עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש כל פעם ולפעמים אחרי שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולא עולה הווינדוס והנורה שמראה שהוא טוען נשארת דלוקה קבוע ולא מהבהבת תעזרו לי בבקשה. אם זה ארוך אז האיציק שלי 170747607.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by guyafik11,

חייב עזרה אני מתחיל להיות מתוסכל, קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלו : http://www.officedepot.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y50-70-59445661?aff=Zap&aff_a=1 את ההארד דיסק החלפתי ב-SSD 480GB של kingstone. מידי פעם המחשב מקבל shutdowns אוטומטית (אין שום מסך כחול אלא פשוט כיבוי מלא של המחשב בלי ריסטרט). זה קורה גם במשחקים וגם שאני לא במשחקים - או בקיצור רנדומלי. בדקתי טמפרטורות גם בזמן משחק ולא ראיתי בעיה מיוחדת נכנסתי לblue screen view וקיבלתי את זה : מצורפת תמונה. מקבל error שקשור ל- hardware שנגרם על ידי הקובץ ntoskrnl.exe עשיתי סריקה חומרה מלאה למחשב והוא לא מצא שום בעיה. כל הטסטים היו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by IVORY COMPUTERS,

זאת התוצאה שקיבלתי בכונן הקשיח שלי SEAGATE 80GB SATA2 AVG - 57496/S ACT - 36133/S מה זה ? [ בחלק העליון מצד ימין של התוכנה ] 3MS = 516178 10MS = 96765 50MS = 5 וזה של אחי : ATA HITACHI 133 - 160GB AVG - 46148 ACT - 34111 מה זה אומר ? 3MS = 443306 10MS = 186850 50MS = 525 150MS = 1 הכונן שלי תקין ? ומה עם של אחי ? * חשוב לציין אין UNC !!! * עריכה : הרצתי תוכנת מאמץ במחשב שלי שנקראת S&M הכול עבר זה הגיע לכונן הקשיח וקיבלתי הודעה של קריסה כמו של דפדפן "שלח שגיאות" וחוזר לווינדוס אולי הכונן הקשיח שלי לא תקין ? ודבר נוסף תוכנת מאמץ יכולה לדפוק חומרה ? כי זה מביא את המחשב להתשה ממש...

4. קודם כל, מצטער על אורך ההודעה. הוספתי קצת הדגשות בשביל לעשות קצת סדר בדברים. מפרט המחשב: http://up360.siz.co.il/up1/mkjz3ijn4bcn.jpg הקדמה לפני כחודש וחצי החלטתי לנסות את WINDOWS 8. התקנתי את המערכת, ובמהלך ההתקנה התבצעה שגיאה כלשהי, ולאחר ההתקנה המערכת קרסה בכל פעם שהעמסתי עליה קצת חלונות, סרטים, מוזיקה וכ"ו. (בFAR CRY 2 המערכת היתה קורסת לאחר מס' דקות). בנוסף, באחד המחיצות נוצרו תיקיות עם שמות מוזרים, שלא היה ניתן לגשת אליהם או למחוק אותם - לחיצה על התיקייה הייתה מציגה הודעת שגיאה. אחרי שהתייאשתי מהקריסות ומהאיטיות, ולא ראיתי שדרוג משמעותי במערכת החדשה, החלטתי לפרמט הכל ולחזור ל WIN 7 הישן והטוב. (כל המידע החשוב כבר מגובה על HD נייד) הבעיה המחשב קורס בשעת מעמס. ללא הוד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קיבלתי במתנה הגה + פדלים לא מזוהים כשהמילים היחידות הכתובות עליהם הם : PC801 . זהו . עכשיו , אני לא מצליח למצוא דרייברים . אולי מישהו יוכל למצוא או ש... לא צריך דרייברים ויש להגדיר ידנית ב-GAME CONTROLLERS . מישהו יכול להדריך אותי אם צריך ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by RONEN1N,

שלום לפני פרמוט המחשה היה נתקע לפעמים ועכשיו פתאום הוא נכבה בלי להודיע ועושה הפעלה מחדש קובץ DMP מצורץ https://docs.google.com/file/d/0B8DhcSxaiuWVZlh4NnJDbWZfV3M/edit

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Kenny,

טוב , אולי מישהו כבר כתב את זה כאן , עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא פתרון. בכל מקרה , יש לי : amd 2800 epox8rda+ 190fsb Corsair 512mb , 3-3-2 cl-2 Radeon 9700 pro התקנתי את כל הדרייברים החדשים , ניסיתי סוגי דרייברים שונים אפילו התקנה מחדש של מערכת ההפעלה (win xp) המשחק מתחיל איך שהוא טוב , ואחרי כמה זמן , הוא פתאום מתחיל לקרטע זאת אומרת , רץ שתי שניות , ונתקע לשתי שניות , וכך הלאה.. אלו לא ממש תנאים שאפשר לשחק איתם.. ניסיתי אפילו להוריד את כל הגרפיקה שם ל medium ורזולוציה של 800\600 אבל זה לא שינה כלום. אני סוגר את כל התוכנות לפני שאני נכנס למשחק... והתקנתי את הפא'ץ החדש ביותר. למישהו יש רעיון? (המחשב שלי מריץ בצורה חלקה משחקים הרבה יותר כבדים , ככה שגם את זה הוא צריך לה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by XGamerX,

אהלן אנשים, אני חדש כאן (נרשמתי עכשיו) אבל קורא הודעות כבר הרבה זמן, אחלה אתר ואחלה אנשים! יש לי בעיה במחשב, intel P3 450 msi ms-6199 geforce 2 mx440 64MB ו award bios אוקצור לבעיה: עשיתי עדכון לביוס (bios) ומאז המחשב לא עולה.. הנורה של המחשב דלוקה והכל כאילו עובד אבל המסך לא נדלק וזהוא, שום דבר לא קורה, ניסתי להחליף כרטיס מסך, ונשאר בדיוק אותו דבר, ניסיתי להוציא את הזכרונות והמחשב מצפצף (מה שאומר שהלוח אם עובד), אני חייב פתרון ממש דחוף כי זה מחשב שעובדים עליו כל היום, מישהוא משהוא? (לא מצאתי בלוח אופציה לעשות לביוס flash.. אולי מישהוא יודע איך אפשר כי אני לא מצאתי לא באתר של MSI ולא בלוח עצמו ולא בחוברת)... בתודה מראש, XgamerX

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לפני כמה ימים באמצע עבודה על תוכנת פרימייר פרו משהו נתקע והחלו להופיע צורות פיקסלים בצורת דמויות קטנות בצבע ירוק וורוד. המחשב נתקע וסגר את התוכנה בפתאומיות וחלונות נקפאו ולא זזו, לא יכולתי אפילו לסגור את המחשב כי כפתור ההתחלה לא עבד. מאז זה חזר כמה פעמים, החזרתי את המחשב לנקודת שחזור שבה קניתי אותה וחשבתי שהעניין הסתדר. אך עכשיו (לאחר יומיים) הכל חזר- הפיקסלים של דמויות, ההקפאות וכו'... האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? האם מדובר בוירוס? האם תוקפים אותי? כל עזרה תתקבל בברכה!

10. Started by desert,

יש לי 4 כניסות USB ואף אחת לא מזהה את ה EXPRESS CAM שלי של GENIUS אבל אני יודע שהמצלמה עובדת כי היא פועלת על המחשב השני שלי , ואני גם יודע שה USB עובד כי הוא מזהה את המצלמת HP PHOTOSMART 435 שלי , אז מה הפתרון כאן? אגב הלוח הוא VIA אז חשבתי אולי אני צריך לעכן את הקשוחה שלו אבל לפני שאני בכלל מתחיל להתעסק עם כאלה דברים אולי יש פתרון קל יותר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אתם יודעים מה זה, יש לי מין בעיה כזאת בגרפיקה יש לי מין פסים כאלה בכל המסך בצבע תכלת (לא שהמחשב שלי ישן מידי או מהירות) והתקנתי מלא דרייברים מחקתי ..כל דרך ולא הלך המשחיקם עובדים מהר רק הגרפיקה על הפנים ממש .. NVIDIA GeForce4 FX5200 אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה ויודע מה אפשר לעשות כדי לתקן תודה ענקייית

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Jackieil,

ההרד דיסק המסטר שלי הוא SATA אני רוצה להוסיף הרד דיסק נוסף שהוא IDE הגדרתי להרד דיסק הנוסף כסלאב ובהרצה של המחשב הוא רושם "שאין מסטאר של IDE" מה אפשר לעשות צריך לשנות משהו בביוס אבל אני לא ממש יודע מה בדיוק.... ואיפה להכנס מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. סגרתי כמה דברים במנהל המשימות -> תהליכים וסגרתי גם את ה-explorer בטעות ועשיתי ריסטרט למחשב, כשהוא עלה המראה שלו ניראה כמו windows 95 (אפור), האינטרנט לא עובד וגם אי אפשר לראות את החיבורים (local area connection וכו',) וכרגע אני משתמש במחשב אחר. ניסיתי גם לעשות שיחזור מערכת אבל אין נקודות שיחזור. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם אז ככה התקנתי מערכת הפעלה והמחשב היה פתוח נפל בתוכו ה CDROM ומאז נכבה המחשב ונסיתי להדליק אותו מחדש וזה עושה ריסט למחשב נסיתי לפרמט בשלב הרישון שאני לוחץ אינטר עושה הפעלה מחדש מה יכול להיות שקרה לו!?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, המייל של מקום עבודתי די מאובטח, שרת OWA, אני כן מצליח לסכרן את תיבת הדואר בטלפון אבל בתוכת המייל של המקבוק אני לא מצליח וניסיתי את כל האופציות מישהו יכול לעזור?

16. Started by casio222,

בזמן האחרון אני חווה קריסות של המחשב, לא בזמן הרצת דברים כבדים כמו משחק או תוכנה, אלא אפילו בזמן גלישה באינטרנט... זה קורה כך- העכבר והמקלדת אינם מגיבים,ומיד מופיע מסך לבן. המחשב לא מגיב, ואין לי ברירה אלא לבצע ריסטרט והמצב חוזר לקדמותו. אני מצרף קובץ "קריסות" בעזרת התוכנה BlueScreenView. מפרט המחשב: Intel Core I7 920 Gigabyte X58-DS4 1GB*3 DDR3-1066 ATI HD4870 2 הארד דיסקים של Hitachi, אחד 1TB, והשני של 500GB. Antec High Current Gamer 520W PSU אשמח לעזרה בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום!!! היום התקנתי עוד HD. הכונן הראשי, עובד בסדר גמור. כאשר אני פותח את "My Computer", אין לי גישה לכונן החדש שהתקנתי. (ב- BIOS - שני הכוננים מופיעים!!!). מישהו יכול לעזור בעניין??? תודה רבה, ניב.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by p_q,

מחפש תוכנה שבודקת תקינות של לוח אם, זיכרון ומעבד שעובדות ב dos. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by yuval345,

שלום לכולם הייתה לי הפסקת חשמל בבית.ספק הכוח שבק חיים, החלפתי אותו, המחשב נדלק כמו שצריך אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ושמתי מסך חלופי (שניהם עובדים במחשב אחר) ועדיין יש את אותה בעיה. יכול להיות שלא חיברתי משהו נכון בחיווט של ספק הכוח? אודה על עזרתכם .יובל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות לא להתקין לי חלונות כי יש לי משלי. כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה סמן קטן מהבהב בפינה השמאלית וזהו. הכנסתי דיסקט הצלה של חלונות 98 שאמור לבנות קבצי מערכת על הדיסק הקשיח, הפעולה עובדת אך כאשר אני מפעיל את המחשב הסמן עדיין מופיע. כאשר אני מורה למחשב לאתחל מהסי.די.רום, אני מקבל שוב את הסמן. לעזרתכם אודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ilanb0,

למיקרוסופט יש את surface arc mouse שעולה כ - $70. ל-DELL יש את Dell Bluetooth Mouse - WM615 שעולה חצי מחיר ונראה אותו דבר. יש סיבה למה זה של DELL לא יעבוד על ה - surface go שלי?

22. Started by A-L-o-n,

עד עכשיו התעלמתי מזה... פתחתי כבר נושא לפני הרבה זמן, אבל הכל היה תקין ולא ידעתי ממה הרעש נובע. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397911.0 זה הנושא הקודם... אני כבר לא יודע מה לעשות זה בררר מוזר והכל תקין בבדיקות. מפרט בצד.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייח בעל כרטיס מסך ati 5770 flex לכרטיס מסל מחוברים שלושה מסכים 2 בחיבור דיגיטלי ואחד אנלוגי ההבעיה היא שבמסך הדיגטלי אני לא מצליח להגדיר רזולציה מתאימה 1680-1050 (זו הרזולצייה המומלצת למסך) כאשאר אני בחור ברזולציה הזו המסך הופך שחור.1440/900 אין בעיה אשמח לעזרה תודה שי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by heleriko,

יש לי בעיה מציקה עם האאוטלוק 2002 של מיקרוסופט. כל פעם שאני מפעיל אותו , ולידיעת כולם , אני חייב אותו מכיוון שהוא מתואם עם הפאלם,הוא מציג לי 3-5 הודעות שגיאה ורק אח"כ עולה לי.ללא קבצי העזרה ועוד כמה דברים. אני מצרף את הודעות השגיאה ואולי תוכלו להגיד לי מה אני אמור לעשות... נראה שזה קשור להתקנה חדשה או משהו כזה... אם צריך איזה קבצים מסויימים , אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי , או לומר לי היכן להוריד אותם. my e-mail משום מה הוא לא שולח את הקבצים כתמונות...פתרונות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by gshhar,

אני שם לב לאחרונה שהמחשב שלי עושה לבד ריסטארט כל איזה יומיים או משהו דומה. בכל הפעמים האלו האימיול היה פתוח,מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה(המחשב לא היה חם-יש לי AMD 2000 והטמפ' הייתה קצת פחות מ-50)?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים