שתעזרו לי לפני שנגמרת הרגילה ואני חוזר לבסיס תודה רבה! עידן.
-
- 16 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
טוב היום קיבלתי בשעה טובה את המחשב החדש שכולל כמובן כונן SSD כאשר אני פותח את המחשב שלי מופעים כל הכוננים חוץ מSSD איך ניתן לפתור את הבעיה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט -- > התקננתי כל הדרריברים אבל כל מה שאני מחבר ל USB המחשב לא מזהה אותו !!! וזה בעיה כי הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא מתחבר דרך ה USB אז אין לי סאונד בגלל זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עם לוח [h=1]Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150[/h]ומארז [h=1]Antec GX500 Window[/h] במארז חוץ מיציאות ה USB3 האחוריות גם יש USB 3 מקדימה. כשאני מחבר ליציאות הקדמיות הארד דיסק חיצוני USB3 אני מקבל הודעה מהמחשב "התקן זה יעבוד מהר יותר אם תחבר אותו ליציאת USB3". ובאמת דרך יציאות אלו הארד דיסק החיצוני וגם הפלאפונים שאני מחבר עובדים בקצב העברה איטי. למה זה לא מזהה שחובר התקן USB 3 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מחדש לאחר פירמוט בגלל וירוס ובעיות בתיקייה של הווינדוס את ווינדוס ויסטה home פרמיום. יש לי שני הארדיסקים במחשב ובשלב של התקנת הווינדוס המחשב לא מזהה את אחד ההארד דיסקים, את ההארד דיסק שעליו אני מנסה להתקין את המערכת הפעלה (כשאני צריך לבחור איפה להתקין את המערכת הפעלה. מה שמוזר זה שהמחשב כן מזהה אותו בביוס כמו שצריך מבחינת הגודל של הHD והכל.מישהו יכול לעזור לי? הדיסק של הווינדוס הוא מקורי וחדש השתמשתי בו פעם אחת ויחידה לפני חודש
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים עשיתי פורמט והתקנתי את הדרייבר של הלוח אם כי אחד מהכוננים זה SATA ותמיד אחרי שהייתי מתקין את הלוח אם הכונן היה מופיע לבד עכשיו פתאום לא חשוב לציין שהכונן תקין ועד לפני יום וחצי יומיים עבד חלק ורצו עליו משחקים מה הבעיה פה?
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמתי עכשיו Floppy במחשב, חיברתי את הכבל שלו ללוח אם ל-FDD כמו שרשום בחוברת של הלוח. הלוח אם : ga-ex58-ud5 gigabyte הלכתי לביוס ועשיתי ב Floppy support Enabled עשיתי שמירה ויצאתי. אני נכנס למחשב שלי. מופיע שם הפלופי אבל כשאני מכניס דיסקט ומנסה להיכנס או לעשות פירמוט לדיסקט הוא לא נותן ורושם שאין דיסקט בכונן. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-