עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בס"ד טוב, אז הכותרת טיפה מסובכת אז אני אסביר. שדרגתי לWINDOWS 10 לפני מספר חודשים ומאז עלה לי מאוד הפינג במשחקים מסוימים. זה הפך לכמעט בלתי נסבל. ניסיתי הרבה פתורנות שראיתי באינטרנט, רובם לגבי WINDOWS UPDATE, זה עזר טיפה אבל לא לגמרי. (אם יש לכם פתרונות נוספים אשמח לשמוע). חשבתי על לחזור לWINDOWS 7, אבל רציתי לדעת קודם משהו. אם אני חוזר לWINDOWS 7 עכשיו ובעתיד אני ארצה לחזור לWIN 10 זה יהיה אפשרי בחינם??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by xpl0it,

בטוח שאני לא צריך להעביר לכם איך אני מרגיש עכשיו - הצילו ! חיברתי את ה-HD החיצוני שלי (WD my book essential 500gb external hd), נשמעו כמה רעשי עבודה, ואז שקט. המחשב לא מזהה אותו. הרמתי אותו וראיתי שהמארז טיפה פתוח - כנראה נפל ממקומו הקבוע על המארז, לרצפה. מה עושים ? מיותר לציין שכל החיים שלי על הכונן הזה, וצריך לשחזר אותו בכל מחיר... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by *BYZ*,

כשאני נמצא בבחירת כונן הוא כותב למטה שהדיסק קשיח עומד להיכשל... זה מחשב חדש לגמרי, קניתי בלי מערכת הפעלה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Kenny,

טוב , אולי מישהו כבר כתב את זה כאן , עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא פתרון. בכל מקרה , יש לי : amd 2800 epox8rda+ 190fsb Corsair 512mb , 3-3-2 cl-2 Radeon 9700 pro התקנתי את כל הדרייברים החדשים , ניסיתי סוגי דרייברים שונים אפילו התקנה מחדש של מערכת ההפעלה (win xp) המשחק מתחיל איך שהוא טוב , ואחרי כמה זמן , הוא פתאום מתחיל לקרטע זאת אומרת , רץ שתי שניות , ונתקע לשתי שניות , וכך הלאה.. אלו לא ממש תנאים שאפשר לשחק איתם.. ניסיתי אפילו להוריד את כל הגרפיקה שם ל medium ורזולוציה של 800\600 אבל זה לא שינה כלום. אני סוגר את כל התוכנות לפני שאני נכנס למשחק... והתקנתי את הפא'ץ החדש ביותר. למישהו יש רעיון? (המחשב שלי מריץ בצורה חלקה משחקים הרבה יותר כבדים , ככה שגם את זה הוא צריך לה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by XGamerX,

אהלן אנשים, אני חדש כאן (נרשמתי עכשיו) אבל קורא הודעות כבר הרבה זמן, אחלה אתר ואחלה אנשים! יש לי בעיה במחשב, intel P3 450 msi ms-6199 geforce 2 mx440 64MB ו award bios אוקצור לבעיה: עשיתי עדכון לביוס (bios) ומאז המחשב לא עולה.. הנורה של המחשב דלוקה והכל כאילו עובד אבל המסך לא נדלק וזהוא, שום דבר לא קורה, ניסתי להחליף כרטיס מסך, ונשאר בדיוק אותו דבר, ניסיתי להוציא את הזכרונות והמחשב מצפצף (מה שאומר שהלוח אם עובד), אני חייב פתרון ממש דחוף כי זה מחשב שעובדים עליו כל היום, מישהוא משהוא? (לא מצאתי בלוח אופציה לעשות לביוס flash.. אולי מישהוא יודע איך אפשר כי אני לא מצאתי לא באתר של MSI ולא בלוח עצמו ולא בחוברת)... בתודה מראש, XgamerX

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, לאחרונה התחילה בעיה עם מחשב נייד HP מדגם Pavilion dv 6 אשר קניתי לפני כשלוש שנים- כאשר אני מנסה "להקליק" על משהו ( קישור/ סימן פאוז ביוטיוב/ לחצן X בדפדפן או באופיס וכיוצ"ב) העכבר לא מגיב, וכן גם משטח המגע של המחשב (זה שליד המקלדת),זאת אומרת- הסמן מגיב וזז על גבי המסך אבל אין אפשרות "להקליק". אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה לעשות בנדון. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. (ההודעה נערכה מחדש) שלום, יש לי לוח MSI 6163 pro ניסיתי להחליף את ההרד דיסק שלי ל western digital 60g 7200rpm חדש (כבר עשיתי את זה במחשבים אחרים) המחשב לא מזהה אותו גם לא ע"י "זיהוי אוטומטי" הכנסתי את ההרד דיסק למחשב אחר כדי לראות שהוא בסדר...והוא בסדר אח"כ: עשיתי בטעות לוד דיפולט בביוס(LOAD DEFULAT) והוא מראה לי את השגיאה הבאה: System hardware abnormal, press any key to continue... (את זה כבר סידרתי-תודה חבר'ה) (ולזו התייחסה התגובה ה-)I אך עדיין המחשב לא מזהה את ההרד דיסק... ???מה עושים,(כאמור ההרד דיסק תקין)??.... בבקשה תעזרו לי...! תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sahar3434,

אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, בעקבות פוסט הקודם שלי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491522.0 הבנתי יותר לעומק מה הביעה ויש לי שאלה. יש לי לוח אם GA-P55A-UD4 Gibabyte שלא שמתי לב בכלל שיש 6 כניסות של SATA2 ושני כניסות של GSATA3 בחנות בו קניתי מחשב עם דיסק קשיח חדש התקינו לי אותו על GSATA3_0 ועכשיו אני רוצה להוסיף הרד דיסק הישן שלי עם כל הנתונים בתור דיסק השני (בלי לעשות RAID) אבל הסתבכתי עם ההתקנה שלו. כפי שציינתי בפוסט הקודם ה-BIOS מזהה את שני הדיסקים אבל לא רוצה לעלות מהדיסק החדש שבו מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7. פעם אחד ווינדוס עלה וזיהה את הדיסק הנוסף שעבד מצויין, אחרי כיבוי והדלקה למחרת שוב אותו סיפור של לופ ולא רוצה לעלות וונדוס. עכשיו השאלה - אני מניחה ש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yonir,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מארז Aerocool M40. למארז יש מסך LED מקדימה עם טמפ' ומצב מאווררים. (תמונה) מד הטמפ' נראה תקין (מסתובב לרוב בין 23 ל-28 מעלות) והתמונה של המאוורר של ה-HDD פעילה, כלומר המאוורר שבתמונה זז. התמונה של המאוורר של ה-fan (השמאלי בתמונה) לעומת זאת לא פעילה, אלא מהבהבת. הסתכלתי איזה חוטים מחוברים למסך וראיתי שיש שם שני דברים שיוצאים מהחלק של המסך - חבילת חוטים אחת מתפצלת ל-2 חלקים, כל אחת עם שני חוטים. אחד מתחבר בלוח אם לחיבור שרשום לידו "H.D.D. LED" (לפלוס ומינוס) והשני באוויר.. אני מניח שזה החיבור של ה-fan. לאן אמורים לחבר אותו? חבילת החוטים שנייה היא עם 6 חוטים (צהובים/אדומים/שחורים) שנראה לי מגיעים לאזור ספק אבל קשה לראות כי הם מוסתרים במקום שלא רואים …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Gliding,

ראשית, הרשו לי לציין שאני שונא את המחשב שנאה תהומית. ולו רק מכיוון שאני נאלץ לבקר כאן בפורום עם בעיה חדשה כל שלושה חודשים. אז תודה מראש למי שיהיה מוכן לעזור גם הפעם..והרי הבעיה: לוח K8NSNXP. זכרונות של PQI 1GB 533MHZ במהירות סטוק של 400. מעבד 2800+ ATHLON . כרטיס מסך SAPPHIRE X800XL עם קירור VF1000 של ZALMAN החלפתי מזכרונות שעשו מלא שגיאות בMEMTEST וגרמו לקפיאה של המחשב בכל פעולה אחרי חמש דקות. הזכרונות האלו עוברים MEMTEST. והמחשב עובד בסדר, עד השלב שבו אני נכנס למשחק ואז הוא קופא. מסך שחור עם רעש מטריד שחוזר על עצמו ברקע. בכל השאר (כלומר אינטרנט) הכל בסדר. ביטלתי את האוברקלוק של כרטיס המסך, והוא על טמפרטורות מעולות (32 מעלות) עם קירור מעולה. גם לפני זה לא השתנו לא…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by מנחם פולק,

מי יודע כיצד אפשר לעבור למייל הישן?

13. ערב טוב לכולם לפני כ-4 ימיים , פתאום , ללא כל ביצוע או התקנה מיוחדת של תוכנה או משהו מיוחד נעלמו לי הכוננים של הצורב והסידי מהמחשב שלי ניסיתי לחבר מחדש , להוריד את הדרייברים מה-DEVICE MANAGER ולהתקין שוב אך אני מקבל תמיד 2 סימני קריאה צהובים על 2 הכוננים !! רק לציין שהם עובדים בטוח כי בדקתי והם עולים ב-DOS עם דיסקט BOOT !!! רק ב-WINDOWS אני לא רואה אותם !! אם משהו מכיר את הבעיה או וירוס או לא יודע מה זה , אנא ממכם עזרו לי אני מיואש !! רק לציין שהצורב הינו SCSI עם כרטים ולא על אותו כבל של ה-CD בתודה מראש TOCHKEL

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לפרמט את המחשב, אז בביוס הגדרתי שהוא יעשה בוט ראשון מהcd, אבל הוא לא עושה שום בוט, והכנסתי ווינדוס מקורי, ושוב לא עשה בוט מהדיסק, הוא רושם: booting from cd... ואז עולה רגיל, לא מאתחל את ההתקנה של ווינדוס. וניסיתי לשנות שוב את סדר הבוט בביוס, ושאני נכנס לביוס הוא נתקע, ולא מגיב לשום פעולה פרט לריסט. help? :s05:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ilanb0,

למיקרוסופט יש את surface arc mouse שעולה כ - $70. ל-DELL יש את Dell Bluetooth Mouse - WM615 שעולה חצי מחיר ונראה אותו דבר. יש סיבה למה זה של DELL לא יעבוד על ה - surface go שלי?

16. Started by gshhar,

אני שם לב לאחרונה שהמחשב שלי עושה לבד ריסטארט כל איזה יומיים או משהו דומה. בכל הפעמים האלו האימיול היה פתוח,מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה(המחשב לא היה חם-יש לי AMD 2000 והטמפ' הייתה קצת פחות מ-50)?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by LTE,

שלום לכולם אני לא בטוח האם הבעיה קשורה לפורום ווינדוס אם אני טועה מצטער ! בכל אופן הבעיה שלי היא שלאחר ביצוע ריסטרט למחשב מופיעה הודעה: bootmgr is compressed press alt+ctrl+del to reastart וזהו ככה זה חוזר על עצמו בכל נסיון להפעלה מחדש לא יודע אם זה באמת קשור אבל יש לי 2 מערכות הפעלה שמותקנות על המחשב win7 starter + win xp. מישהו יודע מה ניתן לעשות ??? בתודה מראש ובברכת שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי, פתאום מתאם הרשת האלחוטית שלי שמחובר ב-USB מדגם TPLINK tl-wn422G מונע את הכיבוי של המחשב (Windows XP). המחשב נתקע על Windows is shutting down ולא נכבה, וזיהיתי את המתאם כמקור הבעיה. בלעדיו המחשב נכבה כראוי. שיניתי גם את ערכי הרג'יסטרי של WaitToKill ל-2000 אבל עדיין רק כשהמתאם מנותק המחשב נכבה. עד לא מזמן זה לא קרה.. מדוע?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Doron404,

טוב חברים, אחרי שבדקתי הכל - ואני לא מצליח לאתר את התקלה, אני פונה אליכם בתקווה שלמישהו יהיה רעיון... בגדול זה היה כבר לפני כמה חודשים אבל נעלם, והופיע שוב בימים האחרונים. בכל פעם שמדליקים את המחשב מחדש, מפעיל את הדפדפן מתחיל לגלוש קצת, אחרי 4-5 דקות בערך, המסך קופא, גם העכבר המקלדת- כלום! בלת ברירה אני מרסטט, ואז המחשב מסרב להדלק! הנורות דולקות והכל הכוננים מסתובבים, אך אין פלט למסך. בדרכ זה מסתדר אחרי הוצאה של כמה דקות מהחשמל, או במקרים חמורים יותר "טפיחות ידידותיות" על גב המחשב מטפלות בבעיה. אחרי שהמחשב עולה בשנית, הכל בסדר והוא יכול להשאר דלוק אפילו כמה ימים בלי אף בעיה. בדקתי בEVENT LOG של חלונות, ולא דווח על שום תקלת תוכנה, אז רוב הסיכויים שזאת בעיית חומרה, אבל ל…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by oded6188,

כשאני מפעיל את המחשב, אז יש את המסך השחור ההתחלתי הזה: Auto-Detecting Master Auto Detecting Slave וכו וכו' וכו' והמחשב נתקע בשלב הזה: 4th Master: WDC WD1200J-00GBB0 02.05D02 Ultra DMA Mode-5, S.M.A.R.T. Capable and Status OK כשאני מנתק את ההארד-דיסק ה"בעייתי" אז המחשב עולה כרגיל ניסיתי לחבר את ההארד-דיסק הזה במחשב אחר, וגם אז קורה בידיוק אותו הדבר ניסיתי להחליף את הכבל SATA, ניסיתי לחבר את ההארד-דיסק ליציאה אחרת אבל כלום לא עוזר ניסיתי לג'מפר את ההארד-דיסק אחרת - לא עוזר יש 4 אפשרויות לג'מפר: SSC_DIS PM2 - באופציה הזאת ההארד-דיסק לא מסתובב בכלל OPT1 OPT2 מה כל אחד מאלה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by snsn_1,

מחפש נואשות דרייברים לUSB 2.0 ללוח INTEL D875PBZ ל WINDOWS XP ולא דרך MICROSOFT כי הם נותנים SP1 וזה לא עזר לי ניסיתי בדיסק של הלוח אין דרייברים !!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yamanman26,

שלום, אני סובל מבעייה במחשב לאחרונה שאני רואה לפי הטוקבקים פה שאני לא היחיד.. . בדומה ללטענות קודמות פה - סבלתי מזה שהמחשב היה עושה ריסט לעצמו מבלי שום הודעה מוקדמת תוך כדי עבודה לעיתחים קרובות. לפעמים אחרי הדלקה הוא היה מחזיק קצת הרבה יותר מ-5 דקות אך לאחרונה הוא היה מוציא לי הודעה אחרי ההפעלה מחדש על overclocking fail שאני מעולם לא ניסתי לבצע overclocking. בנוסף אציין שעקבתי בביוס אחרי הטמפרטורה של המעבד והלוח אם וניראות לי סבירות בהחלט - סביבות 50-52 מעלות. לאחר ניקויי הצלעות קירור של המעבד המחשב חזר לעבוד פעם אחת לתקופה ארוכה ולאחר מכן הודיע על cpu fan fail. החלפתי אצ המערכת קירור לאחרת חדשה ובעיית cpu fan fail נפתרה אך בעיית הריסט נשארה. כאשר אני מסתכל על המתחים המ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני חייב עזרה! מחקתי את נורטון אבל בחלון הMSCONFIG עדיין מופיעים לי הפריטים הבאים שקשורים לנורטון: ccRegVfy ccApp NAV CfgWiz ccEvtMgr רציתי לדעת איך אני מסיר אותם אם זה בכלל אפשרי מהחלון הזה דרך אגב יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. יש לי לוח אם גיגהבייט GA-I945P-G. לפני שמתחילים להתקין את ווינדאוס XP, אני צריך ליצור דיסקט עם התקנה של ATA CONTROLLER עליו. פעם עשיתי אותו בקלות, לפי המדריך שקיבלתי עם לוח האם, אבל אז היה לי את הדיסק שקיבלתי עם הלוח. היום אין לי את הדיסק, והורדתי את הקובץ הרצוי דרך אתר הבית של גיגהבייט. עם הדיסק, אני צריך להיכנס לדוס ולרשום את הפקודה הבאה: D:\BootDrv\menu.exe ומשם להמשיך לפי הוראות. אם הקובץ נמצא עכשיו על שולחן העבודה, בשם "motherboard_driver_raid_ite_8212_bootdisk.exe", מה הפקודה שאני צריך לרשום בדוס?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים