עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yuval48,

בהתחלה המחשב היה קופא אחרי כמה שניות\דקות... קראתי פה קצת אז אמרתי שאני אנסה להריץ MEMTEST אבל עכשיו כשאני מנסה להפעיל את המחשב כמה שניות אחרי שהוא נדלק הוא נכבה, ואז אחרי כמה שניות מפעיל את עצמו מחדש (לא ריסט).. מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, התקנתי בטעות WIN 7 על כונן קשיח שלא התכוונתי להתקין עליו. כשגיליתי, התקנתי מתוך הWIN עצמו על הכונן השני, ובmsconfig הסרתי את הכונן הראשון כדי שלא תהיה לי אופציית בחירה בעליית המחשב. חשבתי שעם זה סיימתי, אבל כשאני מנתק את הכונן הראשון, הWIN לא עולה מהכונן השני. רק כששניהם מחוברים. למה זה?? הכונן הראשון - SATA, השני - IDE. אני מת להעיף את הכונן הראשון, אבל אני תקוע איתו כרגע במחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

קניתי צורב של lite-on 52X32X52 עם 2 מגה באפר וכשאני צורב איתו על מהירות 52X בדיסקים שניתן ליצרוב איתם במהירות כזאת, הזמן של הצריבה הוא כמו זמן של צריבה במהירות של 16X... למי שלא הבין, הזמן שאני צורב דיסק במהירות של 52 הוא כמו 16!! (צריבה במהירות 16 לוקח בערך חמש או שש וחצי דקות דיסק מלא) למה זה?!?!? הצורב שלי בסדר נכון???? הוא חדש חדש!! יש למישהו מושג???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי כרגע את המסך הזה LG flatron l1953tr: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=505474 כאשר המסך הזה מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך מסוג G 8800GT ועובד מצויין. עכשיו לקחתי את המסך שהיה פעם הטלווזיה של ההורים שלי, מסוג: LG flatron m228wa: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592802 עכשיו עם אותו חיבור DVI, המסך פשוט לא עובד. יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס וניסתי בשניהם ועדיין רושם לי check cable signal כשאני מחבר. יש שם גם יציאת VGA שגם לא עובדת שאני מחבר. יש לציין שהטלווזיה עבדה ועובדת מצויין. מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מחשב חדש בן חודשיים. מה בעיה? מסכים הכחולים כותב לי 4 שונים 0x0000000A (0x0000001A, 0x00000002, 0x00000001, 0x808291F9 0x0000008E (0xC0000005, 0xBF84064A, 0xA0AA2B28, 0X00000000 win32k.sys -address BF84064Abase at BF800000 ,datestamp 422511a2 x0000000A (0xC6856FC8, 0x00000002, 0x000000001, 0x808291F9

6. כל התוכנות (פלש לדוגמא) מורדות בפועל ב 32 ביט (כלומר עמוד ההורדה בוחר את גירסת ה32 ולא ה 64)? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gzlt,

שלום ברשותי לוח gigabyte 8ipe1000 pro ומעבד p4 2.4 ht 800mhz bus הלוח הוא דואל צ'אנל, 400ddr האם זה משנה אם שמתי רק רכיב זיכרון אחד של 512 מגה, 333ddr? תודה גיל

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Mr.wiz,

ברשותי all in wonder 8500 עים מתאם לצפייה בטלוויזיה. במתאם יש שני חורים אדום ולבן שזה לקול כאשר החיבור מתבצע מחוט אחד מתחבר לחור האדום במתאם והקצה השני מתחבר לחור בטללויזיה וחוט שני אותו דבר. השאלה זה איך קוראים לחוט הזה? rc2 to rc2?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה עם האל-פסק שלי במשחק Black & White 2. המחשב שלי לוקח את המשחק בלי בעיות ללא ירידות FPS אף פעם אם זה חשוב. האל-פסק שלי עושה בעיה רק עם המשחק הזה... כשאני נכנס למשחק הכל עובד יפה מאוד, לאחר 10-15 דקות האל-פסק מתחיל להבהב באדום ולצפצף כמו מטורף, (ההיבהוב האדום מסמל על Battery Fault - זה מה שכתוב על המכשיר) ואני כבר לא יודע מה לעשות... לאחר איזה 5 דקות שהוא מצפצף כמו מטורף המחשב והמסך קורסים לי... מה לעשות? התופעה התחילה לפני כמה ימים, זה לא עשה לי את זה בעבר על המשחק הזה או על שום משחק אחר אפילו יותר כבד....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מה המצב ?? המחשב הנייח שלי נדלק לכמה שניות ונכבה , החלפתי ספק זה לא עזר , ניתקתי את כל הכוניים והזכרונות זה לא עזר , הקירור של המעבד מורכב כמו שצריך, שאר החיבורים לבורד מחוברים כמו שצריך ... מה הבעיה ?? תודה

11. אבל בכרום הוא עובד מצויין תמונה מצורפת מה אני רואה בכניסה לאתר זה קורה לי רק באתר הזה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by alonmln,

היי, יש לי מחשב נייד Lenovo עם Windows 7, בשבוע האחרון, מסיבה לא ידועה יש לו אינטרנט (גם כשזה חוטי ואם אלחוטי) רק בSafe Mode - מצב לא כל כך פרקטי. כבר התקנתי לו עוד פעם את כל הדרייברים של הרשת ואין שינוי. הדבר המוזר הוא שהאינטרנט (גם בכרום וגם באקספלורר) קורס - לא נתקע או נותן שגיאה שלא מצליח למצוא אתר, אלא קורס לחלוטין. מה אפשר לעשות כדי לנתח את הבעייה/לפתור אותה? תודה רבה על העזרה! אלון

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, נסתי לגבות את תקית הפרופיל של פיירפוקס ואני רואה שפשוט אחרי שאני מחליף את התקיה המקורית ושם את הגיבוי , זה פשוט לא ממפעיל לי את פיירפוקס. אפשר עזרה עם זה איך מגבים? session manager נותן אפשרות גיבוי ושחזור , אך האם ניתן לגבות session אבל להחזיר את הsession הזה מבלי להתקין את התוסף session manager? תודה.

14. Started by @guitarsuite@,

חבר'ה מה זה אומר הלהבות האלה? לאיזה חלק הן שייכות בדיוק ד"א: זה נשאר קבוע בחום הזה לא משתנה אפילו לשנייה מזה חבר'ה? [attachment deleted by admin]

15. אז עשיתי ריסט למחשב, פתאום אלוהים החליט להחזיר לי על זה שהרגתי את הזבוב ההוא אתמול בלילה, כי פתאום המסך לא נדלק. אחריי שאני מדליק את המחשב המסך צריך לעשות את הרעשון הזה של ההדלקה ואז הנורה הופכת מכתומה לירוקה, אז זהו שלא, והמחשב/מקלדת/עבכר עובדים כמו גדולים, גם המנורה הקטנה על הלוח עובדת. החלפתי מסך, כרטיס מסך והרד דיסק, לא עוזר. נראה לי הסלוט של הכרטיס מסך דפוק, יכול להיות? סתם ככה מהפעלה מחדש סטנדרטית מהווינדוס? יש עצות מה זה יכול להיות ואיך להתמודד?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by benor,

בזמן האחרון המערכת עובדת בצורה לא יציבה עם נטייה להתקע. לעתים אני מקבל BSOD. ניסיתי לסרוק את קובצי ה- DUMP אבל לא הצלחתי להגיע משם למסקנה ברורה. [tt]On Thu 05/04/2012 08:40:58 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\040512-16458-01.dmp This was probably caused by the following module: ntkrnlpa.exe (nt+0xDCE34) Bugcheck code: 0xC000021A (0xFFFFFFFFB4E84160, 0xFFFFFFFFC0000006, 0x7502D1BF, 0x18FF448) Error: STATUS_SYSTEM_PROCESS_TERMINATED file path: C:\Windows\system32\ntkrnlpa.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This means that an error has occ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי מחשב ישן שעד לא מזמן עבד... עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא עושה אור כאילו יש חשמל ואחרי שנייה מתכבה.. פתחתי אותו ואני רואה שהמאוורים פועלים לשנייה ומתכבים יחד עם המחשב.. היום באתי לנתק את הכרטיס מסך וגילתי שהוא בכלל לא מחובר... שעה חיפשתי את הכבל כדי לחבר אותו אבל לא מצאתי כנראה שמי שניתק אותו חיבר אותו למקום אחר ואני לא מוצא אותו בשום מקום!! הבאתי כמה תמונות אולי תמצאו אותו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. http://www.techspot.com/vb/topic15028.html לבן אדם הזה יש בעיה זהה לשלי. מה שקורה בעצם, היו לי בעיות עם הקול - המחשב אמר שאין כרטיס קול והציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר אז מחקתי אותו וכשהמחשב זיהה שההתקן לא מותקן הוא הציע לי להתקין אותו אבל הוא לא עושה את זה מהסיבה הפשוטה שהוא לא יכול, הוא מחפש דרייבר ולא מוצא (ייתכן שזה קשור להיות הווינדוס שלי פרוץ) ניסיתי להוריד דרייבר של סאונדמאקס, החברה שמייצרת את כרטיס הסאונד שהוא אונבורד כבר פתחתי ת'רד בנושא אבל הוא נעלם אל תוך הדפים בלי מענה - בבקשה בבקשה תעזרו לי , אפילו לפורנו שלי אין קול וזה ממש מתסכל. יש לי לוח אם P4P800. העוזר יתוגמל בירוק.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מסך של חברת PHILIPS דגם 107 T, מסך רגיל 17" (לא LCD) ולאחרונה הוא מדי פעם הצדדים של התמונה מתכווצים לכוון מרכז המסך. ממה זה נובע? האם זהו סופו של עידן ויש להתכונן לקניית מסך חדש? תודה ושבת שלום לכולם, ובפרט לכם העונים שכל כך עוזרים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by The Shark,

שלום לכל הגולשים. אתמול אמא שלי הכניסה דיסקט לכונן הפלופי במחשב השני שלי, ונתקע בכונן חתיכת המתכת שבקצה הדיסקט. היום פירקתי את המחשב של אחרי אולי שנה שלא נגעתי שם בכלום... כל כבלי ה-IDE חוסמים אחד את השני ובלגן אחד גדול. אז ניצלתי את זה לעשות קצת סדר בכבלים, תוך כדי גם הוצאתי את הפלופי, פירקתי אותו והוצאתי ממנו את המתכת התקועה. לאחר שחיברתי הכל מחדש והפעלתי את המחשב, התברר לי שהפלופי לא עובד. פשוט לא מזוהה. בהתחלה שמדליקים את המחשב כתוב למטה Floppy fail(40) . ובווינדואוז הפלופי פשוט לא מגיב לכלום. עכשיו, מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שההתעסקות עם הכבלים שרפה אחד מה-IDEs, ההוא שחובר לפלופי? האם שרפתי את הפלופי עצמו? (למרות שממש לא נראה לי. בסה"כ זו קופסה מכו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום יש לי קיט של שני כרטיסי זיכרון של חברת g.skill DDR2 5-5-5-15 800mhz 1GB כל אחד מהם ביחד 2GB נקנו עם המחשב ב2006 אבל בחודשיים האחרונים עושים לי בעיות הפעלתי memtest86+ וזה הציג לי באמת איך שהתחיל את הסריקה מלא שורות אדומות של שגיאות אז הפעלתי עם סטיק אחד ולא היו בעיות הפעלתי עם סטיק שני ולא היו בעיות ואז הפעלתי עם שתי הסטיקים בדואל צ'אנל ופתאום ששניהם ביחד בבדיקה אין בעיות ואז אחרי כמה זמן במשהו שמפעיל המון מאמץ עוד פעם בום! עכשיו זה לא משנה אם המחשב באוברקלוק או לא כי גם שהוא לא באוברקלוק בהגדרות ברירת מחדל זה קורה אז מה עושים? קונים קיט חדש? או זה שבכלל הלוח אם שעושה את הבעיות?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by מישל26,

ערב טוב! קניתי טלוויזית PANASONIC 32" LED חיברתי אותה דרך כבל HDMI למחשב. מהכרטיס מסך יוצא גם כבל VGA למסך המחשב הבעיה כשאני מדליק את המחשב WIN לא עולה. (עולה רק אם אני מנתק את הכבל HDMI) תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אנשים יש לי SEAGATE 20GB 7200 הוא מחולק ל3 חלקים חלק שלישי של 10 GB מציג לי 3.5 GB פנוי כשבאמת יש לי איזה 6 וכונן שני גם גונב לי איזה 400-500 מגה החלק הראשון פועל כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש חייב עזרה בנושא הזה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי קניתי מחשב נייד (בארץ) ללא מערכת הפעלה כמו כל הזמן הורדתי ווינדוס נקי מהאתר של מייקרוסופט וכבר בהתקנה הוא לא מראה לי חיבורי WIFI גם לאחר ההתקנה אין WIFI אין גם את האופציה להפעיל ואין גם גישה למשטח העכבר (לא מגיב) הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס (כן בדקתי לפי הדגם) אבל שאני מפעיל את ההתקנות ולא משנה של מה החלון נפתח ונעלם ולא קורה כלום. ניסיתי להתקין עוד כמה גירסאות ווינדוס כולל פרוצות ואותו עניין. שאני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה הרבה דברים מוזרים וגם אם אני מסיר אותם או מבטל אותם הם חוזרים אחרי רענון לא נתקלתי בדבר כזה עדיין. יש מצב שיש בעיה חומרתית? מצרף תמונות תמונה 1 תמונה 2 תמו…

25. Started by ssbb,

שלום רציתי לשאול התקנתי את התוכנה של הפלאפון שלי =סמסונג של חברת אורנג והכנסתי את כבל ה usb , לאחר בירור עם חברת אורנג הוסבר לי שהבעיה כנראה מהתקנים של ה usb לא מזוהה ע,י הווינדוס 0יש לי ווינדוס XP, בבקשה דלוך אני צריכה עזרה לא מצליחה להעביר תמונות או שירים מהפלאפון למחשב, תודההההההההה, מחכה לעזרתכם תודה שרית

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים