עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה במחשב איך שאני מדליק את המחשב בהפעלה המחשב נכבה ואחר כך מדליק את עצמו שוב ככה כל הזמן עכשיו מבחינת קירור אין לי בעיה בכלל בדקתי כל המאוורים אצלי תקינים ועובדים יכול להיות שזה הספק ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  2. בעייה שמופיה לי לאחרונה. כשאני משתמש במחשב המחשב עושה לעצמו ריסט או שהמסך הופך לשחור ולא מראה כלום אבל לא עולה ולא עושה כלום ורק כשאני עושה ריסט (דרך הכתפור על המארז כמובן) המחשב עולה מחדש. חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך כי היו כמה פעמים שראיתי מריחות כאלה של צבעים מן כתמים כאלה לא ברורים. בקיצור משהו דפוק בתצוגה. אז שלחתי את הכרטיס מסך לחנות שיבדקו אותו, מעבדה הם אמרו וכו'. לבנתיים אני עם כרטיס אחר עכשיו לי בעייה עם הריסטים האלה ומה שכתבתי למעלה. הסרתי לחלוטין את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של ATI. וזה לא עוזר כי זה קרה לפני שעה וחצי ככה שוב, המחשב עשה ריסט לבד. אין לי בעייה של חום למעבד מה זה עוד יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by gil5,

האם אפשר לחבר מצלמת וידיאו בעלת יציאת FireWire למחשב לחיבור ה USB בעזרת כבל מתאם מ FirWire to USB ?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  4. שלום אנשים ברשותי Dell vostro v130 מדובר במחשב נטול כונן דיסקים. כאשר רכשתי אותו, נאמר לי כי ישנו עותק מקורי של ווינדוס במחיצה פנימית במחשב, וכי באם אני רוצה להתקין מחדש, כל שעליי לעשות הוא לגשת למחיצה זו. לאחרונה נהרסה לי ההתקנה של ווינדוס ועל כן ברצוני לפרמט ולהתקינו מחדש, ואמנם, אני לא מבין כיצד אני אמור לגשת למחיצה זו. כיצד אני אמור לעשות זאת? דרך הביוס אני לא רואה דבר שיכול להעיד על booting דרך אותה מחיצה, ואני לא מוצא שום קומבינציה של כפתורים שעליה אני אמור ללחוץ בעת הפעלת המחשב ע"מ להפעיל את ההתקנה אודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  5. שלום לאחרונה המחשב התחיל לקרוס לפחות פעם ביום. לרוב זה קורה בשימוש בדפדפן. מתבצע ריסטרט ללא מסך כחול ואז מופיעה הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ומצורף דוח שגיאה. עשיתי סריקת וירוסים תולעים ובר מינן ואין שום דבר חריג. צירפתי את דוח השגיאות שמצורף להודעה.(3קבצים) אשמח לקבל תשובה לגבי מקור הבעיה ממישהו שיודע לפרש את הדוח המצורף. תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  6. אהלן, יש לנו אינטרנט של הוט (100 מגה) שמחובר לטלווזיה חכמה, לעיתים ניידים של המשפחה, ושני מחשבים. משום מה כאשר אני מדליק את המחשב שלי מהירות האינטרנט נופלת מיד לאיזור ה 1 מגה לשניה. אציין שלאחרונה האינטרנט לא יציב בלי קשר, והיו מקרים שגם כשמחשב מכובה נדרש איפוס לראוטר כדי שהאינטרנט יהיה תקין. עם זאת, בדקתי מספר פעמים והמהירות נופלת גם כשהמחשב דולק, וברגע שמכבים שוב היא חוזרת.ואין לי תוכנות שרצות ברקע כמו טורנט/סטים/אוריג'ין. גם במנהל המשימות לא מוצג שימוש באינטרנט בכלל. אני מוריד טורנטים מדי פעם אבל מעבר לזה מנסה להמנע מאתרים מפוקפקים. סריקה מלאה של ווינדוס לא העלתה כלום. מה יכול להיות הגורם לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  7. חברה שלי קנתה את הנייד הזה לפני חודש בערך. היא מאוד מרוצה ממנו באופן כללי, אבל נראה שיש איתו בעייה מסויימת: צידו הימני של המשטח העליון (איפה שהמקלדת) ממש חם - להערכתי כ50 מעלות, הרבה יותר משאמור להיות לפי ההגיון וביקורות ברשת. בהגדרות הסוללה המאוורר של המעבד מכוון למצב אקטיבי, ופתח האוורור הימני פולט אויר כך שאני מניח שהוא עובד. רצוי לציין שהטמפרטורה הנ"ל מתקבלת אפילו במנוחה. מה יכול לגרום לכך? מה בכלל נמצא בחלק הימני שיכול להתחמם כך - המעבד או כרטיס המסך (בגרסה של המחשב שלה מדובר בHD6470)? בינתיים המחשב עובד בצורה תקינה, אבל זה ממש מציק ואני מניח גם לא תורם במיוחד לתוחלת החיים שלו. ועוד דבר: המחשב נקנה ללא מערכת הפעלה, כי היא השיגה עותק חוקי בהנחה גדולה. היא לא בדיוק שיא…

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by Satlan,

אהלן סידרתי כבלים במחשב, החלפתי מאווררים וכדומה והוצאתי את הכרטיס החביב מהסלוט PCI שלו כדי לנקות מתחת. כשחזרתי למחשב, והפעלתי, הסאונד לא עבד, יש רק "בומים" כאלה ברמקולים. כאשר אני נכנס לווינאמפ ושם שיר הכל נראה טוב, גם בדריברים יש תנועה של סאונד.. ורק סאונד חיצוני אין.. מה זה יכול להיות?!

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by Tom3bar,

אהלן, יש מחשב חדש, והשאלה שלי היא איך לפרמט את ה HD החדש ? יענו לחלק למחיצות ולפרמט ב NTFS... - איך? תודה רבה, ואני מקווה שזה הפורום הנכון לזה : תום.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by ron100491,

שאלה לי אליכם המבינים יותר.. שמתי במחשב רזולוציה גבוהה מדי ועכשיו המסך לא מציג לי כלום...פשוט מסך שחור... אני רואה הכל לפני שהמחשב עולה ואיך שהוא רושם שהוא מתחבר לווינדוס הוא נכבה...מישהו יודע אולי מה עושים ואיך אפקר לשנות רזולוציה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  11. Started by SatlaHarfa,

אז דבר ראשון זה המחשב שלי: Core:Intel i5 4590 3.3 Ghz MotherBoard:Gigabyte GA-B85M-D3H RAM:2X4 Kingston Hyper-X 1600Mhz GPU:Sapphire R9 290 Tri-X 4GB OC Case:NZXT Phantom 410 Black PSU:FSP Raider 650W Optical Disc Drive:Lite-On iHas124 CPU Fan:Scythe Ninja 3 בשבוע/3שבועות האחרונים יש לי תקיעות מוזרות במחשב לדוגמא: אני רואה סרט ב POPCORN TIME ומידי פעם יש תקיעה כמו מין נפילה ב FPS ושאני מריץ לאותה נקודה שוב זה רץ חלק ככה שזה לא בעיה בסרט. שאני משחק FAR CRY 4 עשיתי BENCHMARK עם FRAPS ויצא MIN:39 AVG:46 MAX:52 ויש תקיעות חזקות מאוד שכבר ממש אי אפשר לשחק! המשחק רץ חלק ופתאום יש תקיעה לחצי שנייה וזה ממשיך לרוץ חלק ואז אחרי 5 שניות שוב תקיעה חזקה וזה מעצבן!!!!!!! המשחק רץ על …

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by mekaiten,

קריאה לעזרה יש לי מחשב ישן - 5 שנים לפחות- שעבד ממש יפה עד לפני שבועיים. ככה פתאום, ללא התקנת שום דבר חדש, התחיל להיתקע מידי פעם. בהתחלה אחרי כמה שעות עבודה ולאחרונה אחרי זמן קצר. במדידה האחרונה שלי נתקע אחרי חצי שעה. אבל יותר חמור, כשאני עובר מדף לדף, באופיס או באינטרנט, מתקבל מסך שחור ל-5 שניות ואחר כך זה עולה. באופיס אני מדפיס שלוש עד ארבע שורות והוא נתקע לגמרי. גם ה- alt+ctrl+del לא עובד ואני צריך לרסט עם כפתור הריסטרט שליד כפתור ההפעלה. זה כל כך חמור כי אני עובד הרבה עם המחשב לצורך הפרנסה. בבקשה עזרו לי איציק פרטים על המחשב שלי: Windows XP Home Edition גירסה 2002 Service Pack 3 OEM-0069067-94112-76425 ] לא יודע אם השורה הזו נחוצה] Intel® Core™ 2 CPU 1.80GHz @ 4300 R…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by Mohican,

שלום לכולם, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מחשב ישן (פנטיום 1 133, 64 מגה זיכרון,1.7 דיסק קשיח, מודם 14400 , windows 98 SE) :-) לפני שאתם יורדים עלי: יש לי מחשבים נוספים: AMD 2.4 ופנטיום 3 600. פשוט בקטע של נוסטלגיה אני מעוניין להפעיל אותו, להוריד עבורו עדכון של נורטון אנטי וירוס (דרך Live Update) ולמסור אותו לקרובת משפחה עם ילדה קטנה. בכל מקרה, אני מעוניין שיהיה קשר לאינטרנט דרך המודם הקיים: boca 14400, אפילו למשלוח מייל פעם ביובל. העניין הוא, שלאחר כמה שניות עד דקה של חיבור לספק האינטרנט, המודם מתנתק. חיברתי מודם חיצוני US Robotics 56k ואתו סיפור חוזר על עצמו! יש למישהו רעיון מדוע? מה כדאי לבדוק? תודה.

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  14. ואני צריך להכנס כל פעם מחדש להגדרות OSD איך עושים שזה ישאר?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  15. אהלן. שמתי לב לאיטיות רבה במחשב והפירמוט המהיר לא כל כך עזר. החלטתי לעשות low level format. תוך כשעה המד הגיע ל18 אחוז וכך זה כבר עומד כשש שעות. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה או שהפיתרון היחיד זה החלפת הדיסק הקשיח?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  16. Started by mrraz,

שמתי לב שיש בעיה בלוח הזה ואולי גם בשאר הלוחות של הצ'יפסט יש תוכנה מסויימת בעדכון חלונות בקשר של איחסון שברגע שמעדכנים אותה נעלם הרכיב של התקשורת ופשוט אין LAN. מסירים אותה והכל בסדר. יש FAQ בנושא באתר של אסרוק. אתמול עדכנתי תוכנה שמאיצה את יוטורנט, התוכנה פועלת על מתאם התקשורת. לאחר העדכון נעלמה כל התמיכה ב-USB (אין עכבר) וכמובן גם האינטרנט. מי שאין לו עכבר בשקע רגיל יהיה בבעיות מאחר ולא יצליח להסיר את התוכנה. אחרי הסרת התוכנה הכל בסדר. בקיצור עושה רושם שיש בעיה גדולה בנושא.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  17. Started by ronaldo23,

Intel® Core i7-4790K CPU @ 4.00GHz x 8 ‎(4.00Ghz ram:16 giga NVIDIA GeForce GTX 970 יש לי בעיה במשחקים שאני אמור להריץ בקלות,מופיעים קווים אופקיים על המסך וזה מפריע וגם כשאני מוריד את הגראפיקה לLOW עדיין מופיעים הקווים ברוב המשחקים זה ככה יש כמה בודדים שלא ועדכנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך ולא עוזר בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by idow,

שלום חברים, מותקן לי על המחשב WIN XP PROFESINOAL. כנראה שהייתה שם איזו בעיה והיום כשפתחתי את המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Windows couldn't start because the following file is missing or corrupt: windows/system32/config/system ואז הוא אומר לי שכדי לתקן את זה אני צריך להכניס את ה CD של ההפעלה ולבחור במוד של ריפייר. ניסיתי להפעיל את המחשב עם SAFE MODE, לנסות לחזור לקונפגרציה הקודמת שעבדה אבל שום דבר לא עזר. כשאני מכניס את הדיסק של WINXP ולוחץ על REPAIR הוא פותח לי את c:/windows ואז אני יכול בעצם לכתוב כל פקודה שיש בספריה. מה אני אמור לעשות שם? איך מתקנים את זה? אם אני ינסה להתקין את ה XP מהתחלה, הוא ימחוק לי את כל הקבצים והתוכנות או ימשיך לעבוד כרגיל אחרי זה?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by ohadbx,

החלטתי להחזיר לפעולה את המחשב הישן שלי- פנטיום 3 במהירות 800 מה"ז. 128 מ"ב זכרון SDRAM. (מזוהה כ 131 מ"ב). יש לו דיסק קשיח 10GB שהייתה לו התקנת ווינדוס דפוקה. העברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר,בצעתי תיקון של הווינדוס (XP) וסדר בתקיות (כלומר הדיסק הקשיח והווינדוס שעליו עובדים בסדר, בגלל זה גם לא פתחתי את הדיון בפורום ווינדוס). כשהחזרתי את ההארד דיסק למחשב הישן הופיעה בעיה:במהלך ה BOOT מופיעה פס טעינה שחור לבן של ווינדוס וכשהפס מגיע אל הסוף כלום לא קורה (חיכית לפחות 20 דקות). ניסיתי גם להפעיל ב safe mode וגם לא הולך- המחשב פשוט נעצר באמצע רשימת הקבצים לטעינה.(נעצבר בקובץ mup.sys) מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש שאלה נוספת- יש לי סטיק של 128MB זכרון SDRAM שכשאני מחבר אותו לב…

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by Eksh,

שלום לכולם יש לי מסך DAEWOOD LCD TFT 19" דגם HL-900 עכשיו הבעיה מתרחשת אחרי הפסקות חשמל או כל כיבוי פתאומי [שהמחשב והמסך דולקים] אני מדליק את המחשב,המחשב עצמו עובד והכל,אבל המסך לא מראה כלום. רק אחרי חצי שעה-שעה אחרי שאני משאיר את המסך והמחשב דולקים ביחד,אז המסך מסכים להראות משהו =\ חוץ מהבעיה הזאתי ברוך השם הוא עובד טוב איך אפשר לסדר את זה שזה יידלק נורמלי אחרי הפסקת חשמל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by Yoel Shapira,

אהלן חברים, יש לי ווינדוס 7 ואני מעוניין לשדרג ל10, הבנתי שיש אפשרות פשוטה ואפילו חוקית לעשות את זה בחינם, הבעיה היא שהווינדוס שיש לי הוא פרוץ(מדי פעם גם קופץ לי הודעה על זה). השאלה היא האם במצב כזה אני יצליח לעשות את השדרוג, ולא יהרוס את המחשב, אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  22. Started by za-david,

קודם כל ברצוני לציין שהשאלה היא למטרת ידע ואין מדובר בתקלה שאני צריך לפתור. אז ככה, הבעיה היחידה שלי בהרכבת מחשב חדש היא בחיבור לוח האם למארז, הבעיה היא בחיבור הכבלים הקטנים מהמארז ללוח האם, אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך העניין הזה עובד, לפי אילו סימנים הולכים או אם יש איזשהו סדר סטנדרטי מסוים. תודה מראש לכל המגיסים שיכולים לעשות לי סדר בעניין.

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  23. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש בעל מעבד I7, האם ניתן(ורצוי) להשתמש ב-IMAGE של תוכנת אקרוניס שנלקחה ממחשב בעל מאפיינים דומים(מעבד ישן יותר I5) כדי לבצע התקנה של WIN 7 ועוד מס' תוכנות?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by draak31,

לאחי יש ibm t41 עם כונן cdrw/dvd (הדגם שלו זה Matshita UJDA755z. כשאני מנסה להכניס אליו דיסק דיוידי עם מוזיקה הוא לא מצליח לקרוא אותו ואם הוא כבר מצליח אז הוא לא מצליח להעתיק ממנו דברים. הדיסק פעל לי בנגן דיוידי ובמחשבים אחרים. דיסקים אחרים פועלים במחשב.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by halo,

שהמחשב מתאמץ הוא עושה מסכים כחולים ואז צריך לעשות ריסט המסכים הכלחולים ריקים לא כתוב עליהם כלום אני חושב שזו בעיית זיכרון כי לפני שהחלפתי לוח אם זה גם עשה ריסטים ואחרי שהחלפתי זה ממשיך בדקתי גם ב MEMTEST וזה הראה שגיאות אבל איך אני יכול להיות בטוח שאני יחליף זכרונות וזה יסתדר? דרך אגב איזה זכרונות מומלץ לקנות ו זכרונות שעובדים על DC אילו זכרונות מיוחדים או ש 2 באותו נפח ואותו סוג יהיו על DC לבד? תודה לעזורים

• 15 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים