עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ScreameR,

קיבלתי מקרוב מחשב עם לוח Asus PSG41C-M LX המסך מחובר לכרטיס און בורד ופשוט לא נדלק. אין למחשב רמקול POST אז אני לא יכול לבודד בעיות אחרות אבל ניסיתי את הדברים הבאים: בוט עם סטיק זכרון 1 מתוך 2 (ניסיתי את שניהם) החלפת ספק כוח חיבור כרטיס מסך PCI-E יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by urich,

טוב אני מדליק את המחשב ואז כשעולה windows נפתח חלון דוס בו כתוב שregedit מחשפש איזה קובץ reg בשם moo אותו הוא לא מוצא ואז מובאת הודעת שגיאה שהקובץ לא נמצאואז אהי יכול להמשיך עם המחשב איך שבא לי בלי בעיה. לא מדובר בvirus ולא מצאתי שיטה שהדבר לא יעלה מה לעשות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  3. Started by beniloew,

הביוס נתקע בהתחלה בגלל ההארד דיסק(ראה תמונה). ניסיתי הכל - חיברתי הארד דיסק אחר והמחשב עובז - כלומר הבעיה היא בזיהוי ההארד דיסק. אני יודע לג'מפר וכו.. ניסיתי לחבר אותו לבד והוא כתב לי בשורה של ההארד דיסק זיהוי אחר משהו אם מלא!!!!!! וסולמית הSMART מכובה כרגע בכונה וגם כשהוא פועל - אותו דבר. יש לי הארד דיסק נשלף והוא עובד כבר הרבה זמן - זה קרה בפתאומיות באחת ההדלקות. אין לי אנטי וירוס אז אני חושב שאולי הFIRMWARE של הארד דיסק נדפק. אם יש כזאת אפשרות אשמח אם תודיעו לי או אם יש לכם רעיון לתיקון גם אשמח לשמוע. שיהיה לכולנו שבוע טוב. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  4. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש בעל מעבד I7, האם ניתן(ורצוי) להשתמש ב-IMAGE של תוכנת אקרוניס שנלקחה ממחשב בעל מאפיינים דומים(מעבד ישן יותר I5) כדי לבצע התקנה של WIN 7 ועוד מס' תוכנות?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  5. אתמול התקנתי תוכנה בשם פרימיום בוסטר שאמורה היתה לשפר את ביצועי המחשב, בינתים כבר הספקתי להסיר אותה אחרי שראיתי שהיא רק האטה אותו, תוכנה שבעיקרון מנקה את הרג'יסטרי ועושה דיפרגמטיזציה. אין לי מושג איזה שינויים היא עשתה במערכת אבל וירוסים או תוכנות ריגול אין לפי כל הבדיקות שעשיתי, הבעיות הם בהתחלה של ההפעלה לאחר ברכת הוולקם אני מקבל את תמונת שומר המסך אבל בלי כל הסמלים, הדבר היחידי שקיים למשך דקה שלמה זה הצג של העכבר. אתר כמו יוטיוב ודומים נראים בצורה מוזרה כאילו חסר להם איזשהו פלג-אין. מישהו יכול לומר לי מה קרה למחשב שלי ואיך מתקנים את זה? תודה

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by ron-d,

שלום לכולם. אני כבר די הרבה זמן עם התופעה שאסביר. אינני זוכר מתי זה התחיל. מדובר במחשב נייח רגיל עם מעבד I5-6500 , ראם 16 גיגה של קינגסטון, מערכת הפעלה ווינדוס 10 , SSD של crucial mx500 וכונן נוסף לאיחסון (מכני רגיל של סייגייט ברקודה). המחשב סופר מהיר בשבילי ואני מאד מרוצה ממנו. התופעה, כאשר המחשב נותר ללא שימוש כשהוא פועל, והחלונות פתוחים , לאחר פרק זמן של כמה דקות או קצת יותר (קשה לי למדוד), אני נוגע בעכבר כדי לחזור למשימות או לחלונות, כל החלונות כאילו קופצים, כאילו משתהקים, חלקם משנים גודל ממקסימום למינימום. ואז צריך לסדר את כל החלונות למצב הרגיל. כאילו שהמחשב היה ב"פריז" והוא כאילו מתעורר לחיים. נמאס כך לעבוד עם המחשב. האם יש למישהו ר…

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  7. ACRORD32.exe=10,000 emule= 40-70,000 IEXPLORE.exe=23,912 AVPM=4-8,000 explorer =8,000 ויש לי הרבה קבצים שהשם שלהם SVCHOST יש 2 שלוקחים SVCHOST=4,972 taskmgr=4,000 AVPM=8,240 יש כאן משהו שצריך לימחוק? IEXPLORE.exe=23,912 explorer =8,000 יש לי כאן איזה קובץ שלוקח הרבה משאבי מערכת והוא לא מוכר? ואיך אני מוחק אותו בכלל?? וראיתי שייש לי שם קובץ lsass.exe=1,060 הקובץ הזה לא ווירוס? עם אני יתקין Mozilla Firefox 0.9.1 אז זה היקח לי פחות משאבי מערכת explorer בהרבה??

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  8. לפני שמגדירים דבר הכרטיס אמור לזהות קודם את הטלויזיה והוא לא מזהה ! בהגדרות התצוגה בכרטיסיית המתקדם מסומן X אדום באפשרות הטלויזיה, זה אומר שהוא לא מזהה. (מצורף לכאן תמונה) עשרות פעמים איתחלתי את המחשב חיברתי שוב ושוב מחדש את החיבורים התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך כלום לא עזר ! :-\ הכרטיס הוא R9800 והוא חדש בן 2-3 שבועות, וכל הכבלים הם חדשים ושום דבר לא פגום. יש לכם איזה פיתרון? כבר ניסיתי הכל אפילו בודדתי את החיבור (הבננה צהובה) ורק אותו חיברתי בלי חיבורים נוספים ומיותרים ולא עזר. אשמח אם תציעו לי פיתרונות אפשריים כי אני כבר מזמן אובד עצות בבעיה הזאת. :'( תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  9. היי בתקופה הנוכחית סוף סוף יש לי זמן להתעסק עם ה 760K שלי. המפרט הוא כפי שרשום בפרופיל שלי - פרט לכך שהחלפתי את כרטיס המסך ל 6970 (קניתי משומש). הערכים של מהירות הבאס אצלי כל הזמן משתנים - ולערכים ממש מוזרים. מצורפות תמונות. למישהו יש רעיון אודות הדבר הזה? [ATTACH=CONFIG]4423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4424[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by law89,

היי חברה רכשתי מחשב חדש. הגיע היום לתיקון עקב מספר תקלות קטנות. אני מעוניין להשתמש ב-2 מסכים ולעיתים 3 מסכים. גם בפורום וגם בעת הרכישה לא אמרו לי שאמורה להיות בעיה להריץ 2 מסכים עם המחשב. הוא המליץ לרכוש כרטיס מסך. האם יש צורך בשביל 2 מסכים ויתכן שלעיתים 3 לרכוש כרטיס מסך ואם כן, איזה כרטיס מומלץ? בנוסף הוא אמר שזה ייצור עומס על המעבד. האם צפויות לי בעיות עתידיות עקב שימוש קבוע בשני מסכים (ולעיתים שלושה). מצורף המפרט.

11. שלום אנשים ברשותי Dell vostro v130 מדובר במחשב נטול כונן דיסקים. כאשר רכשתי אותו, נאמר לי כי ישנו עותק מקורי של ווינדוס במחיצה פנימית במחשב, וכי באם אני רוצה להתקין מחדש, כל שעליי לעשות הוא לגשת למחיצה זו. לאחרונה נהרסה לי ההתקנה של ווינדוס ועל כן ברצוני לפרמט ולהתקינו מחדש, ואמנם, אני לא מבין כיצד אני אמור לגשת למחיצה זו. כיצד אני אמור לעשות זאת? דרך הביוס אני לא רואה דבר שיכול להעיד על booting דרך אותה מחיצה, ואני לא מוצא שום קומבינציה של כפתורים שעליה אני אמור ללחוץ בעת הפעלת המחשב ע"מ להפעיל את ההתקנה אודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  12. בזמן אחרון שמתי לב לבעיה קטנה שיש לי שאני משחק במשחקים החלטתי לבדוק עם הבעיה בכרטיס מחקתי את הדרייבר של הכרטיס והחלפתי לכרטיס אחר התקנתי דרייבר הפעלתי מחדש את המחשב וכאילו לא התקנתי כלום, אני מקבל הודעה "זוהתה חומרה חדשה" (דרך אגב זה לא משנה איזה דרייבר אני מתקין ניסיתי גם את הדרייבר שבה עם הכרטיס) החזרתי את הכרטיס הראשון ועכשיו גם אותו אי אפשר להתקין....מה עושים? לא נראה לי שזה משנה משהו.. הכרטיס הראשון GEFORCE 6600GT והשני GEFORCE 4400TI שניהם של לידטק

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by omerz90,

שלום, לפני כשלושה שבועות הזמנתי מאייבי עכבר ומתאם בלוטוס, היום הגיע לי והבאתי מהדואר. הכל הגיע שלם, המחשב מזהה את המתאם, אבל את העכבר הוא לא מזהה, ניסיתי להפעיל את העכבר במחשב הנייד שלי שיש לו בלוטוס מובנה והמחשב מזהה את העכבר בתור שלט למשחקים אבל הוא לא עובד, העכבר עושה את האור האדום והוא לא פועל בשום אופן, כמובן גם שלחצתי על הכפתור של התיאום. זה העכבר והמתאם: http://www.ebay.com/itm/Laptop-PC-Bluetooth-Mouse-Adapter-Wireless-Mice-Optical-1000DPI-Dongle-Computer-/190696672245?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3015wt_1397 מישהו יודע איך אני יכול להפעיל אותו? לפני שבאתי לשאול אותכם חרשתי את האינטרנט והורדתי כל תוכנה אפשרית ושום דבר לא עובד. תודה לעוזרים.

14. Started by 9raviv9,

אני בדיוק מתקין דרייברים ללוח שלי (ASUS P5ל DELUXE) ונתקלתי בזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by malcolmx9,

יש לי את הדרייברים העדכניים של OMEGA, ולפני כמה שבועות הגדרתי את מהירות ה-AGP ל-X4 כדי שאוכל לשחק בדמו של BF2 (מה שעזר!). אבל עכשיו אני כבר לא משחק בו, ואני רוצה להחזיר את המהירות ל-X8 כדי שהביצועים במשחקים יעלו טיפה. איך אני עושה את זה? ניסיתי כמו הפעם הקודמת, אבל כתוב לי שם שה-AGP בכלל במצב OFF! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by Jordan10,

תודה מראש לכל מי שיעזור קצת רקע על הבעיה: יש לי מחשב בבית שכנראה היה נגוע באיזה וירוס שלאט לאט הרס את המחשב לגמרי, החלטתי לפני כמה ימים שאני מפרמט את המחשב אבל כשניסיתי להדליק את המחשב הוא הגיע לי למסך הזה שממנו ניתן ללחוץ F2 לBIOS SETTINGS או F10 לBOOT MENU אבל לא משנה על מה אני לוחץ או כמה זמן אני מחכה המסך הזה פשוט תקוע על המחשב. אבא שלי לקח את המחשב לאייבורי שם אמרו לו שהבעיה היא שפשוט יצא כבל שקשור לכרטיס מסך וזה הכל. כשחזרתי הביתה ראיתי שהמחשב אכן דולק ועובד כרגיל, לאחר שגיביתי את הפריטים הרצויים כיביתי את המחשב בכדי שאוכל להיכנס לBIOS ולהגדיר לו שיעלה את המידע מהדיסק בכדי שאוכל לפרמט את המחשב, אבל שוב המחשב עולה עד למסך הפתיחה ושוב נתקע שם ולא משנה מה אני לוחץ או כ…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by mekaiten,

קריאה לעזרה יש לי מחשב ישן - 5 שנים לפחות- שעבד ממש יפה עד לפני שבועיים. ככה פתאום, ללא התקנת שום דבר חדש, התחיל להיתקע מידי פעם. בהתחלה אחרי כמה שעות עבודה ולאחרונה אחרי זמן קצר. במדידה האחרונה שלי נתקע אחרי חצי שעה. אבל יותר חמור, כשאני עובר מדף לדף, באופיס או באינטרנט, מתקבל מסך שחור ל-5 שניות ואחר כך זה עולה. באופיס אני מדפיס שלוש עד ארבע שורות והוא נתקע לגמרי. גם ה- alt+ctrl+del לא עובד ואני צריך לרסט עם כפתור הריסטרט שליד כפתור ההפעלה. זה כל כך חמור כי אני עובד הרבה עם המחשב לצורך הפרנסה. בבקשה עזרו לי איציק פרטים על המחשב שלי: Windows XP Home Edition גירסה 2002 Service Pack 3 OEM-0069067-94112-76425 ] לא יודע אם השורה הזו נחוצה] Intel® Core™ 2 CPU 1.80GHz @ 4300 R…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by iMeash,

היי, בזמן משחק WARZONE המחשב שלי קרס פעמיים (פשוט נכבה). אני בספק אם הבעיה היא בקירור משום שהמחשב די חדש (פחות משנתיים) ואני דואג לנקיון של אבק ממנו. בכל מקרה ביצעתי בדיקת מאמץ עם aida64 במשך כחצי שעה והטמפ' הכי גבוהה הייתה 87 מעלות. בזמן מנוחה הטמפ' באזור ה 50 מעלות. נכנסתי ל EVENT VIEWER בווינדוס ומצאתי כמה בעיות שקפצו שם, אחת מהם היא kernel/ ידוע לי שיצא לאחרונה אנטי ציט למשחק שמשתמש ב kernel level (זאת גם הבעיה שמופיעה ב event viewer). האם מישהו מכיר את התופעה ויודע איך לפתור את הבעיה? תודה. מצרף תמונה מה event viewer

19. Started by eurekas300,

שלום רציתי שתעזרו לי עם בעיה ישנה שאני כבר התייאשתי ממנה אך אני עדיין רוצה לפתור אותה. יש לי קריעות תמונה במחשב בסרטים ומשחקים וזה ממש מציק ומפריע, מה ניתן לעשות? לפי מה ששמתי לב זה כמאט על כל המסכים בבית. למשהו יש רעיון?

20. Started by audi4,

חברים יקרים יש לי מחשב חדש מעבד I5 לצורך לימודים התבקשתי לרכוש כרטיס מסך חזק ומתקדם רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס כזה באחת מהחנויות באיזור להפתעתי הרבה המחשב שלי נכנס לשינה ולא להשהיה כלומר אחרי זמן מסויים המסך הופך להיות שחור המחשב נשאר דלוק אך בהזזת העכבר או הקשה על המקלדת המחשב אינו חוזר לעבודה יש להדליק אותו מחדש ורק אז הוא מעלה לי את הווינדוס מה עושים

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  21. ניסיתי לעשות דיסקט MSDOS בפורמט של התקליטון, אבל הוא לא פועל משיהו מוכן להסביר לי איך לעשות? או אולי לשלוח לי את הקבצים ואני כבר יעתיק אותם לדיסקט? תודה :'( אני ממש מצטער, התפלק לי הפורום , בבקשה להעביר.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם. בזמן האחרון יש לי בעיה שמידי פעם המחשב נתקע לי (זז לאט בטירוף ולא מגיב כמעט למעט תזוזות קלות של סמן העכבר) תוך כדי התקיעה יש ציפצוף רצוף כמו כאשר מקש במקלדת לחוץ ויוצר עומס על הזיכרון, כמובן שאין בעיה במקלדת, זה פשוט נשמע ככה. במצב כזה אין לי פשוט ברירה אלה לעשות ריסט וזה כמו שאתם יודעים די מרגיז ובנוסף אין לי אפשרות לשמור את החומר לפני הריסט. בעיה :'( האם מישהו יודע מה יכולה להיות מקור הבעיה? אולי נתקלתם בזה בעבר? אשמח לעצות ופיתרונים. תודה

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  23. היי עד לאחרונה הצורבPhilips PCRW804 שלי עבד מצויין וצרב כ 300-400 דיסקים. עד שלפני כמה ימים הוא החליט פתאום שהוא לא צורב אלא "Read only Drive" והוא לא מקבל יותר דיסקים ריקים ולא נותן לצרוב ... ניסיתי הכל - באמת שהכל ... מההתקנה שלו מחדש בWINDOWS (2000) דרך עידכון הביוס הפרימוור של הצורב והסרת כל תוכנה שיכולה להשפיע עליו ... ניסיתי גם לחבר מחדש לחיבור האי די אי ולהחליף בינו לבין הCD וכלום !!! לקרוא דיסקים הוא יכול ולצרוב לא !!! מה יכולה להיות הבעיה ? .... אודה לכל עצה .... אגב, ניסיתי כמה מדיות ריקות וזה לא זיהה - ומדיות של CDRW זה קורא אבל לא שאני מנסה לכתוב עליהם הצורב מנסה לצרוב ונתקע ...

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by Amsiman,

שלום לכולם. המחשב שלי חזר משידרוג של לוח אם ומעבד חדשים, כדי להשלים את השידרוג המוכר השאיר לי את האפשרות להתקין ווינדוס. ניסיתי לחבר את המחשב למסך בצורה הרגילה שאני מכיר, דרך היציאה של כרטיס המסך, אבל לא התקבל אות. העברתי את החיבור לDVI המובנה של הלוח אם, והתקנתי כרגיל תוך שאני עובד עם כרטיס המסך המובנה במעבד. הבעיה עכשיו היא שהמחשב לא מצליח לזהות בשום דרך את הכרטיס מסך שלי ניסיתי להפוך את הכרטיס מסך המובנה ללא זמין ולצפות לתגובה, ניסיתי להגדיר בBIOS את PEG וPCI בעדיפות ראשונה, ניסתי להתקין מחדש את הווינדוס, ניסיתי להוריד את הדרייבר המתאים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA אבל ההתקנה עצמה של הדרייבר לא מזהה את הכרטיס במחשב. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by dor31,

כשהמחשב עולה אני יודע שיש אפשרות לעצור אותו ולראות מה כתוב אז עם מישהוא יכול להגיד לי מה עושים תודה.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים