עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shlomifounis,

שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 עכשיו יש לו בעיה קטנה המחשב נידלק והכל בסדר איתו אבל אין תצוגה על המסך המחשב לא מצפצף שהוא נידלק הדיסק שלו בסדר נבדק במחשב אחר המחשב עבר איפוס ביוס מה יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי לאחרונה, שבועיים שלשה התקלה קיימת קבצי וורד,DOC/pdf/docx לא נפתחים בוואטספ במחשב מקליק הורד,הקובץ לא יורד לאף ספריה לעומת זאת בסמארטפון אין בעיה ,הכל נפתח. האם הבעיה במחשב או בוואטאספ? אודה על פתרון הבעיה אהוד

3. כשאני מדליק את המחשב במהלך תהליך ה-BOOT קופצת לי הודעה: Invalid BOOT diskatte Insert BOOT diskatte in A: אי אפשר לעשות שום דבר והמחשב לא עולה. מה ניתן לעשות בשביל לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי צורב די וי די ובד"כ שאני רוצה לצרוב עליו דיסקים רגילים הוא צורב לי על המהירות שלו ->עד 48X משום מה עכשיו שאני בא לצרוב הוא לא פותח לי בנרו את האפשרויות מהירויות הוא רק מראה לי שאני יכול לצרוב את הדיסק הזה על 4X ... מישהו ניתקל בבעיה או יודע לסדר?? (והדיסקים הם בסדר גמור...ניסיתי כבר איזה 5 דיסקים ) תודה לעוזרים : )

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, יש לי לפטופ טושיבה סטלייט. הבוקר הורדתי עדכונים של ווינדוס, לאחר שהדלקתי את המחשב מחדש פתאום לא היה ניתן לפתוח קבצים קיימים או לשמור קבצים באופיס, להכנס לווינדוס אפדייט (החלון נתקע ולא נסגר אבל אפשר לעשות דברים אחרים ברקע), או לריקברי, תגובה איטית מאוד ללחיצה על אייקונים ולפעמים גם למקשים. אחוז ניצול נמוך של המעבד ושל הזיכרון. מישהו יודע להגיד מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה, או לחילופין להמליץ על מעבדת מחשבים אמינה באזור זיכרון יעקב עד נתניה? (האחריות של מעבדות סלדון, לא מצליחה להשיג אותם וגם די חוששת מהביקורות עליהם). תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by niva401,

2 חיבורי USB מקדימה לא עובדים (נורת disk on key אינה נדלקת) חיבורי USB מאחורה תקינים במנהל התקנים לכל ארבע מצויין-'התקן זה פועל כראוי' גם התקנת הדרייברים מחדש (מתקליטור מקורי של לוח אם) לא פתרה את הבעיה מה ניתן לבדוק כדי לאתר את מקור הבעיה?

7. Started by ערן B,

לפני כחודשיים אחרי התייעצות ניטשת בפורום, קניתי מחשב לפי המלצתם של חברי הפורום (המצלצה על סוג המחשב ומאיפה לקנות אותו). מאז הקניה, אני עובר מסכת קשיים שאין לתארה. (מצטער עם זה נשמע פלצני). רק תקלות, בעיות וכו'. אני אקצר את הסיפור ויסביר את המצב הנוכחי. המחשב מסרב להתקין הווינדוס 7 (החוקי). התקנתי XP (חוקי) והצלחתי אחרי נסיונות רבים להתקין SP3. המחשב בלי סיבה (בטוח שיש סיבה אני פשוט לא יודע מהי) כבה (עושה "קליק" וכבה). המחשב כבר היה במעבדה של החברה - מן כזו מעבדה שהחברה עובדת איתה בנתניה. הם אמרו שהמחשב תקין אבל החליפו בכל זאת לוח אם. אני לא יודע כבר עד כמה הסיפור הזה נכון, החברה הזו ממש איכזבה אותנו, שקרים על גבי שקרים כמעט מהרגע הראשון. כרגע יש לי מחשב חדש, שהשקעתי בו את…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מהר, אני מנסה לחבר ת'פאן קונטרולר של המעבד,בדקתי עוד פעם ועוד פעם ת'חיבורים!אני לא מבין למה הוא לא מפסיק לצפצף. הוא כל הזמן מצפצף אבל המאוורר של המעבד פועל,התצוגה של הפאנל עובדת,הוא מראה ת'טמפרטורה אבל עדיין לא מפסיק לצפצף! מה עושים??? זה הפאן קונטרולר של ואנטק זה שבא עם 3 צבעים והפוטנ' שלו הוא עגול במאצע,יש שם גם שתי חיבורי USB ופייר ווייר אחד אם זה עוזר. שוב,זה דחוף!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לא בטוח שהשאלה קשורה לכאן בכל אופן הסכיתו וקראו המחשב שלי בן 6 ועליו מותקנת מערכת הפעלה של וינדוס XP קניתי הארד דיסק חיצוני של IOMEGA בן 2 טארה לצורך גיבוי ההארד דיסק הפנימי שהתמלא. לאחר החיבור למחשב יש אפשרות להוריד מאתר החברה תוכנת גיבוי אוטמטית ועוד תוכנת הגנה עשיתי זאת ומאותו רגע המחשב נכנס ללופ של ריסטים. כלומר, המחשב מכבה עצמו ומאתחל, לאחר שהמחשב גומר לעלות הוא שוב, לאחר כמה שניות, מאתחל את עצמו לדעת. פניתי לחנות ושם הפנו אותי לתמיכה. פניתי לתמיכה ושם אמרו שזה שמטפל נמצא בחו"ל ואוטוטו חוזר ויצור איתי קשר. כמובן שאף אחד לא חזר אלי. פניתי לחברה דרך אתר האינטרנט שלה ואף הם לא חזרו אלי. לבסוף ביצעתי חזרה לגרסה האחרונה והסרתי את התוכנות ועכשו הכל תקין למעט העובדה שאין לי…

10. Started by דוקטור קוף,

שאני מפעיל את המדפסת על ON המחשב ניהיה איטי יותר ... שאני סוגר OFF המחשב חוזר לחיים ... יכול להיות שמדפסת לייזר שואבת וואטים ? W ? E120 LEXMARK נ.ב. ואם כן אפשר לדעת כמה W המדפסת שלי לוקחת מהספק כח ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ikehgl,

שלום, רכשתי דיסק קשיח חיצוני של SEAGATE דגם SRDONF1 .אין לי בעייה להעביר חומר מהמחשב לכונן זה. מה שרציתי זה שבאופן אוטומטי יעשה גיבוי לפי דברים שאקבע מראש. איך עושים את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. יש לי SSD כונן C אחד שאליו מותקנת מ.הפעלה ויש לעוד HDD כונן D , עד היום הכל המחשב היה עובד ומתנהג ללא דופי וכמצופה , לאחרונה אני שומע רעשים של כאילו המחשב קם ממצב שינה גם כשאיני נוגע בכלום(המחשב דולק אצלי קבוע) אם הזמן הבנתי רוב הסיכויים מדובר בסוג של שינה והתעוררות של כונן D כי כשאני עובד או גולש באינטרט ומנסה לעשות איזושהי פעולה על כונן D אז אני שומע רעש "התעוררות" של המחשב וגם לאג או השתהות כמה שניות לפתיחת החלון של כונן D שיתעורר... זה מצב שלא היה לי לפני כן ,מצב די מעצבן תוך כדי עבודה גם הרעשים וגם ההשהייה יש מושג למישהו איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום כולם, לפני כמה ימים קבלתי חזרה את הנגן Mp3 שלי מחבר שהלוותי לו אותו: Archos Mp3 20gb Jukebox Player עכשיו כל פעם שאני מדליק את הנגן הוא כותב "Read Error, Check Drive" ואם אני מחבר אותו למחשב אז המחשב מזוהה שהוא מחובר אבל הוא לא מזהה את הדיסק שבתוכו - ס'תומרת שאני לא יכול לעשות איתו כלום... מכאן אני מבין שהבעיה היא כנראה בHD שבתוכו - מישהו יודע מה בדיוק הבעיה? הייתה לו כזאת בעיה? איפה אני מתקן נגנים כאלה בארץ? קניתי אותו בדיוטי פרי....... אם אני פותח את הנגן ומתקן את הHD בלבד - זה מבטל את האחריות? תודה מראש, orrm

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אהלן, לפני כשנה ומשהו קניתי מחשב חדש. Champion intel CORE 2 QUAD Q6600 2.4 Ghz 8mb nvidia 8800GT 512mb. זיכרון 4GB. ספק 300W עכשיו לפני חודש בערך התחילו לי בעיות בכרטיס מסך, נושא שפתחתי לא מזמן אתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423216 בקיצור, אחרי שהוא נדפק אח שלי נתן לי סתם כרטיס - ATI 1650 בשביל שיהיה אפשר לעשות עם המחשב עד שהכרטיס החדש יגיע: HD4870. הכרטיס עבד חלק חודש, היום בבוקר שניסיתי להדליק את המחשב לא הופיע כלום על המסך. אחרי כמה שעות שוב ניסיתי וכלום. שוב פעם החלפתי לכרטיס אחר והוא עובד חלק. יכול להיות שיש בעיה עם אחד החלקים במחשב שהורס את הכרטיסי מסך שאני מכניס? הורדתי SpeedFan בכדי לראות חימום וזאת התוצאה: http://…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום... לא הייתי בבית מס' שבועות והמחשב בכל התקופה הזאת היה מנותק מהחשמל כשחזרתי הדלקתי אותו ולא רואים פשוט כלום... המסך פשוט שחור ונותן הודעה של NO SIGNAL. חשבתי שאולי זו בעיה במסך/הכבל המחבר וחיברתי את המחשב למסך אחר עם כבל אחר אבל כלום לא השתנה... ניקיתי אותו מאבק לפני הניסיון הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? אמרו לי משהו בקשר לציפצופים אז: בהתחלה אני מדליק ויש צפצוף בודד ונראה לי שהוא נורמאלי תמיד כשמדליקים את המחשב ויש את המסך של המעבד.. ואחרי מס' שניות יש 3 צפצופים מהירים כלומר" טה-טה-טה" תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Burkey,

שלום, אני זקוק לעיצה דחופה. קניתי לפני שבוע מחשב חדש, עם המפרט הבא: מעבד קונרו 6300, 1024 מגה זיכרון של PQI, לוח אם של ASUS, כרטיס מסך של ראידון. התקנתי חלונות XP עם SP2 ואחרי ההתקנה התקנתי דרייברים של לוח האם, כרטיס הקול, כרטיס מסך, מסך, וכו'. היום, המחשב קרס פעמיים, עם הודעת השגיאה הבאה: BUGCODE_USB_DRIVER beginning to dump physical memory physical memory dump complete ... חשבתי שזה כרטיס המסך, אבל מבדיקה ברשת עולה החשד כי מדובר ב - USB. הדבר היחידי שמחובר שם זה מודם ADSL שעבד מצויין במחשב הקודם, גם שם עם חלונות XP ו - SP2. הבנתי שיכול להיות שמדובר בדרייבר לא מתאים או משהו כזה, אבל עכשיו ראיתי גם אפשרות שזה הזיכרון או הזיכרון L2 של המעבד. מישהו מכיר את זה ? יש למישהו רע…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. באמצע המשחק מופיעים לי קווים כאלה שמופיעים ונעלמים במהירות ורואים אותם..מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם , בעיה מוכרת וידועה , ציקצוקים ביציאת סאונד הקדמית של המארז. במחשב הקודם שלי היתה אותה הבעיה ואז חשבתי שהלוח אם דפוק אבל אז כשקניתי מחשב חדש עם מארז איכותי וכו' ועדיין יש לי את אותה התופעה אני כבר מבין שזו בעיה קבועה. השאלה שלי היא אם אפשר איכשהו לפתור את העניין או לחלופין אם ישנו פתרון כמו למשל מתאם USB שמוציא כניסת PL 3.5mm לאוזניות באיזושהי צורה... אשמח לקצת עזרה... לוח אם : Gigabyte GA-P55-US3L תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Nutone,

שלום לכולם יש לי בעיית קריסות חוזרות ונשנות, שקורות באופן אקראי. יש לי את כל הדרייברים הכי חדשים מאתר היצרן (windowsXP Pro SP2). לא מצליח לגלות מה גורם לזה. מצורף קובץ DUMP, תוכלו לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חשוב לציין שהמחשב חדש ואני הרכבתי אותו כמו עשרות מחשבים שכבר הרכבתי, החלפתי ספק ונשארת אותה הבעיה, מה זה יכול להיות? (המחשב פעם מתכבה ופעם נשאר דולק לפי קריזות)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום חברים אז קניתי ספק חדש של be quiet 580w יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 8 64 מעבד 3470 לוח של gb z44m-d3h כרטיס מסך 450GTS זמני וזיכרונות של KINGSTONE אז אתמול חיברתי את הספק שהוא עם cable mang הגיע מגרמניה ומדי פעם אני חווה קפיאות של המחשב לא מגיב ואז מרסט את עצמו עשיתי בדיקה לספק עם המכשיר הזה שבודק וזה מה שיצא לי

22. יש לי מחשב ישן P4 1.7 Gh 512 sdram עכשיו שאני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה שבכותרת.. מה שמצחיק פה שאחרי ריסט אחד או שניים הוא מפעיל לי את הווינדאוס ואחרי סגירותו שוב אותה בעייה. זה יכול גם לקרות אחרי 3 ריסטים אם מישהו יכול לעזור בקשר לבעיה .. תודה :>

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by gur,

ברשותי לוח אם של gygabyte מדגם 8iexp וזיכרון DDR של 400Mhz. לאחר הורדת הגירסה החדשה של ה- bios הוא מכיר את גודל הזיכרון (256 ) אבל מגדיר אותו כ- 266Mhz. האם מישהו יודע כיצד אני יכול לגרום לו לזהות אותו כ- 400Mhz?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. כשאני מדליק את המחשב מערכת ההפעלה עולה עד לשלב של הטעינה של הווינדוז אחרי זה מגיע מסך שחור ואז BSOD לפחות משניה והמחשב מבצע ריסט ניסיתי לפרוק את הספק, נסיתי לאתחל את הבאיוז - לא עזר הבעיה התחילה לאחר שניסיתי לחבר בIDE שני כונניי דיסקים, המחשב עלה אך לא זיהה אף אחד מהם, כיביתי את המחשב והגדרתי אחד כמאסטר והשני בסלייב ומאז התחילה הבעיה ניסיתי להחזיר את המצב לקדמותו ע"י החזרה של כונן יחיד כשהג'מפר על CS (ככה היה בהתחלה - לא יודע מה זה אומר) אבל שוב, ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל את המחשב בכל מיני סיטוציות, כגון שהקבל IDE מנותק או שהכרטיס TV מנותק (הוא ישן לפעמים עושה בעיות) ושוב, ללא הצלחה אני מיואש וחייב את המחשב בדחיפות. יש הצעות ? מפרט מלא בצד.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים