תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
ישמע קצת טיפשי אבל הלכתי לעבודה וכשחזרתי מקש ה-SHIFT עובד למחצה אם אני לוחץ על שיפט + 1 זה ייתן סימן קריאה אבל אם אני רוצה ללחוץ על שיפט + אלט זה לא יעביר לשפה.. או למשל שיפט + ף שזה אמור לתת נקודותיים גם הוא לא ייתן.. אני עובד עצות זה ממש דפוק כל הקטע הזה בחיים לא נתקלתי בזה.. יש לך מקלדת סטנדרטית מתחברת בחיבור רגיל לא יו. אס. בי
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבדוק א הדיסק הקשיח הישן במחשב שלי אבל כשאני לוחץ קליק ימני על שם הכונן המחשב נתקע ככה שאני לא יכול לפרמט האם זה אומר שהדיסק מקולקל?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו יותר מתאים מזה כל פעם שאני נכנס לתיקיית "המחשב שלי" לוקח הרבה זמן עד שהסמלים מופיעים, בוא עושה כל הזמן סמל של "מחפש".. ולוקח בערך חצי דקה עד שזה עולה בעקבות זה גם הפעלה אוטומטית של דיסקים לא עובדת וגם לדוגמא בכל פעם שרוצים לעשות "עיון" (BROWS) לוקח גם הרבה זמן עד שזה נפתח יש למישהו פתרון או כיוון ממה זה נובע? ובבקשה אל תגידו לי לכתוב את המפרט כי זה חתיכת סיפור בשבילי לבדוק את זה, חוץ מזה שהבעיה לא היתה קיימת לפני כמה ימים ולא שיניתי משהו בחומרה.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות BOOT עם דיסק ההתקנה של WIN, אבל לא משנה מה אני מנסה לעשות.. המחשב עובר דרך ההארד דיסק וממשיך לעלות כרגיל. קבעתי סדר BOOT ש - CDROM ראשון, אפילו עשיתי דיסאייבל לכל רכיב לאחר מכן, ווידאתי שאני עובד עם מקלדת PS2 כדי שזה לא בטעות יפספס לחיצות שלי כאשר זה שואל BOOT FROM CD אבל עדיין.. פשוט מתעלם ממני וממשיך לעלות כרגיל.. האם יכול להיות שזו פשוט בעיה בדיסק BOOT? האם זה בעיה ב - BIOS? כל מה שאני רוצה זה שפשוט בלי שום קשר לכונן הקשיח - הBOOT יפנה ל CD ROM ואני לא מצליח... ניסיתי כמה דיסקים של התקנה (יש לי וויסטה ו - 7).. והוא פשוט ממשיך כרגיל..
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
התקנתי windows XP . בהתחלה לא שמתי לב לבעיה בתצוגה והתקנתי גירסת דרייברים חדשה יותר לכרטיס המסך שלי מ - nvidia אז התחלתי לשים לב שיש בעיות בתצוגה - מדי פעם מופיעים קווים רוחביים (לא יודע איך לתאר את זה) על המסך והם נעלמים אחרי כמה מאיות בערך (ממש מהר). חשבתי שזה קשור לדרייברים שהורדתי שגיליתי שיש להם תיקון ל - refresh rate . בסוף התקנתי בכלל גירסת דרייברים יותר חדשה 30.82 והבעיה לא נפתרה. ניסיתי להחליף רזולוציות, עומק צבע , קצב רענון ולא היה שינוי. יכול להיות שבקצב הרענון היה שינוי אבל זה היה בקצב של 60 hertz שזה נמוך מדי (גם הורס את העיניים לא?) בקיצור , מה זה יכול להיות ?(יכול להיות שמשהו נדפק במסך / כרטיס מסך? (למרות שלא נראה לי כי במשחקים אין את הבעיה) המחשב שלי גם הי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מהחודשים האחרונים שאני מדליק את המחשב הוינדוס לא עולה ואני הגדרתי מיליון פעם בבוט על הדיסק קשיח והוא פשוט לא עוזר גם בביוס הגדרתי אותו שיהיה הראשי אבל שום דבר לא עוזר אך אם אני מחקה בערך יום זה פשוט מסתדר ושוב לאחר כיבוי המחשב שוב אותו המקרה.. מה לעשות מתוסכללללל...?? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי וינדוווז XP :מה קורה שה HARDWARE לא מזהה את כרטיס הטלויזיה שהכנסתי התקנתי כבר את התוכנהוז הכנסתי את הHARDWARE וגם להיפך השאלה הגדולה :איך גורמים למחשב לזהות את הHARDWARE ?(אגב נכנסתי ל"מנג'ר דיווייס" ואין שם סימני אלה! זה פשוט לא מופיע שם!)
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, אתמול בלילה נסיתי לדחוס את הדיסק הקשיח (קליק ימני על הכונן ~> מאפיינים) ואחרי שראיתי כמה זמן זה יקח התייאשתי, לחצתי על ביטול וכביתי את המחשב. היום בבוקר קמתי, נסיתי להפעיל את המחשב ואיפשהו בפוסט הוא כותב לי bootMGR is compressed.. והאפשרות היחידה שיש לי שם היא ללחוץ על CTRL+ALT+DEL כדי לעשות ריסטרט. נסיתי לאפס את הביוס (load fail safe) ולא עזר.. מה אפשר לעשות.? תודה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר כבר 2 מסכים למחשב שלי אבל לא מצליח כלומר המחשב לא מזהה את המסך, זה אומר שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי ? או שיש בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חג שמח מחשב נייח שנכבה לי כל הזמן, נכנסתי לביוס וראיתי שטמפרטורת מאוורר על 70 מעלות. החלפתי למאוורר מעבד חדש ועדיין לא עזר, גם הוספתי משחה טרמית. החלפתי ספק כוח לא עזר שמתץי מאווררי מארז חדשים ולא עזר מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות שהחיישן טמפרטורה שבלוח האם דפוק וצריך להחליף לוח? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה GTAV מחנות דיגיטלית האם אני יכול להשתמש בקוד שלו כדי להתקין את המשחק אצלי? (בזמן שהוא מוחק מהמחשב את המשחק שלו) ואז אני ישחק רק בקמפיין באופליין. והוא יוכל להמשיך לשחק? יש איזה דרך לעשות קומבינה כזאת? מה יקרה אם שנינו נשחק? האם יש מקום שמוכר את המשחק ממש בזול? (מאה שח ולמטה) (אם זה לא במקום נא להעביר)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של ASUS ROG עם 1000TB ו 128 SSD אני רוצה לפרמט אותו בשביל לעשות שהמערכת תיהיה על כונן SSD ושהוא יהיה כונן D וכל שאר הקבצים יהיו על כונן C הוא ה1000TB איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לא מזמן וגיליתי שאין לי בתפריט הכיבוי Hibernate, אך ורק Sleep. יש לי ווינדוס 7 באנגלית. קראתי שיכול להיות שמצב השינה ההיברידית מופעל אבל כשנכנסתי להגדרות החשמל המתקדמות לא מופיע מתחת הסליפ "allow hybrid sleep" גם כן. מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , אז ככה , יש לי דיסק קשיח בן 4 שנים של WD 80GB IDE , ביום שישי האחרון הוא החליט שהוא מוציא קולות של דיסקט 1.44 תקוע.. ולא לעלות באופן סדיר אלה רק לפעמים שבא לו(פעמים רחוקות).. שאלתי לגבי הבעיה מספר אנשים וכולם טענו שהבעיה היא בלוח של הארד דיסק ושהנתונים לא ניזוקו , זתומרת אם ניתן למצוא כונן קשיח מאותו סוג בדיוק אז אפשר לפרק לו את הלוח ולהרכיב על שלי והכל יסתדר.. , האומנם זה נשמע נחמד וקל אך צצה בעיה.. , אצל כל הכוננים היום יש לו בצורת "ר" ואילו הלוח של הכונן שלי מרובע... , וזאת לאחר שסרקתי כמה חנויות מחשבים שבכולם הלוח בצורת "ר" , חנויות יד שניה מסויימות.. , עד שלבסוף מצאתי באי ביי מאיזה ספק מארצות הברית את הלוח החביב במחיר דיי מופקע יחסית.. , השאלה שלי אליכ…
-
שלום לכולם. יש אצלי שני HD"ים, אחד בעל 200GB והשני בעל 30GB. הHD השני בעל ה 30GB מאד ישן ועקום חיים, קיבלתי אותו די מזמן (שנים..) מחבר שקנה מחשב חדש ובמקום לזרוק את הישן הוא הביא לי אותו בתיקווה שאצליך לתקן את הבעיות שלו ולהשתמש בו, הדבר היחידי שעדיין נשם במערכת הזאת היה הHD (בערך) לאחר כמה בדיקות גרמתי לשד הזה לעבוד, מאז ועד לפני כמה ימים הוא עבד יופי טופי (מדובק על 3 שנים + ~) והרי לכם.. ליפני יומיים הוא הפסיק לעבוד, ובזמן שאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של הסיכה שמנסה לנוע אבל אינה מצליחה (יש מעין צלילי "תקיעות" של הסיכה) כמובן שהצלילים באים מהHD הישן (30GB) מאז כל דבר שניסיתי לא עבד.. החל מהחלפת קבלים (מולקס + IDE) ועד בדיקה על מערכת אחרת.. הגעתי למסכנה שהוא …
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הדיסק קשיח הישן WD SATA2 8MB 160GB מפרט המחשב החדש: מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד 95W ליבת נחושת - עד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 מארז Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 זכרון Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 ספק כוח Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU וצורב . sony optiarc ad 7280s dvd rw *24 black sata אני רוצה לחבר את הקשיח של המחשב הישן על מנת להעביר קבצים שלא גיביתי. איך אני עושה זאת והאם צריך לקנות מתאם ללוח אם החדש?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מנסה לגלוש לאתר נענע וזאת השגיאה שאני מקבל מהכרום: www.nana10.co.il didn’t send any data. ERR_EMPTY_RESPONSE שגיאה דומה מתקבלת גם כשאני מנסה דרך האקספלורר... מיותר לציין כי כשאני מנסה להתחבר דרך מחשב אחר (היושב על אותה הרשת) אז אין שגיאה. ניסיתי לעשות flush ל DNS דרך CMD, וגם ניסיתי להשתמש בDNS של גוגל (8.8.8.8) הבעיה לא נפתרה עזרה :-)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים התחילה לי בעיה עם המחשב, כשאני מדליק אותו המסך לא מופעל, כלומר הוא נשאר במצב power saving. ניסיתי לחבר ולנתק את המסך וזה לא עזר, מה שכן המסך קולט מתי שהוא לא מחובר למחשב ומתי שהוא כן מחובר (מציג לי הודעה). כשפתחתי את המחשב ראיתי שמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב לאט מאוד ונתקע כל כמה שניות. כמה אנשים כבר אמרו לי שרוב הסיכויים שנשרף לי הcpu של הכרטיס מסך. האם לפי דעתכם זאת באמת הבעיה? ואם כן מאיפה אפשר להשיג כרטיס חדש? מחשב: לוח אם: asus p4p800 se מעבד: intel pentium 4 3ghz זיכרון: 512 ram כרטיס מסך: geforce 5900 מסך: ibm l170 הערה: כמו שאתם יכולים לראות המחשב מאוד ישן (בן 6).
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי כבר עובד גרוע המון זמן.. לפי מהפרט שלי הוא אמור לעבוד הרבה יותר טוב אבל לא יודע למה הכל עובד לי חרא.. שידגרתי כמה חלקים ואמרתי אחרי אני אקנה את כולם אז אני אפרמט.. אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפרמט.. אני משער (מקווה לפחות) שאחרי הפירמוט המחשב באמת ירוץ יותר טוב.. בכל מקרה יש לי מלא בעיות עם הנגן פלאש בדפדפנים ועוד מלא אבל הבעיה של הפירמוט היא כזאת: אני מכניס את הדיסק של הווינדוס שהוא צרוב טוב כי הוא עולה לי יפה שהמחשב פועל וכבר פירמטתי איתו בעבר.. מכניס ועושה ריסט למחשב.. במסך ההתחלתי אני לוחץ על F2 ואז נפתח לי חלון כזה בחלון אני לוחץ Run driver from dc-rom משו כזה ובדרך כלל אחרי זה, זה עושה לי את הקטע של ללחוץ על איזה שהוא מקש ואז Loading Files ואז …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם זה נורמלי מה שרשום לי שאין לי בטריה באוורסנט? העלתי תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב,ופירמטתי את הכונן הלא נכון,לכן השתמשתי בתוכנה שנקראת DATA DOCTOR RECOVERY כדי לשחזר את הקבצים שאבדו,למחרת קמתי ואני רואה מסך שחור ורשום, ,A DISK READ ERROR OCCURRED PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESART אני עושה ריסטרט,וחוזר לאותו מצב. אח"כ ניסיתי להכניס דיסק XP כדי לפרמט שוב, הוא שואל אותו אם אני רוצה לעשות BOOT מהדיסק אז ללחוץ על כל כפתור,לחצתי ואז הוא רושם לי שהוא בודק את החומרה או משהו כזה...ואחרי כמה שניות הכיתוב נעלם ויש מסך שחור וזהו.....! מה לעשות בבקשה תעזרו לי !!!!
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש סרט שאני מעוניינת לראות במחשב בתוכנת קריסטל ולא נפתח לי ורשום לי באנגלית :cant locate open stream . ניסתי לפתוח את זה אפילו בתוכנת ה- divx וגם לא נותן לי וזה רושם לי באנגלית : "this file cannopt be opened " ואחר כך רשום לי : this file does not appear to contain a video track ". האם אתם יודעים מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום ניקיתי את המחשב שלי וכשהדלקתי אותו הוא נראה שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך )המסך עובד) שיחקתי קצת עם המחשב למצוא פתרון וגיליתי שאם אני מפעיל את הגאמפר הוא עובד כמו שצריך אבל רק להפעלה אחת. אחרי שאני מכבה את המחשב אני צריך להפעיל עוד פעם את הגאמפר או שעוד פעם לא יראו כלום... למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני ביום האחרון לעידכון של ה 30 יום לאקטיב של הווינדוס. מישהו יכול להביא לי איזה מדריך כדי לסדר את זה??? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי את המארז - Enerman FS-710 והיום שמתי לב שהנורה הירוקה שלו, זו שדלוקה כל עוד המחשב דלוק, מהבהבת. על מה זה יכול להעיד ? <- ראה מפרט. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-