תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הבעיה דומה לזו של IMT, המסך פשוט לא נדלק, אבל לא עיגלתי כבלים עשיתי אתמול ניקוי אבק חודשי(אחרת המחשב נשרף), ולפני שאני מנקה אני מוצא כרטיסים(כרטיס מסך וראם) יכול להיות שחיברתי את הכרטיס לא נכון?(למרות שיש רק צורה אחרת שהוא מתחבר) אני מיואש =\
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה לי אחרי כמה זמן שמדליק אותו ובBIOS הוא מצפצף לי פעמיים צפצפוף של פעמיים בדקתי טבלת צפצופי בקרת תקלה באתר של אינטל (הלוח אם הוא INTEL DP35DP) האפשרויות הן אחד כרטיס מסך שתיים זיכרון ושלוש מעבד את הכרטיס מסך וזיכרון שללתי כי לא נראית תקלה - יש תמונה ברורה בלי הפרעות וזיכרון אין משהו שעולה לנגד עיניי שאמור להוות תקלה כשהווינדואז עלה אז הספקתי להפעיל אוורסט ומראה לי טמפרטורות בין 79 מעלות לבין 85 בערך..... לפני כמה זמן בערך חצי שנה החלפתי למחשב מאוורר למעבד בשווי של בערך 70 שח באייבורי... זה יכול להיות שצריך להחליף משחה טרמית או גוף קירור? המחשב הוא בן 4 שנים בערך
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי "ערכה" של "Microsoft Wireless Optical Desktop" ויש לי בעיות קטנות עם העכבר, גם במשחקים וגם סתם בעבודה בווינדוס, יש לי המון עיכובים עם העכבר והוא כל דקה שתיים נתקע לכמה שניות. ראיתי בהודעות קודמות שצריך לדאוג שלא יהיו הפרעות ביין הקולט לעכבר, ולמרות שאיין כלום באמצע עדיין יש לי את ההפרעות. רציתי לדעת האם יש משהו שאפשר לעשות לפני ששולחים את הערכה לחנות, ומגיעים למצב שהמחשב מנוטרל לשבועיים? האם אתם ממליצים להישתמש בפד או לא?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם ביומיים האחרונים אני סובל מבעיה כאשר אני נמצא במשחק מסוים או צופה בסרטון וידאו המחשב נתקע וחוזר לעבוד אחרי שלוש שניות עוד פעם נתקע אחרי שאני יוצא מהיישום רושם לי את ההודעה הבאה : תמונה http://i15.photobucket.com/albums/a385/tamr/1818b3f5.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי סי די רום וצורב של asus יש אין לי דרייברים והמחשב לא קולט אותם איך אני מתקין אותם?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש רעש כאילו משהו קורס בפנים ואז נתקע אני עושה ריסטרט למחשב ואז כעבור עוד שעתיים שוב אותו דבר מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעבר פירמוט והוא ללא מערכת הפעלה ויש לי גם כן דיסק קשיח ממחשב שהתקלקל עם מערכת הפעלה באם אוסיף את הדיסק עם ההפעלה זה ייתר לי להתקין מערכת חדשה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול בעבודה בטעות הורדתי קובץ שהתברר כווירוס כופר ונעל גישה למספר קבצים (פרמטתי את המחשב). מאוחר יותר באותו יום, קיבלתי מייל ממייקרוסופט שזוהתה תוכנת כופר בקבצים שלי בענן One Drive, מסתבר שהייתי מחובר במחשב של העבודה לחשבון מייקרוסופט שלי. ובאמת היו כמה קבצים בענן שניזוקו באותו מצב כמו במחשב של העבודה. השאלה שלי האם וירוס יכול לעבור ממחשב בעבודה למחשב בבית דרך הענן ולגרום להדבקה במחשבים בבית ולהאט אותם או שזה לא הגיוני? תודה
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אתמול HL2 הגיע אלי וכל פעם שיש קטע שהוא טוען (כמו בשלב הראשון שאתה בורח מהשוטרים וצריך לעלות לגג) אז הטעינה לוקחת הרבה מאד זמן וזה פשוט מעצבן. ממה זה יכול לנבוע? יש לי P4 1.8 GHZ 256 RAM גיפה 4 אם אני אחליף כרטיס מסך ל R9200 SE, הטעינה תתקצר? (אפילו בקצת)
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שיניתי את הרוזולציה ל-2000*1500 והצג שלי כנראה לא תומך בזה, אז היה רשום על המסך Out of range, ברגע ששיניתי, ואז שהפעלתי מחדש את המחשב שהוא הגיע לדבר הזה שאחרי שהוא טוען את ה-windows הוא רשם גם out of range, אז אולי מישהו יכול להיות להביא לי קובץ או פקודה שתשנה לי את התצוגה ל-800*1024, או לתצוגה דומה. תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intal DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח במעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP 32 SP3 לוחם אם asus m2n68-LA עליו כרטיס קול מובנה של Realtek שעבד מצוין. לאחרונה הותקן כרטיס מסך ATI HD3400 אולם מאותו רגע נוצררה התנגשות ואי אפשר להתקין דרייברים או להפעיל את הכרטיס קול המובנה. עצות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי ספק EZCOOL 300W REAL בן עוד מעט כמעט שנה. רציתי לנסות להפעיל אותו ללא מחשב, לקחתי חתיכת בדיל ועשיתי חיבור בין השחור לירוק. בקיצור חיברתי את הספק לחשמל והפעלתי את הסוויץ שלו מאחור והמאוורר דלק וניסיתי לפתוח את הכונני דיסקים- לא נפתח. אחר כך חיברתי סגול לשחור והספק גם נדלק ואז אחרי כמה שניות יש ריח של פלסטיק שוף (גם כונני הדיסקים לא דלקו). איך זה קרה? הספק לפני דקה הפעיל AMD +1800 דיסק קשיח 20G כונן דיסקים וכונן כומבו וכרטיס MX440 וכרטיס WLAN וטלויזיה. האם מומלץ לחבור אותו ללוח אם ולהפעיל אותו או קיים סכנת שריפה? אני לא יודע עם לפתוח אותו, כניראה יש לו אחריות אצל איבורי אבל הבעיה שזה הספק מהמחשב של חבר שלי וכניראה יעשו בעיות וצריך תעודת אחריות וכל השטויות ה…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול פירמטטי את כונן C ובהתחלה היה נראה שהכל בסדר... חוץ מהדרייבר ללוח כי האתר של אלבטרון לא עבד אבל זה לא משנה כרגע. קיצר התחלתי להוריד תוכנות ועידכונים וזה...ופתאום המחשב עשה ריסטרט. מאז המסך נדלק אבל פשוט שחור... ניסיתי לנתק אותו מהמחשב והוא מזהה שהמסך התנתק.. כלומר אני רואה את ההודעה NO SIGNLE. שאני מחבר אותו חזרה שוב המסך פשוט שחור... אם אני עושה ריסט אז המסך מתחיל לעלות ודווקא כן רואים את ההתחלה (שאני אומר התחלה אני מתכוון ממש למסך הראשון ראשון) ואז הכל פשוט נעשה שחור... ניסיתי לחבר את מסך ממחשב אחר אומנם בחיבור דיגיטלי (הלבן) ולא אנאלוגי (הכחול) אם זה משנה משהו וקורה אותו דבר. הלך לי הכרטיס מסך? מה קורה פה? (לכל אלה שעוד לא הבינו אני כותב ממחשב אחר)
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שאני נכנס לinternet explorer אני לא יכול לראות סרטוני וידאו בתמיכה עם ה activex control בשימוש עם wma אתרים לדוגמא : one , sport5 .. כשנאי מנסה לראות ה- explorer פשוט שולח הודעת ארור וסוגר את כל החלונות לעומת זאת אני כן מצליח לראות סרטוני וידאו דרך האתר youtube שלא עובד דרך wma גם במחשב עצמו שאני נכנס ל- wma ומסנה להפעיל שיר אז קופץ חלון send error report וזה יוצא לי מהתוכנה... מקווה שיש לכם פתרון , תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום בבוקר כבה לי המחשב לפתע,(לא היה התחממות של המעבד או הכרטיס מסך) ולפתע הFLOOPY שלי לא מזוהה... ממה זה יכול לקרות ואיך אני יכול להחזיר אותו...(פירקתי אותו ושמתי אחר והוא עדיין לא מזהה אותו)...
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתכוון לתגובת המחשב ומהירות העבודה בו (לא משחקים). ידוע לי שמדובר בשילוב אבל מה הכי חשוב לתגובה מהירה? AMD ATHLON 3200 ASUS A8V-E SE VIA K8T890 DUAL CHANNEL DDR 400 (3-3-3-8) SAPPHIRE RADEON X500 512MB
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב DEL 780 - ישן עם מעבד 4 ליבות וכרטים מסך GT240 לכרטיס המסך יש יציאת HDMI אבל הרזולוציה המקסימאלית שאני יכול לראות היא FUL HD יש לי מסך חדש של 4K. האם יש אפשרות לראות 4K עם הכרטיס הנוכחי ? אם לא איזה כרטיס מסך יכול להתאים רצוי עם יציאת DP לא יקר אבל שיוכל לשמש אותי כשאחליף למחשב מתקדם יותר
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני כמה ימים הייתה לי בעיה בכרטיס המסך במחשב אז הוצאתי אותו , חיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה בלוח האם והופיעו לי קווים לאורך כל המסך ולפעמים זה באלכסון. ניסיתי להחליף מסכים , הבעיה עדין נשארת. שמתי את המסך הנוכחי במחשב אחר והכל תקין. ניסיתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש ולא עזר. ככה שמכאן אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה בלוח האם. הטמפרטורה של לוח האם בזמן גלישה באינטרנט + מוזיקה היא 40 מעלות. בהדלקת המחשב יש קווים ממש קטנים , לאחר שימוש של 5 דקות הם גודלים לגודל של התמונה. תמונה: http://i.imgur.com/85N7wTq.jpg וידאו : http://www.youtube.com/watch?v=S7Tn121ljbk&feature=youtu.be המחשב : http://i.imgur.com/NEikCt4.jpg http://i.imgur.com/8x8jNfj.jpg htt…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לפני מספר ימים ניגשתי אל המחשב כשלהפתעתי כונן שלם של 1tb נעלם כלא היה (במחשב מותקנים 2 ssd ו2 הארד דיסקים) התחלתי לנסות לפתור ללא מוצא, ניגשתי לפרמוט. מאז הפרמוט ושימוש קצר של שעה שעתיים המחשב לא עולה יותר (נכנס ללופ של recovery ונתקע בדרך כלל) וכשאני מנסה לבצע התקנה נקייה של ווינדוס שוב נתקל בסוג של מסך כחול עם העכבר, כאילו הרזולוציה לא מסתדרת. כמובן מנסה להתקין את הווינדוס על ssd m2 למען הסר ספק ניסיתי בנוסף לאפס הגדרות בביוס ללא תועלת אשמח לעזרה, תודה! Intel Core i5 7600K 4.0GHZ Arctic Freezer 13 Gigabyte Z270P-D3 Corsair Vengeance 8GB 2400Mhz DDR4 EVGA Geforc…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא עולה בסדר ב Safe Mode אבל באופן רגיל נתקע על ההתחלה וכלום לא זז (אפילו הנורית של Caps Lock על ה Keyboard לא נדלקת). אחרי כמה נסיונות ו Resets הוא מצליח לעבוד כמה שעות עד שהוא שוב נתקע וקופא. יש למישהו רעיון? אגב, בדקתי כמעט הכל, מעבד, זכרון, כ. מסך, דיסקים, חוץ מלוח האם ולא גיליתי שום תקלה.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ווינדוס 10. התפריט התחל נפתח לי כשאני לוחץ עם העכבר, רק לא מגיב ללחיצה של המקש במקלדת. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, קניתי לוח ומעבד לאחרונה לאחר שהתקנתי את הרכיבים והתקנתי מערכת הפעלה של מיקרוסופט בשם ווינדוס אקספי פרופשיונל סרביס פאק 1, לאחר פירמוט מלא התפלאתי לגלות שהזכרונות שלי עובדים רק על 100MHZ במקום על 200MHZ אבל הם עובדים עדיין ב DUAL CHANNEL המפרט שלי הוא Asrock 775Dual VSTA 2x 512 MB DDR 400 Intel Pentium D 915 Appollo NVIDIA Geforce 6800NU בכבוד רב ובתודה מראש פיניש
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח חדש לגמרי ואני רוצה להתקין אותו במחשב 'ריק' , ז"א צריך להתקין גם מערכת הפעלה איך זה עובד, האם פשוט לחבר את הכונן ואז אוכל להתקין או שצריך לפרמט את הכונן במחשב אחר? או משהו אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
- 2 followers
-