תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 965 עם כרטיס מסך על הלוח. ישנה תופעה שמתרחשת לעיתים - כשמחסרים או מנתקים כרטיס מסך או חיבורים בפנל האחורי שנורית המתח על לוח האם (לד ירוק) מפסיקה לדלוק - מאווררים ממשיכים להסתובב או שאין תמונה במסך המחובר והמאוורים מסתובבים. תופעה מקבילה דוהמ היא שהנורית מתח עובדת ורק מפסיק אות וידאו למסך - אין תמונה פרט לכך הכל עושה רושם של עובד תקין. לפעמים זה קורה כשהמחשב כבוי - כלומר רק מתח לספק וכשמחברים רכיב חיצוני בעיקר כרטיס מסך הנורית מפסיקה - ניתוק וחיבור מחדש של כבל המתח לספק לפעמים מדליק אותה לרגע והיא מפסיקה שוב ולפעמים לא קורה כלום אלא אחרי כמה נסיונות ואז דולקת. התופעה נראית לי כמו קצר או משהו דומה אבל מצד שני אם זה קצר גם המאווררים אמורים היו …
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי עולה, ופועל כמו שצריך אבל הוא מצפצף. יש כזה צפצוף ארוך שמסתיים כל 10 דק', ז"א שהוא מצפצף ברצף 10 דק', זה ממש ממש מפריע. המעלות של המחשב סבירות ביותר, המעבד על 35, הכרטיס על 58 (HD4870) והארד דיסק על 39. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לפני 7 חודשים קניתי מחשב ואז הוא נפל לי ואז אחרי כמה זמן הוא התחיל לעשת רעשים ואז הלכתי לחנות שקניתי ממנה את המחשב ואז החלפנו למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך והחלפנו את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות. ומאז שהחלפנו את כל החלקים למחשב יש הרבה בעיות הוא עושה מן צפצופים מוזרים כאלה שמתחילים ואז זה קבוע וזה נגיד עוצר ואחר כך ממשיך,הרבה לאגים במשחקים יש לי הרבה תקיעות,גראפיקה ירדה ,מסך רועד מטושטש,תקיעות במחשב עצמו לוקח לו יותר זמן להגיב. זה לא בעייה של וירוסים או משהו ניסיתי לפרמט את המחשב וזה לא עזר. איך אני פותר את הבעיה? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 23:00:05 עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חזרתי היום מהצבא ובישרו לי כי המחשב תקול..כל הזין. הממצאים הם כאלו - ספק כח תקין (ג'ימפור החוט הירוק עם - מדליק את כל המאווררים כולל אלו של הספק) החדש המרכזי הוא הלוח אם, בגלל שניסיתי גם לנתק את הכפתורים של ההפעלה ולהדליק עם כפתורים אחרים ולא עזר ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים והסידירומים, ניתקתי את כל הכרטיסים - זכרונות וכרטיס מסך למישהו עוד רעיונות לשלילת התקלות ו\או קביעה שלהם? המפרט הוא להלן: E6300 Gigabyte GA-945P-S3 2gb twinmos Radeon X1950pro תודה, סטס.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בבבעיה שלאחר כמה שעות מזמן הפעלת המחשב הזיכרן הפנימי כולו נכנס לשימוש מה שמאט את המחשב בצורה בלתי נסבלת! בדקתי אם זו איזהו שהיא תוכנה שמעמיסה אבל לא מצאתי שום תוכנה שלוקחת כ"כ הרבה מהזכון(בדקתי את זה ע"י הסתכלות במנהל המישימות, בטאב של תהליכים ששם כתוב כמה זיכרון כל ישום צורך) צריך עזרה דחןף זה משגע אןתי שכל כממה שעות אני צרעל לרסטר את המחשב !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ל- HTPC שלי, מבוסס לוח אם Asus M3N78-EM יש בעיות קליטה קשות עם כרטיס הרשת האלחוטי העלוב שקניתי לו. הוצאתי מהמחשב השני כרטיס PCI-E Abit AirPace, שהקליטה שלו הרבה יותר טובה, והתקנתי ב- HTPC - והוא לא עולה. אני מדליק אותו, המאווררים מסתובבים, הלדים נדלקים אבל אין כלום על המסך - הוא אפילו לא מגיע ל- POST. הוצאתי את הכרטיס החדש, החזרתי את הישן (כרטיס PCI) והוא עולה בלי בעיה. הכנסתי את ה- AirPace בחזרה למחשב הישן, עולה, הכרטיס מזוהה ועובד. החזרתי אותו שוב ל- HTPC ואותה תופעה - לא מגיע ל- POST. כלומר הכרטיס תקין ולוח האם תקין ועדיין הם לא מסתדרים אחד עם השני. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מוריד משחקים סתם ככה וכאלו בשביל לבדוק למה זה לא עובד, וכלום לא עובד, אני מנסה לתקן את המשחק Bullyזה עשה תארור, SpiderMan זה עשה תארור, GTA IV זה עשה תארור, Pro Evolution10demo זה עשה תארור.. אני מיואש חברה, אפשר עזרה בזה ? תודה... עם אתם מביאים לי ממש תמיכה אפשר גם אייסקיו : 205205461 תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל באוטו דיסק עם שירי MP3 והנגן לא משמיע אותם אז הבנתי שהוא תומך רק בקבצי AUDIO CD , עכשיו מה זה סוגי קבצים AUDIO CD ואיך ניתן לצרוב את השירים בעזרת אלה על דיסק DVD ולהשמיע באוטו (ככה ניתם לשים יותר שירים בדיסק).
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן(פנטיום3) שאני רוצה לשים בחדר של אחי, המחשב פועל אבל משום מה המסך שלו לא מגיב, אני מפעיל את המחשב המסך נדלק אבל אחריי כמה שניות נורות הבקרה של המסך משתנה מירוק(במצב פועל) לכתום(מצב השהייה) שיחקתי עם החיבורים של המסך והכל תקין, הוא לא מגיב. חשוב לציין שהמסך תקין, אתמול המסך עבד עם המחשב הישן וכרגע המחשב החדש עובד עם המסך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מנוכה 50 מעלות. מאמץ של 2 דקות 70+ או של 3 דקות 80C עםOCCT+HWMONITOR. Q6600
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היום הפעלתי את המחשב וגיליתי שהוא לא מגיע לWINDOWS אפילו לביוס אי אפשר להיכנס, רואים רק את התמונה של הלוח אם וזהו המחשב לא מגיב פנטיום4 לוח אם p4p800 של אסוס
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מפורט בצד. המחשב שלי עושה ריסט לבד בערך פעם-פעמיים ביום, והדבר לא קורה בעת הרצת משחק או משהו מיוחד - אלא סתם גם שהמחשב לא עושה כלום. העניין הוא שאין גם BLUE SCREEN OF DEATH , וגם הוא פורמט וזה לא עזר. טמפ' בדקתי למעבד ולכרטיס מסך , הן תקינות . הדבר היחיד שעלה לי כאופציה אפשרית הוא ספק הכח , האם יש עוד רעיונות? להחליף פשוט ספק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המחשב החל לפתע לא לעלות, ולהשמיע צליל ארוך ולאחריו 2 קצרים. לאחר בדיקה, מצאתי שהבעיה היא לכאורה בכרטיס המסך, ולכן החלטתי להוציא אותו, לנקות אותו מאבק (שהיה מאוד מאובק) ולהחזיר אותו. מעכשיו יש בעיה שונה: כבר לא נשמע הצליל הארוך והשנים הקצרים, אך גם לא נשמע הצליל הבודד שמעיד כי הPOST עבר בהצלחה. מה גם שנורית ספציפית נדלקה, ולאחר בדיקה במינואל, מצאתי את המידע הבא: לכאורה הכרטיס מסך לא מתאים למערכת, אבל המחשב כן עבד כשורה ב4 השנים האחרונות. לוח האם שברשותי הוא GA-K8NSNXP (איני בטוח ב100%, אבל לפי המניואל שלו, נראה שזה הלוח אם שלי) וכרטיס המסך הוא Geforce FX5200. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המחשב נתקע לאחר שעתיים של משחק, הסאונד נתקע כ-5 שניות ולאחר מכן המוזיקה נשמעת ברקע. לא ניתן לעשות דבר אלא reset למחשב. פירמטתי את המחשב ועדכנתי הכל לגרסה העדכנית. ניקיתי את המחשב ביסודיות, החלפתי ספק כח לספק לאותו ספק והמחשב עובד לטווח ארוך יותר. בכל מקרה הנה פרטי המחשב: Nividia 8800 GTS Microsoft Windows XP - הווינדוס חוקי Home Edition Version 2002 Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz GB of RAM Physical Address Extension חשוב לציין שהתוכנה לא העירה שמשהו חריג בטמפ' המחשב. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע הרבה פעמים .. קניתי אותו לפני שלוש שנים .. ok לפעמים אני סתם משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט ופתאום הוא נתקע (קופא) ולא מגיב לכלום .. אני צריך לכבות את המחשב ולחכות איזה 10 דק' ואז להדליק אותו אם אני מנסה להדליק אותו לפני ה-10 דקות אז הוא נתקע באמצע ההפעלה .. זה קורה לי הרבה פעמים במשך היום ולקחנו אותו לתיקון במעבדה החליפו לי את הדיסק הקשיח במחשב ועדיין הוא נתקע .. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום ! כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: oc fail - please enter setup to change ox fail settings אני לא מוצא אותם בביוס ואני לא מבין מה התקלה .. אולי מישהו יעזור לי .. אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הנ"ל אבל זה הכי הפורום הכי קרוב שחשבתי שקשור ..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
סיימתי עכשיו להרכיב מחשב חדש. הוא מחושב למסך (VGA), למקלדת (USB), לעכבר (USB) ולרשת. כשאני מדליק אותו: לא מופיע כלום על המסך המקלדת והעכבר לא מראים כל סימן חיים הלד של ההארד-דיסק דלק מהבהב קצת ונכבה. אין אור על החיבור של הרשת המאווררים מתחילים לפעול (גם של המארז וגם של המעבד) מה יכול להיות מקור הבעיה? איפה להתחיל לחפש? המפרט של המחשב GIGABYTE GA-73PVM-S2H ANTEC NSK2480 380W EARTHWATTS Kingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2 WD Caviar Blue 320GB LG GH22LS40 Retail Intel Core 2 Duo E6300
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כרטיס מסך Radeon x1950 pro מסך dell 2007 fp. לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב, בזמן שהוא עולה (לפני שמגיעים לוינדוס), על המסך נכתבת הודעה שהוא לא תומך ברזולוציה ושאני יעבור לרזולוציה המקורית שהיא 1600x1200(הרזולוציה שהגדרתי בוינדוס היא 1360 1024x עבדתי ככה במשך שנה לפחות בלי בעיות) בעיקרון לא זה מה שמפריע לי. לאחר זמן עבודה מסויים, המסך מציג הודעת שגיאה ועובר כאילו למצב של sleep (זה לא שבאמת הוא אמור להכנס למצב שינה כי לא נגעתי במקלדת עשר דקות או רבע שעה), בלי שאפשר "להעיר" אותו, גם אם אני מכבה ומדליק. אחרי שזה קורה, המסך מתעורר רק כאשר אני מכבה את המחשב מהכפתור של ההדלקה ומדליק שוב, ואז התופעה חוזרת לאחר כחצי שעה. גם רואים די מוזר. האמת שאני מהמר שזה בגלל הכרטיס מסך. …
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה של BS כאשר אני מתקין 4GB זיכרון. לוח האם של gigabyte p35-ds3l . הזכרון הינם של kingstone hyperX 1GB. במצב רגיל הנני עובד עם זכרונות 2X1GB. ביצעתי את כל ההחלפות האפשריות בין כל רעיבי הזיכרון ומיקום התקנתם על הלוח (כל פעם זוג אל ב-channel אחר) הכל עובד תקין, רק כאשר אני מכניס את ארבעת הזיכרונות אני מקבך BS. לצורך בדיקה נוספת לקחתי שני רכיבי זיכרון של 2GB כל אחד והתקנתי אותם ושוב קיבלתי BS. שינית הגדרות CMOS כך שעבור זיכרונות ה-kingstone הם ירוצו עם מתח של 2.2V על מנת לעבוד בתדר 1066 כפי שמופיע אצל היצרן , גם במצב רגיל (1.8V ותדר 800) אני מקבל BS. עדכנתי את ה-BIOS לגרסה אחרונה אך עדיין אני נתקל באותה תופעה. אני משתמש ב-VISTA 32 BIT SP1 , כרטיס מסך gigaby…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחשב חדש נכבה כל פעם שאני משחק בשש בש של play65 אני מניח שהבעיה לא בתוכנה עצמה אלא התוכנה גורמת להתנגשות מסויימת בקבצי הDMP כתוב שהבעיה היא ב: viahduaa.sys . מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול, ואין לי מושג למה זה. מחשב בן כשנה וחצי, AMD 6000 2GBRAM 1.8 TB מקום אחסון מארז ANTEC P150 עם ספק מקורי שלו (440 אם אני לא טועה) מסך 22 רחב בכל מקרה, הבעיה היא כזאת: אני מדליק את המחשב, הכול נדלק כרגיל, זה מגיע לטעינת הווינדוס, לאחר הטעינה מסך שחור ומפה אין שום התקדמות. המחשב ממשיך לעבוד כאילו הכול בסדר, הכול דולק אבל לאחר הטעינת ווינדוס(XP) יש רק מסך שחור. ניסיתי לתת לו זמן, (שעות), לא הועיל. מודה לעוזרים. ארקדי
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו. לפעמים אני מקליד במקלדת, ולא משנה מה אני כותב, המקלדת מדפיסה סידרה של אותיות סמוכות על המקלדת. נניח אני ילחץ על המקשים Hello אז המקלדת תדפיס asdfg במקום. החלפתי שתי מקלדות, והבעיה נעלמה לכמה זמן, אבל שוב חזרה היום. יש לי שני מחשבים מחוברים בKVM אז כשהבעיה היתה במחשב אחד ועברתי למשחב השני, המחשב השני כתב טוב עם אותה המקלדת ועם קופסאת הKVM. יש לי אנטי ווירוס ופיירוול לא של ווינדוס. היה לי גם BSOD כהתקנתי את הדרייבר של המקלדת החדשה, אבל בפעם השניה שהוא התקין את הדרייבר זה לא קרה. יכול להיות שגם ניסיתי להתקין דרייבר של הכרטיס קול און בורד מתישהוא, וזה לא התקין כל כך טוב או שהדרייבר לא היה טוב. לא יודע. אז איך אני מוריד את הדרייבר הזה? לדעתכם זה ווירוס או בע…
-
- 5 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן IRIVER H320 40G שנמצא אצלי כבר הרבה זמן ואיבדתי את הדיסק של הדרייבר שלו... שאני מחבר את הייריבר למחשב הוא מזוהה לי בכוננתי דיסקים כ- כTOWHMBE MK6046GAL $ USB DEVICE שהוא אמור בגלל להזדהות כ טושיבה קיצר אני לא יודע מה לעשות ניסיתי יום שלם לחפש את הדריברים באינטרנט או באתר של איריוור אבל לא מוצא לי.. אני אודה מאוד למי שיעזור לי..
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה. קיבלתי אתמול מחשב חדש עם מפרט של GIGABYTE P55 UD-2 והארד דיסק של SEAGATE 1 TB SATA. הטכנאי שהרכיב את המחשב התקין עליו WIN 7. כשהגעתי הביתה עשיתי פורמט למחשב והתקנתי עליו XP מקורי. הוא עושה את השלב התקנה של הפורמט (כאשר הוא שואל אותי באמצע התקנה אם לפרמט או לעזוב את זה ככה) ואז אני בוחר בפורמט NTFS. ואז הוא עושה פורמט ולאחר מכן מעתיק קבצי WINDOWS. אח"כ הוא עושה ריסטרט (לאחר 15 שניות). ואז במקום להיכנס למסך הכחול של ההתקנה הוא נותן לי את ההודעה הבאה: A disk read error has occurred; press Ctrl-Alt-Del to restart שיחקתי עם ה-BOOT והגעתי למצב שהארד דיסק הוא בבוט ראשון, לאחר מכן הCDROM ואז משהו אחר, לא זוכר. וגם ניסיתי להחליף ביניהם וזה גם לא עובד - עדיין אותה ההודעה. ג…
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-