עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amirn,

היי, יש לי מחשב ישן שלפני כחודשיים מת לו הספק כח. החלפתי אותו בספק חדש ג'נרי 500W (כן... אני יודע...), והכל עבד יפה עד היום. היום עשיתי SHUTDOWN מסודר ל-XP ואח"כ שניתי להדליק את המחשב - לא קורה כלום. * גם בפעם הקודמת שמת הספק זה היה אחרי SHUTDOWN (הספק הקודם היה 300W HEC ) אני מאמין שהספק מת שוב, השאלה מה גורם לזה ולמה דווקא אחריי SHUTDOWN? תודה

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  2. באמצע המשחק מופיעים לי קווים כאלה שמופיעים ונעלמים במהירות ורואים אותם..מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  3. שלום לכולם , בעיה מוכרת וידועה , ציקצוקים ביציאת סאונד הקדמית של המארז. במחשב הקודם שלי היתה אותה הבעיה ואז חשבתי שהלוח אם דפוק אבל אז כשקניתי מחשב חדש עם מארז איכותי וכו' ועדיין יש לי את אותה התופעה אני כבר מבין שזו בעיה קבועה. השאלה שלי היא אם אפשר איכשהו לפתור את העניין או לחלופין אם ישנו פתרון כמו למשל מתאם USB שמוציא כניסת PL 3.5mm לאוזניות באיזושהי צורה... אשמח לקצת עזרה... לוח אם : Gigabyte GA-P55-US3L תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  4. טוב אז כמו שכתוב קיבלתי את המחשב החדש המחשב שבמפרט שלי... ויש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לפתור לי : 1. מה הטמפרטורה בערך שהכרטיס מסך שלי צריך להיות בה...(במנוחה ובמאמץ) 2. איך אני יכול להיות בטוח ששתי הליבות של המעבד אכן עובדות והוא לא מוגדר לעבוד עם ליבה אחת.. 3. איך אני יודע מה הטמפרטורה של המעבד שלי.. תודה מראש לכל מי שיעזור ותודה לכל מי שעזר לי להרכיב את המחשב הזה שבינתיים שווה כל שקל..

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by KaPuT,

שום דיסק הוא לא זיהה ניסיתי של לג ושל סילבר ליין ודיסק rw של tdk עידכנתי פירם ור לא עזר הוא על udma 2 והוא לא קורע גם במצב pio וינדוס מעודכן הכול מעודכן ואין לי מושג איך לפתור את הבעיה

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  6. יש לי מחשב ישן P4 1.7 Gh 512 sdram עכשיו שאני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה שבכותרת.. מה שמצחיק פה שאחרי ריסט אחד או שניים הוא מפעיל לי את הווינדאוס ואחרי סגירותו שוב אותה בעייה. זה יכול גם לקרות אחרי 3 ריסטים אם מישהו יכול לעזור בקשר לבעיה .. תודה :>

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by oleg85,

היום פתאום נעלם לי הקול אני באה להתקין את הדרייבר והוא מודיע לי CAN NOT FIND AUDIO CHIP מה יכולה להיות הבעיה תודה..

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by mMmSaK,

שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב נייח בבית שאם הוא מכובה מערכת ההפעלה לא עולה. זה פשוט עושה מסך כחול סופר במהירות עד 100 ומאתחל את המחשב ולא נותן למערכת ההפעלה לעלות. זה נותן לבחור בין לעלות את ממערכת ההפעלה בצורה נורמלית לבין לראות מה שגיאת הבעיה. יש לציין באותו הארד דיסק הותקנה עליו מערכת ההפעלה ( windows 7 home primum) עם אותו לוח עם אותו זיכרון. עשינו אתחול לדיסק קשיח בשביל לנקות אותו לגמרי.. לפני כן לא הייתה את הבעיה הזאת :angryfire: תודה מראש לכל העוזרים עם הבעיה המוזרה הזזאת מי שרוצה לעזור ויש לו שאלה לגבי הבעיה מוזמן לשאול כמובן

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  9. אחרי העדכון ל- 8.1 אני נתקף מסכים כחולים dpc_watchdog_violation הם מופיעים רק בזמן לוג-אין לווינדוס וגם זה עד עכשיו היה רק פעם בכמה ריסטרטים, אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להגיע לווינדוס. כל ריסט אני מקבל מסך כחול. אני מכניס את הססמא לחשבון, ה- please wait מסתובב קצת ונתקע ואחרי כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול. ממה שקראתי ברשת זה קשור ל-SSD ודורש שדרוג קושחה לכונן, אבל אין לי SSD בכלל... במסך הכחול עצמו אין קוד שגיאה, אלא כתוב רק dpc_watchdog_violation וזהו אני מעלה כמה מהדאמפים, מקווה שתוכלו לעזור לי להבין מאיפה זה נובע ולפתור את העניין הזה

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by isuzuki,

אם הנושא הזה לא קשור לפה, תעביר ואת זה למקום שלשם זה קשור שלום, יש לי ווינדוס אקספי ויש לי את הבעיה הבאה: כל פעם כשאני מדליק את המחשב זה מופיע: נראה לי לפני איזה חודש במנהל המשימות הפסקתי את התהליך הזה בטעות ועכשיו כל פעם זה מופיע לי, איך אפשר לתקן את זה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  11. בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by GMTK,

המחשב היה רץ לי חלק! עם כונן קשיח רגיל קניתי SSD ברכישה שהיתה פה ממזמן הראשונה C400 ואז החלטתי לא מזמן להתקין אותו היה הרבה בעיות בגלל הלוח אם שלי פטאלטיP67 הוא לא נתן לי להפעיל את הSSD בגלל שהיה מחובר IDEשזה היה הצורב קניתי צורב חדש בגלל זה שמתחבר בכבל SATA. פה לא ניגמר הסיפור אחרי שסידרתי את זה בביוס בלמידה מרבית על הBOOT וכל שאר הדברים הצלחתי להתקין והכל עבד פיקס ואז התחילו הבעיות הגדולות כרטיס 1 שווק חיים החליט שהוא לא מסתובב והיה עושה רעש נוראה של תקיעות טיק טיק טיק כזה ואז שמתי לב שהוא עושה את זה זה העיר אותי בלילה ראיתי אותו תקועה ועושה רעש של בכיי שווקתי חיים עזור לי שמתי בתוכנה של AMD של הכרטיס מסך יש אפשרות להעביר את המאוורר ל100% רק ככה הוא פעל גם התוכנה של הדר…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  13. Started by mrraz,

בשעה טובה אחרי כמעט 3 שבועות של המתנה אני עומד לקבל לוח אם חדש במקום זה שנשרף לי כשפרקתי את ההיט סינק ראיתי שהוא שחור מהמדבקה שנמסה ניקיתי אותו עם אלכוהול ועכשיו הוא מבריק וכסוף מחר אני עומד אי"ה לקבל את הלוח ויש לי שאלה בנוגע ההרכבה אין לי מדבקה או משחה. אפשר להרכיב מחדש את המעבד וההיט סינק בלי מדבקה או משחה ? מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by Salwaby,

מה הארור הזה אומר ? המערכת שקיבלה : P4 2.8ghz 800mhz presscot Asus P4P800SE 512mb ram 400mhz samsung gf 6800GT 256mb 256bit הארור בעצם אומר שחסר זכרון לא ? אני מתכנן במילא להרחיב את נפח הזכרון ל 1024 , זה יעזור ? זה על מה הארור ? (הארור התקבל בזמן הפעלת משחק f.e.a.r על 1024@max, יכול להיות שפשוט צריך יותר זכרון , כי האמת קיבלתי קירטועים) [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by YarinD,

תמיד שאני משחק באיזה משחק אז אחרי איזה 20 דקות ולפעמים פחות ניהיה לי מסך שחור כזה שאני מצליח לצאת ממנו רק אם אני מבטל את המשחק דרך ctrl+alt+delete. אין לי מושג למה זה קורה, אבל שמתי לב שזה קורה לי במשחקים שהם נחשבים דיי כבדים כמו BF3,CR2,GTA IV זה גם קרה לי אפילו ב Need For Speed the run שהוא יחסית נחשב לא כבד. הסרתי את הדרייוורים הישנים של הכרטיס מסך והתקנתי חדשים ושום דבר לא עזר. זה המפרט שלי Core i7 2600K Noctua NH-D14 Gigabyte Z68XP-UD4 Gigabyte GTX 580 Corsair Vengeance 8GB 1600 OCZ Vertex 3 120GB SATA III SeaSonic X Series X-850 Corsair Obsidian 800D יש מצב נפלתי על כרטיס מסך דפוק? זה סוג הכרטיס מסך http://www.dvhardware.net/news/2011/gigabyte_geforce_gtx_580_wi…

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by zame,

היי חברים יש לי מחשב מדגם DELL 1525 INSPIRON לאחרונה החלטתי לנוסת לחבר אותו לטלוויזיה בסלון באמצעות HD אך לא הצלחתי אין תגובה בין המחשב לטלוויזיה שיחקתי קצת עם ההגדרות של הכרטיס מסך ושל הווינדאוס 7 לא הלך אין הגדרה מיוחדת בטלוויזיה שמונעת את זה בדקתי טוב טוב אשמח לקבל עזרה תודה מראש כפיר

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  17. שלום, מדי פעם קורה מצב שפתאום המסך נהיה שחור וכל המאוורים עובדים על עוצמה מלאה. זה קורה כמה פעמים ביום וללא קשר אם המחשב במאמץ או לא, זה יכול להיות בזמן משחק או אפילו כשהמחשב לא בשימוש ולא מפעיל שום תוכנה או משחק. אם זה נגיד קורה בזמן משחק או סרטון ביוטיוב אז המוזיקה והצלילים ממשיכים כרגיל. כשזה קורה אני צריך לכבות את המחשב או לעשות לו ריסט. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת מידע או כיוון מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  18. שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Saving Mode", המאווררים של המחשב עדיין עובד…

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  19. ריבונו של עולם תראו דף שלם עם הודעות המודיעות על בעיה טכנית זו או אחרת שנכתבו רק היום. הועברו לקטגוריות שכוחות אל!!! דוגמא למספר הודעות שהועברו: הועבר: בעיית rundll32 הועבר: בעית התקנה ב XP pro!! ,בבקשה עזרה. הועבר: בעית אינטרנט הועבר: ממש בעיה הXP נתקע איך שאני מדליק את המחשב- בום מסך שחור וזהו ויש עוד הרבה כאלו ידידי המנהלים תבינו אנחנו לא פורום עם קהילה ענקית שמפשטת לכל אורכו ורוחבו של הפורום אנחנו קהילה קטנה [ואיכותית] שהאנשים שלה מתרכזים בקטגוריות מסוימות חוץ מזיכרון שנשרף יש עוד הרבה תקלות בתחום הטכני אם למשל יש לי בעיה בXP והוא לא עולה.אז תתפלאו זה בעיה טכנית לא צריך להיות קטנונים ובגלל שיש לי בעיה בOS אז זה שייך לפורום התוכנה. לא זה בעיה בתפעול הטכ…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  20. שלום רב, יש לי מצלמת Webcam דיי ישנה והיא עבדה כל הזמן לפני כשנה ועכשיו היא לא מזוהה במחשב. חיברתי את כבל הUSB למחשב וזה פותח לי את "אשף חומרה חדשה שזוהתה" אני לוחץ הבא ואז זה מחפש "אשף מבצע חיפפוש" ואז זה רושם לי "לא ניתן להתקין חומרה זו". עכשיו אני שובר את הראש שלי איך להתקין את המצלמה הזאת. התקנתי את הדרייבר שלה וזה ושום דבר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by StablyBlade,

ש לי בעיה אני פותח את ה-icq והוא עושה לי conecting איזה שעה ואז הוא עושה disconected ועוד שאלה איך עושים את תמונת החתימה מה לרשום בhttp?? ???

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by רון88,

ניסיתי את המדריך הבא באנגלית אבל האותיות הסגורות נשארו עם לבן בפנים. רק הרקע השתנה. https://fredreh.wordpress.com/2008/06/01/gimp-for-dummies-how-to-highlight-part-of-image/ איך לעקוף את זה?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  23. Started by za-david,

קודם כל ברצוני לציין שהשאלה היא למטרת ידע ואין מדובר בתקלה שאני צריך לפתור. אז ככה, הבעיה היחידה שלי בהרכבת מחשב חדש היא בחיבור לוח האם למארז, הבעיה היא בחיבור הכבלים הקטנים מהמארז ללוח האם, אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך העניין הזה עובד, לפי אילו סימנים הולכים או אם יש איזשהו סדר סטנדרטי מסוים. תודה מראש לכל המגיסים שיכולים לעשות לי סדר בעניין.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  24. קיבלתי קירור אוויר לסוקט 775 (גוף מתכת+מאוורר) . מהמאוורר יוצא כבל חשמלי של שלושה סיבים שבקצהו שקע של 3 חורים. לעומת זאת, על הלוח אם (לוח C2D) יש חיבור למאוורר CPU (תקע) שיש בו 4 פינים . אינני יכול לחבר את השקע לתקע (כי המעטפת של 4 הפינים מונעת הכנסת השקע של 3 פינים). שמתי לב שבלוחות פנטיום 3 התקע של המאוורר כולל רק 3 פינים. נתונים אילו ועוד נתונים שאיני רוצה לפרטם כאן הביאו אותי לנחש שהפין הרביעי בתקע של לוחות C2D הוא פין שמעביר סיגנל למאוורר לשנות את מהירות הסיבוב (למשל סיגנל להגביר את מהירות הסיבובים כאשר המעבד התחמם). הייתי רוצה לדעת עד כמה הניחוש הזה נכון. כמו כן אני רוצה לקבל ייעוץ מה עלי עשות במקרה ולא אקבל חלק חסר שמקשר בין הכבל של 3 סיבים לבין התקע של 4 פינים.…

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  25. מישהו נתקל בתופעה הזו? כבר פעם שניה שאני נתקל בה, בשני מחשבים שונים, חיפשתי מלא ברשת ולא מצאתי פתרון. הTurn off the display הוא על 5 דקות, וכאילו כל פעם שזה קורה אז המסך נשאר שחור אלא אם עושים לו crl alt del וינדוווס 7 64ביט

• 0 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים