עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rafi1212,

קיבלתי מחשב חדש ואני מרוצה ! אך יש בעיה קטנה : כאשר אני לא נוגע במחשב בזמן ממושך , הוא נכנס למצב של חסכון בחשמל . וכשאני מגיע רשום לי במסך (DELL "23) ללחוץ על העכבר או המקלדת (והוא במצב חסכון בחשמל) אני לוחץ בשניהם ושום דבר לא קורה . הפתרון היחיד זה לכבות את המחשב דרך כפתור ההדלקה , ואז להדליקו בשנית . יכול להיות שזה גם מצב שינה , או שניהם אני לא בטוח . כרגע בטלתי את החסכון בחשמל ואת מצב שינה , אבל זה לא פתרון . יש הצעות ?

2. כשאני מכבה את המחשב , אני רוצה שהלד של העכבר יפסיק לדלוק , ולא רוצה שה MP3 יטען איך אני מכבה לגמריי שהספק לא יוציא חשמל כאשר המחשב כבוי?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by elad-r,

שלום, קניתי לפני יומיים מחשב חדש עם מעבד amd barthon 2500 ולוח אם - abit nf7 (rev 2) הבעיה שלי היא שהטמפ' של שניהם קצת גבוהה מידי ואני לא מבין למה... (אני לא עושה overclocking או משהו כזה) כשאני פותח את המחשב הטמפ' של המעבד היא בערך 42 ושל הלוח אם בערך 30 אבל אחרי 10 דקות המעבד כבר מגיע ל-48 מעלות בערך (גם הגיע ל-50) והלוח אם ל-36 מעלות.... יש לי מארז enermax עם 3 מאווררים רגילים (2 מאחורה ו-1 מקדימה על ההארד דיסקים) ועל המעבד יש את הגוף קירור והמאוורר שהגיעו איתו... יש סיבה שהטמפ' יהיו כאלה גבוהות? יש לי סיבה לדאוג מזה או שאלה טמפ' נורמליות? מה אני יכול לעשות עם זה?... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by heleriko,

יש לי בעיה מציקה עם האאוטלוק 2002 של מיקרוסופט. כל פעם שאני מפעיל אותו , ולידיעת כולם , אני חייב אותו מכיוון שהוא מתואם עם הפאלם,הוא מציג לי 3-5 הודעות שגיאה ורק אח"כ עולה לי.ללא קבצי העזרה ועוד כמה דברים. אני מצרף את הודעות השגיאה ואולי תוכלו להגיד לי מה אני אמור לעשות... נראה שזה קשור להתקנה חדשה או משהו כזה... אם צריך איזה קבצים מסויימים , אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי , או לומר לי היכן להוריד אותם. my e-mail משום מה הוא לא שולח את הקבצים כתמונות...פתרונות?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני שומע שירים ב-winamp או ב-MUSICMATCH Jukebox הסאונד לכמה שניות נהיה חלש ואחר כך עולה זה משונה זה לא קרה לי אף פעם בכל השירים ששמעתי זה עולה ויורד הסאונד וגם המודם מתנתק בגלל זה כל פעם אההה דרך אגב יש לי מודם פנימי של דימונד אם זה עוזר לכם חברה מה לעשות :'(

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by junkqwe1,

התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות לא להתקין לי חלונות כי יש לי משלי. כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה סמן קטן מהבהב בפינה השמאלית וזהו. הכנסתי דיסקט הצלה של חלונות 98 שאמור לבנות קבצי מערכת על הדיסק הקשיח, הפעולה עובדת אך כאשר אני מפעיל את המחשב הסמן עדיין מופיע. כאשר אני מורה למחשב לאתחל מהסי.די.רום, אני מקבל שוב את הסמן. לעזרתכם אודה.

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  8. ניסיתי לעשות דיסקט MSDOS בפורמט של התקליטון, אבל הוא לא פועל משיהו מוכן להסביר לי איך לעשות? או אולי לשלוח לי את הקבצים ואני כבר יעתיק אותם לדיסקט? תודה :'( אני ממש מצטער, התפלק לי הפורום , בבקשה להעביר.

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  9. בס"ד טוב, אז הכותרת טיפה מסובכת אז אני אסביר. שדרגתי לWINDOWS 10 לפני מספר חודשים ומאז עלה לי מאוד הפינג במשחקים מסוימים. זה הפך לכמעט בלתי נסבל. ניסיתי הרבה פתורנות שראיתי באינטרנט, רובם לגבי WINDOWS UPDATE, זה עזר טיפה אבל לא לגמרי. (אם יש לכם פתרונות נוספים אשמח לשמוע). חשבתי על לחזור לWINDOWS 7, אבל רציתי לדעת קודם משהו. אם אני חוזר לWINDOWS 7 עכשיו ובעתיד אני ארצה לחזור לWIN 10 זה יהיה אפשרי בחינם??

10. Started by ilanb0,

האם אפשר לבצע תיקון חלונות 7 עם הדיסק של מערכת ההפעלה אבל במצב בטוח?

11. Started by idang,

יש בידי מסך 17 אינטש LCD של חברת MAG הבעיה היא כשאני מנסה לצפות בו המסך פשוט נכבה מחדש לאחר שלוש שניות.. חיברתי את המסך לעוד כמה מחשבים והבעיה היא ברורה במסך. אז חשבתי על כיוון הכבלים שלו. כבל חשמל נראה תקין (למרות שלא החלפתי אותו) כי האור במוניטור דולק תמיד ואחרי שאני לא רואה כלום אני מדליק וזה נכבה שוב הכבל VGA מחובר למסך בצורה קבועה ככה שאני לא יכול לנתק אותו מהמסך.. מה אתם אומרים על תקלה מסוג זה ?

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by ohadbx,

החלטתי להחזיר לפעולה את המחשב הישן שלי- פנטיום 3 במהירות 800 מה"ז. 128 מ"ב זכרון SDRAM. (מזוהה כ 131 מ"ב). יש לו דיסק קשיח 10GB שהייתה לו התקנת ווינדוס דפוקה. העברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר,בצעתי תיקון של הווינדוס (XP) וסדר בתקיות (כלומר הדיסק הקשיח והווינדוס שעליו עובדים בסדר, בגלל זה גם לא פתחתי את הדיון בפורום ווינדוס). כשהחזרתי את ההארד דיסק למחשב הישן הופיעה בעיה:במהלך ה BOOT מופיעה פס טעינה שחור לבן של ווינדוס וכשהפס מגיע אל הסוף כלום לא קורה (חיכית לפחות 20 דקות). ניסיתי גם להפעיל ב safe mode וגם לא הולך- המחשב פשוט נעצר באמצע רשימת הקבצים לטעינה.(נעצבר בקובץ mup.sys) מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש שאלה נוספת- יש לי סטיק של 128MB זכרון SDRAM שכשאני מחבר אותו לב…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  13. אוקיי יש לי מחשב ישן לפני כמה ימים המחשב היה עשו לי ריסט ואז היה כתוב POWER SAVING MOD ומחשב לא עבד הייתי צריך לסגור אותו מהספק לפני יום המחשב בכלל לא עובד יש לפעמים שהוא מפעיל את עצמו ואחרי כמה שניות בוידנוס זה קורס לי ועושה לי ציףצוף כזה מוזר וזה קורה פעם ב 3 שעות בזמן שאני מנסה להפעיל אותו הוא פועל אבל לא מראה כלום מחוץ POWER SAVING MOD ועושה רעשים מכונן קשיח ו CD עכשיו איו לי מושג למה זה קורה לי אני שומע שהוא פועל אבל הוא לא מגיב בכלל וזה עושה לי POWERSAVINGMOD ולפעמים זה פועל נכנס לוינדוס אם אני פותח משהו כבד זה נכבה בחזרה אבל ברוב הזמן זה פועל אבל לא מגיב בכלל ואני שומע את המחשב פועל וזה על POWERSAVINGMOD אני חושב שזה הספק תעזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by chenc,

שלום לאחרונה ידידה שלי רכשה חמשב נייד HP dv6510ej - ובקצרה, C2D 2 GHZ וזכרון של 1 GB. המחשב בא עם ויסטה, ללא דרייברים (דיסקים). המחשב עבד לה ממש לאט, אז הגדלנו את הזכרון בחצי גיגה, ועכשיו יש 1.5 GB זכרון. הביעה היא שהמחשב עדיין זוחל. באמת, יחסית למחשב חדש, ועוד עם מפרט כזה - המערכת לא זזה יחסית - חלונות לוקח לפחות כמה שניות לעלות וכל התסמינים הללו. בtask manager רוב הזמן אחוז השימוש במעבד הוא ב100, וכשלא הוא דיי גבוה - מעל 60 לפחות. ביטלתי תהליך גרפיקה DWM של הויסטה (desktop manager) והביצועים קצת עלו והניצול קצת ירד. ביטלתי גם כמה תהליכים מstartup, ואין לה תכונות ריגול או מזיקים מכל סוג שהוא. אבל עדיין - אין חלקות בשימוש, המחשב מתנהג כאילו הוא בן 9 במהירות התגובה שלו, וז…

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by זולי אורן,

ייש משחקים שלא עולים לי בפייסבוק אולי תוכלו לעזור להגיד מה לעשות עם יש פטרון לזה

16. צריך להסיר את האינטל? הם לא מבטלים אחד את השני?

17. Started by ScreameR,

שלום לתומכים ( ) כשאני מנסה לצרוב דיסק יש לי בעייה, ישר הוא מגיע בערך ל25 אחוז, בודק משהו בבאפר ובווווווווום Power Calibration Error 6:01:16 PM#10 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files started 6:01:16 PM#11 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files completed 6:01:16 PM#12 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Burn process started at 12x (1800 KB/s) 6:01:16 PM#13 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1844 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 6:01:16 PM#14 Text 0 File Mmc.cpp, Line 14392 Set BUFE: supported -> ON 6:01:31 PM#15 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp, L…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by pixelsight,

שלום לכם חברה אני צריך עידכון ביוס ללוח אם הזה< asus > cuv4x-c הינה מפרט מהוורסט Field Value BIOS Properties BIOS Type Award Medallion Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.0 Award BIOS Message ASUS CUV4X-C ACPI BIOS Revision 1005 System BIOS Date 02/26/01 Video BIOS Date 12/10/99 BIOS Manufacturer Company Name Phoenix Technologies Ltd. Product Information http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! Suggestion System BIOS is more than 2 years old. Update it if necessary. Suggestion Video BIOS i…

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by sixclub,

כשאני עושה כיבוי של Windows המחשב עושה Reset במקום לתת חלון "Now safe to turn off " מדובר ב Asus P2L-B , Win98SE , ספק AT . בדקתי שהנקודה היא על "shutdown " , וב msconfig יש V על "disable fast shutdown " אנא אזרו לי, אני תקוע...

20. Started by tirnanog,

המחשב שלי התחיל ביומיים האחרונים לעשות restart אוטומטי כל כמה שעות (כאילו יש לו נפילת מתח של חצי שניה והוא מתחיל מחדש). זה קורה לי גם ב - windows xp וגם ב linux mandrake שמותקנים לי על המחשב, ככה שאני מניח שזו לא בעיית תוכנה. עד כמה שאני יודע כמעט כל רכיב במחשב יכול לגרום לנפילת המתח הזו. איך אני יכול לבדוק מאיפה זה מגיע? האם אני צריך פשוט לנסות להחליף ספק כוח או משהו כזה ולהתפלל לטוב? איך ניגשים לפתרון הבעיה? תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  21. כל פעם שאני מפעיל מחדש תמחשב אני צריך ללחוץ F1.איך אני מבטל את זה?

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  22. ובכן, אתמול בבוקר, לפני היציאה לבית הספר, ישבתי מול המחשב - כשלפתע הוא התחיל לעשות רעשים של כונס אוויר ככה בפתאומיות. תיארתי לעצמי שזה סתם אבק מצטבר באחד המאווררים (ספק\מעבד) שגורם לרעש. כשחזרתי, הוצאתי את המחשב החוצה, ישבתי עם שואב אבק, ניקיתי את כל המאווררים, פירקתי את הספק, את המאוורר שלו, ושוב ניקיתי. אח"כ השתמשתי בפן (לשיער) כדי להעיף עוד דברים שהשואב לא הגיע אליהם. ניקיתי יסודי, אפשר היה לאכול מהלוח אם שלי. חיברתי שוב - ורעש של ג'קסו. עכשיו,לאחר בדיקה מעמיקה, המאורר שעל המעבד תקין ולא מרעיש. השאלה מה אני עושה כדי להפסיק את הרעש הבלתי נסבל הזה. החלפה של המאורר בספק? החלפה של כל הספק? אולי משהו בצירים של המאורר חורק וזקוק לשימון? הרעש כבר מתחיל לשגע אותי לגמריי, ואודה…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by MaxZ,

אז ככה, לפני חודשיים בערך נשרף לי הספק כוח, לא יודע למה אולי נפילת מתח או כל דבר אחר, החזרתי אותו לKSP (את המחשב) החליפו לי לאותו ספק (אותו דגם, ספק חדש) הדגם של הספק הוא: HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin עכשיו, הבעיה היא שהוא מצפצף. מה זה מצפצף? עושה כל פעם קול של ציפצוף. בהתחלה חשבתי שזה המחשב עצמו (לוח אם חם) זה המעלות שלו: (ככה שהעניין הוא פה לא במחשב עצמו) אז זאת לא הבעיה. עכשיו, כדי ל'כבות' את הרעש אני פשוט נותן לספק מכה, אבל זה לא מספיק.. הרעש נפסק וחוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי את המחשב שלי שנה וחצי - שנתיים ובזמן האחרון (אולי אפילו די הרבה זמן) נגיד אני מחלץ קובץ RAR של 8 GB דוגמא, כל המחשב איטי מאוד בזמן החילוץ ואני לא יכול לבצע פעולות אחרות וחייב לחכות לזה שיגמר. מפרט המחשב : מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W ---------------------------------------------------- דברים שעשיתי : 1. defrag עם התוכנה : Defraggler 2. סריקת וירוסים בboot modeעם avast 3. בדיקת spyware עם su…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  25. Started by arkadur,

אחד המחשבים של חבר טוב שלי עושה לו צרות, חשבתי להתייעץ איתכם בעניין, ברגע שהוא מפעיל משהו שמעמיס על המעבד (סרט, משחק וכו'), המחשב מרסט, בעת ההפעלה מחדש - הוא נותן את המסך של "הכנס דיסק בוט ולחץ אנטר". בעת כיבוי מסודר של המחשב והפעלתו מחדש - זה לא קורה טמפ' המעבד נבדקה ונמצאה תקינה, אין חימום יתר, הגוף יושב טוב על המעבד. כמו כן, הHDD נראה תקין מבדיקה של קריאה וכתיבה. הצעות נוספות?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.