תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
חשוב לציין שהמחשב חדש ואני הרכבתי אותו כמו עשרות מחשבים שכבר הרכבתי, החלפתי ספק ונשארת אותה הבעיה, מה זה יכול להיות? (המחשב פעם מתכבה ופעם נשאר דולק לפי קריזות)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סגרתי כמה דברים במנהל המשימות -> תהליכים וסגרתי גם את ה-explorer בטעות ועשיתי ריסטרט למחשב, כשהוא עלה המראה שלו ניראה כמו windows 95 (אפור), האינטרנט לא עובד וגם אי אפשר לראות את החיבורים (local area connection וכו',) וכרגע אני משתמש במחשב אחר. ניסיתי גם לעשות שיחזור מערכת אבל אין נקודות שיחזור. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, התקנתי windows xp + עדונים. ב- DEVICE MANAGER מופיע לי UNKNOWN DEVICE תחת הכותר OTHER DEVICES כל החומרה שאני מכיר ואמורה להיות מותקנת, אכן מותקנת כראוי ומזוהה ע"י המחשב. האם יש דרך לדעת מדוע המחשב מודיע על זיהוי חומרה לא מותקנת? כמו שאמרתי כל הרכיבים מותקנים ואכן מופיעים ב DEVICE MANAGER תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההגדרות שאני מכוון לא נשמרות במסך כלומר אני מכוון את הגדרות הכל טוב ויפה אחרי כמה שעות נגיד אני שוב יושב ליד המחשב ואני רואה שהתמונה השתנתה כלומר החלו עיוותים והתמונה לא ישרה יש דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו התעלמתי מזה... פתחתי כבר נושא לפני הרבה זמן, אבל הכל היה תקין ולא ידעתי ממה הרעש נובע. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397911.0 זה הנושא הקודם... אני כבר לא יודע מה לעשות זה בררר מוזר והכל תקין בבדיקות. מפרט בצד.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את הזיכרונות )2X 256 לסלוט שני ושלישי כי הראשון פגום שרוף אז איך להגדיר כדי שלא יהיה ציפצופים שאין זיכרון בלוח שאני מעביר אותם המחשב לא עולה איך להגדיר שאוכל להפעיל בלי להשתמש בסלוט הראשון תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייח בעל כרטיס מסך ati 5770 flex לכרטיס מסל מחוברים שלושה מסכים 2 בחיבור דיגיטלי ואחד אנלוגי ההבעיה היא שבמסך הדיגטלי אני לא מצליח להגדיר רזולציה מתאימה 1680-1050 (זו הרזולצייה המומלצת למסך) כאשאר אני בחור ברזולציה הזו המסך הופך שחור.1440/900 אין בעיה אשמח לעזרה תודה שי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנייד הזה- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לאחרונה שמתי לב שהוא ניהיה איטי במקצת, למשל שאני משחק בוא או גולש באינטרנט (אפילו האתר הזה ניהיה לי פתאום איטי, זז לאט אפילו שאני מזיז את הדף למעלה או למטה) עשיתי כמה סריקות עם כמה אנטי וירוסים ולא נמצא כלום. דבר ששמתי לב אליו הוא שאני כמעט בטוח שה- physical memory usage שלי גדל, גם שאני סוגר את כל התכונות, משחקים, ודפדפני אינטרנט ואז בודק אותו אני עדיין חושב שהוא משומש יותר מאיך שהוא היה לפני כמה ימים או שבוע. מה יכול לגרום לזיכרון הפיזי שלי לפעול יותר מאיך שהוא פעל בעבר? ואיך אני יכול להוריד את השימוש בזיכרון הפיזי? ומה יכול לגרום לאיטיות הזאת …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם 512 זכרון DDR בשני סטיקים של 256. היות ובלוח ASUS P4S800D יש 4 סלוטים, החלטתי היום להרחיב ל1GB. קניתי עוד שני סטיקים של 256, כמעט בדיוק אותו דבר כמו הקיימים (רק עם Timing קצת שונה), וחיברתי אותם לסלוטים השחורים בלוח. פוף - אין מחשב. טוב, יש מחשב, אבל יש צרות, על פי סדר ההתרחשויות: 1) כשלוחצים על כפתור ההפעלה, כלום לא קורה. רק אם לוחצים על ריסט פעם או פעמיים הוא עולה. 2) כשעושים ריסט, מכל סיבה שהיא, גם אם אני בביוס ועושה שמירת שינויים, המחשב לא עולה. 3) נפילות אקראיות במשחקים 4) מסך כחול ושגיאת IRQ שחוזרת על עצמה ברגע שווינדוז עולה. כשניתקתי את שני הזכרונות החדשים, הכל חזר לקדמותו (אני מקווה, זה היה רק לפני 10 דקות). שיחקתי ושיחקתי, ונראה שהבעייה לא טמו…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש וכשאני מדליקב אותו מופיע לי כל מיני מילים באנגלית מישהו יודע מה אני אמורה לעשות? עדיין לא מותקנת עליו מערכת הפעלה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל אני חייב להגיד שאני חדש ואם זה לא הפורום הנכון - אני מצטער. עכשיו לבעיה : כשאני מנסה לעשות איחוי דיסק אני מקבל את השגיאה הזאתי : http://img150.imageshack.us/img150/611/problem9tq.jpg חשבתי שצריך להריץ משהו בדוס, אז הרצתי והנה מה שאני מקבל : http://img231.imageshack.us/img231/4716/problem21vm.jpg עשיתי Y ( שזה יבדוק אחרי שאני יעשה ריסט ), עשיתי ריסט וניסתי שוב פעם לעשות איחוי וזה לא נתן. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי לוח abit an8-ultra ואחרי ריסטרט הוא פשוט לא עולה, יש חשמל, המאווררים זזים אבל אין יציאת תצוגה.לא רואים כלום. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עוזר. עשיתי איפוס CMOS, הוצאתי סוללה וכל זה, גם לא עזר. הלוח מקבל POSTCODE 9.0.. ובחוברת שלי כתוב שזה Complete uGuru initial process, AWARD BIOS take over booting job ואין לי מושג מה זה אומר. מה אתם אומרים הבעיה?< בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
intel core i5 750 2.66ghz 8mb l3 cache s1156 arctic cooling freezer pro rev.2 gigabyte ga-p55-ud3l kingston 2gb ddr3 1333mhz pc3-10666 kvr1333d3n9/2g (כמות:2) wd caviar 1tb 7200rpm 32 mb sata2 zotac gtx 260 ספק chieftec550W מארז coolermaster centurion 534 black atx case no psu אני כבר מיואש, בפעם הראשונה שהוא נלקח לבדיקה נמצא שהHD תקול (קובץ ה MINIDUMP שגרם ברוב המקרים לבעיה ה ntoskrnl.exe) הוחלף הHD ושוב... מסכים כחולים שיש על המחשב רק win7 . נלקח שוב לבדיקה והם לא מצאו כלום (מצורפות 2 תמונות של הבדיקות שהם עשו) נאמר לי שזה כנראה בעיה בווינדוס. http://img202.imageshack.us/g/test48.png/ http://img153.imageshack.us/img153/9361/43test.png התקנתי 3 גרסאות שונות של ווי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ טושיבה סטלייט. הבוקר הורדתי עדכונים של ווינדוס, לאחר שהדלקתי את המחשב מחדש פתאום לא היה ניתן לפתוח קבצים קיימים או לשמור קבצים באופיס, להכנס לווינדוס אפדייט (החלון נתקע ולא נסגר אבל אפשר לעשות דברים אחרים ברקע), או לריקברי, תגובה איטית מאוד ללחיצה על אייקונים ולפעמים גם למקשים. אחוז ניצול נמוך של המעבד ושל הזיכרון. מישהו יודע להגיד מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה, או לחילופין להמליץ על מעבדת מחשבים אמינה באזור זיכרון יעקב עד נתניה? (האחריות של מעבדות סלדון, לא מצליחה להשיג אותם וגם די חוששת מהביקורות עליהם). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רכשנו מחשב נייד חדש של ASUS לפני כשלושה חודשים. ויש לו תקלה מוזרה, המסך כבה לפתע גם בשעת עבודה על המחשב, גם כשהוא מחובר למטען וגם כשהוא לא מחובר לחשמל. גם עם אחוזי סוללה נמוכים או גבוהים (בדקנו את כל האפשרויות.). *המסך כבה, אך המחשב נשאר דולק (מקלדת נשארת מוארת, נורת CPU דולקת וכו') - המחשב נכנס למעבדה לפני כמה ימים, שמה עדכנו את מערכת הפעלה וכל הרכיבים התוכנתיים והחומרתיים, הריצו את המחשב 24 שעות והכל היה תקין לטענתם. אך באותו היום שהוצאנו את המחשב מהמעבדה, המסך שוב נכבה באמצע עבודה. באתי לשאול כאן, כי ASUS לא מתכוונים לעזור ושולחים שוב למעבדה לבדיקה (שאני בטוח שלא יצליחו לפתור, וסתם יבצעו שוב עדכונים ואיפוס). מה לדעתכם הבעיה ?, כי אני מאמין שבמעבד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי: פנטיום 3 בערך 633 מג"ה 320 MEMORY לוח אם פינקפד 600E הוא נדלק יש עוד 20MB בHD מעלה את הווינדוס בכתב מוזר ונתקע ונשאר רק להוציא את התקע מהחשמל הוא הלך איתו לטכנאי וזה אמר שהHD לא בסדר - נשרף וכך גם כרטיס זיכרון של 128 מתוך ה320 איך דבר כזה/יכול לקרות??!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי ווינדוס 7 ואני מעוניין לשדרג ל10, הבנתי שיש אפשרות פשוטה ואפילו חוקית לעשות את זה בחינם, הבעיה היא שהווינדוס שיש לי הוא פרוץ(מדי פעם גם קופץ לי הודעה על זה). השאלה היא האם במצב כזה אני יצליח לעשות את השדרוג, ולא יהרוס את המחשב, אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פשוט מיואש. מנסה להתקין WIN7 64 על הלוח הנ"ל וההתקנה לא זזה. גם מ CD וגם מ DOK. מישהו נתקל בסיפור הזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . המדפסת היתה עובדת הכל טוב ויפה למשך שנה . עכשיו פתאום רק מחברים לחשמל את המדפסת אז הנורית שמדליקים ומכבים כל הזמן מהבהבת . כשאני מחבר את המדפסת ל usb . הווינדוז מזהה הכל טוב . אבל אי אפשר להדפיס . חשבתי שזה בעיית דיו . אז ניסיתי להיכנס לתוכנה של המדפסת אבל זה לא נתן לי לראות . הוצאתי לגמרי את הדיו אבל עדיין המדפסת כל הזמן מהבהבת . האם המדפסת התקלקלה . או יש פיתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בטוח שאני לא צריך להעביר לכם איך אני מרגיש עכשיו - הצילו ! חיברתי את ה-HD החיצוני שלי (WD my book essential 500gb external hd), נשמעו כמה רעשי עבודה, ואז שקט. המחשב לא מזהה אותו. הרמתי אותו וראיתי שהמארז טיפה פתוח - כנראה נפל ממקומו הקבוע על המארז, לרצפה. מה עושים ? מיותר לציין שכל החיים שלי על הכונן הזה, וצריך לשחזר אותו בכל מחיר... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ש לי בעיה אני פותח את ה-icq והוא עושה לי conecting איזה שעה ואז הוא עושה disconected ועוד שאלה איך עושים את תמונת החתימה מה לרשום בhttp?? ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, אז ככה. כבר כמה ימים שהמחשב שלי מתריע לי שמשהו לא בסדר איתו. הוא לא באמת אומר "אחי, אני לא בסדר", אלא בעיקר נופל במצבים מוזרים. למשל, אני משחק Oblivion בכיף כשאחרי כמה שעות (זה לא זמן קבוע) המשחק נתקע ותוך כמה שניות המחשב מאתחל את עצמו. ככה זה יומיים-שלושה (ממש התחיל כשהתקנתי את המשחק). אתמול, בלי קשר לזה, כביכול, חיברתי קורא כרטיסי-זיכרון ל-USB כדי להעביר תמונות מהמצלמה והופס - המחשב קרס ושוב אתחל. היום בבוקר קמתי והמחשב לא הגיב (הוא עובד 24/7). המאוורים מסתובבים, המחשב נשמע כרגיל אבל אין תמונה, אין עכבר ואין מקלדת. מת. אני מאתחל - כלום. נאדה. כיביתי, ניתקתי את כבל החשמל, חיכיתי כמה דקות ושוב הדלקתי - נשמע כאילו הכוננים התחילו לזוז, המאוורים עובדים אבל אין…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואחרי שאני מנסה להפעיל מחדש המסך לא פועל או שהמאוורר מסתובב לאט יותר(או שפשוט עשה פחות רעש) לוקח לי איזה 5 פעמים(שאני מפעיל מחדש)עד שהוא חוזר לעצמו ואחרי כמה דקות הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש משהו מכיר את הבעיה או שיודע איך להפטר מזה בבקשה שיעזור זה משגע אותי :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בערך בשעה 16:45, בעודי גולש באינטרנט וצופה בסירטוני יוטיוב, לפתע כל המחשב קפא לגמרי, ושום דבר לא הגיב (לא עכבר ולא מקלדת), ולא נותרה לי ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב (Reset). אחרי הפעלה מחדש, הוא עובד כרגיל. מה הסיבה לכך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לאחרונה הבעיה עם המחשב/מסך. אם אני עוזב את המחשב להרבה זמן משהו כמו שעה+ אז כמעט תמיד שאני חוזר המחשב פועל והצג מכובה. בצורה רגילה צריכים להזיז את העכבר או ללחוץ על משהו ומיד רואים אבל הבעיה אצלי היא שהוא לא ממש רוצה להציג אחר כך משהו... היות והמחשב פועל ניסיתי קצת להילחם בזה ע"י הוצאת הכבלים של המסך ולהחזיר אותם, ללחוץ הרבה על כפתורים במקלדת ועל העכבר ועוד ועוד... בסופו של דבר הוא חוזר לעבוד גם ללא ריסאט אבל לפעמים לוקח לו חצי שעה וזה מתסכל מאוד. אני לא יודע למקד את הבעיה ולדעת מאיפה היא אם זה מהמסך, כבל המסך, תוכנה שמפריעה בווינדוס (7 - 64ביט) או אם זה הווינדוס עצמו או אולי אפילו דרייבר. הווינדוס עצמו מעודכן וגם הדרייבר של הכרטיס מסך (HD3870) מעודכן. בב…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-