עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GORFF,

טוב ליפני זמן מה קניתי מחשב מפנדה(לא היה לי כסף קניתי מחשב חלש) 8) AMD 2200+ ALBTRON NFORCE 2 256DDR R9000 PRO 2 128MB בקיצר התקנתי תXP והמערכת הפעלה הזאת רצה מצו**ן ,אבל במישחקים.......לא!!!!!!!!!!! שניסיתי לשחק MOHAA או RTCW ET הXP כתב הודעת שגיעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!והמישחק ניתקע........ :-[ ולפעמים גם המחשב ניכבה מעצמו!!!!!!!!!!!! ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הרידון (יש על הלוח אם כרטיס מסך גםGIFA FORCE)אבל עדיין זה ניתקע................. ניסיתי לעדכן את הדריורים של הלוח אם ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך אבל כלום ניסיתי לעדכן את הXP אבל כלום!!!!!!!!!! מה הבעיה ----------?(אחרי שזה עשה לי ריסטרט למישחק המעלות של הלוח אם ושל המעבד היו על 35-45 אז זה לא זה! הבעיה מזכירה לי תב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

זו בעיה מחרפנת ומוזרה. אחת לכמה חודשים המחשב מחליט שהוא נדלק אבל המסך לא נדלק ולא מגיב וזה מוזר. נשמע כמו בעיית מגעים אבל זה הזוי שזה קרה לי המון והסתדר איכשהו... יש לכם רעיונות? לא משמיע צפצופים ומתחבר לכרטיס מסך חיצוני... בעקרון המחשב עובד טוב אבל לא מבין למה זה קורה. אני בכל פעם משחק עם זה וזה לא עובד עד שאני משחק קצת בפנים המחשב ועובד. אולי כרטיס בעייתי?

3. Started by Kleppy,

היי לכולם. יש לי בעיה שהתחילה לא מזמן, שקצת מטרידה אותי. העניין הוא שבשבועות האחרונים משחקים מתחילים להראות סימני Artifacting. לא כולם, אבל כמות מספיק גדולה שגורמת לי לחשוב שיש בעיה. חשבתי שאולי הבעיה בדרייבר, אז התקנתי אחד חדש (אחרי הסרה מוחלטת של הישן), והבעיה לא נעלמה. ניסיתי לנקות את המחשב מבפנים כי חשבתי שאולי הכרטיס מתחמם מדי, אבל גם זה לא עזר. חוץ מזה, בהגדרות ה- ATI Overdrive זה מראה שהכרטיס עובד על 500MHZ והזכרון על 750MHZ, שזה נמוך בהרבה ממה שזה אמור להיות. אני לא יכול לשנות שום הגדרה, וגם ה- Auto Tune לא מגיב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. Started by mikk,

יש לי KVM Switch של Rose Electronics, והבעיה היא שאיבדתי את החוברת שלו... ועכשיו אני צריך להחליף את התמיכה שלו מ Serial ל PS/2 , את הgiude אליו לא מצאתי ברשת. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי את רצף הכפתורים? או אולי guide? תודה רבה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי לוח אם INTEL 965L ומותקנים לי עליו 2 כרטיסים של 1GB כל אחד של KINGSTON 667MHZ. עלומר 2GB שעובדים ב DUALL CHANNEL. השאלה, אם אקנה עוד 2 סטיקים אז יהיה לי 4GB שעובדים ב DUAL CHANNEL, אבל אם אקנה 2 כרטיסים של 2GB אז יהיו לי6GB, השאלה אם יעבדו ב DUAL CHANNEL?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  6. אוקיי, יש לי לוח אם של אביט, וקיבלתי איתו את הגורו. נכנסתי לOCGURU, לראות מה אפשר לעשות שם... ראיתי שיש מצב טורבו ושיט כאלה (וזה כבר היה על טורבו, כנראה ששינתי את זה כבר)... ואז ראיתי שיש אפשרות להעלות את המהירות של משהו (לא זוכר מה.. אולי הבאס... אם זה עוזר אז המהירות ברירת מחדל הייתה 204Mhz)... העלתי את זה בדי הרבה (עד 250), ושכחתי מזה... אחרי כמה זמן קרס המחשב, וכשהוא עלה, הוא כתב שהווינדוס עולה במצב של Fail-Defualts (משהו כזה... אולי Fail-SafeMode)... ואמר משהו על להחזיר את הברירות מחדל של הCMOS. הלכתי לביוס לעשיתי: Load Optimize Defaults. שמרתי ונכנסתי לווינדוס. הווינדוס לא עלה (הפס טעינה נמשך לדי הרבה זמן), עשיתי ריסטרט והעלתי את המחשב בסייף מוד. עשיתי קלי…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, מדי יום באמצע פעולה המסך נהיה שחור לגמרי ורק ריסט גס משחרר את המחשב (הוא נתקע לגמרי). בעיה אחרת שאולי קשורה: בשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס להורדה של קובץ ישיר מהאינטרנט הוא לא מוריד לי הוא מראה את הסימן של הטעינה וטוען הרבה זמן ובסוף לא מוריד כלום. (זה נכון לכל הדפדפנים, אקספלורר, פיירפוקס, וכרום - ובדקתי שההורדה תקינה הורדתי מאותו קישור במחשב אחר ופשוט העברתי את הקובץ ב usb למחשב שלי). מה עשיתי: חיפשתי וירוסים באמצעות nod32 - אין חיפשתי רוגלות באמצעות malwarbytes anti-malware home - אין עידכנתי דרייברים של מסך ושמע. נכנסתי להיסטוריות קריסות של windows וראיתי שמתי שקיבלתי את המסכים השחורים כתוב: service_KMS.exe הפסיק לפעול. בעיה נוספת שקוראת לי שאולי גם קשורה: לפעמי…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by maozasaf,

יום בהיר אחד הדלקתי את המחשב והתחילו בעיות איתחול . המחשב הוא נייח בן שנה פלוס עם כונן מערכת ssd ועוד כונן רגיל. לוח אם של אסוס. בביוס לפעמיים יש זיהוי כוננים לפעמים אין. מידי פעם המחשב היה מצליח לעלות רק אחרי הוצאת הסוללה של הביוס . הלך לוח אם? (יש אחריות יצרן 3 שנים). אשמח לעזרה לפני שהולך למעבדה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש כפתור כלשהוא, הכפתור שמפעיל את ה"התחל" שברצוני להסיר את תפקודו, הכוונה, שכשאלחץ עליו, מה שהוא אמור להפעיל לא יגיב, זאת אומרת ה"התחל" לא ייפתח, משום שאני נוגע בכפתור זה לפעמים בטעות באמצע משחק וזה יוצא לי מהמשחק וזה מציק מאוד..... מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  10. בימים האחרונים פתאום המחשב מתחיל לדפוק לי את הגרפיקה - טקסטים וסמלים נעלמים והתוכניות לא עובדות כ"כ. לפעמים סתם לא עובדות ולפעמים עם הודעת שגיאה שאומרת שהיישום הוא לא של win32. אין לי מושג ממה זה יכול לנבוע, יש לי כמה תוכניות שרצות ברקע תמיד כמו uTorrent, אימיול, ICQ, פיירפוקס ואאוטלוק אקספרס. ריסט פותר את הבעיה עד שהיא מופיעה שוב. הרצתי memtest למשך 9 שעות בלי שגיאה. צילמתי כמה סקרינשוטים בקושי רב - אם מישהו יודע מה זה לעזאזל זה ממש יעזור תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לפעמים תוך כדי עבודה בווינדוס פתאום המחשב מאתחל לבד בלי כל הודעה מוקדמת. יש מצב שזה משהו שקשור לטמפרטורת מעבד? האם הערכים של הטמפרטורות תקינים? כאשר פתחתי פיזית את מכסה המחשב הם ירדו כל אחד ב5-10 מעלות המעבד הוא AMD ATHLON 2500 מצורפת תמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Blkm,

קניתי לפני שבועיים מערכת שמבוססת על Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ..…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. Started by __MIKO__,

לאחר שהתקנתי ועמלתי קשות בדרוג ל P4 2.4 לוח ASUS DUAL DDR , כל פעם שאני מעלה את המחשב לאחר זמן מה שהוא היה כבוי, המסך עולה מכווץ ( כמו מסך 16:9 אבל לאורך...) ורק הדלקה וכיבוי שלו פותרים את הבעיה. כרטיס המסך כבר היה קיים במחשב הישן ( g-force 4) . למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  14. עשיתי פורמט עכשיו המחשב מזהה כאילו יש לי רק 512 מגה RAM ויש לי 1024 מה לעשות? שאני פותח את הטלווזיה זה מביא לי הודעת שגיאה שצריך לסגור את התוכנה ומציע לי לשלוח את הבעיה למייקרוסופט (ההודעה הרגילה והמעצבנת...) מה זה יכול להיות?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. שלום, ביצעתי clone למערכת ההפעלה (כלומר לכונן C) לכונן אחר ורציתי שהוא יפעל ככונן הראשי. הגדרתי ב-BIOS שהוא ירוץ קודם, הגדרתי אותו כ-ACTIVE בהגדרות של הדיסקים - ועדיין הווינדוס עולה על כונן C. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  16. אין לי מושג מה השבב הזה (מסומן באדום בתמונה) אך בכל אופן הוא מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד של מעל 75C!! (נמדד עם חיישן טרמי) אי אפשר לגעת בו ליותר משנייה מרוב שזה שורף. חוץ מזה המחשב עובד מצויין כאילו שאין שום בעייה אבל אני מפחד רצח שפתאום משהו יישרף, יתפוצץ או יפסיק לעבוד! זהו לוח אם חדש שרק אתמול חזר מהחלפה!! בקשה - ממי שיש לו את אותו הלוח, אנא בדוק אם גם אצלך החלק שורף! עריכה: אני מציין שניסיתי להפעיל את הלוח לבד בלי שום דבר מחובר אליו, ממש כלום חוץ מהמעבד, זכרונות וכרטיס מסך והחלק הנ"ל עדיין מגיע לאותם הטמפרטורות! מרוב שהחלק חם הוא מחמם את כל האזור! כעיקרון המחשב דלוק כבר 35 דקות בערך וכלום לא קרה והמחשב פועל כרגיל אבל החלק עדיין חם רצח וגם מה שלידו... למי שמבין באלקטרוני…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  17. שלום חבר'ה! התקנתי לאחי VISTA במקום XP ,הכל עובד מצויין ,מלבד הכרטיס קול Esi Waveterminal 192M . הורדתי דרייבר שמתאים לויסטה ,אגב ,הוא היחיד שיש באתר שלהם שכן תומך בויסטה אז אין הרבה אופציות. אבל אני מקבל את השגיאה הבאה: Windows הצליח להתקין תוכנת מנהל התקן, אך תוכנת מנהל ההתקן נתקלה בבעיה כאשר ניסתה לפעול. קוד הבעיה הוא 39. מזה ? לא נתקלתי בזה בחיים.... אשמח לקבל תשובה בהקדם ,אני ממהר וצריך לחזור הביתה (פרוייקט סיום באנגלית יש לי על הראש :-\) תודה רבה מראש. ליאור.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by TAMIRRR013,

שלום יש לי מחשב יחסית חדש מעבד E6500 2GB RAM 8400GS לוח של ASUS לא זוכר ספק HEC 500WTT קנייתי ליפני כחצי שנה מאייבורי ומידי פעם המחשב היה קופא באמצע גלישה באינרנט או צפייה בסרט,היום אחותי ראתה קופיקו ופיתאום היה מסך כחול והיה רעש מהרמקולים טררר,גם שהמחשב קופא יש תצליל הזה הינה MINIDUMP שהעלתי http://www.f2h.co.il/6902876687236 אשמח עם תוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by alergic,

אני לא יודע אם זה בעיית החומרה, אתם תשפטו: לאחרונה דוד שלי חווה בעיות עם המחשב כך שהוא מתכבה ללא סיבה מיוחדת. כשהוא הביא לי את המחשב עשיתי את הבדיקות הבאות: בדיקת טמפרטורת המעבד - לא חריג. החלפת הארד דיסק - עדין מתכבה. החלפת כבל IDE- עדין מתכבה. הדברים שלא בדקתי ואין לי את האמצעים לבדוק: החלפת ספק כח החלפת צורב DVD הבעיה מתחילה כשווינדוס מגיע לחלון שבו הסמל של מיקרוסופט מתחבר ביחד מארבע צבעים. כמו כן מצב בטוח לא עובד. BOOT מהדיסק גם לא עובד. אני עכשיו מפרק את כל המחשב לחלקיו ומרכיב שוב (אולי קצר כלשהו). תודה מראש על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ניסתי לחבר את ההארדיסק לכמה מחשבים שונים והווינדוס לא רוצה לזהות אותו,זה נותן את השגיאה הבאה http://img521.imageshack.us/my.php?image=74117952jl8.jpg http://img100.imageshack.us/my.php?image=60682134it2.jpg ניסתי להחליף את ההארדיסק עם הארדיסק אחר שעובד תקין (לקחתי ממחשב שעובד), ניסתי להחליף גם את הכבל SATA,אני בטוח שהבעיה היא מהלוח של המארז אבל מה כבר יכולה להיות הבעיה? זה ההארדיסק http://img143.imageshack.us/my.php?image=68372320vk4.jpg http://img143.imageshack.us/my.php?image=10914574jx5.jpg אני מצטער שלא רואים ישירות את התמונות,אני יותר מחצי שעה מנסה ולא מצליח.. תודה רבה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by zadalbala,

שלום חברי פורום נכבדים, לפני יומיים במהלך משחק מחשב (גרפיקה לא כבדה במיוחד) קרס המחשב והראה מסך כחול למספר שניות ואחר כך ביצע ריסט אוטומטי. לאחר מכן הציג מסך שאומר שארעה שגיאה בהעלאת הווינדוס ונתן לי 2 אפשרויות: 1) repair 2) start windows normally לאחר שנתקע במסך Starting windows במשך למעלה מ-20 דקות, ביצעתי ריסט ובחרתי באפשרות הראשונה ריפר. המחשב הציג מסך שחור עם סמן העכבר בלבד למשך יותר מחצי שעה. החלטתי לנסות ולהעלותו במצב בטוח Safe mode אך כאשר הוא הציג את הלוגים של כניסה לסייף מוד הוא נתקע על הקובץ c:/widowns/system32/drivers/CLASSPNP.SYS ולאחר כ-10 דקות מופיע מסך כחול לעשירית שניה (כך שאני לא מצליח לקרוא מה רשום שם) ומבוצע ריסט אוטומטי. - סיסטם ריפר לא מוצ…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, האינטרנט נתקע כל הזמן והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה בחזרה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה לעשות? תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. Started by fender1989,

קניתי כרטיס מסך חדש geforce 6600gt וקניתי אותו כי הכרטיס מסך הקודם שלי די נדפק כאילו פתאום היה לי 25 fps קבוע ולפני זה היה לי איזה 120 אז קניתי כרטיס מסך חדש ועכשיו אני נכנס לשרתים לשחק אני משחק על איזה 200 ואז אחרי איזה דקה הוא יורד שוב ל30..מה יכול להיות הבעיה? יש לי דרייבר מהאתר של החברה הכי חדש שיש...ויש לי פשוט אותו fps כמו הגיפורס 4 שהיה לי וזה מעצבן...בקשה לעזור אולי תעזרו לי להגדיר דברים לא יודע משו

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by nizans,

גיליתי שהכרטיס מסך - 285GTX לא מוציא קול דרך HDMI אחרי בדיקה גיליתי שצריך להיות כבל SPDIF שמחבר בין הלוח אם לכרטיס ואין לי אותו. מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by gilad88,

שלום לכולם... לפני כחודש קניתי מסך 24 אינץ של סמסונג.. מזה כבר שבוע ישנה בעיה רצינית במסך.. לכיתוב יש צל,התמונה מרצדת וממש יש קושי רב בקריאת דברים או התבוננות בתמונה עד כדי שזה מעיק ואין רצון בכלל להסתכל על המחשב.. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אם זהכרטיס מסך,הגדרות שצריך לשנות וכו'.. שמישהו יגאל אותי מייסורי כי לאט לאט אני כבר לא רואה טוב... תודה!

• 3 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.