עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, היום בצהריים אני חוזר מבית הספר ואז אני רואה את המחשב כבוי[אני לא מכבה את המחשב כימעט]. ואז אני מדליק אותו ואז זה נותן לי לבחור בין ווינדוס נורמלי לSAFE MOD ויש לפחות5 אפשרויות. לאחר מכן הווינדוס נטען ובתוך שניה יש מסך כחול עם נתונים [המסך הכחול מוצג במאהית השניה] ואז זה חוזר לPOST. מה הבעיה? שאלתי טכנאי והוא אמר לי שיכול להיות שנמחק לי הווינדוס,זה נכון? מה צריך לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. קניתי צורב חדש,מהדגם הזה: SONY AD-7240S ראיית שהמליצו עליו פה באתר ובעוד מקומות אז קניתי, חיברתי אותו לחיבור SATA השני שיש לי,לראשון מחובר ההארדיסק, וכמובן שגם לספק ואיך שהמחשב מעלה טיפה את הוינדוס, ישר הוא קורס למסך כחול, לאחר כמה ניתוקים וחיבורים של הצורב בסוף הוא עבד כמה שעות כמו שצריך והפעיל דיסקים,עוד לא צרבתי בו, אבל היום הוא שוב משתק לי את המחשב במסכים כחולים, הכנסתי אליו דיסק ריק להתחיל לצרוב ואז הצורב התחיל לקרוא אותו והמחשב קרס,ושניסיתי להפעיל אוב את המחשב אז שוב באו המסכים הכחולים כרגע ניתקתי את הצורב אז המחשב עובד בסדר ואני כותב לכם את הבעיה כאן.... תודה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by mugello,

שלום,יש לי תקלה מופלאה ואני אשמח לעזרה . לפני שבוע בערך באמצע משחק,המשחק נתקע ועל המסך והיו "כתמים" לכל אורך המסך.לאחר ניתוק של המערכת הכתמים חזרו כבר בשלב של BIOS והמסך מהבהב בשלב של הפעלת מערכת ההפעלה ולא ניתן לבצע שום פעולה . לאחר שיחזור מערכת שביצעתי התקלה נעלמה לכמה שעות ויותר ולאחר מכן חזרה(כמה פעמים).אני עכשיו במצב של פירמוט המחשב אבל התקלה לא נעלמה . כאשר אני מנסה להתקין את הכרטיס מסך מחדש התקלה חוזרת(המסך מהבהב).ללא התקנה של כרטיס המסך אני רואה פשוט כתמים ירוקים. אני מנסה להבין היכן התקלה בלוח אם,בכרטיס מסך אולי ווירוס? אני אשמח לאיבחון של התקלה ועזרה בתיקון הבעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. Started by ivgitsab,

בחיבור הספק לחשמל (מבלי ללחוץ על כפתור ההדלקה), המאווררים מתחילים לעבוד עצמאית, יש צפצוף קצר מהלוח ואז הספק מתנתק (כבה) הLED בלוח נשאר דולק, ואין תגובה חשמלית לכפתור ההדלקה. ניתקתי את הHD כונן אופטי וכל הרכיבים פרט למאוורר של המעבד, לא עזר. חיברתי ספק אחר, לא עזר. הוצאתי גם את הזכרון, לא עזר. האם נדפק הלוח? אולי מפסק ההדלקה דפוק? מחשב P4 לוח אסוס P4SP-MX

5. שלום תיאור הבעיה ככתוב בכותרת. אוסיף גם שזה יכול לקרות אחרי כמה שעות שנאי לא נוגע במחשב, או אחרי כמה ימים. אני משמ לא חושב שזה חיבורים, אפילו די מאוד בטוח, מ 2 סיבות 1- הוא מחובר דרך ה USB 2- כשאני עושה ריסטרט הוא עובד תקין ואני בכלל לא נוגע בו מאחורה. זה קרה לי לא מזמן בזמן שעבדתי על המחשב כתבתי מסמך וורד ממש ארוך ופתאום נתקע המחשב! ניסיתי בעזרת כפתור ה ALT ללכת ל SAVE והוא לא נתן לי לשמור!!!! הוא רשם איזה הודעת שגיאה, ואחרי ריסטרט כמובן שהכל חזר לקדמותו והכל היה בסדר, אבל אני בטוח שיש קשר בין אי היכולת שלי לשמור את הקובת לבין העכבר התקוע- ההבעיה היא שלא עולה לי מה זה יכול להיות?? וירוס? באג של ווינדוס?? אשמח לקבל רעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by NATANK0,

שלום , פתחתי פה לפני כמה ימים נושא חדש על הבעיה שיש לי שוב אני יכתוב בקצרה על הבעיה קניתי לפני חודש מחשב מיני לפטופ של asus עכשיו אתמול שבאתי להפעיל אותו הוא כותב לי error loading operating system ולפני כן המחשב עבד מצויין בלי בעיות ולא עשיתי בו משהו מיוחד , עכשיו יש לי במחשב קבצים שאני פשוט חייב לשמור אותם נסיתי להפעיל גירסה ניידת של xp כמו שייעצו לי פה קודם כדי לגבות את הקבצים אבל אחרי שזה עלה שנכנסתי ל 'מחשב שלי' הדיסק קשיח לא מופיע שם בכלל שאני נכנס לביוס הדיסק קשיח מופיע שם .. בשביל שאני יוכל לראות את הדיסק קשיח אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות בשביל זה ?? ועוד שאלה האם יש עוד איזה פיתרון שאפשר לעשות כדי שאני יוכל לתקן את הבעיה ולגבות את כל החומר שיש לי בדיסק קשיח ?? ת…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  7. Started by pazer005,

לוח: p5ql-e מערכת הפעלה: windows 7 חיברתי למחשב כרטיס קול ישן ישן ישן: creative sound blaster pci 128 חיברתי אותו כי יש לו כניסת gampad ואני רוצה לחבר את ההגנה שלי. בכל מקרה, חיברתי אותו ולאחר שעולה הווינדוז, היא לא מזהה אותו או יותר נכון, היא לא מזהה שום התקן חדש ככה שאפילו אין עניין של התעסקות עם דרייברים עדיין. ראוי לציין שכבר יש על הלוח שני כרטיסי PCI מותקנים ועובדים.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  8. היי לכולם, אני אשמח לשמוע כל סוג של עצה כי אני כבר לגמרי, בשנה האחרונה רכשתי בערך חמישה דיסקים קשיחים, מחנויות וחברות שונות (סיגייט, סמסונג, HW) כל הדיסקים עבדו בצורה מצויינת בערך חודשיים ואז התחילו להפגין התנהגויות של דיסק הרוס (לא מצליח לקרוא נתונים, המערכת מואטת מאוד שאני ניגש לכונן וכדומה) עד שהדיסק כבר לא מזוהה על ידי המערכת.. אני לא יודע אם זה מזל רע או בעייה במחשב שלי, אם שמעתם או נתקלתם בבעיה אני אשמח לשמוע רעיונות. תודה

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  9. מצורפות תמונות החלק והלוח אם אשמח לדעת מהו החלק ולהיכן צריך לחבר אותו אם בכלל? תודה מראש, אביעד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by vulture,

שלום. קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכשאני מדליק אותו קורה הדבר הבא: נדלק ל 2-3 שניות ואז נכבה ל 2-3 שניות מעצמו וחוזר חלילה פעמיים כשבפעם השלישית הוא עולה ומריץ את הווינדוס האם זה תקין ? מפרט מחשב: core 2 duo e7500 msi p43 neo-f ספק כח: spire 550w שכחתי לציין שהמחשב נלקח למעבדת אייבורי שבה נקנה והטכנאי הסביר שהריסטרטים העצמיים הם למעשה מנגנון הגנה מפני קצרים כלומר שהלוח אם לא יקבל כמות זרם גדולה בבת אחת שיכולה לגרום לשריפת מוליכים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ערב טוב לכולם.. אני משתמש ב windows מעל לחודשים, ובשבוע האחרון אני מתחיל לקבל קריסות ראנדומליות. פשוט המסך קופא על אותה תמונה ורק ריסט עוזר.. קורה לרוב שאני באמצע משחק כמו call of duty 4 או cs.s בסופו של הקובץ dmp רשןם Probably caused by : hardware אבל אני לא יכול להבין ממה נובעת הבעייה... הורדה של הקובץ: http://www.f2h.co.il/395638928749 תודה ולילה טוב לכם..

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  12. היי חברים התחיל להיות לי בעייה עם המחשב שאין לי מושג איך לפתור,ואין לי מושג מה גורם לה אז אני פשוט יתאר את הסימפטומים : אני מדליק את המחשב , המחשב נדלק- ולא מופיע כלום על המסך . לפעמים אני מדליק והוא כן עושה Boot, אבל אז עושה בעיות בשלב של ה verify DMI pool וכותב "boot file not found. please insert system disc" ולפעמים.. הוא גם עושה טובה ועולה כמו שצריך- אבל אני אף פעם לא יכול לדעת מתי וזה מחרפן אם למישהו יש הצעות אני ממש ממש ישמח לעזרה! תודה!

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  13. המחשב שלי לא ישן יש לי מחשב ארבע ליבות דגם 6600Q והדיסקים קשיחים WD 600GB 32MB קניתי אותו חדש והוא עושה לי רעשים כשאני מישתמש במחשב מה לעשות תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by zwex35,

לפני כמה ימים המחשב הנייח שלי קפא באמצע עובדתי במחשב. עשיתי לו ריסט,ושניסיתי להדליקו מחדש-שמעתי את המחשב עולה עם המוזיקה של ווינדוס אך המסך שחור וכתוב NO SIGNAL. ניסיתי שוב פעם להדליק אותו ועכשיו הוא עושה צפירה קטנה בהתחלה..ויש רעש של מאוררים של הכרטיס מסך (8800GT). דבר זה כבר קרא לי בעבר אך עבר. ניסיתי להחליף כבל ניסיתי להחליף מסך-שום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, יש ברשותי מחשב P4 ישן שלאחרונה התחילו בעיות שהוא "קפא" ואז היה צריך לעשות לו RESTART ידני והוא היה פועל. אז לפני כמה ימים כיביתי אותו ושבאתי להדליק שומעים ורואים שהכל נדלק, אבל אין תמונה במסך ואין אור בעכבר. עכשיו דיברתי עם החנות מחשבים שקניתי ממנה את המחשב החדש שלי ואמרו לי שהם לא מתעסקים עם ישנים כי אין חלקי חילוף כבר. אז השאלה היא אם יש דרך כלשי לבדוק ולסדר את הבעיה או שאני אקנה בכמה מאות שקלים חלקים וארכיב לבד מחשב?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by arie2006,

בזמן האיתחול הכונן האופטי- צורב DVD של LG - מזוהה ע"י הביוס אך אינו מצליח לבצע boot מה- cd המוכנס בו (bootable disk). המחשב עולה ישר למערכת -windows xp למרות שבסדר ה- boot שנקבע בביוס - הראשון הוא הכונן האופטי. מע' ההפעלה מודיעה על שגיאה בזיהוי הכונן האופטי. בבדיקת הכונן האופטי על מחשב אחר- הוא מתפקד באופן תקין לחלוטין. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה , האם וכיצד ניתן לתקן אותה? ל"א K7S5A של ECS . צורב DVD RAM LG GSA H42N ,ביוס: AMI גירסה: 1.21.11 תודה מראש arie2006

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by Squall,

ברשותי: כרטיס מסך Radeon HD 4870 מסך Asus VK222U, גודל 22 אינץ'. Windows Vista 64 Bit עד היום התרגלתי ללהשתמש ברזולוציה 1440X900 ועל 75 REFRESH RATE, והיום מאז שהתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI (גרסה 9.9) אני תקוע על 60 הרץ ולא יכול לשנות את זה, זו האפשרות היחידה שניתנת לבחירה ברזולוציה הזאת, רק אם אני מוריד את הרזולוציה ל-1280X1024 אז אני יכול לשים 75 הרץ.. אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה את זה על 1440X900. ניסיתי כבר הכל, למחוק הכל, כולל לעשות UNINSTALL דרך התוכנה של ATI + למחוק דרך ה-UNINSTALL שנמצא ב-DESPLAY SETTINGS בווינדווס.. שום דבר לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גרסאות ישנות יותר של הדרייבר, ניסיתי אפילו להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך, ועדיין זה תקוע …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Gregorian,

היי... חיברתי דיסק דרך סקאזי...שעליו מותקן הווינדואוס... השאלה שלי...זה איך אני מוסיף לו דיסק דרך IDE...?? איך אמור להיות מחובר....?? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by a8r,

קיבלתי היום מחשב חדש מערכת ההפעלה כבר הייתה מותקנת והכל הזמנתי הארד דיסק של טרה ועוד אחד של חצי טרה אך המחשב מזהה רק את החצי טרה לאיפה יכול להיעלם הטרה? אומנם אני לא מבין יותר מידי, אבל ממבט חטוף בתוך המארז, שני ההארד דיסקים קיימים ונראה גם כי מחוברים.. אז מה יכולה להיות הבעיה? * אני בתקווה לקבל תשובה עוד הלילה, אבל גם אם לא, מחר לא תהיה לי אפשרות לדבר בטלפון עד הערב ולכן אני מקווה לפתור את הבעיה בעזרתכם עוד לפני מחר בערב כשאני אגיע הביתה ואוכל לצעוק עליהם

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by galedri,

שלשום הסתכלתי על כונן c שבו מותקן הווינדוס וראיתי שנשאר מקום פנוי 32 ג'יגה היום אני מסתכל ואני רואה שנשאר רק 21 ג'יגה ולא הורדתי כלום למחשב יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. Started by Y-T-M,

באתי להדליק את המחשב ופתאום הוא לא עולה.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק אבל אני לא רואה כלום על המסך ואני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך עובד חזק מאוד ברקע כל שאר המאוורים עובדים כרגיל אבל המחשב לא עולה..ופשוט במסך כתוב no signal אמרתי שיש מצב וזה המסך אז חיברתי מחשב אחר למסך והמסך עבד ככה שזה לא המסך.. המערכת שלי היא מעבד q6600 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L זיכרון 4 GB KINGSTON כרטיס מסך BFG 8800 GT OC 2

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by NATANK0,

היום שבאתי להדליק את המחשב נייד שלי עלה מייד עם ההדלקה הודעת שגיאה כזאת "Error loading operating system" לא עשיתי משהו מיוחד במחשב אתמול הוא עבד מצויין והיום נהיה לי פתאום את השגיאה הזאת .. אני ישמח מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי בבקשה לפתור את הבעיה הזאת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Lapland,

אני כזה דפוק 00 נישפך לי מיץ על הלוח אם + קצת על הספק ישר ניתקתי מהחשמל וליפני שניתקתי המסך שלי היה לבן כולו מה זה אומר ? יש למשחב סיכוי ? ניסיתי להדליק אותו והוא לא נידלק מה לעשות ? איך אני ידוע מה נישרף ? מה שבטוח זה לא הספק נישרף כי יש אור מהעכבר אז זה אומר שגם הלוח אם לא נישרף כי העכבר מחובר ללוח אם לא ? בקיצור איך אני ידוע מה היתקלקל כי אני רוצה כבר ליקנות חדש תודה רבההההה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. שלום.. כבר כמה זמן שהמחשב נתקע ויש לי מסכים כחולים, בד"כ עם השגיאה IRQL_IS_LESS_OR_NOT_EQUAL ראיתי פה שנוצרים קבצי DUMP, אז בדקתי אותם והיה רשום לי probably caused by memory_curroption הבנתי שככל הנראה זה בגלל אחד הסלוטים של הזיכרון, אז הרצתי במשך 5 וחצי שעות בדיקת memtest86 - אבל שום דבר לא עלה והבדיקה נראתה בסדר גמור (לפי המדריך שראיתי פה כמובן). מישהו יודע למה זה יכול לקרות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by redead,

אתמול התקנתי את כל המערכת החדשה שלי , זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש מאפס וזה נראה שעשיתי את זה בסדר אני רק רוצה לקבל אישור שלפחות הטמפ והמתחים בסדר... תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים