עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מדי פעם קורה לי שהעכבר והמודם שלי , שניהם USB , מפסיקים לעבוד. ומופיע הסמל של USB למטה ליד השעון . PLZ HELP

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן. הבעיה התחילה כששמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה השתבשה לחלוטין - התמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קפא ואז לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה המשיכה. ניסיתי להחליף חיבור לצג מאנלוגי לDVI ואז הבעיה נעלמה. היום ניסיתי להפעיל משחקים ואותה בעיה חוזרת.... מסך מתמלא שלג צבעוני כזה והתמונה תקועה. לדעתי קריסה של כרטיס מסך. מפרט: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ GIGABYTE ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ DDRII 80…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by galiarbel,

היי חברים יש לי לפטופ של אסוס חדש יחסית. לפני חודש בערך פתחתי את המחשב ולא הצלחתי להקיש סיסמא כי המחשב הקיש עצמאית משהו ואי אפשר היה להפסיק אותו. כיביתי והדלקתי וזה נפתר. אתמול חזרה הבעיה, אבל הפעם לא עוזר שאני מכבה ומדליקה. מקשי המקף והכוכבית כאילו לחוצים ואי אפשר להפסיק אותם. לפעמים זה מפסיק מעצמו ואז אפשר להקליד (כמו עכשיו למשל) אבל אז זה חוזר ולא ברור מה צריך לעשות כדי להפסיק את זה. איפה הבעיה לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

היי המחשב שלי לא משהה התקני USB, יש מעבר של חשמל אבל הווינדוס לא מזהה רץ על XP, עם המפרט שבפרופיל יעריך מאוד את העזרה כי אין לי אינטרנט בגלל זה אז זה דיי קריטי תודה נתי

5. Started by malcolmx9,

יש לי את הדרייברים העדכניים של OMEGA, ולפני כמה שבועות הגדרתי את מהירות ה-AGP ל-X4 כדי שאוכל לשחק בדמו של BF2 (מה שעזר!). אבל עכשיו אני כבר לא משחק בו, ואני רוצה להחזיר את המהירות ל-X8 כדי שהביצועים במשחקים יעלו טיפה. איך אני עושה את זה? ניסיתי כמו הפעם הקודמת, אבל כתוב לי שם שה-AGP בכלל במצב OFF! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by טוהר2324,

המטען שלי לא מצליח להטעין את הסוללה ל 100% האם יש פיתרון לדבר או שצריך לקנות מטען למחשב נייד חדש?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by mrraz,

בשעה טובה אחרי כמעט 3 שבועות של המתנה אני עומד לקבל לוח אם חדש במקום זה שנשרף לי כשפרקתי את ההיט סינק ראיתי שהוא שחור מהמדבקה שנמסה ניקיתי אותו עם אלכוהול ועכשיו הוא מבריק וכסוף מחר אני עומד אי"ה לקבל את הלוח ויש לי שאלה בנוגע ההרכבה אין לי מדבקה או משחה. אפשר להרכיב מחדש את המעבד וההיט סינק בלי מדבקה או משחה ? מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by דני יוסף,

הנני יכול לפתוח את דואר האלקטרוני . בבקשה עזרה

9. Started by scribey,

(מה שכתוב בכותרת זה מה שכתוב על הצורב, הדגם) הוא לא מצליח לצרוב לי דיסק אחד כל דיסק שאני מכניס ומנסה לצרוב בנירו זה לא עובד התקנתי כמה תוכנות וזה ניתקע בכולם לבערך באמצע הצריבה!! אני לא יודע מה לעשות..... PLZ HELP

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sPoiled,

רציתי להיפטר מקובץ מסויים של מוזיקה (.wav), אז שמתי אותו בפח מיחזור וניסיתי לרוקן. הפח לא מתרוקן מהקובץ. ניסיתי למחוק אותו מה- cmd עם הכתובת לפח: "C:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-18" הוא מבקש אישור למחיקה, אני מאשר, אבל הקובץ עדיין שם. ניסיתי גם למחוק כפקודת BAT, אבל עדיין, הוא בפח מחזור. עוד דבר מעניין שקורה זה כשאני מנסה למחוק אותו מהפח מחזור, ה- USAGE של המעבד עולה ל-100 (תוך כדי שהוא מנסה למחוק אותו), מהתהליך explorer.exe. ואז בשביל חזור למצב תקין אני צריך לעשות ריסטרט לתהליך. נשמח לעזרה. היום הצלחתי למחוק אותו. אין לי מושג איך. הוא פשוט נמחק. מוזר. תודה רבה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. לשם העלאת הרצאות שמע ליוטיוב, אני צריך לצרפם לקובץ וידאו. העניין הוא שיש לי איזה 100 שיעורים להעלות, ולעבור אחד אחד זה יקח שנים... השאלה אם יש תוכנה שאתה יכול לתת לה קובץ וידאו אחד והרבה קבצי שמע, והיא תצרף את כל קבצי השמע, כל אחד בפני עצמו, לקובץ הוידאו, וכך ליצור 100 קבצים של אותו הוידאו, כל אחד בליוויו קובץ שמע שונה. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by malako,

אשמח לקבל יעוץ.. קניתי מחשב חדש עם שני כוננים. קניתי ssd 120g שאתקין עליו רק את המערכת win 7 ,ויש לי עוד כונן נוסף 3T בשביל כל המדיה תמונות שירים וידיאו וכו׳... אני אצור 2 משתמשים לי ולאשתי עם סיסמה,הבעיה היא כשיש כונן משותף לכולם יש גישה לתכנים למרות שיש נעילה לכל משתמש. מה ניתן לעשות בכדי שלאף אחד לא תהיה אפשרות לראות את המדיה והתכנים של השני למרות הכונן המשותף?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by WillieT,

האם ישנה סיבה מתקבלת על הדעת (חוץ מזה שהכונן מקולקל), שהכונן מחובר, עובד (נפתח נסגר), מזוהה במערכת ההפעלה, אבל לא קורא דיסקים? להדגיש כי מדובר בכונן חדש של LG. האם ייתכן שזה קשור לענייני מאסטר/סלייב? פשוט הוצאתי כונן ישן שלא עבד וחיברתי אותו.. בעבר היו לי שני כוננים, DVD רגיל וצורב. הוצאתי את הDVD הרגיל וחיברתי את הכבלים שלו לצורב החדש. אודה לסיועכם בנושא. תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי קניתי ספק חדש ואני מחבר אותו (נראה לי שטוב) ואיך שאני מדליק את המחשב זה עושה לי שגיאה: מקווה שמישהו יידע לפני שאני אלך לטנכאי ואשלם לו כסף.. דרך אגב אני לא יודע לחבר סתם ניסיתי ועכשיו שאני גם מחבר את הספק הקודם זה עושה לי את אותה שגיאה http://img691.imageshack.us/i/img0090wx.jpg/ תודה רבבהה!!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yuraxp,

שלום בזמן האחרון המסך שלי נכבה באמצע משחקים, זה קורה רק במשחקים. המסך הכאילו נכנס למצב שינה, ואי אפשר להעיר אותו, לא ע"י הזזת העכבר ולחיצות על המקלדת. ברשותי FX 5700 עם דרייברים של 56.55. חשבתי שצריך לעדכן את הדרייברים אבל גם במשחקים לא חדשים כדוגמת ENEMY TERITORY זה גם יוצא לאחר 15 דקות. מה הבעיה???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by GrassCube,

היי לכולם, לפני הכל אני יודע שהכרטיס ישן אבל זה כרגע מה שיש לי אז תהיו עדינים נסיים את התואר ונשתדרג! בכל מקרה יש לי סוס עבודה ישן מבית Alienware (לפטופ M17x),כמעט בן 7 אבל עדיין חיי ובועט. לצערי דל הפסיקו לתמוך בכרטיס די מהר (הכרטיס משנת מרץ 09 והדרייבר הכי עדכני באתר של דל אוגוסט 2010), לא שזה רלוונטי אחרי כל כך הרבה זמן אבל עדיין נחמד כשהכל מעודכן. אני יודע שהתמיכה של Nvidia בכרטיס עדיין קיימת (הדרייבר הכי עדכני מגרסת 341.95 מהשנה, לא זוכר איזה גרסה מותקנת אצלי) ורציתי לבדוק אם מישהו מכיר איזו גרסה הכי עדכנית של הדריבר שהיא הכי בטוחה. אני שואל כי הבנתי שבמקרים מסויימים יש בעיה בהתקנה, אפילו עד למצב של הרס של הכרטיס (br…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום חייב את עזרת חוכמת ההמונים משהוא קרה -(אני נגעתי) והאוטלוק לא מסתנכרן לי עם הגימייל בעיקר בדואר הנכנס משהו יכול לעזור לי ? עם השתלטות מרחוק דברו אלי בבקשה אמנון רגב נייד 0544365496

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by כולל חזון איש,

שלום למשהו יש מושג איך לפתור בעיה בהפעלת המחשב המסך פשוט נשאר תקוע בפתיחה (נסיתי כבר להוציא בטריה וגם את הקשיח ולא עזר) אם למשהו יש פתרון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להתקע גם כשלא היה עומס מיוחד על המחשב (הCPU היה אוחז ב- 50-70 % הרבה פעמים והזיכרון גם כן לא עבר את ה-70%) אחרי כמה זמן הופיעה גם כן בעיה בדיסק קשיח ווינדוס הציג הודעה שכדאי שלא להשתמש בדיסק קשיח, אז ניתקתי אותו ועכשו אני מחכה לטכנאי שיטפל בו, עד כאן לא היה שום דבר מעורר חשד.....הבעיה היא שגם כשניתקתי את הדיסק קשיח לגמרי מהמחשב ואני מפעיל אותו במערכות הפעלה אחרות הוא גם כן נתקע, לפעמים התצוגה קופאת לכמה שניות וחוזרת, לפעמים דקה שניים וחוזר, ולפעמים זה קופא עד שאני מכבה אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי.... ניסיתי מערכות הפעלה שונות ביניהם UBUNTU 11.04,12.04 /KUBUNTU 12.04 חלקם ב- live cd חלקם גם מותקנות ותמיד זה נתקע באיזשהו שלב בלי שהיה עומס מ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ACRORD32.exe=10,000 emule= 40-70,000 IEXPLORE.exe=23,912 AVPM=4-8,000 explorer =8,000 ויש לי הרבה קבצים שהשם שלהם SVCHOST יש 2 שלוקחים SVCHOST=4,972 taskmgr=4,000 AVPM=8,240 יש כאן משהו שצריך לימחוק? IEXPLORE.exe=23,912 explorer =8,000 יש לי כאן איזה קובץ שלוקח הרבה משאבי מערכת והוא לא מוכר? ואיך אני מוחק אותו בכלל?? וראיתי שייש לי שם קובץ lsass.exe=1,060 הקובץ הזה לא ווירוס? עם אני יתקין Mozilla Firefox 0.9.1 אז זה היקח לי פחות משאבי מערכת explorer בהרבה??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by elad-r,

שלום, קניתי לפני יומיים מחשב חדש עם מעבד amd barthon 2500 ולוח אם - abit nf7 (rev 2) הבעיה שלי היא שהטמפ' של שניהם קצת גבוהה מידי ואני לא מבין למה... (אני לא עושה overclocking או משהו כזה) כשאני פותח את המחשב הטמפ' של המעבד היא בערך 42 ושל הלוח אם בערך 30 אבל אחרי 10 דקות המעבד כבר מגיע ל-48 מעלות בערך (גם הגיע ל-50) והלוח אם ל-36 מעלות.... יש לי מארז enermax עם 3 מאווררים רגילים (2 מאחורה ו-1 מקדימה על ההארד דיסקים) ועל המעבד יש את הגוף קירור והמאוורר שהגיעו איתו... יש סיבה שהטמפ' יהיו כאלה גבוהות? יש לי סיבה לדאוג מזה או שאלה טמפ' נורמליות? מה אני יכול לעשות עם זה?... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי מחשב פנטיום 4 3000,לוח אם אינטל D865GSA,אני מקווה שלא טעיתי בדגם. 1 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך 6800 GS. כבר הרבה זמן שהכרטיס מסך עושה בעיות וקצת צולע ומקרטע,ולפעמים המסך לא עולה ואז אני מפרקת תכרטיס ומחזירה וזה עובד לשבוע וחוזר חלילה. כרגע,אפשר לומר שכבר שבועיים זה פשוט לא עובד,המסך לא עולה וכנראה שהכרטיס שבק חיים סופית. בכל אופן,יש חשמל במחשב והאור נדלק,פשוט לא עולה תמונה. בקיצור,יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם כמו לרוב הלוחות..הבעיה היא שאין לי מושג איך להעלות אותו במקום הכרטיס שמותקן כרגע. ניסיתי להוציא ת'כרטיס ולהכניס את החשמל של המסך לחשמל של הכרטיס שבלוח אם,אבל זה גם לא עולה. אולי צריך לעשות עוד משהו? אשמח אם תעזרו לי,אני מבינה דיי בסדר,אז כל פעולה שתידרש,אני יכולה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by oleg85,

היום פתאום נעלם לי הקול אני באה להתקין את הדרייבר והוא מודיע לי CAN NOT FIND AUDIO CHIP מה יכולה להיות הבעיה תודה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by super-MC,

אהלן יש לי לוח אסוס (p5p43td) מערכת הפעלה xp אני רוצה לבצעה רייד 1 ואין לי אפשרות לחבר פלופי ללוח לדריברים מה עושים < ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Ido.G,

היי, המאווררים שעל ה Voodoo 5 5500 שלי ממש מרעישים. אני לא זוכר אם זה תמיד היה ככה......... בקיצר, יש לכם רעיון איך אפשר להשקיט אותם קצת? יכול להיות שהם התחילו להרעיש בגלל שחיקה מכנית או משהו כזה? נקוי ע"י לחץ אוויר יכול לעזור במשהו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים