תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
עברתי פורומים רבים ומרובים בשאלתי ואמרו לי להגיע לכאן ... אז ככה : ברשותי מחשב מסוג AMD 1700M וכרטיס מסך GeForce 3 Ti 220 ו- Windows XP . מדי פעם כשאני משחק במשחקים (כל משחק ) נופל לי המחשב תוך הצגת מסך כחול בו רשום שהקובץ שמפיל את המחשב הוא הקובץ cmuda.sys אמרו לי שזהו קובץ של הדרייבר של כרטיס הקול . הסרתי את הדרייבר ,שיחקתי בלעדיו ,ועדיין המחשב נופל ... האם למשהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ?????
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשום פנים ואופן. לא דרך ה-shutdown menu, לא דרך alt + ctrl + del, ולא דרך תוכנות שעושות את זה.. במחשב פשוט נכבה, אבל המאווררים ממשיכים לפעול.. כאילו שהוא במצב סטנד ביי או משהו כזה.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:-X :-\Hi guys.. i have a terrible problem my "Penti" is not responding while i\I am trying to turn it on it dont respond anything!! nothing!! no power leds no fans - death!! And I do nothing before.. I just shut my pc up after some playing and when I tried to turn it on in 2 houres it didnt agree to work :-\ :-\ :-\ :-X :-\ :'( :-\ what should I do??? I tried almost everything!! I checked the connections I tried to turn on without any devices are plugged inside but all my tries = shit!!! plz help me I am very worried ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע ל 42 עלות כשהוא אידיאלי .. עכשיו בדקתי את המתחים של ה core והמתח הוא 2.5 V .. עכשיו התוכנה מראה לי את זה באדום ואין לי שמץ איך אני משחק עם המתחים .. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד אהה וגם הלוח אם שלי מגיע בערך ל 35-40 על אידיאלי .. יכול להיות שזה בגלל המעבד .. בגל מקרה אני מקווה שמישהו יענה ומהר למה המעבד טוחן ... תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב פנטיום 2 350 גיגה , זכרונונות 256 מיגה sdram , לוח אם ישן atx , לפני חודש החלפתי הרד דיסק6 גיגה ( שהשמיע רעש באופן מאוד בולט ) להרד דיסק של 30 גיגה ( לא חדש ) , והוא עבד בצורה טובה בלי רעשים עד שהתחילו הבעיות , ההרד דיסק הזה התחיל להשמיע רעשים כמו הראשון אלא יותר , ואני רוצה לדעת מהן הסיבות שגרמו לכך , האם יש לזכרון הוירטואלי חלק בבעיה , או שייש סיבות אחרות , אשמח לקבל מכם תגובות , ותודה ;
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי צורב של lite-on 52X32X52 עם 2 מגה באפר וכשאני צורב איתו על מהירות 52X בדיסקים שניתן ליצרוב איתם במהירות כזאת, הזמן של הצריבה הוא כמו זמן של צריבה במהירות של 16X... למי שלא הבין, הזמן שאני צורב דיסק במהירות של 52 הוא כמו 16!! (צריבה במהירות 16 לוקח בערך חמש או שש וחצי דקות דיסק מלא) למה זה?!?!? הצורב שלי בסדר נכון???? הוא חדש חדש!! יש למישהו מושג???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה קרה קודם כל לאחותי כשהייתי בעבודה. אחר כך באתי הביתה וראיתי את התופעה. הדלקתי את המחשב, הוא השמיע רעש של נדלק (רעש תקין), ונכבה. תוך שתי שניות הוא עשה את זה שוב, ואחרי כמה חזרות כאלה פשוט ניתקתי מהחשמל כשהוא היה ב2 השניות שהוא כבוי. המחשב כבר בהרכבה מחדש (הודיעו לנו שזה לוח האם ומחליפים אותו) אבל אני מת לדעת את הסיבה. למה זה יכול לקרות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב עשה ריסטים והחלטתי לקחת אותו לתיקון שיבדקו..כי אחד המאווררים שעל הלוח לא עבדו טוב וחשבתי שזו הסיבה.. הטכנאי אמר לי שהוא בדק והקבלים של הלוח אם לא טובים ואם הבנתי נכון אז הלוח אם גם לא טוב... הוא אמר שעדיף לשים חדש ואמרתי לו בסדר.. הוא החזיר לי את המחשב ושמתי לב שהוא החליף את המאוורר של המעבד ולא שם אחד חדש! שהפעלתי תמחשב המאוורר של המעבד עשה הרבה רעש ושוב התחילו הריסטים אבל הפעם פחות.. הורדתי עכשיו את התוכנה Speed Fan לבדוק את הטמפ' וזה מה שמופיע לי: Fan01 Temp1 :34'C Fan 02 Temp2 :66'C 66 מעלות ויש אייקון בצד של אש..וזה נראה לי מסוכן..האם מדובר במאוורר של המעבד? בכל אופן אני לא מבין גדול אבל נראה לי די הגיוני שבגלל המעבד יש ריסטים ולא בגלל הלוח אם היש…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו ווינדוס XP ואני רוצה לפרמט את כונן c ולהשאיר את D.. הבעיה היא שכאשר אני בדוס אני לא רואה את הכוננים של הדיסק קשיח כי זה דיסק sata .. הורדתי תוכנה של ווסטרן דיגיטל לדוס והיא יכולה רק לפרמט את כל הדיסק קשיח ואין לה אופציה לכונן אחד... איך אני אמור לעשות את הפורמט? אני יודע איך להתקין את הווינדוס אח"כ עם ה sata הבעיה שלי היא רק הפירמוט של C שבא לפני ההתקנה תודה רבה לעונים פיני
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב חדש בן חודשיים. מה בעיה? מסכים הכחולים כותב לי 4 שונים 0x0000000A (0x0000001A, 0x00000002, 0x00000001, 0x808291F9 0x0000008E (0xC0000005, 0xBF84064A, 0xA0AA2B28, 0X00000000 win32k.sys -address BF84064Abase at BF800000 ,datestamp 422511a2 x0000000A (0xC6856FC8, 0x00000002, 0x000000001, 0x808291F9
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות לא להתקין לי חלונות כי יש לי משלי. כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה סמן קטן מהבהב בפינה השמאלית וזהו. הכנסתי דיסקט הצלה של חלונות 98 שאמור לבנות קבצי מערכת על הדיסק הקשיח, הפעולה עובדת אך כאשר אני מפעיל את המחשב הסמן עדיין מופיע. כאשר אני מורה למחשב לאתחל מהסי.די.רום, אני מקבל שוב את הסמן. לעזרתכם אודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי את הטעות של החיים שלי החלטתי לקנות לוח אם (gigabyte) בNewegg על סמך זה שכתוב שם שיש אחריות אז זהו, שאין! עכשיו תכל'ס, חודשיים אחרי שהלך כרטיס הרשת המובנה, הלכו שתי כניסות SATA מסיבה לא ברורה, וזה כבר בלתי נסבל אז השאלה הראשונה היא, האם מישהו יודע על מקום שמתקנים לוחות אם? חבל לי להוציא עכשיו 700 שקל רק בגלל חיבורי SATA השאלה השניה היא, אם זה יכול להיות שזה לא בעיית חומרה? בביוס לא מצאתי משהו שנראה קשור, אם מישהו יודע משהו שיחסוך לי את הכסף זה ממש ישמח אותי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם כרטיס המסך שלי ואולי עם לוח האם- לפעמים אני חוזר למחשב ומוצא מסך שאומר שאין סיגנל ולפעמים בזמן משחק התמונה נתקעת או מקרטעת (התמונה "נשברת" והסאונד נתקע ואם אני יוצא מהמשחק ע"י לחיצת alt+tab או מקש ה Window ואז חוזר למשחק הכל חוזר לעצמו עד שזה חוזר על עצמו מאוחר יותר. אם בשלב זה אני עושה ריסט, המחשב משמיע צפצפופים שאומרים שכרטיס המסך לא יושב כמו שצריך. לחיצה קלה על כרטיס המסך מסדרת את זה אבל זה חוזר די הרבה. גיליתי שאם אני לוחץ עליו גם בזמן שהמחשב פועל זה (אם הוא מאבד את הסיגנל) אז התמונה חוזרת לעצמה. ניסיתי לשחק עם הקיבוע של כרטיס המסך למארז אבל זה לא עוזר. קצת על מפרטי המחשב: windows XP SP2 2GB RAM DDR2 800Mhz NVIDIA Geforce 8500GT 512MB …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה להגדיר את הכרטיס 3D PROPHET 9500 PR0 על הלוח של ASUS A7N8X DELUXE אחרי שאני מתקין את הדרייברים ועושה איתחול המערכת נתקעת בכניסה לWINDOWS ואם אני מצליח להתקין דרייברים קודמים ולא עדכניים הכרטיס מוגדר כ 9700 ולא מתפקד כמו שצריך . לדוגמא הגרפיקה על הפנים רואים רקעים לבנים מהבהבים במשחקים וכו' האם מישהו יכול לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אני חייב להגיד שאני חדש ואם זה לא הפורום הנכון - אני מצטער. עכשיו לבעיה : כשאני מנסה לעשות איחוי דיסק אני מקבל את השגיאה הזאתי : http://img150.imageshack.us/img150/611/problem9tq.jpg חשבתי שצריך להריץ משהו בדוס, אז הרצתי והנה מה שאני מקבל : http://img231.imageshack.us/img231/4716/problem21vm.jpg עשיתי Y ( שזה יבדוק אחרי שאני יעשה ריסט ), עשיתי ריסט וניסתי שוב פעם לעשות איחוי וזה לא נתן. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במדיה פלייר הוא נפתח אבל הוא לא מצליח לפתוח סרטים זה אומר שהוא משמיע את הקול שלהם אבל נתקע על התמונה הראשונה של הסרט.. הוא לא מעלה שום הודעה שצריך מקודד או משהו יש לי WIN 7 ULT 64 BIT תומנה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני קניתי סורק Umax 4600 הוא תומך בXP אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שלו הוא מעלה תפריט של איזה שפה אני רוצה אני בוחר את השפה ואז הוא עושה הכנה להתקנה מגיע עד מאה אחוז ואחרי זה הוא לא נכנס לתוכנית ההתקנה בשני מחשבים בבית שלי עם XP בעברית זה לא עלה ובמקום אחר עם XP באנגלית זה כן עלה אני לא יודע מה לעשות
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
unrealtournament(לא 2003) יצא ב1999 והמחשב שלי מציג בו כמות של 7 פריימים בשנייה. הנה המפרט: amd k6 500mhz 196 ram nvidia riva tnt2 model 64 32mb הורדתי את כל הדרייברים, המחשב מזהה את כל הרכיבים ובמחשבים של וודו 2 ומעבד 300 מגההרז זה פועל חלק כ"נל warcraft HELP!!! ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כאמור הלוח הוא גיגהבייט ga-ep35-ds3l מעבד E8400 המחשב הוא לא שלי אלא של אדם שלא מבין יותר מדי לכן אני לא יכול להגיד אם התופעה הזו זה משהו חדש או שזה היה תמיד, אני קורא לזה תופעה מכיוון שזו לא בדיוק תקלה, אבל זה עדיין מטריד אותי. מה שקורה זה ככה, כשאני מבצע שינוי בביוס (כשאני עושה save changes) המחשב נכבה לכמה שניות, נדלק לבד, נכבה שוב, נדלק, ככה מספר פעמים ואז נדלק לבד ועובד בסדר והשינויים נשמרים. מאנשים עם ניסיון עם בלוח האמור, זאת תופעה נפוצה? אם כן, מתוך עניין - למה זה קורה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש תופעה שמופיעה במיוחד במשחקים שאני שם על איכות טובה או רזולוציה גבוהה שהמסך הופך לשחור ואז חוזר להציג, ואז שוב הופך לשחור. שמתי לב שגם לפעמים בוויסטה זה קורה ככה- מתי שיש עומס המסך הופך לשחור לשתי שניות. השאלה שלי היא מה רכיב החומרה הבעייתי? כרטיס מסך? ספק כוח? יש לי כרטיס מסך 9500GT של INNO3D ספק כוח EZCOOL 12CMF 450W REAL לוח אם P45 NEO תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעשות שהמחשב יתחיל לפעול מהסידירום. יש לי הרד דיסק שיושב על כבל משלו מוגדר בM והCD המדובר שיושב על כבל משלו וגם מוגדר כM (גאמפרים) הסתכלתי בביוס ולא מצאתי את ה CD רק כונן A וההרד דיסק אבל ברגע שהמחשב עובר את הקטע שהוא סופר תזיכרון הוא מראה שיש סידירום וגם בטבלה שיש מסך אחרי מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שזה המפרט שלו: מעבד - Intel E6750 לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך - NVIDIA 8500GT זיכרון - 2GB אני לא זוכר את הדגם של המארז והספק כוח. יש לי שני חיבורי USB מקדימה ועוד 4 מאחורה. באחרי מחיבורי הUSB מקדימה כל הזמן מחוברות אוזניות עם מיקרופון והכל בסדר גמור עובד תקין. היום אחרי הצהריים בערך רציתי להעביר את האוזניות שלי למחשב שנמצא בחתימה כי רציתי לשחק פיפא עם בן דוד שלי. ניתקתי את האוזניות ואז עברתי למחשב השני שיחקתי והכל היה בסדר ואז חזרתי למחשב שלי וגיליתי שהמחשב נכבה ואני לא יודע איך ואז ניסיתי לחבר את האוזניות לחיבור USB שהן היו מחוברות אליו מקודם ופשוט אי אפשר לחבר. אני מנסה לחבר ופשוט אי אפשר. רק החיבור USB השני עובד. מה הבעיה ואיך מסדרים את …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לפעמים ריח בהדלקת המחשב ניקתי את המארז מאבק שהצטבר הרבה שנים כמה שיכולתי וזה לא עזר האם כדאי לנקות יותר ביסודיות ? או שמדובר בבעיה יותר רצינית ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אתמול אמא שלי הכניסה דיסקט לכונן הפלופי במחשב השני שלי, ונתקע בכונן חתיכת המתכת שבקצה הדיסקט. היום פירקתי את המחשב של אחרי אולי שנה שלא נגעתי שם בכלום... כל כבלי ה-IDE חוסמים אחד את השני ובלגן אחד גדול. אז ניצלתי את זה לעשות קצת סדר בכבלים, תוך כדי גם הוצאתי את הפלופי, פירקתי אותו והוצאתי ממנו את המתכת התקועה. לאחר שחיברתי הכל מחדש והפעלתי את המחשב, התברר לי שהפלופי לא עובד. פשוט לא מזוהה. בהתחלה שמדליקים את המחשב כתוב למטה Floppy fail(40) . ובווינדואוז הפלופי פשוט לא מגיב לכלום. עכשיו, מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שההתעסקות עם הכבלים שרפה אחד מה-IDEs, ההוא שחובר לפלופי? האם שרפתי את הפלופי עצמו? (למרות שממש לא נראה לי. בסה"כ זו קופסה מכו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחר הדלקת המחשב רואים רק את התמונה של הדסקטופ או צבע מסויים ממנה (נגיד רוב התמונה בצבע כחול כהה אז כך גם המסך), לפעמים המסך פשוט שחור והנורה האדומה מהבהבת (זה מה שקורה למסך כשהמחשב כבוי), ולפעמים המסך פשוט שחור ואני רואה את העכבר. מה אפשר לעשות? ד"א ניקיתי אבק כך שהטמפרטורות טובות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-