עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Exzate,

קניתי מחשב חדש. הרכבתי הכל שניתי בביוס את הFERST BOOT לCDROM ואני מגיע לחולן הזה ( http://zix.co.il/images/1314843407.JPG ) וזהו אין מה לעשות זה כל הזמן נימצא בחלון הזה מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  2. אז כאמור הלוח הוא גיגהבייט ga-ep35-ds3l מעבד E8400 המחשב הוא לא שלי אלא של אדם שלא מבין יותר מדי לכן אני לא יכול להגיד אם התופעה הזו זה משהו חדש או שזה היה תמיד, אני קורא לזה תופעה מכיוון שזו לא בדיוק תקלה, אבל זה עדיין מטריד אותי. מה שקורה זה ככה, כשאני מבצע שינוי בביוס (כשאני עושה save changes) המחשב נכבה לכמה שניות, נדלק לבד, נכבה שוב, נדלק, ככה מספר פעמים ואז נדלק לבד ועובד בסדר והשינויים נשמרים. מאנשים עם ניסיון עם בלוח האמור, זאת תופעה נפוצה? אם כן, מתוך עניין - למה זה קורה?

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by A-L-o-n,

עד עכשיו התעלמתי מזה... פתחתי כבר נושא לפני הרבה זמן, אבל הכל היה תקין ולא ידעתי ממה הרעש נובע. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397911.0 זה הנושא הקודם... אני כבר לא יודע מה לעשות זה בררר מוזר והכל תקין בבדיקות. מפרט בצד.

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by KamaL,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד מחברת HP דגם ZT3447EA (סדרת ZT3000) שקניתי לפני 3 שנים.. מזה 3 חודשים בערך מסך ה LCD התחיל להתנהג מוזר - לאחר הדלקת הנייד ממצב המתנה\כיבוי, מופיע מין ענן אדום\וורוד, שנעלם באופן פתאומי לאחר כמה שניות. הבנתי שזו תופעה לא נדירה במסכי LCD באופן כללי, ופשוט התעלמתי. לפני שבוע המצב החמיר - כשאני מדליק את המסך, אני מתחיל לשמוע HISSING וקול מוזר שהולך ומתגבר, עד שאחרי 30-40 שניות, כאילו שהמסך "נכבה" - אני עדיין יכול לראות ברקע משהו, אך בלי BRIGHTNESS בכלל !! אם אני שוב סוגר את המסך ופותח אותו שוב, התופעה חוזרת על עצמה - קודם הצבע האדום, הצבע נעלם, אח"כ מתחיל הקול המוזר, ופתאום ה-LCD נכבה. לפי חיפושים שעשיתי, יש אפשרות שהסיבה היא בעיה בנורה (BACKLIGHT…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by Sp_RuS,

היה לי כרטיס מסך ישן... GEFORCE 2, התחמם מאוד מאוד!!!!!! ככה שאי אפשר לגעת בליבה מרוב חום.. הוספתי לו מאוורר, והוא קירטע כמה זמן... וינדוס הריץ בלי בעיות כמובן אבל במשחקים הציג ארטיפקטים נוראים! החלפתי אותו אתמול ל GEFORCE 5200 FX, הפעלתי B&W ועדיים יש ארטיפקים... נזכרתי שכיוונתי את הכרטיס על 85 HZ, וראיתי אפישהוא שהכרטיס הזה בנוי ל 75 HZ, אז כיוונתי ל 75HZ, ועדיין יש ארטיפקים גדולים! :nixweiss: בנוסף, הכרטיס בנוי ל AGPX8, הלוח שלי תומך ב AGPX4, אז בביוס כיוונתי ל AGPX4, אבל כשאני בודק בוינדוס, באפשרויות של הכרטיס הוא מראה לי שהוא עובד על AGPX2!!!!!! =\ למה!? הביוס דפוק?! :nixweiss: אשמח לעצות ודעות! :jump: :jump:

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by alergic,

אם אני עבדתי על המחשב ופגע מכת ברק ברשת החשמל אילו חלקים יכולים להישרף ומה הסימנים לכך? ואיך אני יוצר את הסימן?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  7. Started by SharonSx,

אני מרכיב עכשיו מחשב.. סיימתי לחבר הכל והכל יצא הגיוני ויפה ועכשיו כשאני מדליק את המחשב (אין מערכת הפעלה על הדיסק) הביוס צריך לעלות לי, נכון? בכל מקרה אני מקבל הודעה: ההארד דיסק SATA 2 מחובר כמו שצריך ניסיתי כל מיני דרכים עם הדמפ'ר וזה עדיין לא עוזר ניסיתי כשיש כונן אופטי מחובר וגם מנותק ועדיין... זהו מה אתה אומרים? איך אני מפעיל את ה BIOS לעזאזל?? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by Pandiani,

יש לי מחשב חדש (נרכש בערך כלפני חודש) ויש לו רעשים מציקים וחזקים, אני לא שם דברים להורדה בלילה בגללם .. באיזהשהו מקום היה בנאדם עם אותה בעיה כשלי ונתנו לו את הפיתרון הזה: "זה המאוורר של המעבד.. קונים משו חדש.. אני ממליץ לך על : Arctic Cooling Freezer 7 PRO קירור מעולה!! עולה רק 160 שקלים, התקנה קלה יחסית. ייתן לך גם יותר ביצועי קירור וגם שקט שבקושי שומעים אותו " מה אתם חושבים על הפיתרון הזה? האם יש לכם פתרונות אחרים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by beniloew,

הביוס נתקע בהתחלה בגלל ההארד דיסק(ראה תמונה). ניסיתי הכל - חיברתי הארד דיסק אחר והמחשב עובז - כלומר הבעיה היא בזיהוי ההארד דיסק. אני יודע לג'מפר וכו.. ניסיתי לחבר אותו לבד והוא כתב לי בשורה של ההארד דיסק זיהוי אחר משהו אם מלא!!!!!! וסולמית הSMART מכובה כרגע בכונה וגם כשהוא פועל - אותו דבר. יש לי הארד דיסק נשלף והוא עובד כבר הרבה זמן - זה קרה בפתאומיות באחת ההדלקות. אין לי אנטי וירוס אז אני חושב שאולי הFIRMWARE של הארד דיסק נדפק. אם יש כזאת אפשרות אשמח אם תודיעו לי או אם יש לכם רעיון לתיקון גם אשמח לשמוע. שיהיה לכולנו שבוע טוב. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  10. Started by Nutone,

שלום לכולם יש לי בעיית קריסות חוזרות ונשנות, שקורות באופן אקראי. יש לי את כל הדרייברים הכי חדשים מאתר היצרן (windowsXP Pro SP2). לא מצליח לגלות מה גורם לזה. מצורף קובץ DUMP, תוכלו לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by ayeletfiron,

שלום, כל יציאות הUSB במחשב הנייד שלי (LENOVO G570 עם WIN7) הפסיקו לעבוד לא משנה מה אני מחבר אליהם, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים וזה לא עזר, אשמח לעזרה תודה רבה, תומר

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  12. שלום! למחשב לוקח כמה דקות להיכנס לאתרים. אתאר את הבעיה: כשמנסים להיכנס לאתר X, במשך כמה דקות הדפדפן לא מצליח להיכנס לאתר. ברגע שהאתר עולה, אפשר להיכנס לכל העמודים באותו domain בלי בעיה. למשל: כשאני מנסה להיכנס ל-ynet, זה לוקח כמה דקות, אבל ברגע שהאתר עולה, אפשר לגלוש בתוכו בלי בעיות, כלומר: להיכנס לכתבות וכדומה. זה קורה בכל אתר שאני מנסה לגלוש אליו. יכול להיות שיש בעיה בתהליך של ה-DNS Lookup? תודה! עדכון: כנראה שלא מדובר בבעיה ב-DNS Lookup: הכנסתי כתובות IP והבעיה בעינה...

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  13. Started by dbh123,

יש לי את הוורוס הזה ואני לא מצליח להסיר אותו,יש לי AVG אחרי שעשיתי סריקה שלמה של כל המחשב הוא רושם לי שאין לי וורוס אבל כל פעם שאני מעלה את ווינדוס קופץ לי הודעה של AVG שיש לי את הווירוס הזה.גם יש לי Malwarebytes Anti-Malware וזה לא עוזר.שמעתי שהוא ווירוס מסכון מאוד שגונב מידע חשוב,חשבונות בנק ,משנה קבצים בווינדוס ועוד,מה לעשות???יש עוד דרך וזה להסיר את הקבוץ הנגוע שהוא נמצא בתיקה :c:programdata\microsofor\preformance\monitor\security helperr dll ואני פוחד שאם אמחק את הקובץ וזה קובץ מערכת אז זה ייעשה לי בעיות במחשבעוד שאלה ,האם כדי לי לשנות את כל הסיסמאות במחשב(אחרי שאני אפרמט את המחשב ) או שלא צריך?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  14. שלום, מחקתי משחק לא דרך הסרת תוכניות, אלא מחיקה ידנית של תיקיית ההתקנה עכשיו כשאני מחפש את ההסרה שלו דרך האפשרות של הסרת או הוספת תוכניות, זה לא נמצא שם. האם זה בסדר להשאיר את זה ככה? אני רוצה להתקין את המשחק שוב אבל חושש מבעיות יש לי WIN 10 64 BIT

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  15. Started by yanivd28,

היי יש לי לוח אם ישן של msi הדגם המדוייק הוא p6ngm שלמיטב הבנתי יש לו סלוט של pci express (ראו בקובץ המצורף) קניתי כרטיס מתאם usb-3 של trancend וניסיתי להתקין אותו .מערכת ההפעלה ווינדוס 7 64bit .אני מקבל הודעת שגיאה ש"הכרטיס לא יכל לאתחל" ובמנהל ההתקנים יש עליו סימן קריאה. הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר של transcend והתקנתי דרך מנהל ההתקנים מהמחשב שלי. שוב אותה בעיה. התקנתי את הכרטיס על המחשב השני שלי, עם לוח אם חדש של asus ,ומערכת הפעלה ווינדוס 8 והכל עובד כמו שצריך. האם מדובר בבעיה בלוח האם של המחשב הישן? האם צריך לבצע עדכון ביוס? כדי שאוכל להתקין גם שם עוד כרטיס זהה? אם אקנה מתאם pci לא אקספרס האם אוכל להתקינו בסלוט הרגיל? האם לא תהיה בעיה? האם הוא יהיה איטי יותר? חסר …

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by gil5,

האם אפשר לחבר מצלמת וידיאו בעלת יציאת FireWire למחשב לחיבור ה USB בעזרת כבל מתאם מ FirWire to USB ?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by rooten,

היי יש לי מחשב נייח שקניתי לפני 4 שנים והתחיל לעשות בעיות לאחרונה. לפעמים הוא מצליח לעלות, לפעמים הוא מתחיל לעלות ונתקע, ורוב הפעמים הוא בכלל לא מצליח לעלות(אין את הצפצוף הראשוני והמסך בכלל לא נדלק). בהתחלה הנחתי שזה תקלה במסך\בכרטיס מסך אבל יש פעמים שהמחשב עולה ועובד בסדר גמור במשך שעות. האם עדיין יש סיכוי שזה תקלת חומרה או שזה כנראה בעיה במגעים ואין אני מתקן את זה? תודה!

18. שלום רב, יש לי מצלמת Webcam דיי ישנה והיא עבדה כל הזמן לפני כשנה ועכשיו היא לא מזוהה במחשב. חיברתי את כבל הUSB למחשב וזה פותח לי את "אשף חומרה חדשה שזוהתה" אני לוחץ הבא ואז זה מחפש "אשף מבצע חיפפוש" ואז זה רושם לי "לא ניתן להתקין חומרה זו". עכשיו אני שובר את הראש שלי איך להתקין את המצלמה הזאת. התקנתי את הדרייבר שלה וזה ושום דבר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  19. ברשותי שני דיסקים של 320G ובימים האחרונים כמעט כל פעולה בכל אחד מהם לוקחת המון זמן - סייר קבצים, העתקה/העברה, קומפילציה ופתיחת אפליקציות/חלונות. מדי פעם מופיע לי משולש צהוב בשורת המשימות עם סימן קריאה שחור אבל ללא כל הודעה והוא נעלם כשלוחצים עליו. זה הגיע עד כדי תקיעה מוחלטת של המחשב כשיותר מדי חלונות פתוחים. הדיסקים עצמן תקינים (הרצתי MHDD על שניהם) ולא נשמעים רעשים מיוחדים. גם הטמפרטורה תקינה. רעיונות למישהו? אציין שלמחשב מחובר עוד דיסק 1.5T ב-USB2, שני "כונני USB" דרך ה-HUB של ה-DELL 2407WFP ועוד כונן וירטואלי עם VirtualCloneDrive [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  20. נראה כאילו לא נגמרות לי הצרות במחשב. יש לי מחשב במפרט הבא: כרטיס אם: 945GM-S2 RAM: 2 GB 2DDR 332 MHZ CPU: Dual core כרטיס מסך: Radeon 4890HD ספק: seasonic 500W ובנוסף 2 דיסקים קשיחים: א. דיסק של היטאצ'י עם 313GB ב. דיסק של WD עם 625 GB הבעיה שלי מתחילה כשאני נכנס לכונן עם הנפח הכי גדול אז אני מקבל הודעות שגיאה EXPLORER מרגיזות. ההודעות קופצות כל דקה או שניים ואם אתה סוגר אותם הם סוגרות את כל הכונן. גם כשחיברתי דיסק חיצוני עם 500GB הוא הגיב בצורה דומה. מצ"ב תמונת דוגמא אשמח לעצות בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  21. שלום אנשים ברשותי Dell vostro v130 מדובר במחשב נטול כונן דיסקים. כאשר רכשתי אותו, נאמר לי כי ישנו עותק מקורי של ווינדוס במחיצה פנימית במחשב, וכי באם אני רוצה להתקין מחדש, כל שעליי לעשות הוא לגשת למחיצה זו. לאחרונה נהרסה לי ההתקנה של ווינדוס ועל כן ברצוני לפרמט ולהתקינו מחדש, ואמנם, אני לא מבין כיצד אני אמור לגשת למחיצה זו. כיצד אני אמור לעשות זאת? דרך הביוס אני לא רואה דבר שיכול להעיד על booting דרך אותה מחיצה, ואני לא מוצא שום קומבינציה של כפתורים שעליה אני אמור ללחוץ בעת הפעלת המחשב ע"מ להפעיל את ההתקנה אודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  22. הי, לא מזמן שדרגתי את המחשב ושיניתי כמעט את כל הרכיבים, כולל ספק כח חדש, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך.(כל הרכיבים מתאימים, לקחתי את המפרט מפה) הכל מחובר כהלכה והמחשב עולה אך הלוח-אם לא קולט את הכרטיס, ואין תצוגה על המסך. חיברתי את קבל הווידאו ללוח אם ויש תצוגה, אבל בDEVICE MANAGER אין את כרטיס המסך, גם לא בחיבורי ה PCI E בביוס, נדמה לי שיש בעיה בכרטיס אבל אני לא בטוח למישהו יש עצה או דרך כלשהי לברר בוודאות שהכרטיס הגרפי אשם? תודה.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  23. לא בטוח שהשאלה קשורה לכאן בכל אופן הסכיתו וקראו המחשב שלי בן 6 ועליו מותקנת מערכת הפעלה של וינדוס XP קניתי הארד דיסק חיצוני של IOMEGA בן 2 טארה לצורך גיבוי ההארד דיסק הפנימי שהתמלא. לאחר החיבור למחשב יש אפשרות להוריד מאתר החברה תוכנת גיבוי אוטמטית ועוד תוכנת הגנה עשיתי זאת ומאותו רגע המחשב נכנס ללופ של ריסטים. כלומר, המחשב מכבה עצמו ומאתחל, לאחר שהמחשב גומר לעלות הוא שוב, לאחר כמה שניות, מאתחל את עצמו לדעת. פניתי לחנות ושם הפנו אותי לתמיכה. פניתי לתמיכה ושם אמרו שזה שמטפל נמצא בחו"ל ואוטוטו חוזר ויצור איתי קשר. כמובן שאף אחד לא חזר אלי. פניתי לחברה דרך אתר האינטרנט שלה ואף הם לא חזרו אלי. לבסוף ביצעתי חזרה לגרסה האחרונה והסרתי את התוכנות ועכשו הכל תקין למעט העובדה שאין לי…

24. Started by sabosal,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם MSI ms-7095 וכרטיס קול מובנה של VIA. בעבר המחשב היה אצלי, והיה מותקן עליו windows xp והכל עבד טוב. העברתי את המחשב לסבא שלי, והתקנתי עליו עותק חדש של XP, ועכשיו הסאונד לא עובד. הרמקולים מחוברים כמו שצריך, ובדקתי אותם על מחשב אחר, ושם הם עבדו טוב. הורדתי BIOS מעודכן (עד כמה שאפשר ללוח ישן כזה), והתקנתי (מספר פעמים) את הדרייבר של הכרטיס קול העדכני מהאתר של MSI. דרך ה DEVICE MANAGER הוא מזהה את הכרטיס קול, ורושם שהכל תקין, ואין קונפליקטים. בסטטוס שבבאר התחתון עם הסימון של הרמקול, הכל נראה תקין, ואין שום דבר על MUTE. כשבודקים את הקבצי סאונד של הווינדוס הוא לא משמיע כלום, וגם כשבודקים קבצי MP3 רגילים. כשהמחשב עולה אין קול בפתיחת המחשב, ולא בסיומו. הכרט…

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  25. שלום לכולם. היום הרכבתי מחשב חדש בכל הלוח הנ"ל יחד עם מעבד CORE I5 750 קירור מוגן 2, 2 הארדיסקים של WS כונן DVD ו 2 זכרונות GSKILL ECO 1600 של 2 גי'גה כל אחד. ספק הכח אמנם מלפני 3 שנים של OCZ אך בעל 600 W. הבעייה היא כזאת: לאחר חיבור הרכיבים ללוח אם וניסיון הדלק - המאווררים של המארז והמאוורר של המעבד עובדים אך הצג לא נדלק (כרטיס ATI1900XT שכחתי לציין) כמו כן אין שום רעש מההארדיסקים וגם הDVD אינו פועל (אין נורית ואינו נפתח/נסגר). על הלוח אם נדלקות 2 נוריות ירוקות אחת כתומה ואחת אדומה. ניסיתי החלפת מקום הזכרונות ניתוק כרטיס מסך ועוד ועוד דבר לא עזר. מישהו התנסה בתקלה דומה?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.