עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם לפני יומיים התחילה לי בעיה עם המחשב, כשאני מדליק אותו המסך לא מופעל, כלומר הוא נשאר במצב power saving. ניסיתי לחבר ולנתק את המסך וזה לא עזר, מה שכן המסך קולט מתי שהוא לא מחובר למחשב ומתי שהוא כן מחובר (מציג לי הודעה). כשפתחתי את המחשב ראיתי שמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב לאט מאוד ונתקע כל כמה שניות. כמה אנשים כבר אמרו לי שרוב הסיכויים שנשרף לי הcpu של הכרטיס מסך. האם לפי דעתכם זאת באמת הבעיה? ואם כן מאיפה אפשר להשיג כרטיס חדש? מחשב: לוח אם: asus p4p800 se מעבד: intel pentium 4 3ghz זיכרון: 512 ram כרטיס מסך: geforce 5900 מסך: ibm l170 הערה: כמו שאתם יכולים לראות המחשב מאוד ישן (בן 6).

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by Mastik,

יש לי איזה בעייה עם הכרטיס מסך הזה, בחלק מהמשחקים אחרי כמה זמן הוא קורס, עם הרבה נקודות על המסך (ארטיפקטים אמרו לי שקוראים לזה) ואחרי כמה זמן זה הופך למסך שחור ומכריח לעשות ריסט למחשב, אז נראה לי שמצאתי פתרון, שכמה אמרו שהוא עזר להם, והוא קשור ל Bioflash, אין לי מושג מה זה או איך לעשות את זה. הנה הדיון בדיוק עם הבעייה שלי: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-255529_15_0.html ובתוכו יש את הפוסט הזה: Hey, I'm from germany and I just registered here because I don't want to let you alone, I had the very same problem. I got the SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E. Believe me or not but the only 100% way to fix this square dots problem is to flash the bios of your sapp…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by eldar24,

שלום לכולם . יש לי לוח אם עם פנטיום 4 ו כרטיס מסך מובנה . הבעיה ש אין לו תצוגה ו אין לו אפילו חריץ AGP כדי לשים כרטיס מסך חיצוני. מה אפשר עוד לעשות במצב כזה ????? :screwy:

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני יתחיל בזה שלא מצאתי מקום יותר מתאים לשלוח את ההודעה הנ"ל לכן אני מתנצל אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה. ולשאלה: קניתי כבל USB באורך 5 מטר ולא משנה מה אני מחבר עליו גם עכבר זה לא עובד, השאלה למה הכבל חדש ולא נראה לי שהוא לא תקין אני חושב שצריך איזה משהוא שיחזק את האות של ה USB מין שנאי כזה השאלה היא האם זה באמת כך ואם כן אז מאיפה קונים את זה כמה הוא עולה ואיך מחברים את זה בקצה של הכבל או למחשב ואז את הכבל עליו... השמח לעונים :-)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by norco,

יש לי שתי כוננים פיזיים שאחד היה מחולק ל-c ו-d והשני סתם היה נקרא h עשיתי פורמט רק ל-c שבו היתה מערכת ההפעלה, וכשנכנסתי למחשב שלי כונן H השתנה ל-e ואין לי גישה אליו **כל הגיבויים שלי מהמערכת הקודמת יושבים על הכונן הזה!! איך אני יכול לשחזר את מה שיש עליו??...מדובר על כ-100 ג'יגה. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Y-T-M,

לא יודע מה קרה..המחשב לא מצליח להעלות את הוינדוס עד הסוף.. הוא נותן לי בחירה באיזה מצב להיכנס לוינדוס safe mode ,normal) כשאני שם על נורמל המחשב עולה מגיע למסך טעינה של הwindows (המסך השחור שכתוב windows xp professional ושיש כזה מד טעינה שהולך וחוזר כזה) כשהוא יוצא מזה ומנסה להעלות את הוינדוס יש מסך כחול לשנייה שאני לא רואה מה כתוב בו והמחשב עושה ריסט... כשאני עושה safe mode הוא טוען כמה קבצים ואז גם עושה ריסט.. אמרתי אולי יש איזה בעיית חום ולכן הוא עושה ריסט אז ניקיתי את המחשב טוב אפילו החלפתי משחה טרמית... אבל אל זה לא עוזר.. אמרתי אז אני יפרמט כי אין לי ברירה אז כשאני מנסה לפרמט אני מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה ניסיתי כבר איזה פעמיים ואני מקבל אותה הודעה..

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by insane95,

היי אנשים, היום פעם ראשון זה התחיל, שיחקתי לי בBFH ופתאום המחשב נתקע והמסך התחיל להתחרבש בצבעים, אחרי הצבעים בא לי את המסך הכחול הזה וגם הוא היה מחורבש עם צבע שחור ואז המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה היה חד פעמי, אחרי כמה שעות זה שוב פעם קרה, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, ואז בדיוק 2 דקות אחרי שהדלקתי מחדש זה עוד פעם קרה. נתתי לו לנוח שעה ומשהו ועכשיו הוא עובד בסדר, אבל אני בטוח שזה יקרה עוד הפעם. אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by IME3,

המחשב לא נותן פוסט זתומרת המסך ללא סיגנל וכלום לא קורה אין אפילו ביפים מהלוח אם המאוררים מסתובבים האורות דולקים על הלוח רק כלום לא קורה הרצתי חיפוש בגוגל מצא הרבה תוצאות עם אותה הבעיה על הדגם הזה של אסוס זה כבר קרה לי פעם שהלכתי לחנות להתקין קירור רק שבאמצע ההתקנה שמנו לב שלא הגיע המתאם אז החזרנו את הקירור סטוק של אינטל אלא שהמחשב לא נלדק ולא נתן פוסט הבן אדם בחנות עבד לע זה שעתיים בסוף סגר את המארז ואמר לי לקחת ל KSP אפיה שקניתי אמרתי לו לנסותך ללחוץ פעם אחרונה על כפתור ההדלקה וכמו קסם המחשב פשוט נדלק הבן אדם אמר שהוא מרגיש כמו טמבל ואין לו מושג מה קורה קיצר מאז זה עבד בלי בעיות אבל אתמול סוףסוף הגיע המתאם 1366 ל TRUE COPPER אז התקנתי לבד ולפי דעתי התקנתי בסדר רק שעכש…

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by talprihar,

שלום רב, לפני כמה שבועות שלחתי פה הודעה לגבי זיהוי של הרדיסק ATA133 על לוח אם ישן במיוחד , בקיצור לאחר נסיונות כלו ואחרים הצלחתי לזהות את ההרדיסק בBIOS אבל עכשיו עלתה בעיה חדש כשאני מעלה את דיסק התקנת הWINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drive ואפשרות יחידה ללחוץ F3 ולעשות אתחול... ההרדיסק הוא 136GB , חדש לא מפורמט , המחשב ישן פנטיום 3 800MHZ אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה .... תודה מראש, טל.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by alex21,

שלום, כבר כמה פעמים המחשב עושה ריסטרט בעצמו.. 1.כשראיתי סרט בצפייה ישירה החלק השני שלהסרט הוא עשה ריסטרט. 2.במשחק כששחקתי עשה ריסטרט. 3. כשהיה לי קצת עומס גם עשה.. מה יכולה להיות בעיה... וגם החלפתי מאוורר למעבד אבל לפני שהחפתי הוא עשה ריסטרט בעצמו.. וגם אחרי שהחלפתי זה המשיך.. שמתי משחה טרמית לפני שהתקנתי תמאוורר החדש! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות עולה לי מסך שבו יש מספר שקופץ כל פעם ב- 4 (התחיל מ- 0 ) עד שהוא מגיע ל- 256 RAM , בסיום של הספירה המחשב מצפצף פעם אחת ואז קופץ למסך ריק שבו יש רק שורה אחת שבה רשום : System boot : System halted ניסיתי לנקות את הזיכרונות ואת התאים שלהם ולנקות אבק במחשב אך זה לא עוזר אפילו ניתוק מהחשמל לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. בדיוק איך שה-WINDOWS עולה המחשב עושה מן רעש מוזר כזה "טורורו" ואז נכבה בלי שום התראה בלי כלום מה נראה לכם הבעיה? ואם אני אפרמט זה יעזור? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Core2 e8400 על לוח אם של Shuttle דגם SG33G5, זכרון DDR2 800 4GB אני ממש מתוסכל כרגע... שמתי משחה טרמית שטיפה גלשה לדפנות המעבד, מחוץ לחלק הכסוף העליון ופעם ראשונה שהדלקתי עכשיו את המערכת היה ניצונוץ אור בנורה של המארז ומיד זה נכבה ומסרב כרגע להדלק, אני ממש חסר אונים, אין לי קצה חוט... האם יכול להיות שהגזמתי עם המשחה הטרמית ופשוט דפקתי ת'מעבד/גרמתי לקצר ? תודה, אוהד.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  14. שלום כמו שרשום בכותרת הספק כוח לא נדלק למרות שביצעתי את הקצר בין שני הרגלים אחד הירוק (בקרה) והשני השחור (אדמה) הסתכלתי על הפיוז והוא ניראה בסדר גמור רואים את החוט שעובר בתוכו. * לקחתי ספק אחר עובד לי כשאני מקצר אבל הוא דגם שונה בלי תוספת של ארבעה פינים מרובעים כפי שישנו בספקים לעיל. * בדקתי בספק התקין גם מתחים כשהוא מחובר סתם ככה ללא הקצר. יש כמה רגלים שפעילות ומציאות מתח הכבל הירוק מוציא 7 וולט ועוד אחד לא זוכר את שמו אולי אדום מוציא 5 וולט. מה עליי לעשות ישנם הצעות לבדיקות נוספות ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by TheBeast,

היי, יש ברשותי לוח אם IP35-e של אביט עם צ'יפסט של IP35 סוקט 775, בימים האחרונים המחשב התחיל קצת להשתגע ולעיתים הוא נראה דלוק אבל בעצם לא מגיב. כרגע הבעייה המרכזית שלי היא שכל יציאות הUSB (כניסות/ יציאות, אתם מבינים...) פשוט לא מגיבות ניסיתי הסרה של הדרייברים והתקנה מחדש, שום דבר לא עזר. ניסיתי לחפש משהו בBIOS אבל לא ראיתי משהו שקשור. העניין המוזר הוא שיש לי HD חיצוני של WD, שמפעיל את עצמו אוטו' ברגע שהוא מקבל סיגנל של זרם דרך חיבור הUSB שלו- והוא פועל! אבל לא מזוהה במערכת... בDevice manager יש SMBus controller שבפרטים שלו רשום"No drivers are installed for this device."- למרות שהוא מסומן כרכיב שיש לו דרייברים. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של Abit שקשורים ללוח האם…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by clutchless,

יש לי לוח gigabyte ep45-ds3L כרטיס מסך gigabyte 9500GT במהלך משחק במחשב המשחק התחיל לקרטע ונתקע. סגרתי אותו בעזרת Ctrl+Alt+Delete והפעלתי אותו מחדש. המשחק קרטע שוב ונתקע ואילץ אותי ללחוץ על RESET. מאז המחשב לא מגיב. כשאני מפעיל אותו הוא מקבל חשמל, הנורות נדלקות אבל אין תמונה על הצג ועושה רושם שגם ה hard-disc לא עובד. פרקתי את המחשב, את כל הכרטיסים, את כל החוטים וחיברתי אותם מחדש, אבל המחשב עדיין לא מגיב. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. Started by timtim,

שלום. בסוף שבוע הזה לא הייתי על המחשב, אחי היה. היום הדלקתי את המחשב והמחשב היה איטי מאוד!!! אז אמרתי נעשה בדיקת ווירוסים... הוא בדק איזה דקה ולאחר דקה הופיע לי מסך כחול שאין לי שום אפשרות לעשות חוץ מ"ריסת" שכתוב: A problem has been detected and windows has been shout down to prevent damage to your computer KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen apears again follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed, if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturen for any winsows updates you might need. If problem continued disabel…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Eliya,

יש לי בעיה מאז ששיחקתי במשחק ברשת בפיתאום זה רושם לי ANALOG OUT OF RANGE 85MHZ משהו כזה ושאני עושה ריסט זה עדיין רושם את זה ולא רואים את השולחן עבודה ניסיתי לשנות רזולוציה או משהו בSAFE MODE וזה לא עובד

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by gal555,

אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק ואף אחד לא נוגע בו הוא ניכבה ואחרי 5 דקות הוא נידלק לבד וגם במשחקים הוא לפעמים ניכבה בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by tamir_ye,

בזמן האחרון כל פעם שאני מכניס דיסק DVD כלשהו לכונן אפילו דיסק ריק הוא אומר שאין דיסק בכונן. מה לעשות? צריך להתקין משהו?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by mwafak,

היום במהלך משחק במשחב פתאום הכל נתקע... כיביתי מחשב והדלקתי מחדש אבל לא עוזר. עליתי על זה שהמסך לא נדלק אבל המחשב כן החלפתי כבל אבל לא עוזר בדקתי מסך והוא תקין. המוזר הוא.... שאני שומע את הצלילים של וינדוס והכל עובד אבל אין תמונה. ניתקתי כרטיס מסך (3870X2) והוצאתי אותו בכלל מלוח אם אבל !!!! הוינדוס עולה ונשמעים צלילים ותוכנות עובדות. איך יכלו להיות שמחשב עולה בכלל ללא כל החומרה החיונית. יש לציין שיש לי מערכת i7 בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by asaf20,

מפרט . מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz לוח אם : Gigabyte EP45C-DS3 זיכרון : 4096 MB DDR2-SDRAM כרטיס מסך : 896 MB NVIDIA GeForce GTX 260

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום רב. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. אני מרוצה מאוד מלבד העובדה שבכל כמה שניות המסך ניהייה שחור לרגע, פעם או פעמיים. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה במסך אבל כשהוא מחובר לXBOX אין שום בעיות כאלה, זה קורה רק כשהוא מחובר למחשב. המסך הוא מסך פיליפס 37' FULLHD המחשב הוא intel e7400 לוח אם של ג'יגהבייט EG45M כרטיס מסך מובנה שני המכשירים מחוברים בניהם בHDMI יש אפשרות לכוון את המחשב למצב "חסכון חשמל". כשעשיתי את זה התדירות של היכבות המסך עלתה. האם זה קשור או שרק היה נדמה לי? בנוסף - האם יכול להיות שזה בכלל המסך מנסה כל הזמן להתאים אוטומטית את הרזולוציה? זה לא סביר אך אפשרי. הרזולוציה מותאמת והרצים מותאמים גם כרגיל, אודה על כל עזרה שתבוא, הפורום לא אכזב אותי עוד אף פעם…

• 17 תגובות
    • 28.6k צפיות
  24. Started by לילך,

ברגע שמחברים תמחשב לחשמל הוא נדלק אבל הכפתור של ההדלקה לא מגיב בכלל ניסיתי גם לחיצה ארוכה לא עזר חוץ מלוח אם, שממש לא בא לי להחליף, זה יכול להיות עוד משהו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ofekd23,

שלום הדיסק קשיח שלי משמיעה קולות חלשים שלי טיקטוק בזמן שהוא כותב זה אומר ליהיות כך ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים