עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KaPuT,

שום דיסק הוא לא זיהה ניסיתי של לג ושל סילבר ליין ודיסק rw של tdk עידכנתי פירם ור לא עזר הוא על udma 2 והוא לא קורע גם במצב pio וינדוס מעודכן הכול מעודכן ואין לי מושג איך לפתור את הבעיה

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by airforce,

שלום רב, לפני כחודש רכשתי מחשב מKSP הכל עבד בסדר עד שהלוגו של Gigabyte נתקע (ללא כל ציפצוף) ורק אחרי כמה לחיצות על כפתור האיתחול זה עושה POST ובונסף לכך יש לפעמים גם Mouse lagging. ראוי לציין שזה לא תמיד.. עשיתי שידרוג לביוס (שהגיע עם גירסה F2, לF20 ולא עזר כלל ולסוף עשיתי לF21A Beta) לא עזר כלל. חיפשתי המון בגוגל וגיליתי שהלוח Gigabyte x99m-gaming 5 די בעייתי. החשש שלי הוא אם אני מביא את זה לKSP הם מקסימום יחליפו לי את הלוח לאותו דגם. יש לכם איזה הצעות מה זה יכול להיות? המחשב שלי הוא: I7 5930K corsair hydro series h100i gtx 280mm G.SKILL Sniper 32GB DDR4 3000Mhz Gigabyte x99m-gaming 5 1TB SSD Samsung…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by rony1880,

היי יש לי הרגשה מוזרה אולי הזוי קצת שלאחר שהחלפתי מארז לR4 יש ירידת ביצועים מוזרה, לדוגמא: ההנצמרק של MAFIA 2 היתי מקבל כ 86 FPS היום כ 76 FPS ,בתוכנת Heaven DX11 Benchmark היתי מקבל כ46 FPS היום אני מקבל רק כ 43 FPS , גם שמתי לב במשחק BF3 גם אטיות מוזרה , אני ממש לא מבין את התופאה ההזויה הזו , מוזר שבבדיקת 3D MARK 11 התוצאה נשארה אותו הדבר כ 8000 נקודות , אני כברשוקל לפרמט או כבר להחזיר למארז הישן .

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  4. מישהו אמר לי שיש דרך דרך הוינדוס עצמו בלי תוכנה חיצונית זה נכון או שניתן רק עם תוכנה חיצונית?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  5. יש משחק מסויים שאני משחק, שאני צריך להריץ אותו ברמת GAMMA כפולה מהרגיל. וכאשר אני לא במשחק אני מחזיר את ה GAMMA למצב רגיל (דרך הדרייברים). השאלה היא: 1. האם המשחק עם ה GAMMA (מגבוהה > לנמוך > לגבהוהה > לנמוך...) יכול לגרום לנזק למסך? 2. האם שימוש במצב GAMMA מוגבר במשך זמן ממושך (נגיד 4 שעות ביום בבמוצע) יכול לגרום לנזק למסך?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by tamirby,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייח חדש, וחיברתי אותו לבדיקה ראשונית, הוא מחובר עם כבל HDMI למסך SONY, ושומעים לא טוב כזה, כרטיס קול שהוא חלק מהלוח אם, הלוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI החיבור HDMI מחובר דרך הכרטיס מסך... כל הדרייבים הותקנו כראוי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי עכשיו אוזניות ושומעים רגיל באוזניות, רק דרך הטלוויזיה לא שומעים טוב, חיברתי מחשב אחר עם הכבל HDMI לאותה טלוויזיה ושומעים טוב ורגיל...

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  7. המעבד שלי מגיע לצריכה גבוההשל 60 70 אחוז ומתחמם לי הנייד יש לי גרסאות מעודכנות של פלאש וכרום לא יודע למה זה

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by SPONER,

שלום יש לי את המצלמת וודיאו PANASONIC NV-GS27 היא ישנה מאוד יש לי קלטות שצילמנו לפני כמעט עשור , אני לא מצליח לראות את הצילומים דרך המצלמה עצמה . אז נסתי לחבר למחשב הנייד והיא התחילה להתקין "דרייבר " ואז הפסקתי אותה כי זה היה נורא לאט .ואז כשחברתי שוב למחשב יש צליל של זיהוי אבל היא לא מתיקנה שוב את ההדרייבר. הווינדוס שלי הוא 8 חברתי אותה למחשב עם ווינדוס 7 זה סיים להתקין את "הדרייבר " אין לי מושג אם זה הדרייבר , ובקיצור אני לא יודע מה לעשות הלאה .. לא נראה לי קיים דרייבר של המצלמה לווינדוס 8 אז השאלות שלי: 1.מה עושים אחרי התקנת הדרייבר ? התוכנה לא עלת במחשב. 2.איזה איש מקצוע מטפל בזה ? יש שם דברים חשובים . תודה.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by avihwz,

מסך LCD לא מציג ב DVI אלא רק ב VGA חשבתי שהבעיה ביציאת הDVI שבכרטיס ולקחתי המסך LG למעבדה. במעבדה טענו שהכל תקין (ואמרו שהחליפו כרטיס אלקטרוני). רכשתי כ.מסך חדש 4650 ATI ועדיין אין תצוגה ב DVI אלא רק ב VGA. חיברתי מסך סמסונג 931 LCD ויש תצוגה ב DVI. חיברתי המסך למחשב של שכן ויש תצוגה ב DVI. החלפתי כבל ולא עזר. מסקנות מתבקשות: מסך תקין, כ.מסך תקין. האם יתכן שהבעיה ב XP (התקנתי מחדש הדרייברים למסך ולא עזר) או במחשב?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  10. שלום רב, אתמול בזמן שצפיתי בסרט במערכת המדיה סננטר, פתאום הנגן קפא לרגע, ואז התבצע אתחול לא צפוי. כשוונידוס עלה, קיבלתי הודעה שהתבצעה הפעלה מחדש עקב שגיאה/בעיה שנגרמה (לא זוכר בדיוק את נוסח ההודעה) אני לא מכיר היטב את ויסטה, אבל זכור לי שבמערכות הפעלה קודמות, היה באיזשהו מקום הוראה של ברירת מחדל לאתחל את המחשב בגלל סוג מסוים של אירועים. המומחים המליצו לשנות את ברירת המחדל הזו, כדי למנוע תופעה של ריסטרטים בלתי צפויים. השאלה שלי- האם גם בויסטה קיימת האופציה הזו, והאם גם כעת ההמלצה היא לבצע שינוי בברירת המחדל, או שדווקא עדיף להשאיר את זה ככה, כי ריסטרט זה בעצם פעולת "התגוננות עצמית" של המחשב בפני בעיה שעלולה להיות חמורה יותר אלמלא התבצע אותו אתחול? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by dbx22,

יש לי על הבארטון 2500 שלי קירור של thermaltake וולקנו 11, ויש לי שליטה על המאוורר בקדמת במחשב. עכשיו הוא התחיל כל הזמן לעלות ל4500 סל"ד, ולפעמים לעיתים רחוקות הוא מוריד קצת מהמהירות לאיזה שניה ואז ישר חוזר ל4500 מה אני עושה? איך אני מתקן את זה? זה ממש רועש אני לא יכול לסבול את זה.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  12. היי. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בעיקרון אני יודע איך עושים את זה יש לי הרד דיסק של SATA ובתחילת הפירמוט הוא כותב לי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק..אממ אני יודע שיש דרך כל שהיא דרך הביוס לשנות את זה ואני לא ממש מוצא את זה שם.. אני ישמח לקצת עזרה..

13. Started by elerock,

שלום,ברשותי HD 250GB של WD. בתוכנה speedfan יש אפשרות בדיקת HD,זה נכנס לאתר כולשהו ומראה לי את הביצועים שלו וכו'... זה רושם לי שיש לי בעיה בסקטורים(לא שאני יודע מה זה סקטורים..). האם זה יכול להפריע לעבודה בעתיד?כי אני לא מרגיש כול שינוי. איך אני מסדר את הבעיה? הHD שלי מסודר,אני עושה איחוי פעם בשבועיים-שלוש,אין לי וירוסים והוא מקורר ע"י קירור של TT אם זה קשור. תודה רבה לעונים!

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by arkadur,

במחשב החדש שלי היה 2 GB זכרונות (OCZ XTC REV 2 ), ב2 סטיקים הזמנתי 2 סטיקים נוספים, כאשר התקנתי אותם, במקום להופיע כ 4 GB, הם מופיעים כ3.5 GB אני יודע שחלק מכ. המסך גוזלים את חלק מזיכרון המחשב לטובתם הכ.מסך הנוכחי הוא X1550, האם הוא גם עובד בדומה לTC של NVIDIA? או שמא יש גורם אחר לבעיה? בכל אופן, לפני הוספת 2 הסטיקים החדשים, 2 הGB הופיעו במלואם.

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  15. בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות עם המחשב. הרבה פעמים הוא מצפצף בזמן הדלקה והמסך נשאר שחור. אחרי כמה ריסטרטים הוא חוזר לעצמו. לפעמים יש צפצוף עם הודעות שגיאה בכונן A (דיסקטים) או הודעה שהמקלדת לא מחוברת. יחד עם כל זה שמתי לב שכשהמחשב עולה השעון לא מעודכן. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה בביוס או משהו עם הסוללה שלו. אשמח לקבל הדרכה.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by Eshel Hotel,

רציתי לדעת אם המעבד שלי נועד לשימוש כזה E4400 " ריבוי משימות " : יש לי ברקע כרגע 9 דפדפנים עם הרבה חומר לא דפי HTML רגילים ( בדרך כלל יותר דפדנים עובדים ביחד יש לי 4GB זיכרון ) , מדיה פלייר פתוח עם סרט טעון על פאווס ! , שני דפי EXCEL פתוחים , DVD-RW עובד - דיסק עם מוזיקה ברקע . זה נחשב הרבה ? צריך להוריד ממנו משימות ? ואם זה הרבה עדיף לקנות Quad אם אני משתמש בהרבה דברים ביחד ? אני ארגיש הבדל ? ועוד שאלה חשובה : באינטרנט " אתרים כבדים " מה הכי חשוב ( דרישה ) ? מעבד ? , זכרונות ? , כונן קשיח ? , כרטיס מסך ? תודה .

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by rjjb7,

סוג ההארדיסק: הארדיסק חיצוני 500GB של Western Digital. כשאני מחבר את ההארדיסק לכל מחשב אחר, הוא מזהה אותו בלי בעיות. כשאני מחבר אותו למחשב הנייח שלי, אין שום זיהוי ובפירוט של המנהל התקנים הוא מציין "התקן USB לא מוכר" בהתייחס אליו. אציין שהנורית חיווי של ההארדיסק דולקת גם במחשב הבעייתי (כלומר יש מתח). איזו בעייה יש במחשב הספציפי הזה שאין באחרים?? עריכה: יש לציין ששאר ההתקנים המחוברים למחשב העייתי מזוהים בלי בעיות.

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by soundf,

שלום. יש לי בעיה במסך המחשב לא נדלק: לפני הכל הסבר: הרגע הגעתי מהעבודה המחשב היה מכובה,הדלקתי את המחשב ו את הדפדפן ופתחתי 6 טאבים במכה, לאחר מכן המחשב נתקע(קורה לעיתים קרובות,אך חוזר לעצמו) ופתאום אחד המאווררים (שמחובר לחיבור FAN2 ,לא איזה מאוורר ציטסט או מעבד) התחיל להגביר מהירות . המתנתי 2 דק' והמחשב לא הגיב אז נקטתי בפעולת הכיבוי המהירה-על לחצן הכיבוי. לאחר כמה שניות ניסתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק. פתחתי את המארז הכל נראה בסדר וניסתי להדליק מהכפתורי RESTAER ו POWER המובנים על הלוח אם שלי-וגם לא הצלחתי. מישהו יודע מה הבעיה?? אני על וינדוס 7 פרימיום. מפרט מחשב :

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by Cyron,

שלום. חבר הביא לי מחשב לתיקון אבל אני לא מצליח לעלות על הבעיה. לאחר ההדלקה אין שום תגובה מהמחשב, לא מתקבלת תמונה על המסך, לא נשמע צפצוף בעת ההדלקה. ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק דברים חיוניים בשביל ההדלקה אבל עדיין ללא תגובה. דרך אגב, הוצאתי את המעבד אבל לא ראיתי שום סימן שהוא שרוף, האם בכלל ניתן לזהות אם הלך המעבד ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by shaharezra,

שלום, לאחרונה החלה במחשב שלי בעיה שמתאפיינת בקריסה אקראית של מערכת ההפעלה מלווה במסך הכחול והחביב של מייקרוסופט המפרט נכון להיום: asus p5b delux Intel Pentium c2d e6600 CORSAIR DUAL 2048MB 800MHZ DDRII TWIN2X2048-6400 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB thermaltake PurePower 460w 3 דיסקים 80 ג'יגה היטאצ'י סאטה 2 ברייד 0 פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים כרגיל (זו לא הפעם הראשונה ) הכל עבר חלק והתקנתי את כל הדרייברים החדשים הביוס הוא 0614 החדש ביותר הטמפרטורות תקינות 36 מעלות במנוחה ועד 49 מעלות במאמץ והמחשב ללא אוברקלוק עכשיו למאפייני התקלה בזמן עבודה רגילה עם המחשב (למרות שזה קורה יותר בזמן משחק ) אני שומע פתאום שלושה נקישות מהניסיון שלי הנקישות מגי…

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  21. שלום, מחשב נייד HP Pavilion Laptop 14-ce3xxx Windows 11 לאחרונה החל המסך לרצד. לא ברורה הסיבה. כאשר המסך מתחיל לרצד הדרך היחידה להפסיק זאת היא ע"י לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי. במידה ולא, לאחר זמן מה הצג חוזר קפוא ולא ממורכז.. ביצעתי הסרה של מתאם תצוגה Intel® UHD Graphics דרך מנהל ההתקנים- הבעיה עדיין נמשכת. בדקתי Windows Update אבל אין עדכון. גם לא דרך HP. Intel Driver & Support Assistant מראה עדכון: Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Windows* (ראו למטה). האם העדכון מתאים לWindows 11? הוא קשור לבעיה שתיארתי? האם הוא בטוח להתקנה? תודה. Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Wind…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by BEN GEYN,

מי מכיר ויכול לתת דעה על Asus VivoMini VC66R

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מזורה , רזולוצית הכיתוב במחשב מאוד ירודה , לדוגמא אם אני פותח קובץ התקנה (כל תוכנה ) אז רואים בצורה מאוד נמוכה את הכיתוב , לא חד בכלל או אם אני נכנס לאיזה משחק , אז הכתוביות יכולות להיות גם ברזולוציה ירודה. אם אני פותח תוכנות נגיד אייטונס או כל תוכנה אחרת גם הכיתוב שלה ברזולוציה ירודה ולא חד ..כאילו אני על 800*600 כמובן שכל המחשב עובד ברזולוציה הכי גבוה וכל העדכונים של הכרטיס מסך מותקנים. אני משתמש במחשב נייד חדש Y700 של לנובו . תודה רבה לעוזרים יום טוב

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  24. כבר חודש שאני מדבר עם בזק 166 לגבי בעיה של גלישה איטית עד אפסית. דברתי עם עשרה טכנאים עד היום (לפחות) כל אחד אומר משהו אחר. אחרי שהחליפו לי ראוטר וכבל עשו ריסטרט כמה וכמה פעמים לנתב, עדיין נשארתי עם בעיה בעיקר במחשב נייח אחד שמחובר עם הכבל לראוטר זאת לעומת מחשב שני וסלולרי שעובדים על הרשת האלחוטית. בעיית הגלישה האיטית אינה תמידית, לא כל הזמן. לפעמים גם יש בעיה של גלישה איטית בכל המכשירים. בקיצור לטענת חלק מהטכנאים הבעיה היא במחשב עם הכבל שאחת התוכנות שלו או האפליקציות או ההגדרות גורמת להאטה. האם יש בזה מן האמת? האם אין כאן נסיון להתנער מבעיה שקשורה ברשת שלהם? איך ניתן לבדוק את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  25. Started by אדם קולדר,

מקבל הודעה diagnostics policy service אינו פועל ניסיתי msconfig ועוד עדיין לא נפתרה הבעיה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.