עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dbh123,

יש לי את הוורוס הזה ואני לא מצליח להסיר אותו,יש לי AVG אחרי שעשיתי סריקה שלמה של כל המחשב הוא רושם לי שאין לי וורוס אבל כל פעם שאני מעלה את ווינדוס קופץ לי הודעה של AVG שיש לי את הווירוס הזה.גם יש לי Malwarebytes Anti-Malware וזה לא עוזר.שמעתי שהוא ווירוס מסכון מאוד שגונב מידע חשוב,חשבונות בנק ,משנה קבצים בווינדוס ועוד,מה לעשות???יש עוד דרך וזה להסיר את הקבוץ הנגוע שהוא נמצא בתיקה :c:programdata\microsofor\preformance\monitor\security helperr dll ואני פוחד שאם אמחק את הקובץ וזה קובץ מערכת אז זה ייעשה לי בעיות במחשבעוד שאלה ,האם כדי לי לשנות את כל הסיסמאות במחשב(אחרי שאני אפרמט את המחשב ) או שלא צריך?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז כאמור הלוח הוא גיגהבייט ga-ep35-ds3l מעבד E8400 המחשב הוא לא שלי אלא של אדם שלא מבין יותר מדי לכן אני לא יכול להגיד אם התופעה הזו זה משהו חדש או שזה היה תמיד, אני קורא לזה תופעה מכיוון שזו לא בדיוק תקלה, אבל זה עדיין מטריד אותי. מה שקורה זה ככה, כשאני מבצע שינוי בביוס (כשאני עושה save changes) המחשב נכבה לכמה שניות, נדלק לבד, נכבה שוב, נדלק, ככה מספר פעמים ואז נדלק לבד ועובד בסדר והשינויים נשמרים. מאנשים עם ניסיון עם בלוח האמור, זאת תופעה נפוצה? אם כן, מתוך עניין - למה זה קורה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. התקנתי היום ווינדווס 64 ביט על המחשב החדש והוא לא מזהה את המצלמה כשאני מפעיל אותה חשוב מאוד לציין- בדקתי ב-2 הכניסות שעל הלוח וגם בכרטיס טקסס אינסטרומנטס (התקני של AVID), עם 2 כבלים שונים. המצלמה זוהתה בקלות במחשב הקודם והפשוט שלי, כל כניסות ה-1334 תקינות אבל כשאני מדליק את המצלמה כלום לא קורה HELP

4. אני חייב עזרה! מחקתי את נורטון אבל בחלון הMSCONFIG עדיין מופיעים לי הפריטים הבאים שקשורים לנורטון: ccRegVfy ccApp NAV CfgWiz ccEvtMgr רציתי לדעת איך אני מסיר אותם אם זה בכלל אפשרי מהחלון הזה דרך אגב יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. יש לי מחשב ישן שעד לא מזמן עבד... עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא עושה אור כאילו יש חשמל ואחרי שנייה מתכבה.. פתחתי אותו ואני רואה שהמאוורים פועלים לשנייה ומתכבים יחד עם המחשב.. היום באתי לנתק את הכרטיס מסך וגילתי שהוא בכלל לא מחובר... שעה חיפשתי את הכבל כדי לחבר אותו אבל לא מצאתי כנראה שמי שניתק אותו חיבר אותו למקום אחר ואני לא מוצא אותו בשום מקום!! הבאתי כמה תמונות אולי תמצאו אותו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by orioni,

היי, מחשב LG R410, ביצעתי מחיקה בטוחה boot and nuke ולאחר מכן התקנה של וינדוס ויסטה, במנהל ההתקנים מצאתי את שם מתאם הרשת, הורדתי והתקנתי את הדרייבר המותאם לויסטה, אך הוא אינו עובד, בעת ניסיון התחברות לרשת לא נמצאו רשתות, ובעת אבחון מתקבלת הודעה שעליי להתקין את הדרייבר המתאים. שם החומרה כפי המופיע במנהל ההתקנים הוא: realtek rtl8168d/8111d family pci-e gigabit ethernet nic (ndis 6.0 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Naor Malka,

שאלה מעניינת עשיתי memtest לזיכרון שלי זה שתי סלוטים של 8 גיגה כל אחד(ddr3 2400( והבדיקה נכשלה שהעברתי ל2 סלוטים האחרים הבדיקה עברה ואחרי זה עשיתי כל זיכרון בנפרד על כל 4 הסלוטים הבדיקה גם עברה בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי עם זה זה פשוט מוזר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.techspot.com/vb/topic15028.html לבן אדם הזה יש בעיה זהה לשלי. מה שקורה בעצם, היו לי בעיות עם הקול - המחשב אמר שאין כרטיס קול והציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר אז מחקתי אותו וכשהמחשב זיהה שההתקן לא מותקן הוא הציע לי להתקין אותו אבל הוא לא עושה את זה מהסיבה הפשוטה שהוא לא יכול, הוא מחפש דרייבר ולא מוצא (ייתכן שזה קשור להיות הווינדוס שלי פרוץ) ניסיתי להוריד דרייבר של סאונדמאקס, החברה שמייצרת את כרטיס הסאונד שהוא אונבורד כבר פתחתי ת'רד בנושא אבל הוא נעלם אל תוך הדפים בלי מענה - בבקשה בבקשה תעזרו לי , אפילו לפורנו שלי אין קול וזה ממש מתסכל. יש לי לוח אם P4P800. העוזר יתוגמל בירוק.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ikehgl,

שלום, רכשתי דיסק קשיח חיצוני של SEAGATE דגם SRDONF1 .אין לי בעייה להעביר חומר מהמחשב לכונן זה. מה שרציתי זה שבאופן אוטומטי יעשה גיבוי לפי דברים שאקבע מראש. איך עושים את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) צירפתי תמונות של המפרט של המחשב שלי (התמונות מCPU-Z) אשמח לתשובה באימייל: odenigal@gmail.com

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by le cat,

יש לי כרטיס מסך: ASUS V8440/TD: GF4, 128M DDR, TV-out, DVI. אני נתקל בשלוש בעיות... אודה מאוד לעזרכתם! 1. כשאני מציג סרט שמנוגן מהמחשב, הפריימים טיפה איטיים. כאילו יש מרווחים קטנטנים בין פריים לפריים. הזרימה אינה חלקה לחלוטין. 2. משום מה התצוגה בטלוויזה אינה ישרה לחלוטין (הפינות העליונות קצת עקומות). 3.כמו כן התצוגה אינה פרוסה ע"ג מסך הטלוויזיה כולו, ישנם שוליים שחורים. אשמח אם תוכלו לעזור לי! תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. החלפתי את המארז הגיפה לי במארז חדש, וכשהעברתי את החלקים מהמארז הישן לחדש, ניקיתי את האבק מהכרטיסים עם ספריי אבק מיוחד. לאחר שחיברתי את כול החלקים למארז, הדלקתי את המחשב והוא נתקע בשלב בדיקת כול חיבורי הכוננים. כול הבדיקות עוברות בלי בעיות, גם בביוס שום דבר לא השתנה. כול הכבלים והכרטיסים מחוברים היטב. ניסיתי גם את שיטת השלילה, על ידי הוצעת כול התקנים אחד אחד , עד שנשאר הכרטיס מסך והH.D. אבל עדיין הוא נתקע, המפרט של המחשב נמצא בפרטים שלי, מערכת הפעלה XP SP1. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (חוץ מהכתיבה הדיסלקטית שלי) 8)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום חברים, הסיפור מעט ארוך, אז אודה לכם על הסבלנות. הסיפור החל לפני מספר חודשים, עם הבארטון 2600 שהיה לאחי. כל פעם אחרי שהיינו מפרמטים, מערכת הקבצים הייתה נדפקת, והווינדוס לא היה עולה. כשהייתי מכניס דיסק הפעלה של ווינדוס, הוא היה מראה לי את הכוננים, ותחת הכונן הראשי כותב כי המערכת הקבצים היא לא ידועה (unknown היכן שאמור לבוא NTFS). חשבתי שמדובר על דיסק קשיח, אז החלפתי את הכונן לכונן חדש של 500ג'יגה שרכשתי במיוחד למטרה זו. לדעבוני, הבעיה המשיכה. לכן, החלפתי לכונן ה-250ג'יגה שהיה עד אז במחשב האישי שלי כיוון שידעתי שהוא תקין לחלוטין, והבעיה המשיכה. לבסוף, ויתרתי על העניין, אמרתי אולי בקר ה-SATA של הלוח מפגר. החלפתי ללוח אחר (DFI NF3 LANPARTY ומעבד 64ביט של AMD). התקנתי הכל,…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by desert,

יש לי 4 כניסות USB ואף אחת לא מזהה את ה EXPRESS CAM שלי של GENIUS אבל אני יודע שהמצלמה עובדת כי היא פועלת על המחשב השני שלי , ואני גם יודע שה USB עובד כי הוא מזהה את המצלמת HP PHOTOSMART 435 שלי , אז מה הפתרון כאן? אגב הלוח הוא VIA אז חשבתי אולי אני צריך לעכן את הקשוחה שלו אבל לפני שאני בכלל מתחיל להתעסק עם כאלה דברים אולי יש פתרון קל יותר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בעיקרון מה שקורה הוא שכאשר אני מחבר לפעמים את הכבל של הספק כוח לספק כוח ואפילו לפני שאני מדליק את המחשב נגרם הפסקת חשמל באזור שבו המחשב נמצא , בנוסף לקח הבחנתי שכשאר אני מצליח להפעיל את המחשב יש רעש כמו גיצי חשמל אפשר לקרוא לזה שבאים מכיוון הספק כוח ... השאלה דיי נראית רטורית אבל האם הספק הוא גורם נפילת החשמל או שזה בעיה עם החדר , לא יצא לי לבדוק בחדרים אחרים אם הבעיה חוזרת .. הספק כוח הוא של topower 650w

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by שמנואל,

שלום. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: לשכן שלי "נפל" הווינדוס 98.יש לו פנטיום 2 עם מעבד סלרון כלשהו. התכוונתי לפרמט לו ואז גיליתי שהפלופי אינו מגיב. נכנסתי לביוס, שתיים שלוש הגדרות - ומאז המחשב פשוט לא מעוניין לעלות. הוא נדלק, משמיע קולות מכיוון ההרד דיסק, אבל אפילו ביוס לא עולה. לבסוף גיליתי שהמסך כלל לא נדלק, מוזר מכיוון שלא נגעתי בכרטיס מסך. פירקתי, ניקיתי, וחיברתי - ואז בדחף בלתי נשלט פירקתי את הסוללה מלוח האם וחיברתי שוב - הדלקתי ועלה מסך דוס "PLEASE WAIT" חיכיתי שעה כלום לא קרא, כיביתי והדלקתי - ומאז אין בכלל מסך, המחשב נדלק עושה מעט מאוד קולות טעינה (אבל אני ממש מרגיש שהווינדוס לא עולה כי מעבדים כאלו - עד כמה שהספקתי להכיר- עושים המון רעש עד להעלאת החלונות) …

17. Started by KaPuT,

שום דיסק הוא לא זיהה ניסיתי של לג ושל סילבר ליין ודיסק rw של tdk עידכנתי פירם ור לא עזר הוא על udma 2 והוא לא קורע גם במצב pio וינדוס מעודכן הכול מעודכן ואין לי מושג איך לפתור את הבעיה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני ככה כל היום וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי. העכבר הוא ישן מאוד עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט אחד מהראשונים כבר כמה שנים טובות אצלי ומספק העבודה כמו שצריך, יכול להיות מצב כזה שכל פעם ההתקן USB לא מזהה אותו, ואז מזהה שוב? ד"א החלטתי להתחדש, אבקש המלצה לעבכר חדש לא ממש גיימר חוטי+ שיחזיק עוד כמה שנים טובות מעמד(אוהב להתרגל לדברים )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by roy132,

שלום לכולם רשית אני רוצה להסביר המה המכשרים שאני משתמש בהם : הספק שלי פרטנר, תשתי הוט. הסיטואציה היא כזאת יש לי בבית מודם של פרטנר דגם arris tg1652 שהוא מודם/ראוטר ובנוסף יש לי מערכת של deco m5 מחברת tp-link נקנה מפרטנר. ליפני יומיים החלטתי להעביר את הראוטר של פרטנר למצב של bridge mode שהתפקיד שלו זה לבטל את היותו כראוטר ולהיות רק מודם וככה ה deco שלי יוכל לתפקד כראוטר הסיבה הייתה כי יש לי מחשב ראשי וטלווזיה מוחברים למודם והם לא על אותה הרשת של הבית שלי הכוונה יש כתובת ip שונה לדוגמה : 192.168.0.3 ו הdeco מחלק כתובות ip אחרות לדוגמה 192.168.1.4 וככה נוצר הפרדה בין המחשב למדפסת הראשית בבית לכן בצעתי את הדרך פעולה של bridge mode אך נוצר לי בעיה שכל כמה ש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי מחשב ישן P4 1.7 Gh 512 sdram עכשיו שאני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה שבכותרת.. מה שמצחיק פה שאחרי ריסט אחד או שניים הוא מפעיל לי את הווינדאוס ואחרי סגירותו שוב אותה בעייה. זה יכול גם לקרות אחרי 3 ריסטים אם מישהו יכול לעזור בקשר לבעיה .. תודה :>

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כשאני מדליק את המחשב מערכת ההפעלה עולה עד לשלב של הטעינה של הווינדוז אחרי זה מגיע מסך שחור ואז BSOD לפחות משניה והמחשב מבצע ריסט ניסיתי לפרוק את הספק, נסיתי לאתחל את הבאיוז - לא עזר הבעיה התחילה לאחר שניסיתי לחבר בIDE שני כונניי דיסקים, המחשב עלה אך לא זיהה אף אחד מהם, כיביתי את המחשב והגדרתי אחד כמאסטר והשני בסלייב ומאז התחילה הבעיה ניסיתי להחזיר את המצב לקדמותו ע"י החזרה של כונן יחיד כשהג'מפר על CS (ככה היה בהתחלה - לא יודע מה זה אומר) אבל שוב, ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל את המחשב בכל מיני סיטוציות, כגון שהקבל IDE מנותק או שהכרטיס TV מנותק (הוא ישן לפעמים עושה בעיות) ושוב, ללא הצלחה אני מיואש וחייב את המחשב בדחיפות. יש הצעות ? מפרט מלא בצד.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by FC Chelsea,

המחשב אצלי כולה שלושה ימים וכבר יש בעיות. זה התחיל אתמול בלילה כששיחקתי ב- Company of Heroes וזה יצא לי פעמיים למסך כחול עם פירוט של שגיאה שאני לא מבין ודרישה לריסטרט. היום זה קרה עוד 4-5 פעמים שאפילו לא שיחקתי .. כולה כמה תוכנות עבדו וקיבלתי מסך כחול. יש לציין שעשיתי חיפוש בפורומים ולא בדיוק מצאתי משהו שיפתור לי ת'בעיה. ראיתי שאומרים לאנשים להוריד MEMTEST ולבדוק בעיות בזכרון אבל לא מצאתי גם מדריך לתוכנה ד"א יש צורך בהעלאת תיקיית המינידאמפ ? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום כולם! יש לי מחשב בן בערך 7 שנים שיש עליו את הכרטיס מסך Redon 9700 המחשב הנייח לא ממש משמש אותי פרט להורדות וגיבויים לכן אני לא צריך מחשב עם כרטיס מסך חזק יותר בכל מקרה היום שהדלקתי את המחשב ראיתי את המסך הבא (תמונה מצורפת) הבעיה שאני לא מצליח להבין אם זאת בעיית דרייברים או בעיית חומרה או בעיית ווינדוס ואני אפרט למה הקושי דבר ראשון מותקן לי ווינדוס 7 אז אולי יש שם איזה באג או בעיה שלא שמעתי עליה דבר שני שאני מעלה את המחשב במצב בטוח (Safe mode) אז הכל בסדר ועולה הקטע הוא שאני לא מצליח למחוק או להתקין מחדש את הדרייבר של ATI הוא נותן לי שגיאה ופרטי השגיאה הם: Failed to load detection driver אוקיי אז אלה הפרטים אני אשמח לנדב עוד פרטים במידת הצורך תודה! [attachment deleted…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אז ככה: יש לי מחשב AMD 1600+ XP + 512MB WD 80GB 7200 8MB BUFFER ATI RADEON 9000 PRO בקיצור מחשב מתוחזק כמו שצריך עם מערכת הפעלה XP PRO. החלפתי את צורב ה RICHO שלי ב- LITE-ON חדש!!! מאז שהחלפתי אותו כל צריבה באמצע הצריבה או ממש בהתחלת הצריבה המחשב עושה RESTART ועולה מחדש! כבר נדפקו לי 10 דיסקים!! מה יכולה להיות הסיבה????? מערכת הפעלה?? עידכונים של ה XP שעשיתי דרך האינטרנט? מה יכול להשפיע על המחשב? זה מוזר מאודדדדדדדדדדדדדדדדד! אשמח לשמוע רעיונות או הצעות. תודה מראש! דרך אגב , החלפתי את הצורב כבר בחנות כי אמרתי לו שהצורב דפוק אז קיבלתי אחד אחר חדש. וגם התקנתי את תוכנת הצריבה NERO בגירסה הכי הכי חדשה! 6.0.0.9 משהו כזה. ותמיד עבדתי עם NERO ולא היו ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים