עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם... צירפתי מפרט של המחשב שלי בקובץ תמונה... הערה קטנה: החלפתי את הכוננים הקשיחים של סמסונג ב- WD caviar black 2TB 64MB 7200RPM SATA 3 WD2002FAEX מחולק אצלי לשתיים C - 200GB D - 1.62 TB השימושים שלי הם סרטים HD ואפילו בלוריי מלאים (ללא כונן בלוריי), משחקים כמו PES 2013 DIRT וכו', DLNA ALLSHARE אינטרנט מוזיקה. 1.לפני כשבועיים נפל לי המחשב והפך להיות איטי. מרעיש (גם לפני הנפילה הוא התחיל להיות איטי). סרטים נתקעים לי, מוזיקה קופצת, חילוץ קובץ מהוינראר לוקח שנים ועוד. ניקיתי את המארז קצת ואחד המאווררים לא עובד, זה שנמצא על הדבר הזה שדבוק למעבד. נראה לי שצריך להחליף מארז בלי שום קשר... מה אתם ממליצים לעשות? לקחת אותו לבדיקה? אצל מי? החברה שקניתי ממנה את המחשב (SKYPC)…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום לאחרונה המחשב שלי מסרב להדלק ואני צריך להוציא את התקע ולהחזיר אותו אחרי מספר שניות ( ולפעמים אני צריך עוד לחזור על זה פעמיים שלוש ) ואז הוא נדלק . בעייה נוספת היא שבעת שינויי מתח ( הדלקת המזגן בחדר /תנור חימום ) המחשב נכבה לפתע. מה אפשר לעשות ?? אולי להחליף ספק כח? נסתי להחליף כבל חשמל לעבור ע"י קבל מאריך לשקע אחר אך אין שינוי .... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  3. עוד בתחילת השבוע הכל היה סבבה עכשיו לא מזהה בכלל , נסתי שני דיסק און קים , הכונן לא מופיע וגם צליל הזיהוי לא נשמע .. כניסה קדמית בלבד, כניסה אחורית עובדת רגל . תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Ray100,

יש לי מחשב שללא כל התרעה לוח האם שבק חיים (P4C800-E של ASUS ) כרטיס מסך עובד. מעבד 2.8 המעבד בבדיקה שערכתי מתחמם כלומר חי. ניתקתי כמובן את שאר הרכיבים, בחנתי את הלוח, את הקבלים ואין דבר יוצא דופן הספק גם כן עובד טוב. אין שום תגובה מהביוס המסך כבוי ולא מגיב (הוא תקין) בהדלקת המחשב. ניראה שהביוס פשוט לא מגיב האם יש סיכוי שהביוס נמחק ואם כן איך ניתן לשחזר אותו או שהסיבה אחרת? תודה מראש Ray100

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. היי, אני אהיה כנה איתכם - אני בתקופת המבחנים עכשיו וכל החומר שלי כולו נעול בתוך המחשב הזה. המטרה שלי כרגע היא לא להשיב את המחשב לתפקוד מלא אלא "להדליק" אותו כדי שתהיה לי את האפשרות לגבות את החומר של המבחנים שנותרו ומשם אשלח אותו לתיקון בTMS. אבל אסביר מה קרה למחשב - מדובר במחשב הנייח שרשום בפרופיל שלי (כן אני יודע, אי אפשר לראות את המפרט שלי. אל תשאלו אותי, זאת בעיה של מערכת הפורומים פה שאי אפשר לראות את המפרט ע"י לחיצה במפרט בצד) ולמען האמת לא עשיתי למחשב שום שינויים פיזיים בחצי שנה האחרונה. כשקיבלתי את המחשב הדברים היחידים שעשיתי היו להוסיף 3 כוננים קשיחים ולהחליף את הקירור מעבד לקירור מים סגור. על המחשב הרצתי ווינדוס 8.1 פרו. בכל מקרה, בתקופה האחרונה (תקופת המבחנים) לא…

• 33 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by cena00,

שלום לכולם. אתמול ממש התחשק לי לשחק בCOD, אחרי שלפחות שנה-שנתיים לא שיחקתי במחשב. הורדתי, התקנתי, נכנסתי, והמשחק מקרטע על ההגרות הכי נמוכות. חשוב לציין שהמשחק עבד לי פעם בצורה מעולה במחשב, על הגדרות גבוהות אפילו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה! מפרט: core2dou e4600 nvidia 9600gt 512mb 2GB ddr2 HU HITACHI 320gb

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by itaysp,

זה התחיל אתמול.. אמרתי לא נורא במילא אני מחר מפרמט. פירמטתי היום, והמחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס רשת. ניסיתי להתקין דריברים והוא עדיין לא זיהה. שמתי את הכרטיס רשת במחשב אחר וישר הוינדוס זיהה אותו והתקין אותו. ניסיתי להחליף את המקום ב PCI אבל זה לא עזר. יש רעיונות? עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה אבל משום מה אחרי כמה דקות פתאום נעלם הכרטיס!!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by Bittersteel,

ערב טוב, במשך תקופה ארוכה הייתי מתחבר לרמקול חיצוני באמצעות רכיב bluetooth שהלוח אם תומך בו (z270i). היום פתאום אני לא מצליח להתחבר לרמקול, ואני רואה שאין לי יכולת לקלוט bluetooth במחשב :( מישהו מכיר את התופעה? ווינדוס 10.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by amnonco,

פתאום ככה, המחשב הפסיק לזהות את הHD. היו לי עליו נתונים לא מגובים, ועכשיו אני שוקל שחזור. ניסיתי להחליף בקר עם HD אחר (שהחנות נתנה לי בגלל האחריות), וזה לא עבד. חשוב לציין שהבקר לא היה 100% זהה. (אותו HD רק יוצר במדינות שונות). ניסיתי לבדוק אם זה רק הwindows אז השתמשתי באובונטו, והדיסק לא זוהה, במקום WD 0.5Tהוא זיהה 2T וunknown partition. בקיצור, יש עצות? ברור לי שהמידע נמצא על הדיסק, אבל אי אפשר לגשת אליו. אשמח לקבל כל עזרה שהיא.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by POPCORN,

יש לי מחשב נייד של טושיבה המחשב מזהה את הארדיסק אבל לא מוצא עליו Boot הפעלתי עליו לינוקס דרך usb ואני רואה שלא רואים את הכונן ככונן רגיל (היו לי שתי מחיצות ואת שיהם הוא לא מזהה) בהצגה של חיבורים למחשב הוא מזהה את הכונן usb ואת הארדיסק אבל רושם עליו "שחזור" ומראה שהוא ריק - אין גישה אליו מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לתקן את זה? (אולי נמחקו הפרטישנים?) יש לי חומר חשוב עליו אשמח לעזרה תודה רבה

11. המחשב מזהה את האינטרנט במקומות אחרים, אבל לא מצליח להתחבר ברשת הקווית הביתית (מחשבים אחרים בבית כן מתחברים, בדקתי בנקודות שונות). האינטרנט מוגדר באופן כללי (שדות ריקים) כך שאמור לזהות אוטומטית.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד,אני משתמש בWINDOWS 7,לא הייתה לי בעיה כזאת בעבר. הWINDOWS מזהה את הכונן תקליטורים במנהל ההתקנים אך אני לא מצליח להתקין אותו. גם כשהתקנתי DAEMON TOOLS לא הצלחתי ליצור כוננים וירטואליים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by zohar50,

מחשב נייד מסוג סמסונג, הפסיק פתאום לזהות דיסק-און-קי. כאשר מכניס ל- USB מכשיר אחר (רדיו/אוסניות/נייד) יש טעינה. אך משום מה לא קורא את התוכן של הדיסק-און-קי. מה עושים? תודה

14. Started by VEREDM12,

המחשב שלי הפסיק לזהות את התקני ה- USB הקבועים ( מדפסת, דיסק נייד...) וכותב unknown device וכן one of your USB is mulfanction הוא לא מזהה אף התקן אך מזהה את ה- USB . נא עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. שבוע טוב לכם, מאתמול המחשב הפסיק לזהות כונני USB, ניסיתי 2 DOK, ו2 כוננים חיצונים, וכלום. כל הארבעה עובדים בוודאות, ניסיתי על מחשב אחר ועל טלוויזיה. בכל חיבור ל-USB הווינדוס טוען שיש בעיה עם הכונן ונותן את השגיאה הבאה: "עליך לאתחל את הדיסק בכונן X בטרם תוכל להשתמש בו". הבעיה שגם לא ניתן לעשות אתחול. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים לUSB ואין איתם בעיה. כמו שזה נראה במנהל ההתקנים הכל בסדר, ואין בעיה של ה-USB לזהות את ההתקנים שחיברתי, זה כאילו יש לו בעיה לקרוא את החומר עליו, והוא טוען שהוא פגום. ניסיתי להסיר התקנים, להתקין מחדש, להפוך את ההתקן של הכונן USB ללא לזמין ולזמין שוב וגם לא עזר, מחקתי את הקובץ INFCACHE.1 מהתיקיה שלו ב- system32/driverstore כדי שווינדוס …

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by Gimel,

יש לי מדפסת לייזר סמסונג SCX 3405F. בשבוע האחרון המחשב הפסיק לזהות אותה. היא מופיעה כהתקן USB לא מזוהה. זה ככה גם במחשב נייח וגם בנייד. זה אומר שהיא התקלקלה או שיכול להיות משהו אחר?

17. יש לי פה מחשב יחסית ישן עם AMD Sempron 2600/2800 (לא זוכר בדיוק). עד אתמול לא היו לי בעיות. מפעם אחת שכתיביתי אותו הוא מודיע ב- Boot עוד ממש בהתחלה שהוא לא מזהה מקלדת. הוא כותב No Keyboard Or Keyboard Error. ניסיתי להחליף כמה מקלדות, לכבות ולהדליק את המחשב בכל פעם שאני מחליף מקלדת, להדק את הכבל חזק לשקע - אבל נאדא. כלום, הוא פשוט לא מוכן לקבל את המקלדות. את כל המקלדות חיברתי ב- PS2 ואין לי פה מקלדות USB (אני גם לא יודע עד כמה זה יעזור, לפעמים מחשבים מחפשים רק ב- PS2 ובכלל לא נותנים למקלדת USB לעבוד בשלב הזה). אני כבר די אובד עצות. אשמח לכל הצעה לפיתרון. וזה קצת דחוף אז כמה שיותר מוקדם יותר טוב תודה!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, פתאום עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתקע במסך הראשון הראשון שהמחשב עולה בו (זה שרשום בו את המהירות מעבד ואת המסטר-סלייב ומשם נכנסים לביוס), עשיתי ריסטרט והמחשב עשה המון ציפצופים קצרים ומהירים אז עשיתי עוד ריסטרט והוא עוד פעם נתקע במסך ההתחלתי.. אממ ניסיתי להחליף זיכרון וזה לא עזר,ניסיתי לנתק את הסידירומים/כרטיסי פיסיאיי וזה לא עזר (לנסות מעבד אחר? יש לי 2.6 בארון) כמובן ניסיתי לאפס ביוס יותר מפעם אחת וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by tovtov,

בוקר טוב, אז ככה: יש לי מחשב שלא עובד. כאשר מדליקים אותו המאוורר לא פועל מה שרואים זה שנורית הבקרה בלוח האם נדלקת המאוורר של הCPU פועל לשנייה ומפסיק. המעבד לא מופעל וכלום לא נדלק . מה יכולה להיות הסיבה?? תודה, יוסי

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. היי, כרגיל, המחשב שלי ממשיך לעשות בעיות. הפעם, הלכתי לישון כשהמחשב דלוק ועסוק בהורדות, וכשקמתי בבוקר, המחשב עבד אבל היה מסך שחור וריק. מאז, הוא לא מצליח לעשות פוסט אפילו, הכל מסך שחור וגם בלי צפצופים. הצפצוף היחיד שאני מקבל הוא כשאני מוציא את הזכרון. בדקתי זכרונות נוספים ואותה הבעיה - מסך שחור. ניסיתי לנתק הכל מהלוח ולחבר בהדרגה, שום דבר לא עוזר. ניסיתי לפרק את המאוורר של המעבד ולחבר בחזרה, גם לא. המחשב פשוט משותק. מצפה לתגובות, תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by sabosal,

יש לי מחשב חדש, שקניתי לפני חודש בערך. הכל היה בסדר, עד אתמול, כשניסיתי להדליק אותו, והוא פשוט לא נדלק. לא היה שינוי מבחינת החומרה בין שני המצבים. הוא פשוט מסרב להידלק. הספק נראה עובד, והמאווררים של הכרטיס מסך והמארז הסתובבו, ההארד דיסק עשה קול של נדלק, אבל חוץ מזה, נאדא. המאוורר של המעבד מראה כאילו הוא מתחיל להסתובב, ברגע שמדליקים את המחשב, הוא נותן חצי סיבוב ומיד מפסיק. כשמחברים את המאוורר של המעבד לחיבור של המאוורר מארז, הוא עובד, אבל אז המאוורר של הכרטיס מסך רועש בטירוף. ניסיתי לפרק את כל הרכיבים מהמחשב, כולל RAM והכרטיסים (כרטיס מסך וכרטיס רשת אלחוטי) ועדיין אין כלום. הוצאתי את הסוללה, חיכיתי כמה דקות והחזרתי. ועדיין כלום. יש איזה רעיון לעוד בדיקה, או ללכת לחנות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by pergola,

כיבתי אותו בשישי. הדלקתי אותו עכשיו במוצאש. המסך נדלק. אבל לא רואים בו כלום. ומופיע על המסך. check signal cable. החלפתי את המסך במסך אחר. וגם בו לא עבד. העברתי את המסך המקורי למחשב אחר. והכל עבד כרגיל. פעם קרה לי אותו מקרה. והבעיה היתה שהכרטיס מסך נהרס. האם זה אותה בעיה גם עכשיו? הוא שיכולות להיות אופציות אחרות?

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by odsh,

לפני מס' ימים המחשב הפסיק לתפקד: המחשב נידלק, המאווררים פועלים (מארז + CPU), נורית ה-CD נדלקת ונכבית. מעבר לנ"ל אין תגובות נוספות: לא מוצג דבר על הצג (תקין - נבדק במחשב אחר). הזיכרונות הוצאו והוחזרות, כרטיס המסך הוצא והוחזר. המחשב הודלק עם/בלי הכוננים, סוללת הגיבוי (תקינה) הוצאה והוחזרה. שום פעולה מהנ"ל לא שינתה התוצאה. לוח אם: GA-8IPE775G האם יש סיכוי להחיות המחשב? או רעיונות נוספים לבדיקה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yobab,

שלום קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש - Asus GeForce GTX 460 768MB. לצורך העניין (ולפי החשדות שלי), אני אציין שהספק כוח שיש לי הוא Corsair 520W כזה. משהו ואם לא 520W. (אולי 620). אתמול באמצע הלילה קמתי שהמחשב עושה רעשים מטורפים, מסתבר זה הגיע מהרמקולים. כיביתי, קמתי בבוקר, המחשב לא מגיב (המסך כבוי, המחשב דולק). ריסט, המחשב עולה. לא מגיע הווינדווס, נתקע. ריסט, עובד. עכשיו המחשב כבר לא עולה, נתקע במסך welcome של הווינדווס. עכשיו החשד שלי. שחיברתי את הכרטיס הוא מצריך 2 חיבורים כאלה שחורים, שנראה לי שהם מתח. לי היה רק 1 פנוי במחשב, אז הוצאתי מהסידי וחיברתי לכ.מסך, וזה עבד נפלא בלי בעיות שבועיים. ראוי לציין שאני ל-א יודע מזה החיבור הזה (שחור קטן עם כזה 6 פינים אני חושב), ושהסידי כ-…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by @_esc_@,

טוב ככה לפני כמה זמן החלפתי אר דיסק מ30 גיגה ל 100 גיגה ועכשיו מאז שהחלפתי יש לי רק בעיות במחשב אני לא מצליח להתקין וינודס xp אני יכול להכניס למשחב שלי רק וינודס מלניום (שזה הכי גרוע שיש ) או 98 (2 גירסאות )משחקים פתאום עושים לי בעיות אני לא יכול להכינס למשחקים וזה ממש אבל ממש מרגיז אותי ואני לא יודע כבר מה לעשות אז אנשים עם אתם יכולים לעזור לי תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.