תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים שחקתי קצת במחשב ונעלתי את הכונן ע"י התכונה BITLOCKER בחרתי סיסמא והמחשב גם נתן לי מפתח שיחזור, הסיסמא לא עובד וגם המפתח שיחזור מה עושים כל החומר שלי נמצא בכונן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה. לעכבר שלי יש מין כפתור שנותן עוד אפשרויות למקשים (שברגע שלוחצים עליו מראה אור אדום למעלה) וזה גם נותן לי אינדיקציה שבהחלט המגעים של העכבר תקינים, מעבר לזה גם הכפתורים כולל הגלגלת עובדים, הבעיה היא שהאור למטה לא דולק, ואי אפשר להזיז את העכבר לצדדים, למרות שהכפתורים עובדים. למישהו יש עצה? רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זאת בעיה שמטרידה אותי המון זמן. (מעל חודשיים) הבעיה היא מוזרה, אין לי מושג איך להסביר, אבל אני יתאר אותה ככה : למשל אני משחק במשחק כלשהו (מהחדשים למשל generals), משחק.. משחק.. פתאום, ריסט ! פשוט ריסט... כמו שלוחצים כל הכפתור... זה קורה גם כשאני שומע שירים (אני שומע בWinamp)... רק להזכיר, שפעם הייתה לי בעיה בספק כוח, שהוא נהרס לאט לאט עד שיום אחד כל פעם כשהפעלתי את המחשב הוא עשה ריסט... אז הבאתי לאיזה טכנאי שיקנה לי ספק כוח רגיל (כמו שהיה לי כל הזמן), אז הבעיה הסתדרה, אחרי יומיים ככה הבעיה חזרה לי, אבל היא קוראת רק במצבים כאלה כמו שהסברתי, כבר חודשיים זה ככה... תשאלו שאלות חופשי.. אני נואש, אני לא יודע כבר מה לעשות... ניסיתי הרבה דברים אבל כלום לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו כשניסיתי לשלוח SMS דרך האיסקיו שלי הוא ביקש את מספר הפלא' שלי וכתב שההרשמה אינה כרוכה בתשלום.. אבל השירות עצמו (כאילו שליחת SMS) כן תעלה לי כסף? איך אני יכול לקבת תשובה חד משמעית בנושא הזה? מישהו יודע אולי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי מגיעים המחשבים הניידים שיש בהם gtx 1080 וכמה הם יעלו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שומע לי מוזיקה האיי סי קיו פתוח וגולש בכמה עומדי אינטרנט, עד שפתאום מסך שחור ואי אפשר לעשטת כלום מלבד ריסטרט! מה זה יכול להיות ? שמתי לב שלפני כן האייקון של העכבר נהיה כמו ריבועון כזה מקורטע! מה זה יכול להיות? יכול להיות ששורש הבעיה זה בדרייברים של הכרטיס מסך? (יש לי גרסה 3.8). תוה רבה לכל למי שעוזר!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני להרכיב את הארדיסק של הסוני 3 למחשב ישן האים אני יכול להשתמש בו או שזה לא אפשרי אשמח ליעוץ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מארז Aerocool M40. למארז יש מסך LED מקדימה עם טמפ' ומצב מאווררים. (תמונה) מד הטמפ' נראה תקין (מסתובב לרוב בין 23 ל-28 מעלות) והתמונה של המאוורר של ה-HDD פעילה, כלומר המאוורר שבתמונה זז. התמונה של המאוורר של ה-fan (השמאלי בתמונה) לעומת זאת לא פעילה, אלא מהבהבת. הסתכלתי איזה חוטים מחוברים למסך וראיתי שיש שם שני דברים שיוצאים מהחלק של המסך - חבילת חוטים אחת מתפצלת ל-2 חלקים, כל אחת עם שני חוטים. אחד מתחבר בלוח אם לחיבור שרשום לידו "H.D.D. LED" (לפלוס ומינוס) והשני באוויר.. אני מניח שזה החיבור של ה-fan. לאן אמורים לחבר אותו? חבילת החוטים שנייה היא עם 6 חוטים (צהובים/אדומים/שחורים) שנראה לי מגיעים לאזור ספק אבל קשה לראות כי הם מוסתרים במקום שלא רואים …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם board מסוים המחובר ל com. אני מצליח לשדר נתונים מהמחשב ל board אבל לא מצליח לקבל נתונים חזרה. שני ה coms מוגדרים היטב, עדכנתי את הדרייברים שלהם, ולאחר בדיקה עם terminator מסתבר שהם עובדים כראוי. דרך אגב, ה board עובד טוב במחשב אחר זהה לחלוטין עם הגדרות זהות. מערכת הפעלה- win2k. מה אפשר לעשות חוץ מ - ghost?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההרד דיסק המסטר שלי הוא SATA אני רוצה להוסיף הרד דיסק נוסף שהוא IDE הגדרתי להרד דיסק הנוסף כסלאב ובהרצה של המחשב הוא רושם "שאין מסטאר של IDE" מה אפשר לעשות צריך לשנות משהו בביוס אבל אני לא ממש יודע מה בדיוק.... ואיפה להכנס מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שכבר נאמר על המחשב הישן שלי ומה שקרה לו(לאלו שקראו את התארד) עוד פעם בעיה צצה אחרי 3 ימים של עבודה רציפה עכשיו עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הוא מראה לי לפני שבכלל הוא מראה לי את הדבר הזה שטוען את WINXPPRO הוא כותב לי "file is missing : c:/windows/system32/config/system" ואז הוא אומר לעשות ריפייר... אבל שאני לוחץ על ריפייר הוא שואל אותי איזה התקנה לתקן והוא לא מזהה בכלל התקנה של וינדוס וגם הsafe mode לא עובד... וכבר נימאס לי להתקין את הוינדוס מחדש כל יומיים! אנשים... אני חושב שזה משהו בקינפוג של הביוס... זה ביוס של MSI award "plug and play" נסו לעזור לי ככל יכולתכם... לדעתי זה הזיכרון שגורם לכל הבעיות(הקינפוג שלו בביוס) ואני לא מתמצא בזה ממש(בקינפוג של הSDRAM) מישה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שאני לא יודע לשייך אותה. בזמן גלישה באינטרנט כשאני קורא איזשהו דף ומשתמש בגלגלת העכבר כדי להעביר מטה או מעלה הכל קופא, כלומר אני רואה שהדף מפסיק להתגלגל אחרי זה אני מקבל מסך שחור(המסך לא נכבה פיזית) ואחרי זה הכל מתייצב אל ניתן להבחין בחפיפת שורות קלה במיוחד בתחתית הדף. בזמן קריאה איטית כשאני משתמש במקש "למטה" זה לא קורה. האם זאת בעיית כרטיס מסך( GIGABYTE 7600GS אם הדרייברים המעודכנים )? אני משטמש ביציאת VGA לחיבור מסך 17'' ברזולוציה 1024x768, 85 Hz. נ.ב. אתמול בזמן השחרה המסך נכבה אף הוא למספר שניות. האם זאת אותרת שזה כרטיס מסך
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. יש לי HTPC שיש בו מקום רק להארד דיסק אחד. כרגע יש לי 40 גיגה בחיבור IDE ואני רוצה להחליף אותו ליותר גדול אבל בחיבור SATA. האם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ... המחשב שלי מרעיש ואני לא יודע למה,איך,ומה בדיוק מרעיש !!!!! איך אני יכול לבדוק את זה ? תענו לי בהקדם זה מאוד חשוב !!!! תודה .
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון ניסיתי לחפש כמה מדריכים בגוגל עברתי על הצ'קליסט והבעיה נותרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הכרטיס מחובר ב-DVI למסך LCD וב-VGA לטלוויזה LCD (תצוגת ה-extended display). הכל פעל ונראה מעולה, עד התקלקל ה-System HDD (עליו היה מותקן Win7). התקנתי מחדש Win7 ב-HDD אחר, וכעת בטלויזיה מוצגת התמונה פחוסה שבוודאות אינה 1366x768 (כפי שהיתה לפני). Display Properties מתיגים 1360x768, אך זה גם רחוק מן המציאות ... . הסרתי והתקנתי GF8500GT drivers, אך זה לא עזר. האם ניתן לפתור את הבעיה ? תודה זאב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב שלי לאחר לסידרתי כבלים והווינדוס לא עלה אז שמתי לב שלא חיברתי את הכבל שמגיע מהספק אז חיברתי אותו והמחשב נכבה ועכשיו הוא לא נדלק לי אלא אם כן אני מנתק את הכבל מהספק(הכבל השני IDE מחובר ולא משפיע). מה עושים? יכוללהיות שהרסתי את ההארד דיסק? אסור לחבר כשהמחשב דולק?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבוקר המחשב שלי עשה מעשה: רזולוציית המסך שלך נתקעה על 1024 * 768. אין זהוי של סוג המסך ואת המסך השני שמחובר אליו הוא בכלל לא "רואה". המסך העקרי הוא DELL P2416D . הוא מחובר לכרטיס GTX 1070 בחיבור HDMI. (המסך השני - LCD 1990FXP מחובר אף הוא לכרטיס המסך אבל זה לא רלוונטי כרגע להבנתי) מערכת ההפעלה : Linux Mint 17.3 Rosa 64-bit ליבה Linux 4.4.0-116-generic x86_64 זכרון 11.7 ג"ב מעבד Intel® Core™ i5-3470 CPU @ 3.20GHz × 4 עריכה: בבדיקת דואל בוט: הבעיה לא מתרחשת תחת חלונות. המסך מזוהה והרזולוציה תקינה. מצרף תמונה של מנהל התצוגות: מבקש את עזרתכם..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד של Dell Latitude E6420. I5 2540M 4GB RAM 500GB HD הוא היה מעולה ואני עדיין חושב שהוא טוב לדרישות שלי. יש לו כמה בעיות ואני מתלבט אם שווה להשקיע בו את הכסף של התיקונים (אני אתקן הכל בעצמי). יש לו רמקול אחד שלא עובד - עלות באיביי כ-120 ש"ח סוללה גמורה - יכול להתחבר רק לחשמל מטען גמור ולא עובד. אני רוצה להוסיפ לו SSD של 128GB - אשמח להמלצות מתאם ל-HD במקום ה-CDROM - כ-20ש"ח לא בדקתי מחירים להכל, אבל הניידים בשוק עם נתונים בערך כמו הDell שלי יכולים להגיע ל2500 ש"ח תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי : Q9400 GA- EP43-DS3L 2048X2 KINGSTONE HYPERX1066MHZ בתוכנה CPUZ הוא מזהה את הזכרונות אבל רשום שהם עובדים על תדר 400 MHZ מישה ויודע למה ?? המחשב נקנה מ KSP
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הארור הזה אומר ? המערכת שקיבלה : P4 2.8ghz 800mhz presscot Asus P4P800SE 512mb ram 400mhz samsung gf 6800GT 256mb 256bit הארור בעצם אומר שחסר זכרון לא ? אני מתכנן במילא להרחיב את נפח הזכרון ל 1024 , זה יעזור ? זה על מה הארור ? (הארור התקבל בזמן הפעלת משחק f.e.a.r על 1024@max, יכול להיות שפשוט צריך יותר זכרון , כי האמת קיבלתי קירטועים) [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הערב מצאתי על שולחן העבודה תיק הנקרא Patches ובתוכו קובץ התקנה הנקרא ins GP-Install בטעות, ממש בטעות לחצתי עליו פעמיים, וזה היה מאוחר מדי, הוא התקין משהו ואין לי מושג מה זה האם מישהו במקרה יודע במה מדובר ? תודה עבור העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לצרוב...אני מכניס דיסק ריק וכל תוכנה שבה התשמשתי לא מזהה את הדיסק... מה יכולה להיות הבעייה? ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי את המשחק בסטים והתחלתי לשחק. משחק מדהים. אחרי בערך שעה המשחק נתקע והמסך נכבה (נכנס לPOWER SAVE MODE). המחשב לא הגיב לשום דבר חוץ מכיבוי ידני (לחיצה ארוכה על הPOWER). התבאסתי אבל הדלקתי את המחשב והמשכתי לשחק. אחרי עוד כשעה וחצי זה קרה שוב. אחרי כחצי שעה שוב. אחרי זה כל 5 דקות קורס המחשב. התחלתי לחפש ברשת וראיתי שקריסות לשולחן העבודה זה דבר נפוץ וגם קריסות של המחשב קורות לכמה אנשים (למרות שזה נראה נדיר יותר). מצאתי ברשת הצעות כמו לשנות את הגדרות הSOUND (לא עזר) להתקין את הדרייברים הכי חדשים (לא עזר) וגם בכמה מקומות דיברו על כך שלמי שיש מערכת 64 ביט עם יותר מ4 GB זכרון זה יכול לקרות ונתנו תוכנה שממירה את הקובץ הרצה כך שיעבוד עם יותר מ4GB זכרון. קצת פחדתי לנסות את האחר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-