עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חברה. יש לי מחשב חדש, ולהלן המפרט: Q6600 AC FREEZER 7-PRO CPU COOLING GIGABYTE DS3L GSKILL 2GM RAM 800MHZ CL5 WD 250GB 16MB BUFFER EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED LIBERY 400W UBER CHAKRA עכשיו, יכול להיות שאני סתם מגזים, אבל נראה לי שהמחשב שלי מרעיש. טוב, הוא לא באמת מרעיש, הוא לא עושה *כזה* רעש, אבל אני שומע אותו, וזה קצת מפריע לי. כשקניתי את המחשב הבטיחו לי (פה בפורום) שזה מארז ומפרט מאוד שקט. בסה"כ יש לי במחשב 5 מאווררים: 120MM בפאנל הקדמי של הUBER CHAKRA 250MM בפאנל הצדדי של הUBER CHAKRA המאוורר על הספק LIBERTY המאוורר על הכרטיס מסך 8800GT הקירור למעבד FREEZER 7-PRO עכשיו, כשאני עובד על השולחן עבודה שלי, כשהמחשב מתחת לשולחן, אני כמעט ולא מצליח לשמוע אותו. אבל כשאנ…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  2. זה משהו מוזר שאף פעם לא נתקלתי בו, דבר ראשון ראוי לציין שהמעבד שלי I5 3470 והזיכרון KINGSTON 2X4GB 1600MHZ עכשיו כשהתקנתי עליו ת'וינדוס אז בBIOS ראיתי שהזיכרון נקלט כ1333MHZ , שיניתי את זה חזרה ל1600 ידנית ונשארתי ככה, עכשיו מדיי יום אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק (שוב , לא כל פעם, אבל זה קורה וזה מעצבן ורואים שמשהו לא בסדר ומן הסתם זו תקלה שצריך למצוא לה פתרון) הכל נתקע, ל20 שניות, ואז חוזר כיאילו כלום, ואז אחרי כמה דק' שוב נתקע ל20 שניות ושוב חוזר וכך הלאה עד שאני עושה רסט. ראוי לציין שהמחשב שלי כרגע פתוח בלי מאווררים נוספים חוץ מעל המעבד, רדיאטורים בנויים על הזכרון וקירור בנוי וטוב על הכרטיס מסך (של ASUS) , ראיתי VOLTAGE וטמפ', הכל סטנדרטי ונורמלי, הספק עובד כמו שצריך , עכש…

3. Started by Konchi,

היי. לפני כחודשי בערך באתי כאן לפורום לשאול על מפרט. בסופו של דבר החלטתי וקניתי את המפרט הזה: AMD Athlon 64 bit 3000+ 512 kb Chache Retail Epox AMd 64 bit DDR S-ATA Raid LG CD ROM X52 DDR GEIL 400Mhz 512mb Ultra CL2 מארז Compucase Hec CI-6A19 עם ספק של 300W התקנתי את הווינדוס בעצמי. (אקספי הכי מעודכן עם SP2( ומדי פעם עלו בעיות שחשבתי שיעברו אבל זה כבר מתחיל ממש להטריד. קורה הרבה שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה, וכשאני בא למחרת אני מזיז את העכבר והמסך שחור וזה מאלץ אותי לעשות התחלה חדשה. משחקים כמו DOOM3 וGTA:Vice City פועלים חלק אך אחרי 10 דקות של משחק (או פחות) פתאום הם לא מגיבים ומאלצים אותי לצאת גם קרה לי כמה פעמים שלפתע הופיע מסך כחול על כל המסך שאמר שיש איזו שגיאה ו…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by tic0n,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש. התקנתי הכל והכל היה בסדר עד שהתחלתי לקבל סוג של "מסך כחול". אבל לא בדיוק.. זאת אומרת. זה יכול להיות גם ירוק, חום שחור וכחול ואין בו שום הודעת שגיאה. אציין שאני יודע שהמחשב מגיב באותו זמן. זאת אומרת אם סרט יעבוד ואז זה ייקרה אז הסרט ימשיך לעבוד. כמובן שאין אפשרות אחרת חוץ מריסטארט. המסך פשוט יעבור לחום \ כל צבע אחר בלי אפשרות להגיב. המפרט שלי : AMD ATHLON 64 3500+ RADEON RV530 X1600 512MB DDR-2 667MHZ אשמח להארות בעניין.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  5. יש לי מחשב חדש שרציתי להוסיף לו זיכרון מ2G ל 4 הוספתי את אותו סוג זיכרון, אבל אחרי ההוספה הוא עובד כמה שעות ונתקע או שעושה ריסטרט אני דיי בטוח שהבעיה היא הזיכרון החדש כי הוא עבד מעולה לפני וגם שמתי לב שבגלל שהזיכרונות עבים הם נוגעים אחד בשני, וכנראה מחממים אחד את השני. הזיכרונות הם DDR2 800 האם כדי להוריד ל 667 ? או האם יש למישהו פיתרון אחר מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by James,

לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה), לפניו היה לי P4 2.0GHZ ומשום מה, הישן פעל מהר יותר מהנוכחי. מה הכוונה באיטי/מהיר יותר? כשאני עושה דאבל קליק על "המחשב שלי", לוקח למעבד החדש יותר זמן לפתוח את התיקיה. אותו הדבר לגבי כל דבר אחר. לגבי "התחל", לגבי "אספלורר", הכל. הוא פשוט עובד לאט. גם כשאני עושה "גזור" או "העתק", לוקח לו זמן לקלוט את הפקודה. זה הגיוני? כמובן, שעם המעבד הקודם, הכל התבצע במהירות של שניות אחדות, לא שמים לב לאיטיות אפילו. אבל בחדש..מלא זמן המחשב הקודם היה P4 2.0ghz + intel d845bg + 512 233mhz + 80ghz wd 7200. ..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ghadad,

היי , אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה .... אבל אנסה ... קניתי מחשב חדש בהמלצת פורום המפרטים , אומנם לא מן היקרים אבל עדיין יותר רועש מהמחשב הישן ששידרגתי ( בן 5 ! ) במפרט : AMD 64 3800 לוח אם של ASUS M2A-VM HDMI מארז HEC CI-6A19 + ספק 400 של HEC קרור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO הרעש לפני עליית הווינדוס / או כשהופעל לראשונה ללא מערכת הפעלה היה סביר בהחלט . ואילו מייד עם עליית הווינדוס מצטרף ללהקה עוד רעש די מטריד שאני מניח שמקורו מאיוורור המעבד . נא ייעצו לי ? כיצד אפחית את הרעש ? האם בהגדרות ביוס ? אן הקירור של המעבד לא משהו ... נא עזרתם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by teddy85,

קניתי מחשב חדש כמצוין במפרט שלי הרקבתי את המחשב אבל הוא לא פועל לי לא אני לא יודע למה :s05: הלוח אם אמור לצפצפ כאשר יש תקלת ליבה אבל הוא לא מצפצפ הצאתי את הזיכרונות בשביל לבדוק והמחשב עדיין לא ציפצפ (יש לי ספיקר קטן) אני צריך או שתאזרו לי או שתתנו לי קישור למדריך להרכבת מחשב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  9. כשאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות אני שומע ציפצוף ארוך ואז קצר וזהו אין תמונה אין כלום המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF בתודה מראש דין גפן

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. Started by Asafalfa,

היי אנשים .. בעיקרון בצעתי FORMAT לפני מספר ימים המחשב עדיין ריק מדברים אבל יש איזה בעיה מעצבנת יחסית שאני לא בטוח יודע איך לתקן אותה ... למשל כאשר אני מפעיל את ה FIREFOX המחשב אחרי חצי שני מתחיל לחשוב ,קרוב לשניה ורק אז מעלה את את התוכנה ... המוזר הוא, שניתן להרגיש זאת (כאילו כמה הוא חושב-הרגשה כאילו יש צוואר בקבוק ) ... כמו כן הנורה כל הזמן דולקת בזמן החישוב שלדעתי דולקת יותרמידיי זמן .. ורק אז מפעילה את התוכנה ... לאחר שאני מדליק כמה פעמים את אותה תוכנה הפעולה מתבצעת כמו שצריך ,בצורה מהירה ביותר ... אבל הפעלה ראשונית מסיבה לא ברורה לוקחת זמן ולא זמן סביר ... בדיוק אותו הדבר קורה גם עם SKYPE או ICQ ושוב ניתן לראות את הנורה דולקת יותר מידיי זמן כשאני מפעיל את מנהל המשימו…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by popop,

יש לי כונן SSD והמחשב עולה באותה מהירות כמו בעבר. הבעיה היא שכשwindows 7 עולה ואני למשל מנסה לפתוח את כרום או כל תוכנית אחרת למחשב לוקח איזו דקה בריאה כדי לפתוח. כך למשל אם ניסיתי להפעיל את כרום 3 פעמים הוא ימתין דקה בלי להראות בכלל שהו חושב ואז אחרי דקה הוא יפתח לי את כרום בשלוש חלונות שונים. אחרי שהדקה הזו עוברת המחשב עובד טוב..עד לריסטרט הבא..מה אפשר לעשות? עדכון: הפעלתי במצב בטוח ועשיתי סריקת וירוסים אך זה לא פתר את הבעיה. אגב גם אם אני רק מפעיל את המחשב ואז מיד אח''כ מבצע כיבוי ייקח למחשב להכבות בערך דקה. מדדתי את הזמן עד לפתיחת הכרום וזה לוקח דקה ו18 שניות. אני מאמין שישנו איזה תהליך במחשב שמעכב אותו...אשמח לעזרה !

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by looloo,

הבעיה רשומה בכותרת ניסיתי להריץ תוכנות ומשחקים והם רצים מהר מידי כמו כן גם השעון של הווינדוס רץ מהר מידי ומסתנכרן בחזרה כל כמה שניות...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

השכן שלי קנה לפני חודשיים מחשב חדש, עבד לא רע בכלל. אבל היום, שבק חיים. הוא הדפיס משהו, הפעיל את המחשב מחדש והמסך לא נדלק. הלכתי לבדוק אצלו וכל הכבלים במקום אז פתחתי את המחשב. ניסיתי להוציא את הסוללה, ניסיתי להזיז את הג'אמפר שם (לפי החוברת זה אמור לאפס את ההגדרות) ובדקתי את כל הכבלים שבתוך המחשב, לא קיבלתי שום תוצאה, כל הכרטיסים גם נמצאים במקום כמו שצריך. התוצאה היחידה שקיבלתי הייתה בהוצאת הזיכרון, הלוח התחיל לצפצף. גם הנורה שעל הלוח דולקת, הסי די רום נפתח והדיסק הקשיח נדלק. חוץ מזה, אין שום דבר. הלוח הוא P4V800-X של אסוס, יש העדפה קודם לנסות לבד לפני ששולחים לחנות (יש על המחשב הרבה חומר) תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  14. שלום! היום הייתי במחשב הישן של אח שלי הקטן,יש לי אותו 4 שנים אז סתם הייתי באינטרנט,בפורומים,פיתאום המחשב התכבה,ויותר לא רצה להידלק,יש לציין שמתי לב שאני מנתק את הנורה האדומה במפצל ואז מדליק המחשב נידלק ממש לחצי שנייה וישר ניכבה,ממש כזה יש רעש של המאווררים לשנייה ובום ניכבה,ניסיתי לנקות אבק,להחליף את הכבל של הספק מאחורי המחשב לא עזר!,לפי דעתי הבעייה כימעט ב 98% בספק כוח מיפרט של המחשב מעבד p4 זיכרון 256 ram הארד דיסק 80gb לוח אם משהוא עם msi כרטיס מסך מובנה בלוח אם nvidia mx440 תספק כוח לא זוכר תשם שלו אבל כימעט 100% גנרי מארז גם גנרי עם הבעיה בספק אתם יכולים להבביא לי ספק שיתאים למיפרט הזה (כמה שיותר זול!!) תודה

15. בבקשה, שגם הת'רד הזה לא יגיע לתחתית. אני כבר מבקש עזרה בפעם ה.. לא זוכר כמה יש לי פה מחשב, שאני באמת, עם כל מה שעברתי, עם כל מה שלמדתי, לא הצלחתי לפטור את הבעיה.. בוא נומר, ששלחתי את המחשב למעבדה אחת, שלא עלו על הבעיה. שלחתי לטכנאי (ירדתי לשפל..), לא מצא את הבעיה. בבקשה, תקראו את הת'רד הזה, גם אם הוא ארוך, אני מאד מאד צריך עזרה: - מה בדיוק הבעיה במחשב? את המחשב הזה קניתי לפני שנה.. בוא נומר, שמעולם לא זכיתי לראות מחשב AMD Athlon אמיתי (למרות שסמפרונים ראיתי, וממש התלהבתי מהם), המחשב הזה לא עובד כמו שצריך, אני באמת לא יודע למה.. עשיתי כל מה שצריך. המחשב מתוחזק כמו שצריך, אנטי-וירוס, תוכנה לספייוורים, הכל. מה הבעיה? כנראה שאף אחד לא יודע. בקיצור, מפרט אפשר לראות בצד.. (לא…

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. עירכה: אמרו לי שיש בפאג אבל לא מצאתי את זה... שמעו יש לי שתי מחשבים 1: AMD 2100+ ולוח אם GIGABYTE GA-7VM400 המחשב השני שלי הוא: AMD 1700 לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-L שמעו לקחתי את ה- AMD 2100 והוספתי אותו ללוח אם של GA-7N400-L ואני בדקתי הסקוטים מתאימים גם שם 462 וגם שם 462 עכשיו שהוספתי אותו היה הכל טוב ויפה רק שבמקום להגיד שי עכשיו 2100+ הוא אומר לי שיש לי 1500+ ????????? למה הוא עושה את זה לא יודע... מה לעשות? אא ועוד משהו שאני נכנס למשחק כל שהו אחריי כמה זמן הוא מכבה לי את המסך כאילו הוא ניכנס למצב המתנה מה לעשות בקשר לראשון ומה לעשות בקשר לשני... תודה רבה לעזורים

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  17. המחשב הנייד הפסיק לעבוד, כשמפעילים אותו מופיע הדף המצורף. אם לוחצים על ENTER זה מוביל למסך הפתיחה של DELL וחוזר לדף הזה, אם הבנתי נכון יש בעיה בהארד דיסק הפנימי של המחשב. המחשב הוא מחשב של DELL עם מערכת הפעלה במקור של 1.windows 8 ולאחר מכן שודרג ל windows 10. מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם, עדיף שהמידע שהיה שמור על המחשב ישמר אבל אין בעיה גם שיימחק כל עוד המחשב יעבוד. תודה מראש.

18. המחשב הנייד שלי לא מזהה את הרשת האלחוטית שלי, אציין שעבדתי עם הרשת עד אתמול והיום משום מה המחשב נותק ומאז הרשת לא מוצגת ברשימת הרשתות. ברשימה מוצגות רשתות זמינות אחרות אך לא הרשת הביתית שלי. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 33.7k צפיות
  19. שלום לכולם! ישנה אצלי בעיה במחשב מזה זמן רב, שמדי פעם נמצאים אצלי ריסטרטים אוטומטים. בבדיקה בEvent Viewer נמצא כמה שדות שהופיעו כמה שניות אחר התקרית. לפני התקרית לא מצאתי משהו מלבד בעיה הנקראית Kernel Power שאומרת שהמחשב ביצע ריסטרט לא תקין... מצ"ב גם קובץ DUMP. והנה לפניכם: 1. BugCheck - idEvent-1001 - System - Provider …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. טוב אז יש לחבר שלי מחשב ACER ASPIRE 5100 וכשעבדתי עם GPARTED חיברתי גם כונן חיצוני למחשב(הכונן עשה בעיות לפני כן ולא זוהה כמו שצריך בWINDOWS) ובגלל זה הGPARTED קרס והמחשב נכבה באופן פתאומי ואחרי ניתוק מהחשמל של המחשב, הדלקה(משומה עד שלא ניתקתי ספק כוח הוא לא נדלק) וניתוק של ההארדיסק החיצוני התחילו לי בעיות עם המחשב,המחשב פשוט נכבה באופן אקראי,ממה שאני בטוח זה שהבעיה היא לא בהארדיסק של המחשב,לא בסוללה,ולא בשנאי(ניסיתי לנתק כל אחד מהם בנפרד) אני כבר לא יודע מה לעשות,כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מה יכולה להיות הבעיה? זו בעיה בכלל? הריי מחשב יכול לעבוד עם כבל בלי סוללה מחוברת כלל. למה המחשב MSI אצלי נכבה אחרי שחברתי לכבל והדלקתי אותו ? האם יש קשר לזה שבניידים של MSI הוא לא מבזבז מחזור טעינה כשיש מעל ל80 אחוז סוללה ? תודה.

22. המחשב: nec versa m320 pentium 4 M 2.2GHZ עם XP HOME עובד לי בתדירות של 1.2GHZ בלבד ניסיתי לבטל את ה- speedstep בביוס וב- power options ניסיתי always on אבל המחשב פשוט מסרב לעבוד בתדירות גבוהה מ- 1.2GHZ :s05:

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. אחרי כמה שבועות ללא שימוש ניסיתי להדליק את המחשב, אבל הוא כל הזמן תקוע ב"עובר למצב תרדמה". ניסיתי ללחוץ על מקשים, להזיז את העכבר, לכבות וכו' ושום דבר לא עזר

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. שלום רב היום החלפתי את הצורב DVD שהיה לי, וחיברתי צורב חדש. חיברתי בטעות רק את כבל ה - DATA ללא החיבור מהספק כוח. הדלקתי את המחשב, והוא הפך לאיטי בצורה קיצונית. אחרי כיבוי המחשב וניתוק הצורב החדש, המחשב עדיין איטי מאוד. רציתי לשאול האם הצורב יכול היה לגרום לאיזה בעיה בחומרה, שכן מאז חיבור הצורב המחשב מאוד איטי. (לדוגמא, אחרי עליית מערכת ההפעלה לגמרי לחיצה על האקספלורר תגרור מצב המתנה של 15 שניות בערך, כמו גם לחיצה על "המחשב שלי") אשמח לתשובה תודה רבה

25. Started by דנינו,

היתה לי בעיה במחשב ופירמטתי אותו..אחרי הפירמוט המחשב הפך לאיטי מאוד...לוקח לו הרבה זמן לעלות..ושאני מעביר קובץ מכונן לכונן לוקח לו כמה דקות שפעם זה היה לוקח 50 שניות. ומדובר במחשב חדש ודי טוב.. פנטיום 4 3000 512 זכרון DDR 2 מה עליי לעשות שהמחשב יחזור להפוך מהיר כמו תמיד ?? בתודה מראש !

• 6 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.