עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by domuzy,

משום מה- לא עשיתי, כמדומני, שום דבר חריג- התחילה לקפוץ אצלי הודעה שWINDOWS נתקל בבעיית APPLICATION (DEVICE FALIURE) והתצוגה נדפקת-אמנם נשארת על 600X800 אבל בCOLOR QUALITY המקס' הוא :LOWEST 4 וכמובן שבעקבות זה אני גם לא יכול להעלות כל דבר שמצריך גרפיקה מתקדמת. התקנתי כבר את כרטיס המסך (SIS 315 יימח שמו!) פעמיים, ואתחלתי את המחשב 3 פעמים וכל פעם הוא בסדר לכחצי שעה עד שפתאום קופצת לי עוד פעם האזהרה והתצוגה נדפקת. מה זה ולמה ואיך נפטרים מזה???

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. שלום. עדכנתי ביוס בלנובו idealpad, קיבלתי מסך ברקע שחור שאומר לא לנתק מהזרם, ואומר שהביוס עודכן, ונמצא על 100%. לאחר כשעתיים נתקתי. מאז אפילו נורית הטעינה לא נדלקת. נסיתי להכין usb שהתקנתי עליו את הbios.fd על פי ההוראות בלנובו, ושום דבר לא קורה. נסיתי בusb אחר ואותה תוצאה. מברש עזרה דחופה. תודנ

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) שלום ,יש לי לפטופ איי.ב.אם אר50אי ,ומופיע לי סימן קריאה צהוב על הכונן ,ורושם לי את האזהרה הזו ,ואני לא הצלחתי לסדר את זה ע"י מחיקה ואתחול וכרגע לא עובד לי הכונן. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by Alony21,

היי חברים ברשותי לפטופ Lenovo 81BG עם מעבד Intel i7-8550U זיכרון RAM 16.0GB וכרטיס גרפי NVIDIA GeForce MX150 ומערכת הפעלה Win 11 Pro. אני מחובר עם כבל HDMI Ultra High Speed לטלוויזיה LG OLED 4K אני מריץ קבצי וידאו mkv עם תוכנת 5KPlayer. הבעיה שהמחשב בקושי סוחב את הקבצים, מרגיש שהסרט אינו חלק, שיש קפיצות וקפיאות בתמונה, אני שומע את הלפטופ עובד בשיא הכוח (המאווררים נכנסים למקסימום מהירות). על פניו החומרה אמורה לסחוב בקלות כאלו קבצים ובכל זאת... מה עוד אפשר לשפר? תודה

5. Started by רפי בן משה,

ברשותי לפטופ של "אסוס" שמדי פעם ובאופן רנדומלי לחלוטין נכבה ויש להפעילו מחדש. הוא אינו מתחמם והזכרון פנוי למדי. אודה מאוד אם מישהו מכיר את התופעה ואיך ניתן לפתור אותה

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  6. Started by mcsheh,

שלום, קניתי את המחשב לפני כשבוע ולא התייחסתי לזה שאין לי CD ROM שאמור להופיע במחשב שלי מכיוון שלא השתמשתי בדיסקים, (יש לי DELL 5520) אז ניסיתי לפתור את הבעיה מחקתי את ההתקן דרך מנהל ההתקנים עשיתי ריסטרט לא עזר, ניסיתי דרך פותר הבעיות של הווינדואוס לא עזר. מה רק לא עשיתי הוא עדיין מראה את התמונות הבאות אם תוכלו לעזור לי אודה מאוד.

7. Started by RaffiB,

לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by ShaharSi,

חבר קנה SSD מדגם mx100 256GB במטרה לשדרג את הכונן הנוכחי שלו במחשב הנייד.. חיברתי את הSSD אבל המחשב לא מזהה את הכונן ! מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. הלפטופ שלי (dell) הפסיק לזהות את ההארדיסק החיצוני של segate. עד לפני חודש הוא זיהה אותו בלי שום בעיה. מחשבים איחרים מזהים בקלות את ההארדיסק, והלפטופ מזהה הארדיסקים אחרים. ממש לא בא לי לקנות הרדיסק חדש רק כדי להעביר אליו הכל, אז בבקשה עזרההה הלפטופ בן שנה כמעט וההארדיסק שנתיים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. שלום חברים אני לא מצליח להתחבר לרשת ה WIFI הביתית שלי מסיבה כלשהי , 2 ניידים ו3 סמארטפונים אחרים כן מצליחים לתחבר לרשת האלחוטית, והבעיה היא ספציפית ברשת הזו, אני יכול לתחבר לרשתות אחרות בלי בעיה. האידיקטור היחידי שיש לי הוא סימן קריאה צהוב על האייקון של הWIFI תודה מראש

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by smootskin,

הי, יש לי בעיה מעצבנת שלא הצלחתי לפתור הרבה זמן. הלפטופ (HP Pavilion) לא מזהה שום כונן שאני מכניס דרך ה- USB (עכבר הוא כן מזהה, מקלדת לא). קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין Windows Boot על זיכרון ה - USB אבל המחשב לא מזהה אף כונן, גם לא עם אני מכוון את הדרייבר ידנית. אין לי נקודת שחזור, הנייד גם לא עושה עדכוני מערכת וגם לא נכבה כאשר לוחצים על "כיבוי" (טוען יציאה מהמערכת עד אין סוף). איך אני עושה Boot Loader במצב כזה ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, ברשותי Dell V131 שרכשתי שבוע שעבר ואני נתקל בבעיה אחרי כל עידכון ווינדוס. לאחר האיתחול המחשב מפסיק להטעין את הבטריה בזמן שהספק מחובר, וכשמניחים את הסמן על סימון הבטריה ב-Task bar מתקבל הכיתוב Plugged in, Not Charging. מחיפוש באינטרנט הגעתי לפורום של דל שם ראיתי שהבעיה קיימת עוד מ-2008 מווינדוס וויסטה ועד היום, אך לא מצאתי הסבר לבעיה ופתרון כללי. באתר אחר מצאתי פתרון (שעובד) אך צריך לבצע אותו אחרי כל עדכון ווינדוס, והוא: כיבוי מחשב, הוצאת הבטרייה, הפעלת המחשב ללא בטריה (חיבור לחשמל בלבד) הסרת Microsoft ACPI Compliant Control Method Battery מה-Device Manager, כיבוי, התקנת הבטריה ואתחול. לאחר הסיפור הזה הבטריה נטענת, אבל שוב צריך לבצע את זה אחרי כל עדכון ווינדוס. למישה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Remus,

הי, יש לי לפטופ asus vivobook 15 שקניתי לפי קצת פחות משנה, היום פתחתי אותו וחיברתי לו הרדדיסק אחר(הייתי צריך כמה קבצים ממנו) אחרי שהחזרתי הכל לקדמותו המשב לא נדלק יותר בלי שהכבל חשמל מחובר. אם אני מחר את הכבל ואני שם את העכבר על האיקון של הסוללה הוא כותב שהוא מחובר אבל לא מטעין (כתוב יש לי 98 אחוז) עם אני מנתק את הכבל המחשב נכבה ולא נדלק כל עוד לא החזרתי את הכבל. רציתי לדעת אם יש לזה פתרון ומה הסיכוי שהרסתי משהו בחומרה סוללה או את הלוח אם או לא יודע מה, או שהוא סתם השתגע בגלל חלפת ההרדדיסקים. וגם נסיתי להוציא את הסוללה והכבל להחזיק 30 שניות את כפתור הכיבוי ואז להחזיר הכל ועדין לא עבד. תודה.

14. Started by os87,

שלום שאני פותח את הלפטופ אני מקבל הודעת שגיאה No bootable decides מה אפשר לעשות? (לפני זה היה מסך כחול ולאחריו ריסטרט)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי ברשותי HP Pavilion 13 x360 PC. לאחרונה שידרגתי SSD ועשיתי התקנה נקייה לווינדוס 10. מאז, בכל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה, בין אם בלחיצה על כפתור הכיבוי או סגירת המסך, המחשב ממשיך לעבוד ולצרוך אנרגיה (נורת כפתור הכיבוי עובדת ולא מהבהבת כמו שאמור להיות שהוא במצב שינה). לא ניתן להעיר את המחשב ממצב השינה. אני עושה לו תמיד הארד ריסט בשביל להפעיל אותו שוב. הורדתי את HP SUPPORT ASSISTANT ועידכנתי את כל הדרייברים שהיו חסרים למחשב. WINDOWS UPDATE גם מעודכן. אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  16. שלום לכול חבריי הפורום.. זוהי ההודעה הראשונה שלי אז סליחה מראש עם הנוסח לא תואם לכללים פה... הדבר אירע לראשונה כשלא הייתי מחובר לאינטרנט וניסיתי להתקין תכנה שמוכרת לכולנו דיימון טולס... (אינני חושב שביא קשורה לתקלה אך אני מציין כל פרט). המחשב קרס וריסט את עצמו ומאז לא הצליח לעלות וגם לא ב safe mode כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא פשוט קורס בשלב הסופי של ה login . נסיתי לעלות את המחשב דרך xp boot (דיסק שמדמה מערכת הפעלה של XP ) אך גם זה קרס באותו שלב. ניסיתי גם להריץ תכנת boot לבדיקת הארד דיסק אבל התוכנה מודיעה שהיא לא מוצאת את ההארד דיסק או שיש בעיה עם הזיהוי שלו ובזמן הזה הלפטופ מתחמם בצורה מטאורית.. מדובר בלפטופ בן שלושה חודשים יש אחריות מקיפה אבל זמן ההמתנה קשה לי מידיי... …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עזבו לא משנה אני גאון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. הורדתי את התוכנה "speed fun" לאחר שהמחשב פתאם נכבה כשאני מפעיל סרטון ביוטיוב או משהו כזה.. כבר זמן רב אני מרגיש שהלפטופ שלי מתחמם יותר מידי... בכל מקרה לאחר שהרצתי את התוכנה קבלתי את התמונה שהעלתי, מישהו יודע מה צריך לעשות? איפה עושים את זה אם צריך באיזור חיפה או שניתן לעשות את זה לבד? וכמה בערך זה צריך לעלות? ד"א המחשב בן 3 שנים מוזר לי שפתאם הוא עושה בעיות, שמעתי על לפטופים שמחזיקים הרבה יותר ויש בו חומרה טובה למיטב ידיעתי... (ניסיתי לפתוח אותו אבל זה לא קל אז ויתרתי..) תודה רבה ...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום קניתי חלקים חדשים למחשב. שקניתי מtms מאוורר של אינטל אמרו לי פה בפורום שיש עליו משחה טרמית. אך בtms הביאו לי מאוורר יותר טוב של zalman כי נגמר להם האינטל מקורי במלאי. עכשיו לשאלה,האם על המאוורר או המעבד שלי יש משחה טרמית והאם אפשר להרכיב אותם ללא?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by Mr.Angel,

אוקי יש לי כמה מאווררים במחשב. אחד לCPU אחד לכרטיס מסך אחד לספק ועוד אחד חופשי שבעיקרון הוא ה System Fan. עכשיו הורדתי תוכנה : SpeedFan. היא מראה לי כל מיני נתונים על הטמפרטורה בתוך המחשב ועל מהירות המאוררים. עכשיו FAN1 שזה המאוורר למעבד מראה ~4400RPM ומאורר FAN2 שזה המאוורר למערכת (נראה לי) מראה 0RPM עכשיו בצד יש לי TEMP1=51C TEMP2=31C עכשיו זה נראה לי קצת לא טוב שיש 51 מעלות בתוך המחשב שלי.... ונראה לי קצת מוזר שמאורר המערכת לא עובד (למרות שלא זכור לי אי פעם שהוא עבד... אולי פשוט לא שמתי לב) בכל מקרה רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה והאם כדאי לנסות להפעיל את המאוורר של המערכת (ואם כן, כיצד ? ) תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום המאוורר צד של המארז שלי (NZXT APOLLO) הפסיק לעבוד יומיים אחרי שקיבלתי את המארז, זה קרה לעוד מישהו ? הוא בטוח מקבל מתח כי יש לו לד כחול שדולק .. חוץ מלחזור לחברה ולבקש שיחליפו יש משהו שאני יכול לבדוק לנסות לפני ?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך של ATI X1800gto של היצרנית powercolor והמאוורר של הקירור (סטוק) עושה רעשים מוזרים מאוד שלא היה עושה בהתחלה ולא שבמאמץ פשוט סתם ככה אפילו שאינ כותב עכשיו הוא עושה רעש כל כמה שניות .. זה לא היה ככה שקניתי את המחשב האם המאוורר של הקירור פגום? אין לי את המחשב שנה ויש עדיין אחריות העם ללכת לk.s.p ולבקש שיבדקו את התקלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן. הורדתי תוכנה מהאתר HWZONE שהיא אומרת את כל החומרה של מחשב וטיפים(SISANDRA) אז כתוב בטיפ של המעבד שהמאוור של המעבד לא פועל יותר... יש לי גפ את התוכנה MBM 5 ובתוכנה הזאת כתוב שהטמפרטור של המעבד היא 37 ככה... וזה אחרי שהמחשב דולק שעה... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 זה הגיוני שהמאוור לא פועל? אם כן מה לעשות?!??! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו היום הדלקתי את המחשב מהורדה בלילה ואני רואה הוא בקושי זז פתחתי SPEED FAN וזה הראה הלוח ב 56 מעלות פתחתי אותו אני רואה אני מאורר לא עובד, [כול פעם שאני מדליק תמחשב אני נותן לו דחיפה קטנה עם האצבע כדאי שיסתובב] אני מסובב אותו הוא עושה סיבוב ומפסיק עכשיו אחרי 5 דקות עבודה [אחרי ריסט] הוא התחיל להיסתובב אבל הוא מיסתובב לאט ובקושי. עזרה ???

• 17 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by yambtz,

שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד טושיבה L645D שנקנה בארה"ב לפני שנתיים וקצת. בתקופה האחרונה הוא התחיל לכבות ספונטנית. פירקתי אותו וניקיתי עם אוויר דחוס. אמנם לא הפרדתי את הלוח אם והגוף קירור אבל לא נראה לי ששם הבעיה. הורדתי HWmonitor ובהמשך Speedfan ושתיהן אומרות שהמעבד נע בין 80C במנוחה ל 100 במאמץ ובאמת שהוא קורס הוא מאוד חם, בגלל זה הורדתי אותן. לפני שהתקנתי את SpeedFan חיפשתי ב BIOS איפה ההגדרות של המאווררים אבל לא מצאתי (כנראה שאין) והתוכנה אמנם יודעת לתת טמפ' של המעבד ודיסק קשיח, אבל לא מצליחה לשלוט במאוורר, ואמורת שהוא על 0 סל"ד. הייתי חושב שהלך המאוורר אבל מיד עם ההדלקה של המחשב הוא כן פועל, ואלא עם אני שומע את ההרדיסק מה שלא נראה לי, הוא עובד בסל"ד מאוד נמוך כל הזמן,…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.