עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dondon,

שלום! יש לי בעיה בעת שאני מנסה לכבות את המחשב... כשאני מנסה לכבות אותו רגיל דרך-->התחל-->כיבוי המחשב--->כיבוי , הוא פשוט נתקע (במצב דולק) ולא מצליח לכבות את עצמו. אם אני לוחץ ריסטרט ומיד אחר"כ מנסה לכבות באותה הדרך, הוא נכבה בלי בעיה וכמו שצריך. גם אם אני מכבה אותו דרך לחיצה ארוכה על הכפתור הגדול במארז הוא נכבה בלי בעיה. מערכת הפעלה :WIN XP PRO. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by allammo,

כשאני מכבה ת'מחשב (turn off) הוא מתכבה ואחרי שניה-שתיים לבד נדלק מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  3. המחשב שלי פתאום כבה לחלוטין (לא ריסטרט). כשאני מנסה להדליק אותו שוב, הוא לא נדלק, אלא לאחר מספר דקות. כאשר הוא נדלק שוב, אחרי כמה דקות הוא שוב כבה. יש לי ספק די חדש FSP 350 GLN60 וזה נשמע לי כמו בעיה בספק? יש לכם רעיונות אחרים? נמצאה הבעיה: כשאני נכנס לביוס אני רואה שטמפרטורת המעבד מתחילה סביב 60-70 מעלות צלזיוס! והיא עולה במהירות. כשהטמפרטורה עוברת את 100 המחשב כבה. האם זה הגיוני? יש לי קירור Freezer 7 pro (שהותקן ע"י אחד שיודע להתקין דברים כאלו, כולל מריחת משחה טרמית). עד אתמול הטמפרטורה אף פעם לא עברה את 50 מעלות. למישהו יש מושג מה קורה פה? ואיך ניתן לסדר את זה? הערה: כשאני נוגע בגוף קירור הוא די קריר. כמו כן, פשוט חשבתי לשנות את טמפרטורת הכיבוי בביוס אבל לא מצאתי פונ…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by kentaro,

שלום פורום HWzone לאחרונה אבי קנה מחשב ואני הרכבתי אותו ביחד עם חבר, לאחר שסיימנו לחבר את הכול התקנתי גם את הקירור הבא של זלמן : "zalman CNPS7500-AICU LED" כשהדלקתי את המחשב כדי לבדוק שהכול פועל כשורה שמתי לב השמאורר נדלק לשניה (יענו מנסה להתחיל להסתובב,האור נדלק גם לשניה ואז מפסיק) חיברתי את הקירור במקום הסוקט של הCPU FAN לסוקט בלוח של מאורר גנרי והוא עבד בלי בעיה,החזרתי אותו לפנדס,הם טוענים שאין דבר פגום לא בלוח M ולא במאורר אלא פשוט שהוא נדלק רק שהמעבד מתחמם... אני לא יודע מה לחשוב,כי בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר, בנוסף גם הקירור STOCK שהגיע עם המעבד (E4400) לא נדלק בCPU FAN אבל עבד בסדר גמור בסוקט של גנרי. תודה רבה לכול העוזרים.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by matan770,

שלום לכולם. עשיתי כמה שטויות ב-ICQ עם כמה ילדים,הם לא יודעים מי אני,נראה לי הם פונים למשטרה או לאיזה האקר.... קיצר,האם הם יכולים להגיע אליי או למחשב שלי אם ה-ICQ לא מחובר ומחוק מהמחשב שלי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  6. שלום פירמטתי את מחשבי היום (דרך הדיסק של הווינדוס עשיתי את זה מלא פעמים) ומשום מה קרה בעיה .. אחרי הפורמט שהווינדוס עשה הוא עושה הפעלה מחדש כמו תמיד ואז הבעיה היא שיש תחלק שהוא אומר ללחוץ על מקש מסויים כדי לעשות בוט מהדיסק (מה שכבר עשיתי על מנת לפרמט) בחלק הזה הוא מחכה 5 שניות ואמור להמשיך להתקנת הווינדוס אבל הוא נתקע ולא עובר לשלב הבא .. ניסיתי לעשות שהארד דיסק יהיה בבוט ראשון וזה בכל זאת לא עזר... מישהו יודע איך לעזור לי .?? בבקשה אני צריך את המחשב כמה שיותר מהר אז בבקשה.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by zion561,

קודם קול ערב ראש השנה שמח דבר שני חברה אני חושב המחשב נידפק לחלוטין מאז שקניתי תכרטיס מסך זיכרון וספק אז בהתחלה הכול היה בסדר כמה ימים ואחרי זה היה לי מלא דוחות שגיאה באינטרנט קיצר הלכתי ל SKYPC ורבתי איתם וקיצר הם החליפו לי זיכרון וזה יסתדר=] קיצר ואחרי שבועיים ככה המחשב מבצע ריסטים וזה והטמפרטורה אחלה! והמארז נקוי ובהמצע פורמט זה עושה מסכים כחולים והכול ובהמצע התקנת XP. גם היה לי מסך כחול ועכשיו שהקתנתי XP סוף סוף זה עושה דוחות שגיאה של המערכת והמבצע ריסטים ושמתי לב שמתי שהדריבר לא מותקן זה לא עושה ריסט וגם מתי שאני מתקין דריבר לכרטיס מסך כול פעם שהוא עושה ריסט או שאני עושה ריסט הכול מתחדש וזה כאילו אין דריבר והכרטיס לא נמצא אבל בלוח בקרה יש דריבר! אבל זה מעצבן…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by DANZT,

לוח אם תומך סליי אבל רק עם כרטיס אחד ... כלומר בעתיד אם ויהיה צורך ... ובטוח יהיה צורך אני יוסיף לו את השני השאלה שלי אם הלוח אם והכרטיס מסך יתפקדו כרגיל? או שאם הלוח סליי, אז חובה סליי? תודה מראש לכל אלה שעוזרים ותודה לאלה שבנו ובשקיעו באתר ! אם השאלה נשאלה כבר סליחה!

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  9. יש רעש כאילו משהו קורס בפנים ואז נתקע אני עושה ריסטרט למחשב ואז כעבור עוד שעתיים שוב אותו דבר מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by -AKEL-,

אני חושב שזה זה... אין לי מושג למה זה קורה אני מפעיל סתם משחק מסויים וואלה עובד לי הכל סבבה ופיתאום אייכשהו אחרי כמה זמן המשחק (לא רק אחד ספציפי) נתקע, המסך רושם לי "נו סינגל" ומראה מסך כבוי ולא אסקייפ ולא קונטרול +אלט + דליט.... לא מגיב... רק אחרי שאני עושה ריסט המחשב עובד הכל טוב ויפה... מה זהב יכול להיות או איך אני יכול לזהות את הבעיה הזאתי? תודה מראש לכל העוזרים בנושא

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by ohadbx,

החלטתי להחזיר לפעולה את המחשב הישן שלי- פנטיום 3 במהירות 800 מה"ז. 128 מ"ב זכרון SDRAM. (מזוהה כ 131 מ"ב). יש לו דיסק קשיח 10GB שהייתה לו התקנת ווינדוס דפוקה. העברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר,בצעתי תיקון של הווינדוס (XP) וסדר בתקיות (כלומר הדיסק הקשיח והווינדוס שעליו עובדים בסדר, בגלל זה גם לא פתחתי את הדיון בפורום ווינדוס). כשהחזרתי את ההארד דיסק למחשב הישן הופיעה בעיה:במהלך ה BOOT מופיעה פס טעינה שחור לבן של ווינדוס וכשהפס מגיע אל הסוף כלום לא קורה (חיכית לפחות 20 דקות). ניסיתי גם להפעיל ב safe mode וגם לא הולך- המחשב פשוט נעצר באמצע רשימת הקבצים לטעינה.(נעצבר בקובץ mup.sys) מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש שאלה נוספת- יש לי סטיק של 128MB זכרון SDRAM שכשאני מחבר אותו לב…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by DANZT,

שאלה... בדיוק ביצעתי הזמנה של מפרט הכולל לוח אם של ASUS ה STRIKER EXTREME ויצא לי לראות שיש אותו לוח אם בדיוק שאחד מהם זה nforce 680 ואחד nforce 680i יש הבדל בין השניים ? בהזמנה אצלי רשום asus striker extreme nforce 680 .... מה האות " i " ??? ובאינטרנט גם יש NFORCE 680 ו- NFORCE 680i .... מקווה שאין כזה הבדל אם בכלל.. שילמתי הרבה כסף! תודה על העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by MODI,

לאחותי יש מעבד P4 3GHZ 775 לוח אם ג'יגה בייט 965. כאשר אני מדליק את המחשב שלה או שהמאווררים עובדים על חלש והמסך מראה הודעת שגיאה שהמסך בסדר והבעיה במחשב או שהמחשב עולה לבערך 10 שניות וקורס. העברתי את המעבד שלי (C2D 6400) לשמתי בלוח אם שלה והכול עובד. לקחתי את המעבד שלה בלוח אם שלי (ג'יגה בייט P35 DS4) והכל עובד. מה הבעיה??

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by haimiko84,

שלום, היום קניתי מעבד AMD 64 Dual Core 4200+. כשאני מעלה את ה-XP, המערת לא מזהה אותו ומבקשת דרייבר UniProssesor PC. בנוסף, המעבד לא מזוהה ב-Properties דרך המחשב שלי. מצויין רק זכרון ה=RAM. במעבד הקודם שלי, שהיה 3200+ הרגיל, לא הייתה בעיה כזו.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by ajl,

קניתי היום HD 320GB SATAII ובאתי להרכיב אותו ו... אין לו את ה"שקע" הרגיל של 4 פינים (הלבן) . ראיתי שיש לו מחבר כמו חיבור הSATA אבל רחב יותר, לא מצאתי חיבור שיכול להתאים לו ואני מניח שצריך לקנות מתאם שכזה. איך קוראים למחבר הזה? וכמה הוא אמור לעלות? תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by CpuMan,

שלום לכולם...! יש לי בעיה אני מנסה להתקין vista ultimate עכשיו.. אני לא יודע איזנה גרסא היא 64bit או 32 ... יש לי מחשב: מעבד : 1.8 intel core 2 duo זיכרון : 1GB 667MHz כרטיס מסך מובנה שמסוגל להגיע עד 128 Mb עכשיו הבעיה היא שאני מתחיל להתקין הכול הולך יפה... עד המצב שההתקנה צריכה לעשות reset ... ההתקנה עושה reset ואחר כך זה בא להעלות את ה vista ופתאום שתוכנה באה לעלות התוכנה מראה error שגיאה והיא אומרת שהמחשב עשה reset פתאומי ו windows לא יכול לסיים את ההתקנה... עכשיו מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי את הדיסק והוא עבד אצל חבר.. וגם ניסיתי דיסק אחר לגמרי והוא עושה אותה בעיה . יש מצב הבעיה בכרטיס מסך המובנה? או אולי בגרסה 32 או 64? מישהו יודע איזה גרסא מתאימה למעבדי…

17. Started by ghadad,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש בנסיון להתקין XP PRO SP1 , ההתקנה זיהתת דיסק בגודל 130GB במקום 320GB הדיסק הוא WD SATA2 . יש למישהו רעיון ? תודה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by zaroor,

שלום אולי משהו מכיר את התקלה מחשב P-4 מעבד 3.2 סלרון לוח MSI צ'פסט VIA תושבת 775 זכרון 500 MB משמש לצרכי משרד רישום קבלות בקיצור היה עובד שעות ללא בעייה פתאום לא נידלק בבוקר לאחר מכן עובד ואחרי דקה עד 5 דקות נכבה לבד ואז שוב הדלקה וחוזר לאחר מכן כבר לא נידלק אז הוצאתי את כבל החשמל והכנסתי אז שוב נידלק ושוב לאחר מכן ניכבה,אז עד שיפתחו החנויות מחשבים בינתיים ניקתי טוב בלחץ אויר ואז עבד כמה שעות בסדר חשבתי הספק אז החלפתי בחדש ועבד שוב כמה שעות וניכבה אבל הפעם גם לא רוצה להידלק וראיתי את הלד בחזית מהבהב בצורה איטית וזה הפליא אותי פתחתי את המכסה ושום מאוורר לא עבד שהלד היבהב ורק לאחר שהוצאתי את כבל החשמל והחזרתי שוב נידלק האם מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by kerennet,

לפני שבוע הוא התחיל להיתקע באמצע, פשוט היה קופא באמצע פעולה, וחייבים לעשות ריסטרס מהמארז. פירמטטתי... ושוב.. החלפתי הארד דיסק... הוא היה נתקע תוך כדי ההתקנה החלפתי הארד דיסק (שלישי כבר).. התקנתי ווינדוס.. גירסה אחרת של ווינדוס.. עבד יומיים יפה, ונתקע.. אותו דבר בדיוק. התחלתי לשים לב שכשהוא נתקע ההארד דיסק עושה רעש שהוא כאילו נכבה, או מפסיק לקבל חשמל.. החלפתי את הכאבל שמחבר את ההארד דיסק למחשב... עבד יומיים יפה.. ושוב אותו דבר. חיברתי את ההארד דיסק ל- ide 2 (במקום הסידי רום. ניתקתי לגמרי את הסי די רום..), עבד כמה שעות ונתקע. בכל הפעמים שהוא נתקע, המחשב ממשיך לרוץ, מאווררים וחשמל.. הכל עובד.. יש למישהו הצעות למה זה קורה?? הלוח הוא AMD ישן פצצות, ומעבד חלש (900), אבל הדברים…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by zion561,

יש לי מחשב P4 כרטיס מסך 7600GT ספק HEC 400TRT ורציתי לשאול כמה זמן המחשב יכול לעבוד זמן ברציפות? כמה ימים? כי המקס פעמים זה לילה אחד בשבוע וככה אני מכבה בערב כול פעם ואני רוצה להשאיר אותו כמה פעמים בשבוע בגלל ה EMULE ואני מפחד שישרף לי הרכיבים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by shai11,

יש לי ויסטה כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי להפעיל מיקרופון פשוט שעולה 20 שקל המיקרופון תקין לחלוטין וניבדק במחשב אחר גם תדרייבר של הלוח אם עידכנתי ועדיין המיקרופון לא עובד צריך עזרה ואלי מי שיש לו מיקרופון שעובד בויסטה שיגיד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by FwR,

אהלן -.-" טוב אז אני ככה חדשדש פה מקווה להשתלב וכל השיט הזה =] קיצר ככה הכרטיס מסך עבד טוב והכל הממ הייתי בטיול למשהו כמו יומיים וכשה חזרתי הופה אין כרטיס מסך יענו המוניטור שמותקן על הלוח אם מתפקד במקום הכרטיס מסך אז בדקתי עם הוא מחובר והוא מחובר פתחתי את המארץ לראות עם יש איזה נתח שרוף או משהו כלום הכל כמו חדש החזרתי אותו הבעיה נמשכת מחקתי את הדרייבר דרך הDevice Manager והתקנתי מחדש והופה המסך על רזולוציה של 1024*1280 אבל זה מראה לי שהוא על 800*600 אוקי אני משנה רזולוציה ומחזיר והנה עבד אבל הבעיה נמשכת אחרי כל ריסטרט למחשב ואני צריך לעשות את כל הדרך הזאת כדי לסנכרן תכרטיס מסך עם המחשב כדי שהוא יעבוד טוב לא מצאתי שום בעיות אחרות שיכולות להיות שלא קשורות לכרטיס מסך עצמו…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by DANZT,

הרכבתי מחשב geforce8800 gts 640 mb 320 bit מעבד q6600 2.4 הבעיה שלי שהכרטיס מסך על מצב IDLE נמצא על טמפרטורה של 70 ... השתמשתי בrivatuner שמאפשרת סיבוב תמידי של 100 % במאורר שבכרטיס והגעתי ל60 מעלות ... זה עדיין חם ? מה עליי לעשות אם כן ...? אני כרגע נמצא עם מארז שיש לו מאוורים מאחורה ומקדימה ובצדדים ונשארתי עם המאורר האורגינל של המעבד . יש מצב שאם אני ישדרג את המאוורר של המעבד למאורר ממש חזק זה יפחית מהטמפרטורה? נראה לי שאני צריך להגיע לטמפרטורה של 55 מעלות במצב אוטמט של סיבוב מאורר ולא 100 אחוזים ... וכמו תמיד ! תודה על העזרה HWZONE !

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  24. שלומצ'יק ... לאחר סיפור נחמד עם המחשב הנייד שלי (שמו לי סיסמה במעבדה של ניופאן - לסיפור המלא bsh83.blogspot.com) אני זקוק לדרך כלשהיא לאפס את סיסמת הביוס שלי. הביוס הוא של pheonix וע"פ מה שהבנתי מהם הסיסמא נשמרת על זיכרון NVRAM (יש מצב שזה לא נכון ). אני מחפש אחר חומר טכני כל שהוא על הלוח אם (יכולת , היכן נמצא jumper איפוס וכו'..) נאמר לי (טלפונית) במעבדה כי הסוללה מולחמת. המעבדה ביקשה 1600 שקל להחלפת לוח האם . ניסתי את ארבעת ססמאות פיוניקס : PHEONIX pheonix BIOS CMOS ככל הידוע לי בלוחות אם בדר"כ ישנה אפשרות איפוס ביוס . קצת פרטים על הלוח : lspci 00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc RS480 Host Bridge (rev 10) 00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridg…

25. Started by Episode-666,

אז ככה,במחשב של בת דודה שלי תמיד היה מחובר לUSB אחד מדפסת ולשני MP3 קיצר בזמן האחרון הוא לא מזהה אותם בכלל. יש השערה מה יכולה להיות הבעיה בדיוק ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.