עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ac-Boy,

שלום, אני שומע במחשב מין טיקים כאלו מעצבנים כל איזה 15 שניות הבעיה היא שזה גם באוזניות וגם ברמקולים אז סימן שהבעיה היא במחשב.. תעזרו לי =(

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by eliyahoo2,

היי קניתי מחשב חדש עם win7. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים יש לציין שהמחשב עובד חלק ואין שום בעיה עם המהירות גלישה. מלבד זה: לא יודע מי ממכם מכיר את האתר omegle.com, אבל כשאני גולש שם ושומע תו"כ שירים ביוטיוב, כל פעם שמתנתקת שיחה באומגל, השיר ביוטיוב נתקע למאית שניה, וזה די מעצבן עכשיו אין מצב שזה כבד על המחשב\אנטרנט, כי במחשב הקודם לא הייתה בעיה כזו. מה שהכי הגיוני לי זה שבגלל שהאומגל מתחבר לי גם לאודיו (כאילו אני שומע מה שמשתמשים אחרים אומרים), אז אולי משום מה ברגע שמתנתק מקור אודיו אחד אז השני משום מה מתנתק גם למאית שניה רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by nakar7,

אני משתמש בXP בתוכנת הפקס. עד כה קיבלתי ושלחתי פקסים ללא בעיות. לאחרונה המחשב מקבל רק פקסים שנשלחים ממחשב, אבל אינו מצליח לקבל פקסים שנשלחים ממכשיר פקס. התקנתי מחדש את תוכנת הפקס והחלפתי את המודם הפנימי במחשב אך לא עזר. יש למישהו רעיון? המון תודה.

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by menahem2009,

שלום יש לי בעיה כשאני משחק משחקים כמו Call of Duty Ghosts או battlefield 4 פתאום יש לי כמו פיקסלים גדולים על המסך והמשחק נתקע גם בסרטים זה קורה לעיתים יותר רחוקות ניקיתי את כל המחשב מאבק עדכנתי דרייברים ולא עזר עשיתי בדיקה occt למשך 10 דקות וזה התוצאות http://www.siz.co.il/my.php?i=wxynznmygymw.png http://www.siz.co.il/my.php?i=nzeyyjgnzm5t.png http://www.siz.co.il/my.php?i=ji3ntwmyyniu.png http://www.siz.co.il/my.php?i=zt5ztyguom5k.png

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by eladx,

שלום יש לי מחשב בן כמה שנים - הלוח אם והדיסק הקשיח הם 2 הרכיבים הישנים (בערך 6-7 שנים) כל שאר הרכיבים, מעבד זיכרון כ.מסך הוחלפו עם הזמן. כרגע במצב הנוכחי המחשב נדלק - אבל זה נשמע כאילו הוא מנסה לעלות את עצמו כל רגע מחדש. כביכול לא באמת מצליח להעלות את המחשב, ניתן לראות את זה גם לפי נורת המחשב שכל רגע כאילו נדלקת מחדש, כאילו כל רגע מנסה להתניע מחדש. (על המסך לא מופיע כלום) ניסיתי עם ספק חדש - לא פתר את הבעיה. ניסיתי לבודד כמעט כל חלק בנפרד - כלומר רק ספק , לוח אם וזכרונות ועדיין אותה בעיה. ניסיתי לשנות סלוטים לזכרונות או להוציא אחד מהם וזה גם לא עזר. דרך אגב לפני שהמחשב ככה קרס, הוא רשם איזה משהו על הדיסק הקשיח (priamry משהו) לפני שהווינדוס עלה - יותר נכון לא עלה. כמובן ש…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  6. שלום. לפני זמן מה התקנתי winrar ולדעתי הכל התחיל משם. משהו בהתקנה או כולה לא זוכר היה ברוסית ואחרי ההתקנה חלק מהמחשב נהפך לרוסית לדוגמא באפשרויות של החילוץ והכיוויץ במקום "חלץ לכאן" וכו זה ברוסית. עד כאן זה פחות מפריע לי. העיניין הוא שאני לא מצליח לראות כתוביות בעיברית בסרטים הכל נהפך לרוסית. הסרתי את הווינראר והתקנתי אחד אחר העיניי הראשון הסתדר השני לא. ניסיתי כל מה שאני יודע כל ההגדרות של שפה ואזור מקלדת וכו הכל על ישראל ועיברית... יש מנוס מלהתקין מערכת הפעלה חדשה? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by DocHemulin,

שלום רב, יש לי כרטיס מסך ישן מסוג radeon HD 4850 והחיבור שלו הוא DVI-I (יש 2 כאלה ויש גם s video). קניתי מסך מסוג dell u2715h התומך ברזולוציה עד 1440p עם חיבורים של HDMI, DP וmini DP. השימוש במסך הוא רק עבור סרטים ולא למשחקים. שאלתי- האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש או שאפשר להשתמש בממיר DVI לHDMI מבלי לאבד יותר מדי מאיכות הצפיה (בשל כך השקעתי במסך)? כאמור אין לי צורך במערכת שתתמוך במשחקי מחשב, אז אם כדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש מה הכרטיס הכי זול שעלי לקנות שיתמוך ברזולוציה של 1440p ? או שאולי כדאי לשדרג כבר את כל המערכת(שכבר בת 7 שנים ועושה בעיות) במחשב נייח זול עם כרטיס מסך מובנה שיתמוך ב1440p אם יש אפשרות כזו שהיא זולה. האם עלולה להיות בעיה…

8. Started by sergey3333,

אני מחפש בנאדם שיודע איך להחליף BIOS כי הBIOS של הלוח נשרף בדקה הראשונה.

9. Started by oozy,

יש לי בעיה מוזרה במחשב.מתי שאני מתקין דריבר למחשב המסך מתכבה לי.ואם אני מחזיר את הדריבר הרגיל של הדיסק המסך פועל לי.השאלה שלי למה המסך מתכבה לי ואם אפשר לעשות משהו בקשר לזה.הלכתי לתכנעי 2 פעמיים והוא לא הצליח לתקן לי את הבעיה ולא ניסתי להפעיל את המחשב אם מסך אחר המפרט שלי הוא כרטיס מסך ASUS EAX1900XT 512 MB מעבד Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz זיכרון 1.00 GB של RAM ספק כוח HX520W בקשר לווינדוס החלפתי וזהי לא הבעיה מבקש עזרה מהירה

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  10. יש לי בעיה די מוזרה במחשב שקשה לי אפילו לתאר אותה... הכל התחיל מזה שהיה לי מודם ALE 130 שגרם למחשב לכבות את עצמו, לכן החלפתי למודם רשת + נתב בהתחלה זה עבד בסדר, אבל שוב כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב חוזר אחד מהתסריטים הבאים: 1. המחשב לא נדלק בכלל (במקרה הזה אני מנסה לחבר אותו מחדש לחשמל ולשחק עם החיבורים..) 2. המחשב "חצי נדלק", כל המנורות הקדמיות שאמורות לחוות על תפקוד תקין מהבהבות והמחשב עושה הרבה רעש, אבל כלום עולה 3. המחשב נדלק, מגיע על הסמל של WINDOWS ואז עושה RESET 4. אני מצליח להכנס לWINDOWS ואז המחשב עושה RESET רק אחרי כיבויים/הדלקות/תפילות לבסוף המחשב מצליח להכנס לWINDOWS, ואז הוא נשאר יציב ועובד רגיל. כאשר אני מנתק את התקני הUSB ואת הראוטר אז כמעט תמיד אין בעי…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by Neev Grinberg,

היי לכולם, סורי מראש על החפירה: אז זה מתחיל ככה: לפני כשנה גרתי בדירה בה הייתי מחובר לתשתית וספק של בזק בינלאומי (עד 100 מ"ב), הראוטר שלי תמך תקן N וכך גם כרטיס הרשת שלי, ובהתאם, עם חיבור לווייפיי (5 ג"ה) קיבלתי בממוצע 60-65 מ"ב לשנייה, שזה מגניב ממש. עברתי כעת לדירה אחרת, אותו עניין- תשתית וספק של בזק, עד 100 מ"ב, אני מאודד קרוב לתחנת ממסר (אני לא סגור שכך היא נקראת, אבל אני מקווה שמובן), המחשב שלי נמצא כ5 מטרים מהראוטר, יש לי כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR938x Wireless Network Adapter (אותו הכרטיס שהיה לי לפני שנה) ובSPEED TEST אני מקבל בעקרון פינג של 11-14 ומהירות הורדה של גג 20 מ"ב. כשאני בודק בSPEED TEST ד"א הנייד שלי אני מקבל באיזור ה50 מ"ב…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  12. לפני כמה ימים באמצע עבודה על תוכנת פרימייר פרו משהו נתקע והחלו להופיע צורות פיקסלים בצורת דמויות קטנות בצבע ירוק וורוד. המחשב נתקע וסגר את התוכנה בפתאומיות וחלונות נקפאו ולא זזו, לא יכולתי אפילו לסגור את המחשב כי כפתור ההתחלה לא עבד. מאז זה חזר כמה פעמים, החזרתי את המחשב לנקודת שחזור שבה קניתי אותה וחשבתי שהעניין הסתדר. אך עכשיו (לאחר יומיים) הכל חזר- הפיקסלים של דמויות, ההקפאות וכו'... האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? האם מדובר בוירוס? האם תוקפים אותי? כל עזרה תתקבל בברכה!

13. Started by matan13,

במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  14. אני מצטרף לשאלה שעלתה כאן לאחרונה מצד משתמש אחר. אני פתחתי שרשור חדש מהסיבה שאצלי הבעיה היא לא בדיוק אותו הדבר (לא רציתי גם לגנוב לו את הדיון) ועם כותרת יותר אינפורמטיבית. אני מקווה שהמומחים בפורום יתנו לי פתרון מוצלח ואולי יעזרו בדרך לעוד אנשים עם הבעיה שלי. מפרט המחשב -- מעבד E2200 שני סטיקים של זיכרון קינגסטון 1GB+2GB לוח אם ג'יגהבייט GIGABYTE GA-73VM-S2H מערכת הפעלה - חלונות וויסטה 64 ביט אולטרא (חוקי!) מעודכנת. כרטיס המסך מובנה. מארז ארנמקס לגונה. המחשב בעבר היה עם OC אבל מזה חודשים רץ בסטוק. משמש כשרת ומחשב מדיה והגישה אליו דרך הרשת עם remote desktop בכל פעם שהוא עשה בעיות חיברתי אותו למסך לצורך הבדיקות. לאחרונה המחשב עשה מספר בעיות שהלכו והחמירו עם הזמן -- בחלק מהפ…

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  15. שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצאתי בארץ משווק ע"י בזק (Home Plug אלחוטי) ומחירו גבוה יחסית (360 ש"ח). האם מישהו מכיר מוצרים דו…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  16. הQ-Flash לא נותן לעדכן לשום גרסה מעל FF ששוקלת יותר מ1MB. מחר צריך להגיע עלי מעבד חדש שדורש גרסה FH1 ומעלה. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by b0nzZ,

פירקתי היום את הלוח להחליף משכה למעבד (קירור MUGEN2) החזרתי הכול ורק שהדלקתי את המחשב זה הלוח אם איפס את עצמו החזרתי להגדרות OC שהיו לי על הפעם הראשונה המחשב בכלל לא עשה פוסט פשוט נכנס ללופ של ריסטים ניתקתי את המחשב מהחשבל החזרתי הוא התחיל לעבוד עכשיו אני מנסה לעשות בדיקת יציבות של OCCT אחרי 10 דקות זה רושם שיש בעיה באחת הליבות עכשיו מהניסיון שלי זה יכול להיות 2 דברים 1) הרסתי את הלוח שהוצאתי אותו 2) בגלל החום הבדיקה האחרונה עשיתי אותה שלא היה כול כך חם והמעבד במקסימום הגייע ל 65 מעלות עכשיו הוא מגיע ל 70 וקצת אז מה אתם אומרים ? דפקתי את הלוח ? או שהבדיקת יציבות לא עוברת בגלל החום וצריך להוריד קצת את ה OC ? תודה

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  18. יש לי דיסק SATA של 160GB מחולק ל-40GB על C ו-120GB על D שמותקן עליו Windows XP Pro. הבוקר חיברתי דיסק IDE (בגודל 40GB) למחשב בכוונה שיתפקד כדיסק משני. כשהמחשב עלה הוא לא התנהג טוב (לא רצה לפתוח Windows Explorer וכיוב'). כיביתי את המחשב ונזכרתי שצריך לג'מפר את ה-דיסק IDE שיהיה Slave אז עשיתי זאת והדלקתי מחדש. עכשיו המחשב התנהג יותר טוב, אבל לזוועתי גיליתי שדיסק D בגודל 120GB הפך לשתי מחיצות עצובות, אחת בגודל 8GB שאני לא יכול לגשת אליה, והשנייה בגודל 111GB, שרשומה בכלל בתור Unallocated Space. לאחר שאווררתי קצת את השחור שנהייה לי בעיניים טסתי לקנות דיסק חיצוני בגודל 500GB. כרגע אני מגבה את כל ה-120GB בשתי החתיכות אל הכונן החיצוני בצורה של Raw Copy בעזרת Active Partition Reco…

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by shay360,

שלום.. טוב אז כמו שכתבתי המחשב לא נדלק פרטים: הלחצן של ה on/off תקין - לחצתי עליו והוא יצר קצר בין ההדקים. הספק תקין - קיצרתי בין הירוק לשחור והוא עבד וקיבלתי את המתחים הרצויים. שאר הרכיבים במחשב לפי דעתי תקינים כי ניסיתי להוציא את הזכרונות ושאר כרטיסי ה PCI והמחשב עדיין לא נדלק. אין משהו ויזואלי כמו קבל מנופח או רכיב שנראה שרוף. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות או מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by avivi85,

אני משחק MW2, ואני משחק איזה 15-20 דקות, פתאום המחשב קורס, ומראה לי מסך כחול: http://img90.imageshack.us/img90/8043/dsc00339jt.jpg זה פעם רשונה שהמסך הזה מופיע כאשר מחוברים למחשב 4GB ראם, זה הראה לי את המסך הזה כשניסיתי לחבר 6GB ראם. וזה קרה לי פעמיים, ולא תאמינו בזמן טורניר, בראונדים הכי חשובים כוס עמעמקקק קיצר למישהו יש רעיון?אני לא יודע מה לעשות עם זה עכשיו...

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by shalabi,

שלום רב, לפני כשבוע בניתי מחשב לקרוב משפחה,אבל אחרי כמה ימים,התקשר אלי קרוב המשפחה ובישר לי שבזמן העבודה במחשב.הוא שמע קול חזק של קצר מתוך המארז, וראה ניצוץ בוקע מהמאורר שבדופן המארז,שגרם לנפילת רשת החשמל בחדר. ומאז המחשב לא נדלק. רציתי לשאול , מה יכול להיות קרה שגרם לקצר הזה. המפרט הוא: לוחASUSP4P800SE זכרונות 256MBX2 400MHZ ג'נריים ספק כח ג'נרי 400W כרטיס מסך RADEON9800PRO מעבד P3.0GHZ512 דיסק קשיח 160GB SATA WD

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by taotao,

שיחקתי קצת במחשב ופתאום היה לי משך כחול (שכבר הרבה זמן לא היה לי) פתחתי את קבצי הדומף והקובץ שגורם לבעיה הוא ALCXSENS.SYS עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה קשור משהו לכרטיס קול http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ALCXSENS.SYS&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta= אז מה אני בדיוק צריך להוריד קודקים או דרייברים או שתיהם :s05:

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  23. Started by AdamWE,

יש לי צורב Yamaha CRW3200E Windows XP Nero 5.5.5.1 אני מנסה לצריוב ומקבל: CRW3200E: Waiting for medium Nero is checking for medium, please wait ... To burn this multisession compilation you need the medium that contains the previous sessions. Please insert this medium if you have not already done so. Medium required for compilation: CD-R/RW Medium type in the recorder: (Empty) וזה לא צריבה מיוחדת!!! זה רק צריבה לגיבוי!!! לא משנה איזה דיסק שמתי... זה לא עבד... כולם היו חדשים מהקופסא ו3 סוגים שונים!!! ואיך אני יודע שזה הNERO עם הבעיה??? כי ניסיתי לצרוב דרך XP וזה עבד!!!! בבקשה תעזרו!!! ???

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by 1tanai,

אחרי שאני מתקין את הכרטיס מסך שלי ב XP ,אני מפעיל מהתחלה את המחשב ואז המחשב מראה לי שלא התקנתי את הכרטיס מסך כלומר הוא עושה לי את הצבעים הכי נמוכים שזה אומר שהכרטיס מסך לא מותקן ,מה לדעתכם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.