תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום במחשב שלי מידי פעם שאני במסמכים של אופיס הכתב מתחיל להתערבב כאילו מבעיית זיכרון כשלהי שמשפיעה לפעמים שאני עובר עמוד וחוזר זה מסתדר ולפעמים רק שאני סוגר ופותח שוב או סוגר דברים ברקע זה מסתדר מצרף תמונה אחת AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 10 Pro SSD 1G לדעתי המחשב רחוק מחלש אז מה הבעיה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני הכל אני יודע שהכרטיס ישן אבל זה כרגע מה שיש לי אז תהיו עדינים נסיים את התואר ונשתדרג! בכל מקרה יש לי סוס עבודה ישן מבית Alienware (לפטופ M17x),כמעט בן 7 אבל עדיין חיי ובועט. לצערי דל הפסיקו לתמוך בכרטיס די מהר (הכרטיס משנת מרץ 09 והדרייבר הכי עדכני באתר של דל אוגוסט 2010), לא שזה רלוונטי אחרי כל כך הרבה זמן אבל עדיין נחמד כשהכל מעודכן. אני יודע שהתמיכה של Nvidia בכרטיס עדיין קיימת (הדרייבר הכי עדכני מגרסת 341.95 מהשנה, לא זוכר איזה גרסה מותקנת אצלי) ורציתי לבדוק אם מישהו מכיר איזו גרסה הכי עדכנית של הדריבר שהיא הכי בטוחה. אני שואל כי הבנתי שבמקרים מסויימים יש בעיה בהתקנה, אפילו עד למצב של הרס של הכרטיס (br…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לכם כאילו בעיות שאפשר לפתור אותם בשניות, אני יכול להגיד לכם שהייתי גם במצב שלכם, לא ידעתי מה לעשות, אבל בסופו של דבר אחרי יומיים שזה כמעט רגיל, אני פותר את הבעייה, ואין לי בעייה לעזור לכם, אבל אני די חדש בפורום עצמו, והוא כבר התמלא במיליון שאלות שלא נענו, אבל תאמינו לי אני אשתדל, יש לי הרבה ניסיון עם XP ואני אוכל לעזור לכם המון, תסמכו עליי, ותרוויחו, תאמינו לי. אני מקווה שאני אקבל תגובות נחמדות על זה..
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן.... חבר שלי קנה מחשב חדש לפני כמה ימים זהו המפרט: asus commando 1 800 mhrz giga corsair 250 giga wd atx thermaltake soprano 8800 gts thermaltake 470 w power supply אחלה מחשב....נימצא אצלו רק 4 ימים..... מרגע שהוא קיבל אותו יש לו ריסטרטים מוזרים וFREEZING באמצע משחקים שזה דבר מוזר מאד... קראתי את הנושא על מסכים כחולים וכדומה והעיניין הוא שזה מחשב חדש עם רכיבים איכותיים מאד וקשה לי להאמין שזה בעיית חומרה העיניין הוא שהוא שם ווינדוס לא אורגינל משהו שאני התעקשתי שלא יעשה אבל הוא לא הקשיב לי....לדעתכם זה יכול להיות זה ??? ווינדוס לא אורגינל יכול לעשות בעיות ??? זה פשוט אותו ווינדוס שמשתמשים באותו סיריאל כל פעם.... יכול להיות אולי אי תאימות בין רכיבים ???(בימים שלנו קשה לה…
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי AGP אחד של SIS 128 מגה ואחד של ATI 8 MB ואין הבדל בינהם זה הורג אותי איך ? על הנייר שניהם שמיים וארץ !!!! לא שמים לב לאיכות הגרפיט כאילו לא החלפתי כלום !!! איך זה ? בכל זאת 128 MB ו 8 של ATI RAGE
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לוח אם של אזוס, צ'יפסט sis מעבד סלרון. הבעיה התחילה אחרי שחיברתי את הלוח לספק (שכנראה היה דפוק). עכשיו כשמחברים לחשמל ומדליקים הלוח נדלק, עושה את הציפצוף הראשון שהמערכת עולה, ומיד נכבה. א"א להדליק עוד פעם אלה אם כן מנתקים את הספק (ספק אחר כמובן, לא הגורם לבעיה) ומחברים שוב, ואז אותו סיפור. יש למישהו רעיונות? או שאפשר להספיד את הלוח? תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, ברשותי כונן נייד 320 ג'יגה של טרקסטור. בעל מחשב מקינטוש העביר אליו סרטים ומאז באף מחשב אי אפשר לפתוח את הכונן. ניסיתי בשני מחשבים עם WIN 7, במחשב עם XP, בכמה וכמה יציאות USB ועדיין נשאר אותו דבר- בכל חיבור נאמר כי תוכנת מנהל ההתקנים הותקנה בהצלחה, רואים את הכונן במנהל ההתקנים, אבל אין במחשב שלי (או בשום מקום אחר שאני מכירה, לחילופין) ראיה לקיום הכונן. כלומר- אין יל אפשרות לפתוח אותו, או לפחות לפרמט אותו. ניסיתי להסיר את תוכנת מנהל ההתקנים, להתקין מחדש, לעדכן ומה לא- ועדיין, אותו דבר. הכונן ממש חשוב לי! איך אני יכולה לפרמט אותו ככה שאוכל להשתמש בו שוב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אתמול הלכתי לישון עם סרט כרגיל קמתי בבוקר והוא רושם כאלו קודקים לא טובים. אחד הנגנים שאני הכי אוהב. בנגנים אחרים יש קול אבל אני רוצה את הpotplayer. אני חייב עזרה בזה כי אין לי מושג איך לסדר את זה ומה שלא עשיתי בנתיים לא הצלחתי. הורדתי את הגירסה החדשה הבטא שלהם 1.6 עד עכשיו היתי עם 1.5. בבקשה מי שיכול לעזור להתעורר בבוקר ולגלות שנידפק משו אבל אין לי מושג מה. תודה מראש לעוזרים(:.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, כל יציאות הUSB במחשב הנייד שלי (LENOVO G570 עם WIN7) הפסיקו לעבוד לא משנה מה אני מחבר אליהם, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים וזה לא עזר, אשמח לעזרה תודה רבה, תומר
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם! סידרתי לחבר שלי את המחשב ובטעות היה קבל סופר בעייתי של Sata שפשוט עיקם חלק מהפינים הזהובים של החיבור על הHD, כמו כן פין אחד נשבר לגמרי. יש מצב שהHD יכול לעבוד? הקבל נכנס אליו בקלות..
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. הרכבתי הכל שניתי בביוס את הFERST BOOT לCDROM ואני מגיע לחולן הזה ( http://zix.co.il/images/1314843407.JPG ) וזהו אין מה לעשות זה כל הזמן נימצא בחלון הזה מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי חברים יש לי לפטופ של אסוס חדש יחסית. לפני חודש בערך פתחתי את המחשב ולא הצלחתי להקיש סיסמא כי המחשב הקיש עצמאית משהו ואי אפשר היה להפסיק אותו. כיביתי והדלקתי וזה נפתר. אתמול חזרה הבעיה, אבל הפעם לא עוזר שאני מכבה ומדליקה. מקשי המקף והכוכבית כאילו לחוצים ואי אפשר להפסיק אותם. לפעמים זה מפסיק מעצמו ואז אפשר להקליד (כמו עכשיו למשל) אבל אז זה חוזר ולא ברור מה צריך לעשות כדי להפסיק את זה. איפה הבעיה לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום פתחתי פה דיון בשבוע שעבר על זה שהמחשב שלי קופא אקראית. החלפתי כרטיס מסך לאחר שהנחתי שזו הבעיה וזה לא ממש עזר.. מה עושים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח שקניתי לפני 4 שנים והתחיל לעשות בעיות לאחרונה. לפעמים הוא מצליח לעלות, לפעמים הוא מתחיל לעלות ונתקע, ורוב הפעמים הוא בכלל לא מצליח לעלות(אין את הצפצוף הראשוני והמסך בכלל לא נדלק). בהתחלה הנחתי שזה תקלה במסך\בכרטיס מסך אבל יש פעמים שהמחשב עולה ועובד בסדר גמור במשך שעות. האם עדיין יש סיכוי שזה תקלת חומרה או שזה כנראה בעיה במגעים ואין אני מתקן את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בעיקרון אני יודע איך עושים את זה יש לי הרד דיסק של SATA ובתחילת הפירמוט הוא כותב לי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק..אממ אני יודע שיש דרך כל שהיא דרך הביוס לשנות את זה ואני לא ממש מוצא את זה שם.. אני ישמח לקצת עזרה..
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם אפשר לבצע תיקון חלונות 7 עם הדיסק של מערכת ההפעלה אבל במצב בטוח?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי gtx460 ו-i5 760 ואני מצליח להריץ את המולטי של BFBC2 חלק על ההגדרות הכי גבוהות אבל מתחיל לקרטע אחרי כמה זמן שכבר יש הרבה עשן ופיצוצים במפה. מה שמוזר שכשאני מוריד את האפקטים ל-LOW אז המשחק הולך חלק גם בקטעים עם עשן אבל שנייה אחרי אני שם עוד פעם HIGH והמשחק הולך חלק בדיוק כמו LOW למשך איזה 5 דקות. המשחק מקוון אצלי על הגדרת עדיפות גבוהה. קניתי לא מזמן את המחשב. אין וירוסים. אני דיי בטוח שיש איזושהי אפשרות לגרום למחשב להריץ את המשחק חלק על ההגדרות הכי גבוהות לתמיד, אם אני מצליח להריץ אותו חלק לכמה דקות אז בטח יש דרך. למשהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום רב , התקנתי XP במחשב לאחר פירמוט הדיסק הקשיח, רק אחרי ההתקנה התברר כי בעלת המחשב לא גיבתה את כל התמונות והמסמכים שהיו לה בדיסק ומדובר בנתונים שנאספו שנים, האם ניתן לשחזר את הנתונים למרות הפירמוט והתקנת מערכת ההפעלה של XP , תודה מראש על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לשם העלאת הרצאות שמע ליוטיוב, אני צריך לצרפם לקובץ וידאו. העניין הוא שיש לי איזה 100 שיעורים להעלות, ולעבור אחד אחד זה יקח שנים... השאלה אם יש תוכנה שאתה יכול לתת לה קובץ וידאו אחד והרבה קבצי שמע, והיא תצרף את כל קבצי השמע, כל אחד בפני עצמו, לקובץ הוידאו, וכך ליצור 100 קבצים של אותו הוידאו, כל אחד בליוויו קובץ שמע שונה. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום שיחקתי בערך חצי שעה באיזה משחק.. פתאום קיבלתי מסך כחול ריק ולא היו רשום כלום בהודעה פשוט מסך כחול ריק. מישהו יודע אולי מה מקור הבעייה ולמה קיבלתי כזה מסך כחול ככה פתאום?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם MSI ms-7095 וכרטיס קול מובנה של VIA. בעבר המחשב היה אצלי, והיה מותקן עליו windows xp והכל עבד טוב. העברתי את המחשב לסבא שלי, והתקנתי עליו עותק חדש של XP, ועכשיו הסאונד לא עובד. הרמקולים מחוברים כמו שצריך, ובדקתי אותם על מחשב אחר, ושם הם עבדו טוב. הורדתי BIOS מעודכן (עד כמה שאפשר ללוח ישן כזה), והתקנתי (מספר פעמים) את הדרייבר של הכרטיס קול העדכני מהאתר של MSI. דרך ה DEVICE MANAGER הוא מזהה את הכרטיס קול, ורושם שהכל תקין, ואין קונפליקטים. בסטטוס שבבאר התחתון עם הסימון של הרמקול, הכל נראה תקין, ואין שום דבר על MUTE. כשבודקים את הקבצי סאונד של הווינדוס הוא לא משמיע כלום, וגם כשבודקים קבצי MP3 רגילים. כשהמחשב עולה אין קול בפתיחת המחשב, ולא בסיומו. הכרט…
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי קניתי ספק חדש ואני מחבר אותו (נראה לי שטוב) ואיך שאני מדליק את המחשב זה עושה לי שגיאה: מקווה שמישהו יידע לפני שאני אלך לטנכאי ואשלם לו כסף.. דרך אגב אני לא יודע לחבר סתם ניסיתי ועכשיו שאני גם מחבר את הספק הקודם זה עושה לי את אותה שגיאה http://img691.imageshack.us/i/img0090wx.jpg/ תודה רבבהה!!!!
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי, אני נתקלתי בבעיה היום כשפתחתי פוטושופ, התוכנה נתקעת, אני מקבל אחת משתי הודעות error 3 על OpenGL והתוכנה מתרסקת ואז ווינדוס מודיע לי ש"מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" המחשב בן שנתיים אבל הוא באמת טס למרות השימוש הכבד בתוכנות גרפיות אבל עכשיו אני לא יכול להשתמש בפוטושופ בכלל כי כל פעם שאני מפעיל אותה אני מקבל את הודעת ה-ERROR הזה ואני צריך לעשות ריסטרט כי המחשב מאיט. ניסיתי לעדכן דרייבר, ניסיתי לבדוק בגוגל פיתרון, מצאתי פיתרון לקבל ניהול הגלובלי של החשמל וניסיתי אותו אבל הוא לא עוזר לי העתקתי לכאן את פרטי המחשב, האם מישהו אי פעם נתקל בבעיה כזו? אשמח לעזרה Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i7 3770 @ 3400 MHz…
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב אז הייתה לי בעיה במחשב, MB נשרף עקב הפסקות חשמל... בכל מקרה, מאז שהוא חזר, ניסיתי להכנס למשחק, ואחרי 6 שניות בערך ראיתי מסך שחור, כאילו המחשב כבוי, אבל המחשב פעל (מאווררים)... בכל מקרה, ניסיתי בATITOOL לעשות סריקה לארטיפקטים, ואחרי 10 שניות קרה אותו דבר....חשבתי שאולי זה קשור לספק כח (ג'נרי), ואולי קרה לו משהו כתוצאה מההפסקות חשמל... אבל המחשב פועל רגיל לגמרי כאשר זה לא במשחקים... כולל סרטי HD... הסתכלתי ב-SPEEDFAN והמתחים נראים בסדר (לא שאני ממש מבין בזה) את הספק הכח אחליף בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה מקור בעיה... חשבתי אולי לאמץ את המחשב בדרך שהיא לא גרפית (מאמץ של המעבד או משהו כזה)... אבל לא יודע... תנו רעיונות... עריכה: הוספתי כמה פרטים מאוורסט... תודה מרא…
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ssd במחשב הישן שלי אך אני דואג שהוא יהיה הראשון ולא המכאני ? אני צריך לדעת או לעשות משהו לפני התקנת ssd חדש לפני התקנת הוינדווס
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-