עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, הגיע אליי מחשב יחסית ישן: Pentium 4 עם לוח של אינטל (לא יודע בדיוק איזה) ספק 300W של HEC. וזיכרון 1GB המחשב בכלל לא נדלק.... עשיתי בדיקה לספק עם מחשב אחר והוא תקין. כמו כן, כשמחברים את הספק ללוח, אז נורה שנמצאת מתחת לחיבור 24 פין נדלקת, וגם הכפתור של הPOWER מאיר, אבל המחשב בכלל לא נדלק...!! אפילו לשנייה אין פעולת מאווררים, צפצוף או משהו שמצביע על כך שהמחשב נדלק... ניסיתי לבדוק (עד כמה שאני יודע) את הלוח - והוא נראה תקין - אין קבלים שרופים, ריח שרוף או משהו כזה... למישהו יש רעיון איך להתקדם מכאן? איך אני יכול לברר מה מקור התקלה ואיך ניתן להתגבר עליה? ??? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. זו כבר פעם שנייה שהמחשב מנסה להתקין מעצמו ווינדוז 10 ובזמן ההתקנה הוא נתקע על 33%. בפעם הקודמת כיביתי את המחשב כשראיתי שזה נתקע וזה לא הועיל בשום דבר. מה עליי לעשות??

3. Started by KamaL,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד מחברת HP דגם ZT3447EA (סדרת ZT3000) שקניתי לפני 3 שנים.. מזה 3 חודשים בערך מסך ה LCD התחיל להתנהג מוזר - לאחר הדלקת הנייד ממצב המתנה\כיבוי, מופיע מין ענן אדום\וורוד, שנעלם באופן פתאומי לאחר כמה שניות. הבנתי שזו תופעה לא נדירה במסכי LCD באופן כללי, ופשוט התעלמתי. לפני שבוע המצב החמיר - כשאני מדליק את המסך, אני מתחיל לשמוע HISSING וקול מוזר שהולך ומתגבר, עד שאחרי 30-40 שניות, כאילו שהמסך "נכבה" - אני עדיין יכול לראות ברקע משהו, אך בלי BRIGHTNESS בכלל !! אם אני שוב סוגר את המסך ופותח אותו שוב, התופעה חוזרת על עצמה - קודם הצבע האדום, הצבע נעלם, אח"כ מתחיל הקול המוזר, ופתאום ה-LCD נכבה. לפי חיפושים שעשיתי, יש אפשרות שהסיבה היא בעיה בנורה (BACKLIGHT…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי מחשב פנטיום 4 3000,לוח אם אינטל D865GSA,אני מקווה שלא טעיתי בדגם. 1 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך 6800 GS. כבר הרבה זמן שהכרטיס מסך עושה בעיות וקצת צולע ומקרטע,ולפעמים המסך לא עולה ואז אני מפרקת תכרטיס ומחזירה וזה עובד לשבוע וחוזר חלילה. כרגע,אפשר לומר שכבר שבועיים זה פשוט לא עובד,המסך לא עולה וכנראה שהכרטיס שבק חיים סופית. בכל אופן,יש חשמל במחשב והאור נדלק,פשוט לא עולה תמונה. בקיצור,יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם כמו לרוב הלוחות..הבעיה היא שאין לי מושג איך להעלות אותו במקום הכרטיס שמותקן כרגע. ניסיתי להוציא ת'כרטיס ולהכניס את החשמל של המסך לחשמל של הכרטיס שבלוח אם,אבל זה גם לא עולה. אולי צריך לעשות עוד משהו? אשמח אם תעזרו לי,אני מבינה דיי בסדר,אז כל פעולה שתידרש,אני יכולה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by p_q,

מחפש תוכנה שבודקת תקינות של לוח אם, זיכרון ומעבד שעובדות ב dos. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Ido.G,

היי, המאווררים שעל ה Voodoo 5 5500 שלי ממש מרעישים. אני לא זוכר אם זה תמיד היה ככה......... בקיצר, יש לכם רעיון איך אפשר להשקיט אותם קצת? יכול להיות שהם התחילו להרעיש בגלל שחיקה מכנית או משהו כזה? נקוי ע"י לחץ אוויר יכול לעזור במשהו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי כרגע את המסך הזה LG flatron l1953tr: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=505474 כאשר המסך הזה מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך מסוג G 8800GT ועובד מצויין. עכשיו לקחתי את המסך שהיה פעם הטלווזיה של ההורים שלי, מסוג: LG flatron m228wa: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592802 עכשיו עם אותו חיבור DVI, המסך פשוט לא עובד. יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס וניסתי בשניהם ועדיין רושם לי check cable signal כשאני מחבר. יש שם גם יציאת VGA שגם לא עובדת שאני מחבר. יש לציין שהטלווזיה עבדה ועובדת מצויין. מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by *ALON???,

יש לי בעיה במסך..כל כמה שניות המסך נכבה כזה לשנייה ונדלק...כמו התקעות כזו..לפעמים זה בתדירות גבוהה (כל שנייה או 2) לפעמים שאני פותחת חלון למשל נשאר חלק ממנו על המסך וכל שתי שניות אני צריכה לעשות "רענן" אמרו לי שזה יכול להיות הכרטיס מסך אבל אני לא יודעת.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד.... תודה !!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by david2k,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבועיים i7 2600 h67a-ud3h עכשיו זה קורה לפעמיים אני מזכיר מראש הסאונד לפעמיים לא מגיב וזה רק ביוטייב או במשחקים. בשירים במחשב ותוכנות דיבור זה עובד פיקס עם אני עושה צא או ריסטרט זה מסתדר מה לעשות מקורי windows7 64bit home permium

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בזמן אחרון שמתי לב לבעיה קטנה שיש לי שאני משחק במשחקים החלטתי לבדוק עם הבעיה בכרטיס מחקתי את הדרייבר של הכרטיס והחלפתי לכרטיס אחר התקנתי דרייבר הפעלתי מחדש את המחשב וכאילו לא התקנתי כלום, אני מקבל הודעה "זוהתה חומרה חדשה" (דרך אגב זה לא משנה איזה דרייבר אני מתקין ניסיתי גם את הדרייבר שבה עם הכרטיס) החזרתי את הכרטיס הראשון ועכשיו גם אותו אי אפשר להתקין....מה עושים? לא נראה לי שזה משנה משהו.. הכרטיס הראשון GEFORCE 6600GT והשני GEFORCE 4400TI שניהם של לידטק

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Frequency,

הי, לקחתי מחשב שהיו לו בעיות חום ממש רציניות, ניקיתי אותו והוצאתי דברים שלא צריך (כמו כונן DVD כי יש CD WRITER, דיסק קשיח כי היו שניים וכונן FLOPY, כי ככה זה פשוט עונה על הצרכים). ב PRIMARY MASTER יש את ה CD WRITER ב PRIMARY SLAVE יש את הכונן הקשיח ב BOOT SEQUENCE עשיתי שה CD יעלה לפני הכונן הקשיח כדי לפרמט ולהתקין WIN (כנראה שזה הדיסק הקשיח שאין עליו מערכת הפעלה). בכל מקרה הוא משום מה לא מראה לי "PRESS ANY KEY TO ENTER SETUP" כאילו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן ואז (אני מניח) הוא עובר לדיסק הקשיח (שכאמור, כנראה אין עליו כלום) וככה נשאר מסך שחור ולא מועיל. מה עושים? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by timac,

יש לי מעבד 2.4 HT היום פתאום אני סתם מסתכל באוורסט אני רואה 1679 איך זה הגיע לשם WTF ???????? סתכלו תמונה: אם זה קשור לפני שבוע עשיתי ניקיון והוצאתי תגוף קירור של המעבד והחזרתי אותו אולי משהו שם או שזה לא קשור?? מה עושים?

13. Started by norco604,

שלום לכולם וחג שמח,לפני כמה שעות ולראשונה ששמתי לב הופיעה לי הודעה על אזהרה שמצביעה על מתח מעבד מחוץ לטווח. מכיוון שהכול חדש דנדש אני די מודאג(וגם יקר). אני מצרף תמונה של התוכנה "intel desktop utilities" משהו נראה לכם חריג? האם יש בעייה כולשהי ובכלל זה יכול לפגוע במעבד? אודה לכם על העזרה כי הבעייה הדירה שינה מעיני.. מודה לכם וחג חנוכה שמח לכולם. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי חבר'ה! יש לי בעיה די מוזרה במחשב (יותר נכון במחשב של אחי) ואשמח אם המומחים כאן בפורום יוכלו לעזור... מדי פעם (בתדירות של פעמיים ביום, בערך) המחשב לא נדלק, או לחילופין - נכבה באמצע העבודה עליו ולא נדלק שוב. בתחילה חשבתי שזה עניין של התחממות - לכן ניקיתי את כל תכולת המחשב (כולל המאווררים) מאבק אך זה לא עזר. מה גם שהמחשב לפעמים, כמו שציינתי, לא נדלק אפילו ממצב מנוחה (כשהוא כבוי), כך שזה פוסל את האפשרות שהמחשב מתחמם... לבסוף, לאחר ששברתי קצת את הראש, גיליתי משהו מאוד מוזר: כל פעם שמתעוררת הבעיה הנ"ל - ניתוק של המחשב מהחשמל פותר את הבעיה והמחשב שוב נדלק... מה יכולה להיות הבעיה? האם זו הצטברות כלשהיא של מטען חשמלי שמתפרק ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל? אם כן, מה הפיתרון? אם…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shlomifounis,

שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 עכשיו יש לו בעיה קטנה המחשב נידלק והכל בסדר איתו אבל אין תצוגה על המסך המחשב לא מצפצף שהוא נידלק הדיסק שלו בסדר נבדק במחשב אחר המחשב עבר איפוס ביוס מה יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by asaf556,

שלום יש לי מחשב ישן AMD ATLON XP2660 ולוח אביט כלשהו ובמשח הרבה זמן הוא סתם בלי מסך כחול או משהו עושה ריסט זה קורה אם אני סתם פותח תיקיה נכנס לאינטרנט או משחק אז חשבתי שהוא מתחמם ניקיתי אותו הוא היה די מלוכלך אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Amsiman,

שלום לכולם. המחשב שלי חזר משידרוג של לוח אם ומעבד חדשים, כדי להשלים את השידרוג המוכר השאיר לי את האפשרות להתקין ווינדוס. ניסיתי לחבר את המחשב למסך בצורה הרגילה שאני מכיר, דרך היציאה של כרטיס המסך, אבל לא התקבל אות. העברתי את החיבור לDVI המובנה של הלוח אם, והתקנתי כרגיל תוך שאני עובד עם כרטיס המסך המובנה במעבד. הבעיה עכשיו היא שהמחשב לא מצליח לזהות בשום דרך את הכרטיס מסך שלי ניסיתי להפוך את הכרטיס מסך המובנה ללא זמין ולצפות לתגובה, ניסיתי להגדיר בBIOS את PEG וPCI בעדיפות ראשונה, ניסתי להתקין מחדש את הווינדוס, ניסיתי להוריד את הדרייבר המתאים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA אבל ההתקנה עצמה של הדרייבר לא מזהה את הכרטיס במחשב. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Pop3Sail,

OMG, yesterday i turned off my comp thru the start shut down thingy... like i normally do.. today i turned it on to see the blue screen of lamers =[ kernel something and then it wrote something about physical dump memory..., then i tried to reboot to see if it's going on like it and it did.. so i changed my fsb that was on 148 working with not much hassle (50c under load) back to 133 fsb rebooted and i had 2 options, one was delete all restore files (something like that) and other was continue with windows load... i picked the first one cuz i went with windows load the other time and it scanned my comp and finy no problems so whati want to know is what the **…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי בעיונת מתי שאני מכבה את המחשב (התחל-כיבוי) אז הוא מראה כזה שהוא שומר את כל הנתונים ואז הוא נתקע! אחרי כמה דק' אין לי ברירה אז אני מכבה את המחשב בלחיצה ארוכה על הכיבוי. אח"כ שאני מדליק אותו הוא לא מצליח לעלות, הוא נדלק נכבה נדלק נכבה ככה כמה פעמים ורק אז הוא עולה! הבעיה הזאת קוראת רק כאשר אני לא מצליח לכבות את המחשב "מסודר" הורדתי תוכנות SPY ואנטי וירוס לא עזר! תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by berner,

שלום היה לי תקלה בWIN10 ולאחר מכן נדרשתי לעדכן כל הדרייברים והאפליקציות מחדש ובצעתי עדכונים במערכת הבקרה לזמני שינה של המחשב והמסך לצערי המסך נשאר דלוק ולא נכנס לשינה למרות תכנות בלוח הבקרה בכניסה בהתחל בגישה לכבה או צא יש פרמטר לשינה וזה כן עובד אך לא באופן אוטומטי איך אני מאלץ המסך לכנס לשינה האופן אוטומטי אשמח לפיתרון תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ssbb,

שלום רציתי לשאול התקנתי את התוכנה של הפלאפון שלי =סמסונג של חברת אורנג והכנסתי את כבל ה usb , לאחר בירור עם חברת אורנג הוסבר לי שהבעיה כנראה מהתקנים של ה usb לא מזוהה ע,י הווינדוס 0יש לי ווינדוס XP, בבקשה דלוך אני צריכה עזרה לא מצליחה להעביר תמונות או שירים מהפלאפון למחשב, תודההההההההה, מחכה לעזרתכם תודה שרית

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by hichcock,

לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by כולל חזון איש,

שלום למשהו יש מושג איך לפתור בעיה בהפעלת המחשב המסך פשוט נשאר תקוע בפתיחה (נסיתי כבר להוציא בטריה וגם את הקשיח ולא עזר) אם למשהו יש פתרון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. מישהו נתקל בתופעה הזו? כבר פעם שניה שאני נתקל בה, בשני מחשבים שונים, חיפשתי מלא ברשת ולא מצאתי פתרון. הTurn off the display הוא על 5 דקות, וכאילו כל פעם שזה קורה אז המסך נשאר שחור אלא אם עושים לו crl alt del וינדוווס 7 64ביט

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם , בעיה מוכרת וידועה , ציקצוקים ביציאת סאונד הקדמית של המארז. במחשב הקודם שלי היתה אותה הבעיה ואז חשבתי שהלוח אם דפוק אבל אז כשקניתי מחשב חדש עם מארז איכותי וכו' ועדיין יש לי את אותה התופעה אני כבר מבין שזו בעיה קבועה. השאלה שלי היא אם אפשר איכשהו לפתור את העניין או לחלופין אם ישנו פתרון כמו למשל מתאם USB שמוציא כניסת PL 3.5mm לאוזניות באיזושהי צורה... אשמח לקצת עזרה... לוח אם : Gigabyte GA-P55-US3L תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים